Last news in Fakti

9 Септември, 2021 19:18 2 043 29

Витанов: Петков и Василев ще направят партия и ще ангажират десни избиратели

  • петър витанов-
  • кирил петков-
  • асен василев

Ваксинационната политика трябва да е много по-стриктна, убеден е социалистът

Витанов: Петков и Василев ще направят партия и ще ангажират десни избиратели - 1
Кадър Нова Нюз

"Няма адекватна здравна политика в България. В някои страни държавните служители са задължени да се ваксинират и глобите са солени, ако това не се случи", това каза в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Петър Витанов, ръководител на групата на българските социалисти в ЕП.

Той добави, че в Европа в момента се отварят бизнеси, защото там голяма част от хората са ваксинирани, докато у нас това не е така, както и нивата на смъртност са различни у нас и в страните от Западна Европа.

За него партиите трябва да бъдат отговорни по този проблем, защото основна цел трябва да бъде запазване здравето на българските граждани.

"Може и да се говори за нарушаване на човешки права, но те се разпростират само до ненарушаване на правата на другите хора", категоричен бе евродепутатът.

Според него не бива да се забавя внасянето на Плана за възстановяване, за да може бизнесът и икономиката да си поемат глътка въздух със средствата, които се полагат.

"Развитите държави си пазят интересите, а ние трябва да направим така, че реализирането на Зелената сделка да не стане за сметка на бедните български граждани", смята Витанов.

"Бруталното полицейско насилие, което се случи в България, също е част от върховенството на закона и това се вижда от европейските институции. Трябва да се възстановят демократичните традиции в страната ни, които бяха разрушени от правителството на ГЕРБ", заяви той по отношение на критиките от страна на Европа за проблемите със съдебната система.

За съставянето на нова партия от страна на министрите Кирил Петков и Асен Василев ръководителят на групата на българските социалисти в ЕП Петър Витанов допуска, че те ще направят нов политически субект, но не смята това да е президентски проект и заяви, че губещи от него ще са десните партии, тъй като ще бъдат привлечени техните избиратели.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    10 1 Отговор
    Офанзивата на соросоидчета, които да прикрият долната мутра и да Приключваме!
  • 2 Мислещ

    10 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Ваксинационната политика трябва да е много по-стриктна"

    И "десните" същото "мислят" (Им нареждат).
  • 3 Витанов витаноВ

    16 4 Отговор
    Да ти неЕБАлеПУТКАТАмайчинаАЗ
  • 4 тулупов

    9 1 Отговор
    Абе това да не е играта : Лъжа или не.
    Защо никой не разследва казаното от папагалите в парлама.мента.
  • 5 Пич

    11 9 Отговор
    Тези се държат като паразити , и ще отхапят парчета от всички партии , от които могат... Проектът е направен от познавач на българската народопсихология , знаещи че има много идиоти , чакащи някой друг да ги спаси , и много продажници , готови да предадат сегашните си партии , за да се присламчат към някои , където виждат по голяма перспектива за власт и грабежи...

    Коментиран от #15

  • 6 Фаро

    13 3 Отговор
    Никога няма да гласувам за ковид ваксъри.Това са хора страхливи и лесно манипулирани
  • 7 мдда

    5 9 Отговор
    Ще направят да.. от днеска за утре.. Че и в десни щели да се преобличат. Е нали ги инсталира комунистическия фигурант?? как ще станат "десни"?
  • 8 оня с коня

    4 7 Отговор
    Петков и василев ще гребат с Пълни шепи електорат БАШ от БСП и ДБ и от НИКОЙ ДРУГ.А що не го каже това че щели да привличат Десни избиратели на сериозно обезпокоените Свиленски и нинова?А като стане Сакатлъка и в изборната Нощ Нинова и цялото Изпълнително бюро на БСП ГНЕВНО запитат тоя Евродепутат де им изчезна Електората и що той така жестоко подведе Партията,вероятният му отговор ще е "Абе вие май не разбирате от Шега ааа?"
  • 9 гларус

    9 3 Отговор
    Значи теорията на този станишевец е, че ако аз не съм ваксиниран нарушавам правата на другите хора?! Егати извращението на правата на човека. Явно си европейски социалист от ЛГБТ порода. У левоооо!
  • 10 Фсб

    6 0 Отговор
    Пепи, познаеам те от дете, стига си говорил глупости…
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КАНАДСКИЯТ ЛЪЖЕЦ НА ФАТМАКА ....ЩЕ

    4 9 Отговор
    БЕРЕ...КОЖЕНИ..КРАСТАВИЦИ!
    САМО СЛЕД МЕСЕЦ КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ.."НОМИНИРА" ..КИКИ ЛЪЖЕЦА И ФАТМАКА ЗА ..ЛЪЖЕЦ НА БЪЛГАРИЯ!
    СВЪРШЕН Е....✊😂🇻🇳🇸🇮
  • 13 Грульо

    6 3 Отговор
    Ша уберат разочарованите от тиквите и чалгата и малко от дб евроатлантиците. :D
  • 14 Продай България

    7 2 Отговор
    Пропаганда търсят изроди от всички цветове за реклама на ваксините
  • 15 любители

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пич":

    Нищо не разбирате от психология. И от много други неща не разбирате, затова сте в тази ситуация в момента!

    Коментиран от #17, #18

  • 16 Сатъра на Хана

    6 3 Отговор
    Киро и Асенчо са като евангелистите на Буржоазията, ... Докато СДС и ДБ са като крипто-фашистите (католиците) на буржоазията...,
    ,.......
    А ГРОБ ДПС и ИТН още са в умовете си във феодализма на Отоманската Империя
  • 17 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "любители":

    Моята ситуация е винаги добра , при всички управления , защото сам се грижа за себе си... На познавачи се правят тези , които чакат друг да ги оправя , защото единствено могат да намират " маану " като трънски майстор...

    Коментиран от #22

  • 18 Дърльо Бърльо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "любители":

    Така си е.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЕМИСАРИ НА РАДЕФ ФАТ'МАКА, ОТЦЕПВАТ

    2 3 Отговор
    ХОРА ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА ...БСП, В ПОДКРЕПА НА СОРОСА... КИКИ КАНАДСКИЯТ ЛЪЖЕЦ! ХА-ХА-ХА
    НАЙ-ВЕРОЯТНО..КИКИ ЛЪЖЕЦА И АСЯ (АСЕНЧО) НЯМА ДА БЪДАТ Е СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ ЗАЩОТО КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ГО ОБЯВИ ЗА...ЛЪЖЕЦ НА ГОДИНАТА, ЗАЕДНО С ДЕБИЛА НА РЕШЕТНИКОВ

    Коментиран от #23

  • 21 Дрон

    2 2 Отговор
    Вече 2 г. оцелявам без ваксина. Ако всичко казано от тоя комундел беше вярно, да съм умрял 100 пъти. Долнопробна пропаганда!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 нннн

    2 0 Отговор
    И този го слагам в списъка на хората, за които няма да гласувам, даже под дулото на пистолета. Корнелия, всички бесепари ли мислят като него?
  • 25 Бай Шили

    1 1 Отговор
    Радев ще направи партия. И с БСП и ГЕРБ ще се приключи веднъж и завинаги.
  • 26 Бай Шили

    2 0 Отговор
    Забравих да ви осведомя че Радев ще се яви на президентските избори като независим кандидат.
  • 27 Ха-ха

    2 1 Отговор
    Слави не се справи и сега на българина му пращат киро канадеца. Ле-мале, щурав народ. Българина може всеки път по един и същи начин да го лъжат. Кирчо си умира от смях как го лъже. Даже му личи като говори. Ех, лесно е ( си казва той) да ви обера парите.
  • 28 Буха ха

    2 1 Отговор
    В БГ няма леви и десни партии. Има партии на статуквото и партии на подмяната.Чалгарят обеща мажоритарна избирателна система, но забрави за обещанието си. Другите две партии яхнаха протеста, чиито основни цели бяха оставка и затвор за Борисов и Гешев. Едните премахнаха “Мутри вън” от името си и затънаха в интриги. Другите лаеха срещу Гешев, но когато той им отиде на крака в парламента, те се скриха вместо да го наврат на кучето в гъ... Гешев излезе победител от тези срещи, а хората които гласуваха против статуквото се чувстват излъгани и обезверени. На този фон се появяват новите месии Кирчо и Кокорчо. Бъдещето ще покаже дали тези които мечтаеха за промяна ще се хванат като удавник за сламка за тези тарикати или изобщо няма да гласуват. И в двата случая печелят партиите с твърд електорат, т.е. статуквото. Пак ни прекараха :(
  • 29 Обикновен човек

    1 0 Отговор
    С такива лаладжии във форума, робството ни е в кърпа вързано. Само че и техните интересчета ще изчезнат. Бедняка, който се надява на нещо мъничко да му дадат, няма дазагуби нищо, но оядения плямпаджия ще стане "брат" на бедняка. Всичкото му имане ще е в коша на феодала.
    Видяхте ли "народните депутати" как клекнаха пред ДПС. същого ще стане и с останалите като ваша милост.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове