Last news in Fakti

14 Септември, 2021 07:06 9 525 27

Майката на загиналите в Айтос деца е с множество наранявания

  • айтос-
  • деца

Шефът на КАТ-Бургас гл. инспектор Пламен Николов с първи официални данни пред медиите

Майката на загиналите в Айтос деца е с множество наранявания - 1

Близо 8 часа след трагедията в Айтос снощи началникът на КАТ-Бургас гл. инспектор Пламен Николов се включи на живо пред журналистите, които очакваха да научат нещо по-конкретно от собствените си репортажи. Пътният полицай номер 1 на Бургас обаче беше прекалено обран и не отговори на нито един журналистически въпрос по същество. Единствено ясно стана, че 33-годишният Валентин Вълчев – водачът на тира, пълен със зърно, е бил в състояние, в което не е позволило да бъде тестван с дрегер. Взетите кръвни проби за алкохол и наркотични вещества все още не са готови, уточнява "Флагман".

Николов не отговори на въпросите кой е собственик на товара и дали имат данни с колко зърно е потеглил от мястото на изкупуването.

Приетите в болницата са трима, за тях Николов каза, че били с политравматизъм. По данни на Флагман.бг 17-годишният Октай от Айтос, който е вървял близо до главния път и е бил пометен от тира, е в реанимация със сериозно нараняване на главата и опасност за живота.

32-годишната майка на двете загинали в джипа Волво деца – момче на 9 години и момиченце на 6, е с множество наранявания по цялото тяло, а не както се предполагаше при приемането ѝ само със счупени ребра. Подобно е състоянието и на шофьора на тира.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Някой

    107 1 Отговор
    Ето това се нарича истинска трагедия. Тежко и горко на тази жена - цялото ѝ семейство е загинало. Не знам чия участ е по-ужасна - на загиналите или на оживялата майка.
    Мир на прахът им!
  • 4 Много

    59 1 Отговор
    Страшна трагедия
  • 5 Пламен

    51 7 Отговор
    Няма нормален град в света в които 30 тонни камиони да минават през центъра на населеното място. Българина много обича да си направи къщата на един метър от пътя да не би да изпусне нещо. Жалко за загиналите хора.
  • 6 Собственика

    37 1 Отговор
    на камиона и товара е Миню Стайков.Той е хванал за гушите всички зърно-производители от региона като изкупува продукцията им на цени каквито му харесват.Същото прави и със собствениците на лозови масиви а тяхната продукция отива във "Винпром-Карнобат" за да се превърне в алкохол без платен акциз.

    Коментиран от #11

  • 7 Sieg

    34 6 Отговор
    Тираджиите убиват повече от covid в днешно време. По строги закони за тях!

    Коментиран от #15, #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 0 Отговор
    ГОСПОДИ защо отне невини жертви ДЕЧИЦА БАЩАТА и ЖЕНА седяща на задната седалка на джип
    БОГ да ги прости дано МАЙКАТА
    ОЦЕЛЕЕ но
    ЖИВОТЪТ
    е ПРЕКЪРШЕН
  • 10 Що за граматически израз...?!?!

    25 2 Отговор
    ,,Пътният полицай номер 1 на Бургас обаче беше прекалено ОБРАН и не отговори на нито един журналистически въпрос по същество..."
    Прав е Борисов,като ви нарече...- ,,мисирки"...!

    Коментиран от #12

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "Собственика":

    собствник на фирмата са братя АРМЕНЦИ

    Коментиран от #14

  • 12 Ееу 8

    17 5 Отговор

    До коментар #10 от "Що за граматически израз...?!?!":

    Борисов е лично отговорен приятел на мутрите и камионаджиите и сивия сектор и на итн.

    Коментиран от #13

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ееу 8":

    така е прав сте
  • 14 Ало професоре

    19 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Миню има безброй фирми и дялове в други така,че арменци,китайци и африканци все работят за него.
  • 15 Дай ми 10 бона евро заплата като тиражия

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "Sieg":

    И ше карам всеки ден 1 час със макс скорост 20км от тва по безопасно нема на къде а останалите 23 часа ще почивам в кабината...така устройва ли ви драги потребители?

    Коментиран от #25

  • 16 Тираджия

    6 14 Отговор

    До коментар #7 от "Sieg":

    В Англия законите са максимално строги за тираджиите и затова сега нямат тираджии и имат празни рафтове по магазините.

    Коментиран от #17

  • 17 УЖАС НА УЛИЦТА

    16 0 Отговор

    До коментар #16 от "Тираджия":

    ДРАГИ ТИРАДЖИЙСКИ ИДИОТ. ТОЧНО ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ДРУГ ТВОЙ КОЛЕГА УБИ ХОРА ПАК ПОСЪЩИЯ НАЧИН. ЗА ТАКИВА КАТО ВАС ТРЯБВАТ СТРОГИ ЗАКОНИ.ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ Е БЕЗЦЕНЕН,ЗА ТВОЯ НЕЗНАМ. ДАНО ДА СЕ НАЦЕЛИТЕ ДВАМЦА С ТАКЪВ КАТО ТЕБ НА ПЪТЯ, ЧЕЛНО!!!!Жена загина при тежка пътна злополука в Айтос, много ранени ТИР е ударил пешеходка и седем автомобила, чакащи на светофар. Починала е пътуваща в една от колите . ТOВA CE CЛУЧВA НA 11.09.2020 ГOДИНA - ДEЖAВУ!!!!!! ДAИ ЯКO CПЯТ И НИЩO НE ПРAВЯТ CAМO ВЗИМAТ РУШВEТИ. ТИРАДЖИЙТЕ КАРАТ ПРЕТОВАРЕНИ И С НЕИЗПРАВНИ КАМИОНИ!!! УЖАСЕН СЪМ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ТОЯ

    Коментиран от #21

  • 18 Помня още...

    12 0 Отговор
    На същото място в края на 90г. в рамките на месец се обърнаха 3 камиона. Един със зърно, другия със кожи, третия със тор. За късмет нямаше пострадали. Казаха, че е шофьорска грешка. При спускането от Зетьово към Айтос наклона е голям и държат машините на спирачки а те съответно прегряват и стават неуправляеми. Така казаха тогава и направиха няколко места преди и след асфалтова база безопасни за спиране. Сложиха огромни табели "При отказ на спирачките отбий в дясно!" и направиха допълнителни ленти насипани с пясък. Ами като Ганя няма друг. Малко по малко окрадоха пясъка а след това махнаха и табелите. И сега Камионите убийци си минават оттам без проблеми и оставят смърт зад себе си. Миналата година имаше пак трагедия където изгоря млада жена жива в автомобила си.... Г-н кмете, регулирайте кръстовището със светофар и преди навлизане в града. Това е вашия град, това са вашите избиратели.

    Коментиран от #20

  • 19 Живея там

    11 0 Отговор
    Господа камионджии! Много от вас са съвестни шофьори, но има и много измет. Всичките катастрофи случили се през годините на тази отсечка в Айтос са шофьорска грешка. За две години, два живота си отидоха. Няма да коментирам пътя, ДАИ, скапаните камиони винаги претоварени а човешката вина. В случая спукана гума означава...стари гуми, претоварване, бързане или неопитност.
  • 20 Има подписка

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Помня още...":

    Майка ми живее там. Няколко пъти правиха подписка за светофар, реакция никаква. Отсреща има училище и това е единствената пешеходна пътека свързваща новия квартал с града. През деня е ужасно... ученици, майки с деца, трудови хора и възрастните ни родители. Страхуват се за живота си. Дано сега най-накрая сложат светофар, да се предпазят хората от нова трагедия. Жалко за загиналите.
  • 21 Ии чудо големо 😂😂😂

    1 10 Отговор

    До коментар #17 от "УЖАС НА УЛИЦТА":

    Живота бил безценен😂😂😂😂я питай комунистите и китайците колко е ценен живота😂😂😂😂

    Коментиран от #23

  • 22 Се тировете ви виновни

    3 4 Отговор
    Като видите тир бегате надалече в зоните където има шосе и път не се събирате и по далеч от там толко ли е трудно да го спазвате това

    Коментиран от #24

  • 23 УЖАСА

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ии чудо големо 😂😂😂":

    Ударът е бил толкова жесток, че лекият автомобил буквално е съсечен на две след удара в мантинелата и дървото. Нямало е никакъв шанс за возещите се на задната седалка деца, както и за баща им Нури. Тялото му е раздробено, крайниците са разкъсани.
    Момченцето Джелил е намерено на задната седалка. То е било притиснато от ламарините на разцепената кола, а момиченцето Айфер е изхвърчало на 5-6 м настрани.И тримата са починали на място.При влизане в Айтос откъм Руен шофьорът не е видял легналия полицай на пътя, чиято роля е колите да намалят скоростта. Товарният автомобил е подскочил и навлязъл в насрещната лента. В обратната посока се е движел семейният джип Волво, управляван от 32-годишният Нури Джелил. В колата с него са били съпругата му Фатме (32 г.) и двете му деца – момченце на 9 г. и момиченце на 6 г. Тирът, пълен със зърно, ударил странично джипа. Вследствие на удара двете превозни средства се блъснали първо в мантинела, изхвърчали в градинката и се забили в няколко дървета. ДА ТИ СЕ ВРЪЩА!!!!!!
  • 24 Айди ве....

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Се тировете ви виновни":

    Не тировете, а некадърниците дето ги управляват.
  • 25 Алчност, сър

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дай ми 10 бона евро заплата като тиражия":

    Значи, най-добре е да не караш. Човека ти говори за животи а ти за пари. Алчно племе...
  • 26 Бсен

    2 8 Отговор
    РАДЕВ ,ХВЪРЛЯИ ОСТАВКАТА РАДЕЕВ ДА НЕ ТЕ ИЗПИШЕ ВИТАНОВ ПО ВЕДОМОСТ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 27 МАРИЯ АТАНАСОВА

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Пътният полицай номер 1 на Бургас обаче беше прекалено обран"?????
    ЩО ЗА ИЗРАЗ Е ТОВА, УВАЖАЕМА Г-ЖО АВТОР НА СТАТИЯТА МАРИЯ АТАНАСОВА??? КОЙ ВИ ПЛАЩА ЗА НЕГРАМОТНО ПИСАНЕ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове