14 Август, 2021 13:29 10 813 234

Христо Иванов: Не мога да се побера в кожата си от гняв и отвращение – Борисов, това е твоята демокация

  • христо иванов-
  • полицейско насилие-
  • дб

Съпредседателят на "Демократична България" коментира критите над година кадри на полицейско насилие по време на антиправителствените протести миналото лято

Христо Иванов: Не мога да се побера в кожата си от гняв и отвращение – Борисов, това е твоята демокация - 1

"Отговорността за бруталното полицейско насилие над протестиращи е на страхливеца Борисов и неговата маша Гешев", заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод публикувания вчера запис на брутално полицейско насилие пред Министерски съвет по време на протестите миналото лято. Кадрите бяха показани от депутатите, които създадоха специална комисия за разследване случилото се, за което така и нямаше наказани.

Във видеовключване от мястото, на което униформени ритат оковани с белезници младежи, повалени на земята, лидерът на "Да, България" остро настоя бившият премиер и председател на ГЕРБ Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев да понесат отговорност и да подадат оставки от постовете си.

"Вчера, благодарение на работата на новосъздадената комисия относно насилието над протестите беше най-сетне публикуван един запис от камерата, който ясно показва бруталното насилие и унижение, на които бяха подложени българските граждани, младежи деца, протестиращи. Над милион души вече са го гледали, аз също го гледах и не мога да се побера в кожата си цяла нощ от гняв и отвращение. И днес съм тук на местопрестъплението, защото искам да кажа няколко неща - това е местопрестъплението не просто защото там, в този ъгъл, беше мачкана българската свобода, беше мачкано достойнството на българските граждани, бяха мачкани надеждите на българските младежи, че могат да имат достойно гражданство, европейско и българско, а защото стана на прага на МС и ясно показва кой е отговорен", заяви Иванов.

"Тук не става дума за ексцес, че някакви група полицаи са си изпуснали нервите, става дума за една целенасочена политическа поръчана и институционално прикрита операция по изтръгване на свободата от ръцете на българските граждани. Тя включваше, както разбираме от работата на НС, масово подслушване, под скандален претекст за преследване на организация на държавен преврат - държавен преврат, извършват от стотици хиляди български граждани, чрез основното човешко право - на протест, на искане на свобода и отчетност. Държавен преврат, който е възможен само, когато хората, които в този момент са яхнали държавата - Гешев и Борисов, смятат, че тя им е бащиния, че с всички средства могат да пазят своята власт. Именно тези комунистически текстове от НК, които не са били прилагани от десетилетия, те използваха за да организират масово подслушване на всички, които са имали нещо общо с протестите. И вчера видяхме бруталното, организирано насилие", продължи десният лидер.

"Ние, като народни представители, ще направим всичко тези хора да си поемат отговорността. Но няма да допуснем всичко да приключи с тях и тези, които са реалните поръчители и укриватели на този материал, който една година беше крит, да не си поемат отговорността. И тук ясно трябва да кажем техните имена - към този момент Младен Маринов е бил министър на външните работи, днес той е народен представител от ГЕРБ и те се опитаха да го направят член на комисията, която трябва да разследва извършените и укрити от него престъпления. Христо Терзийски - също днес депутат от ГЕРБ, тогава е шеф на ГД "Полиция", този човек няколко дена след това, когато вече Маринов трябва да се махне, този човек, който е непосредственият ръководител на тези джелати тук, е издигнат на поста заради доверието, с което се ползва в очите на Борисов и Гешев, че е готов да окървави униформата на българския полицай, да окървави закона, само да пази тяхната власт.

Пълна отговорност трябва да поемат най-вече основните виновни - човекът, който тогава се криеше тук - Борисов, който днес продължава да бъде лидер на ГЕРБ и да дере ризи за ЕНП и да ме пита за демокрацията. Борисов, ето това е твоята демокрация, гледай го този клип, гледай го постоянно! Ако ти е останала някаква съвест, поеми си отговорността, освободи България от себе си. Това си ти, това е твоят режим... И другият - Гешев, човекът, който организира това беззаконие, който си пазеше собствената властта, който отговора, че 1 г. тези материали бяха крити и никой не пое отговорност. Ето затова ние ще работим за това - Гешев - оставка, Борисов - оставка! Защото България никога няма да бъде достойна европейска свобода, без да има пълна отговорност", призова Христо Иванов.

ФАКТИ разполага с достоверна информация, че записите са предадени с протокол от НСО на СДВР още през 2020 г., без службата за охрана да разполага към момента с копие, тъй като по закон там нямат право да съхраняват подобни материали повече от 6 месеца.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Съотборник

    79 126 Отговор
    Ице,на какъв се правиш...???

    Коментиран от #8, #29, #46, #104, #116

  • 4 Гост

    103 29 Отговор
    Бригадата на бою мошенгията...
  • 5 Раданч Татлъту

    42 107 Отговор
    Г-н Христо Иванов е нашето национално съкровище!🥳👍
  • 6 БОЛШЕВИК 🌟

    192 31 Отговор
    Трябва МВР да бъде подменено изцяло, ревизия на всеки един полицай, и ако има несъответствие на доходи със стандарт на живот, тогава съд и пълна конфискация!

    Коментиран от #33, #80

  • 7 МАЙчето

    56 11 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    За картечарката ли иде реч,синко ?
  • 8 Раданч Татлъту

    76 49 Отговор

    До коментар #3 от "Съотборник":

    Прави се на блестящ юрист,без да има трудов стаж!🤡👍
  • 9 Всичко е нирмално само БОЙКО дали само Б

    40 68 Отговор
    Само бйко мар на хората на Прикопиев гадна зган е Христо иванов
  • 10 яяяяяя

    120 29 Отговор
    Според Пинокио полицаите май не трябва да носят отговорност, май и те са нещо като жертви! Кажете им имената, публикувайте снимките им, да видят близките им, какви Садисти са отгледали!

    Коментиран от #120, #178

  • 11 Анонимен

    59 112 Отговор
    Христаки, да не би Борисов и Гешев лично да са ходили да ритат протестиращи? Не ги видях никъде на записите. Отговорността за упражненото насилие е лична.
  • 12 ТаУмВзе

    58 42 Отговор
    Ицко соросоидчето и компания, чак след 1 година се възмущават. И пак няма да има наказани и виновни! Знаем си системата на мутрокрация.

    Коментиран от #17

  • 13 9542

    56 54 Отговор
    ИЦО ,НАЛИ ТЕ ВИДЯХМЕ КАК ЦОПНА И СЕ БЕ ПОС..РАЛ,НЕ СЕ ПРАВИ НА СИЛЕН
  • 14 ЗАТВОР ВЕДНАГА БЕЕЕ

    98 36 Отговор
    РАЗСЛЕДВАНЕ И ЗАТВОР АМА ВЕДНАГААААА!!!мутрата,гешев мръсника,и всички директори на мврета,а тия келемета полицейски ДИРЕКТНО,АМА ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА!!!Сега е момента да покажете колко ви струва ЧЕГЪРТАНЕТО!!!

    Коментиран от #36, #182

  • 15 Бацо

    51 22 Отговор
    С шкаф позор веднага у затвор
  • 16 бойкикев

    17 33 Отговор
    леко да не ти оттърве съвсем задния семеринг че ше набиваме нова втулка.с по-голямо Ф а после ще престържем
  • 17 Раданч Татлъту

    23 39 Отговор

    До коментар #12 от "ТаУмВзе":

    Бавно стопля Ицето.Беше министър на Бойко.....,и мноо късно разбра,че е гадняр!🐪🐪🐪
  • 18 Мусака Херовингата

    18 13 Отговор
    Абре що никой не е отправил протестна нота до бойкошенко
  • 19 8499

    33 22 Отговор
    КОМУН. ЧЕДО СИ ИЦЕЕЕЕ,ЗАКРИВАЙ ,МЕКА ДУША
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    67 28 Отговор
    БОРИСОВ е мутра сикаджия крадец лъжец бандит убиец самоубил е много неудобни ХОРА герб со са метренска партия

    Коментиран от #163

  • 21 От Врат

    48 28 Отговор
    Това да си гербав трол наистина дъното на фекаллната яма.Ама дъното.

    Коментиран от #56

  • 22 Левски Карлово

    104 20 Отговор
    Онази русата полицайка побойничка,много е смела и силна с пагона на раменете. Голяма Българска полицайка -" героиня" . Лесно се рита вързано куче моето момиче,едва ли ще си толкова бойна и смела,ако си сама някъде в тъмното с това монче което риташ в бъбреците и корема. Отнася се и за нейните колеги,когато сте 10 срещу 1 и демонстрирате сила,това ви прави жалки и долни,как да имам респект към такива като вас прогнили душици. Вие получавате заплатите си от нас,тези който ритате. Храни куче да те лае и хапе. Вие сте срам,не заслужавате пагона!!!!!!!!!

    Коментиран от #40, #108, #111

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 29 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ е престъпник мутра

    Коментиран от #31

  • 24 Поридист гербер

    65 19 Отговор
    Оня Маринов още ли не е подал оставка като депутат или ще чака призовката на място..
  • 25 хмм

    37 36 Отговор
    Христо Иванов е артист.

    Коментиран от #32

  • 26 Аз Човек

    47 56 Отговор
    Маджо А Видя ли как разни Бабаити палят полицаите замерят ги с павета А Видя Хаджито и отровите как замеряха Българският ГЕРБ как пречеха на Софиянци месеци наред Видя ли ужасът в очите на онези дечица само защото шепа озверели бабаити счупиха колата на майка и Кога тези ще бъдат подведени под отговорност за награда Отровите Божковисти влезли в парламента Докога това беззаконие

    Коментиран от #34, #199

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Даже малко

    39 43 Отговор
    Са ги били.Не може да хвърляш бомбички,павета и какво ли не по полицаите и да очакваш,че ще те галят с перце.При парламентарна република ,нещата се решават на избори.А не с насилие и провокации към полицията.

    Коментиран от #35, #39

  • 29 2566

    32 25 Отговор

    До коментар #3 от "Съотборник":

    Пожелавам ти тебе да те бият така без причина дори и с причина

    Коментиран от #43

  • 30 JEFF

    23 7 Отговор
    Много хубаво приказвате , но кажете, ще има ли някакъв мандат и редовно правителство? Ще се актуализира ли бюджета ? Какво да очакват българските граждани от тези, които пратиха в парламента, само говерене ли ? Вземете се в ръце и правете каквото трябва .На парламентарни избори имате няколко процента , а на президентски 0.2.
  • 31 Подкрепа за Борисов

    25 30 Отговор

    До коментар #23 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗАЩО какво ти пречи Гешев пък на теб Аноним нико

    Коментиран от #54

  • 32 Раданч Татлъту

    20 12 Отговор

    До коментар #25 от "хмм":

    Артист е,от Театър "Соросня и смях"🤡👍
  • 33 ААА НЕ СИ ПРАВ...

    11 13 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    РЕВИЗИЯ НА СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ,Е ТОГАВА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ СВАТ КОЙ КУМ😸
  • 34 2456

    19 25 Отговор

    До коментар #26 от "Аз Човек":

    Бой по сганта ГЕРБ , само бой
  • 35 И тези младежи

    14 5 Отговор

    До коментар #28 от "Даже малко":

    Ли ги хвърляха бе мало , ник

    Коментиран от #47

  • 36 Така ли

    5 8 Отговор

    До коментар #14 от "ЗАТВОР ВЕДНАГА БЕЕЕ":

    Бееееее моме.Това да не ти е онова нещо ,че да примираш за него.

    Коментиран от #191

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Чичо

    29 11 Отговор
    Напишете ся имената и адресите на милиционерите участвали, да видим колко са смели, га са сами
  • 39 ПРАВИЛНО

    16 7 Отговор

    До коментар #28 от "Даже малко":

    ВИЖ 🌚🌚🌚🌚🌚В АМЕРИКА😵
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 7 Отговор

    До коментар #22 от "Левски Карлово":

    полицайка психопатка
  • 41 Адвокат

    35 26 Отговор
    Нещата отиват към съд за хунтата на Бокича, гешевия и прасето. Чистката предстои. Ще лежите ефективно, ще има конфискация, ще има основна чистка и уволнения в МВР и прокуратурата. Някой ще трябва да изкупи тая вина и я ясно кой. Няма мърдане....

    Коментиран от #52, #61

  • 42 КаК

    36 22 Отговор
    И как така драгия г-н Иванов не се възмути когато осверняваха герба и институциалните сгради на държавата, а се възмути когато някой хвърли знамето завързано за някаква пръчка беше хвърлено на земята в Росенец!? А тези, които разсипваха риба, слама и и се канеха да я запалят???Какво заслужават тези? не че подкрепям физическото насилие, но човек трябва да мери с една мярка.
  • 43 Подкрепа за Борисов

    35 23 Отговор

    До коментар #29 от "2566":

    Ти видя ли как действа полицията в Германия Нали искате европейски заплати Но не искате Европейски закони и все се правите на жертви Ако протестиращите така в Германия Никой Няма да ви позволи тези му тежи на всички безделници Забравихте ли как пикаехте безнаказано на Орлов мост и пречихте на хората
    Ов мост

    Коментиран от #64

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Амин

    28 16 Отговор
    Да оправдаваш това насилие ,тази брутална саморазправа...това е най долен фашизокомунизъм.Това е потресаваща агресия в нецивилизована държава.За да опрсвдаваш това ,и в твоите очи да е нормално,значи има поле за оше Газдовци.Чудих се откъде такава злоба и нечовечност в някои,но ето ви вас изпълзяхте на слънце газдовци.Вие не сте хора,проклети да сте!!!

    Коментиран от #59

  • 46 Хахаха

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Съотборник":

    Ицо е роб
  • 47 Да малко

    14 4 Отговор

    До коментар #35 от "И тези младежи":

    Им е тъ .чпо.Щом не схващаш за какво иде реч.Червено г.....о.
  • 48 хихихи

    31 8 Отговор
    Съмняваме Ристю да е особенно ядосан за това.

    Гневен ми се струва, когато Данчо Ментата го настъпи за Прокопиев.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 много лошо маринов

    31 13 Отговор
    Закона в такива случай е ясен..сложат ли ти белезници всякаква употреба на физическа сила се прекратява..даже и в Русия не си позволяват такива неща на улицата..помислете защо
  • 51 СЕЛЯНИН

    37 24 Отговор
    РИСТЕ, МАЛКО ИМ БЕШЕ. ОТРОВОРИ ЗАЩО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИЕХА ПОЛИЦАЙТЕ С ЖЪЛТИ ПАВЕТА, С ЗАПАЛИТЕЛНИ ТЕЧНОСТИ, ЗАЩО ИСКАХА ДА ГИ ЗАПАЛЯТ СЪС САМАТА. АЗ БЯХ ТАМТАМ, И ВСИЧКО ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ. И ТИ БЕШЕ ТАМ, И ТИ ГО ВИДЯ НО НЕ ИСКАШ ДА ГО ПРИЗНАЕШ. КАК СЕ КАЗВА ЧОВЕК КОЙТО ЛЪЖЕ А? ЗАЩО ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ, ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И СЛЮНКАТА. БЯХ ДО ТЕБ, И ТЕ ГЛЕДАХ КАК СЕ КЕФЕШЕ.

    Коментиран от #67

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бегай !

    26 7 Отговор
    Пинокио докато беше в борисовото правителство беше кьорав,като го напъдиха като Цвъки - прогледна ! Чудо братя ! Чудо !
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 20 Отговор

    До коментар #31 от "Подкрепа за Борисов":

    ко сакаш от мен бе гербав трол чупка БОРИСОВ ГЕШЕВ СА ЗА ДОЖИВОТ в ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАТВОР

    Коментиран от #85

  • 55 карамфила

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    борисоф не е рус а плешив
  • 56 А ти

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "От Врат":

    какво правиш на дъното на тази яма,че видя всичко това?
  • 57 Мимчят

    31 16 Отговор
    Това е издевателство на полицаи над българския народ.Всички са за съд и затвор участвали в това поругаване и осъкатяване на хората.Всички потърпевши трябва да поискат и обезщетение за нанесения им побой....

    Коментиран от #65

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Подкрепа за Борисов

    9 13 Отговор

    До коментар #45 от "Амин":

    Да ти се връща при теб всичко каквото си написал тук и при твоите близки

    Коментиран от #168

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 10 Отговор
    според психиятрите всеки полицай потенциален престъпник
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Чичо

    16 12 Отговор
    Ако някой познава насилниците да им напише имената. В тъмното сами да видим колко ли са смели
  • 63 Наблюдател

    10 16 Отговор
    По-жалко творение от Герб е само "Демократична България"!

    Ристьо, ти не знаеше ли че тези изстъпления бг полицаите ги заимстват от натовските си турски и американски "партньори" ? Там, в щатско и Анадола се отнасят така с протестиращите .
  • 64 Левски Карлово

    20 11 Отговор

    До коментар #43 от "Подкрепа за Борисов":

    Научи се да пишеш правилно! Цял роман си написал,без нито еди препинателен знак. Кога започва изречението и кога свършва е пълна мистерия. Понеже повечето , който подкрепяте герб сте неграмотни,за това сме на това дередже.

    Коментиран от #70, #81

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ха ха

    13 26 Отговор

    До коментар #44 от "шундурко":

    бантустанеца изяде яки шутове от русата тупалка... Само такива трябва да ги назначават в МВР... Ще скача срещу полицията ли... Шутове!! Шутове в за*ника!!

    Коментиран от #72

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Въпрос

    20 9 Отговор
    Тез глупаци така като ги гледам не са от жандармерията..някой знае ли защо са още на работа?
  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 7 Отговор
    мутра кръв повръща пари не връща
  • 70 Подкрепа за Борисов

    7 9 Отговор

    До коментар #64 от "Левски Карлово":

    Знам по добре от теб Моля Бъди внимателен Може би ти си на това ниво Просто изказвам възмущението си от такива безделници като тези защитници на Агресията

    Коментиран от #83

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Ташо

    19 18 Отговор
    Всеки ,който скача срещу полицай трябва да му се напомни ,че не е здравословно.Според мен мнооого малко са ги били.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Патки.Бг

    24 6 Отговор
    Полицията има право да упражни насилие САМО ако среща съпротива от арестуваните ! В противен случай потърпевшите имат право да осъдят виновните полицаи !
  • 76 Обективна гледна точка

    21 16 Отговор
    За да не се изкривява истината е редно да се публикуват и кадри от същата вечер, за да се види как тези хора хвърлят бомбички, камъни и други предмети по полицията. Монетата има две страни. Разбира се не одобрявам, че са ги били, но не одобрявам и тяхната постъпка хвърлянето на жълти павета. С други думи получили са каквото са си предизвикали.
    Няка гн Иванов да види какво се случва в Европа с такива индивиди.
  • 77 Gost

    13 6 Отговор
    Я оди исе хвърли с мая дълбоката от некои мост тъпан
  • 78 ЦЕКАТА

    5 2 Отговор
    ЧЕРИ, ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА СЪВЕСТНО ,НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙ
  • 79 Стрелцов®

    19 6 Отговор
    Тази пародия на политик, знае ли какъв е: комунист, социалист, либерал, джендър, соросоид, американска подлога.....
    Този псевдополитик съвсем изтрещя след убийствения коментар на Слави в мрежата за лицето Бойкикев-храненик на червената олигархия.
  • 80 и изпит

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "БОЛШЕВИК 🌟":

    и изпит по физическа подготовка.
    Не може едно кьофте да е лице на властта
  • 81 Подкрепа за Борисов

    10 12 Отговор

    До коментар #64 от "Левски Карлово":

    Само ще кажа че даже не ме познаваш и ако толкова са важни препинателните знаци добре Това е клавиатура а не писане на есе или курс по граматика Не се мислете за най най и повече от останалите българи ГЕРБ е дългогодишна партия Сега управлявате вие
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 тнт

    18 8 Отговор

    До коментар #70 от "Подкрепа за Борисов":

    Я кажете защо биете вързани хора? В кой милиционерски учебник го прочетохте?

    Коментиран от #88

  • 84 Sieg

    13 14 Отговор
    Никога повече ГЕРБавите
  • 85 Подкрепа за Борисов

    12 9 Отговор

    До коментар #54 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господине От вас явно нищо не може да се иска но Ви моля да спрете с комунистическите си лозунги А Да ви кажа от Вас Нищо не зависи Дали знаете

    Коментиран от #93

  • 86 Истинските

    8 2 Отговор

    До коментар #82 от "Хихихихии.. хихихихии":

    комуняги отдавна умряха!
  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 8 Отговор
    мутрите и кевр мафията иБМБ самоубиха ГЕОРГИ КОТЕВ ядрен физик в АЕЦ КОЗЛОДУЙ
    ГЕОРГИ ДИЧЕВ
    ШЕФ В АЕ КОЗЛОДУЙ по времито на НДСВ
    глав ск на МВР беше БМБ
    ВАНЬО ТАНОВ
    МИШО лирата бирата
    ШЕФА НА АГРО ХОЛД пътища и магистрали
    мафията уби ЕМИЛ КЮЛЕВ зада го замести ХРИСТО КОВАЧКИ
    ДЪРЖАВНА СЕГУРНОСТ и ту убиват само убиват ХОРА
    дпс ДОГАН саамоубиха техен активист
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Чакаме

    9 6 Отговор
    Те хубаво отговорили на огъня на протестърите
    само че при застъпване на смяна се разписват в една тетрадка..и ако те заснемат с камери да нарушаваш закона в най-добрият случай ставаш безработен..така или иначе герб вече си измиха ръцете с тях
  • 90 Юмрука вън

    14 7 Отговор
    Ей, строителя, стига се превъзбуждай. След като прочетохме биографията ти, на нас ни се повръща от теб. Няма да гласувай никой за теб, свършиха лъжите. Носите само глад безпаричие и пандемия.
  • 91 Подкрепа за Борисов

    16 10 Отговор
    И какво постигнахте НищоБезделници Божковисти Вървете сега да протестират срещу тези Кръвожадници СТАРИ Мутри Алчни
  • 92 ХА ХА ХА

    13 6 Отговор
    РИСТЮ , ПАК ПРИКАЗВА ГЛУПОСТИ !! АБЕ РИСТЬО КАЖИ НЕЩО ЗА МАДЖО , ЩО МЪЛЧИШ КАТО ПУКЪЛ ?И ПОГЛЕДНИ ЗАПИСИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД КАПИТОЛИЯТА В САЩ , ПОСЛЕ КАЗВАЙ , КАКВОТО СА ТИ КАЗАЛИ ДА КАЖЕШ !
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор

    До коментар #85 от "Подкрепа за Борисов":

    н съм комунист не съм и бандит като вас герб то и от вас лично нищо не зависи излез с името си не се крии анонимно зад клавитурата на безжичния ти интернет
  • 94 Тия кадри

    15 5 Отговор
    Дипломата на Гешев крита от академията на МВР.ВСС я крие от министъра на правосъдието.Стоилов потвърждава нещо без документи черно на бяло,Денков потвърждава думи на СТОИЛОВ.Като няма проблем в дипломата от Симеоново,защо я крият като опарени.Рашков отговори ни защо двама прокурори бяха пратени в Симеоново и викаше Гешев ректора от Симеоново при себе си.Май всичките сте в тази криеница нечестни.Така с криеници ли продължават и следващите управляващи.Забравих за криенето на втория кабинет от Слави,белким мине е така насляпо,докато не са разбрали какви боклуци има в него.ЗА КИЕНИЦИ ПРОШКА НЯМА.БОРИСОВ НЕПРОЗРАЧНО УПРАВЛЯВА,СЛАВИ НАПРАВИ ОПИТ ,НО НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ .Вие РАШКОВ И СТОИЛОВ неможете да се справите с един дефектен,без достатъчен ценз за длъжността си прокурор,КОЙТО В МОМЕНТА СЕ ВЖИВЯВА КАТО НЕДОСЕГАЕМ-ФАКТИТЕ ГО ПОКАЗВАТ.Хаджигенов включи някакъв ресурс искаме да видим дипломите за ПРАВОСПОСОБНОСТ /думи на журналистка/на ГЕШЕВ ,не ни убедихте,че има такива.Накрая излезна,че криеницата е МЕЖДУ БОГАТИ и БЕДНИ.КЪДЕ И КОГА ще видим списъка с магистратите и политици с недекларирани имоти и сметки в чужбина?ПАК КРИЕНИЦА.МНОГО Я ОБИЧАТЕ ТАЯ ИГРА.ЧАКАМЕ ОТГОВОРИ???
  • 95 тнт

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    Нищо си се объркал здраво из постовете!Ти милиционерче ли си моето момче?
  • 96 Танчев

    10 13 Отговор
    В ЕДИН МНОГО БЛИЗЪК ДЕН, КАСКЕТА, МИНИСТЪРЪТ НА МВР И ЛИЧНО ПРО СТАКА ОТ БАНКЯ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ОТ ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ДОКУМЕНТИРАНИ НА ТЕЗИ ЗАПИСИ, ПРИ ЗВЕРСКИЯ ПОБОЙ И ГАВРА НАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ !!!

    Коментиран от #105

  • 97 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор

    До коментар #88 от "Подкрепа за Борисов":

    какво е психическото ви състояние господине вие сигурно сте мутра квадрат нискочел без грам сиво н вещество

    Коментиран от #99

  • 98 Docenta

    13 11 Отговор
    Когато Мая,Христо и Румбата Радев вземат пълната власт ще видите какво е то полицейско насилие.Сегашните кадри ще ви се струват като детско филмче.
  • 99 тнт

    6 3 Отговор

    До коментар #97 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    На бас ,че е милиционер!
  • 100 Фалш

    15 5 Отговор
    Христо Иванов по добре да каже Иво Прокопиев как е.

    Ивчо ли ти каза така да говориш?
  • 101 Гост

    17 5 Отговор
    Тези записи ги имаше още в момента на случващото се, качени в интернет!
    Как тогава Ристето се побираше в кожата си и мълчеше като тутка, а сега изведнъж бил решил направо да излиза от нея!
    Не чакаха ли същите тези "откраднали" протеста партийки на Мутрите Дий България, Итн-то да се случи това, и когато го видяха потриваха доволно ръце ведно с Радев и стискаха палци, ако може и да убият някой, за да може после да се изпъчат и да "громят" Борисов, оставили го преди това да убива!
    Не са ли едни и същи сегашните помияри и Борисов?!
    Новите "политици" които ви готвят ще надминат и предишното правителство по садизъм показвайки, че във всички държави в ЕС така правели.
  • 102 Джино

    8 5 Отговор
    Пуснах една сълза, Ристо е много трогателен 🤣🤣🤣
  • 103 Ох ,,милият "ми той-,,подкрепяш"...😝!

    6 7 Отговор

    До коментар #65 от "Подкрепа за Борисов":

    Не се ли умори да му го...подкрепяш...- увяхналият,като напикано мушкато...- х*й на Другаря ти Борисов ..😝😛🤣😉?!?!-
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #96 от "Танчев":

    Танче! Не трябва ли за същото да отговаря и Прашков, който лично е назначил Гешев, и прикривал престъпленията на Борисов?
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Абе...

    5 6 Отговор
    Не виждам и не чувам самият Борисов да коментира кадрите. Защо ли е така? Вероятно, ако ги коментира, ще бъде нещо от сорта, че са монтаж и не са истински....

    Коментиран от #126

  • 108 Менгеле

    9 10 Отговор

    До коментар #22 от "Левски Карлово":

    Русата поликучка ще си намери майстора, когато е без униформа, за да няма после ма те претрепали полицайка...

    Коментиран от #117

  • 109 РИСТЬО , РИСТЬО ЗА НИКАКЪВ ЧЕП НЕ СТАВАШ

    10 6 Отговор
    ВЪН О"Т"Р#ЕП#КО Д'О$Л"НА !
  • 110 Уточнение трябва

    9 4 Отговор
    Тез сега по кой закон ги бият.. По закона за въоръженото въстание ли?
    значи са или политически затворници или терористи..дали не е време да питаме прокуратурата какви присъди имат цивилните на снимката?
  • 111 Фен

    11 9 Отговор

    До коментар #22 от "Левски Карлово":

    Абсолютно същото щях да коментирам, тази русата беше изключително злобна. Реално ако и биеш 2 шамара ще се попикае, ама смела иначе. Дано се публикуват имената им, поне публичен срам да берат
  • 112 Светослав

    11 6 Отговор
    Виждате ли прилики между талибаните сега и уж мирните протести миналата година? И двете настъпваха по един и същ начин с погром. Както се отнасят към талибаните, така и полицията се отнесе с демократите. Необразован адвока да не се изказва, а да помисли защо подстрекават народа? Според наказателния кодекс подстрекателите също носят наказателна отговорност?!
  • 113 Милиционерите

    5 10 Отговор
    Са мутро маймуни но проблема е че няма разследване след една година Чашков дясната ръка на Филчев си прави пиар но разследване не .Кажете имената на садистите къде живеят А мисирките публикувайте им снимките
  • 114 Мъка мъка

    8 10 Отговор
    Така е Ице! Ако си знаел той каква гад е бил - никога нямаше да си негов министър!
  • 115 Ташо

    16 9 Отговор
    Ристе,за сетен път се убеждавам, че съм постъпил правилно ,като не гласувах за теб.
  • 116 Умира

    13 5 Отговор

    До коментар #3 от "Съотборник":

    си на мъка Христо Иванов,че няма порции.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Историк

    5 0 Отговор

    До коментар #104 от "ИСТИНАТА":

    Чалга е едно нещо от което боли глава на другия ден и дойде от сърбия
  • 119 До коментар 48

    11 3 Отговор
    Кой Данчо МЕНТАТА,най-мазния хитрец,дето 100години е депутатин.Този ,който с Христо Бисеров носеха куфарчетата от митниците с мъни на Иван Костов,тоя крадец е вероятно милиардер,понеже от години е присламчен в корпоративната партия ДПС и е соло таш-к на ШИШИ.Ментата,на който и на ШИШИ засегнаха интереси в ББР.Които точат от КТБ и ги пази Гешев.ЕЙ ГЕШЕВ трябва жив да гориш за греховете си.Всички,които реват трябва живи да ги дерат,защото реват за още от държавните пари.Ментата за доживотен депутат ли е избран.ПРОМЯНА в правилника на НС чакаме.
  • 120 Го4о

    13 11 Отговор

    До коментар #10 от "яяяяяя":

    Отговорността е на организаторите на протеста! Протеста трябва да е мирен, без палатки пълни с експлозиви, без коктейл "Молотов" без платени футболни агитки!!! Хаджигенов много добре знае, но не спазва правилата! На силата се отговаря със сила!
  • 121 Естествено

    19 6 Отговор
    На тези, т. нар. полицаи, пазители на обществения ред по дефиниция, както би било редно да бъде, им е наредено да действат така. По-интересното е, че от клипа се вижда ясно, че те се кефят нагло, ритайки и издевателствайки над паднали и с белезници хора. По няколко полицая бият един паднал!!!!!! Не отвратително, ами направо няма адекватна дума да изкажа възмущението си от тези държавни служители, на които на всичкото отгоре им увеличиха заплатите! Това тяхното е престъпление. Въпросът е кой нареди така да бият хората.
  • 122 Изроди !!!

    13 12 Отговор
    Борисов, Гешев, полицаите начело с техните тогавашни началници, са ИЗРОДИ !
  • 123 Васил

    2 10 Отговор
    Ако се погледне в огледалото Христо Иванов ще види образа на Борисов няма разлика между тези два индивида.
  • 124 Спрете вече

    11 3 Отговор

    До коментар #104 от "ИСТИНАТА":

    с това БКП! 33г. ще станат вече!До 45 остават още 12!Като гледам и 1/10 от това което са направили комунистите не сте го боядисали! Отворковци!

    Коментиран от #216

  • 125 чичо

    13 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не мога да се побера в кожата си от гняв и отвращение-и аз така Христо,ама заради тебе.Вместо да разследват наркоманите за нарушаване на реда и посегателство срещу държавен служител,ти,който искаш да си държавник,заставаш срещу полицията която ни осигурява реда.

    Коментиран от #133

  • 126 Разбира се!

    12 10 Отговор

    До коментар #107 от "Абе...":

    Другаря Борисов,никога не е виновен...!Всички записи ,уличаващи го в корупция,далавери и шашми,според него са винаги ,,пунта-мара"...!Но вече тази изтъркана опорка не издържа и скоро ще се счупи клона на който стои огромното му и крадливо туловище...!!!
  • 127 Масов протест !

    16 10 Отговор
    Трябва да излезем на масов протест веднага и заклеймим тези ИЗРОДИ и поискаме незабавните им оставки и съд.
  • 128 Нормален човек

    12 6 Отговор
    Не може да си нормален човек и да пишеш тук в подкрепа на поръчителите и извършителите на това престъпление. Дори и да ти плащат за това.
  • 129 Истината за

    12 15 Отговор
    Много бързо забравихте,че тия битите преди това замеряха полицаите с павета и камъни.
    Питам ви как бихте реагирали вие ,ако ви замеряха с павета и камъни?!
  • 130 kaptain Morgan

    16 9 Отговор
    Хписто, пращайте ги тези сигнали на Меркел, на Макрон, на Урсулла, на Байдан, на международния съд в Хага и търсете от тях сметка. Питайте ги знаеха ли техния приятел Бойко какво върши със собствения си народ??? Хубаво е, че всички са се загрижили за Сирия и Афганистан, ама не виждат ли какво се случва с най-старата държава в Европа???
  • 131 иванчо

    10 3 Отговор
    Делата на алчността и страха винаги са били такива - насилия, извращения, смърт ...
  • 132 икйоймио

    10 14 Отговор
    Maлко ви биха гейове.
  • 133 Тези

    16 6 Отговор

    До коментар #125 от "чичо":

    държавни служители имат ясни закони и наредби за това което трябва да вършат в такива ситуации! Съмнява ме да има текст в някоя наредба ,след сломена съпротива на арестувано лице да продължаваш да го риташ,защото ти е кеф или много си ядосан! Значи най-малкото тези там не са за полицията!

    Коментиран от #200

  • 134 рапона

    14 4 Отговор
    Тия по голями зверове от преди 10 ти?И в агитките не сам виждал тъкав бой!
  • 135 До коментар 100

    14 4 Отговор
    Иванов говори логично и смислено и винаги има какво да каже без сценарий за разлика от болния мозък Слави,който си въобрази ,че може да върти държавата с 10%подкрепа и като СЕ СЪБУДИ пръста му в цукалото.ХА-ХА-ХА.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Маскираният евец

    13 6 Отговор
    Гербуците сериозно са го закъсали щом са останали с най-евтиния трол дето една смислена реплика не може да върже. Тоя Магнитски им разказа играта
  • 138 Котев

    13 7 Отговор
    Слави предлага експертен, а не политически кабинет. Вижда се, че ще има предсрочни избори. С ГЕРБ никоя партия не иска коалиция.На изборите от 11-ти юли се видя, че народът категорично изхвърли "патриотите" и ГЕРБ от властта.Не искат повече престъпниците от ГЕРБ, Борисов и мафията да управляват държавата.Поздравления за всички българи у нас и в чужбина, които въпреки пандемия, лъжи и отчайващи политици, отидоха и гласуваха.Само 56 машини от над 13000 имаха проблеми. Това е по-малко от половин процент.Машините спечелиха изборите, а не ИТН. Значително намаляха купените гласове. С машините не може да се променя вота на изборите.Това вбеси Борисов, че повече не може с фалшифициране на вота да печели.Беше скучна кампания на ГЕРБ.Отказ да се отговори на основния въпрос.Какво се случи с 12 години от живота ни.Защо държавата е най-корумпираната, бедна и с най-висока смъртност в ЕС.Новите управляващите трябва да оценят доверието на избирателите и да са готови да бъдат свалени, ако го предадат.
  • 139 бкрт

    9 5 Отговор
    Като се възмущава, какво? Какво ще направи Иванов? Нещо ще промени ли? НЕ. Ще си остане с възмущението. За 30 год. никой с пръст не пипна стария, сталинистки НК, никой не въведе европейските директиви, системата си остана същата- мракобесна, съветска, антихуманна.
  • 140 Памперс Панц

    10 10 Отговор
    Подкрепящите Борисов са липсващата връзка между човека и плужека
  • 141 До коментар104

    14 1 Отговор
    Истината е ,че сега не сме 2016.Времената се менят ,а с тях нравите.Видяхме нагледно от диванчето ИЗЛАГАЧЪТ Слави колко пипе има,за което мерси.Беше много навременно.Не може повече да ни искат доверието неможещи и незнаещи какво правят хора.Истината е една и тя е Слави не става за политик.Такива измислени диван лидери да го д-хат.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Гост

    12 9 Отговор
    Забравихме, че палеха сламата под краката на униформените. Че ги биеха по главите с жълти павета. Че изсипваха камиони с вмирисана риба. Че правеха вуду-магии за смърт. Че разпъваха бесилки и разнасяха ковчези. Че стъжниха живота на софиянци с тримесечна блокада на възлови кръстовища. Че спряха метрото в час-пик, застрашавайки живота на стотици пътници, а единият от терористите сега е съветник на културния министър.

    Никаква санкция, никакво наказание, никакво разследване за цялата тази вандалщина!

    Обратното – вандалщината се превърна в индулгенция за политическа кариера на участниците в нея.

    ГЕРБ и бившите министри не бива да си мълчат, трябва да реагират реципрочно, като публикуват видеозаписи и снимки с насилие от страна на протестиращи над полицаи и мирни граждани. Например над майката с двете деца на Румънското, чиято кола бе опустошена от едни такива много “мирни” и много “беззащитни” народни будители…

    Аз още помня ужасените погледи на дечицата на задната седалка. Но те не са от “правилния” лагер, броят ги за “косвени жертви”, нали?

    Коментиран от #170

  • 144 Демокрацията вече е Деменцията

    4 2 Отговор
    На феодалните Старчета Оправляващи задкулисно с политици Аватари
  • 145 Бруталната истина

    10 7 Отговор
    Това че има някой който да защищава и оправдава това насилие,говори че обществото е много много мноооого болно.След 30 години мутризация,липса на адекватно образование,зависими медии издигащи простащината в култ и чалгопитещина,резултата е налице.Загуба на всякакво социално достойнство и тотално опростачване на населението Няма повече какво да добавя.
  • 146 помним

    3 7 Отговор
    А имаше едни времена,в които само да наречеш протестиращите тълпа и правителства падаха.Това вече е варварщина и тотална простащина.
  • 147 Анализ

    6 9 Отговор
    Тез глупаци знаят много добре че нарушават закона и го правят със знанието на началника си
    Ония със щитовете обработват по активните протестиращи и тия ги довършват с цел сплашване..тия заповеди идват от най-горе и познавайки маниера на Борисов да е навсякъде нищо чудно побоя да става по негово лично желание..предвид кадрите някой адвокат може да ги осъди за опит за убийство и положението на едни хора никак не е розово
  • 148 копирам

    3 7 Отговор

    До коментар #142 от "Гост":

    от човека специално за теб:
    Тези държaвни cлужитeли имaт яcни зaкoни и нaрeдби зa тoвa кoeтo трябвa дa вършaт в тaкивa cитуaции! Cъмнявa мe дa имa тeкcт в някoя нaрeдбa ,cлeд cлoмeнa cъпрoтивa нa aрecтувaнo лицe дa прoдължaвaш дa гo ритaш,зaщoтo ти e кeф или мнoгo cи ядocaн! Знaчи нaй-мaлкoтo тeзи тaм нe ca зa пoлициятa!
  • 149 Го4о

    8 4 Отговор
    Ристю ако не може да се побере в кожата си, да я даде ще му направим едни цървули от нея!
  • 150 Е.С.

    3 1 Отговор
    Напразно биха хората, като гледам протестните партии как се държат. Искат отново да върнат Бойко!
  • 151 Архимандрисандрит Бибиан l

    4 3 Отговор
    Е, такиви нешта стават насякаде из демократичнио свет деа! Кольегите поне са завлекли наркотетата на скрито да ги сопаладисват! Насякаде каде има незаконни митинги ги лумтиат на улицата, на место! Нашите момчета са дискретни и дисциплинирани,за пример са! И пак словоизлеаниа слазливи четеме! Ей, гагамуги пембени,антисистемни протести не бива да се баркат с антидаржавни,нападение на полицай в некои даржави е равно на незабавно смъртно наказание! Полицаят е преставител на даржавата,той е шефа кога Бацо обикаля по чукарите с жипа! Внетен ли сме?

    Коментиран от #159

  • 152 Комунягите усетиха че рейтинга им падна

    10 3 Отговор
    И почнаха пак с измислени компромати.Бойкикев,чичо Меди къде е?Платените ви протестърчета софиянци ги търпяха три месеца с миризливите ви катуни.Пак нема да ви минат номерцата бе,не разбрахте ли!?
  • 153 До Утепляците

    11 4 Отговор
    Що не ходите да палите полицаи,да хвърляте павета в Германия,Франция,Белгия, искам да отидете там a ,аз да ви гледам не ще ви бият ,а кръв ще пикаете
  • 154 Рашков

    10 4 Отговор
    При твоя любим режим нямаше протестиращи ,защото ги убиваха с камъни и прътове в скравена и ги хвърляха на прасетата да ги ядат.А сега на какъв се правиш?Падате с пълна сила !
  • 155 Не е редно

    3 6 Отговор
    И трябва да има последствия но в момента има по важни неща за решаване в държавата. Изглежда всеки мисли за избори, но има нужда от бюджетна актуализация, пари за пенсии, наближаваща здравна криза и много още.

    Коментиран от #162

  • 156 Единлуд

    6 5 Отговор
    Искам русата п...вра насаме да я срещна в тъмното

    Коментиран от #165

  • 157 Комуняги няма да ви минат

    11 3 Отговор
    Евтините театри.Пътувате!
  • 158 Тошко

    15 3 Отговор
    Тези хора които защитавате докараха държавата до невъзможност да съществува! Употребата на сила срещу полицаи е насилие срещу държавата и е подсъдно! Хаджигенов сещаш ли се?
  • 159 Ще имаш да вземаш тоя път

    2 6 Отговор

    До коментар #151 от "Архимандрисандрит Бибиан l":

    Ти недей се вкарва много в размисли а подготви депутата Маринов за призовката..
  • 160 Смърфиета

    8 2 Отговор
    Ще ти мине, сега глистите ти пируват, но когато погладуваш след като разпуснат и този парламент, и ще ти е голяма кожата.
  • 161 Комуняги

    11 2 Отговор
    Вместо да си служите с компронати и да храните народа с тях,направете нещо за хората.Олиото 5лева,тока скок,газта скок!Компромати ли ще ядат хората зимата?За това ви бива,ама не сме 44та
  • 162 Вида

    10 4 Отговор

    До коментар #155 от "Не е редно":

    Има нужда Радев да престане с ундурмите които върти в момента с мандатите. Ще пострада самия той накрая.
  • 163 Козлудуууйчо

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Кой мяташе камъни, шишета и бомби по полицаите!? Кой слага бесилка на светофара ?! Ти и ще носиш съдебна отговорност, заедно с "тази" квичащата за правосъдие, без ден професионален стаж ! Действия срещу Държавата и нейните граждани, набедяване, клевети, груби нарушения на човешките права! Админите са длъжни да уведомят Прокуратурата !
  • 164 Комуняги

    8 2 Отговор
    Компроматите ви няма да напълнят на хората хладилниците!Свърлете някаква работа.България е в изолация и безпътица,без план за възстановяване, а вие се занимавате и ангажирате хората с глупости. Хаджиментов къде е Илчовски,какво стана?Сега пак ли комисиика измислена.Не правете хората на идиоти!
  • 165 Кого точно

    2 1 Отговор

    До коментар #156 от "Единлуд":

    Цецка Бачкова ли?
  • 166 Texas

    8 8 Отговор
    показах клиповете на колеги в САЩ,,те само гледаха,и нищо не казаха около минута-две,,после един пита,,нямате ли AR-15 там,тези това заслужават,другите се съгласиха.

    Коментиран от #197

  • 167 cpv

    12 5 Отговор
    А тези същите,защо замерваха полицаите с камъни и павета!Значи полицаите да бъдат бити и унижавани,а за тези гамени да няма справедливост! Това ли искаш Иванов!А този клип ми напомня,че това е взето от арестите в друга държава и сега се насажда да го видят,че това е станало в България!

    Коментиран от #175

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Гръч

    7 1 Отговор
    Може би се досещате,че показаните кадри доставят върховно удоволствие на отрепките в парламента,защото те биха направили същото с протестиращите.Изключение правят само ИТН защото не са управлявали,но всички останали лично биха пребили и дори убили протестиращи.Това сега е театър мутренски гаден театър

    Коментиран от #189

  • 170 С А Т А Н А !!!!!!

    9 2 Отговор

    До коментар #143 от "Гост":

    Този път съм абсолютно съгласен с теб! Нападнаха жена с деца,ТОЛКОВА ИМ СТИГАШЕ юнаклъка! Луд късмет за тях, че минах късно! !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #186

  • 171 Гадни герберастииии

    7 5 Отговор
    Дваж по ще мачкаме всеки гербераст, герберастки подръжник, герберастки трол, те са фашизоидни изроди!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Голем смях

    7 5 Отговор
    Група полуголи дрогирани вазелинчета ,платени с 30 лв. за да псуват и провокират полицаите ....И какво ..да им четат вестник ли?Ако този никаквец Христо Иванов ,ако го псуват и замерят с камъни си обърне наакания задник ..Това си е негов проблем.В белите държави тези полуголи ,дрогирани ..щяха да им начупят канчетата,а в САЩ можеше и веча да са на гробищата.В САЩ полицаят е свещена крава.Никой не може да го заплашва и закача.Но в България всеки дрогиран малоумник може да псува и да бие полицията.

    Коментиран от #176, #180, #184

  • 174 Справедливост

    5 5 Отговор
    Боже какво е това? Смразяваща кръвта история, още понеделник Гешев да си подаде оставката. Борисов да напусне страната, няма начин Н.а.р... с.ъ.д.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Как ще ми се смееш

    5 4 Отговор

    До коментар #173 от "Голем смях":

    Фашизоиден гербераст, правещ се на демократ.
  • 177 28716

    5 6 Отговор
    Да това са само част от извращенията извършени от Борисов и ГЕРБ, а колко още има не заснети от камерите? ГЕРБ вие не сте хора!

    Коментиран от #190

  • 178 Яяяяяяяяя

    7 3 Отговор

    До коментар #10 от "яяяяяя":

    Кокув голеееем юнак ?! Може да нападате жени с деца !? Може да хврляте бомби камъни и да заплашвате с ковчези държавни служители по-опазване на обществения ред а те да ви пеят осана !?!? Ако не бяха полицаите да ви пазят сега щяхте да сте вече на тор! Панимаиш ли ?!
  • 179 Ариел Поц

    2 4 Отговор
    Драпат пак за власт гербоидите с изтърканите опорки - комунистите ала бала, ама белият им кон умря. Отивате при царя, а някои и при Ставри
  • 180 до големия смешник

    1 0 Отговор

    До коментар #173 от "Голем смях":

    В България всеки дрогиран като теб може да напиши такъв коментар. Тарката я закачи коментари си на табЕлка за врата си, да видим какво ще ти се слачи!
  • 181 Просто човек

    6 5 Отговор
    Аз също се разтреперих от гняв и мъка...Кого удряте,ве, нещастници,това са нашите деца! Дано излязат имената и лицата на тези престъпници...

    Коментиран от #183, #188

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Лалугер

    7 3 Отговор

    До коментар #181 от "Просто човек":

    Горките деца,те само гледаха и фърляха квото им падне,не бяха подготвили молотовки,не изкопаваха паветата,не палеха слама в краката на полицаире.Горките деца.
  • 184 до дрогирания

    4 2 Отговор

    До коментар #173 от "Голем смях":

    Дроиграни са освен теб и тези "полицаи" бивши сик'аджийски рекетьори. Ти и такива като теб са за хангара защитници на престъпници. Ех ако ми паднеш!
  • 185 Чудех се

    6 4 Отговор
    Как ББ търпеше издевателствата над полицаите.После разбрах,че сме много ядосаните на протестърите и малко трябва да избухне гражданска война.И слава Богу,че разумът надделя. Сега ново пет.Ама НАГЛИ! ПРОВОКИРАТ И ПИЩЯТ.Полицаите трябваше с перце да ви галят Нали взехте властта‐-какво направихте--кръгла НУЛА.Бойко Борисов ли е виновен,че сте АЛЧНИ и НЕКАДЪРНИ
  • 186 като си голям

    2 2 Отговор

    До коментар #170 от "С А Т А Н А !!!!!!":

    Да беше минал ти, вместо да пращаш жени!

    Коментиран от #192

  • 187 Nako 👍

    6 1 Отговор
    господин Рашков започнете от някъде всички така силно татуирани полицаи какво са
  • 188 Гешев

    7 2 Отговор

    До коментар #181 от "Просто човек":

    Ами прибирайте си разлигавените наркоманчета(вашите деца),възпитавайте си ги да не хулиганстват,не ми висете по цял ден в интернет.....малоумници такива !
  • 189 Прав си

    3 2 Отговор

    До коментар #169 от "Гръч":

    Прав си,но те го правят по префинено. Ще ни уморат от глад,студ и ковид още тази зима.Докато си разпределят постовете и докато правят сеири,инфлацията действа.
  • 190 ХА ХА ХА

    7 6 Отговор

    До коментар #177 от "28716":

    Нападате жени и деца, хвърляте камъни и бомби, палите слама в краката на Полицаит и сте още живи ??? Нападате на групи пребивахте хора и Борисов е ви е виновен ?!?! Ако беше някой друг, нямаше да можете дори да си бъркате в носовете! За набедяване и уронване престижа на държавен орган, има сериозни присъди и тогава някой ще се въртят в кожите си като вентилатори! ХА ХА ХА
  • 191 ЖИНА МИИИИИ...

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Така ли":

    Ни МИЙ КЪС АМА Е ДЕБЕЛЛЛЛЛ..
  • 192 С АТ А Н А !!!!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #186 от "като си голям":

    Внимавай какво си пожелаваш, че може да се збъдне !
  • 193 Кицо Беге

    3 1 Отговор
    Милите те, студено им било и били гладни. Бокошенко като им вдигаше тока и водата три пъти в годината, мълчаха като пукъли, но вече имаме активни граждани. Жалки лицемерни утайки
  • 194 Да се проверят

    7 2 Отговор
    Да се проверят полицаите дали са истински.Много ми прилича на постановка.Христо Иванов действа само с ПРОВОКАЦИИ.Какво да прави човекът,като няма други качества.
  • 195 На Ицето

    4 2 Отговор
    ще му изпратя снимки от лагерите, където викнаха и убиваха съпаетичните му от БСП, може пък да се успокои. Чакай,Бойкикев.
  • 196 121212

    6 2 Отговор
    Ристо маджото се прави на умряла лисица. Алоууу лодкаря, ти най добре знаеш кои какво правеха. Яйчарите гробари, и един идиот Ивайло Мирчев където се биеше с полицаите. Не си мисли, че ние нищо не знаем и не помним. Хаха палячото некадърен и той ще иска. Ти си никой бе ашляк за да искаш въздухар от класа. И най вече фигуранта, но и за него идва края.
  • 197 МВР

    7 1 Отговор

    До коментар #166 от "Texas":

    АБЕ КОЛЕГА,
    - извършителите изведени ли са от множеството протестиращи? ДА!
    - задържани ли са под надзор? ДА!
    - обезопасени ли са с белезници? ДА!
    - представляват ли опастност за обществото? НЕ!
    - представляват ли опастност за служителите на реда? НЕ!
    - имат ли възможнаст да продължават с противоправните си действия? НЕ!
    От този момент нататък (час, минута, секунда):
    - има ли нужда от употреба на сила? НЕ!
    - употребата на сила представлява ли превишаване на правата от страна на служителя? ДА!
    - превишаване на правата от страна на служителя, представлява ли ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ? ДА!
    - човек който извършва ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ как се нарича? Ти отговори.
    - останалите служетели на реда какво трябва да направят, за да предотвратят или преустановят закононарушението от дадено лице? Ти отговори.
    Нещо повече - обикновените граждани, когато установят или имат информация за извършване на закононарушение, какво имат право и са длъжни да направят? Ти отговори.
    ОТВОРИ СИ ЗАПИСКИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО и ако нещо не ти харесва или си недоволен - РАПОРТА и си БИВШ КОЛЕГА. ЯСНО ТИ Е, нали така?

    Коментиран от #198, #224

  • 198 Texas

    2 0 Отговор

    До коментар #197 от "МВР":

    колега,не си ме разбрал за съжаление.
    по същество нямаме различия,аз точно това имам предвид това беше един терористичен акт от страна на властта срещу гражданството,затова и САЩ имат 2та поправка на конституцията си,като последна гаранция за честа,живота,здравето и собственост на гражданите си.

    Коментиран от #202

  • 199 съд и затвор

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Аз Човек":

    А защо извратените полицаи не биха тия които палят и хвърлят павета , а направиха това извращение с нормално протестиращите студенти ? - защото си бяха техни провокатори на които направиха кордон да се оттеглят.
    Долни престъпници са гербаджиите.

    Коментиран от #201

  • 200 чичо

    4 4 Отговор

    До коментар #133 от "Тези":

    То няма наредба и за хаоса и мизерията която ни очаква след 2-3мес.,коите те и Радев предизвикаха,от които и ти и аз и целия народ ще тегли.Това по-малко болезнено ли е?

    Коментиран от #209

  • 201 Господи помогни им

    2 2 Отговор

    До коментар #199 от "съд и затвор":

    Гербаджиите ви опазиха живи! Ако ги нямаше плицаите ! ........
  • 202 МВР

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "Texas":

    Всичко е OK.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Питам

    4 1 Отговор
    Чалгаря няма ли да се изкаже относно тези брутални сцени от протеста или му е по важно да плюе по Христо Иванов, вместо по престъпниците от ГЕРБ. А и какво ли му пука, той си беше в телевизийката , докато хората спяха по Орлов мост, протестираха, биха ги. Пускаше само операторите си да снимат , за да ползват протеста в афиширането си като върли антигербаджии - видима постановка, но подлъга много чалгализирани избиратели.

    Коментиран от #206

  • 205 Васил

    4 3 Отговор
    А докато се целуваш с Прокопиев как е настръхва ли ти кожата?
  • 206 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #204 от "Питам":

    Отговарям: На пребоядисани ДБ трудно развиващи се не бива да се отговаря!
  • 207 LOSHIA

    2 6 Отговор
    И още едон отговор: РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..
  • 208 ЧОБА

    2 5 Отговор
    И АЗ ИЦЕ ОТВРАЩЕНИЕ ОТ ДВУЛИЧИЕТО И БЕЗГРЪБНАЧИЕТО ТИ ПОДЛИЗУРКОВЩИНАТА И АЛЧНОСТТА ТИ /ПОЛИЦАИТЕ ВИ ТЪРПЯХА ПРОСТОТИИТЕ С БЕЗГРАНИЧНО ТЪРПЕНИЕ ВМЕСТО ДА ВИ ОДРЪНКАТ С ПАЛКИТЕ И СЛЕД ТОВА ДА ВИ ВКАРАТ В ЗТВОРА ЗА ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО МИНИМУМ
  • 209 Сега

    6 3 Отговор

    До коментар #200 от "чичо":

    Радев ви виновен!?!Кой влезе с брадясали хайдути с пушки и пищови в президенството ?!Истината е това,че много се самозабравихте /Баце и Гешев/! Мислите ,че ще ви се размине!?Не сте познали този път!В девета глуха ви е мястото!

    Коментиран от #214

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Адв. Ивайло Юруков

    4 1 Отговор
    Георги Хаджиев - директорът на СДВР ги предвождаше. Дори по-късно отправяше закани към народа, че боят ще продължи. За справка вижте изказването на този вече позабравен герой от 02.09.2020 г. - Шефът на СДВР: Ако напрежението ескалира, полицаите ще използват сила.
    Голям герой!
  • 213 несъгласен

    5 3 Отговор
    Христо, а питаш ли ни нас, да те търпим да ни правиш на глупаци, включително и с предварително подготвената провокация за полицейско насилие

    Коментиран от #217

  • 214 чичо

    0 1 Отговор

    До коментар #209 от "Сега":

    Може,когато ти освободиш мястото,което няма да е скоро.
  • 215 Да да да

    5 2 Отговор
    Борисов, това е твоята уродлива, извратена демокрация. Твоята, на Гешев, Марин Маринов, Терзийски....Списъкът е дълъг. Болни мозъци. Потънете в земята.
  • 216 ИСТИНАТА

    1 5 Отговор

    До коментар #124 от "Спрете вече":

    Слави ги побърка в НС!
    Червените и сините креатури на БКП
    са безпомощни срещу ИТН!

    Коментиран от #218

  • 217 Питайте

    3 0 Отговор

    До коментар #213 от "несъгласен":

    Младен Маринов кой подготви провокацията.
  • 218 Боже

    1 0 Отговор

    До коментар #216 от "ИСТИНАТА":

    Боже, тези си повярваха!
  • 219 Аз Негодника

    0 1 Отговор
    Мнението ми за Христо Иванов е че той,е един много качествен политик...Но жалост, е предател.И че когато казваш А...Трябва да кажеш,и Б...Хубаво е да знае обществото,кой прибра парите на Божков за протести,а също и за футболните агитки...Хубаво е да излезе,и публично да опровергае,казаното от Бареков...Банката за Развитие е раздала необезпечени кредите - 200милиона, на фирми близки до Прокопиев...Вярно ли е, или не...
  • 220 Килиан Велпапе

    0 2 Отговор
    гербистите още плащат на тролове да им лъскат имиджа. Не са стоплили, че отекоха в канала при царя, като преди това ще ги размотават по съдилища малко за пред хората
  • 221 Хан Крум

    2 0 Отговор
    А ВИЕ С ХАДЖИГЕНОВ ЗАЩО ГИ ЗАМЕРЯХТЕ С ПАВЕТА И ГИ ПАЛИТЕХТЕ СЪС СЛАМА , МАЛКО ИМ Е БОЯ ТРЯБВАШЕ И ВАС ДА ОТУПАТ ДА ВИДИТЕ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО
  • 222 ДаАмаНе

    0 0 Отговор
    И аз не мога "да се побера в кожата си от гняв и отвращение" от наглоста и подлостта на Христо Иванов и съдалавераджиите му, както и от безмозъчните безпросветници, които му вярват на този. Съвсем целенасочено, по предварителен план на метежа, провокираха нещата да стигнат до насилие, защото знаеха, че Борисов в подобни случаи си подава оставката. Правел го е! Та те дори си го признаваха, че това е целта им. Не на Борисов, а на Христо Иванов и Радев му трябваше това насилие и правеха всичко възможно, за да го постигнат. Борисов само губи от подобни събития.Тогава защо да ги прави? Колко кадри видяхме с изкривените от бяс и лудост лица на метежниците. То не бяха павета, газ с който атакуваха полицаите, слама и запалителна течност, с която явно искаха да ги подпалят, палатки пълни с павета и бомби поставени предварително, като логистика за провеждането на бойна операция на военните... Хайде стига бе, наглеци! И как в точното време предизборният щаб на Радев в лицето на служебното кабинетче вади това което му е угодно, за да насочва публиката на този политически фарс в исканата посока?! Така че на първо място организаторите на метежа трябва да понесат отговорност за насилието, което извършиха.
  • 223 Кремвирш

    0 0 Отговор
    - месо, излязло от кожата си.
  • 224 Цицерон

    0 0 Отговор

    До коментар #197 от "МВР":

    Не зная какви колеги сте и с кого, но ще ти напомня старото римско право валидно и до днес, а именно Луций Касий и въпросът на въпросите му "Cui bono?/В полза на кого?/В чия полза?" е всичко това. Отговорът на този въпрос ще ти посочи, в чий интерес е подобно насилие и в чий интерес не е, ама изобщо не е.
  • 225 От всичкте

    1 1 Отговор
    Ритащи заптиета , най много ме вбеси онази перхидролена коза с конската опашка.
  • 226 Алексей Сергеев

    0 1 Отговор
    Бойкикев, повръща ми се от теб. Когато хвърляхте камъни, железа, павета по полицаите- ти носиш отговорност като организатор
  • 227 гост

    1 0 Отговор
    Не там. Малко ги биха даже.
  • 228 Пловдив

    0 0 Отговор
    А къде е самият борисОFF?! Няма ли да кажеш нещо, Бе?!

    Коментиран от #229

  • 229 Summer2020

    0 0 Отговор

    До коментар #228 от "Пловдив":

    Той още по времето на събитията каза, че за извършилите на неправомерно насилие трябва да се потърси наказателна отговорност. Нещо много ви е къса паметта, а и някак избирателна.
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Венци

    0 0 Отговор
    И за глобалното затопляне ли е виновен Борисов? Хайде стига, Бойко ги е пратил куките сигурно....Не е ок да използваш тази гняс и да правиш дивиденти
  • 232 Биляна

    1 0 Отговор
    Ох, ама и Ицо е един драматизатор, моля ти се. Все едно той знае как да оправи държавата, айде моля ти се, такъв е въздух под налягане, че няма накъде
  • 233 Театър

    0 0 Отговор
    Най-големия реформатор разиграва театър отново. В коя от всичките му кожи, които смени последните седмици, не може да се побере само не ми стана ясно.
  • 234 Стефан

    2 0 Отговор
    Клипът е ужасен, но докога Иванов ще бъде фурнаджийска лопата. Беше с Борисов, сега се готви да е с БСП. Той не следва да бъде в политиката само заради тези неща.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове