Last news in Fakti

9 Септември, 2021 06:04 2 936 33

Премиерът свиква Съвета по сигурността

  • премиер-
  • стефан янев-
  • мигрантска вълна-
  • съвет по сигурността

Ще се обсъжда състоянието на системата за защита при очаквана нова мигрантска вълна

Премиерът свиква Съвета по сигурността - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Стефан Янев свиква Съвета по сигурността. На заседанието ще бъде обсъдено състоянието и капацитета на системата за защита на националната сигурност, заради очаквана нова мигрантска вълна.

Ще бъдат разгледани и мерки за подобряване ефективността на функционирането на Съвета по сигурността към Министерския съвет, информира NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    10 22 Отговор
    Само дано не спретнат същият безумен цирк, като в народното събрание! Че, тя , шлаката на Радев, май повече не може!
  • 2 Боко и Ердоган

    7 6 Отговор
    Готвят последна атака срещу великата телена стена, изсипвайки хиляди орки - талибани.
  • 3 пожелание

    20 3 Отговор
    Да праща патриотите и пудела на боко, да пазят границата.
  • 4 боил

    18 3 Отговор
    Гранична полиция и военните нямат ли си план за такива ситуации , та сега тепърва го обсъждат . 100-200 емигранти, ако има и толкова и вече паника ...от бездействие 30г. , вече и най-малкия проблем им се вижда като извънреддно положение.
  • 5 Цяла България се напълни с Имигранти

    8 6 Отговор
    А Фатмаците от ДУНДУРКОВ 1 И 2 ,едва сега се сетили .
    ИЗЧЕГЪРТВАНЕ на цялата Комуняго-Фатмашка паплач
  • 6 ген.Аспарухов

    7 1 Отговор
    Дойдат ли емигрантите няма какво да ги спре, нашите 20-30 войничета трудно ще ги удържат
  • 7 Готово за подпис

    8 3 Отговор
    Как го реши след среща с мустафа. Ще ни извести какво искат от нас. И ще го приемат като решение, за да има колективна отговорност.
  • 8 Сандо

    9 1 Отговор
    С военния министър получиха нови заповеди.Те трябва да се приведат в действие.Какви ли са те,щом се налага да свикват Съвета?Дано да не е истина подозрението,че след огромния провал на Хегемона в Афганистан,той е замислил някакъв нов золум за да си върне нащърбения авторитет и безпрекословното подчинение на слугите.
  • 9 Пацо

    8 7 Отговор
    Какво свикваш ве мошенник.Назначи си децата на дебелите заплати.Оставка.
  • 10 Ю.кортес

    4 6 Отговор
    Дърти Зелени вкиснали чорапи и мазни фуражки.
  • 11 Чегевара

    3 3 Отговор
    Оставка съд затвор
  • 12 Хъхъ

    6 1 Отговор
    Автомата и стрелба на месо ще ги спре мигрантите много бързо !!!
  • 13 5577

    2 2 Отговор
    ОСТАВКА! Докато тези министри незапочнат да работят за хората. Стига с мутренски боричкания. Това как са крали е ясно. Като спряхте кражбите трябваше да се подобрят нещата за хората, пък те се влошават. Змачи се краде повече. Къде са спрените откраднати пари. И колкото и малко да се строеше и то се спря. Добре е само задкулисието което обслужва този мълчалив прмиер (ако може такъв да се назове).
  • 14 Електра

    2 3 Отговор
    Червените плъхове си търсят нов порно проект, за да се намърдат в бардака... Вчера в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавила и, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия Сланинова...
  • 15 Електра

    2 1 Отговор
    ЧЕСТИТ ви 9ти СЕПТЕМВРИ крадливи КОМУНЯГИ, когато крадци и изнасилвачи, прости и неуки, превзеха властта, и затриха всичко читаво в лагерите на смъртта Белене и Сквернена . И сега червеното говедо Кауна Радеф, иска да скалъпи нов мракобесен отечествен фронт, както през 9ти с. 1944г. но няма как да стане това, защото крадливите Импексови комуняги сега са милионери, и хич не им до национализация и колективизация, след като приватизираха и ограбиха държавата и народа ни за кой ли път...

    Коментиран от #16

  • 16 СОФИЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Електра":

    неси ЕЛЕТРА а си ТО
  • 17 Браво

    0 0 Отговор
    Премиерът! А не Бойко Борисов
  • 18 Банкова

    1 0 Отговор
    ВЧЕРА

    служебният премиер се срещна със стопанката на КОЗЯК.

    ДНЕС

    служебният военен министър се срещна със стопанката на КОЗЯК.

    Поклонение от пудели при господарите.

    Тези пудели ли събират всенародното одобрение?!

    Идат избори –

    президентски,

    парламентарни.

    Избор на пудели…

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Това

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Банкова":

    пРезидент, премиер, министри на работа ли са в Ам.посолството и като какви работят там - слуги, чистачи, градинари или просто лакеи.

    Коментиран от #21

  • 20 Тая гр0зна

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Банкова":

    п@ч@ няма ли кой най-накрая да я отзове от България!?

    А то е ясно, че на изборите хората ще го накажат Радев и служебниците му с абмициите за политически проекти дето не спират да се изреждат при Мустафата
  • 21 Народе????

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Това":

    Лошото е, че не е само поклонение на пудели e това, ами те и дупе дават и то нашето народно дупе е това, което те дават, не своето.
  • 22 Две са

    1 0 Отговор
    прангите (оковите), които Западът и САЩ слагат върху днешния гротесков политически “елит” на Румен Радев и производните му калтаци – цялата (полу)либерална сган в парламента и около него – партията на Прокопиев, Ибнитата, Харвардската шайка на Кирчовците, Асенчовци, Учиндолците и т.н.

    Коментиран от #23

  • 23 Запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Две са":

    Първите окови са безусловното Признаване на Северна Македония и пускането и в предверието и на ЕС в най -кратки срокове в пълна синергия с геостратегическите интереси на Запада на Балканите. Слугите им ще свършат това още щом има редовно скалъпено правителство и сбирщина за мнозинство след някой следващ избор за НС в комбинация с капитулацията пред Истанбулската конвенция и въвеждането на гей браковете.

    Второто е пълният контрол над контрабандата и полулегалната, нелегалната и легалната търговия със специфични стоки – дроги, оръжия, субстанции, износ-внос на енергийни и природни ресурси.

    Последните 9 месеца под опеката на Радев и неговата шайка с подаръчните пликове – контрабандата и този тип търговия са стигнали рекордни размери през последните двайсет години.

    Калкулират се и изтичат милиарди месечно.

    Коментиран от #24

  • 24 Корупцията

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Запознат":

    у нас не е Цел, а средство Западът да налага дневния ни ред и да контролира всичките ни крадливи политици.

    Европейските средства са моркова и тоягата за нашия разгащен хулигански елит. Затова и почтените патриоти нямат място нито в парламента нито в медийната п@пл@ч.
  • 25 Много

    1 0 Отговор
    “изненадващо”, след вчерашната си среща с Херо Мустафа, днес Стефан Янев отвори темата за Северна Македония и приобщаването и към ЕС.

    Предлагам официално да предложим Американското Посолоство за редовно правителство.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Това е

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Много":

    първото в историята на България служебно правителство, срещу което се надигат национални протести, което само показва реалната оценка на хората, въпреки 3-4 месечните пиар изпълнения от страна на uРадев, Киро Канадеца, Асенка Василева и Рашков „Дамаджаната“ и опитите на социологическите агенции да ни убедят, че се радват на всенародно одобрение!

    Ето го реалното одобрение – според направено социологическо проучване от международна агенция, одобрението спрямо фаворита на Румен Радев за бъдещ политически проект е…… малко на 6% !!!

    Горе долу колкото е и одобрението към последното НС. Извода :

    да си пожелаем Румен Радев да продължи двойната си и лицемерна игра с Киро Канадеца, което ще означава, че от януари 2022 ще имаме нов президент!

    Коментиран от #28

  • 28 Протестите

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Това е":

    срещу талибаните на Радев са благословени, а протестиращите са изгонили подлогите на Талибаните Маяма, Бабикян , Хаджигенов, Тошко , Станев, побързали да се залепят за тях.

    Мутри, вън!

    На 14.11. не гласувайте за Зеления чорап!

    Коментиран от #29

  • 29 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Протестите":

    Елита на нацията протестира-потресаващо.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Много

    1 0 Отговор
    обичам гръмки думи. Звучат убедително, решително и смело. Докато разумът не се намеси и не разрита емоциите. На практика например как може да се обединят патриоти и соросоиди, леви и десни, крадци и почтени? Няма как и няма и начин.
    С кого да се обединяваме? С мутрите, които досега ограбваха България? И тук не визирам само гербоидите, но и тези преди тях.

    Да се обединяваме с Ристето, който беше в правителството на Борисов, а сега се прави на голям протестър и демократ? И който е спонсориран от „Америка за България“ и е пръв на килимчето на Козяк?
    Да се обединяваме с МаЯма, сестра Галева? С кого? Да се обединяваме с лелки- ПП ГЕРБ /прости п..и ГЕРБ/, или лелки за Киро?

    Коментиран от #32

  • 32 Е, не става!

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Много":

    На първо място трябва ясно да се очертаят границите, които не трябва да се преминават – а това са българските национални интереси. Който ги е предал, завинаги е останал отвъд тази линия и обединяване никога не трябва да има.

    Няма и как да се обединяваме с тези, които продават българските интереси на чужди държави. Няма как да се обединяваме с тези, издържани от чужди НПО-та, така наречените грантояди.

    Коментиран от #33

  • 33 Първо

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Е, не става!":

    трябва да има възмездие – за националните предатели, за соросоидите и тези, които слагат личните си интереси над българските. Когато се поразчисти, тогава читавите и истински българи ще се обединят.

    Но докато първо не започнем от разделението на здравото от гнилото, съединение и обединение няма как да има! Защото гнилото разваля и читавото!

    Та- първо ВЪЗМЕЗДИЕ! И след това – заедно всички истински българи ще се борим за България!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове