1 Октомври, 2021 16:04 7 355 52

Павел Поппандов: Проф. Герджиков ще го натоварят с греховете корупция и лъжа

  • павел попандов-
  • проф. герджиков-
  • натоварят-
  • грехове-
  • корупция-
  • лъжа

И двамата имат добър стил, умерени са и се надявам, че ако има диспут между тях, ще бъде интересен за хората, казва актьорът 

Павел Поппандов: Проф. Герджиков ще го натоварят с греховете корупция и лъжа - 1
Снимка: БГНЕС

Имам известно подозрение, че проф. Герджиков ще го натоварят с греховете корупция и лъжа и той ще трябва всичко това да го изнесе. Не му завиждам за тази роля, но след като той е преценил, че може да изнесе този товар, пожелавам му успех! Много трудно е да се намерят авторитетни и почтени хора, които да застанат с инициативен комитет зад кандидатурата на проф. Анастас Герджиков, макар че той е достоен човек и достойна кандидатура". Това каза пред БНР актьорът Павел Поппандов, член на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат.

Според актьора президентската надпревара не е битка, а въпрос на чия страна ще застанеш - на страната на истината или на страната на корупцията и лъжата:

"Хубаво е този спор да бъде решен между двама интелигентни и ерудирани хора - без елементарни квалификации и обидни епитети. Слава богу, че и двамата имат добър стил, умерени са и се надявам, че ако има диспут между тях, ще бъде интересен за хората".Поппандов не се съгласи с мнението на политолога доц. Огнян Минчев, че президентът Румен Радев "има много скромни постижения във външната политика":
"Нека да си припомним 13 юли 2019 година и изказването на нашия президент на Икономическия форум в Санкт Петербург, който за чест на България, без да чете и на перфектни английски и руски език защити достойнството на страната ни. На два пъти беше прекъсван с аплодисменти".
По думите на актьора, член на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, заяви, че едно от основните правила на демокрацията е "да приемеш, че имаш опонент, който е на противно мнение":

"Ако успееш с аргументите на истината да го убедиш - добре, това е хубаво. Ако пък той те убеди, но почивайки на истината и само истината, тогава трябва да признаеш, че ти бъркаш и не си се насочил правилно".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    88 25 Отговор
    Проф. Герджиков се поставя в ролята на един нов Плевнелиев, на една Цецка Цачева...А Тиквата си мисли че ще измами хората с инициативен комитет, но всички знаят че това е неговия кандидат.
  • 2 Кой

    72 14 Отговор
    го бие по главата да се хваща ? Ама пуста алчност !
  • 3 Последния Софиянец

    72 18 Отговор
    Помака Герджиков от Кърджали вече си е корумпиран.Върна ли откраднатите пари на децата в СУ?
  • 4 Борислав

    74 18 Отговор
    А бе махнете го този професор. След като Борисов го е направил ректор, всичко е ясно. Да и за всичките години на прехода едвали има човек който да не знае за какво става дума..

    Коментиран от #8

  • 5 Наблюдател

    16 16 Отговор
    Моята прогноза
    Направена на 01.10. 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу всички останали включително и кандидатът за президент професор Герджиков.
    ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ по-голям и ще остане на второ дори трето място
    БСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази и дори леко може да надвиши резултата на има такъв народ
    За ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.
    Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под този процент
    Петков и Василев каквото и да направят ще бъдат едни от многото.
    За всички досегашни"патриоти"общо предвиждам не повече от 3%.
    Възраждане както и изправи се ще бъдат плътно до четирите процента с голяма вероятност да ги прехвърлят.
    Предвиждам голям спад на гласове за ДБ поради тяхната непоследователност и отлив на гласове към други политически формации

    Коментиран от #46

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Vladi

    52 11 Отговор
    Да го товарат колкото си искат Герджиков с каквото си искат , сам си е виновен , че се е съгласил да представлява тая престъпна пасмина ГЕРП , напоследък само като Професор или Доцент ми се драйфа , мислех да не гласувам , но задължително отивам да пусна една бюлетинка за Радев
  • 8 Последния Софиянец

    50 9 Отговор

    До коментар #4 от "Борислав":

    Читака Герджика от Кърджали се отблагодари на Тиквата.Направи го Доктор Хонорис кауза.
  • 9 Варна

    22 51 Отговор
    Ей тоз Попандов цял живот на хранилка от БКП! Забрави ли как си живееше при бай Тошо! Продължаваш да си същата мишка и подлога.Много добре си спомняме с какви превилегии се ползваше и сега ми се правиш на политически анализатор. Млъквай и се скрий в дупката от която изпълзя!!!

    Коментиран от #34

  • 10 ОДИ ГО ПИТАЙ ЛИЧНО

    2 1 Отговор
    АКО НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ Е УНИВЕРСИТЕТА ПИТАЙ ПОПА ОН ЧЕ ТИ ГО ПОКАЖЕ
  • 11 Няма

    13 3 Отговор
    да го натоварят, а ще ги разкрият и осветят.
  • 12 101010

    38 9 Отговор
    Уважаемият ректор Герджиков на въпрос на журналистите кой е издигнал кандидатурата му отговори че ще им каже След два дни. Очевидно трябва да си припомни. Представям си ако е президент и страната ни бъде нападната или не дай си боже се случи някой природен капитализъм колко ли дни ще са му необходими за да вземе решенията които се падат на президента съгласно неговите пълномощия

    Коментиран от #14

  • 13 14 ноември

    44 14 Отговор
    Много ми е странно как проф. Герджиков се съгласи да бъде маша в чужди ръце. Румен Радев е моят лидер и разбира се ще го подкрепя. Професорът също е достоен човек, но не е за този пост и просто го използват– като име и като личност.

    Коментиран от #27

  • 14 Няма страшно

    39 9 Отговор

    До коментар #12 от "101010":

    Герджиков е втората Цецка

    Коментиран от #17, #20, #21

  • 15 Съсед на Герждика

    36 9 Отговор
    Правилно казва Павката, но мъжа на професора е против влизането му в политиката, защото се опасява, че ще яде от Бойковия суджук… така се развалят връзките между брачни партньори, а те още нямат деца! Така че… може да го оттеглят, Герджика?

    Коментиран от #33

  • 16 Стършел

    23 2 Отговор
    Дай Боже да има диспут между двамата! Всичките други приказки са мижи да те лажем. Там ще си проличи, кой кой е и хората правилно да се ориентират за кого да гласуват.
  • 17 Чух че

    23 8 Отговор

    До коментар #14 от "Няма страшно":

    Герджиков е замесен във финансови далавери. Силно се надявам това да се окаже че не е вярно. Неговите опоненти ако са толкова сигурни нека дават доказателства
  • 18 истина е

    27 7 Отговор
    Професора падна в канала !
  • 19 хахахаха

    17 36 Отговор
    Послушните кучата на ДС и Кремъл, започнаха да лаят.
    Фигуранта бледнее пред Професора. Страх ги тресе.
  • 20 Герджиков

    15 10 Отговор

    До коментар #14 от "Няма страшно":

    Е достоен човек като разбере каква грешка е направил сам ще се оттегли и ще се извини на целия български народ

    Коментиран от #23

  • 21 Последните проучвания

    11 8 Отговор

    До коментар #14 от "Няма страшно":

    Показват че близо 63% от най-яростните привърженици на Герб Ще гласуват за Герджиков
  • 22 Petur

    32 13 Отговор
    Ей , голям зор кой да предложат ГЕРБ за кандидат Президент , никой не иска , най накрая избраха жертвеното агне , Герджиков , ша го прайм на курбан на 14 ти , нямам друго обяснение да се съгласи Герджиков освен Буци да го държи с компромати и да го е заплашил нещо , или да му е отвлякал детето Буци , докато не се съгласи да представлява ГЕРП , така или иначе Герджиков е приключен !
  • 23 Последния Софиянец

    24 6 Отговор

    До коментар #20 от "Герджиков":

    Герджика е крадец на стотинките на вашите деца в СУ.
  • 24 Ффффффф

    25 7 Отговор
    Герджика да не от ония с меките китки? Не чух за жена, деца, а има и слухове. Колеги, някой да има инфо?

    Коментиран от #26

  • 25 Софи

    20 9 Отговор
    Лошо Герджиков , лошо !жал ми е за теб , съболезнования Герджиков !
  • 26 Vladi

    18 8 Отговор

    До коментар #24 от "Ффффффф":

    Държат го с гей компромати герджика , имат го на видео как го таковат две момчета и после им свири и на двамата , няма избор , Бойко го е притиснал
  • 27 XYZ

    25 9 Отговор

    До коментар #13 от "14 ноември":

    Умен и почтен човек не би се превърнал в параван на едно престъпно управление, довело България до последното мизерно място в Европа!
    Това поведение на професора се нарича зависимост!
  • 28 Наблюдател

    12 37 Отговор
    А Павката Попандов не разбира ли в каква мръсотия се е натопи като застава зад разделитерят на българската нация и разрушителят на държавността Румен Георгиев Радев, който на всичко отгоре е и руска марионетка? Или действа като героят от песента на НЛО, която сам изпълняваше "ах мили мои партии любими аз ще съм със таз, която е на власт". Дано на Попандов са му дали някой лев от президентството защото фигуранта няма да спечели.
  • 29 Само питам

    12 32 Отговор
    Ало, радевичарите, колкото и да плюете по професора с вашият фигурант е свършено. Недоразумението ще изтече в канализацията и България ще има достоен президент в лицето на професор Анастас Герджиков.
  • 30 Софи

    32 8 Отговор
    Бойко , помияр гнусен , Гержиков ли предлагаш сега за майка на нацията? Няма да стане номера бе Бойко , ще изберем Радев , няма спасение за теб ! След изборите влизаш в затвора , но иначе добър опит да се спасиш , признавамти го
  • 31 Жалка работа

    26 3 Отговор
    Най-важното за всеки учител,бил и той професор са учениците му.Това ,че залитна в тая посока говори за морала му.Алчен плужек.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Petur

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "Съсед на Герждика":

    ако знаеш кажи ! Кой е мъжа на Герджиков ?

    Коментиран от #37, #39, #41

  • 34 Факт

    10 23 Отговор

    До коментар #9 от "Варна":

    Правилно! И вече кука! Радев-уравновесен?! Де го измисли този смешник... Заяждане то с ДПС, с Бойко, съска щата му злоба, това уравновесеност ли е?! Назначен от КГБ, пръкна се изпод полата на Нинова, това е радев!!!
  • 35 Vladi

    19 5 Отговор
    Герджиков все още имаш време да вземеш правилния избор и да запазиш името си ! не знам с какви компромати те държи Борисов , не знам с какво те заплашва , но един съвет от мен казано е в мъдроста на вековете ” ВСЯКО РЕШЕНИЕ ВЗЕТО ПОД СТАХ Е ГРЕШНО ! няма лошо и гей да си , никой няма да те обвини , излез на светло , имай смелост , кой се е хванал с мутрата от Банкя е изгорял бушон , без изключения или по лошо самоубил се , откажи се Герджиков , все още имаш време !!!
  • 36 Питам се аз

    9 3 Отговор
    Тоя Герджиков брачет ли е на оня Герджиков, царския де ???
  • 37 СъседНаГерджика

    13 4 Отговор

    До коментар #33 от "Petur":

    Знам, но те не искат да обявяват връзката си точно сега, което не ми дава морално право да разгласявам такава информация. По принцип така сме в ГЕРБ, а Бойко ни е забранил да коментираме какво се случва в чаршафите вечер! Не за друго, а д ане го разпитват защо при Него често остават да нощуват ММА момчета...

    Коментиран от #38

  • 38 Petur

    12 3 Отговор

    До коментар #37 от "СъседНаГерджика":

    Боже в какъв свят живеем , гледах Цанов напред и нагоре едно момче послушник от Троянския Манастир казва , че отец Сиониий е гей , Николай Ненчев също като министър често е ходил с любовника си , и други политици , Радан Кънев , Ангел Джамбазки , Богомил Бонев , Сергей Станишев , Кристиян Вигенин , Даниел Митов ,Николай Младенов , и тн , какво става тука бе ? За прокуратурата да не говорим , тея момчета ММА гейове ли са или само срещу заплащане таковат Герджиков ?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 007

    8 14 Отговор
    В личностните качества на Радев доминира озлобеността в количество на злобопат, вероятно във всички прояви на антагония на религиозно, политическо, расово, професионално-военно отношение, В страната това е нещо нормално, но за поста на президент е пагубно в момент, когато има крещяща нужда мантелитетът на обикновенния бъгарин да се ЦИВИЛИЗОВА (забележете, цивилизован е първо ЦИВИЛЕН, но не и военен). Има крещаща нужда от цивилизован политически елит за да стартира процес на истиски нужната промяна на ОЧОВЕЧВАНЕ. Нека покажем на РСМ, че не са прави с хареттеристиката си за нас, да покажем такава европейска цивилизованост, че да искат да са българи, да спрем да предизвикваме културен шок за посетилите за първи път страната ни, които се сблъскват със злобните ни физиономии, да се чудят какво са направили за да бъдат гледани мръсно. ЗЛОБАРИ, ВЪН!
  • 41 Кристо

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Petur":

    Калин Сърменов и Мъки.
  • 42 Мравояд

    6 9 Отговор
    Не ви лие срам бе колуняги и тем подобни,,, 1)Човек посчен за кандидат президент пт шефа на кгб на Русия. Човека който руският поп и полкпвник от ГРУ на Русия гълчешв а той се беше свил като мишка 2) Човека който изосъави семейството си и въртеше любов на работното си място със мадама връщана от много свадби 3), Човека който даваше по две заплати и служебно жилище на метресата си и за която го ожениха като последна левандура /баджанаци бол/ 4) Човека със вдигнат юмрук /рок фронт/ който поврде всочки платени от черепа и Прокопиев метежници. 5)Човека под чието управление за 6 месеца цените скочиха до тавсна и счупи държавата,,,, лъжа е че във цяла Европа цените са скочили толкова много като във България. Не ви ли е срам бе комундета и де Бета о вие от градската дрсница. Сега кпгато има достоен човек пак ли за този а морално пропаднал човек ще глсувате. ПОМИСЛЕТЕ
  • 43 Христо от Ерусалим

    5 1 Отговор
    Конкуренцията е движеща сила на развитите проспериращи общества. Тя е важен елемент на демокрацията особено в часта отнасяща се за изборния процес .В свое изказване Румен Петков от АБВ заяви заканително и поучително ,,Румен Радев няма алтернатива,,По възрастните от поколението на СОЦА помним безалтернативните избори ,когато БКП печелеше 99% безалтернативно.Аз лично не познавам г-н Герджиков дори не знам каква политическа ориентация има.Лява или дясна.Би било добре след като Румен Радев е с ясен ляв политически профил и подкрепен от БСП дясно мислещите избиратели да имат своя кандитура, която да е подкрепена от онези политически партии, който имат претенции да са такива а не ментета.Защото дясното е индивидуално рационално съзнани с основна характеристика държавническа отговорност.За голямо съжаление ние у нас нямаме такива партии поради ,което е и невъзможно провеждането на политически и коректен двубой между двете идеологически течения излъчили своите лидери за кандидати за президент.Мантрата за множеството партии и ,ще управляваме всички заедно лансирана от Симеон и лицемерно подкрепена от БСП е мантра и е във фундаментално противоречие с основния постулат на демокрацията,,Силна управляваща партия и също така силна опозиция,,
  • 44 Омир

    5 6 Отговор
    Къде я тая реч в Санкт Петербург бе, Павка? Ти слушал ли си я, гледал ли си я, или са ти я разказвали на Бузлуджа? Щото аз помня как Мунчо мълчеше и мигаше на парцали, когато руският патриарх се беше разпасал на трети март преди няколко години. Достойният президент. СМЕШНИЦИ!!!
  • 45 Vlad

    5 5 Отговор
    Що боклук има в тази държава. Плюйте изроди, но България ще я бъде. Професора си е професор. Фатмака - фатмак.
  • 46 Боби

    5 8 Отговор

    До коментар #5 от "Наблюдател":

    Пич не знам да съществува нормален здравомислещ човек който да гласува за един простак като Радев а не за професор Герджиков значи му е добре тук в Бг и иска да си продалжава всичко по старому народа да се мрази един друг да завижда да продалжава да се лъже по форуми и студия на килограм без капка доказателства да ти посочва някой кой прав и кой крив не благодаря предпочитам културен и велик човек пред Льотчика загробил даржавата с омраза за да си опази престъпните съветници от президенството
  • 47 666

    3 0 Отговор
    Поппандов ,човек носи глава на раменете ! Човек може да има титли и какви ли не други човешки измишлютини ,ама като няма мозък да мисли и да преценява за последствията ... плюсове и минуси ще бъде смачкан и съсипан до живот специално в тая ненормална държава без правосъдие .

    Коментиран от #48

  • 48 666

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "666":

    В България политика се отъждестява с ПРЕСТЪПНИКА от народа и с право ...политик става всеки измекяр с едничката мисъл ...ДА СИ УРЕДЯ ЖИВОТА , СЛЕД МЕН ПОТОП ,ДЪЖАВАТА ПОСЛЕДНА ГРИЖА ! Както е например в блоковете ...вътре в апартамента лукс , пред вратата ,коридорите и стълбищата смрад та са не трае ....същото е в политиката .
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Гената

    0 0 Отговор
    Аясе-е-е, Павка, то в България тладните сме доста, но не всички се нареждаме пред нощното шкафче на Бою ! Ама кво ти пука, популярен си, а на тия години реклами ли да почнеш на снимаш ?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 БОКО

    0 0 Отговор
    Гласуваш за Герджиков - получаваш Борисов!
    Така че не се колебайте!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол