26 Август, 2021 07:08 7 368 101

Илиян Василев: ИТН се самоубива бавно

  • илиян василев-
  • итн

"Перфектната" тактика на ИТН "на нож с всички"

Илиян Василев: ИТН се самоубива бавно - 1
Снимка: Фейсбук

ИТН продължават да се самоубиват бавно, но необратимо. Слави нареди през сценаристите Ива Митева да си направи сепуко, че не става за премиер. Нейното име бе спрягано като примерно, а не конкретно, но да не си помисли случайно, че може да се отклонява от партийната Негова линия. Очаквам утре да каже и че няма значение за мандата на ИБГНИ.

"Перфектната" тактика на ИТН "на нож с всички" днес произведе поредния им "успех", на друг важен кадър Каримански, когото гласяха да управител на БНБ. Да, ама не. И аргументите универсални - партиите не могат да съставят правителство , пък ще се разберат за управители на БНБ. Демек, общият дневен ред на ИТН не позволя правителство, пък искат управител. Предупредих, че това ще стане.

Така като гледам е цяло чудо че Ива Митева е избрана за председател на НС, но никак не е сигурно, че следващия път и нея ще изберат. Толкова са гъвкави и далновидни от ИТН.

Чакат планината /парламента/ да отиде при Мохамед /Слави/ и да помоли той да състави еднолично правителство?!

Като че ли някакво проклятие ги е настигнало тези момчета. Лятото свършва и те се ориентират към екзит от политиката и историята. Танцуваха дори по-малко от едно лято.

Илиян Василев, Facebook


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    140 39 Отговор
    И Т Н излъгаха ХОРАТА който им ПОВЯРВАХА

    Коментиран от #23, #34, #95

  • 2 Тоо

    90 24 Отговор
    Точно!

    Коментиран от #9

  • 3 гадно

    113 19 Отговор
    Това доказва, че учиндолските никога не са искали да управляват. За тях всичко е някакъв скеч и като опозиция щяха да ръсят тъЪъпизми които после да излъчват по кабеларката на дългия за да си запълват постната програма.

    Коментиран от #26

  • 4 Сатъра на Хана

    88 20 Отговор
    ИТН е част от плана за убиване на Протестите. Научно е доказано че Хората почват да се уморяват да протестират. .. Наскоро се рових и стигнах до извода че главните им спонсори са Петя Славова и Митко Събев, които израстват като бизнесмени около идеолога на СИК ген.Любен Гоцев, на който Маджо плака на погребението

    Коментиран от #5, #32, #43

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 дедо Герчо

    68 18 Отговор
    ИТН ИСКАТ БЕЗ ТЯХ НИШО ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА,А НЕ С ТЯХ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ...ХЪХЪХЪ...

    Коментиран от #11

  • 8 Ммммм

    77 18 Отговор
    Не бавно, доста бързо се самоубиват
  • 9 ЛЪЖЕШ

    31 81 Отговор

    До коментар #2 от "Тоо":

    Илияне лъжеш!
    Всички видяхме!
    Първо всички комуняги обединени
    "на нож" атакуваха ИТН в НС, нали?

    Коментиран от #35, #94

  • 10 Последния Софиянец

    78 23 Отговор
    ИТН се очертават като антисистемна партия от типа на Атака.Има нужда от тях като коректив в опозиция,но нямат сили да решават кризи .Те създават кризи.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хаха хаха ха

    23 21 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Антикомунистите ИТН нямат нищо общо с комунистите патрЕоти от
    А-ТАКА!

    Коментиран от #19

  • 13 Сатъра на Хана

    16 6 Отговор

    До коментар #11 от "ИСТИНАТА":

    Проблема е че Замфир Яшаров Сакскобургготски Живков е незаконен син на Фердинанд и сиганката Маруца Яшарова и неговия социализъм (никога не е бил комунизъм, а тоталитаризъм. Дайте да изрежем и Сакскобуготите:)
  • 14 Мъртво

    12 7 Отговор
    родено !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Красимир Петров

    29 16 Отговор
    Василев е агент на ДС защитаващ ДАЙ България.
  • 17 Ю.кортес

    51 12 Отговор
    Чалгарията е еманация на простотията на българина.За клоуни не гласуват даже в измислени държави като Косово и Северна Македония.Там хората се отнасят сериозно към управлението на държавите си.

    Коментиран от #76

  • 18 Илиан Василев! Станал си като Врачката

    24 14 Отговор
    Витанов в медицината!! Той е ПСИХАР, ти имаш вид на нормален човек, но Плюеш по всички на ред! Мо же би не по всички??
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 среднощен

    38 6 Отговор
    "...Като че ли някакво проклятие ги е настигнало тези момчета..."; Крайно време беше да го разберете - властта е задължение и отговорност към народа... В противен случай - "Народът проклина тежко"... Слави и ИТН си учат урока по трудния начин - въпросът е и другите партии да си го научат... "Катарзисът" през който минава България е оздравителен - в листите на всички системни партии бяха включени нови лица... "Промяна вътре в партиите - това родиха протестите от 2020г. България има бъдеще - ще оцелее и този път... Но, "Момчето си отива"...
  • 21 отрепки

    36 16 Отговор
    Нямах им доверия на тия селтаци от ИТН още от сдамото начало и се оказах прав

    Коментиран от #29

  • 22 оня с коня

    19 27 Отговор
    ЗАКАХЪРИЛ СЕ Ил.Василев, че ИТН се самоубивали бавно.Ами СПЕШИ ГИ да го правят По-бързо за да остане ГЕРБ абсолютно Първа сила бе Василев,щото бат Бойко ВЕЧЕ е запалил Черния Джип и ще влиза с него в парламента ДА ПОЕМЕ Командването!

    Коментиран от #24, #28, #49

  • 23 РЕАЛИСТ

    40 20 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами, кьорав карти не играе. Колко пъти се опитвахме, да отваряме очите на хората, що за боклук е Слави, но на тях чалга и гюбеци им дай. Какво очакваш от едно ориенталско племе.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 оня с коня

    10 22 Отговор

    До коментар #24 от "хихихи":

    На следващите Избори ще си от Първите които ще се разпищят че ГЕРБ са напазарували яко Гласове и затова са на Светлинни години пред Другите!Колкото до мокрите сънища - аз НЕ СЪНУВАМ ,щото съм мързелив.

    Коментиран от #91

  • 26 Навалний

    26 11 Отговор

    До коментар #3 от "гадно":

    Просто нямат такива качества. Чалга и управление на държавата са две несъвместими неща!

    Коментиран от #36, #41

  • 27 Бамбука

    21 12 Отговор
    За разлика от хората протестиращи на площада самоубиващи се защото джобовете им са празни, както и мечтите, то тези от ИТН се самоубиват с пълни чекмеджета.

    Коментиран от #50

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ФАКТ Е

    11 22 Отговор

    До коментар #21 от "отрепки":

    Още от 9.0.1944г. нямам доверие на комунягите!
    Те са русофили и българомразци!
    Имам доверие единствено на антикомунистите ИТН!
    Видя се, че освен ИТН, в НС са всички креатури на БКП!
  • 30 LOSHIA

    13 23 Отговор
    РИСТЬО, ДОНЧЕВА, МАЯ ,ХAДЖИГEНOВ ,ВИE УДЪЛЖИХТE AГOНИЯТA НA БЪЛГAРИЯ! ВИE УДЪЛЖИХТE И РAХAТA НA БOРИCOВ. CЛAВИ ВИ ИЗКAРA МРЪCOТИЯТA И КИРЛИВИТE РИЗИ НA ПOКAЗ.ЦЯЛA БЪЛГAРИЯ ГИ ВИДЯ И РAЗБРA КOИ CТE И КAКВИ CТE!!КAКВO И ДA КAЖEТЕ НE CТРУВAAAAAAAA..

    Коментиран от #88

  • 31 Факти

    18 14 Отговор
    ИТН предадоха българите от чужбина, виж Кирил Петков.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Някой

    20 19 Отговор
    Знам две неща: 1) ИТН свалиха Мутрата от власт - нещо, което никой друг не можеше да направи. Факт! 2) Само ИТН предлагат електронно гласуване и това е един от основните им приоритети. Факт! Без електронно гласуване тази държава ще остане в блатото, защото демокрацията е фасадна, т.е. такава няма. Електронното гласуване отваря пътя към референдумите и активното участие на народа в управлението по модела на течната демокрация - за справка се поинтересувайте как работи тя в Швейцария. Тук нищо не върви, защото ние по никакъв начин не участваме в решенията за нещата, които ще се случат в държавата и нашия град. Управниците правят каквото си поискат - схеми, кражби, а ние после само се примиряваме със свършения факт на поредната идиотщина. Това може да се промени само с електронно гласуване, което дава възможност за лесно провеждане на референдуми на държавно и местно ниво, за да може НИЕ да участваме в НАШЕТО управление, а не да го предаваме свободно в ръцете на шайка лъжци и крадци. ИТН може да са смешници и аматьори, но само те предлагат това. Само толкова да направят ще е най-голямата стъпка към истинска демокрация в модерната ни история. Всички други партии бягат от електронното гласуване като дявол от тамян, защото не искат ние, народа, да им се месим в далаверите.

    Коментиран от #67, #77, #80

  • 34 Реалист

    21 14 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нищо не са излъгал, като четете и слушате гербаджийските медии е нормално да ви промиват мозъците и да говорите така, те са последователни и ще спечелят следващите избори а такива калинки като този дето наливат масло в огъня са отживелица, ИТН са единствената партия която може да свали тиквата от власт всичко друго е размиване на гласове. На следващите избори ИТН или герб изберете сами????

    Коментиран от #57, #79

  • 35 LOSHIA

    18 21 Отговор

    До коментар #9 от "ЛЪЖЕШ":

    Щом всички ляво десни креатури на БКП
    се нахвърлиха срещу Слави,
    значи на изборите правилният избор
    е ИТН!
  • 36 Ами да

    30 7 Отговор

    До коментар #26 от "Навалний":

    Видяхме качествата на Борисов и Гешев!
    Управляват като талибани!
    Бият безпомощни младежи с белезници зад колоните на МС!
    Защото скандираха:
    Гешев и Борисов СА ПОЗОР!
    ОСТАВКА и ЗАТВОР!

    Коментиран от #68

  • 37 Пантагрюел

    14 11 Отговор
    Премиер на кого,бе Илияне?Вие си измислихте тоя сценарий.Вие я нарочихте за премиер.Закачихте я на кукичката и чакате Слави да клъвне.Ама той не кълве!Няма връчен трети мандат.Няма преговори,няма предложен и отхвърлен.Няма нищо!Има само вариации на тема.Били се самоубивали.Ми направи банкет,бе.Нали към това се стремите.Заронил Илиян крокодилски сълзи в стил внушения.
  • 38 ДБ=ДПС=ГЕРБ

    17 9 Отговор
    Христо Иванов е бил министър във втория кабинет на ГЕРБ от 07.11.2014г. до 18.12.2015г. ГЕРБ винаги са управлявали с ДПС било то и неофициално,но е факт,каза го и Любен Дилов син! Христо Иванов е управлявал заедно с ДПС,а това с Росенец беше театър за пред бъдещите гласоподаватели на ДБ! Защо го направи точно по време на протестите,никой не си зададе този въпрос?
  • 39 Смешник!

    18 9 Отговор
    Жалко е да гледаш паднал човек, продължаващ да се излага, но все пак избора си е негов! Та не се притеснявай за Слави и ИТН! Хора държащи на морал и принципи, нещо не познато за теб, не се самоубиват! Не ти ли стана ясно, че при тях властта не е самоцел като при останалите! Ако хората го осъзнаят и им дадат власта, ще променят целият 30 годишен модел на България! Ако не, те не губят нищо!

    Коментиран от #81

  • 40 нннн

    25 17 Отговор
    Целта на ИТН е изпълнена. Борисов, Гешев и компания спасиха кожите.
  • 41 moiraine

    25 17 Отговор

    До коментар #26 от "Навалний":

    О, кратуните от ИТН не искат да управляват. Тяхната роля в долнопробния български политически театър е да отклонят недоволството от герберастките тикви към себе си, за да могат ония да го играят спасители на нацията. И наистина, в сравнение със смешковиците на ИТН, играещи го дупедати и кандидат-министри, герберските калинки изглеждат като титани на мисълта; пред простащините на Тошко Африкански глупоретините на банкянския ... са направо образец на изящна словестност. Това обаче е на пръв поглед. И гробаджиите, и чалгарите са продукт на агресивната посредственост, на простащината и глупостта нашенски. Да са ни честити! Ще ни управляват или "оправят" още дъъълги години. Защото сме калпави!
  • 42 Ъъъъ

    10 18 Отговор
    Всичко живо, се нахвърли върху ИТН, като не може да си мери буджака с олигарсите на другите. Ха ха ха

    Коментиран от #51

  • 43 LOSHIA

    14 21 Отговор

    До коментар #4 от "Сатъра на Хана":

    В момента политическите врачки се надпреварват да смятат колко гласове губи от поведението си "Има такъв народ". Но като нищо ще се окаже, че бъркат. И Слави става не по-слаб, а по-силен. А партията му още по-сплотена.
    Арогантни или не, с рязък език или не, хората от ИТН заявиха, че са различни. И удържаха на думата си. Те са различни от останалите политици точно защото не се крият зад купешки фрази и измамни обещания. А с това и цялата злоба върху тях стават все по-симпатични.

    Коментиран от #45, #58

  • 44 Скорпи

    8 8 Отговор
    За ...жалост....е прав..
  • 45 Дългият

    14 5 Отговор

    До коментар #43 от "LOSHIA":

    Това не доказва че стават за политици...с рогът....до никъде..

    Коментиран от #54

  • 46 Фффффф

    10 6 Отговор
    ИТН са изрисувани от чешкия художник Черни, който с картина показа как изглежда България...
  • 47 LOSHIA

    9 17 Отговор
    Целта на ДБ и ИБГНИ е изпълнена. Борисов, Гешев и компания спасиха кожите!!!!!!!????????

    Коментиран от #61

  • 48 dron

    12 13 Отговор
    До 33
    1.Борисов го свали протеста,а слави без да е директно участник се възползува и открадна електорат/за което му бе платено/
    2.Електонно гласуване има от 2016 год.,но герберастите протакаха купуване на всички машини.
    3.итн на изборите през ноември губят поне 5-7 % /има соц.проучвания/ и нали ти е ясно кой напира за избори като знае ,че губи? Ако не се сещаш ти давам сламка: мекеретата на герп-дпс

    Коментиран от #59

  • 49 изрод от ГЕРБ

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Може, ама в другия живот!!!
  • 50 изрод от ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бамбука":

    Ти ли ги напълни??
  • 51 Така е понякога

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Ъъъъ":

    От немощ да измисли нещо свястно, някои се смеят на собствената си глупост.
  • 52 ТаУмВзе

    3 9 Отговор
    На тоя Илиян Василев като му гледам грозната мутра и ми се повръща!

    Коментиран от #56, #69

  • 53 Пешо Папура

    6 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Танцуваха дори по-малко от едно лято...кои са танцували бе? Тия омашляци ли? Ми че на тез селяндури ако им размениш цървулите, така и няма да разберат, че са си забравили опинците бе! Добре е че идат избори, че тия трашове така ос..аха тавана, че нема до къде вече. Тече им сега във вратовете, ама те си мислят че това, жълтото де, е мед. ДА, АМА НЕ!!!!
  • 54 LOSHIA

    5 12 Отговор

    До коментар #45 от "Дългият":

    Рогът ще става все по голям и по голям,докато не се махнат червено-сините мутанти на БКП,правещи се на политици!Всички знаят кои са те!!
  • 55 Пешо

    8 7 Отговор
    Този през ден, ИТН тъй ИТН онуй. Веднага го по ликуват трите сайта. След като ИТН се самоубиват, значи всичко е наред за вас. Тъй, че какво подлайвате всеки ден. Между другото, Ристьо кат гледам е взел да налива баджаци вече.
  • 56 изрод от ГЕРБ

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "ТаУмВзе":

    Много от българите я използват за това!
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    не съм грбераст
    а ти защо се заяждаш с мен понеж съм с инсулт нали искаш да почвам да обждам
    БРАВО
    не си познал господине
  • 58 нннн

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "LOSHIA":

    Да не намекваш, че това е партия на " различните"?
  • 59 изрод от ГЕРБ

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "dron":

    Че кой вярва на тези проучвания бре ?? соц. проучвания ха ха ха ха ха ха ...........Бухаха ха ха ха ха
  • 60 01110010100

    9 7 Отговор
    Герб+Дпс+ДБ обединени от СТРАХА се втурнаха на нож с тоз де им държи тясно около врата. Нормално...така действат манипулаторите и алчните мутри. Избирайте си ги пак...още 10 г. ще си ги псувате. Добре, че бяха ИТН да вкарат машинното гласуване и сега гРЕб реват за хартиените бюлетини знаем защо всички ама и вие си затваряте очите. Медиите купени, всички реват срещу "чалгаря" страх ги тресе и тях. Това е истината...щото свикнеш ли с на хляба мекото ...
  • 61 Данъкоплатец

    6 9 Отговор

    До коментар #47 от "LOSHIA":

    Оптимист съм!
    Щом всички комунистически тролове
    са мобилизирани срещу ИТН!
  • 62 Бамбука

    7 4 Отговор
    Денят започва весело, независимо че навън вали. ИТН - морал и чест ? Само като си спомня за предложенията им за премиер, министри, изместване от главната тема "изчегъртването" и натиска за нов управител на БНБ и всичката "чест и морал" си намират точното място.
  • 63 Пуу

    5 2 Отговор
    Ех, много ревете. Голямо плюене пада. Само да не се удавите в собствените си плюнки!
  • 64 уйна

    3 2 Отговор
    Ти на чужд гроб недей рева.
  • 65 Българка

    6 5 Отговор
    Факт е, че с диктаторско, арогантно и унижаващо всички и всичко ИТН губят подкрепа и избиратели. Това е разбираемо
    Страшното обаче е мръснишката игра на ИТН да оплюват служебния кабинет, ДБ и ИСБГНИ, които неразбираемо се превърнаха от партньори в основни врагове. От ИТН се опитват да внушат на избирателите, че виновни за липсата на редовен кабинет и поредния провал на второ на НС са ДБ и ИСБГНИ, защото видите ли не се подчиняват на командите на новия вожд Слави и не подкрепят чувала с котки, наречен проекто кабинет
  • 66 мнение

    2 3 Отговор
    Добре е за Ива Митева, а и за държавата, че не се натиска за премиер.
    Реално, тя може би е пефектна за правния отдел на НС, но за председател е надскочила нивото си на компетентност! Да не говорим и за премиер!

    Коментиран от #72

  • 67 Българка

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "Някой":

    Не лъжи! ДБ предлагат електронно гласуване още преди ИТН да ги има като партия!!!!!!
  • 68 възражение

    2 5 Отговор

    До коментар #36 от "Ами да":

    Това, че Борисов и Гешев са били младежите с белезници е толкова вярно, колкото , че Радев е виновен за летеца Терзиев /лека му пръст/!
  • 69 Който и да съм

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "ТаУмВзе":

    Стига с тия коментари в стил "казано на пейката пред блока"!
  • 70 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    4 5 Отговор
    КОЛКОТО ПО-БЪРЖЕ СЕ САМОУБИЯТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
    ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ МАСОВОТО ИМ СЕПУКО.
    СЕПУКОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗА ВСИЧКИ. ПОКАЗНО, КАКТО ПОКАЗНО СИ БРЪСНЕХА ГЛАВИТЕ.
  • 71 petar svilenov

    3 1 Отговор
    Eкзитус за напиращия към парламента.Ех мераци московски.
  • 72 съгласен

    4 4 Отговор

    До коментар #66 от "мнение":

    Митева наистина не показва качества за председател на НС!
    Може да е била добър чиновник, но това не е достатъчно за този пост!
  • 73 Иванов8877

    5 4 Отговор
    Едно се разбра, че ИТН съществуват благодарение юпитата от НДСВ като Н. Василев и исие. Те не могат да
    направят друго защото са зависими.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Стоян

    2 1 Отговор
    Въпросът е : Може ли нещо което е организирано почти нелегално,не обявява какви са конкретните му намерения /програмата им е общи лафове от рода на “Изборите трябва да са честни“/,а и на практика постъпват обратно на това което са заявили,комуникират с останалите избрани от същия този „суверен„ само с нападки и обиди,управлява се от хора на работа в една фирма и шеф е шефът на въпросната фирма е партия ли е това или не и ще се бори ли за правата на голям кръг граждани?
  • 76 Ежко Бежко

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ю.кортес":

    А не е така. Украина, най-умната и красивата, най-лансираната, най-любимата на Запада гласува за палячо.
  • 77 Един оптимист

    4 2 Отговор

    До коментар #33 от "Някой":

    Как чалгарите свалиха от власт мутрите!? Та те са в един кюп с тях.
  • 78 Димитров

    3 2 Отговор
    Определено добър анализ!
    И
    Т
    Н няма как да са нещо друго,освен детски му работи или шум на пари!
  • 79 Само това

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    Остава, итн с мнозинство. Добре ще се подредим. Браво!
  • 80 анализ

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Някой":

    Това, което сте написали е трогателно...
    Няма да описвам колко далеч сте от реалността, защото нямате потенциал да разберете. Но, препоръчвам да запомните:
    - България не е Швейцария и никога няма да бъде (сравненията са меко казано неуместни);
    - вие и огромната част от хората никога няма да участвате в управлението (реално, фасадно - да)
    - излезте от илюзиите и опитайте да мислите логично - ще си спестите доста разочарования.
    Пожелавам хубав ден.
  • 81 Един оптимист

    0 1 Отговор

    До коментар #39 от "Смешник!":

    Дай Боже НЕ!
  • 82 4343

    5 2 Отговор
    ИТН не се самоубива, а следва сценария на кукловода за връщане на ГЕРБ на власт. ИТН успешно очерни Хр.Иванов, Хаджигенов, Манолова, Дончева и др.

    Коментиран от #92

  • 83 Невероятно

    4 2 Отговор
    НО ФАКТ!!!! Чалгата е по - глъма ( проста ) от пожарната! А иначе те това сме си "великите" българи, еле тия па дето са по, по най от чужбина!!! Най-предприемчивите, готините .... дето от далеч чакат да оправим България и да се върнат тогаз, а сега тарикатите ползват благинките на създадени от други народи!!!! Те подсигуриха победата на ИТН !!!!
  • 84 Гад Заяви

    5 2 Отговор
    Чалгарите свършиха със себе си. Никога повече бюлетина за дългия и тошковците. Тия ненормалници повече няма да видят НС. Бегом след НДСВ. За ГРОБарите също никога глас!
    Народът трябва да проумее, че задкулисните гниди са масони, тамплиери, ротарианци и те люлеят тая робска люлка на българския народ. Със закон тайните общества трябва да бъдат унищожени! Те по презумпция са антибългарски!
    Това е обяснението на политическата каша, която се завъртя тая година, а и винаги преди това.
  • 85 Бай Грую

    3 1 Отговор
    В крайна сметка политиката има за цел да управлява и да пречи на вземането на решения, които не съвпадат с нейната политическа платформа, когато е в опозиция и да се опитва да прокарва такива управленски решения по политическата си платформа, когато е на власт. Аз първо не видях политическа платформа на ИТН и сега, след като явно получиха оста голямо доверие от народа "дайте да пречим на всички" ! Това въобще не звучи сериозно. В крайна сметка в държавата следва да се работи или по-точно да се продължи да се работи и добре съгласен съм напълно, че така както беше организирана работата в държавата от ГЕРБ беше не ефективно, вероятно и с голяма корупция и разхищение, но искам да знам как, продължавайки да работи държавата, ще се действа за да се преодолеят несполуките, създадени от ГЕРБ и ще се променя начина на работа и организация в държавата. Действието "против всички и всичко" нито дава такъв отговор, нито може да бъде решение и да аз също започвам да мисля, че ИТН се озоваха в "небрано лозе" , което май нито искат да берат, нито пък знаят как се бере лозе, а не искат и другите да го берат и така ще се похаби реколтата и ще се разпусне и този парламент явно!
  • 86 Чук и Гек

    4 0 Отговор
    Изcρаха едни едри лαйна и чао! Изчегъртаха протеста!
  • 87 мнение

    3 0 Отговор
    Ива Митева излезе много морална и интелигентта като политик. Лидерите от другите партии оцениха достойнствата й и го казаха на глас, което породи съмнение в чалгаджиите дали тя тайно не се договаря с тях, както те самите подмолно се дотоварят с потайни кръгове. Та жената излезе да се оправдава и да разсее подозренията им. Жалко че такива читави хора като нея ще бъдат омърсени или изгонени от политикота.
  • 88 asd

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "LOSHIA":

    Недоразумения, вижте първо себе си! И на вас като на Борисов все другите са ви виновни!
  • 89 подлеци са ИТН

    4 0 Отговор
    ИТН сякаш всячески се опитва да върне на власт ГЕРБ, но като усетят, че плановете им твърде много прозират, хвърлят по една димка, да имитират уж отново готовността им за "промяна".
  • 90 торн

    4 0 Отговор
    ИТН работят за някакви си техни подмолни цели, а не за народа и за благото на България.
  • 91 ха ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Тиквонавти, щом сте на светлинни години от нас, отлитайте за Марс!
  • 92 мдаа

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "4343":

    Така е, ако ИТН наистина искаха промяна и нов курс за България, щяха да се коалират с партиите на промяната и да приемат помощта на БСП.
  • 93 Чук и Гек

    1 0 Отговор
    Тези челгарци са същото като Яне, Волен, НФСБ, ОФ и подобни метреси на Бойко в предишни мандати, само че с по голяма мощ! Лансирани от правилните медии и цоциолози, с демагогия и уж антигерб лозунги обират основния антигерб вот и след това го сервират на тиквите! Вашият глас, подаден за ИТН срещу Герб, след изборите става глас за Герб! Колко спасителни акции за Герб трябва да проведе Слави Лиготията, че да разбере и последния глъмак какво прави всъщност? Ако обстановат бе по спокойна, коалицията им вече щеше да е явна, заедно с ДПС! Но, създават и използват проблемите да правят спекула, да дискредитират всичко друго и когато дойдат парите за възстановяване, пак ще са на власт. Така, когато се зададе емигрантска вълна 2013 г. Бойко сдаде властта! Мина това и пас се изтипоса. И сега нещо подобно ви гласят! Въпреки, че вече сте малко по хитри!
  • 94 246878

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "ЛЪЖЕШ":

    Къде видя атака срещу ИТН. Предложиха два кабинета/нормално е да не са подкрепени по начина на предлагане, състав /, имат шеф на Парламента и шефове на 8 комисии, опитаха се с ДПС набързо да сменят шефа на БНБ с доста спорна фигура, но като се разшумя много ДПС гласуваха "въздържал се" в пленарна зала, а иначе в комисията го подкрепиха. За почетния консул на Барбадос/определена за данъчен рай и извадена от черния списък на ЕС едва февруар2021 и то с доста забележки/ кандидат за вицепремиер и кантора с 6 счетоводителки. Ако там се поровят НАП мисля, че доста интересно може да стане. Та викаш на ИТН другите им пречат.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 мамун

    0 0 Отговор
    социалдемократическа партия е нужна
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Иванов

    1 0 Отговор
    Кой е Илиян Василев, за да се цитира постоянно тук? Даже има и снимка като автор! Да не е журналист? Не е! Просто е бивш посланик на България в Русия, който беше позорно уволнен и изгонен оттам... защо ли?
  • 100 Гост

    0 0 Отговор
    Махайте се жалки клоуни и куклуводи
  • 101 Годжи

    0 0 Отговор
    Ще напишем нова песен пак ще съберем стадото Ние излъгахме фатмака че народа ли няма да излъжем
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове