Last news in Fakti

2 Септември, 2021 10:08 4 080 66

Хамид Хамид: Петков и Василев са аватари на олигархична група

  • хамид хамид-
  • доган-
  • ахмед доган-
  • росенец

Някой си прави пиар на гърба на г-н Доган, „Росенец“ не е негов

Хамид Хамид: Петков и Василев са аватари на олигархична група - 1
Снимка: Архив

Подвеждаща е информацията, че само трафопоста на „Росенец“ е законен. Почти всички сгради са законни. За други се водят дела. Собствениците на тези сгради са търговски дружества. Това каза пред "Здравей, България" по "Нова телевизия" депутатът от ДПС Хамид Хамид.

Защо не се покани градинаря, който целогодишно е там?! Може би знае нещо за собствеността на храстите. Не зная почетния председател на ДПС да има нещо общо със собствениците. Вие твърдите, че е негов този имот. Нека комисията „Росенец“ да провери документи и факти. Някой прави това, за да се качи в политиката на гърба на г-н Доган.

Помните едни хора събаряха барбекю, подаряваха кученца, а виждате докъде стигнаха. Може да ги видим премиери, президенти. Това са инсинуации, за всичко си има документи. Ако някоя администрация не си е свършила работа, контролните органи ще го установят. В района на Южното Черноморие има хиляди постройки, при които администрацията не е завършила действията си. Тук някой иска да си прави пиар на гърба на г-н Доган.

Собствеността е ясна и кристална-на две търговски дружества. Нека г-н Доган да е поканен, ние ще предложим да бъде поканен и градинаря Мехмед. Той 12 месеца е там. Комисията може да покани и г-н Бойко Борисов. Ако вие сте на хотел, ще се заемете ли с документацията му?

Пожелавам ви като г-н Доган, да намерите място, където да ви поканят 4 месеца да почивате.

Сградата има разрешение на строеж и е в процес на въвеждане в експлоатация. Бави се заради спор на администрацията. Бил съм в това имение. Това е една база, която цяла България я видя.

Според „Магнитски“ Делян Пеевски участва в схема за придобиване на българско гражданство, във влияние на местните избори и участие на Пеевски, чрез Илко Желязков за подкупване на държавни служители с цел лоялност. Досега сме установили, че в министерство на правосъдието няма такива данни. Поискали сме информация и от американската страна. Ние искаме да установим дали определени чиновници не са подведени в американската страна.

В изявление на властите на САЩ се казва ,че това е акт, който има действия на територията на САЩ и никакво влияние на територията на България. Взема се незаконно решение у нас. Според нас има твърдения, които трябва да се изяснят.

На въпрос какво е отношението му към Кирил Петков и Асен Василев, той каза, че те са аватари на определена олигархична група. „Борисов сам каза, че г-н Прокопиев му е представял куп министри. Сега очакваме те да се явят на избори. В мое изявление казах, че Кирил Петков прилича на Джон Траволта.

Той участва в един филм, който се казва „Лице на заем“. Трябва на всички български граждани трябва да стане ясно кой се крие зад Джон Траволта и кой е Никълъс Кейдж. През годините сме доказали, че сме помогнали на много политически субекти. Ще помогнем и на тях. Асо издигнем кандидат за президент, той ще е достоен. Избирателят на ДПС е достатъчно мъдър“.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иван

    65 7 Отговор
    Дебел си като"неверник" бре! Що не си мършав като дервиш,шишко?!

    Коментиран от #16

  • 2 русенец

    79 7 Отговор
    ДПС да си затварят устата, че окрадохте България. Вашият султан Мемет Доганов не е ли олигарх, бе?

    Коментиран от #27, #48

  • 3 Браво бе

    67 4 Отговор
    Петков и Василев трябва да го почепят този аркадаш. Такава реклама им прави, че направо им завиждам. Мазните корумпета да квичат срещу теб е радост за всяко демократично ухо.
  • 4 Последния Софиянец

    33 8 Отговор
    С Кирчо ще направим една истинска партия на протеста

    Коментиран от #10, #55

  • 5 Тютюф Тютюф

    56 3 Отговор
    Верен до смрът на вожда.
  • 6 Жан Клод ( с двата ножа)

    49 0 Отговор
    Тц, не е на Доган, наем плаща човека.
  • 7 Калмук

    58 1 Отговор
    Че народът изпростя - така е ... Ама този ни има за пълни олигофрени.
  • 8 Ама аз

    58 1 Отговор
    те чух! То не беше защита на Доган, то не беше чудо! Защо излезе от комисията вчера, бе, мазен! Бъркат ви в здравето тези двама министри , голям страх ви тресе от тях, че току-виж приложили Конституцията за вашата партия.
  • 9 Факт

    53 8 Отговор
    От ДПС, ГЕРБ и ИТН изсипаха много помия срещу Кирил Петков и Асен Василев... Защо ли, защото им разкъсват обръчите!!! Защото за първи път от 30 години, конците не се дърпат от ДПС. Защото им разкъсват мръсният модел на задкулисието! Затова те събират огромна подкрепа от хората, които искат истинска промяна и Родината, най- после да тръгне напред и да се освободим от мръсната хватка на корупцията!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Доротея

    8 11 Отговор
    Много спасители станаха, а кода е все червен! Запомнете! Може да има само Един Спасител! Намалете спасителите до един, па ако може и без него! Абе, вие суеверни ли сте, стадо ли сте да не вярвате само на себе си и постоянно търсите кой да ви оправи! Колко още да ви оправят! То от такова оправяне задници не ви останаха и май ви харесва! Ето, едни ,,нови" врещяха цяла година и резултат никакъв! Намлете тези политически проекти до нула, но понеже не може - най много 2 и всеки да си знае ориентацията! За какво ви са нови проекти! Хе, да влизат в някой проект от съществуващите! Мафията има интерес да е още по раздробено и негодно.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 среднощен

    28 3 Отговор
    ДПС винаги са в "кондиция"... Никога не изоставят "своите си"... Много точно казано - "Лице на заем"...
  • 14 Спасов

    36 1 Отговор
    Ега ти лъжците! Нямате насищане!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Sss

    40 6 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Иван":

    Каквото и да правят от ДПС, ГЕРБ и ИТН, мръсният модел Борисов-Доган-Пеевски-Гешев, ще бъде разкъсан! Още следващия парламент ще бъде коренно различен! ГЕРБ и ДПС няма да имат мнозинство, а ИТН ще бъдат незначителна партия, ако въобще влязат...

    Коментиран от #41, #43

  • 17 БСП в канала

    6 46 Отговор
    Полека се вдига завесата, ще излезе истината за прехвалените Канадеца и Кокорчо. Кой ги лансира, пред кого се отчитат, ще има шоу.

    Коментиран от #23, #29, #36

  • 18 Tутанкамон

    43 2 Отговор
    Тая шайка от камикадзета която защитава Доган, Боко и Гешев трябва по най бързият начин да се разтури
  • 19 кой

    47 1 Отговор
    ДПС, една от най-големите престъпни организации на новото време, създадена от най-малко три чужди разузнавания?
  • 20 1313

    27 6 Отговор
    В България, българите сме на гости на ДПС, понеже това е тяхната земя.
  • 21 georgi

    30 0 Отговор
    от факти яко трия кометари които са неудобни за дпс и герб .та почти всичко било законно като сгради хахаххаха нагли ,на кой е сарая ако не на доган .и тези са най лошото от преди винету и след него също
  • 22 Зомбита

    25 1 Отговор
    А Делян Пеевски и Ахмет Доган са ангели:)). Боже боже и за тези гласуват хора не ами ЗОМБИТА!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Антитрол

    18 7 Отговор
    Тия се бяха изпокрили като мишоци и никой от ДПС не се обаждаше ама след като продажника Ристю от ДБ им обеща че ще се коалира с ГЕРБ и с тяхна подкрепа отново ще са на власт се показаха от дупките си и отново взеха да плещят глупости.

    Видиш ли и Шиши и Доган били чисти като моминска пазва - не изметем ли цялата тази крадлива сган няма да има промяна. Лошото е че много българи се подведоха по театрото на соросоидите от ДБ че са ужким за промяна а те се борели за министерски кресла - просто искат част от баницата за тях.
  • 25 Иван Иван

    27 1 Отговор
    А ДПС са аватари на корупцията в България. Особено тия, чиято родина не е България.
  • 26 Кочо

    24 2 Отговор
    Възкръснахте при Абдул Хамид и приключвате при Хамид Хамид! За нищо не ставате! Дългия Диван Чапраз е слуга на ДПС.
  • 27 ИСТИНАТА

    8 18 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Вcички лявo дecни кoмуниcти ce oбeдинихa cрeщу ИТН в НС,
    изплашени, че ИТН мoгaт дa нaпрaвят кaбинeт !
    Лявo дecните кoмуниcти саботирах ИТН под всякакъв предлог!
    ИТН и Христос да бяха предложили за премиер,
    пак щяха да ги саботират в НС!
    Това е истината!

    Следователно нa избoритe
    вeрният избoр
    e ИТН!
    След 30г. имитация на комунистическа демокрация!
    В България на дъното на ЕС!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ами това

    11 11 Отговор
    е реалността! Доган няма почти нищо на негово име! А това което е важно, е в кръга от фирми на Фуат Гювен! Включително и Росенец! Та в парламента, ще отиде, само ако пожелае! Законово, няма как да го бутнеш! Това е жалката истина! Също е истина и че зад Петков и Василев стои другият олигарх, аналог на Доган, Прокопиев! Та около всички тия, няма нищо полезно за България!
  • 31 Стига вече

    16 6 Отговор
    Писна ми от тоя омагьосан кръг. 10 години хората на Борисов и Пеевски превзеха държавата, сега същата работа, само че този път центърът е друг - Прокопиев и Буджака. Само ние сме си виновни, че допуснахме това да е така. 2ма олигарси разпределят цялата държава.
  • 32 ЛицеМерко

    13 1 Отговор
    Лицемеерие ! Дълъг ли е пирса повече от допустимото или НЕ ? Прилича на "подпорната" стена на Алепо - ! КОЙ, КОЙ угажда на Доганя и се прави на луд ? А Хамит-Семит се прави на улав ! За кого удълбаха варненския канал допълнително? Колко точно кораби се обслужват на частните пристанища и в чий джобове влизат кинтите. Дано се затъкнете от пачки ненаядени нагли дупетети .
  • 33 Пешо Папура

    17 1 Отговор
    Абе, Хламид Хламид..ти па Ептен на зелени домати ни правиш.
  • 34 Пич

    11 0 Отговор
    меганаглост
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Абанос

    4 20 Отговор

    До коментар #17 от "БСП в канала":

    Прав си. На Кирчо не му е чиста работата. Защо тръгна срещу ИТН ? Кирчо като е толкоз КОРНАЗ що не се изправи срещу ГЕРБ още на предните или по-предните избори ? Сега на готово. Свърешна работа от ИТН и той ся щял да ги сваля. Те са свалени ве КИРЕ.

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мечо Пух

    22 1 Отговор
    Невероятно нагли са господата от тази етническата партия, която е в пълно противоречие с Конституцията! И на какво основание обвинява Петков и Василев, че са аватари на олигархична група? Май някой друг се хвалеше, че разпределя "порциите", и че парите ги държи той...И защо никой, ама никой не обърна сериозно внимание на тези думи на Доган? И още нещо, избирателят на ДПС бил достатъчно мъдър??? Ако този избирател беше поне малко мъдър, вие, върхушката на ДПС, нямаше и пет минути да се свъртите във властта! Но сте намерили достатъчно наивници и разни "дьонмета" да гласуват и да работят с вас, да ви крепят във властта и то така, че да имате наглостта да търсите сметка на другите и да ехидничите най-нахално...
  • 39 ВерноЕ

    3 20 Отговор
    Киро Канадеца и Асанчо са баш мошенници, особенно втория
  • 40 Последния Софиянец

    13 6 Отговор

    До коментар #36 от "Абанос":

    Кирчо е с нас на площада под палките на Еничарите,а Слави се крие в Левски Г.

    Коментиран от #46

  • 41 Антитрол

    11 8 Отговор

    До коментар #16 от "Sss":

    Хайде стига с опорките - не от ИТН казаха че може да се коалират с ГЕРБ а от ДБ. Ристю вчера се изпусна ама като не ви изнася бързо го забравихте.

    Тъкмо от ДБ провалиха кабинета на ИТН - всички компромати излязоха от тях.

    Та кой е за промяна и кой е за министерски кресла - гласувате за ДБ и получавате ГЕРБ с подкрепата от ДПС.

    Знам за новите опорки да не се плюе по ДБ и даже да се величаят - плюе се само по БСП, ИБГНИ и най вече по Слави.

    Ама тъкмо Слави въпреки че изгуби властта не излъга народа и не се коалира нито с ДПС нито с ГЕРБ за разлика от Ристю.
  • 42 доносник

    19 0 Отговор
    Хамид на квадрат, на тебе коя ти е Родината и коя ти държавата ? За кого работиш ? Толкова много хора от вашта вяра заблудихте и оставихте в тинята. Но Вие костюмари, кой с ТЕЦ, кой с ВЕЦ, кой с пристанище, летище, хотелче, СПА се уредихте до девето коляно. Лицемери сте до един !
  • 43 Сух

    3 9 Отговор

    До коментар #16 от "Sss":

    ПП Възраждане!

    Коментиран от #47

  • 44 Гай Турий

    19 3 Отговор
    Хамид, много си гнусен бе. Соколът да не те дотира с пачки да плямпаш хвалби и епос в негова слава?!
    Петков бие по вашия криминален бизнес, затова ревете постоянно.
  • 45 АМОН

    15 1 Отговор
    НА ТОЗИ ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЯТ.

    НЯКАКЪВ ТИП, КОЙТО Е БИВШ АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА ЗАЕДНО С БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ, ГЕШЕВ .....

    Е НА ТОВА ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЯТ.

    Коментиран от #49

  • 46 Абанос

    5 7 Отговор

    До коментар #40 от "Последния Софиянец":

    Кога видя Кирето на площада? Щото аз бях там над 200 дни. Видях много хора от ИНТ там обаче. Слави не но той е почти инвалид.

    Коментиран от #50

  • 47 Забрави

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "Сух":

    Още един задкулисен подлец, не ни трябва! Имаме достатъчно, та да си кукнем и тия подлеци възраждане! Ако има достатъчно глупав народ, да си дават гласа, за поредният задкулисен подлец!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #45 от "АМОН":

    Не обвързвайте Исляма с тези"господа", освен всичко Доган е съмнителен, че е мусюлманин след едно изказване в една телевизия, мисля че Доган е Атеист?!
  • 50 То реално

    4 9 Отговор

    До коментар #46 от "Абанос":

    няма и никакво значение дали си бил на площада или не! Това са само едни мантри! След първите няколко дена, протеста беше овладян от няколко сили и беше тотално опорочен!
  • 51 Преводача

    14 0 Отговор
    Самопоканил се 4 месеца в незаконната си редзиденция Ахмед!

    Коментиран от #65

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Лавренти Берия

    12 1 Отговор
    Герберстите окупаха и бетонираха ДПСто направиха Ахмед милиардер с обществените пари на българите.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Защо не млъкнеш

    7 0 Отговор
    От вашия по дебел и най крадлив олигарх има ли. Шиши, Дуган, никой не може да ви надмине. Наистина ли мислите че някой изобщо ви вярва. Оперирани сте всички от безочие. Крадливи, мазни и отвратителни.
  • 57 Хламид хламид

    7 2 Отговор
    На мен тн сарай много ми прилича на публичен дом от средата на 90 да разбираме че нсо и гн Д просто заработват там така ли?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Доганя

    3 0 Отговор
    Избирателят на ДПС е достатъчно мъдър“…?
  • 60 Мьнь

    2 1 Отговор
    Патологичен лъжец е този Хамид Хамид. никъде в Магнитски не се казва че Прасчо е замесен в търговията с българско гражданство. А и американците ще ни кажат всичко само болен мозък би го помислил
  • 61 Дали не е дошло време …

    3 0 Отговор
    … когато ДПС-ари от върхушката да замълчат завинаги. Прозрете не са ли 5-та колона?
  • 62 питащ

    3 1 Отговор
    Ще спреш ли с простотиите си бе член на противокнституционна партия. Ако си мислиш, че доганчето ще разпределя порциите вечно много си сбъркал. Толкова много нарушения на ЗУТ, ако знаеш какво е това , е установила комисията. Но защото са имоти обитавани от ваш лидер, не могат да се вземат мерки. Да ама не. Това ставаше по времето на бойко, кой един ден ще го настигне проклятието на народа.
  • 63 дядото

    3 1 Отговор
    поне са нови,със заявки нещо да постигнат за държавата и хората.а всички вие така се нагушихте,толкова нагри станахте,че народа вече не ви понася
  • 64 Мартин

    3 4 Отговор
    Вече всички знаем, че зад Кирил Петков се крие олигарха Иво Прокопиев!
  • 65 Собственост

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "Преводача":

    била резиденцията на две търговски дружества. Аз съм пенсионерка и бих отишла с удоволствие да поживея там 4 месеца, ще помагам на градинаря. Чакам Доган да ми го отстъпи, след като не е негов имота.
  • 66 Абе Хамид?? Какви Аватари са Петков и

    2 0 Отговор
    Василев?? Защо се правиш на Луд??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове