4 Септември, 2021 06:07 5 664 86

Проф. Антоанета Христова: Президентът отказа да изпълнява своите функции

  • професор антоанета христова-
  • нидал алгафари-
  • правителство-
  • партии-
  • румен радев

Борисов, Доган и Нинова трябваше да намерят начин да се разберат, смята Нидал Алгафари

Проф. Антоанета Христова: Президентът отказа да изпълнява своите функции - 1
Снимка: Bulgaria On Air

"Трябва да търсим причинно-следствената връзка за всичко, което се случи. А тя е много сложна. Всичко стартира с акцент върху разделението. Президентът отказа да изпълнява своите функции, които имат за цел да намират баланса, да търсят решения, да извличат позитивното от сблъсъците и да го поставят на масата за преговорите", заяви политическият психолог проф. Антоанета Христова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ в момента, в който президентът е заел страна, се е получила ситуация, в която гражданите са се поляризирали.

"Сегашният парламент е продукт на всичко това, което се случи през последните няколко години", уточни тя.

"Причината трябва да я потърсим по-широко. Затова е виновен нашият суверен, както обича Слави да се изказва. Този суверен избра такова Народно събрание. Това са първите виновници. Вторите са тези, които не гласуваха и не се интересуват по никакъв начин от политическия живот. Това са причините да имаме този шантав парламент", каза ПР експертът Нидал Алгафари. И добави, че по-голяма вина имат Бойко Борисов, Ахмед Доган и Корнелия Нинова.

"Това са хората, които имайки зад себе си стабилни партии, партии с опит, минало, със структури и ясни политики, трябваше да намерят начин да се разберат. А не да очакват "Демократична България", хората на Мая Манолова или Слави да направят нещо за кабинет", уточни ПР експертът.

Христова изтъкна, че партиите имат характер, специфика на поведението, която не предполага колаборация.

"Крайни индивидуалисти са - много силно его, много силна мотивация да наложат собствената си визия. Аз уважавам позицията на Трифонов за това, че той иска една партия, която е най-голямата да поеме отговорността за управлението", добави политическият психолог пред Bulgaria ON AIR.

A относно евентуален политически проект на Кирил Петков и Асен Василев, Христова каза, че изглежда сякаш президентът би го подкрепил.

"Нормално е да се допусне това. Те са част от служебното правителство, чийто ментор е Радев. Не съм убедена, че той има интерес от такава партия. Партия, която ще вземе избиратели от ДБ, БСП, от негласувалите и може би от ИТН. В крайна сметка всички тези хора са за Радев, тук стои големият въпрос дали той ще остане за втори мандат", категорична е събеседничката.

Алгафари посочи, че избирателите на БСП очевидно харесват Радев.

"Нямаме политически елити, които да бъдат възпитавани в годините", подчерта той. И добави, че проблемът на БСП е, че намаляват техните избиратели, както и силата и мощта им.

Алгафари изтъкна, че партиите може да не са представили кандидати за президент, тъй като не знаят още дали изборите ще бъдат 2 в 1.

"Ако са 2 в 1 е логично да изкараш партиен лидер, който да дърпа за листата. Тогава ще търсят един тип хора - ГЕРБ примерно ще потърсят човек, който да е партиен. Когато са различни изборите, ще се търси вариант, при който да не е партиен лидер, а някой, който да е подкрепен от партиен комитет", добави ПР експертът.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ????

    89 12 Отговор
    Колкото повече наближават президентските избори, толкова повече воят на разни "лози" става все по страшен! Надеждата за връщането на Простаков на власт още повече увеличава воят. Събрали в едно мъжката и женска вълчица какво да очаквам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Миро

    93 15 Отговор
    Само тия двамцата не са разбрали че гърбавите няма да ги има повече.
  • 5 Радев~ кошмара на Боко

    63 11 Отговор

    До коментар #1 от "ФСТМАКА Е ДЕЗЕРТЬОР, ПРЕВРАТАДЖИЯ":

    Повече без коментар! Четири години плюс още четири, ха, ха, ха.

    Коментиран от #10, #40

  • 6 пешо

    77 7 Отговор
    алгафари като е толкова отворен , да ходи да си оправи сирия .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Радев~ кошмара на Боко

    36 8 Отговор

    До коментар #10 от "БАЦЕ - КОШМАРА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ":

    Кога Простаков успее да литне ! Простаков освен празен шлаух друго няма! ХИ, ХИ, ХИ

    Коментиран от #15

  • 14 БАЙ Х@Й ‼️

    52 10 Отговор
    "По думите ѝ в момента, в който президентът е заел страна, се е получила ситуация, в която гражданите са се поляризирали."--- а гуспужътъ ретроградна амнезия ли има ‼️ Щото се мъча да си спомня кой беше предишния Президент и как той милия НЕ вземаше страна ‼️ или когато си на страната на Буци , че и пляскаш Русия, тогава си НЕУТРАЛЕН‼️
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 кРадев

    17 47 Отговор
    Кръгът около президента Румен Радев започва да гради нов проект. Всички заети с това са напълно наясно, че това е нов политически проект на Радев. Някои от тях са провели срещи с Радев в президенството, в онази стая „на тавана“ – напълно празна, без телефони, дори без столове.

    По места са впрегнати различни фигури, които да правят структури, да лобират и да стъкмяват новия проект.

    Проектът, разбира се, официално няма как да е на президента, защото той априори е независим, но усилено се работи по него. И той стои зад него. В сянка.

    Докато само няколко месеца след това, и след вдигнатия юмрук, изведнъж Румен Радев абдикира. В прекия и преносен смисъл. Предава хората, които до този момент са търчали на терен и дори не намира смисъл да им даде сносно обяснение защо се крие като мишок, и защо проекта е „замразен“.

    Коментиран от #17, #65

  • 17 ЗелениятЧорап

    11 51 Отговор

    До коментар #16 от "кРадев":

    пробутва „нов проект“ с американските проксита Кирил Петков и Асен Василев напред. Правят го по американски – нагло, безпардонно, брутално, ползвайки държавния ресурс, пари, медии и влияние, в качеството си на държавни министри.

    Радев пък уж в качеството си на президент обикаля страната с държавни пари и охрана и си прави предизборна кампания точно както Бойко Борисов с джипката. И разликата между Хунтата на тиквите и Хунтата на зелените чорапи е никаква.

    Херо Мустафа налага „новия проект“. Сега. Миналата година беше рано. Мачът не беше докрай нареден. Включително и с договорките с Боко и Пеевски.

    Коментиран от #18

  • 18 На практика

    9 37 Отговор

    До коментар #17 от "ЗелениятЧорап":

    служебното правителство разчисти пътеките на Новите Боковци, които с още по-голяма стръв ще консумират онова, което правеха онези срещу които роптахме и протестирахме.
  • 19 Гумен Гадев

    11 46 Отговор
    предаде онези, които го направиха президент първия път. И се крие зад гърбовете на новите американски пластмасови „герои“ – Кирил Петков и Асен Василев, рецитирайки из страната предизборните си лакардии.

    Той мишкува отзад. Където засега го е поставила Херо Мустафа.

    Готов е на всичко за втори мандат. Той – президент.

    „Неговите“ министри овладяват изпълнителната власт и хей, живот, здравей, здравей.

    Колонията „в синергия с дневния ред на САЩ“ е напълно овладяна. Благодарение на – за пореден път – успаното общество, което у нас припознава всеки мошеник и измамник като нов светия.

    Коментиран от #20, #25, #26

  • 20 Иван

    29 8 Отговор

    До коментар #19 от "Гумен Гадев":

    Май няма никаква нужда от избори. Херо Мустафа направо да си назначи премиер и правителство, а стадото ще мърка щастливо. Нови танкове и друго оръжие е пристигнало у нас , за догодина се стягат продължителни учения, ще учим американците как да се бият срещу Русия.
    САЩ докараха танкове и хеликоптери в Ново село.
    За догодина са предвидени целогодишни УЧЕНИЯ на наша територия.
    Оцениха ни Янките територията и робския дух, ще им бъдем много от полза.
  • 21 Радев~ кошмара на Боко

    32 7 Отговор

    До коментар #15 от "БАЦЕ- КОШМАРЪТ НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ":

    Много ви се иска, но не ви стиска след провала на Гешефтаров в президентството!!! Оллле, пробвайте се пак!
  • 22 любител

    26 3 Отговор
    галфанари че се мръ-н гербер на всички е ясно поне не го показвай така злобно.какъв борисов какъв доган ти изобщо имаш ли нещо освен боза в тая глава.те са за затвора до живот а не пак на власт.явно много са ти пълнили гушката за такива глупости ама стига вече.сори.
  • 23 пешо

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "БАЦЕ - КОШМАРА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ":

    а баце , пред кмета на симитли ,доказано .
  • 24 big

    44 6 Отговор
    Професор по простотия! Тази жена изглежда живее в паралелен свят заедно БМБ!
  • 25 Стив

    14 42 Отговор

    До коментар #19 от "Гумен Гадев":

    На Радев седмица две го делят да му стане тясна България и да почне да се крие по мазета!
  • 26 Хвърчилото

    11 37 Отговор

    До коментар #19 от "Гумен Гадев":

    гради вътрешен Американски проект в България.

    Този национален предател показа многократно, че и си призна, че е ИНСТРУМЕНТ на американското влияние в България.
  • 27 Ако има нещо

    13 29 Отговор
    което дълбоко ненавиждам е:

    НЕБЛАГОДАРНОСТТА,ПРЕДАТЕЛСТВОТО и да се правиш на „луд“.

    Това позорно нещо радев, малкия човек с празната душа, мина всякакви граници на допустимата неблагодарност.

    Той и лицата тошко фашиста, гергов, егото трифонов, хлъзгавият христо иванов, свр@ката манолова ще върнат българоубиеца борисов на бял кон.

    Но жалкото е, че част от народа вярва на този предател, който още преди години заявява, „че е готов да умре за Нато“.

    Каква 0трепка ниска се оказа тази дребна душа радев….

    Коментиран от #28

  • 28 Васил

    9 30 Отговор

    До коментар #27 от "Ако има нещо":

    Абсолютен мерзавец е този! И аз съм от гласувалите за него, но октомври ли, ноември ли, ще се поправя.

    Българи, яко сме в хватката на американците, ама яко.

    Да изметем всички предатели от властта!
  • 29 Планът е

    6 27 Отговор
    партията на Радев/Киро Канадеца да бъде обявена на 20.09. след като Нинова върне мандата!

    Радев публично ще заяви подкрепа за новия политически проект, обявявайки го за реална алтернатива на останалите партии.

    Изграждането на структурите е възложено на Копринков, който е активно подпомаган в това от Георги Великов, чиято настояща тъща Валентина Танева-Алексова е съветник на Радев по образование и наука!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гадев

    12 34 Отговор
    освен , че е предател е и мерзавец!
    Пише го на лицето му!
    Предаде всички, които през годините са били зад него и са го подкрепяли и той ще го осъзнае на изборите тази есен!!!

    Фактът, че се подигра и с българската Конституция, заради най-голямото недоразумение в политиката и бизнеса Киро Канадеца, ще му коства втория мандат и съответна наказателна отговорност!

    Коментиран от #32

  • 32 Да се каже

    7 26 Отговор

    До коментар #31 от "Гадев":

    „Предателят“ е малко, по-добре е НАЦИОНАЛНИЯТ Предател = Американски Лакей №1 в България !
  • 33 Избирател

    10 22 Отговор
    Служител на сектата Севрноантлантическа терористична организация.

    Д0лен, безчуствен предател без Родина.

    Ще гласувам за всяка издънка, но не и за този.
  • 34 Гърневски

    22 2 Отговор
    Тази пепелянка още ли е жива бе,мухите я кацат ,аре
  • 35 пешо

    20 2 Отговор
    милите!
    хубава каша са забъркали, подобно на ристю са закачили нинова за милейшия им банкянски хипертоник! да им обясни някой, за да не се влачат по телевизиите и да се излагат - няма какво да се разбира с тиквоний първий банкянский нинова. и няма да го направи. а тия, протестни партии, които са в парламента сега, са там заради неговото управление и донякъде плод на политтехнолгии.
  • 36 Анализ

    8 9 Отговор
    Вторият служебен кабинет на президента Радев се оказа най-вълнуващ в сравнение с предишния му, както и с двата кабинета, които назначи предшественикът му Плевнелиев.

    Изчегъртвания, рокади, разкрития, анализи, предложения и промени се нижеха през седмиците от назначението.

    Не липсваха скандали, не липсваше и еуфория.

    Но максималистите въздишаме по нещата, които все още не се случиха :
    1. Премиерът Стефан Янев да продаде всички лимузини и джипки на НСО и МС и да ги замени с велосипеди и тротинетки.
    2. Кирил Петков да продаде някоя залежала фурма от ОАЕ, с парите да купи повече фурми, тях да продаде пак, след което да изкупува все повече и повече фурми, докато България стане монополист на фурмите в световен мащаб и светът да ни падне на колене, и да ни дадат дори повече пари за тези вкусни сушени плодове.
    3. Янаки Стоилов да предложи на Гешев да му подари запорираните резиденции и имане на Васил Божков, ако напусне поста си, главният прокурор да се навие, да се оттегли и да не получи нищо.4. Вътрешният вицепремиер Бойко Рашков да подслушва всички в страната, за да открие доказателства за незаконно подслушване лани.
    5. Здравният министър Стойчо Кацаров да обяви, че връща Балтов, ако обещае в “Пирогов” да направят епикриза, с която Гешев да се освидетелства и прати в някой забравен от Бога психодиспансер.
    6. Финансовият министър Асен Василев да направи УНИБИТ, ЮЗУ и УНСС филиали на Харвард.
    7. Шефът на НАП Румен Спецов да прехвърли приход

    Коментиран от #37, #54

  • 37 Ана лиз

    10 11 Отговор

    До коментар #36 от "Анализ":

    7. Шефът на НАП Румен Спецов да прехвърли приходната агенция на безимотен социалнослаб жител на родината.
    8. Регионално-развитийният министър Виолета Комитова да разреши проекта "Златен век", но само след вграждане на сянката на Огнян Герджиков в строежа.
    9. Министърът на културата Велислав Минеков да събори паметника на съветската армия и на негово място да постави антена-заглушител, която да не позволява разпространение на сигнала на БНТ, докато Кошлуков е на поста си.

    10. Президентът Радев да обяви военно положение и да извика Бойко Борисов наряд, за да го кара да прави лицеви опори и коремни преси.
  • 38 Кую

    5 6 Отговор
    Нарежда картите със Мустафата.

    Коментиран от #48

  • 39 Радо Калинов

    22 9 Отговор
    Аааа, явно Боко фон Тиквеш от ГРОБ е започнал ударно предизборната кампания - като гледам активизацията на троловете, докопали по някое сребърниче, как ръсят тъпотии, жлъч и слюнка навред в коментарите и "бият" по президентството в отчаян опит да отместят народния гняв от гьонсуратския си вожд-еднокнижник...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ферма за ...

    16 3 Отговор
    От тези двамата никога не съм научил нищо! Само добре отработени опорки на статуквото.
  • 42 Иво 🇧🇬

    15 25 Отговор
    Втори мандат на Радев ще е пълна катастрофа за България. Това е най некадърния президент който сме имали. По добре да няма такава институция. Само се харчат народни пари.

    Коментиран от #53

  • 43 НИДАЛ и Ант. Христова?!! На Хранилка на

    21 3 Отговор
    ГЕРБ!! Всички го знаят,!! Те и него крият, Гордеят се!!

    Коментиран от #46

  • 44 477т

    17 3 Отговор
    Никой ли не забелязва как дпс спусна като с парашут преди няколко месеца варненската си професорка (без коментар за опошляването на тази длъжност) да БРЪЩОЛЕВИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, ОСНОВНО СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА. Но това е предимно шум, по страшното е че медиите като по заповед и дават ефирно време, което е белязано от потресаващ тъпотия.
  • 45 хаберих

    14 3 Отговор
    Айде сега и политическа психоложка!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 tomito

    15 2 Отговор
    Че ГЕРБ ДПС и БСП се разбират перфектно от както ги има .Над половината от ГЕРБ са партийни членове во главе с Тиквата , а за ДПС да не говорим.

    Коментиран от #52

  • 48 Банкова

    10 4 Отговор

    До коментар #38 от "Кую":

    ДОКАТО ОБЩЕСТВОТО ЖУЖИ около залъгалката „избори“, безгръбначията, които ни управляват, превърнаха България във вечен, перманентен и постоянен полигон за военни учения на атлантическите господари.

    Тези дни САЩ докараха танкове АБРАМС и хеликоптери БЛЕКХОУК на учебния полигон в Ново село.

    И още – машини БРАДЛИ, АПАЧИ и 800 войници.

    Поредното българо-американско военно учение, което ще продължи до 23 декември 2021 г.

    Цели четири месеца?!

    Коментиран от #49

  • 49 Само преди

    7 10 Отговор

    До коментар #48 от "Банкова":

    няколко дни армиите на България и САЩ имаха военно учение на полигона в Црънча под одобрителния поглед на КОЗЯК.

    Това, в което пРезидентът превръща България и земята й, е престъпление и национално предателство!

    Коментиран от #50

  • 50 Този народ

    13 2 Отговор

    До коментар #49 от "Само преди":

    е свикнал все някой друг да дойде от някъде и да го отърве от неволите!

    Така , че няма надежда да се отървем от американските б0клуци и техните измекяри като мунчовците!

    Лошо , но такъв е животът!
  • 51 Доротея

    6 3 Отговор
    Цензура, граждани! Писах хубави работи за Десеслава - умна, красива и т.н. и коментарите ми изчезнаха като 2 - та мандата на Слави Трифонов!? Чудна работа!?
  • 52 Психолог

    11 2 Отговор

    До коментар #47 от "tomito":

    Иди да се прегледаш, може и нищо да ги няма.

    Българите видяха през последните два парламента кой с кого се заиграва и какви договорки изпълнява.

    БСП се оказа единствената опозиция на гробарите.

    Всякакви други опорки само взривяват общественото мнение.

    Това ще се види на предстоящите избори.

    Коментиран от #55, #59

  • 53 Шкембе Войвода

    6 2 Отговор

    До коментар #42 от "Иво 🇧🇬":

    Ти пък кой си бе, че даваш мнение мисирок такъв.
  • 54 Омерзен

    10 7 Отговор

    До коментар #36 от "Анализ":

    По-големи тъпни не бях чел!

    Служебното правителство е за панделата вогламе с пРезидента, защото съсипаха държавата.
  • 55 БСП

    5 7 Отговор

    До коментар #52 от "Психолог":

    продължава да настоява да научи мнението на президента Радев за новия политически проект, свързван със служебния му министър Кирил Петков.

    БСП не ревнува и не се сърди, но е възмутена от агресията с която емисари на тази партия ухажват и
    изкушават структурите й.

    Преди 5 години именно социалистите обикаляха страната, за да
    представят и наложат кандидата за президент на Румен Радев и ще е тъжно ако тъкмо той е вдъното на политическия проект на Кирил Петков.

    Това заяви Георги Свиленски от БСП пред БНТ.

    Коментиран от #56, #60

  • 56 Свиленски

    7 6 Отговор

    До коментар #55 от "БСП":

    заяви още, че партията на Кирил Петков и Асен Василев не е хипотеза, с какъвто аргумент по-рано днес Радев се измъкна от отговор на въпроса има лиотношение към новата партия и отказа коментар.

    „Наши структури докладват, че представители на проекта са се свързали с тях и са им предлагали силно изкушаващи оферти ако напуснат БСП и се присъединят към формациятана Петков и Василев.

    Затова настояваме президентът да коментира сега, защото, когато
    хипотезата стане факт, ще е късно да изчисти имиджа си“, заяви Свиленски.
  • 57 пРезидентът

    11 9 Отговор
    Радев извърши криминално нарушение.

    Той наруши конституцията като назначичужд гражданин за министър без да има това право.

    Назначеният министър Кирил Петков е получил достъп до топ секретни данни на държавата.

    Очевидно е, че Радев е действал ПО-УКАЗАНИЕ на чужда държава.

    Част от министрите му вече съзнават в какъв капан ги е вкарал и се разграничават.

    Радев трябва ДАБЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН.

    Вместо това той най-хладнокръвно и подло крои свой политически проект.
    Но ако за нас здравомислещите българи горенаписаните факти са очевидни, защо нито една парламентарно представена партия,
    освен БСП, не ги вижда?

    И то въпреки че Радев действа и срещу тях, като привлича електората им в новата си партия, тънко ги дискредитира и грубо нарушава парламентаризма и конституцията?

    Отговорът е:

    Този, който управлява Радев, управлява и блюд0лизките парламентарни партии – повече от очевидно това е неолибералният Козяк, чиято цел е пълната колонизация на България!
  • 58 фАНТОМасс

    11 6 Отговор
    Президента добре си върши работата , докато ти добре продължаваш да целуваш БОЙКОВИЯ зад-ник и пре-дник !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Народе,

    8 6 Отговор

    До коментар #55 от "БСП":

    идва пак поредното пилеене на пари от джоба ти!

    Помисли преди да избереш поредните убийци на децата си, а това са на първо място радев-американски агент, който не милее за България въобще и след него кохортата от некадърни хрантутници и политически пр0сти т0тки .

    Единствено БСП върви в правилна посока, но тя бърка сметките на всички и затова искат да я унищожат и затрият.

    Лявата идея за свобода и право на работа ще пребъде, въпреки всичко!

    Коментиран от #61

  • 61 Призив

    10 3 Отговор

    До коментар #60 от "Народе,":

    НАРОДЕЕЕЕЕЕЕ,

    ГЛАСУВАЙ МАСОВО ЗА БСП,

    ако искаш да спасиш държавата и децата си.

    Все още можеш....

    Коментиран от #64

  • 62 сноу

    9 2 Отговор
    То антоанета хубаво че казва А ..ама що не каже и Б..в смисъл каква е голя-я-ма близонета..
  • 63 JEFF

    8 1 Отговор
    Как да се разберат , както винаги да си разпределят порциите ? Това вече не трябва да се случва.
  • 64 LOSHIA

    6 10 Отговор

    До коментар #61 от "Призив":

    НИКОГА БСП ПОВЕЧЕ!!ЗАРАДИ ТЯХ СМЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!!

    Коментиран от #66

  • 65 Клептокрация

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "кРадев":

    Клептократите и техните слуги с професорски дипломи, се опитват да налагат,донякъде успешно авторитарен начин на мислене,тази жена като преподава на студентите,всячески се стреми да ги възпита в дух на клертократизъм,тая трябва да бъде изхвърлена от университета,да утива в частен ,на Делян Пеевски или негов съмишленик,тя повтаря думите на Тиквата,Радев е разеденител на нацията,защото се обяви в против престъпният свят от ,който тя е част,да седнат и да се помирят,квото било, било,да направят правителство, на спасението,на мафията,да изчегъртат протестите и мераците на българския народ за такива действия, забележете без партиите на протестите,Слави трифонов и всички,ама всички от най малкият до него в ИТН работеха от Април в полза на мафията и ще продължават до края си.
  • 66 Петров

    9 1 Отговор

    До коментар #64 от "LOSHIA":

    не съм фен на БСП, но мразя долнопробните опорки.

    През всичките десетилетия на демонокрация БСП, освен при тройната коалиция на станишев и миков, има най-малка роля за ситуацията в държавата.

    Станишевци, герговци, кирчовци бяха приватизирали партията и я ползваха за лично обогатяване. Но след като Нинова погна разбойниците, БСП се очиства и напипва вярната посока за своята народна мисия.

    Бълвочите срещу нея са долнопробна пропаганда, защото социалистическата доктрина е заплаха за мафията.
  • 67 1100

    10 6 Отговор
    Пълна порнография!Никому неизвестната лакейка на Бойко Борисов Антоанета Христова/не знаем за образованието й/,пак каза и написа поредните пасквили за Президента Румен Радев.Ние пак ще го изберем.Но ,при условие ,че се раздели с Кирил Петков с двойно гражданство и избере Министър с Българско гражданство.Юристите на Р. Радев не са си свършили работат и сега недоразумение като А. Христова ,се упражняват върху авторитета на Президента.За Алгафари ,коментарът е излишен.
  • 68 Павел Пенев

    8 5 Отговор
    И тази мърла от доста време се е хванала за шлифера на президента по поръчка на психопатите от ГЕРБ.
  • 69 Казуар

    6 4 Отговор
    Двама слуги на еднокнижника Борисов.

    Коментиран от #72

  • 70 Бай Вълчан

    3 2 Отговор
    Христова дори вече не може да скрие злобата си към Радев.

    Коментиран от #71

  • 71 НЕ Е НУЖНО

    5 2 Отговор

    До коментар #70 от "Бай Вълчан":

    И Е АБСОЛЮТНО ПРАВА НИКОЙ НЕ ОБИЧА ЗЕЛЕН ПИНГВИН В ЧЕРВЕНИ БИКИНИ /МАЛКО ТЪП НО С ОГРОМНО СЕЛСКО ЕГО
  • 72 Да, ама не

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "Казуар":

    Преди години Алгафари беше слуга на БСП. После обърна палачинката и се сложи на ГЕП. А на т.нар. професорка й личи отдалеч кой й плаща и защо. Но вече е смешна.
  • 73 Хахаха

    3 2 Отговор
    Гледам троловете на русия са се активирали, да издокарат Чорапа проамериканец ...
    Нищо подобно ... това е маньовър та да прилъжат хора извън БСП да гласуват за русофилът нац. предател Р. Радев
  • 74 Киро брейка

    2 0 Отговор
    ДА ВИ ГО ТУРА И НА ДВАМАТА В УСТЕНЦАТА
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 вили

    2 0 Отговор
    Хрисова с 200 в задния двор да знаеш
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 bastun

    3 0 Отговор
    пач@врата облиза т@пкките на боко хубаво с мерак и бочко се раздели с малка част от пачките евра от чекмеджето
  • 79 Тази женица

    3 0 Отговор
    изглежда смята, че президентските задължения са това, което правеше Плевнелиев - да джавка чинопочитателно, когато го галят по главичката... Не, Тони, объркала си се. Президентът Радев изпълнява задълженията си и никога не е отказвал да ги изпълнява - и точно това вас, гербаджиите, ви боли най-много - че няма антиконституционно действие или бездействие от негова страна. А вие си полайвайте отвреме -навреме, да знаем, че ви има...
  • 80 ТИКВИ

    2 0 Отговор
    ТАЯ Е ПРОФЕСОР КОЛКОТО БОКО Е ГЕНЕРАЛ !
  • 81 емо 73 канар

    2 1 Отговор
    Алгафари, тези тримата които си изброил са за разстрел, ти ми викаш, че трябвало да се разберат. Явно и ти си от тяхната крадлива клика, а ???
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Нидал се моли

    0 0 Отговор
    -Стисни ма Тони, зорлен да прнда !

    А Тони каза: Ще ни види Мадлена !
  • 84 НадАл прднАл

    1 0 Отговор
    А Антоанета, с теменужената си усмифка, го попитала :

    Теменушки ли си пасъл, та студиото ни така си умерисал?
  • 85 Надал Алгофнари

    1 0 Отговор
    От далече вони, а Тони Христова, на
    некъпана но много активна кокоЖка!
  • 86 Грешни помияри

    0 0 Отговор
    Автоалета, изрусена проф- Герберастия, срещна сеНаср-ал ГаЗари
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове