Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 06:05 7 353 50

Борис Бонев: Фандъкова е човек на мафията

  • борис бонев-
  • йорданка фандъкова-
  • спаси софия

Всеки ден с нея е фатален за столицата, смята председателят на "Спаси София"

Борис Бонев: Фандъкова е човек на мафията - 1
Снимка: БГНЕС

"Всеки ден Фандъкова на власт е пагубен за София и това трябва да се промени", заяви председателят на "Спаси София" пред "Евроком".

"Столичният инспекторат е служба с 400 служители. Те отговарят за почистването на София и спазването на правилата. Питах Фандъкова защо Ивайло Иванов е назначен, но тя не отговори. Това е поредното партийно назначение по заповед от Банкя", категоричен бе председателят на "Спаси София".

"Фандъкова не я виждам в общината, а обикаля само ПР-ски, където трябва да покаже нещо или партийни събития. Обидно ми е да коментирам тази жена. Тя не е кмет на София, а е човек в помощ на мафията. Колкото по-рано тя си подаде оставката ще започне процесът за изчистване на София", изтъкна общинският съветник.

"В следващите две години ще се краде като за последно. Затова назначиха Георги Георгиев, който се води аватар на Орлин Алексиев. Нека не забравяме кой се намеси, за да бъде уволнен Елен Герджиков", допълни той.

"За изборите - не искам да печели ГЕРБ. Това е болест, която трябва да бъде излекувана, докато това не се случи няма да се промени нищо по отношение на правосъдие, икономика и т.н", категоричен бе Борис Бонев.

"Не смятам, че е подходящо някой да говори от името на цяла общност", заяви Бонев по горещите теми в българската политика и изказванията на Лозан Панов.

"Г-н Панов е прав, че той бе един от първите, който започна да назовава Делян Пеевски. Не отричам, че всеки може да заема позиция и за това визирам Румен Радев", подчерта той.

"Големият враг продължава да бъде ГЕРБ. Те управляват над 200 общини в България. Държат служби, фирми, работодатели. Проказата ГЕРБ не е излекувана", категоричен бе Борис Бонев.

"Истината е, че в ДБ има хора, които бях нарекъл фейсбук екстремисти, които прекалено много диктуват решенията. В една по висша кауза като отстраняването на ГЕРБ, може би тяхното решение не е достатъчно правилно", сподели общинският съветник.

"Интересно е, че те са готови да подкрепят човек, издигнат от инициативен комитет", допълни той.

"Проблем е, че президентът няма почти никаква власт, а изборите за държавен глава отнемат фокуса от парламентарните избори", каза още Борис Бонев.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    106 15 Отговор
    Правилно е да се каже,Фандъчката е от мафията,а не човек на мафията.
  • 2 Сатъра на Хана

    60 10 Отговор
    ФАНДЪКОВА МОЖЕ И ДА Е ЧИВЕК НА ВЪЛКА, АЛИЗАН ПАНОВ ДА Е ЧОВЕК НА МАДЖО ..
    .....
    АМА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ОПИСВАТ И ТЯХ И КИРО ГЕЛА, И ПРАСЧО КАТО ПОЧТЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ...... ... ВЪОБЩЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА МУТРИ И БЕЙОВЕ
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 8 Отговор
    мафията у нас си има ДЪРЖАВА
  • 4 ГЕРБ - Мъже

    13 57 Отговор
    Подкрепяме Фандупкова !

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Георги

    65 12 Отговор
    Фандъкова е мафиот от класа.Алексиев краде от Топлофикация милиони и докато народа си ги избира и гледам европейските политици че пак се прегръщат със Бойко то оправия нямааааааааа.
  • 7 Дани

    56 9 Отговор
    Това не е новина то се знае че за 12 години мафията си има държава и че всичко това доведе до хаоса и беднотията в която се намираме в момента защото администрацията която с техните семейства са на държавната хранилка и са милион потдържат мафията а народа нека мизерства но така се пада щом сме толкова примиренченска нация и затова фандъка тиквата гешев и сие си правят каквото си изкат но хора събудете се да не позволим повече тези своеволия и безчинства на мафиотите от ГРОБ
  • 8 Заграбени

    60 9 Отговор
    милиарди чрез далавери и всевъзможни врътки от ЕС , на върха на пирамидата свети "детето на активни борци срещу капитализма" , дргарката Юрданка ! Прегърнала се с нейни пособия - от крадец нагоре ! Срам и позор !
  • 9 ФАНДЪКОВА...КОШМАРА ЗА БСП

    22 35 Отговор
    МЛАДО ДАЙ Я НА СЪД....САМО СИ ЧЕШЕШ ЕЗИКА...ТАКА НЕ СТАВА, МЛАДО
  • 10 Subaru STI

    54 17 Отговор
    Никога вече ГЕРБ, и Борисов на съд!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бъбу

    11 41 Отговор
    Бонев е долен лъжец и червен, соросоиден г.. з
  • 17 Селяк

    22 39 Отговор
    Хайде пак се започна с тоя ГЕРБ!! Вече ми писна да чета коментари и статии насочени единствено против ГЕРБ и игнориращи останалите партии, парламентарни служители, поставени лица на високи постове от времето на Костов и пр.!!! Не ви е виновен ГЕРБ само - не разбирате ли слепци такива?! Всичка са на клона! Всички са заедно! Много е жалко да си мислите, че като премахнете ГЕРБ ще премахнете едва ли не мафията от България! Смешно е! И съм сигурен че такива изявления идват от противници на ГЕРБ и защитници на други партии които също са част от грабежа и мафията! Погледнете шефа на ЦИК - кой го постави на тоя пост?! Колко години е там? Ами на останалите институции?! Ами колко договори подписа правотелстовото на Костов които не могат да бъдат спрени вече 20г и легално ограбват България?! Ами какво стана с Кремиковци и други такива предприятия?! Всички са еднакви и работят заедно! Плюят се за пред камерите после се събират за по бира - шоуто е голямо! Просто е смешно всичко да е насочено към една мафиотска партия когато всички са мафиотски партии! Ако премахнете някои, той отново ще се впише под друго име и с други поставени хора, както в момента са ДБ, ВМРО и пр. След като мафиотите си създават партии в България - какво повече да говорим?! Седнали да търсят под вола теле, че ГЕРБ им е виновен, когато всички са един дол дренки - и това се вижда в парламента всеки ден! Избори Март2022 отново! Така го виждам аз! Кирчето и Василев - такива лукави момчета са, че като
  • 18 Чичо

    16 3 Отговор
    Аз като ти писах де кфц то в люлин 7 завзе паркинга с градинката и дръвчетата и почнаха да ги режат ти ко напрай? Или и ние глеаме да сме на суфрътъ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПРАВ Е

    12 12 Отговор
    Няма за кой да гласуваш - избираш ДБ, взимаш зелените луди и ЛБГТ щуротийте, взимаш ГЕРБ и получаваш Пеевски и ББ, избираш ИТН - Доган, ДПС - Доган, промяната - НДСВ 3.0...

    И всички искат парички, няма някои ей така да се раздаде за доброто на народа, вярно е, че политиката е за успешни хора, а не за такива гладни...
  • 21 Умницм

    13 14 Отговор
    А ти как стана съветник Сигурно си много умен Никои не избирая тапанари Като софия е мафия иде в някои село и направи нещо за хората
  • 22 Бай Яни з

    12 12 Отговор
    Защо всеки ден но натрапвате разни идиоти, пишман малоумници и жалки циганета. Само едно е вярно,всичко е за цел отклоняване на вниманието.
  • 23 гост

    20 11 Отговор
    Фандъкова фандък не пуска на никого... колко изгонихте Гешев толкова и нея ще изгоните.... кучетата си лаят кервана си върви.... щото тия нашите кучета само знаят да лаят... да хапят ги е страх
  • 24 Отговори

    12 14 Отговор
    Бонев а ти какъв си жадни за пари алчни за власт всякакви неизвестни лъжци Бонев оставка за такива като теб
  • 25 Да се спасим сега

    15 28 Отговор
    Стига вече с тоя Герб. Ами вече година управлява радев. Всичко в страната е унищожено. Пълно с мигранти, пандемията върлува и сега от нея умират децата ни, цените до небесата, вихри се инфлацията, идва страшна зима. Българино, отвори очи и виж. Стига сейте злоба. Трябва да се изгони радев сега.

    Коментиран от #27, #28, #46

  • 26 Бойко шкафа

    10 11 Отговор
    Оставете ми слугинята на мира, негодници такива.На който не му харесва как управлявам да става овчар на село..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Чочо

    16 11 Отговор

    До коментар #25 от "Да се спасим сега":

    Който е срещу Радев е мафиот и крадлив герберски боклук....Всички тикви ще ви направим тиквеници ...
  • 29 Младото

    8 15 Отговор
    жъдно за кокала. Много неща направи Фандъкова. Много грешки направи. Но има нещо насреща. А този само седи отстрани и плюе. Без да дава решения на проблемите.
  • 30 Ххх

    14 6 Отговор
    Фандъкова е мафия- това е ясно, мафията се унищожава с много прецизен бой.
  • 31 киро

    4 5 Отговор
    Добро утро Боре-е-е-е !
  • 32 📌:) Бля

    7 8 Отговор
    :) Да, Фандъкова е Човек на Мафията, това даже и уличните кучета го знаят.
    Правете му Сметка Как Гласувате на 14ти Ноември.
  • 33 патерицата

    9 5 Отговор
    Странно, че ми изтриха коментара, това някаква тенденциозност на редакторския екип ли е? Ще повторя: Бонев ми направи лошо впечатление, още когато се застъпи за монумент Братска могила в "бившия" Парк на свободата. Вече ни е ясно чия кауза защитава той.
  • 34 Шопото.

    5 3 Отговор
    У Шоплука,всичко е от мафия ,нагоре..Рекет,грабежи, мутри,в анцузи ,и костюми ,убийства..,Алчни,и корумпирани,земноводни, отпадъци..Разбира се,,момче!..Скоро ще ги заградим с бетонна противотанкова,ограда,като,мааалите,по Тшово време..Скоро!
  • 35 Юнак Колю

    2 4 Отговор
    На Бойко с 200

    Коментиран от #37

  • 36 Го4о

    10 2 Отговор
    Мафията е в циганските махали към които пренадлежи и представителя на ЛГБТ Борис Бонев!
  • 37 Го4о

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Юнак Колю":

    Да, така ще ви влиза с 200! С Бойко и без Бойко!
  • 38 Вида

    7 1 Отговор
    Факти спрете да лансирате циганЕтата!
  • 39 Васил

    2 3 Отговор
    Това го знаем отдавна нещо друго ново?
  • 40 Фен

    10 5 Отговор
    А ти какъв си бе, Смехурко! Колко човека са гласували за теб? Какво смислено си направил през живота си? С какво ще бъдеш запомнен? Аре у лево!
  • 41 Истината

    3 3 Отговор
    СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ !
  • 42 Констатация

    6 4 Отговор
    Каквато и да е Фандъкова тя е за предпочитане пред този "розов" дърдорко който с безумните си и нерационарлни идеи непрекаснато опропастява София.
  • 43 Слепи ли сте

    3 1 Отговор
    Не се заблуждавайте, циганите в България са завладяни от ДПС и това ясно се вижда при гласуванията в райони на страната кодето няма и един български турчин или помак.
  • 44 СОДОМИТ

    8 1 Отговор
    МНОГО Е СЛАДЪК ДАЛИ Е ДЕПИЛИРАН
  • 45 Ей ром

    5 2 Отговор
    гладен ли си бе?Яж гов....на:):):)
  • 46 РОМАН

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Да се спасим сега":

    Ама, отвори си очите и ти, стига ги стиска!
  • 47 мутри вън

    2 0 Отговор
    С една дума - мутреса.
  • 48 Болярин

    1 0 Отговор
    Ей, бонбонеФ, от къде имаш такава информация за Фандъкова ?Да не би да си близък "Кръстникът"и той да ти е натикал този фишек в устата ?!!
  • 49 Георги

    1 0 Отговор
    Бонев е главният виновник за мнозинството на ГЕРБ и ВМРО в общинския съвет с явяването си без листа. 10% анти-герб гласове на вятъра.
  • 50 Иванова

    0 0 Отговор
    А според мен Вие сте човек на мафията. Така, както Вие очерняте хората без доказателства, така постъпвам и аз спрямо Вас. Откакто сте се появили, единственото, което правите, е да критикувате. Много е лесно само да плюеш и нищо да не си направил.
    А дали ще спечели ГЕРБ, решават избирателите, а не хора като Вас. А Вие от името на кого огворите?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове