Last news in Fakti

15 Юли, 2021 08:14 6 475 58

Румен Петков: Лидерът на ИТН смачка всичко постигнато

  • румен петков-
  • итн

Според Румен Петков има две възможни решения на ситуацията, в която се намираме в момента

Румен Петков: Лидерът на ИТН смачка всичко постигнато - 1
Снимка: БГНЕС

С последните си стъпки лидерът на „Има такъв народ“ смачка всичко, което е направил до сега. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ председателят на ПП АБВ Румен Петков. Според него Трифонов се е противопоставил на самия себе си.

„Той стъпи върху лицето си, защото неговото лице беше битката за чуване на гласа на народа, битката за диалог, за разговор пред очите на хората. Кракът му е голям и стъпвайки върху лицето си, той си причини голяма пакост“, каза Петков.

Според Румен Петков има две възможни решения на ситуацията, в която се намираме в момента. Отговорното е формиране на правителство с приоритети и диалог между политическите партии.

„Това съм го предложил и на Корнелия Нинова. Става дума за очертаване на 6-8 приоритета, които трябва да намерят своето решение, плюс времевият порядък, в който могат да бъдат решени и политикоекспертния потенциал, на които се гласува доверие за формиране на правителство. Другото е подхода, който възприе Слави Трифонов или отказ от формиране на кабинет. Възможностите да бъде провален и предстоящия парламент ще поставят България в невъзможно положение да защити интересите на гражданите си в зелената сделка и да намери доброто за обществото и държавата решение в Плана за преодоляване на последствията от кризата“, коментира той.

Петков настоя, че трябва да се провери произхода на парите за кампанията на „Демократична България“.

„Не се ли види произхода на капитала за пропагандните кампании, биобордове, фейсбуци и др., ставаме съучастници в провеждането на кампании с пари, които нямат ясен произход. Това е много грозно и опасно, защото предвещава контрол върху тези политически парии, от хората, които са ги финансирали“, каза той.

Лидерът на АБВ каза, че е заявил готовността си за диалог. Не трябва да се търсят разделителните черти, а обединителните, посветва той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    30 3 Отговор
    Николай Бареков го каза: П Р О К О П И Е В

    Коментиран от #22, #28

  • 2 Последния Софиянец

    17 63 Отговор
    Кефи ме ситуацията. Как Слави мачка всички продажници от миналото като този. Или Мая Манолова от БСП 2. За Спондж боб, бившият правосъден министър на Тиквата, да не говорим

    Коментиран от #13, #16, #30, #47

  • 3 Един

    26 16 Отговор
    ВЯРНО! Тези дето се бяхте подредили на "държавната ясла" сте аут!
    ЧЕСТИТО! Време е да се преориентирате към други области в живота - сменяте работата! Така каза народа на изборите!
  • 4 РУМБАТА...НАЗДРАВЕ

    21 25 Отговор
    КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ.....ГЛЕДАЙ СИ ПЕНСИЯТА И ОДИ НА СЕЛО ДА КОПАШ КОМПИРО
  • 5 Бичето

    17 62 Отговор
    Давай Слави, мачкай!
  • 6 Слави

    14 36 Отговор
    Аз съм и ад и рай
  • 7 НАРОДА РАЗПОРЕДИ

    16 30 Отговор
    РУМБАТА АУТ......ДА СИ ТРАЕ И ДА НЕ ДАВА АКЪЛ
  • 8 Слави не е нашия избор

    51 12 Отговор
    Той беше нашият начин да свалим Тиквата.Радев и Служебното са нашето постижение.Мачкай Рашо!

    Коментиран от #15, #23

  • 9 Мирослав

    10 51 Отговор
    Щом Слави е накарал фонтана да квичи на умряло, значи евала. Следващите избори Слави ще има пълно мнозинство
  • 10 Реалист

    45 7 Отговор
    Май Слави и екипът му от приятели, познати и съратници тип шуробаджанащина ще закрият България. Това ли иска Херо Мустафа???

    Коментиран от #35

  • 11 Ааааа

    19 16 Отговор
    Тоя тамън го забравихме и пак взеха да ни го натякват. За министър ли го готвим!? Писна ми от кадрували демократи, изчерпани ДС-ри.
  • 12 сара

    36 6 Отговор
    "С последните си стъпки лидерът на „Има такъв народ“ смачка всичко, което е направил до сега."

    С това е казано всичко.
  • 13 Какво става

    26 7 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Как точно спечелилият 25% е голямата работа, а останалите са боклуци. Не забравяй че голяма част от гласовете му дойдоха от чужбина, което според мен е АНТИ-БГ-НАРОДНО.
  • 14 АУУУУУ

    20 8 Отговор
    АЙДЕ ИЗБОРИ ДОКРАЙ !!! ДА ВИДИМ НА КОЯ ПАРТИЯ ЕЛЕКТОРАТА Е НАЙ-ВЕРЕН ..... ДА НЕ СТАНЕ РАБОТАТА НА 4 ИЛИ 5 ИЗБОРИ ....ГЕРБ - ПЪРВИ , БСП - ВТОРИ , ДПС-ТРЕТИ .......ХА ХА ХА
  • 15 Хаха

    9 21 Отговор

    До коментар #8 от "Слави не е нашия избор":

    Точно Радев и служебното са експертите на Слави и играят на партия шах-мат с останалите,нарича се изчегъртване

    Коментиран от #17

  • 16 коко

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Как точно ги мачка Слави ? И защо едни мачка / като този / , а друг издига за министър-председател ? Просто обясни и на нас да ни стане кеф.

    Коментиран от #24

  • 17 Ааааа

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха":

    Точно на Слави са! Само дето не искат с него да играят...хаха
    Добре, че е тоя да ни просветли какъв си го забили ИТН. Той, когато си го набиваше не видя, нали!?
    Това, че "масата" има къса памет и гледа събитията в рамките на последните месеци, не означава, че други нямаме памет в по-дълъг период. Народа трябва да благодари и на разните анализатори и журналя, страдащи от същото късогледство, но облъчващи ефира със съмнения и недомлъвки.
  • 18 Българин

    9 29 Отговор
    Слави е най-хитрия политик. Ако черепа мобилизира Отровното трио или фатмака да извадят 2000 души на протест, Дългия прави концерт на Орлов мост с един милион фена и ги отвява

    Коментиран от #29, #32

  • 19 Прецакани

    7 9 Отговор
    Сте всички вампири дето изпълзяхте реанимирани от гроба.Колко е акъла на народа дето Ви реанимира е друг въпрос, но и народа се прецака също, щото кризата е вече тук, инфлацията също, а парите от Европа и инвеститорите си остават мечта.Новият министър вече хариза 34мил с едно подписче, но всички му ръкопляскат, което говори ,че хората тотално са за преглед при психиатър.На никъде сме.
  • 20 пешо

    11 1 Отговор
    „Нe ce ли види прoизхoдa нa кaпитaлa зa прoпaгaнднитe кaмпaнии, биoбoрдoвe, фeйcбуци и др., cтaвaмe cъучacтници в прoвeждaнeтo нa кaмпaнии c пaри, кoитo нямaт яceн прoизхoд. Тoвa e мнoгo грoзнo и oпacнo, зaщoтo прeдвeщaвa кoнтрoл върху тeзи пoлитичecки пaрии, oт хoрaтa, кoитo ca ги финaнcирaли“

    заптиетата, като аз го напиша, триете. ха, сега - изтрийте и казаното от петков.
  • 21 ДеСе

    18 0 Отговор
    Режисьорите на процесите са измислили тази схема със Славчо, космонавта. Пускат Слави да обере протесния вот, като му дават много лев, част от откраднатото от всеки българин.Първия път разпускаме парламента, втория път го играем че сам ще правя правителство, като същевременно се пуска темата с астронавтите, за да се присмеят на всеки протестиращ и да се изкара протеста ненормален. Отвратени от ситуацията протестиращите не гласуват повече и крадците от ГЕПИ яхват народа за пореден път. Промяната приключва, а Славчо си прибира паричките и заживява богато.
  • 22 Gowo

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    И какво Прокопиев?.... Да не би парите на Прокопиев да са в нощно шкафче държани.Или Прокопиев да е в списъка Магнитски.Како Прокопиев.Вие гербаджии сте свикнали по стара комунистическа традиция само на саботажи и шантаж
  • 23 Може да не е

    3 17 Отговор

    До коментар #8 от "Слави не е нашия избор":

    Твоя избор ,но е избора на народа.А ,какво избираш ти е без значение.Браво Слави.Постави червените ме ке ре т@ на мястото им.

    Коментиран от #33, #36, #43

  • 24 СЛАВУЦА И БАЦО СМАЧКАХА БСП

    8 8 Отговор

    До коментар #16 от "коко":

    ЗА ТРИ МЕСЕЦА, ДВА ПЪТИ ГИ ТРЕСНАХА....НИНОВА ДА ПИШЕ ОСТАВКА, ЧЕ ЗАКОПА БСП.....АКО СЕ РАЗБЕРАТ БАЦО И СЛАВУЦА ШЕ УПРАВЛЯВАТ БЕЗПРОБЛЕМНО СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ....БСП КОМУНДЕТАТА И ПИТОМЦИТЕ С РАДЕВ ГИ ИЗЧЕГЪРТВАТ....НЕМЕДЛЕННО
  • 25 СЛАВУЦА И БАЦО ТРЕСНАХА ПАК

    9 6 Отговор
    БСП КОМУНДЕТА...НИНОВА СЕ ПРАВИ НА ГЬОНСУРАТ....ДА ПОДАВА ОСТАВКА, ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ...И ЩЕ ЗАКОПАЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ....БСП

    Коментиран от #34

  • 26 Gowo

    18 0 Отговор
    Слави ще изчезне от политическата сцена както и се е появил.Така както Сакскобурготски .Защото народа силно се ентусиазира , но и бързо изтрезнява .
  • 27 67778

    2 2 Отговор
    Квичат от сутрин до вече всички опоркаджий.

    Коментиран от #38

  • 28 4932

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Не бил Прокопиев. Има вече инфо кой е спонсорът на ИТН. Не са на добре нещата.
  • 29 да ама не

    15 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    На последните избори събра само 600 000 и ми се струва, че още ще оредеят. Даже вече му бера грижа, дали ще има кой да му гледа телевизията.
  • 30 Моряка

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Младо и зелено.Не виждаш ли,че Слави смачка преди всичко родителите си,бедните( половин България) и най вече себе си.С издигането на Никито Василев за премиер,се възражда линията на НДСВ за огепване на всичко останало държавно,за което не им стигна времето преди 15 години.Точно в замитане на огепването е най добър малкия Мук.Разбутай си мозъчните гънки,малкия,ако са ти останоли изобщо,щото Славито опростачва вече 25 години подрастващите поколения.за радост на "Америка за България",чиято пък дългогодишна служителка Слави ще прави министър на образованието.Така се вкарва Истамулската конвенция през задния вход.

    Коментиран от #37

  • 31 аояао

    0 12 Отговор
    Ако Никито Василев е лош, защото е бил в НДСВ тогава значи, не по -малко лоши са Татяна Дончева, Мая Манолова, Христо Иванов или дори самия Бойко Борисов - бивш члев на БКП

    Коментиран от #40

  • 32 4932

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Там е разликата- едните са протестиращи, другите са фенове на концерти.
  • 33 Gowo

    11 0 Отговор

    До коментар #23 от "Може да не е":

    Право казваш .Не Слави а народа .Не Слави ,,тресна" когото и да било А народа .И народа не е негов.Утре , като тресни ония , така ще ,,тресне" и него ако не прави очакваното .Всеки приватизира народа.И Слави ще отиде в забвение.Въпрос на време е

    Коментиран от #41

  • 34 НАДЯВАЙ СЕ

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "СЛАВУЦА И БАЦО ТРЕСНАХА ПАК":

    Няма да се отървете от Нинова! Спомнете си предсказанието - само жена може да тури държавата в ред!
  • 35 Наглост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Машина на времето ли имаш, та разбра какво ще стане? От такива като теб, платени мишки ми писна.
  • 36 Факт

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "Може да не е":

    20 процента от 30 процента имащи право на глас е =на около 6 процента гласували за Слави(ту).Така,че по-спокойно с "народа гласува за Слави"

    Коментиран от #39

  • 37 Моряка,продължение.

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "Моряка":

    Все съм подозирал,че Славчо е пе.....раст,но сега сам се афишира.Онзи ден се изрепчи на Европа да обуздае Орбан,който забрани пропагандата на джендърството в училищата.Мисли,малкия,мисли.
  • 38 Поне

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "67778":

    Да беше научил правописа.
  • 39 И 5 процента

    1 6 Отговор

    До коментар #36 от "Факт":

    Да са е същата работа. Да са гласували.Кой е..л е ..л.Това е волята на народа.
  • 40 Gowo

    6 3 Отговор

    До коментар #31 от "аояао":

    Николай Василев нема революционния хъс на Татяна и Манолова Нали знаеш как е в спорта.Може да си талантлив но немаш ли спортна злоба ставал чиновник .В момента България нема нужда от чиновници.Имаме си предостатъчно.Трябва да си малко и Бойко Рашков за да се опълчиш.Какво като ми козирува пред Борисов.Нагледахме се от сервилни и като Слави

    Коментиран от #46, #50

  • 41 Всички

    3 7 Отговор

    До коментар #33 от "Gowo":

    Сме гости на този свят и ще идем в забвение.Ти също.Но в момента Слави е на ход.
  • 42 НАПРОТИВ

    4 12 Отговор
    СЛАВИ ОТСТРАНЯВА ВСИЧКИ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ ЦОКАТ ОТ БЮДЖЕТА....ЗАТОВА ГО ПЛЮЕТЕ
  • 43 Мишле еврогейско

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "Може да не е":

    Вашето чалгарче що се дърпа като щипана мома и "предлага" стари муцунки неизбираеми за "кабинет"?? Щото хич не ви се "управлява" ами ви се само живучка,както бе казала Софито Маринова,и тя баш чалгарка..

    Коментиран от #45

  • 44 НАРОДА РАЗПОРЕДИ

    6 5 Отговор
    СЛАВИ И БАЦО ДА УПРАВЛЯВАТ.....РУМБА, ТЕБЕ КОЙ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛ.....

    Коментиран от #48

  • 45 БАЦО ПОДКРЕПЯ СЛАВИ

    5 4 Отговор

    До коментар #43 от "Мишле еврогейско":

    БСП И ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ СА ИЗЧЕГЪРТАНИ ОТ....ВЛАСТА....НЕЗАБАВНО
  • 46 2356

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "Gowo":

    Татяна и Манолова са от червеното котило.Вълка козината си мени ,нрава не.Няма ,как да ми ги представяш за носителите на новото и промяната.Със стари к ...и т.н.Знаеш го.Същото се отнася за Нинова и Иванов.
  • 47 Подкрепа за Борисов

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ей ЛЪЖЛЬО до вчера величаеш е Маята Маджо Отровите Хвалеше се че сте били рамо до рамо да пречите на българите да се придвижват свободно в София дълго време Днес ги плюеш лицемери Ти ли се мислиш за нещо Нищо си Жалко че тук има такива долни лицемери
  • 48 мълчи си

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "НАРОДА РАЗПОРЕДИ":

    Точно ти изобщо не разбираш народа.
  • 49 Гласувал за Слави

    2 8 Отговор
    Само като ви чета коментарите и ми става ясно, че избора ми да гласувам за Слави е правилен. Всички все едно имате умението да гледате в БЪДЕЩЕТО и знаете точно какво ще направи ИТН. Палячовци на парите, такива сте вие, свикнали на държавно цоцане, без да работите, понеже сте на някой вътрешен човек, роднина.

    Коментиран от #51

  • 50 Подкрепа за Борисов

    8 2 Отговор

    До коментар #40 от "Gowo":

    Какъв Рашков Милиционерът хвалеше бе Комуняга Върви да му чистиш 12 клозета като го харесваш толкова Върви го питай откъде толкова милиони има Аман от Комуняги Алчни Кръвожадни За власт за пари за грабежи Докога
  • 51 един друг

    6 2 Отговор

    До коментар #49 от "Гласувал за Слави":

    Вече си един от мразените хора, избрали Слави.
  • 52 кочо

    2 3 Отговор
    ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОДАЖНИК .
  • 53 Макар че не го харесвам

    6 1 Отговор
    Този път е прав петковия Румен.

    Коментиран от #54

  • 54 някой

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Макар че не го харесвам":

    Добър коментар, в смисъл кратко и ясно изразено мнение.
    Повечето коментари в тия форуми преливат от обиди и неприятни квалификации, към личността. Без значение какво е казал.Просто едно неприятно състезание на извратено оригиналничене!
    Мисля да се откажа да влизам тук и да коментирам! Не че ще направи някому впечатление. Просто е загуба на време и натоварване на подсъзнанието с отрицателни емоции!

    Коментиран от #55

  • 55 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "някой":

    Всеки що годе интелигентен човек се чувства така,като чете писанията на доморасли умници.Решението спаред мен е да осмислим,че те толкова могат и да не го приемаме сериозно,аз се забавлявам с това като си пия кафето.
  • 56 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    ГАДНЯР ...................
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 mi6osp

    0 0 Отговор
    Трифонов цял живот е правил това, което му наредят режисьорите на предаването. Опитва да направи същото в политиката , с други режисьори и да смачка протеста. Не се получи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове