18 Август, 2021 11:05 2 313 30

Мира Радева: Нинова се държи най-адекватно

  • мира радева-
  • корнелия нинова-
  • итн

От ИТН казаха, че няма да гласуват за друг мандат. Това е обидно поведение. Това са хора, които не са дорасли и не разбират парламентарната демокрация

Мира Радева: Нинова се държи най-адекватно - 1
Снимка: БГНЕС

Суверенът ясно каза, че трябва да има коалиция. Той каза-разберете се помежду си. От ИТН казаха, че няма да гласуват за друг мандат. Това е обидно поведение. Това са хора, които не са дорасли и не разбират парламентарната демокрация. Лидерът на БСП Корнелия Нинова се държи най-адекватно, затова би била в състояние да състави кабинет. Това каза по БТВ социологът Мира Радева.

Ние виждаме един разпад. Всеки ден пътувам София-Самоков. Пътят беше започнат, направиха се хубави дупки и изоставен. Искам да питам всички какво ще се случи като дойде зимата, леда?!

Виждам липсата на разбиране за коалиционна култура. Сега не могат да се разберат, ние сме в ситуация да не знаем как ще посрещнем зимата, за да се гласува бюджет, трябва да е ясно кой ще го изпълнява. Карадайъ беше прав - какъв е този празен чек. Имаме безпрецедентно безсилие на институциите.

В студиото бе и политологът Христо Панчугов.

Според Панчугов в момента сме свидетели на тест за президента Радев и дали той ще поеме по-активна роля.

„Липсва ми политическа визия. Имаме нужда от човек, който да каже – трябва да се направи едно, две, три“, каза той.

По думите му е хубаво някоя институция да се опита да подреди положението и това да стане публично пред гражданите. Не става дума за схемаджийство, а за ясен дневен ред с политически план и разделителна линия, коментира Панчугов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 15 Отговор
    сега тя ли плаща
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    32 7 Отговор
    БРАВО на ГОСПОЖА КОРНЕЛИЯ НИНОВА
  • 3 КАШЧЕЙ

    6 8 Отговор
    НОВИ ИЗБОРИ ТРЯБВА! то вас ако слушам , ще кажете че може и шесте партии да се коалират, а? "в името на народа"
  • 4 Мдаа

    15 21 Отговор
    Ако БСП разкарат Нинова и другите стари муцуни и мумии и изкарат по-младите имат шанс, защото факт е че наистина се държат най-адекватно, към момента! Иначе отниво ни чака ГЕРБ талибани и новите им партньори ИТН орки!
  • 5 Игор

    8 28 Отговор
    много хора им се ще да управляват на гърба на Слави! Маяма с 4 процента... Курнела с 10 , бойкикев и той с 10 %...

    Коментиран от #7

  • 6 мдда

    8 19 Отговор
    Наложница ли си и ?? Обещала ти е процент ли?
    Много евтино се продавате нещо..
  • 7 мдда ама не

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Игор":

    Слави няма гръб... счупи го в банята.
  • 8 ИНЖ

    24 1 Отговор
    Юнаците от ИТН трябва да разберат, че ако не се извършат необходимите реформи веднага, след 10-15 г. Бг ще премине "точката на пречупване" и край. България ще остане само географско наименование.

    Коментиран от #12, #18, #19

  • 9 Гост

    8 17 Отговор
    С тия заучени пионерски фрази....... с това подправено поведение на комсомолски секретар....... с фалшивата си, типично пролетарска самоувереност..... адекватно е точно обратното, на реалността.
  • 10 МнениЕ

    10 13 Отговор
    Платена калинка е тази. Освен това е и доста Злобна!
  • 11 Леви,десни...леви, десни...

    6 3 Отговор
    Всички станаха...ясни !
  • 12 Гост

    18 0 Отговор

    До коментар #8 от "ИНЖ":

    И географско няма да остане. Ще остане само историческо. Но пък "големите български евроатлантици" ще са на някой лазурен остров, заедно с родата си. Окраденото пред годините ще подтиска съвестта им.
  • 13 ПСР

    7 2 Отговор
    Да,сещам се за кой точно "човек"говори Панчугов.12 години,Човекът казваше"Едно и две,и три".По всички въпроси и фронтове.Човекът се скри у БанкИ,та Радева-Панчугов,реват в дует.Лошо.

    Коментиран от #25

  • 14 НАРОДА стене....

    11 2 Отговор
    А на ИТН им дреме...
    Хей! Няма време...
  • 15 А,бе Мира, бегай бързо на баира !

    6 1 Отговор
    Омръзна ми да ти гледам сеира !
    Ще си отворя нова бира !
  • 16 Чип и Дейл

    4 5 Отговор
    Лъжи и манипулации!
  • 17 Ту ляв,ту десен... живота не е лесен

    4 0 Отговор
    Нито песен...в апартамента тесен
  • 18 тхйт

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИНЖ":

    Какви юнаци са левашките лекета от ИТН.
    Престанете да правите реклама на тази пропаднала партия тип куку-бенд.
  • 19 тхйт

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИНЖ":

    Какви юнаци са левашките лекета от ИТН.
    Престанете да правите реклама на тази пропаднала партия тип куку-бенд.
  • 20 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    1 6 Отговор
    "Суверенът ясно каза, че трябва да има коалиция."

    Това е манипулация. Аз суверене не искам това. Не искам тюрлю гювеч от ИТН+ДБ+БСП+Мая+Татяна. Тази Мира Радева и другите търтеи и манипулатори като социолози, политолози, неграмотни и необразовани "журналисти", "интелектуаци", алчни политици от статуквото ... да не лъжат, и да не говорят от мое име. Аз суверенна ясно съм казал, кой искам да управлява от мое име. Аз суверенно съм гласувал за една единствена партия да управлява, за една единствена предизборна програма. Не съм гласувал за тюрлю гювеч от предизборни програми на ИТН, БСП, ДБ ... нито пък гювеч ГЕРБ+ ДПС. Това, че аз суверенена не знам какво искам и страдам от шесторно раздвоение на личността и съм шизофреник си е мой работа. Това, че не мога 30 години да избера дали на Брюксел и Вашингтон да съм роб или на Москв или на Анкара... си емоя работа. Аз суверена не вярвам на такива некадърни "лекари" като Мира Радева и колегите и мошеници манипулатори, които 30 години ме лекува и все съм неизлекуван.
  • 21 Няма дясно! Няма ляво!

    5 0 Отговор
    Всичко се е ояло ! И целите в бяло!

    Коментиран от #24

  • 22 Да дадем кураж на Корнелия !

    7 0 Отговор
    Тя, ще ни изкара от таз пандемия !
    Пък,може да се справи, ДРУГАРИ !
  • 23 ТОВА Е ИСТИНАТА

    8 1 Отговор
    МИРА. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПО КАЛЪПА НА ТУЛУПА. ОСОБЕНО
    СЛАФЧО. ИЗЛЪГАХА НАРОДА. ТЕ
    СА АЗ СЪМ. АЗ, АЗ АЗ.
  • 24 И ЦЕЛИТЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Няма дясно! Няма ляво!":

    ВЪВ КАФЯВО.... БЕЗ МИСЪЛ ЗА НАРОДА.
  • 25 хаха

    2 7 Отговор

    До коментар #13 от "ПСР":

    Лошото е, че в момента Радев, който трябва да казва "едно, две, три", се държи неадекватно
  • 26 чалга комбайнер

    6 1 Отговор
    От чалгар политик не става! Питам се как успяха да подлъжат толкова хора?
  • 27 Ама палачинка

    1 3 Отговор
    такава! Каниха те, каниха в 7/8 ТВ, плю срещу другите партии, после не знам защо те отрязаха, а сега пък БСП. Сега кажи другата седмица кого ще ,фалиш! Нали се беше отказала да си оракул!
  • 28 кинти

    3 1 Отговор
    Мира е най-адекватната лизачка
  • 29 деб.Илчев

    1 2 Отговор
    Така е, вижда се с просто око, в смисъл не е нужно специално наблюдение
  • 30 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Тая лапа, лапа на баце пачето, сега леко полеко ще се прехвърля да лиже крушката на Нелчето, зер бял хляб трябва да се яде и на беемвенца да се возиме.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове