Last news in Fakti

22 Юли, 2021 07:24 6 750 88

Румяна Коларова: Кабинет на ИТН без ДПС е невъзможен

  • румяна коларова-
  • итн-
  • дпс-
  • слави трифонов правителство

Президентът може да разпусне парламента до 22 октомври

Румяна Коларова: Кабинет на ИТН без ДПС е невъзможен - 1
Снимка: БГНЕС

46-ият парламент започна с комплекс за невъзможността за съставяне на правителство. Това каза за обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ политологът проф. Румяна Коларова. Според нея общата снимка на 46-то НС казва много. От ГЕРБ отказаха да присъстват на груповата снимка, припомни тя и обърна внимание, че от „Има такъв народ“ също не са на снимката, поради факта, че искат първо да съставят кабинет.

„ГЕРБ декларираха, че не искат да се снимат заедно, защото другите партии се държат враждебно към тях, докато на снимката трябва да има общност, каквато според тях отсъства. Това са първите избори, на които ГЕРБ не са първа парламентарна сила. При ИТН има известна боязън, че няма да успеят да формират кабинет, затова и не бързат да регистрират успех и да се увековечат на снимка с такъв, докато не са формирали кабинет“, обясни политологът.

Радостта от постигнати изборни резултати се декларира от по-малките партии. Трите нови партии възприемат присъствието си в парламента триумфално и това обяснява нежеланието им да се явяват на избори. Сега мнозинството е от четири партии и ще е потенциална основа на бъдещия кабинет. Без ДПС обаче „Има такъв народ“ не може да състави кабинет.

Демократична България ще понесе щета от конфликта с ДПС, предупреди Коларова.

„Ясно е, че за „Демократична България“ ДПС е не само самоуправляваща партия на ГЕРБ, но в голяма степен се посочва и като партия, която е много по-тясно свързана с олигархични мрежи, да не говорим за прокуратурата и въобще проблемните елементи на съдебната система, според „Демократична България“. Интересно е, какъв ще бъде ефектът, ако те заедно с ДПС подкрепят правителство на ИТН“, каза Коларова.

Основната причина, поради която БСП губи избиратели, са трите протестни партии. БСП няма да подкрепи кабинет на ИТН, коментира още тя. Според политолога, когато има остра политическа конфронтация опозицията се отказва да излъчи председател в комисии без важна роля в парламентарния процес. Проф. Румяна Коларова изрази надежда за бързо формиране на кабинет. До началото на август ще е ясно, ще има ли кабинет и кои ще са председателите на комисиите. Радев ще е най-големия губещ при избори 2 в 1. Ако преговорите за кабинет се проточат, това ще е пагубно за България, каза още професорът.

„Президентът може да разпусне парламента до 22 октомври. Ако преговорите за нов кабинет се проточат по изкуствен начин, така че да прескочим тази дата и да остане действащият парламент, защото по конституция той не може да бъде разпуснат, това ще е пагубно за България. Макар че съм убедена, че оправданието ще бъде свързано с гласуването на бюджета или нещо подобно, но как ще гласуваш бюджет, като не можеш да направиш правителство“, попита тя.

Големият проблем е, че зад новите лица в политиката стоят стари, заключи Коларова.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокорчо 🦉

    91 9 Отговор
    Защо да не може няма невъзможни неща? :)

    Коментиран от #11, #63, #82, #83

  • 2 ТаУмВзе

    38 71 Отговор
    Нали чалгарчето е проект на доган ефенди ма! Бухахахаа Поне, когато сте платено глупави, постарайте се. Смех!

    Коментиран от #61

  • 3 Престанете да

    101 35 Отговор
    пришивате ДПС към ИТН.Това е една голяма ЛЪЖА
  • 4 choko

    89 10 Отговор
    Не само без ДПС, а и без ппГРОБ хихи
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    72 11 Отговор
    до кога ДОГАН ще решава СЪДБАТА НИ

    Коментиран от #49, #80

  • 6 МнениЕ

    77 19 Отговор
    Дпс вече не са фактор!
  • 7 Ахаахха

    98 8 Отговор
    По телевизиите вече няколко дни върви беутална сутрешна манипулация. Задават уж някакви въпроси и анкети и се започват едни гласувания, едно чудо. Изливат се троловете не гербавите. Те са дежурни денонощно. Брутално е. Умните и красивите 2. Този път няма да мине номерът. Мутрите ше идете в затвора!

    Коментиран от #14

  • 8 Стига

    87 7 Отговор
    бръщолеви тъпни , ма другарке чорлава !

    Коментиран от #34

  • 9 БАЙ Х@Й ‼️

    69 4 Отговор
    Аман от ПРОКТОЛОЗИ* !!!!!
  • 10 Информация

    64 8 Отговор
    Герб и ДПС са прегърнати политическини финансово в играта и далаверите в Южна България! Разследвайте..ТКП остави след себе си доста поразии..
  • 11 ЕВРО НЮЗ

    26 7 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🦉":

    В името на КИФТЕТО всички компромиси са позволени
  • 12 Ъази

    70 5 Отговор
    Госпожата настървено гоеори за герб и дпс. Имам чувство, че е техен член. Просто така изглежда.....

    Коментиран от #32, #38

  • 13 Льжи

    80 8 Отговор
    Тая еничарка да не говори глупости.Неможело Брей .Коя си ти да казваш кое може и как може.
  • 14 Костюмирани мутри

    31 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ахаахха":

    Без чест и не хора, а КРАДЦИ!
  • 15 Мислещ

    30 2 Отговор
    Айде бе, страх ги било. Не, просто са нагли толупи. Ако ги беше страх, че няма да сформират правителство, нямаше да търсят на всяка крачка конфликт. Не може да търсиш коалиция с хора, с които даже не искаш да си на една снимка.
  • 16 Ало Ало

    58 6 Отговор
    Млъквай,дърта кукумявке!
  • 17 Как пък не!

    48 5 Отговор
    Тази анализаторка след всичката защита на герберастията, не я чета (игнор).
    Моля, намалите до минимум излъчването й!!!
  • 18 124

    56 6 Отговор
    БСП няма нищо общо с кражбите на мутрите от ГЕРБ и ДПС. Подставеното лице на ГЕРБ в БСП Гергов беше изхвърлен... БСП за неудоволствие на тиквата ще подкрепи новото правителство, и ще видим как мафиотизирани прокурори, тикви и калинки потеглят към затвора.

    Коментиран от #24, #29

  • 19 Jiv

    36 2 Отговор
    Скрий се бабе
  • 20 Аахахахах

    34 1 Отговор
    Винаги ми е било интервсно да разбвра какво мислят гербеските тролове относно това какво означава леви и десни партии. Какво ли за тях точно означава?
  • 21 Бабо Коларова, човек трябва да разбере

    44 4 Отговор
    Кога трябва да си Гледа Старините!! Акъл, от Такива като теб никой не иска!!! 31 год съветвахте и поучавах те!! Резултата е Трагичен! Държава на на дъното на ЕС в Тинята!! От такива Професори съветници, като теб!!! Скрийсе!!!
  • 22 Урко

    42 2 Отговор
    Ами Боко да не би да управлява без ДПС ма, изтривалке? Всички важни гласувания бяха с тях, всички избрани назначения също. Великата кърджалийска кофа Караянчева я избраха с ДПС, Гешев също... Стига облъчвания
  • 23 Интервсува ме

    11 2 Отговор
    Кога ще почне новата вълна и ще ни пратят хоум офис!
  • 24 Мислещ

    7 20 Отговор

    До коментар #18 от "124":

    Забравяш, че БСП, ГРОБ и ДПС винаги са били в коалиция за Гешев и всички други най-важни въпроси от престъпната реалност. Включително така беше и в предния парламент.
  • 25 No comment

    23 1 Отговор
    Румяна Петрова Коларова, баща Петър Василев Коларов, дядо Васил Петров Коларов - български политик, ръководител на Българската комунистическа партия и Коминтерна.
    Васил Коларов изпълнява функциите на държавен глава на България от 15 септември 1946 г. – когато след гласуване на референдум от 8 септември същата година, действащата дотогава монархия е отменена и страната е обявена за Народна република България, до 9 декември на следващата година – когато е приета Димитровската конституция, влязла в сила от 6 декември 1947 г.
    Той е министър-председател на България в 65-ото (1949 – 1950) и 66-ото (1950) правителство, председател на XXVI Обикновено народно събрание (1945 – 1946) и на VI Велико народно събрание (1946 – 1947).

    Коментиран от #51

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 естет

    36 2 Отговор
    Коларова е най известната герберска мерудия!
  • 28 Домати с лук

    26 1 Отговор
    В тази нашата страна професори да искаш - професорите по-вече от студентите. Колкото до тази 65-годишна сбръчкосана бабичка, що не ходи да си гледа старините, а се занимава с ннеща които вече не са и по акъла. Иска нещо но Плевнелиев го няма.
    Хайде бабче леки старини и не се напъвай много, че нали знаеш един памперс колко побира. Да не оплескаш на Боко асфалта.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Шопо

    19 3 Отговор
    Тая е внучка на Комундела Васил Коларов !!! Не я слушайте !!!
  • 32 митака

    23 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ъази":

    Не е техен член, а тяхна подлога. Българка без чест и достойнство. Тя е от групата на Боко, Доганчо и Плявата. Прави изводи и се наслаждавай на професорска уродлива простотия.
  • 33 Мемфис

    8 15 Отговор
    Не Доган решава съдбата ни, а Путин!
    Не случайно 90 год, всички архиви на БКП бяха замъкнатаи в Москва!
    Цялата машина на престъпното червено управление още от 1944 г, на ДС,на медии,формирането и золумите на мафията се ръководи от Москва и Путин стиска яко топките на марионетките си вкл и “царя”. Единствено кадърният И. Костов бе неконтролируем и затова бе незаслужено компроментиран.България преди всичко трябва да се отърси от комплексите си към Русия, които се насаждат в децата още от детска градина.

    Коментиран от #37, #39, #41, #46

  • 34 Пея

    20 1 Отговор

    До коментар #8 от "Стига":

    Унуката на Васил Коларов!
  • 35 ПЛЕВНЬО

    21 1 Отговор
    БАБА КОСТЕНУРКА ПАК ИЗПЪЛЗЯ !
  • 36 Васил Коларов

    20 2 Отговор
    Ех внучке, внучке много евтина професорка си. Фурнаджийска лопата от големите. Който ти свирне на него лягаш.
    Не му вярвайте на детето престаряло, то не е виновно. Толкова му е багажа.
  • 37 САЩ

    15 2 Отговор

    До коментар #33 от "Мемфис":

    Слава на Русия!
    Да живее България!
  • 38 Куку

    15 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ъази":

    Ми секретарка на Чейлю е била! Каква да бъде, освен платен герберастки кадър?
  • 39 баба Ванга

    9 6 Отговор

    До коментар #33 от "Мемфис":

    Нема Америка да ни помогне, пак Русия ке ни спаси!
  • 40 NikNay

    22 3 Отговор
    Предпочитам БСП пред ДПС.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мечо Пух

    18 1 Отговор
    Никакви комбини с ДПС! Който се е хванал с тях, се се е провалял! Тая "партия" действа доста подмолно и най-вече в свой интерес, така че трябва да бъде игнорирана дори и демонстративно да декларира подкрепа за ИТН! Защото не се знае как ще се извъртят утре...А за комбина с гробарите и дума да не става!!!
  • 43 ГЪРНЕВСКИ

    8 0 Отговор
    хайде при дядо ,не се бави....тази
  • 44 Модерно робство

    11 0 Отговор
    още ли си мислим, че сме свободни?
  • 45 Хахаха

    11 1 Отговор
    Ама госпожата да не е слънчасала?
    Гладна кокошка просо сънува.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Стефан

    14 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Демократична България ще понесе щета от конфликта с ДПС, предупреди Коларова. Точно обратното е г-жо платен политолог, даже малка бе конфронтацията с ДПС , ако се бяха заяли за ТЕЦ Варна и канала който се чисти и се прави по голяма дълбочина за СМЕТКА на държавата - досега над 380 000 000 лева тогава и Да България щеше да изпревари БСП, добре че поне си признахте с половин уста че ГЕРБ сте в коалиция с ДПС, не знам ЗАЩО пропускате мнението на западните ни партньори за посещението на Борисов при Ердоган, техния извод е - ПОЛИТИЧЕСКИ СЛУГИНАЖ.
  • 48 ННТТ

    4 11 Отговор
    ИТН и Дъ Пъ Съ ще са заедно. Това е ясно. Зад кулисието и подготвило почвата.Порциите ще са пак у едни и същи - гладът е ненаситен.
  • 49 ДОКОГАТО

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ИМА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ГРОБ И САТЕЛИТИТЕ МУ!

    Коментиран от #52

  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    БОРИСОВ слуга на ЕРДОГА а ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАН държат БМБ с яки факт комромати
  • 51 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "No comment":

    Ами тогава не то ли светва, кой стои зад ГЕРБ, щом личности, като тази винаги ги защитава. Потеклото на повечето в ГЕРБ е такова тъмно червено и деца на служители на ДС.
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "ДОКОГАТО":

    така е господине само да попитам кой е прототип на литературния герой ГЕНЕРАЛ ИВАН МИЛЕТИЕВ ПРИИЯТЕН ДЕН
  • 53 Виктор браво

    8 2 Отговор
    Другарката Коларова е внучка на Васил Коларов -терорист ,резидент на Коминтерна в България-сега подлога потомствена на чужди интереси!
  • 54 ССR

    13 0 Отговор
    Г-жа Коларова, всичко е възможно. Стига си проповядвала глупави идеи.Ако дядо ти Васил Коларов може да чуе тези твои мисли и разсъждения, никога нямаше да ти даде титлата ,,Професор ".
  • 55 Румяна ! Пак в гербава премяна !

    5 3 Отговор
    Червена бабушка!
  • 56 Мюсюлманин

    10 0 Отговор
    Дърта баба,мяза на баба Яга и главата я стяга.
  • 57 Васил Коларов

    10 0 Отговор
    ГЕРБава другарка
  • 58 Пенди

    10 0 Отговор
    Дръта коза с ителект! И таа зима парички да бръщолеви глупости!
  • 59 Дъртак

    4 3 Отговор
    Супер тройната коалиция се върна така ше си припомня младостта
  • 60 Хирург

    9 0 Отговор
    Туморът/ГЕРБ/ мрази да го снимат ! Защото след това го изрязват !
  • 61 То и при теб същото!

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Платено глупав, важи с пълна сила!
  • 62 TO220

    8 1 Отговор
    Имаше едно такова лафче:
    Обектът от снимката е:
    а) ...............
    б) баба Яга
    Посочете верния отговор.

    Коментиран от #68

  • 63 Jacques Yves Moineau

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🦉":

    Тая каквото казва, всичкото е точно на обратно.

    Коментиран от #73

  • 64 Алооо

    5 2 Отговор
    Румяна Коларова:" Кабинет на ИТН без ДПС е невъзможен".И как така не може, всичко може. Без ГЕРБ и ДПС, ще стане едно чудно правителство.И ако искат, може и да си подадат оставките.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 свидетел

    2 0 Отговор
    "професорке", кой ви стъпва на лесциите !?
  • 67 Доротея

    0 1 Отговор
    Елементарно, Колара! ИТН не са там, защото мислят, че Герб ще са там, а Герб не са там, за да покажат, че нямат нищо близко с ИТН! Когато другите им гласуват правителство, ще видите как двете шайки бързо ще се гушнат банката ще приватизират, и магестралата ще концесионират! И никакъв вот на недоверие след това няма да мине, защото мандалото лопна!
  • 68 Доротея

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "TO220":

    Отговор ь/ на снимката е седемте джуджета
    При тази дъртост злобата отдавна е заменила експертизата, която винаги е липсвала! Единствения и аргумент е клеймото - тези ги обичам и са европейци, тези ги мразя и са азиатци, тези са комунисти, тези са демократи, Гераб нямат никакво заиграване с ДПС, всички неприятни са в коалиция с ДПС! Аз съм умна и красива, Корнелия е грозна и много по глъма от мен.....!
  • 69 баста

    0 0 Отговор
    След като 30 години ДС, ГРУ ни правиха постановки и сценарии, не може да нямаме съмнения и в момента.Още повече, че и сега е навалица от тях в БСП, ДПС, окопали са се даже в ИТН, че май и при Мая.И да не се получи както преди, да разговарят помежду си, как да заметат промяната и направят подмяна.Знаково си е, че не БСП, а ДПС подкрепи Митева.Димки ли ни пущат, що ли?Това си е като в Блиц, 10 фейк нюз, една истинска новина.Човек който не следи събитията, така и няма да схване истинската.Докато ПАРТИИТЕ не изчистят тези хора, възпитаване и закърмени с други приоритети, няма как да се започне изграждане на ГРАЖДАНСКО общество.Затова и поискахме върхушката на БСП да бъде сменена с млади хора, родени след 1980 година,

    Коментиран от #72

  • 70 Специалист по прочит в обратен ред

    2 0 Отговор
    Измисляш си три или четири възможности за остра политическа конфронтация (без да съществува), обявяваш остра политическа конфронтация (налива вода в "мелницата" на ГЕРБ) и сценарият в политически силно ангажиран мозък е на лице. Все едно е дали е така или не. Аз да кажа, че сестра ти ... Броил ли енякой, колко изказани мнения от г-жата са пълно фиаско. Май всичко!
  • 71 Очевидец

    2 0 Отговор
    Тази мумия колко пари ли взима от герб. Всеки ден, тази Коларова, Боруджиева, Антоанета Христова, Стойчо кауна Стойчев, Георги Харизанов, Харралан Александров и още няколко обикалят по телевизите да манипулират хората ми е чудно. Поредната глупост, че ДПС не можело без тях правителство. Къде бяха същите, когато Герб раздаде горите и тец Варна на Доган. Къде бяха, когато всяка година ДПС с Герб правеха бюджета. Най - важната тема, която никой не засяга е друга. ВЧЕРА ДПС ВНАСЯ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА СЪСДАВАНЕ НА КОМИСИЯ, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА ИМАЛО ЛИ Е РЕПРЕСИИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ. ВЪПРОСА Е КОЙ НАЙ-МНОГО СЕ ОПЛАКВАШЕ ОТ РЕПРЕСИИ? ОТГОВОРА Е ГЕРБ. БЪРЗО СИ ПРОЛИЧАВА КОЙ С КОЙ РАБОТИ. ТАКА ЧЕ ТАЯ ДЪРТА МУМИЯ ДА СИ ИВЕ МАМКАТА И ДА МАНИПУЛИРА НЯКОЙ ДРУГ
  • 72 Тодор

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "баста":

    Дпс подкрепиха и Караянчева. Плюс това Дпс внесе законопроект за създаване на комисия за разследване на предсрочните парламентарни и дали е имало репресии срещу граждани. Кой се оплаква от това? Герб разбира се. Кой внася законопроект? ДПС. Мисля, че няма какво да се каже повече.
  • 73 Марсело Кастильо

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Jacques Yves Moineau":

    Наистина, тази е толкова продажна и герберка. Да не забравимуи че работеше в кабинета на най-смелния президент в историята на България който се казва Роси Плевнелиев.
  • 74 бягай бе

    3 0 Отговор
    дърта кукувица...
  • 75 Уйке

    3 0 Отговор
    Разбира се че ИТН може да направи кабинет без ГЕРБ и ДПС! Но не разбирам КОЙ я направи професор тази жена с анализ на гимназистка!
  • 76 заката

    2 0 Отговор
    и тая в затвора след като има правителство изчегъртване до дупка
  • 77 ГОРСКИ

    2 0 Отговор
    Бабичка стара всеки гласува по съвест, а не както герб по задължение на вожда!!!!!
  • 78 Тази да си хване БОЧКО

    1 0 Отговор
    И да си направят параклис от името на пп гроб и там да се надлъгват и бистрят фантазия те си и другите заблудени гробаджий
  • 79 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Не е фатално ако човек няма морал, но ако той е професор и преподава на студенти е просто трагедия. Кои са тези които и присъдиха научното звание?
  • 80 Смерш

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Докато избирателната активност е под 50 %. Не може всички да се оплакват, а когато дойдат избори, да не гласуват. Доган нищо не решава, решават олигарсите. Всеки, който има интернет може да разбере кои са, Доган и Пеевски са само една малка част, при това забогатяха през последните години. Има такива, които са имали начален капитал още през 1989 г.
  • 81 Димов

    1 0 Отговор
    Казано накратко: България не може да се управлява, без намесата на агите. Правилно ли съм разбрал?

    Коментиран от #84

  • 82 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🦉":

    Тази е заклета гербаджийка!
  • 83 Гюро Михайлов

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кокорчо 🦉":

    Ало,Коларова!! Ти в час ли си бе?? Правителство без ДПС МОЖЕ ДА ИМА,ако Цигулката и Тошко Тъпото възприемат БСП като следизборен коалиционен партньор!! Схващаш ли бе тикво???
  • 84 Гюро Пръднята

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Димов":

    Ха ха ха ха Хи хи хи хи!!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ицо

    0 0 Отговор
    и тая е зя затвора като падне Гешев
  • 88 Гената

    0 0 Отговор
    О-о-о, Румито със загадъчната усмивка, а ла Мона Лиза ! Ма не беше ли и ти някакъв професор, ма ? Що тъй не ти уважават титлата, ти си я спечели с толкова плонжове и метани пред Боко !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове