Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 16:12 4 996 121

Бойко Борисов: ЕНП очаква да спечелим изборите и да съставим правителство

  • бойко борисов-
  • избори-
  • енп

„Уверих моя голям приятел - генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез, че ГЕРБ сме мобилизирани и се надяваме след тези избори да има разум в хората и политическите партии, пише Борисов

Бойко Борисов: ЕНП очаква да спечелим изборите и да съставим правителство - 1
Снимка: Фейсбук

Европейската народна партия очаква от ГЕРБ да спечелим предстоящите парламентарни избори и да съставим стабилно, предвидливо и сигурно правителство. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в страницата си в социалната мрежа „Фейсбук“.

„Уверих моя голям приятел - генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез, че ГЕРБ сме мобилизирани и се надяваме след тези избори да има разум в хората и политическите партии, за да се направи правителство, което буквално да извади България от кризата. Ще работим максимално за това. Аз се надявам да оправдая доверието на Европейската народна партия, както винаги“, посочи той.

„Това са трети поредни избори в България. Половин милиард похарчихме за избори, без да има реален резултат и да се формира правителство. Румен Радев и служебното му правителство изцяло провалиха ваксинационния календар. Днес имаме 178 починали в България. Продаваме на Норвегия ваксините, които благодарение на Европейската народна партия и на Европейската комисия България получи в повече от другите държави“, заяви Борисов.

„Пълен провал с миграционната политика. Бежанските центрове са пълни. Нелегалната миграция е навсякъде. Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева селитра и се изсипва в Черно море. Екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите. Бюджетът е на свръхдефицит. Абсолютно провалиха преговорите, които направихме ние – договорът за добросъседство със Северна Македония и Албания. В следствие на корупцията на правителството на Радев 63,7 спад на чуждестранните инвестиции в тази година. Все още нямаме изпратен план за възстановяване в ЕК.
На всичките тези провали трябва да се сложи край. ГЕРБ отново ще бъде партията, която ще противостои на популизма и социализма, които заплашват да разрушат стабилността в Европейския съюз“, допълни той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    237 7 Отговор
    Това виц ли е и те ли са толкова тъЪъпи ха-ха, шайката щяла да състави правителство.
  • 2 Cтoйко

    185 4 Отговор
    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно

    Коментиран от #4

  • 3 Пучо Капучо

    210 6 Отговор
    А повечето българи очакват да зимуваш при бай Ставри, Тулупе!
  • 4 Tака е

    125 5 Отговор

    До коментар #2 от "Cтoйко":

    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници

    Коментиран от #28

  • 5 Петър

    174 4 Отговор
    Тия от ЕНП явно са по прости от избирателите на ГЕРБ.

    Коментиран от #65

  • 6 Бг нар партия

    153 4 Отговор
    аз пък очаквам да влезеш в затвора

    Коментиран от #83

  • 7 ИСТИНАТА

    154 4 Отговор
    Тъмни и зловещи облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Радев е сигурния нов -стар президент на Р.България! На парламентарните избори хунтата Герб ще има по малко проценти! На миналите избори имаха 23,6% а сега всички социологически агенции им дават между 21 и 22%. Като се вземе предвид че има нова политическа формация ( ПП) която ще е парламентарно представена Герб ще имат по малко депутати от миналия парламент, дори да бъдат първа политическа формация. Единствено евентуален коалиционен партньор им е ДПС които ще са с около 25 депутати. Общо двете клики ще имат около 85 депутата. И президентска и изпълнителна власт няма да е при тях. Пътя към отстраняването на Гешев ще бъде открит. И след това както казаха и Радев и Рашков -" Единствените думи на Борисов които ще имат значение ще бъдат пред новия главен прокурор"

    Коментиран от #93, #106

  • 8 XYZ

    140 3 Отговор
    ЕНП са в криза и Борисов е камъка на шията им!
    Разбира го, но се прави на "мъж"!
    А всъщност е жалък!

    Коментиран от #16

  • 9 пешо

    130 3 Отговор
    нагла проста мутра никога повече герб
  • 10 666

    112 3 Отговор
    Свинаря е забавен ! А дано ама на дали другарю пъдарин ,надявам се и не губя надежда след изборите да посетиш ЦСЗ с още много други измекяри престъпници .
  • 11 Бат Тоз

    121 2 Отговор
    Какво правителство ще прави тоя престъпник, той си е за ДРАНГОЛНИКА???
  • 12 JEFF

    97 2 Отговор
    ЕНП , както и всички останали , очакват да се разкарате от полтическия живот. Те просто ви лъжат, че имате шанс. Няма да ви кажат направо, че сте излишни, защото очакват сами да се досетите. Никога ГЕРБ !
  • 13 ТИ ТУЛУПЧО

    84 2 Отговор
    СИ ПОД КАРАНТИНА(И НА EU И НА
    USA И НА БГ. НИКОЙ НЕ ТЕ Е..А..ВА А
    ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО
    И У БГ ГЕ ТО СИ САМ. ВСИЧКИ БЕГАТ ОТ ТЕБ КАТО ДЕВОЛ ОТ ТАМЯН.
  • 14 Тодор Живков

    99 2 Отговор
    Бойко Боклука простия пожарникар крадец в затвора със Доган.
  • 15 ТАКА ДЕ

    76 4 Отговор
    Ще спечелите изборите, но правителство едва ли ще направите
  • 16 И МЕРКЕЛИЦАТА

    63 2 Отговор

    До коментар #8 от "XYZ":

    ВЕЧЕ Е НЯМА. ДА МУ УДРЯ ПО
    ЕДНО МОЖЕ БИ РАМО. ТОЧНО
    И ТЕ НЕ ГО ИСКАТ.
  • 17 Вампир

    81 2 Отговор
    Тиква-пръцкааай си в зайчарника в Банкя, и не ни тормози повече , че СМЪРДИШШШ НА ЗЛОБА И КОРУПЦЯ!!!
  • 18 Румен

    73 2 Отговор
    Малеееее, що Американците неса хвърлили бомбите едно време над Банкя. Малееееее, мале. Да ревеш ли, или да се смееш.
  • 19 ТаУмВзе

    82 2 Отговор
    БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ДОЛЕН!
  • 20 gggggggg

    52 3 Отговор
    тряяше аму занЕса ено кюлче , че му свръшило старото злато ..
  • 21 Чуча писател

    73 2 Отговор
    Пише в Фейсбук...смех, смех, смех
    Тази тиквен екземпляр говори глупости и лаладжийства и ще пише нещо смислено. Да си го взима ЕНП и да си го отглежда, хората тук казват, МАРШ!




    .
  • 22 Гацо Бацов

    50 5 Отговор
    Да е жив и здрав Бойко...още една година да е жив и здрав и ше станат, като агитката на Славия. Той, баце и чиче....
  • 23 дико

    73 2 Отговор
    БОКО им свърши каквото им трябваше и вече не им е нужен . Спомнете си първия закон на първото му правителство : - за ЗАКРИВАНЕ на ГАРАЖНИТЕ магазинчета , а след това дойдоха веригите с чужди боклуци . И не само това УБИ дребния бизнес . Гласувайте за него докато затрие нацяло народа .
  • 24 555

    63 2 Отговор
    Тулуп, кажи им да не чакат повече. Обречена кауза си.
  • 25 Ама

    65 3 Отговор
    какъв разум бе? Ти си тотал щета! Не щем лъжци и крадци! Правителство няма как да направиш! А ако си първи на изборите, ще е само заради ниската избирателна активност и глупавият електорат, подаващ се на лъжите и манипулациите!
  • 26 човек от народа

    60 2 Отговор
    абе, наборе, не се ли усещаш колко си жалък !?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гражданин

    18 7 Отговор

    До коментар #4 от "Tака е":

    Ненавиждам Борисов, ама като пишеш прочитай какво си написал. Хем са произведени само 6 бр. в света, хем най-много се крадат в София. Как да го разбираме, че повечето произведени са в София ли.
  • 29 миш

    41 3 Отговор
    Дайте на Баце една кръстословица да видите колко ,ще попълни от нея?Абе,Баце ,къде е Меркел?Тоя,по принцип кво работи сега,да не е на борсата,а не е, пенсионер е човеко.
  • 30 ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!

    7 63 Отговор
    МАЧКАААЙ БАЦЕ, НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ЧЕРВЕНАТА ФАТМАКО-ОЛИГАРХИЧНА ДС-МАФИЯ ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ!
    ЗА 7-ми ПЪТ ДОКАРАХА БЪЛГАРИТЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!
    СЪД И ЗАТВОР ЗА ФАТМАЦИТЕ-БЪЛГАРОМРАЗЦИ

    Коментиран от #41, #43, #61

  • 31 Гласуващ

    48 4 Отговор
    ЕНП да си гледат работата. Не ви искаме.
  • 32 Торбалан

    44 3 Отговор
    Дволични европейСКИ лидери, ЕНП и ЕС. Щом позкрепят този .....00...., за нищо не стават.
  • 33 гост

    52 4 Отговор
    Кои са големите приятели на тулупа-тиква?Разбира се ЕНП!Посмешище!
  • 34 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

    10 35 Отговор
    БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ👋👋👋
  • 35 Бацо

    37 6 Отговор
    Да спечелим и пак шкафове с пачки за мен
  • 36 Ники

    6 53 Отговор
    Браво само ти Бойко можеш да направиш България просперираща досега всичко беше добре като управляваше сега всичко тръгна назад чакаме те с нетърпение да се върнеш и оправиш тази помия.
  • 37 ПОЖЕЛАНИЕ

    53 4 Отговор
    А БЪЛГАРИТЕ СЕ НАДЯВТ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА ЗА ВЕ4НИ ВРЕМЕНА, ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАШ
  • 38 Иван Грозни

    52 4 Отговор
    Най- умните и най-красивите са от ГЕРБ, това може само тиквуний да го измисли.
  • 39 Обективен

    44 4 Отговор
    Бойко ще спечелиш само дедовия
  • 40 Българка

    44 4 Отговор
    Абе тикво от енп ли ще гласуват та си сигурен не ти за 12 години доведе държавата до този хаос а за това че увеличи заплатити на огромната армия на народните трантуници и затова си сигурен но дано между тях има умни и хора които глсуват разумно
  • 41 КОШМАРА НА БУЦИ

    20 6 Отговор

    До коментар #30 от "ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!":

    Кафявооооооооо!
  • 42 Защо

    40 4 Отговор
    Топиш законото топиш България бе ТОЛУП неден. Защо клеветеш.
  • 43 миш

    19 2 Отговор

    До коментар #30 от "ВЕЛИК,...ВЕЛИИИК,...ВЕЛИИИИИИК !!!":

    Ти,просяк ли си?
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гацо Бацов

    31 4 Отговор
    Баце ше спечели (дедовия) ама от лотарията на Божков...
  • 46 Бамбука

    25 6 Отговор
    Половин милиард похарчихем ....Ако България не беше на първо място по корупция и имаше върховенство на закона, щяхме да похарчим 50 милиона и още през април да имаме стабилно правителство.
  • 47 гост

    36 5 Отговор
    Крайно време е да бъде освидетелстван!!!!!!!!!!!!!!
  • 48 ГЛАВАНАК БАНКЯНСКИ

    37 7 Отговор
    Това мръсно говедо до кога ще ни лази по нервите?
  • 49 Maris

    33 6 Отговор
    От цялата работа не разбрах, предвидливо или крадливо правителство ще състави ГЕРБ ?!!!
  • 50 фбр

    37 5 Отговор
    Долен крадец ! Малоумник ! 12 години крадене му бяха малко , че иска още! Само затвор за теб и цялата ти крадлива шайка!
  • 51 ДА БИЕМ ШУТА НА БСП КОМУНЯГИТЕ

    5 32 Отговор
    ТОВА СЕ ИСКА ОТ БАЦО.....ДРУГОТО Е ДЕМАГОГИЯ
  • 52 Хаджи Генчо

    24 4 Отговор
    Редно е да се състави "съдебен състав". За правителство и дума не може да става
  • 53 НИНОВА В ШОК

    6 23 Отговор
    ПАК ШЕ Я ТРЕСНАТ...ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ
  • 54 Джани

    30 3 Отговор
    Е това са старите приятели по шкафче. Подкрепят се в гепенето, подкрепят се и пред медиите.
  • 55 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    6 31 Отговор
    Бацо ша ги бие на изборите....при тия фатмашки цени, не ги виждам комундетата
  • 56 Asdfg

    35 5 Отговор
    Буци селяндура нищо не пише! Пише Севда-общата! Буци не може да пише! НЕГРАМОТЕН И КРАДЛИВ СЕЛЯК!
  • 57 Българина

    32 3 Отговор
    Ако ЕНП очаква да спечвлиш след Ало ваньо и 3 трупа, слес Амо Банов, да ги най еш с 200, след изезнали тефтерчета, след снимки с пари, ЗНАЧИ СА СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ, И БЯХА НА ВЛАСТ В ЕС ВЕЧЕ 15 Г!
  • 58 ДА БИЕМ ШУТА НА БСП КОМУНЯГИТЕ

    7 31 Отговор
    Управляващите вдигнаха двойно цените....бързо пълнят шкафчета...времето е малко
  • 59 Каква

    33 5 Отговор
    наглост от страна на Чекмеджан
  • 60 Б.Х

    32 5 Отговор
    Ами ходи управлявай ЕНП, тук не те искаме.Щом толкова те искат....ходи там. Съсипа държавата и пак друг ти е виновен. Или се правиш на луд....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 M'AНГАЛИ БОЙКО СЕ ВРЪЩА И ВИ ПОЧВА

    5 30 Отговор
    САМО МИНАВАМ...НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЯ , НО...БОЙКО Е ВЕЛИК И БЕЗКОМПРОМИСЕН...ЗА 12 ГОДИНИ НА ТАКЪВ ГЕНОЦИД ВИ ДОКАРА...ЧЕ ДА МИСЛИТЕ КАК ДА ОЦЕЛЕЕТЕ В 21 ВЕК...А БАЦЕ ЗАОБИКОЛЕН САМО ОТ МЛАДИ КРАСИВИ ЖЕНИ.. С ПЪЛНИ ШКАФЧЕТА И ЧИСТО ЗЛАТО...А ВИЕ БОРБА ЗА НАСЪЩНИЯ..И СКОРО 27 ПОБЕДА ЗА БОЙКО ИДВА ..ВЕЛИК СИ БОЙКО , НАИСТИНА ВЕЛИК....ДОВЪРШИ БЕДНЯЦИТЕ С ГЕНОЦИД ДО КРАЙ..С НАМИ БОГ🥶🤮💀
  • 63 БАЦО, ПАК НОМЕР ЕДНО

    6 26 Отговор
    Както винаги е бил...след тия избори, Нинова да стяга багажа
  • 64 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 25 Отговор
    Това сътвориха новите управляващи....,и глад и мизерия за народа....
  • 65 оня

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Не са по прости, по лакоми са:))
  • 66 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    7 24 Отговор
    Бацо ша опрай фатмаците изборно.......
  • 67 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    5 31 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!
  • 68 Биби Кинг

    3 7 Отговор
    Единцтвено я можеме да направиме Бойковина одново велика! Отепаниа Пембен, пемберугите от гротескните партии и бавно саобразяваштите кои ги поткрепат загубиха година од васхода кой бехме набрале од лани! Сеги че требе да запретнеме ракави и да се заемеме обаче парво с начегартване у койруците на тиа кои се намардаха по местата на наши ора по постове на дражавна служба! За Ефрейтор Мразеф нема да споменеме ништо, он е ясен- че го ражжалва Гержика как си е у резерва од генерал на ефрейтор деа! Сичко внетно ли е?
  • 69 питащ

    28 5 Отговор
    Ти нормален ли си бе психясала мутро. Само като те видя и ми става лошо, няма ли да се скриеш вече някъде и калинките ти да спрат да плюят по опонентите ти.
  • 70 ДА БИЕМ ШУТА НА БСП КОМУНЯГИТЕ

    8 21 Отговор
    Бацо пак ша ги тресне....и Нинова на дузпата
  • 71 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    6 20 Отговор
    Е безкрайно...тва сътвориха новите управляващи...народа ша ги изнасили на изборите
  • 72 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    5 23 Отговор
    Фатмашка мизерия.......да помним кога са ни управлявали фатмаци

    Коментиран от #102

  • 73 Фффффф

    22 3 Отговор
    Всички в тази ЕНП са крадливи и корумпирани,но нашият е рекордьор
  • 74 Не искаме

    20 3 Отговор
    повече крадци и престъпници без елементарна култура да ни управляват. Мястото им е в затвора.
  • 75 ДА БИЕМ ШУТА НА БСП КОМУНЯГИТЕ

    5 18 Отговор
    Докараха ни да мизерстваме с тия високи цени, децата ни гладуват, родителите ни мръзнат, управляващите шкафчета пълнят
  • 76 РАБОТЕЩИ БЕДНИ

    9 1 Отговор
    Колкото повече бачкаш, толкова по беден ставаш

    Коментиран от #80

  • 77 човек от народа

    21 4 Отговор
    ТОЯ ШИЗОФРЕНИК ПОСТОЯННО ДРЪНКА ГЛУПОСТИ
  • 78 крадец

    23 3 Отговор
    крадеца от банкя се чувства длъжен да спичели изборите и да краде както винаги го е правил откакто крадеше помия за прасето
  • 79 БЪЛГАРИЯ

    5 19 Отговор
    ЦЯЛ СВЯТ НАУЧИ, ЧЕ...КИКИ КАНАДЕЦА Е СЕЛСКИ ИЗМАМНИК И ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!
    НО...НАЙ-ЛОШОТО Е,ЧЕ ДРУГИЯТ ХАРМАНЛИЙСКИ ИДИОТ МУНЧО Е ...НЕ САМО ЛЪЖЕЦ НО И... ПРЕСТЪПНИК- НАРУШАВАЩ НАГЛО И БРУТАЛНО ...ДЪРЖАВНОСТТА И КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА!
    ТОВА...НИЩОЖЕСТВО Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ... ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ И БЪЛГАРИЯ!!!!
    СЪД И ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОМРАЗЕЦА-ФАТМАК

    Коментиран от #87

  • 80 Да благодарим на Фатмаците-деб'или

    4 12 Отговор

    До коментар #76 от "РАБОТЕЩИ БЕДНИ":

    С...винкел
  • 81 БАЩИЦАТА

    16 4 Отговор
    на бойко разчитат много народ да крадат и те - НЯМА ЛИ ГО НЕГО НА СОФРАТА И ТЯХ ГИ НЯМА НА ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА ! ВИЖТЕ ЦВЕТАНОВ КАК СЕ Е СКАПАЛ - ПРИЛИЧА НА СТОЛЕТНИК !

    Коментиран от #84

  • 82 ле ле

    15 3 Отговор
    Баце , ти тоталка изперка , ЕНП за правителство на какво и на кого очакват и настояват ли там не разбрах нещо , какво въобще това им влиза в работата , това кой да печели избори и да съставя правителство не е ли работа на BG народа бе Тулуп , моя голям приятел .
  • 83 Опааа

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бг нар партия":

    Не само ти очакваш това аз също и още 2 /3 млн души
  • 84 ЪХЪ...

    4 15 Отговор

    До коментар #81 от "БАЩИЦАТА":

    Тва Хитлера, Есемеса,Другия Фатмак,Спецов мошеника, Кико Канадеца, Асанчо Булката, 12-те КЕНЕФА, Бобоковци с боклуците, Прокопиев Г-ЕЯ и .те така
  • 85 мда

    14 4 Отговор
    Затвор за мутрата за дъщеря му и за скучетата внуци.
  • 86 Подкрепа за БорисовВ

    20 4 Отговор
    Да му помогнем да получи десетилетни присъди и да му пожелаем крепко здраве и да си изгние в затвора!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ганьо

    18 1 Отговор
    Само в България има определението работещи бедни и енергийно бедни. А в бленуваната Европа безработните с обезщетенията си идват на Сънито и разпиват с алкохол и шведска маса.Демокрация в България няма,не е имало и няма да има. Това в България се нарича Декорация .Бивши милиционери и шестаци както и от партийната върхушка на БКП разпределиха баницата. След това СДС-рите начело с лилавата теменужка Костов и баш пехливанина Доган разграбиха чрез обръчи от фирми и чрез така наречената масова приватизация стотици милиони левове от отрудения и беден български народ. Народ който сляпа вярва на обещания от типа на Швейцария на Балканите или ще ви оправя за 800 дни. Но така и е видяхме Балканската Швейцария нито ни оправиха за 800 дни.Най си оправи дереджето едно царче което си присвои заграбените по рано от баща му имоти. Нищо ново под слънцето.Идват избори. Вотът под строй е най-силния на работници на олигарсите и корумпираната и раздута администрация. Непипната от деситилетия като стожер на режима който я управлява-Честито българино умно ли гледаш.Ашколсун машала проста рая. И така до края на света.
  • 89 Джани

    17 2 Отговор
    Пак искат да пълнят шкафчето. Еееех, какви славни времена бяха! Кръденье, Кръденье и пак краденье беше по бай Боково време. Как няма да искат пак?
  • 90 РОБИ НА ТРУДА

    4 6 Отговор
    РАБОТИШ...МИЗЕРСТВАШ, ДЕЦАТА ГЛАДНИ, РОДИТЕЛИТЕ МРЪЗНАТ.....УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕХАЯТ.......СТАНАХМЕ РОБИ НА ТРУДА
  • 91 Нямат шанс

    16 3 Отговор
    Герб никога няма повече да помиришете власт, престъпници от ЕС подкрепят БЪЛГАРОУБИЕЦА на България и Българите.
  • 92 БАЦО ПАК ША ТРЕСНЕ КОМУНДЕТАТА

    4 15 Отговор
    И пак акъла нема да им дойде....
  • 93 Здрав разум

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "ИСТИНАТА":

    Нов трол? Любопитно! Истината е, че демокрацията означава приемане на инакомислещите. Лицемерието на сегашните,, демократи,, пренебрегва най-малко 23 % от гласоподавателите и претендира да е единствената истинска и ,, почтена,, политическа сила. Да ви звучи познато? Старият и предрешен комунизъм възкръсва с дясна окраска. Третото поколение на старата номенклатура си иска наследството. ХОРА, БДЕТЕ!
  • 94 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    2 14 Отговор
    ФАТМАШКИТЕ цени ни убиват....фатмашкото управление ни смазва....зорлем връщате Бацо на бял кон

    Коментиран от #95

  • 95 хихихихихи

    3 4 Отговор

    До коментар #94 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    Значиии, още малко и се куртулисваме от теб!

    Коментиран от #96

  • 96 ТАКА ДЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "хихихихихи":

    ТИ ГО КАЗВАШ
  • 97 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    2 8 Отговор
    Все ни е едно кой ша управлява...нашто са не губи
  • 98 БАЦО, ТРЕСКАШ БСП КОМУНЯГИТЕ

    1 10 Отговор
    И НИНОВА Я ПОДАВА....ЧЕ НЕЩО СЕ ЗАПИНЯ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ
  • 99 А сега де

    9 1 Отговор
    Кой е вързвал шарени пилета на ЕНП?
  • 100 Просто човек

    13 1 Отговор
    Това с правителството просто го забравете!!!
  • 101 tate

    10 1 Отговор
    ЕНП- Д“Г“Д По скоро ме интересува кога БОЦИ ще е при Бай Ставри
  • 102 Опааа

    11 2 Отговор

    До коментар #72 от "ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ":

    По—дълго ще помним как ни е управлявал пожарникар

    Коментиран от #103

  • 103 ТАКА ДЕ

    3 9 Отговор

    До коментар #102 от "Опааа":

    ВЕРНО ШЕ ПОМНЕТЕ КОГА БАЦО УПРАВЛЯВАШЕ...НЕМАШЕ ТАКОВА КОЖОДЕРЕНЕ НА НАРОДА
  • 104 БСП ИЗБИРАТЕЛ

    1 14 Отговор
    Нинова как ще защитиш трудещите се от убийствените цени на Радев....или БСП е партия на олигарсите
  • 105 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    1 12 Отговор
    Как ще обясниш на Нинова якото дране на народа....
  • 106 стоян

    1 13 Отговор

    До коментар #7 от "ИСТИНАТА":

    До 7 ком -другарю -тия сметки след изборите -а такива като теб кумуняги злобари ще изпукате от злоба след поредната победа на Борисов и съставянето на ново коалиционно правителство ръководено от Борисов с нов бял джип

    Коментиран от #108

  • 107 ДА ДА

    8 1 Отговор
    НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ, НО СИ МЕЧТАЙ - НА НИКОГО НЕ ПРЕЧИШ!
  • 108 ФАКТ Е

    13 1 Отговор

    До коментар #106 от "стоян":

    ПО-ГОЛЯМ КОМУНЯГА ОТ БОРИСОВ НЯМА,! ВЕРОЯТНО ЗА НЕГО ГОВОРИШ, ЗАЩОТО ОЩЕ Е ЧЛЕН НА БКП, ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ МУ Е В ДЖОБА.

    Коментиран от #110

  • 109 Тиквата съсипа

    12 1 Отговор
    Народа и Държавата, време за съд, присъда и въдворяване в ЦСЗ. Народа на България ще реши кой да подкрепят, не педе@астите от Брюксел!!!

    Коментиран от #111

  • 110 ТАКА ЛИ

    5 1 Отговор

    До коментар #108 от "ФАКТ Е":

    ПАРТИЙНИЯТ БИЛЕТ НА БАЦО Е В МУЗЕЯ НА СОЦИАЛИЗМА В СОФИЯ....ТРЕТИЯТ КОРИДОР У ЛЕВО....
  • 111 ФАТМАШКИТЕ ЦЕНИ НИ УБИВАТ

    2 9 Отговор

    До коментар #109 от "Тиквата съсипа":

    ТАКОВА ДРАНЕ НА НАРОДА КАТО СЕГА, НЕ Е ИМАЛО ПРИ БАЦО...ЩО ЛИ
  • 112 Мутро Борисов вън

    9 1 Отговор
    Моля се престъпника Борисов да не дочака изборите през ноември!
  • 113 НИНОВА, КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ

    1 7 Отговор
    ОТ КОЖОДЕРСКИТЕ ЦЕНИ НА РАДЕВ...ИЛИ БСП НЕ Е ПАРТИЯ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ, А НА БСП ОЛИГАРСИТЕ
  • 114 ЕНП

    5 1 Отговор
    очаква отново да и връщате по 200. Всички в задругата
  • 115 ааа нее

    12 1 Отговор
    Пак са го изтървали от четвърти километър, и ръси та излива глупости.
  • 116 ТолупЪ от Банкя

    5 0 Отговор
    ПРОСТ СЪМ И МИ Е ЛЕСНО ...
  • 117 Гост

    5 0 Отговор
    бойчеее, думите които си казал в заглавието имат продължение, ама сигурно само на туск си го казал.....и да си продължим далаверката
  • 118 Морски

    2 0 Отговор
    Абе що не си......
  • 119 Тяната

    3 0 Отговор
    Тая тиква откак се ваксинира само глупости дрънка
  • 120 Бойко Рашков

    0 1 Отговор
    Ей ТАРАЛЕЖ ...... ще ти оскубя иглите скоро време.
  • 121 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ДА .
    РАЗ , ДВА , ТРИ... С УДЪЛЖЕНО ТРЕТО ВРЕМЕ ... С РАЗБИРАНЕ , ЧЕ СЕГА ЩЕ Е ПО -ДЪЛЪГО НС ,ОТ ПЪРВИТЕ ДВА НЕУСПЕШНИ . НО ПАК Е В СЕДЕМ ОСМИ, БЪРЗ ШОПСКИ ТАНЦ .ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ УЧАСТВАШ В НАДИГРАВАНЕ ПО ДВОЙКИ .МАДАМАТА ЩЕ ТИ ВЗЕМЕ ВЪЗДУХА , СТРАХЪТ И ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ НА КОЛЕНЕ .БУДА МОЖЕ ДА ЗНАЧИ И " БОДЕ ".
    А КАЖИ , КАКЪВ КАРАЧ СИ , ТА СА ТЕ ВЪЗПЯЛИ В
    "ЛА КУКАРАЧА"/ БЛИЗО Е ДО КУКЕР , НО МЕКСИКАНЦИТЕ НЕ СА ГО ИЗДОКАРАЛИ / .БИБИ КАРАЧА ...НО... ДА НЕ ПОПАДНЕШ НА КАРАЧКА ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове