Last news in Fakti

13 Септември, 2021 08:29 10 053 62

Бивш началник на „Пътна полиция" коментира заповедта на Рашков за катаджиите

  • заповед-
  • катаджии-
  • криене-
  • храсти

Той беше категоричен, че не трябва да се правят ненужни и безпричинни проверки

Бивш началник на „Пътна полиция" коментира заповедта на Рашков за катаджиите - 1

На 18 юни вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед катаджиите да не се крият зад/пред и около храсти. Това стана ясно след депутатско питане на народния представител Мартин Димитров.

„Темата за контрола върху скоростта е изключително важна, тъй като високата скорост е един от факторите, които застрашават безопасността на движението. Правилно е да се контролира”, каза пред Нова телевизия ген. Румен Миланов - бивш началник на „Пътна полиция".

„Често виждам превишаване на скоростта, особено в градски условия”, коментира той.

„Безспорно заповедта е в духа на инструкциите за пътен контрол. Не би било редно полицаите да се крият по храстите. Разполагането на тези технически средства би трябвало да бъде на места с концентрация на произшествия, както и там, където има опасности при превишаване на скоростта”, каза още Миланов. И добави: „Ако технически средства обаче се разполагат видимо – шофьорите виждат камерите, движат се бавно, преминават 30 метра, натискат педала и превишават скоростта. Трябва да се намери балансът”.

Той беше категоричен, че не трябва да се правят ненужни и безпричинни проверки. „Това понякога е свързано и с някои мини корупционни практики”, посочи Румен Миланов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какад

    79 0 Отговор
    Ся нема вече у храстите, слагат един частен автомобил отпред и изотзадзе онуй с трите крака

    Коментиран от #37, #52

  • 2 Сатъра на Хана

    40 12 Отговор
    ЕС трябва задължително да въведе във всички автомобили дрегер за алкохол и наркотици. Вече го има при товарните автомобили - не дава да запалиш колата

    Коментиран от #24

  • 3 ТОЛБУХИН

    54 5 Отговор
    ТОЛБУХИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ СЕ КРИЯТ МЕЖДУ ДУРТВЕТА И ГЮРЛЮЦИ И СЛАГАТ ЕДИН КАРТОН НА СТЪКЛОТО ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДА КАМЕРАТА.ВСЕКИДНЕВНО ПРОДЪЛЖАВАТ КРИЕНИЦАТА НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА НА РАШКОВ!

    Коментиран от #23

  • 4 Ъхъъ

    58 6 Отговор
    Ами сложете камери в целия град и да се приключи с тази игра на котка и мишка. Фишовете по пощата
  • 5 железаров

    20 3 Отговор
    И почвам да бегам бате.
  • 6 Жоро

    21 12 Отговор
    Камерите трябва да са скрити, иначе става по-лошо, понеже хората не могат да мислят, че камерите снимат с над 10 отгоре, те започват да карат с 10-20 по-малко, като например на Цариградско където камерата се взима с 30-40. Това само създава предпоставки.

    Коментиран от #11

  • 7 На запад

    62 2 Отговор
    Никой не те спира за щяло и нещяло. Само стресират шофьорите и пътниците! Случвало ми се е да ме спрат за един ден 3 пъти за проверка! Какво толкова гледат? Ако има нарушения тогава разбирам, ако има акция също, но просто ей така си е безобразие!

    Коментиран от #10, #59

  • 8 В белите държави

    47 5 Отговор
    Полиция и охрана не можеш да видиш.
  • 9 БАЙ Х@Й ‼️

    55 2 Отговор
    Трябва да има контрол над водачите ! Но трябва да има контрол и над поставените знаци ‼️ Нормално е 30км/ч да е поставен в жилищен комплекс, но същия знак да е поставен и на Аспаруховия мост, където има две ленти в посока и са отделени с мантинели от пешеходците и насрещния поток ми е вповече ! Явно не само на мен , защото който кара под 70 бива Уууусвиркван ‼️ Знаете ли ,че на поне 70% от светофарите във Варна нямате право на обратен завой❓

    Коментиран от #17

  • 10 ДА ДА

    36 4 Отговор

    До коментар #7 от "На запад":

    АЗ СЪМ ИМАЛ ПО ФРАПИРАЩ СЛУЧАЙ 10 ПЪТИ ЗА ЕДИН ДЕН СПИРАНЕ ЗА ПРОВЕРКА И ВСЕ МИ ВЗИМАХА ЛИЧНИТЕ ДАННИ!ЗА ИЗМИНАТИ 500КМ В БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #13, #40

  • 11 Никъде няма по света скрити камери

    37 3 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Трябва да има повече камери и предупреждаващи табели преди тях! С една дума да се дигитализира възможно най много работата на КАТ за да може свободния персонал от там да се престуктурира към друга дейност на МВР!
  • 12 Майор Костов

    54 1 Отговор
    На КАТаджии да им вземеш храстите е все едно на една майка да й вземеш детето...така боли.
  • 13 Б.хти

    24 1 Отговор

    До коментар #10 от "ДА ДА":

    Ужаса. Това си е тормоз!!!
  • 14 бачо

    26 2 Отговор
    Камерите трябва да се поставят на такива места където има предпоставки за ПТП и всеки нарушител да си получава фиш по пощата,а дали ще плати веднага или след месец,а оправданието за неплатени фишове за милиони,решението е лесно,всеки минава ГТП всяка година,отивайки там за секунди може да му се направи проверка и ако не плати ,няма да мине прегледа,да видим тогава дали няма да има събираемост,поне всички знаем че на българина трябва да му бръкнеш в джоба за да има ефект,не може като излезе извън пределите на страната и да спазва законите там,а тук всеки да прави каквото си иска,знаейки че ще му се размине,както е а с пияните и дрогираните,там трябват железни наказания за да има някакво възмездие,не може да се надрусаш или пиян като кирка и да отнемеш човешки живот и после някаква условна,стига толкова че всеки ден виждам как шофират ,дълга тема,само дето няма кой да вземе адекватни мерки

    Коментиран от #16

  • 15 авто

    20 0 Отговор
    Ама нормално е така,един и същи е материала и за шофьорите и за полицаите,едните се правят на хитреци и другите също,резултата на гробищата.
  • 16 Тук е въпросът

    45 0 Отговор

    До коментар #14 от "бачо":

    Да попитам. Какво стана с пийналия Джамбазки, веселия шофьор?

    Коментиран от #25

  • 17 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Я то имало светофари във Варна . Майтап бе Бай Х@й .

    Коментиран от #29

  • 18 Centyrion

    44 1 Отговор
    Ама целта на полицаите,не е да ти спасят живота,и да налагат ред,те искат да те хванат ,за да ти бръкнат е джоба.Мой близък беше шеф на КАТ,лека му пръст почина на 49 г.Говорили сме,те имат план,за глоби.Кат
    и полицията са събирателно дружество към НАП.
  • 19 Тва трябва да бъде премахнато

    9 6 Отговор
    Никакво следене на скоростта всеки да кара според преценката му

    Коментиран от #26

  • 20 Гладен катаджия

    19 1 Отговор
    Рашков , ти ни взе хляба !!! Как ще "заработваме " сега ?! Ко праим ?!
  • 21 Лавренти Берия

    10 5 Отговор
    Румен Миланов е абс неграмотник

    Коментиран от #30

  • 22 Боли ме фаро!

    6 17 Отговор
    Я съм събрал глоби повече от стойността на автомобила.Немам нищо на мое име и след 5 годинки давност отпадат!Натискам си педала,нема си губим времето по пътищата я?!?Бойко,върни се да достроиш магистралите на тия селяни!!!!
  • 23 соломон

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЛБУХИН":

    То там има нужда защото всички са от Шумахер нагоре.Нищо не нарушават просто си спазвайте правилника за движение.Това че пътното не е окастрило храстите е друг проблем.

    Коментиран от #27

  • 24 Голям Слон

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сатъра на Хана":

    Това нещо го имаше в щатите преди около 15 години. Слагаха го в МПС-та на осъдени за шофиране в нетрезво състояние. “Будни” българи му намериха начина: трезв духа в дрегера, пияния си кара. И тук ще бъде същото. Ще лапат фирмите за инсталации, ченгетата ще се тупат по гърдите, а ефектът ще е нулев. Разликата между САЩ и БГ е, че там ако те хванат за повторно каране пият и че някой е духал вместо теб, отнасят то и двамата. Както онези мои познати.

    Коментиран от #56

  • 25 бачо

    19 0 Отговор

    До коментар #16 от "Тук е въпросът":

    Това казвам,че явно тия които ни управляват,нямат интерес от сериозни наказания,законите ни са пълни със вратички .Как може един закон да има няколко тълкувания,и според провинилия се закона се прилага "правилно".В една нормална държава този дето уби М.Цветков,досега вече щеше да лежи в затвора,а сега го пуснали под домашен и няма се учудя ако някой ден напишат че е духнал.
  • 26 Centyrion

    20 4 Отговор

    До коментар #19 от "Тва трябва да бъде премахнато":

    Така е,аз повече от 20 г скороста ми на движение е била 140/160 извън града,но съобразявам състоянието на автомобила,моята кондиция,натовареността на трафика,пътните и атмосферни условия.Беля не съм допускал,нито съм предизвиквал.Сега с годините отнех газта и карам до 120,и гледам да не правя колони зад себе си.Хората каращи с 70/80 са заплаха за движението.

    Коментиран от #57

  • 27 ЧИЧО

    13 1 Отговор

    До коментар #23 от "соломон":

    ДРУГАРЯ ПОЛИЦАЙ НАЙ БЕДНИЯ РАЙОН В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е С МАГАРЕШКИ КАРУЧКИ , РЪЖДЯСАЛИ КОНСЕРВИ И ТЕНИКИИ ЗА СИРЕНЕ КАКВИ ШУМАХЕРИ ?ПЪТИЩА ДУПКИ И ВЪЛНИ МАРКИРОВКА НУЛЕВА ТИ ЗА ГЮРЛЮЦИТЕ МИСЛИШ ,ЧЕ ПЪТНОТО НЕ ГИ БИЛО ПОДСТРИГЛО,АМИ КРИЯТ СЕ КОЛЕГИТЕ ТИ,ЧЕ И СЛАГАТ КАРТОНИ НА СТЪКЛАТА ЗА ДА НЕ ГИ ВИЖДАМЕ КАТО СПЯТ В КОЛАТА.
  • 28 Сатъра на Хана

    9 1 Отговор
    Принас в Америка слагат табло на улицата на което си виждаш колко ти е скоростта. ... ОБАЧЕ много често на 300 метра от таблото има и камера ... Така че първо те подканят и след това те блъскат с минимум 300 долара ... Даже най - простата табела от рода на " Видеозапис на пътната ситуация" има огромен психологически ефект. ....И ПО ВАЖНО ..ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ е и КАТаджия ...Даже имаше един полицейски началник който го бяха хванали да слага норми на полицаите колко глоби трябва да напишат всяка седмица

    Коментиран от #32

  • 29 БАЙ Х@Й ‼️

    9 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Ооо, вече имаме и нови двойни непрекъснати - с PVC разделители 😃😃😃 защото много водачи и водачКИ ги считаха за украшение 😃😃😃
  • 30 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Лавренти Берия":

    Когато стигнеш негово ниво тогава пиши.
  • 31 Мрън

    8 2 Отговор
    Катаджиите да се крият където си искат . Не трябва обаче да изкачат от храстите и плашат хората . Да си слагат камерите и за нарушителите глобите по пощата . Това е балансът . Инак ако се вижда отдалеч , всеки ще спазва само там . Това , дали е така другаде по света или не , е все тая и това не е никакво извинение . Ако нещо не е както трябва по света , защо и ние да го правим ?

    Коментиран от #35

  • 32 БАЙ Х@Й ‼️

    22 0 Отговор

    До коментар #28 от "Сатъра на Хана":

    КАТ реално НЕ искат контрол , а глоби ‼️ Без никаква инвестиция от тяхна страна могат да променят закона , да лицензират видеорегистраторите , дори не всички а на групи ( таксита, автобуси, водачи със златен талон) , но като изгледат клипа НЕ да ме викат от работа, НЕ да дават моите данни и на нарушителя , а да си го санкционират ТЕ ‼️ Засега НЕ знам водач глобен за рисково/опасно шофиране ‼️
  • 33 Любо

    11 2 Отговор
    В белите държави има камери за средна скорост, знаци след всяка пряка, маркировка по пътищата, надписи по платното за движение, знаци за камери и какво ли още не. Движението при ремонти е уредено така, че да не да няма колони. Там хитреците, които създават втора колона по посока на движение отнасят глоба. И глобите ти идват по пощата. Нека и тука е така. На балканите
    само в Македония е като при нас.

    Коментиран от #45

  • 34 Любо

    4 2 Отговор
    В белите държави има камери за средна скорост, знаци след всяка пряка, маркировка по пътищата, надписи по платното за движение, знаци за камери и какво ли още не. Движението при ремонти е уредено така, че да не да няма колони. Там хитреците, които създават втора колона по посока на движение отнасят глоба. И глобите ти идват по пощата. Нека и тука е така. На балканите
    само в Македония е като при нас.
  • 35 БАЙ Х@Й ‼️

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Мрън":

    Има значение и кой как плаща глобата ! Дали 150лв за пенсионер от пенсията или 150лв за фирмажия - разход на фирмата ‼️
  • 36 Любо

    1 1 Отговор
    В белите държави има камери за средна скорост, знаци след всяка пряка, маркировка по пътищата, надписи по платното за движение, знаци за камери и какво ли още не. Движението при ремонти е уредено така, че да не да няма колони. Там хитреците, които създават втора колона по посока на движение отнасят глоба. И глобите ти идват по пощата. Нека и тука е така. На балканите
    само в Македония е като при нас.
  • 37 Да дааа

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какад":

    Ако няма храсти където да се скрият вдигат капака , но ако е хечбек вдигат задната врата за да не се вижда буркана и да изглежда аварирал автомобил и отпред триногата.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пътното

    8 0 Отговор
    Видните камери, технически средства и полицаи са превенция, същите такива, но скрити, са непряк данък към населението. Най-важната предпоставка за безопастност на пътя е пътната инфраструктура. При лоши пътища, заличена маркировка, лоша видимост от клони....и малката скорост ще довежда до инциденти
  • 40 Да бе да...?!

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "ДА ДА":

    Как ли пък не-10 пъти за един ден...?!?!
  • 41 Тия всичките ИМ началници

    5 0 Отговор
    Корумпирани и чакаме доло ниските етажи да са честни.??
  • 42 Васил

    6 0 Отговор
    ” мини корупционни практики” - така ли му казвате..,а ”заработването” за 1 ден на месечната заплата как го наричате?
  • 43 Дедо

    1 0 Отговор
    Кюстендил са на всеки километар6
  • 44 пнвпхх

    5 3 Отговор
    Само камери, камери и високи глоби! Така ще се спасят много човешки животи!

    Коментиран от #48

  • 45 хахахахаахахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Любо":

    явно не си бил в германия никога или ако си бил то е било с полет пътуването ти до там и обратно … а това че тук има маркировка за нашите джигити няма никакво значение те не я виждат !!!
  • 46 6969

    1 3 Отговор
    Видими камери на всеки километър от магистралите, намаление на разрешената скорост на тежкотоварните мпс на 70 км. (основните тежки инциденти са с т.нар "професионални шофьори") събираемостта ще се покачи, и птп-тата ще намалеят, а иначе тоя няма какво да го коментираме, не знам дали е имало служба, която не е заемал и не е била пълен провал, човек от статуквото, лустрация!
  • 47 Румен Миланов? "За честа на пагона!!

    6 0 Отговор
    Единия от Патрулкат ще се крие в храстите, а другия на Банкета, канавка, и държи едно храсче пред себеси, става подвижно храсче!! Ако им затворят напълно "Кранчето" ще настане Рев, ще протестират Профсъюзите им, че са изложени продължително на Слънце, ще пушат цигари пред Министерството, ще хвърлят стари пагони, ще донесат няколко чифта стари скъсани обувки!!! Кранчето, Банкомата им затвори Рашков, Мъка!! Мъка!!
  • 48 БАЙ Х@Й ‼️

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "пнвпхх":

    Не високите глоби, а събраните глоби са превенция ‼️ И 1000лв акт , като падне в съда или не го платиш по давност - каква превенция е‼️ Виж дали на пешеходец, който днес пресече 10 пъти неправилно и му вземат ефективно 10×5лв , утре дали пак ще пресече 10 пъти така ‼️
  • 49 Милиционер

    7 0 Отговор
    Приложението е Waze. Караш, пееш и се смееш. Скороста убива, но и наглоста дава жертви и усложнява трафика. Задължително пътен контрол пред и зад храста, камерите по кръстовищата вързани към КАТ за фрапантни изпълнения като преминаване на червен сигнал и неправилно престрояване от една крайна лента в друга крайна лента
  • 50 Некой си

    9 0 Отговор
    Абе не знам какво-що, ама имам комшия КАТаджийче. Жена му е като подвижен златарски магазин. Онзи ден пили кафе с мойта и се похвалила, че нейния на месец ако не си докара 4-5 заплати отгоре, сън не го хващало. А шОферите кучета ги яли. Важно било да снасят кат кокошчици. И колкото по-редовно- по-добре. Та ..правете си изводите.
  • 51 Гост

    4 0 Отговор
    Трябва да пуснат и цивилни коли да се движат из трафика за да може като караш рисково или се правиш на голям играч да те поуспокояват.Но въпросните катаджии да си вършат работата съвестно и началниците да не се месят като спре някоя мутра.Сега е практика още не е дал документите и му звъни телефона на катаджията да го пусне...така няма как да се случат нещата.
  • 52 Бачо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какад":

    Баш така бяха направили вчера на пътя Радомир-Перник! Само, че пред автомобила беше триногия папарак!
  • 53 ШАФИОРА

    3 0 Отговор
    помня че бай тошо издаде такава заповед щото имаше един катаджия майор дето се криеше в храстите - Анчо се казваше ! АМА И ТОГАВА НИКОЙ НЕ Я СПАЗВАШЕ ! БОЙКО ПЪК ИСКАШЕ ФЕРАРИ И ЛАМБОРДЖИНИ ДА ИМ НАКУПИ , ТА БЕЛКИМ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ! ,,И СА КО ША ПРАИМ" Е ВЪПРОС НА КАТ ОТ ТОГАВА !НИЩОО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ !
  • 54 ЗАТВОР МУТРА

    4 2 Отговор
    В ДАНИЯ И НА ГОЛО ПОЛЕ ЗАКОНА СЕ СПАЗВА , ЩОТО ХЕМ ГИ НЯМА ХЕМ ВЕДНАГА ГИ ФАЩАТ ! ТУК ТАКА ЛИ Е ? И КОГА ЩЕ СТАНЕ ! СКОРОСТТА Е КАТА ЗА ЖИГУЛА ПЪК СЕ КАРА С 200 , ПЪК И МНОГО МЕ СЪМНЯВА БОЙКО ДА ИМА РЕАЛНА КНИЖКА , СИГУР И ТЯ Е МЕНТЕ КАТО ГЕНЕРАЛСКИЯ МУ ПАГОН ! ПРЕЗИДЕНТ ЩЯЛ ДА СТАВА ПРЕСТЪПНИКА !
  • 55 КАТаджилче

    0 2 Отговор
    Абе вие кво , на сериозно ли зехте приказките на Дамаджанчето...Абе требе ептен да сте изкукали, ако си мислите, че ме бОли шлифера за вас. Важното е да ви търмъчим всеки ден..че и ние уиски пием( даже и в работно време) и наште жени обичат жълтичко. Па вие си мислете че некой го бОли нещо за вас. АЛООООУУУУ..КВА ГЕРМАНИЯ, КВА ДАНИЯ БЕ. ТУКА Е БЪЛГАРИЯ, ЕЕЕИИИЙЙЙ...
  • 56 Dedo

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Голям Слон":

    То там си имат тест за наркотици адекватен! Не като тук да се правят на Хорейшио да ти взимат натривка даваш сведения за седмица почти назад. О да отчитат работа без значение последиците!
  • 57 Абсолютно вярно!

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Centyrion":

    Пречиш ли, си проблем! Ако всеки се стреми да не пречи, проблемите ще са в пъти по малко! Камерите не помагат с нищо, за намаляване на ПТП!
  • 58 И язе да се оплача

    0 1 Отговор
    И язе искам да се оплача. Значи в благоевградско, милиционерето крият туй дека снима за превишена скорост, точно след завоя. Министър Рашковия да забрани и това, не може да слагат онуй нещо след завоя. Трбе да се вижда туй нещо отдалеко😃, хаахххаахахахаха
  • 59 Катаджия

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "На запад":

    Нарича се норматив,приятел.Спират те защото шефовете са им наредили да пишат глоби.Тази практика докато не се преустанови,все ще е така.
  • 60 Чичо Тони

    3 0 Отговор
    Първо изчистете пътищат от знаци с абсурдни ограничения. Тях никой не ги спазва точно защото са абсурдни и точно след такива знаци най-често се крият КАТ-аджийте.
  • 61 България

    1 0 Отговор
    Първо си оправете знаците! Има безумни ограничения! Все пак, автомобилите вече не са само Лади и Москвичи! Да не говорим как се дават книжки вече!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове