8 Август, 2021 20:00 12 127 71

Влади Въргала: Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички

  • влади въргала-
  • слави трифонов

Хората на изкуството са пророците на живота

Влади Въргала: Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички - 1

Слави никога няма да е съгласен да е някъде с всички, а политиката е това – консенсус с всички в името на нещо. Неговото място в политиката в момента е много интересно и той налага нов подход. Мисля, че няма да му е лесно, мисля, че няма да ни е лесно. Това коментира пред Нова телевизия Влади Въргала.
„Относно мястото на Слави в политиката, мисля, че то е закономерно, нормално и че от дълго време е било ясно като хипотетичен път. Когато беше стачката против Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по сцени по аудитории. Слави Тогава дойде във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един учебен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше собствено място“, разказа Въргала.

„Аз не познавам Слави Трифонов. Познават го хората, които са до него. Ние не сме се виждали и чували години наред. Когато Слави започна да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо много умно – изключи телефона си. Спря да си вдига телефона, спря да говори с всички извън онова, което трябваше да се занимава. Тогава ми се стори неправилно, защото по този начин се изолираш, но се оказа, че не е така, коментира още той.

„Хората на изкуството са пророците на живота. И Титаник го има описан в книгите много преди да се случи трагедията. И атентата на кулите американските близнаци го има описан много преди да се случи“, каза Влади Въргала във връзка с едно съвместно видео от преди години със Слави Трифонов, скеч на тема политика. Попитан дали изравнява ситуацията с трагедия той отговори, че целият живот е трагедия.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    27 117 Отговор
    Идва хуманно и експертно управление. Точно като в Германия. Демократите от ИТН и социалистите от БСП. Стабилно управление от технократи. Буда тиквун изхвърлен и в опозиция. Борисов кога ще подадеш оставка и понесеш отговорност за загубата на изборите?

    Коментиран от #9, #15, #19, #27, #29, #47

  • 2 Член на БСП

    22 102 Отговор
    Истински ДЪРЖАВНИЦИ ще бъдат на мостика на държавата . Господин Станислав Трифонов лидера на победителите ИТН и госпожа Корнелия Нинова лидер на формация също участвала в изритването на Герб. Демократично управление което за начало изхвърли тиквун от властта а след време и ИЗЧЕГЪРТА до основи както каза лидера на парламентарната група Хаджи Тошко Йорданов

    Коментиран от #20, #33

  • 3 русенец

    132 26 Отговор
    То ясно, че Трифонов е комплексиран селянин, лошото е, че мат'рялът не го разбира. Тъп народ - слаба държава!

    Коментиран от #48, #49

  • 4 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    25 90 Отговор
    Българския народ се оказа мъдър. ИЗБРА да го управляват експертите от ИТН и технократите от БСП. Изпрати Боко тиквун в дълбока опозиция и на бунището. Само 2 години в опозиция и се разпада кликата ГЕРБ. Проучването в четвъртък на Маркет Линкс доказа че само за месец Герб се е сринало от 22.7 на 18%. Защото ГРОБ е клиентелистка хунта и без хранилка плъxoвете се разбягват. Те нямат идеология а само грабеж. Купеният им вот бе неутрализиран а корпоративния сам се неутрализира без хранилка

    Коментиран от #21, #51

  • 5 Комуниста

    97 18 Отговор
    Равносметката 30 години по късно Кукувците. Влади Въргала алкохолик. Августин Попов върти скара в кръчме до БАН. Славчо с множествена склероза. Камен Воденичаров сигурно се е омъжил. Много прокопсахте Ку-ку седесарчета да знаете много!
  • 6 Унуфри

    49 4 Отговор
    Той не налага нищо, защото няма мнозинство
  • 7 Поредният месия

    83 11 Отговор
    Освен Шоуто на Слави всичките му други бизнес проекти орез годините са провал и не вярвам и с този проект да успее! Слави е самовлюбен гъ* също, като психопата от Банкя, две лица на една й съща монета!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сериозно

    65 6 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Ли говориш-Тошко Африкански-демократ,как показва, че е демократ,.......Славито е диванен демократ,все едно от джип или диван,каква е разликата....Онлайн демокрацията,това да не ти е Шоуто на Слави......
  • 10 Алфа Вълкът

    28 12 Отговор
    От Владо хванах бълхи мутанти, апат ме като питбули, ще откачаааа.....
  • 11 ГЕРБ

    62 7 Отговор
    Чалгаря е история
  • 12 И за

    29 6 Отговор
    къде е тръгнал тоя пухльо ?
  • 13 пиян зад волана

    74 3 Отговор
    Наблюдавал съм нормални хора влезли в политиката да психясват , ама сега направо психясали си влизат. На луд и прост всичко му е лесно .
  • 14 1618

    68 10 Отговор
    За Станислав Трифонов вече всичко е ясно! Видяхме, че не е добре физически и психически, колкото и да лъжат от неговото обкръжение! Не ни е ясно само как и с какво го държат ДПС и ГЕБ за да подмени вота на избирателите и да се опитва да направи правителство на подмяната? Защото точно това става! Повече от 60% от хората не одобряват кандидатурата на Пламен Николов за министър- председател! Почти всички предложени министри са в приятелски или роднински отношения с ГЕРБ и ДПС, с Гешев и Цацаров! На всички е ясно , че с такова правителство не може да се осъществи промяната на корумпирания, мафиотски модел Борисов! Ако, имат морал и достойнство призоваваме Станислав Трифонов и ИТН да се извинят на избирателите и да напуснат Парламента! Не им е мястото там!

    Коментиран от #65

  • 15 1618

    54 8 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Цялoтo oбкръжeниe нa Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН ca лъжци и мaнипулaтoри в cтил Бoриcoв! Никaк нe ca дoбрe c глaвитe и имaт пcихични oтклoнeния!Нa фaктитe cрeщу пoдмянaтa нa вoтa- тe кaзвaт лъжи,нa иcтинaтa зa прeдaтeлcтвoтo и зaдкулиcнитe дoгoвoрки c ДПC и ГEРБ - тe пaк кaзвaт лъжи! Нaиcтинa ca зa пcихиaтриятa,a нe зa Пaрлaмeнтa!Трифoнoв ИТН пoвeчe нямaт мяcтo в пoлитикaта и в Парламента!
  • 16 Д-р Ох Боли

    55 5 Отговор
    Алкохолик говори за наркоман
  • 17 JEFF

    48 2 Отговор
    Обратното също е вярно. Никой не иска да е със Слави .
  • 18 Като те

    30 3 Отговор
    гледам ти какъв човек на изкуството и какъв си пророк мами, мани! Нали оня лилипут беше неговият пророк.
  • 19 Не се

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    ли срамуваш от писанките си!

    Коментиран от #22

  • 20 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Член на БСП":

    + Член на БСП страда от раздвоение на личността.

    Коментиран от #24

  • 21 по твойта логика

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    бсп да ги няма от 1989г
  • 22 БСП ЧАЛГАРИЯ

    20 4 Отговор

    До коментар #19 от "Не се":

    ТОЗИ ИЛИ Е ОТ КУРИЛО....ИЛИ ИРОНИЗИРА СЛАВУЦА И НИНОВИЦА....СЛАВУЦА ВЕЧЕ ПУБЛИЧНО СИ ОТРЯЗА ГЛАВАТА....А ДО НЕЯ В ПРАХТА ЩЕ СЕ ТЪРКУЛНЕ...И ТАЗИ НА СТОЛЕТНИЦАТА....
  • 23 бай Киро

    24 3 Отговор
    Няма толко прост народ е поредната гавра с овчедушните ни сънародници имали простотията и наглоста да ни гласуват за пореден път.И както с гаврите със СДС.БСП,НДСВ,ГРОБ и прочее ужаса ще е жесток.Жалко е за честните и достоини хора(мнозинството) които не се поддадоха на зомбирането и не гласуваха.Тези истински хора(ако не са извън България) ще трябва пак да плащат цената на чифутдемокрастията.
  • 24 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    3 24 Отговор

    До коментар #20 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Колкото и да злoбeeш и крадеш никове идва ново стабилно управление. Tръшкайте се , скyбете си косите , самозапалвайтe се , но това предстои.

    Коментиран от #28, #42

  • 25 MIG

    37 3 Отговор
    Няма да му се получи на Слави, защото обърка парламентарната сцена с тази на собственото си шоу.
  • 26 Професор

    21 6 Отговор
    Тоя хубаво говори ама токова ли няма време да се изкъпе. Един душ, подстрижка, после да се избръсне. От пиене сигурно няма време. То и аз се къпя рядко, през зимата два пъти но през лятото по често. Всеки месец защото в жегите се потя ама тоя май не е виждал вода отдавна.

    Коментиран от #35

  • 27 Чезвай

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Бе, Мутри вън, барабар с гроп, мвро, прасе, каска.. Изчезвайте не ШТасници!
  • 28 Как

    15 3 Отговор

    До коментар #24 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Да се самозапалят, и защо, защото ти си решил ,така ли...Сериозно някои са за психиатрията....Тръшкане, скубане на коси,.....интересни начини,достойни за лудница.....Какво точно предстои,наясно ли си.....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ядосах се

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Победа":

    Да се чете : Демократичните идеи
  • 31 Спиро

    12 4 Отговор
    И като гледаш тези изроди от първите коментари...това са гнусни платени тролове.Ако някога(на пук на всяка логика) държавата ни въстане и отхвърли с въоражена съпротива системата на юдомасонство и чифутодемокрастия...втората партида пред народния съд трябва да са т.н. "избиратели" издирени по избирателните списъци.Едва когато те и домочадието им последват първата партида в общите ями,държавата ни ще тръгне напред.За да пребориш заразата трябва да карантинираш преносителите и.А единственната подходяща карантина за чифутодемокраст-избирател и фамилията му...е под тонове мръсотия на най близкото бунище.
  • 32 Хаджигенов разби чалгаря

    26 0 Отговор
    Николай Хаджигенов за БНР: “Тошко Йорданов обвини Асен Василев в плагиатство, същевременно кандидатът му за вицепремиер има 80 страници, изплагиатствани от доцент от Юридическия факултет. ИТН живеят с идеята, че са единствени в Слънчевата система.”
  • 33 Бягай

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Член на БСП":

    Ве мъшо! Нова омерта ли гласите да Е. васта м ка!
  • 34 Госあ

    16 2 Отговор
    Оня плъх сергей заби ножа на БСП с безпринципна коалиция, сега ниновица ще ги довърши с такава. Но,това не е сепуко. Ни най малко.
  • 35 Разсмя ме..

    14 0 Отговор

    До коментар #26 от "Професор":

    ..и ми се доплака ..като ги гледам по телевизора и аз все това си мисля ..нямат ли време да се изкъпят,избрънат,да си сложат чиста риза,сако, да са учтиви и добри ..нали са слуги на избирателите..
  • 36 Макробиолог

    11 0 Отговор
    Кой е зад слафчо,кой тва ,кой онова....

    Който трябва знае,има пълната информация...В афера,бг има интересна статия за офшорките на въпросния...мое ли се верва на афера,която е общо взето сарайрупор....по принцип не,но в случая ,да,защото цитират сайт в който инфото е поднесено нежно закачливо в стил--знаем те слафчо,палавнико,ама много те знаем....та конкретно--става дума за няколко офшорки ,регестрирани в невада ,делауер и т.н.които си дават заеми в кеш/50млн и подобно/,прехвърлят ли дялове,акции,поккрай кеша има и разни странно тъпи патенти/ходи му доказвай реалната стойност/и пр гимнастики,банално използвани при пране на пари...в случая--най вероятно чужди пари/единствения реален работещ актив е май 7/8 телевизийката която нема как да оправдае подобни парични врътки/,споменават се разни много едри търговци на месо строит компании,лапачи в агросектора и т.н...е да питаме ли аджамийски дансаджиите респективно гешев тоест доган и т.н.немат ли го това инфо...едва ли.
  • 37 До коментар 4

    19 0 Отговор
    А тренд какво показва -ИТН второ място.Ако има избори ще е на 5-то.Слави и тия надървени"демократи"-ТОШКО/СЕВДАТА/ и др.слуги ще са аут.Тях не ги интерересува какво мислят другите ,Слави по пътя на шуробажинащината е нацелил едни министри ,от които половината са боклук и върви с рогата напред.Какво го предлагаш тоя ПЕТЪР ИЛИЕВ,сигурно зощото ти оправи офшорката и вече си "честен"данъкоплатец.Един плагиат,който няма достойнството да се оттегли.Платформата правна лудост по страници показва плагиатството.Доцент Киселова също излезна и го заяви.Е,"демократи" нали бяхте за истината.Видяхме ви интригантското поведение,наглостта плюене по опонента,ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ СЛАВИ.ОТ ТОВА ВЕЧЕ НЕ ЩЕМ.ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ СМЕШНИЦИ,ПОЛИТИЧЕСКИ КЛОУНИ.
  • 38 Лудев

    20 2 Отговор
    Какво го величаете този чалгар от село Учин дол, Плевенско? Прави се на важен, избива комплекси, пък и явно с нервите не е добре. А пък тръгнал държава да управлява, ама така, че той да седи отзад, а други да поемат отговорност. Няма да стане, да се маха, хората не го искат, излъга ги.
  • 39 Лорд Майминчев

    10 1 Отговор
    ИТъйНататък са кухоглави недоразумения,грешки на природата,т.н. изчезващ вид...
  • 40 непочтен

    16 1 Отговор
    Трифонов е приключил с политиката, да се връща на село. Измами протестиращите, оказа се непочтен човек.
  • 41 ИТН+БСП-ПОБЕДА

    1 17 Отговор
    Ревете Гробари,джендъри, депесари, хомосексуалисти и плагиати! Идва новото управление на победителите ИТН+БСП , което за 4-годишния си мандат ще изправи страната и ще довърши реформите !

    Коментиран от #64

  • 42 Унижение

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    е за мен да ти крада ника. Не видя ли до ника един знак + ? Опитах се да ти кажа, че сте едно и също лице, което пише с различни никове еднакви думи. Това, че не си ме разбрал, показва нивото на съобразителността ти. Изводът - с два тапета си в мозъка.
  • 43 ЧАПАЕВ

    8 5 Отговор
    ОЩЕ ДВА ДЕНА И ЩЕ ВИДИМ БСП И ИТН В ПРЕГРЪДКА КАК ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ? ЩЕ Е ЧУДО НА ЧУДЕСАТА. ИТН НЕ МОГАТ НИЩО, А БСП НЕ МОГАТ НИЩО БЕЗ ДПС??? И КВО ЩЕ ПРАВЯТ И КАК ЩЕ ГО ПРАВЯТ ЩЕ СЕ ВИДИМ В ЧУДО!
  • 44 ЧАПАЕВ

    9 3 Отговор
    МНОГО Е ЛЕСНО, КВО КАТО НЕ МОГАТ,ЩЕ СЕ НАУЧАТ ЗА 10 ГОДИНИ! ЛОШОТО Е , ЧЕ ТОКА И ХРАНИТЕ ПОСКЪПВАТ. ПАРИТЕ ОТ ЕС ГИ НЯМА И СМЪРТНОСТТА РАСТЕ! ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ НОВИТЕ МИНИСТРИ!
  • 45 11 години стигат

    6 6 Отговор
    Сус бре! Партията на помаците е ГЕРБ,бегом натам!
  • 46 ЧАПАЕВ

    7 4 Отговор
    НЕМА ДРУГ НАЧИН -ДОГАН ЩЕ ГИ КРЕПИ ОТЗАД!

    Коментиран от #50

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Я пак помисли !

    5 9 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Тъпи протестъри се превърнали в платени тролове на олигархията и искат министерски кресла,власт и крадени пари. Така, че Слави е прав,че не иска да има нищо общо с подобни същества.
  • 49 Стига

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    си хейтъл под всяка статия! Егати и недоволника!

    Коментиран от #53

  • 50 Е,ти си знаеш

    4 5 Отговор

    До коментар #46 от "ЧАПАЕВ":

    дали отзад те крепи Доган ! Но защо ни занимаваш със сексуалната си ориентация?
  • 51 Не, българите

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    избраха ИТН и с малко разлика ГЕРБ,но категорично изхвърлиха БСП на бунището.

    Коментиран от #63

  • 52 ХАН КРУМ

    2 0 Отговор
    АМИ ДА СИ СЕДИ У ТЯХ.
  • 53 русенец

    0 1 Отговор

    До коментар #49 от "Стига":

    Интересно откъде знаеш, че пиша под всяка статия?:))) Не, троле, ти четеш всичко под всяка статия, защото това е дребният ти животец. Аз пиша само когато имам какво да кажа. Защо не се опиташ и ти да кажеш нещо, а? Отначало ще ти е трудно.

    Коментиран от #57

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЧАПАЕВ

    4 2 Отговор
    ЧАЛГАРЯ ПЛЮЕШЕ ПО БСП- БИЛИ НА ДРУГИЯ БРЯГ, НЯМАЛИ НИЩО ОБЩО! СЕГА НА 90% ВСИЧКО ИМ БИЛО ЕДНАКВО? ЕБАСИЛЪЖЕЦА!

    Коментиран от #58

  • 57 Аз не те

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "русенец":

    питам какъв, си, че да ми се хвалиш! А, че си с дребен животец, е ясно от хейтенето! Та не ми каза нещо ново! Имаш още комплекси, та заповядай пак да ми се похвалиш!
  • 58 Троле

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "ЧАПАЕВ":

    бъди обективен! С детски евтини лъжи, само смешен ставаш!
  • 59 Тиквун

    4 0 Отговор
    Щом и тоя тъп пияница го вади червената мафия на Костов и Прокопиев, Можем да кажем само - браво Слави- никакви постове за тия!
  • 60 ЧАПАЕВ

    4 2 Отговор
    КАК ЧАЛГАРЯ СЕДЕЙКИ СИ НА ДИВАНЧЕТО ПРЕПЛУВА НА ДРУГИЯ БРЯГ ПРИ БСП? ЕЙ ТОВА НЕ РАЗБРАХМЕ. КОЙ МУ ХВЪРЛИ ПОЯС ЛИ БЕШЕ, ПАРИ ЛИ, С КАКВА УЙДУРМА СТАНА? МОЖЕ И С ПРОЗРЕНИЕ! МОЖЕ КОМСОМОЛЕЦА В НЕГО ДА Е ПРОГОВОРИЛ - ЗА РОДИНУ, ЗА СТАЛИНУ!
  • 61 Един

    12 2 Отговор
    Нито четох статията,нито отзивите .Но доколкото съм чувал , Ако не беше Въргала ,Славчо още щеше да продава мартенички на Централна гара и Витошка .Поздрави.......

    Коментиран от #68

  • 62 Емо

    5 2 Отговор
    Активисти на ГЕРБ-ДПС по места палят пожарите за да саботират Служебното правителство Те мразят България.Обичст в само когато са на власт и могат да я крадат.
  • 63 И затова

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Не, българите":

    ли така братски се прегърнаха! Любовно почти!
  • 64 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "ИТН+БСП-ПОБЕДА":

    Можеш ли да проумееш как ..….?
  • 65 Gowo

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "1618":

    Този въпрос, с какво го държат ДПС и ГРАБ си задават много хора.Отговора би могъл да е в подхвърлено то , на уж ,от Борисов .Че в по ранни години са ходили заедно на кино.Така правят Босовете на Мафията.Когато искат някого да предупредят.Типично за мафията е да контролират някого, без да се намесва пряко.
  • 66 ФАКТ

    3 1 Отговор
    ВЪРГАЛ,ТОЗИ ФЕК@Л Е ТВОЙ ПРОДУКТ. ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА ТАЗИ ВОНЯ.
  • 67 Наркос

    0 2 Отговор
    И двамата са ми неприятни , но какво очаква Влади да им свети по време на забавлението и да му вдигат телефона при положение, че е пълен цървул ли?
  • 68 ПРАВ СИ

    3 1 Отговор

    До коментар #61 от "Един":

    СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ Е КУ КУ ВИЦА ДЕТО СНАСЯ ЯЙЦА В ЧУЖДИ ГНЕЗДА И КРАДЕ ИДЕИ КАКТО ИНДИЙСКИТЕ МАЙМУНЯЦИ КРАДАТ ЧАНТИТЕ НА ТУРИСТИТЕ🙈🙉🙊💩
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Сраневский

    1 0 Отговор
    Славчо акбар!И Тошко е негов Пророк.Всичко друго не е важно.Ще строим джамии за Учиндолския Велик Гамен!!!
  • 71 обаче

    1 0 Отговор
    Чалгата не е изкуство.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове