Last news in Fakti

15 Септември, 2021 11:27 1 061 14

Летифов, ДПС: Този парламент не успя в най-важното

  • халил летифов-
  • дпс-
  • парламент-
  • не успя-
  • най-важното

ДПС не участва в чертаене на разделителни линии, които са в ущърб на обществото, казва зам.-председателят на парламентарната група на движението

Летифов, ДПС: Този парламент не успя в най-важното  - 1
Снимка: БГНЕС

Факт е, че 46-ото Народно събрание не успя да свърши най-важното нещо - да излъчи свое мнозинство, респективно и правителство, което е поредният провал предвид и 45-ото НС. Това коментира пред БНТ Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на ДПС. Според него има две неща, от които трябва да си изведем поуки.
Първото е разделителните линии, които се чертаят от всички институции и политическите партии, и които не водят до нищо добро - невъзможност за съставяне на правителство, за ясни приоритети и невъзможност да се възстанови диалогът. Другото е актуализацията на бюджета, с която по предложение на ДПС бяха приети добавки по 120 лв. до края на годината за всички пенсионери, актуализация и увеличаване на пенсиите от 25 декември, допълни Летифов.

Той е категоричен, че ДПС не участва в чертаене на разделителни линии, които са в ущърб на обществото.

Ние всички очакваме указа на президента, с който да разпусне 46-ото Народно събрание. В съвсем кратки срокове в следващите 2 - 3 седмици ще стане ясна позицията на ДПС и не е изключено ние да издигнем кандидати за президент и вицепрезидент, допълни Халил Летифов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tomito

    3 0 Отговор
    Че нали това беше вашата цел
  • 2 12345

    5 0 Отговор
    Той въобще не успя.Но най важното е че си вкара доста ама доста пачки в джоба а ние дето пишем тук кучета ни яли.
  • 3 Българка

    6 0 Отговор
    Явно е имало в сараите сбирка ГЕРБ-ДПС. Техните активисти изговарят едни и същи думи като синхронно пеене в хор.
  • 4 дпс

    5 0 Отговор
    истинската абревеатура е дс,а буквата п в средата е за камуфлаж!
  • 5 2loop

    5 0 Отговор
    Нещо много ви еднакви изказванията с герп, ах виее палавници
  • 6 Анонимен

    2 1 Отговор
    Най-много Вие се възползвахте, драги ми Депесари след 1989 и 1984. И дс турците, мюсюлманите и циганите сте били вербувани от режима на Живков. Картанпетата, ако проговорят турците и сие обикновените ще ви прокълнат вервайте ми, господине от дпс. Раята я доите, а при живково заемаха най-хубавите държавни служби, а именно, счетовидители, касиери, снабдитеЛи, готвапи в заводи, юрисконсулти, лаборантИ, медицински сестри, лекари, пожарникари, милиционери, горско Директори, и много сладки служби. Българите са толерантни към вас, а днес останали млади с малки деца християни, вашите турци забогатели без образивание бизнесмени обиждат българите без пари, оставени именно от вас с костов, с царя, с бспабв, с герб без работа и смеят да обиждате, че вече няма българи, ние турците ще управляваме България, викайки на висок глас, но тук имат най-голяма вина български депутатИ, че ви дадоха много Права. А и те са прави за тях си. На 48,49,50 годишни са родителиТе им, а децата им с висше образование по на 20,25 и искат И те прокурори главни, системата И директири на МВР, искат съдии, завършили в Пловдив, а колко ли пари бг професори им са получили. По е една наша туркиня преди 20 г си призна. Първата година не я приеха, научиха и втората от Холандия прати тати 10000 евро и я приеха хуманна медицина. Добри турци са, приятели са ми, от хуманна с пари се прехвърли зъболекар и т. н. И отивайки при др туркиня, а е наела да обучава завършилите за зъболекари,,,, не успя преди год
  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор
    .... Първата година не я приеха, научиха и втората от Холандия прати тати 10000 евро и я приеха хуманна медицина. Добри турци са, приятели са ми, от хуманна с пари се прехвърли зъболекар и т. н. И отивайки при др туркиня, а е наела да обучава завършилите за зъболекари,,,, не успя преди години да извади зъб, цялата и манта бяла, бе в кръв. И то истини ви пиша от ежедневието. Тук виня български преподаватели, доценти и професори забогатели от хората на дпс по нечисто плътен начин. 1:1.
  • 8 изрод от ГЕРБ

    4 0 Отговор
    ДПС винаги действат тихомълком из отзаде.
  • 9 Анонимен

    1 0 Отговор
    Популиста Карадайъ се изказа по социалистическата радиоточка. И той милия ми говори за права, които именно дпс не спазва. А и няма право именно карадай да споменава думата Полицай и депутатите. Кой беше бе Дпс. Та вие не изгонихте ли българите от полицията, от 1989 и продължавате до днес, и си вкарахте всички турци, помаци и цигани. Лошо няма, лошо има, че ги изгонихте от едната им стая. Хулите Бай Тошо, режима му, нищо, че и х и у сме изселени от режима през 70те с малки бебета, родени 1971 и другото момиченце 1972. Майката попада в болница, а свекърва и майка й бяха на 42 години, работещи. Защо само вие сте прави, а ние беззащитните не, че на 17 годишна възраст за една нощ без съд и присъда попадат в Бемене, интелигентни момчета, звирещи на китара, четящи чужда литература западна, ходещи облечени с дънки и не дълги коси, в началито на 60те години.. Вечна им памет, покойници са. И да продължаваме ли, как на моята приятелка от богат род, на лекари и фурнаджии, свиреше на пиано и пееше на италиански, идваха у дома, да им правят забележка, а на чичо й, вътрешни болести лекар не му даваха да упражнява доктор професията си и починаха млади, доктора де, а на дъщеря им не й даваха никъде бкп работа, завърши зъболекар в софия, пеене в пловдив и се върнала от София в провинцията, без семейство, деца, носеше се като кокона, но не си падаше по мъже, а харесвала ми казваха Царя, ндсв и разбрах че е полудяла. Редно е дпс да замълчи и да си плати на държавата предизбор
  • 10 Анонимен

    1 0 Отговор
    Проглушиха ни ушите дпс, с тоя възродителен процес. Идват от Турция в големите вериги и се обръщат към нас за помощ. Казваме им да гледат жълти и червени етикети, купуват по много. Как да проверят на апарата цените, не могат, помощ от нас, казваме им, че табели има жълти, червени, но трябва да сравняват грамажа на буркана с табелата, надоиса, не знаят много неща и накрая те ни се отблагодаряват. Вие българите сте добри и умни хора. Тешекюр ни казват, благодарит ни. А дпс едно си знае бобо карадай едно си бае. Много примери в тая насока можем да ви пишем. А и тук интелигентни турци и искат при деца, внуци в германия, но не могат да си продадат къщата, за да купят в Германия, та Тя медицински кадър. Та дпс не е турска партия. Карадайъ е помак, доган е татарски циганин, пеевски е българин, а те щели да убиват турците. Къде виждат турци в дпс, карадайъ ли е. Аз мислех, че е турчин карадайъ, а то помак бил и сите помаци в пожарна, мвр, горско.. А пред българите строители на дограма, Ние сме тракийци от Капитан Петко войвода. Редно е да ги запитам, от кое село е вашия капитан и капут щяха да са. Чинка ми, на баща ми брата жената е от селото на Капитана и само християни..
  • 11 Анонимен

    1 0 Отговор
    Излишни са коментарите. Лошо е, че изгониха всички умни ченгета християни и ги замениха с тяхни хора, в дабс, икономическа. Има тук там някой българин, но те са деца на ДС. А и ДПС и те са същите Дс, доносници, кгб. Сестра е предавала сестра си туркиня. Циганин е предавал жена си рускиня. Те картончетата са в доган и отвреме на време удря, за да не искаме на децата нещо сладко местенце. Живейте си в обора. Българи срещу българите, защо ли, защото дпс дава на директори, на сталинисти работили я кмет, я нещо инженер, техник, на тях, а удря невинни хора и ги обижда, а и слага, къде не им е работата, изстрелват ги направо жигани чрез помаци в елитни блокове на мвр, къде птиче не можеше да влезе, а от дпс всичко зависи и вика Карадайъ без капка срам. А кой от Идрин и Беломорието ги прокуди, и искате повторение, и то се случи. Изгонихте от града българите и си ги докарахте от селата помаците на карадайъ и ромите на доган.
  • 12 Анонимен

    1 0 Отговор
    И помака на горния етаж, на Бой налита полицая. . Кажи си бре аго истината, а не ни заплашвай. Монетата има две страни. В съда, дай да видим, кой крив, ти жалбоподател, а ние българите подсъдими или ответници. Нека и нашата дума се чуе, а не само вашата на дпс. Хитри сте. Имате си майка турция, нищо, че тая майка не е на мохамеданите, а на турците, или така се живее, пред българите тракийци, а пред турците - турци и един ден в казармата преди много години набили мохамеданина - - българи и турци.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 sd123456

    2 0 Отговор
    правителството на костов беше само на СДС, без ДПС. Костов нарече ДПС проклятието на България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове