Last news in Fakti

22 Септември, 2021 07:25 4 711 38

Емил Георгиев, "Екогласност": Явно не сме добра булка за новите кандидати за слава

  • емил георгиев-
  • екогласност-
  • румен радев-
  • кирил петков-
  • продължаваме промяната

"Екогласност" застава зад президента, но никой не е в състояние да ни раздели от БСП, заяви председателят на политическия клуб

Емил Георгиев, "Екогласност": Явно не сме добра булка за новите кандидати за слава - 1
Снимка: БНТ

"Явно не сме добра булка за тези нови кандидати за слава. България е пред уникални избори. Гласоподавателите заслужават да знаят кой - кой е. Около нас кръжат какви ли не политически проекти, още повече, че се появява поредният, който се прави на интересен пред хората", заяви председателят на политически клуб "Екогласност" Емил Георгиев в студиото на "Денят ON AIR".

Той уточни, че първо е бил потърсен от Иван Модев - шеф на политическия кабинет на служебния министър на образованието Николай Денков.

"Каза, че разчитат на нас, защото сме модерна партия. Но поставят условие – те да ръководят изцяло дейността на "Екогласност". Уточни, че са готови да поемат изцяло финансирането ни и предизборната кампания, но искат да поемат цялата власт в партията. И аз казах, че разговорът приключва", заяви Георгиев.

На срещата той попитал дали става въпрос за проекта на Румен Радев и получил утвърдителен отговор.

Ден по-късно Георгиев имал среща и с Кирил Петков, чийто баща навремето е бил член на "Екогласност".

"Г-н Петков предложи да влязат в ръководството на "Екогласност", тъй като предстоеше конференция, но му отказах, защото не са наши членове", уточни Георгиев.

"Когато ги попитах знаят ли как се правят избори, те казаха, че са провели кастинг, на който са избрани 50 души по райони, подготвяли структури. Предложиха избираемо място в Хасково, с опция за още едно място, но да не поставяме условия кои да бъдат в листата", добави лидерът на "Екогласност".

Той поискал среща с Румен Радев, за да говорят за проекта, но му отговорили, че той не стои зад тях. И бил помолен да не казва за разговорите пред коалиционните партньори на "БСП за България", но Георгиев е уведомил Корнелия Нинова.

Малко по-късно при случайна със съветника на президента - Николай Копринков, Георгиев бил попитан дали "Екогласност" са решили за участието си в проекта.

"Това означава, че Румен Радев знае за нашите разговори. "Екогласност" застава зад президента, но никой не е в състояние да ни раздели от БСП. Подходът беше груб и брутален", добави Георгиев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CaizerSoze

    68 22 Отговор
    Тия анонимници намериха как да се пъчат малко!
  • 2 Курти

    74 14 Отговор
    Емоооо, ти какво мазно ко/пе/ле си.....по-добре си трайкай и си гледай бизнеса с Федерация на Потребителите, откъдето смучеш яко кинти от ЧЕЗ.
  • 3 Последния Софиянец

    68 9 Отговор
    Екогласност нали уж бяха най старите седесари?

    Коментиран от #5

  • 4 Пенди

    69 16 Отговор
    Раговора приключи за това, че сте много лакоми от Екогласност.
  • 5 гадно

    44 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ало бояджията какво стана с Мая, с Хаджигенов, сега си на вълна Кирчо утре за кой ще надуваш фанфарите???

    Коментиран от #10

  • 6 Остап Василев

    22 34 Отговор
    В предаване Кулезич, Веселото дуо на въпрос за скъп ток, справяне Остап Василев отговаря: геотермални източници.
    Сега разбрахте ли, къде е ключът за бараката.
    Дефакто това си е фракинг технология, слаби земетресения, шум за живеещите, неизползваемост на почвата и т.н.
    При 2 реактора Остап, не споменава Белене-заем и да е държавна, защо, ами разбрахме за кого ще лобира инвеститори от САЩ и Канада и ново геотермално доене на българите.
    За себе си разрах защо Веселото Дуо напира за власт-частни интереси в енергетиката.
    Навремето Петков със Соломон Паси се явяваха на Доклати "за демократичното развитие на България".
    Петков и Василев заклети САЩ агенти-соросоидни талибани, дребни риби и слуги на глобален финансов капитал.
  • 7 Ха ха ха🤣

    60 19 Отговор
    За пет минути слава, този плю на идеята "екогласност". Сега истинските еколози ще гласуват за "Продължаваме промяната", а тази "квартална клюкарка", ще продължава да е никой в общественото пространство.
  • 8 Сатъра на Хана

    23 24 Отговор
    Ако от Екогласност топнете Родопски Кокичета в Прясно мляко и се получи кисело мляко , КИРО ЙОГУРТА И БАЩА МУ ПЕТКО КИСЕЛОТО МЛЯКО ЩЕ ВИ СЪДЯТ ЧЕ СТЕ ИМ НАРУШИЛИ ПАТЕНТА ЗА ЛАКТОБАЦИЛУС БУЛГАРИКУМ, ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВЗЕМАТ В САЩ .....ХАРВАРДСКИ ТАРИКАТИ ПРЕДПРИЕМАЧИ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Последния Софиянец

    12 19 Отговор

    До коментар #5 от "гадно":

    Хаджигейов предаде протеста.Мая трябва да го изгони.

    Коментиран от #15

  • 11 хаберих

    16 3 Отговор
    - Вчера си избрах семеен лекар, а ти?
    - Аз си избрах несемеен.
  • 12 Сделано в СССР

    34 5 Отговор
    От СДС, Бареков ... агент Станислав направи публично нов рязък завой наляво и попадна в листата на БСП с кандидати за евродепутати. Така в момента е дълбоко верен на социалистическата идея и на Корнелия Нинова. Нищо изненадващо - двамата имат много общо от зората на политическите им кариери - закърмени са със "синята идея". За агент Станислав няма нищо по-лесно от това страстно да защитава лявото така, както се хвърляше на амбразурата за СДС в борбата му за демокрация. Политическата шизофрения на Емил Георгиев е пословична и доказана от твърдението му, че мястото на създадената като част от СДС ПК "Екогласност" е в коалиция с БСП - партията наследник на БКП. Дали това наистина е шизофрения или си е прост гьонсуратлък - въпрос на гледна точка.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 човек от народа

    35 4 Отговор
    жалки и смешни ! а, къде е истинската Екогласност !?
  • 15 гадно

    14 9 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Демек сега за Хаджигенов викаш разпни го, ще те видим след някой друг месец какви ще ги дрънкаш за твоя Кирчо.

    Коментиран от #19

  • 16 ХАН КРУМ

    27 7 Отговор
    Е КАК ЩЕ СЕ ОТДЕЛИТЕ ОТ БСП?ИНТЕРЕСА Е ВЗАИМЕН–КОРНЕЛА Е СЪБРАЛА ВСИЧКИ ОСТПАДЪЦИ–ВАС ,КАДИЕВ,АБВ, И ВИ ДАВА ШАНС ДА ОСТАНЕТЕ НА ХРАНИЛКАТА. ВИЕ ПЪК ДОКАРВАТЕ 500 ГЛАСА ОБЩО И ВСИЧКИ СТЕ ЩАСТЛИВИ.ЗАЩО НЕ СЕ ЯВИТЕ САМОСТОЯТЕЛНО? ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТА ЩЕ 0,0000001% И НЯМА СУБСИДИЙКА ,НЯМА АВАНТА. АМА КИРЧО АВАНТА НЕ ПУСКА.КОЙТО ,КАКВОТО ДА ГОВОРИ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ–НАЛИ ГЕОРГИЕВ?
  • 17 Рушители на БГ

    12 18 Отговор
    От васали на САЩ-Петков Василев - типаж Соломон Паси, с който са изнасяли Доклади-"демокрация България" -какво да очакваме, с интереси в геотермален бизнес, който ще ни натресат като НДСВ, да им плаща Българският народ комисионните.
    Масово на изборите Българите трябва да гласуват за НОВИ ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИЯ, а васалите на САЩ и ЕС да си ходят там, откъдето са дошли, или им плащат-Соломон Паси, Костов, Софиянски, Станишев, Доган, Царя, ГЕРБ, Кунева.
    Новите васали на САЩ и ЕС-Петков-Василев.
    30 г. ни управлява соросоидни талибани, рушителите на България.
    Резултат сегашен енергийна, водна,здравни кризи.
    А това е само началото, резултатите от ЗУЛУМИТЕ и Кражбите на СОРОСОИДИТЕ тепърва ще излизат наяве.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Последния Софиянец

    11 7 Отговор

    До коментар #15 от "гадно":

    Към своите предатели сме още по безпощадни.
  • 20 Хан Сол

    10 2 Отговор
    Хайде научи разликата между геотермални източници и фракинг технология,
  • 21 Искам

    19 7 Отговор
    Ей това момче Кирил, де що докосне, веднага изсветлява дълбоко критата с години милиционеро-десарска върхушка.Мислело момчето, че Екогласност са демократи и новатори.И ние така си мислехме, докато не си отвори устата ей това нещо.
  • 22 Авертас

    19 8 Отговор
    Посочи извършеното от твоята пратия/клуб през изминалите 4 години. Интересува ни свършената работа, а не разкази и преразкази. Принципната разлика между Продължаваме промяната и старите партии е това: те първо свършиха една добра работа в интерес на гражданите и после поискаха доверието им, а старите пушки се появяват в предизборни кампании с обещания и "визии" без нищо свършено.

    Коментиран от #27

  • 23 Прав си

    17 5 Отговор
    Вземи си Нешка Робева и на избори. С малко помощ от ГЕРБ може и да влезеш. Е, не в следващия парламент, но ще имате надежда.
  • 24 ГЕРБ

    9 5 Отговор
    С комуняги никога

    Коментиран от #26

  • 25 Хахааа

    12 2 Отговор
    Смешници
  • 26 Хах

    8 6 Отговор

    До коментар #24 от "ГЕРБ":

    А вие кви сте бе гербери-комунисти ?
  • 27 NeXu s

    10 7 Отговор

    До коментар #22 от "Авертас":

    Коя е тази свършена "добра работа", троле? Инфлацията ли? Раздадените пликове ли? Или назначените наши хора? Какво полезнонза хората направиха мунчовците?
  • 28 Емил Георгиев ака доносник Станислав

    14 4 Отговор
    Този го познавам от 35 години!
    В Хасково дойде от Видин благодарение на жена си (баща и беше шеф на военна болница) . Най голямата му цел беше да стане член на БКП , но явно са имали причини да не го направят . Работеше в центъра по качеството и там го знаят като интригант и доносник не вярвам на нито една дума на този кариерист .
  • 29 Комунист

    12 5 Отговор
    Като сте булка на БСП ,как очаквате да ви вземе ПП.Нали вече втора употреба.
  • 30 Аз съм

    3 3 Отговор
    Пълен глупак!
  • 31 Емо боклука

    9 3 Отговор
    Ах какъв боклук е това мръсно комунистическо ченге
  • 32 Браво

    4 3 Отговор
    Когато гласа на демокрацията стане част от БКП какво да и купваш тя е просто една смешка.
  • 33 Екогластност няма нищо общо с това

    5 3 Отговор
    Което беше 90год!Приватизираха името и толкова!! Нито за Булка, нито за магаре на свадба стават!!!
  • 34 tomito

    4 0 Отговор
    Винаги идва един момент , когато на всички им лъсват зад...ниците .
  • 35 Българка

    5 3 Отговор
    Емил Георгиев действа като активист на ИТН. Когато разговорите не са в негова полза, да ги обяви публично и да ги доокраси или премълчи неудобните истини. В първото негово интервю по ТВ той обяви, че е търсен от президентството и че са му предлагали да купят Екогласност. Сега дава на заден. Гнус!!!!!
  • 36 Мая

    6 1 Отговор
    Поредният Тошко Йорданов - новата клюкарка!
    Какви политици са тези и кой ще им вярва, след като са готови и д...е си г...и да ни показват!
  • 37 АмперКиловат

    3 0 Отговор
    На мама Нора Ананието ще ги вземе за младоженяци
  • 38 Павел пенев

    1 0 Отговор
    Вие сте обикновени измамници,които спекулират с природните явления от което си направихте поминък.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове