15 Юли, 2021 19:18 2 820 30

Костадин Паскалев: Имахме римейк на Борисов в лицето на Слави Трифонов

  • костадин паскалев-
  • бсп-
  • слави трифонов

Бившият министър и кмет на Благоевград посочи и причините за загубите на БСП на изборите

Костадин Паскалев: Имахме римейк на Борисов в лицето на Слави Трифонов - 1
Снимка: бТВ

Това, което Слави Трифонов направи - да обяви кабинет и кандидат за премиер, преди даже да имаме обявени резултати от изборите, без каквато и да била консултация с така наречените партии на протеста, даже които се считат за такива, за някаква общност от политически субекти, е абсурд. Това каза Костадин Паскалев от БСП.

Абсурдно е от гледна точка на това, че хората бяха на улиците заради това че няма адекватен парламентаризъм в България, че няма честна съдебна система, няма уважение към институциите, има еднолично авторитарно управление на Бойко Борисов, и в един момент имаме римейк на същото в лицето на Слави Трифонов, посочи още той пред bTV.

Не е добър знак, аз силно се надявам, че това, което прави в момента Слави Трифонов с оттеглянето на кандидатурата на Николай Василев за премиер, е ход в обратна посока, и се надявам, че оттук нататък ще има някакъв диалог между политическите субекти в България, смята Паскалев.

Бившият министър и кмет на Благоевград посочи и причините за загубите на БСП на изборите. Според него ако продължава със същите политики, може да изчезне от общественото пространство на страната. Паскалев смята, че начело на БСП трябва да застанат хора като Крум Зарков.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    16 37 Отговор
    в момента Слави е единствения неизцапал се с политика човек , със сигурност не е патерица на някого нито участва в задкулисие , което е само в болните мозъци на журналята и на лековерният ни народ. задкулисие няма-има банди и групички от крадци , с които доста лесно може при желание да се разправи държавният апарат. както писах досега Слави е гледал на кандидат-министрите си прагматично , като бизнесмен , знаейки кой ще му свърши работа. както и да е-поради шумотевицата си поправи кабинета , и бъдете сигурни , че тоя човек ще свършии работа. ако не той , не виждам кой друг

    Коментиран от #9, #12, #20

  • 2 Чичо

    5 15 Отговор
    Ся чакаме римейк на тройната коалиция пътнико виден и масовия приватизатор, до нова година има време за още избори три пъти таман
  • 3 123321

    20 1 Отговор
    Кога ще се измъкнем от модела на бащицата и нашите хора - вашите хора? Според мен проблемът е в партиите. Партии по авторитарен модел не могат демократично да управляват държава и да очакваме да няма ширеща се шуробаджанащина - тоя като е наш човек си го пазим. Трябва вече да се спре с това" каквото каже лидерът", даже не трябва да има единствен лидер, а съвет от много хора начело. Всеки друг модел на организация на партия трябва да бъде забранен. Иначе каквото каже бащицата - това се прави.

    Коментиран от #25, #30

  • 4 Паскалев

    16 4 Отговор
    Както винаги е прав. Той е човек който може да се справи на всеки ръководен пост има тези качества

    Коментиран от #22, #24

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е мутра престъпник рекетьор унищужи много ХОРА изе много БИЗНСИ насилствено
  • 6 Бай Ставри

    1 7 Отговор
    Лойко Борисов яде по три девици всяка нощ.
  • 7 Глупости

    11 4 Отговор
    Кажете защо Нинова загуби изборите?

    Коментиран от #18

  • 8 В глей

    0 1 Отговор
    Шон Конъли
  • 9 лошото е

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    че не се разбра каква работа иска да му свършат министрите . ако ще да е да се строят детски градини, да приватизираме магистралите и да пращане космонавти ....мисля , че хората протестираха за съвсем други неща ! а България не е ЕООД на слави за да решава ЕДНОЛИЧНО кой ще му върши работа . суверене е изпратил 3 протестни партии значи те заедно трябва да постигнат някакви общо приети цели . и айде стига пак с някой който е незаменим !!

    Коментиран от #10

  • 10 КОТарАК

    0 17 Отговор

    До коментар #9 от "лошото е":

    аз на Слави имам по-голямо доверие отколкото на Мая и министър от кабинета на тиквата , за теб незнам. и най-правилният път е да се упралява като ЕООД от добър бизнесмен.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 ШЛЯВИ

    19 0 Отговор
    ШЛАВИ говори за задкулисие, как всичко щяло да се случва пред нас, без задкулисни договорки. И в същото време изкочи със задкулисно съставен кабинет, задкулисно реши да го оттегли и задкулисно се обсъжда новото предложение.....
  • 12 Пея

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Лъжеш!
  • 13 Пея

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "КОТарАК":

    Лъжеш!
  • 14 болен мозък

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "КОТарАК":

    Ми, бацето управляваше 12г еднолично, все едно дъравата му е ЕООД-то. колко такива управления трябва да минат, за да ти загрее албанския реотан?!
  • 15 Гумен Гадев Пликчев

    3 14 Отговор
    Червеногъзите партизани крадат всичко от козметика до енергетика
  • 16 Гумен Гадев Пликчев

    3 9 Отговор
    Червеногъзите нямат думата видяхме ги няколко пъти
  • 17 Гледах

    5 1 Отговор
    "Лице в лице". Думите на Ризова след разговора с министъра на здравеопазването бяха "Имах и още въпроси към Вас, но след всичко, което казахте, нямам какво повече да питам. Колкото до разговора с Костадин Паскалев няма нито една дума, с която да не съм съгласен - 64% по-надолу подкрепа и прогнозата, че ако така продължава , ще стигнат до 10 % подкрепа, за какво повече да говорим. Все по-скептичен съм, че тази държава няма правилен ход с такива политици.
  • 18 Защото

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Глупости":

    управлява еднолично и на инат.
  • 19 Славуца не

    11 0 Отговор
    е ли много нахален със само 645 000 гласа да управлява сам като султан.
  • 20 пешо

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    "в момента Слави е единствения неизцапал се с политика човек"
    моооже. но глупостта е вредна.

    "със сигурност не е патерица на някого"
    "нито участва в задкулисие"
    това звездите ли ти го говорят? по мое скромно мнение, няма как да знаеш. а сляпата вяра я видяхме до къде ни доведе през последните десетина години.

    добре е първо да се помисли, после да се пише, исках да река.
  • 21 Без топки

    17 0 Отговор
    Абсолютно съм съгласен,че постъпката на Гологлавия е копие на постъпките на Борисов.Това че си спечелил изборите,благодарение на протестите на хората и на желанието им за промяна не те прави едноличен лидер на парламента и да прескачаш всички останали е най малко неетично.Още повече че ИТН не е била партия на протеста а партия която го яхна с 3 скеча.Спомням си по времето на протестите,някой беше направил фалшив профил в Фейсбук на Трифонов,с идеята да използва името му за да привлече повече хора на протеста,като беше обявил и час за събиране на неговите фенове.Какво беше учудването,когато Трифонов опищя медиите,че профила е фалшив и той не е организирал нищо,като се обади и на Борисов,да каже че това не е вярно.Постъпка на страхливец,които в последствие обърна палачинката.Сега да ни натриса компрометирани личности като Василев и отново някакви измислени юпита,знаещи езици.На нас не ни трябват полиглоти а хора като тези от служебното правителство,които не ги е страх да започнат война срещу октопода и мафията,която е завзела България.Тотално разочарован съм от Трифонов,но най много съм разочарован,че много гласоподаватели му се подведоха и гласуваха за него,който определено няма топки.

    Коментиран от #23, #28

  • 22 пешо

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Паскалев":

    апцалутно! балансиран, компетентен, интелигентен... но популацията си обича калинки да я полазват, и това си е.
  • 23 36374

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "Без топки":

    Поздравления за точния коментар, всичко написано е вярно!
  • 24 Чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Паскалев":

    Със всеки пост, най-вече в тройното коалиция. Абре той не беше ли и при Царя. А заради тройното коалиция ли се появи бацо шкафа?
  • 25 ССсс

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "123321":

    Един от коментарите,които виждат истинската същност на нашия парламент.Те не са там за да работят за доброто на България,а за да ползват облаги и да си назначат техни хора в кабинета.За 30 години корупция,само настоящето служебно правителство работи за България.Ако партиите в парламента искат промяна,нека оставят служебния кабинет да се справи с корупцията и да загърбят партийните си амбиции в името на доброто за България,но съм сигурен,че те няма да го направят,което ги прави същите като предичните.
  • 26 Гумен Гадев Пликчев

    1 7 Отговор
    Червеногъзите са най крадливи доверете им се където минат трева не никне
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ТРЕНД

    1 0 Отговор
    70% лeви бългaри пacувaт нямaт пaртия. .. Румeн Рaдeв e винoвeн, чe нe нaпрaви пoлитичecки прoeкт. И Кoрнeлия кoятo рeвнувaшe - чe Рaдeв имa тoлкoвa нaрoднa любoв, и cи пaзи cтoлът - тя, и възпирaшe Рaдeв oт тaкъв прoeкт. И OЩE 5 ИЗБOРИ ДA ИМA - ПРAВИТEЛCТВO НЯМA ДA ИМA. Рaдeв дa e прeмиeр, a Дaниeлa Пeнкoвa дa e прeзидeнт.
  • 30 Копейкин

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "123321":

    При положение че чалгата влиза с основното си искане за мажоритарен вот,който в основата си е гласуване за лидери , чалгата печели мнозинство , значи хората подкрепят това с лидерите , защо да не е правилно ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове