11 Октомври, 2021 17:45 10 350 103

Иво Христов: Картелът се оформи. Жалко, че ректорът се съгласи да стане новият Плевнелиев

  • иво христов-
  • евродепутат-
  • картел-
  • статукво-
  • герб-
  • дпс

По думите му Лозан Панов изглежда дезориентиран и се опитва да си заработи видимост с атаки срещу Радев, с което сам се позиционира като обективен съюзник на картела на статуквото

Иво Христов: Картелът се оформи. Жалко, че ректорът се съгласи да стане новият Плевнелиев  - 1

Почтени, свободни и талантливи – това е профилът на хората в Инициативния комитет, издигнал кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова. Все личности с позиции. Има хора от левицата и от десницата, от столицата и от провинцията, от всички етноси и възрасти. Обнадеждаващо е, че този комитет няма общо с казионните партийни агитки. В него всеки присъства като свободен човек, с визитката на своя талант и своя осъзнат човешки ангажимент към България и българите.“

Това каза в интервю за информационна агенция „Фокус“ Иво Христов, евродепутат от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент и член на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България.

„Вече се оформи картелът на статуквото. Той включва стожерите на корупционния модел – ГЕРБ и ДПС“, смята българският евродепутат.

„Представители на тези две партии – бяха изобличени и в глобалния скандал „Пандора пейпърс“ като собственици на офшорки. Тези две партии ще подкрепят Анастас Герджиков. ДПС отсега го заяви, макар от кумова срама да издига лидера си Мустафа Карадайъ на първия тур, без реален шанс да стигне до втория“, каза още Иво Христов.

„Жалко е, че ректорът на Алма матер прие ролята на новия Плевнелиев. Това е смущаващо за всички образовани българи, които преживяха просташката декада. Герджиков прие да е благовидното лице на един дискредитиран режим, а това е мефистофелска сделка.“

По думите на Христов, кандидатът на десницата Лозан Панов изглежда дезориентиран и се опитва да си заработи видимост с атаки срещу Радев, с което сам се позиционира като обективен съюзник на картела на статуквото.

„За ужас на оредяващите му поддръжници, които почват да се питат дали той е адекватен на ролята, която му е поверена.“

На въпрос дали очаква в хода на кампанията да зачестят атаките срещу Румен Радев и Илиян Йотова, Иво Христов отговори, че през изминалите пет години атаките не са спирали.

„Няма мерзост, която да е била спестена на Радев. Очаквам същото да се случи и в следващия месец. Режисьорите на очернящата кампания не отчитат, че отдавна предозираха усърдието си и загубиха достоверност. Сега се опитват буквално да удавят избирателите в лъжи. Сиреч, залагат на количеството, не на достоверността на лъжите. На армията от тролове във ФБ, не на аргументите им. Но предвид медийната му мощ, картелът на статуквото има шанс да спечели изборите. Затова е необходима пълна мобилизация на почтените хора.“

„На предстоящите избори Радев не е предизвестен победител. Той се радва на широко доверие и подкрепа от народа, която спечели с борбеното си поведение и с това, че не изневери на принципите си. Но насреща му е олигархията с огромните си пари, с медийния си монопол, с хилядите свои назначенци в дълбоката държава, за които свалянето на Радев е въпрос на оцеляване.“

Според Христов е много важно да се припомни, че изборите на 14 ноември зависят от всеки един от нас: не от съседа ни, не от приятелите ни.

„Никой няма да свърши нашата работа. 12 години разгул и разграждане станаха възможни заради гражданската ни апатия и хипнозата пред телевизора. Сега всички трябва да инвестираме гласа си разумно“, категоричен бе той.

Иво Христов коментира и периода, в който бе началник на кабинета на държавния глава Румен Радев: „Беше много трудно да се работи в условия на институционална обсада. Но истината е голяма сила и тя проби димната завеса на пропагандата. Хората въстанаха срещу беззаконието, президентът застана редом с тях и това отвори възможност да излезем от омагьосания кръг на прехода с неговата парализираща корупция и беззаконие. Вратата е отворена, на 14 ноември трябва да прекрачим прага, който отдавна прекрачиха всички източноевропейски страни. Днес те са модерни, проспериращи общества с установени правила. От нас зависи да направим същото с България.“


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 104 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    24 102 Отговор
    Май най сериозния конкурент на Радев се очертава Карадайъ.

    Коментиран от #7, #56

  • 2 Гост

    43 124 Отговор
    Този има сериозни ментални проблеми, или проблемите му са от финикийски знаци, които много му трябват, или вече ги е получил – корумпето си е корумпе, независимо дали психически, или физически.
  • 3 SDEЧЕВ

    36 115 Отговор
    Коя десница подкрепя кандидата на БСП ,моля зя уточнение г-н Лъжец?

    Коментиран от #8, #35

  • 4 Кумбре Веска

    107 18 Отговор
    Цялото задкулисие души герджиковата пръцня под тогата :)

    Коментиран от #73, #97

  • 5 Каквото

    67 16 Отговор
    човек сам си направи , никой друг не може да му го направи ! Орезили се за цял живот , но едва ли безвъзмездно !
  • 6 коминтерна

    32 36 Отговор
    Почтени, ама друг път. Мошеници и демагози. Само прах в очите.
  • 7 Съдията Дред

    68 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Наистина голям майтап ще настане, ако на втори тур се окажат Радев и Кара дай.

    Коментиран от #41

  • 8 Млъкни

    71 9 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    ген. Атанасов от ДБ , каза че подкрепя Радев преди да разбере за кандидатурата на Панов .

    Коментиран от #18

  • 9 Гербаджия

    27 60 Отговор
    Плюй си, не ни пречиш.
  • 10 БСП ар

    31 39 Отговор
    Точно вие управлявахте с ДПС няколко пъти. И при всяко управление се озъбвахме
  • 11 Гошо

    27 55 Отговор
    Добре си е научил и рецитира хвалбите Христов. И в други комитети ще го канят в бъдеще. Този гоподин морен вода няма да пие.
  • 12 Хехе

    27 90 Отговор
    Христов, ако професора е новия Плевнелиев,ще е по-добре от двама Иво Христов-ци накуп. Приносът на Плевнелиев само като строителен министър е по-ценен за България от целия твой живот, чиято цел беше да станеш евродепутат..

    Коментиран от #20, #92

  • 13 Смях в залата

    29 60 Отговор
    "Почтени, свободни и талантливи – това е профилът на хората в Инициативния комитет, издигнал кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова." Разни стари КПСС-ки.
  • 14 Хаха

    33 59 Отговор
    ПОЧТЕНИ И СВОБОДНИ И ДС ЧЕНГЕТА - ТОВА Е ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НА РАДЕВ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гошо

    25 51 Отговор
    Туй червено комунде какви ги плещи?
  • 17 среднощен

    23 56 Отговор
    ...„Жалко е, че ректорът на Алма матер прие ролята на новия Плевнелиев. Това е смущаващо за всички образовани българи, които преживяха просташката декада. Герджиков прие да е благовидното лице на един дискредитиран режим, а това е мефистофелска сделка.“...; БСП не могат да се "съберат в кожата си" - "изпускат сигурна победа"... Радев е отказал дебат с професора - явно не знае "какво следва"... "Служебните го предадоха" - ФАКТ!
  • 18 отегчен

    23 43 Отговор

    До коментар #8 от "Млъкни":

    Има си хас, този стар милиционер да не подкрепя своя дгугар.
  • 19 Сатаната

    13 28 Отговор
    Я, у лево.
  • 20 Принос

    52 13 Отговор

    До коментар #12 от "Хехе":

    в милиардното грабене чрез далавери с обществени поръчки ! Върна се омазан до ушите в Германия когато потече потока от европейските пари за България от ЕС ! Кой беше кмет на София ? Коя партия се създаде и с какви постове възнаградиха пастирката врачка за приноса ѝ в грабежите ?
  • 21 Лозанчо

    60 10 Отговор
    Лозан Панов, този снобар и фалшив герой, най-добре да спре да дава интервюта, с които засилва шансовете да вземе по-малко гласове от Луна.
  • 22 Кинжал

    61 21 Отговор
    Няма лошо да ги видим всички тези претенденти срещу президента Радев, за да стане ясно докъде ще стигнат с падението си и какви нови глупости ще измислят в опит да го очернят. Това ще мобилизира още повече хора да го подкрепят и да излязат да гласуват! Той вече се доказа като истински държавник и всеки, който се опита да го охули със сигурност ще си вкара автогол или както отбелязва Христов, вече пресолиха манджата и ще търпят само негативи от това!

    Коментиран от #67

  • 23 ГЕРБ+ДПС-ПОБЕДА🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    22 52 Отговор
    МНОГО СМЕ....СИЛНИ СМЕ....ГЕРБ ИМА 1 МИЛИОН....ДПС 500 ХИЛЯДИ....ГЕРДЖИКОВ ПРЕЗИДЕНТ....МУСТАФА ПРЕМИЕР....БОЙКО ВИЦЕ....РАДЕВ СА СПИЧА....🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷МНОГО СМЕ -СИЛНИ СМЕ...

    Коментиран от #39, #99

  • 24 Българин от САЩ

    24 24 Отговор
    Нямам лични впечатения от този Иво Христов,но фразата му за 80-те % се оказа отлична.Респект,г-н Христов /както се казва в САЩ/.

    Коментиран от #29, #103

  • 25 ХУМОР САТИРА И ДС

    20 39 Отговор
    ТО ТОЛКОВА АГЕНТИ В ИНИЦИАТИВНИЯ КОМИТЕТ НЕ ИМАЛО ДАЖЕ И В САМИЯ АПОГЕЙ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ😂ТЕ ТОВА Е ТОР ТА ПО РАДЕФСКИ ДC ЦК ДC ЦК
  • 26 нашия

    18 7 Отговор
    най-смущаваща е последната част от цитата на Христов ...за евро ценостите и установените правителства....ако искаме правителства мачкащи безогледно народа си /не че тук не е така/ ...да сме изберяли евопейски цености/каквото и да разбират под това/...
  • 27 ГЕРБ+ДПС-ПОБЕДА🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    11 43 Отговор
    ГЕРДЖИКОВ-ПРЕЗИДЕНТ....МУСТАФА КАРАДЬАЯ-ПРЕМИЕР ....БОЙКО-ВИЦЕПРЕМИЕР....ИДВА СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ....КАТО ЧАСТ ОТ БРАТСКА ТУРЦИЯ....🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    Коментиран от #34

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 нашия

    32 1 Отговор

    До коментар #24 от "Българин от САЩ":

    тоя е друг Иво ХРистов...не е той с 80-те %

    Коментиран от #40

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    5 6 Отговор
    Ще стане, като се затопли времето- сън в лятна нощ.
  • 33 ПСР

    35 14 Отговор
    Точно така е."Ректорът на ректорите",реши да става Плевнелиев на плевнелиевите.Жалка историйка.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тошо

    29 17 Отговор

    До коментар #3 от "SDEЧЕВ":

    До колкото е известно ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ Е САМО СЛЪНЦЕТО БОКО ТИКВОКО! ЛЪЖЕЦ И СТРАХЛИВЕЦ!
  • 36 БирникЪ

    15 4 Отговор
    Някои тук май не са прочели статията, или не са я разбрали!
    "Сега се опитват буквално да удавят избирателите в лъжи. Сиреч, залагат на количеството, не на достоверността на лъжите. На армията от тролове в медиите, не на аргументите им."
  • 37 Бай Шиле

    14 39 Отговор
    Зеленият чорап е назначил любовницата си на втора длъжност.По същото време има 8000 души назначени по същия начин законно за 6 месеца в държавната администрация.Фатмака е взел подкуп от шведското правителство да лобира за Грипен.Това го каза Цветанов Асансьора,снимайки се в тренажор на Ф 16.Без коментар.Радев разединява нацията с вдигнатият юмрук.Не е редно.Аз трябва да се обединя с Пеевски и да си делим сметките за парното.Деса фучи с Мерцедеса в насрещното.Радев усмири я тази.ПРЕПОРЪЧВАМ НА КОНКУРЕНТИТЕ НА РАДЕВ ДА ИЗПОЗВАТ ТЕЗИ ОПОРКИ И ДА ГО СРИНАТ ОТ НАДПРЕВАРАТА.

    Коментиран от #74

  • 38 Го4о

    13 24 Отговор
    Иво, може ли така да си заблуден та да мислиш , че най-старата партия НЕ Е СТАТУКВО???? Мислех те за по-сериозни човек.

    Коментиран от #44

  • 39 Да дааа

    25 7 Отговор

    До коментар #23 от "ГЕРБ+ДПС-ПОБЕДА🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Силни сте с кражбите и грабежите.
  • 40 Българин от САЩ

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "нашия":

    Проверих.Той е.Възможно е да греша.Много вода има между България и Чикаго и стават грешки.И кой го е казаал?

    Коментиран от #45, #46

  • 41 Гюл Бахча

    7 14 Отговор

    До коментар #7 от "Съдията Дред":

    Направо жестоко! Иде ми да гласувам за ДПС 😁😁😁
  • 42 Доган

    16 21 Отговор
    Герджиков президент с наша помощ
  • 43 Ататюрк

    2 11 Отговор
    Почивам съм в 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    Коментиран от #61

  • 44 Родна

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Го4о":

    Партия, Сине!
  • 45 Професор Иво Христов от ПУ

    21 10 Отговор

    До коментар #40 от "Българин от САЩ":

    Много умен и пределно апокалиптичен! За съжаление в повечето случаи е прав.
  • 46 Същият

    6 7 Отговор

    До коментар #40 от "Българин от САЩ":

    Той е две личности в едно.
  • 47 Го4о

    18 25 Отговор
    Радев дори и да спечели, ние от ГЕРБ, ДПС и Дъ Бъ ще го свалим с импийчмънт! Диктатора вън!

    Коментиран от #64

  • 48 📌🇧🇬

    15 25 Отговор
    Иво Христов е олигофрен със професорска титла, обслужващ Червено/Кафявата утайка, която, в момента управлява България, синовете и дъщерите на бифшите шофьори на ДС и ЦК на БКП. Българина е свикнал на комат хляб, недоучен, със отнет Имот и Земя, която днешните крадци да приватизирали/откраднали за втори път, всичко изградено от Българският Народ е унищожено и разпродадено за жълти стотинки, Народ който е съгласен със следните определения като: “Проф. Иво Христов без задръжки: 80 процента от българите са дебили.” Това е след 75 години Червено/Кафява Мафия!🏴‍☠️📌
  • 49 Прав си Иво Христов!! Много хора, чакаме

    21 15 Отговор
    Този ден, ще подкрепим Радев и Себеси!! Няма място за отстъпление, да не се срамуваме от децата си!!

    Коментиран от #60

  • 50 📌🇧🇬🏴‍☠️

    3 3 Отговор
    Са “приватизирали”🏴‍☠️📌
  • 51 9788

    19 15 Отговор
    Румен Радев- най- смелия и най- великия президент на България през последните 30 години.

    Коментиран от #58, #71

  • 52 📌🇧🇬

    11 18 Отговор
    БКП е носител на Две Национални Катастрофи, веднъж 1944 г., когато отнема насилствено Собственост, Земя и Имоти и след 10 Ноември 1989 г. “приватизира” открадва Спестяванията на Българите, разрушава Народна Собственост изградена срещу комат хляб, и разпродава най добрите активи на свои приближени - Бифшите Шофьори на ДС/УБО и ЦК на БКП, създава бойните Мутренски Групировки, ВИС, СИК и самият Бойко Методиев Борисов.
  • 53 пешо

    8 12 Отговор
    "просташката декада"

    апцалутно попадение! вдигнато палче за господин христов!
  • 54 📌🇧🇬

    8 10 Отговор
    📌🏴‍☠️:) “професорът” така нареченият “смоук скриин” на бойното поле на Червено/Кафявата Мафия.

    Коментиран от #55

  • 55 Олигаврх

    0 5 Отговор

    До коментар #54 от "📌🇧🇬":

    Той е наше момче, македонче!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Роксана

    10 16 Отговор
    Жалко е,че и ти и други като теб сте в комбина "Зелен, потен чорап"
  • 58 6969

    12 18 Отговор

    До коментар #51 от "9788":

    Този клепар е най-лошото, което се е случвало на България в най - новата и история. Даже Жан Виденов успя да сплоти българите. Този сумтящият женкар успя да разедини българите, да се изложи на всички позиции, да създаде две поредни слугинажни правителства, погазвайки безцеремонно Конституцията и да превърне парламента в сборище от стари, повехнали мутреси, мазни нечисто пътници със зелени пуловер чета, хапещ си устата...със неясна сексуална ориентация и чалгаджии... Е, друг такъв президента дано да нямаме... А Бат Иво - гледа да изкара за последно някой лев... "Почтени, свободни и талантливи – това е профилът на хората в Инициативния комитет, издигнал кандидатурите на Румен Радев и Илияна Йотова. Все личности с позиции." ХАААААХАААААХААА... СЕГА ТОВА Е НОВОТО ИМЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ... ХААААХААА... ИВООООУУУ, АРЕ БЕГАЙ У ЛЕВО.... ХААААХААА....
  • 59 ГЕРБ папуняци

    16 11 Отговор
    Признаваме, че издигнахме Анастасчо!,но
    сгрешихме! Бил е видян на гей парада,не че е
    лошо,ама не каза на Бойко и ни спукват от бъзици! Трябваше да бъде Стъки или Къдравата Сю! Ама, на,хак да ни е!

    Коментиран от #62

  • 60 Хааааахаа

    7 10 Отговор

    До коментар #49 от "Прав си Иво Христов!! Много хора, чакаме":

    Докато чакате да подкрепите този, който сам си натисна копчето за катапултиране е добре да по работите върху правописа си... То тези които го подкрепят не блестят с интелект, но все пак....

    Коментиран от #93

  • 61 Бах

    12 3 Отговор

    До коментар #43 от "Ататюрк":

    Почивай си . През първата световна можеше да откъснем главите на Антантата , По азбучен ред , Русия се предаде на четири държави , които бяха ОСТА , тоест Австрия , България , Германия , Турция . Целият свят воюваше срещу всички ни . Едвам ни биха . Гадовтете на Запад знаят за ДОЙРАН И ЧАНЪККАЛЕ , това са се изучава във военните академии. Слава на Войните.
  • 62 Гадефци Радефци

    7 14 Отговор

    До коментар #59 от "ГЕРБ папуняци":

    Ама Вие май също сте били на гей парада-я колко сте информиран... Любопитното е обаче кой държеше за ръка Ханджигейчо, Бабхурян или Румката... Защото гей парада подкрепи протестите на Гадефф и оаканото трио...
  • 63 Анастасчо ГЕРБаджиков

    16 7 Отговор
    Що ми трябваше да се бутам сред мъжете..
    .но си е приятно...бутането....
  • 64 Ммм, дааа

    10 15 Отговор

    До коментар #47 от "Го4о":

    Мисля, че няма причина за притеснения - ушатия клепар сам си ритна стола, който преди 5 години ДПС му поставиха да седне.
  • 65 Г Е Р Б са дотук !

    16 9 Отговор
    Измитаме този Б О К Л У К !

    Коментиран от #69

  • 66 Бат Вальо

    13 3 Отговор
    А, що сте толкоз изтръпнали от страх, бе ... страх ви е от народния вот, а??? И има защо, има защо ...
  • 67 КАМА

    11 18 Отговор

    До коментар #22 от "Кинжал":

    Ми то Радефф така се самооака, че на другите не им се налага да го черният. Даже в чуждата преса пишеше за сексестките му изказвания... А иначе гони каките по плаца Мунчо... Мушморок-нещо се е кротнал, един мааазен... Ти да видиш... На 14.11. Да натисне копчето за катапултиране.
  • 68 📌🇧🇬

    8 12 Отговор
    След 10 Ноември, БКП/БСП разрушава/разпродава Народна Собственост която не е собственост на БКП/БСП! 📌🏴‍☠️ Никъде в Конситуцията не е заявено че Държавната Собственост е собственост на БКП/БСП! 📌🏴‍☠️ Това е Червено/Кафявата Мафия в България, вече 75 години!
  • 69 Хааааахаа

    5 15 Отговор

    До коментар #65 от "Г Е Р Б са дотук !":

    На 14.11 сме първа политическа сила-вън продажниците и нищоправещите...
  • 70 📌🇧🇬

    8 10 Отговор
    📌🏴‍☠️:) Червено Кафявата Пропаганда и “брейн уашинг” ще ви помогне да заобичате и палачите на Собствените Ви Родители, така както некои обичат Мустафа Карадайъ. Нарича се Стокхолмски Синдром, в България има почва от 500 Турско Робство и 75 години Червено/Кафяв Тоталиризъм.🏴‍☠️📌
  • 71 Така ти се иска,

    9 14 Отговор

    До коментар #51 от "9788":

    но фигурантът на черепа е мишка, завряна в дупката на историята.
  • 72 📌🇧🇬

    5 9 Отговор
    :) Никъде в Българската Конституция преди 10 Ноември 1989 г. и след 10 Ноември 1989 г. и преди 9 Септември 1944 г., никъде няма да прочетете че Собственоста в България била тя Частна или Държавна принадлежи на Червено/Кафявата Шайка Комунисти БКП/БСП! Залагам всичките си пари за този който успее да докаже че има даже едно изречение и в трите български конституции което да споменава БКП/БСП като собственици на Собственоста в България.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Верно ли

    17 7 Отговор

    До коментар #37 от "Бай Шиле":

    Никакви опорки не могат да го сринат вече - гледахме го под лупа 5 години, не се огъна нито веднъж и пред никой. Даже Козяк си излъчиха Лозанчо за президентските избори. Такъв президент ни трябва!
  • 75 Бат Вальо

    11 14 Отговор
    Пригответе на льотчика парашут, щот ще се сгромоляса много отвисоко ... но вие вече го знаете, нали ... а за себе си помисли ли, а Ивчо ...
  • 76 Здравко

    9 9 Отговор
    Този е за Карлуково!
  • 77 Ректората

    15 10 Отговор
    Този господин , Ректора ще бъде същата марионетка като Плевнелиев !!! И вдички марионетки и кслинки от статуквото ! Гласувам за президентска реоублика на Радев и Бойко Рсшков да изметът тая измет съществувала от 10-11 години !!!!

    Коментиран от #84

  • 78 Кинжал

    14 10 Отговор
    Ако са могли да го уязвят президента Радев, при тази съпротива, която оказа на мафията, за толкова години все щяха да му намерят слабо място и да го притиснат. Той, обаче, се оказа железен! До там стигнаха в безсилието си и глупостта си, че нахлуха въоръжени в президентството и това, разбира се, им изяде кухите глави! Май поука още не са си извадили!
  • 79 Роксана

    10 9 Отговор
    Жалко е,че и ти и други като теб сте в комбина "Зелен, чорап"
  • 80 отговор

    11 11 Отговор
    "Герджиков прие да е благовидното лице на един дискредитиран режим, а това е мефистофелска сделка.“ ... Много точно казано, и жалко за акедимчната общност и изтъкнатите лица, които го излъчват с т.н. "Инициативен" комитет.

    Коментиран от #82

  • 81 hahaha

    8 6 Отговор
    ...изпусна агентите на ДС...
  • 82 216

    9 10 Отговор

    До коментар #80 от "отговор":

    А защо нищо не казваш за агинтите в инициативния комитет на фатмака
  • 83 Чичо Тони

    8 10 Отговор
    „Жaлкo e, чe рeктoрът нa Aлмa мaтeр приe рoлятa нa нoвия Плeвнeлиeв. Тoвa e cмущaвaщo зa вcички oбрaзoвaни бългaри, кoитo прeживяхa прocтaшкaтa дeкaдa."
    Това казва всичко. Другото е излишно.

    Коментиран от #91

  • 84 Ммм, дааа

    8 10 Отговор

    До коментар #77 от "Ректората":

    Хааахаас, шут за РСШКУФФ И РДАДЕФФФ...
  • 85 Роксана

    11 9 Отговор
    Жалко е,че и ти и други като теб сте в комбина "Зелен, чорап" и поза "хасковки пъпеш в главата"
  • 86 ЧОБАНИН

    8 8 Отговор
    РАЗБРАХ ХОРАТА ОТ ДС И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ СА НОВИТЕ ПОЧТЕННИ А РАДЕВ Е ТЕХНИЯТ ЧОВЕК СУПЕР Е ТОГАВА АЗ СЪМ НЕПОЧТЕНН /АРЕ У КАНАЛО КЕНЕФИ
  • 87 fxpro

    9 9 Отговор
    За първи път съм на 100% съгласен с написаното.
    Трябва да подкрепим нашия Президент,иначе нещата отиват на зле.
  • 88 Президента е само един

    9 8 Отговор
    И той се казва РУМЕН РАДЕВ, той човека вдигна юмрук и поведе България да се бори срещу престъпното и КРАДЛИВО правителство гепи гроб борисофф. Респект генерале.

    Коментиран от #89

  • 89 fxpro

    6 1 Отговор

    До коментар #88 от "Президента е само един":

    +1 факт неуспорим
  • 90 И аз да кажа

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "Шкумбата":

    Как не ви мързи да напишете такава плоска глупотевина?
  • 91 И аз да кажа

    6 10 Отговор

    До коментар #83 от "Чичо Тони":

    Хайде тоя пресоли манджата! Просташка декада, а? Просташко било с премиер доктор на науките (въпреки, че Бойко никога не е размахвал титлата) А 45 години каскети те като баща му на Иво Христов като ги търпяхме? Живков, дето сричаше, министрите му без образование, неграмотницата Дража Вълчева? Тоя що не се гръмне? Заедно с ерудитите- ченгета?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Милев

    4 5 Отговор
    Много точен коментар. Всички сме като юмрук зад Радев.
  • 95 Уж софияниц

    4 1 Отговор
    По добре плевналиев отколкото мадуро За 3-4 място ще се борят радев и карадаиъ
  • 96 Комунист

    1 2 Отговор
    Щом са били в ДС това са наи подченните и честни хора С конкурс избирани
  • 97 Иво иво

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кумбре Веска":

    Не картел а мафията на капитал се обедини Честито
  • 98 Георги v. Ч

    3 1 Отговор
    Кои са почтенни? Богдана "репресираната", която 70-те се омъжи за сина на Лъчезар Аврамов(член на ЦК на БКП, министър, посланик и т.н.човек от висшата номенклатура) след като комунистите са убили баща и. Стефан Димитров, богопомазан преди и след 10 ноември 1989 г., абсолютен алкохолик и прехвален композитор.. Не искам да продължавам.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Комунист

    3 1 Отговор
    90% от инциативния комитет издигнали зеления чорап са агенти и доносници от ДС.И били почтенни!!!!!Наглост комунистическа.
  • 101 наблюдателен

    3 0 Отговор
    За пловдивския свинар в собствената му партия не каза нищо за 15 години.
  • 102 vin

    1 1 Отговор
    Малко глупаво е да се вярва, че един учен ректор на ректорите би могъл да бъде контролиран от когото и да е още повече от Борисов
  • 103 Мимоходом

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Българин от САЩ":

    До 24-Думите за 80% са на професор Иво Христов, вече бивш депутат от БСП.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове