16 Октомври, 2021 06:10 4 361 100

Главчев: Генерал по принцип може да бъде и интелектуалец, но не в нашия случай

  • димитър главчев-
  • герб-
  • избори-
  • президент-
  • парламент

Никога не сме се коалирали с ДПС, заяви представителят на ГЕРБ

Главчев: Генерал по принцип може да бъде и интелектуалец, но не в нашия случай - 1
Снимка: БГНЕС

"Всеки се явява на избори с мисълта, че ще спечели. Не мисля, че проф. Герджиков ще отпадне за балотажа, мисля, че ще спечели изборите", заяви Димитър Главчев от ГЕРБ в студиото на "Денят ON AIR".

Партията му се надява Герджиков да бъде избран като антипод на Румен Радев.

"Генерал по принцип може да бъде и интелектуалец, но не в нашия случай. Ние търсихме фигура, която да обединява, а не да разделя. Досегашният президент не може да се нарече, че олицетворява единството", подчерта Главчев.

Според него изказването на проф. Герджиков, че няма нищо общо с ГЕРБ е било грешно разтълкувано.

"Аз го отдавам на липсата на политически опит. Човек винаги може да изпусне дума, която да се изтълкува по начин, който не е правилен. Той добре подчерта, че разчита на подкрепата на ГЕРБ. Такива хора говорят и по-открито, но не го е казал в смисъла, в който се разтълкува - че го е срам от ГЕРБ", уточни бившият депутат от ГЕРБ.

Той подчерта, че на тези избори много неща ще се случат за първи път - каквото е и издигането на кандидат за президент на ДПС.

"Когато кандидат за президент е председателят на партията, никой не може да предположи дали ще има балотаж. Всеки отива на избори, за да спечели и да дръпне гласове за парламентарния вот", заяви Главчев пред Bulgaria ON AIR..

И подчерта, че от ГЕРБ никога не са се коалирали с ДПС.

"Ние с ДПС никога не сме управлявали заедно, има такива митове, но аз не съм присъствал нито на разговори, нито на съглашателства. В НС сме имали теми, по които те са гласували в наша подкрепа, като запазването на плоския данък. Има теми, по които имаме общи виждания, не смо с ДПС, но и с БСП, това е нормално", уточни ексдепутатът.

Той беше категоричен, че още е рано да се говори с кого ГЕРБ биха се коалирали в следващото НС.

"Ако някой иска да изчегърта корумпираните, ние сме "за". За съдебната реформа си струва да работим заедно, всички са "за" съдебна реформа. Но тя не се изразява в това главният прокурор да не се казва Иван Гешев. За отстраняването на който и да било главен прокурор трябва да се промени Конституцията, а едва ли ще се събере нужното мнозинство от 2/3 от депутатите. Те обикновено мнозинство не успяха да съберат", коментира Главчев.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 69 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман

    103 5 Отговор
    от теб , бе !
  • 2 Главчев или главанак-празна кратуна

    119 7 Отговор
    Едно време казваха на Партийните секретари Главанаци, бяха се такива Умници, като теб, Главчев!!!!
  • 3 дядото

    103 8 Отговор
    ти да видиш.главчев посмя да каже нещо за боса си
  • 4 Като

    105 6 Отговор
    ти гледам "интелектуалната" физиономия и присвитите тънки устни и се чудя до кога ще имаш трибуна и ще лапаш ?

    Коментиран от #45

  • 5 гадно

    99 7 Отговор
    Гламав и злобен това показва тази физиономия.
  • 6 Лост

    105 6 Отговор
    За кой Генерал говориш? За истинският или измисления?

    Коментиран от #44, #93

  • 7 Скакауец

    121 6 Отговор
    Главчееев, Главчев, един човек с достойнство щеше да напусне ОПГ гроб на мига, когато босът ти буквално те изгони от председателското място в НС и тури ПКП...Ама ти, понеже си с характер на плужек преглътна унижението и продължаваш да лижеш з.....а на банкянското "величество"! Всъщност всички гробари сте такива - безгръбначни плазмодии...

    Коментиран от #9

  • 8 Фффффф

    93 7 Отговор
    Майор,пожарникар, с протекция на Доган става генерал - що е то ?
  • 9 Какво

    61 4 Отговор

    До коментар #7 от "Скакауец":

    достойнсва има някой без каквито и да било принципи , правещ всичко самои единствено за лични облаги ? Ей като тоя !
  • 10 Лост

    78 5 Отговор
    Главчев да каже как другия "Генерал" махна М. Маринов като министър на Дпс от правителството и сега е за трети път кандидат депутат от Герб? Никаква обвързаност с Дпс. И къде е Горанката който проспал едни 700млн? Пак нищо общо с Дпс.
  • 11 TROY

    51 6 Отговор
    Генерали са били, генерал Колев, или генерал Чочоолу. Вие сте плазмодии. Не е нужно да бъдеш генерал със лампази а просто човек отдаден на собствения си народ. Справка, войната на капитаните.
  • 12 ГЕРБ - Жени

    49 14 Отговор
    АНАСТАС Е С НАС ! АНАСТАС ОБЕДИНЕНИТЕЛ НА НАРОД И МУТРИ !
  • 13 Пенди

    52 5 Отговор
    С тия тънки устни сигурно си и тесняк? А тия при бай Ставри умират за такива като теб!
  • 14 главанак

    59 5 Отговор
    И тоя простия, тръгнал да раздава акъл, дето няма. А бре главчо, ти си толкова прост, че няма измислена такава мерна единица в света бре.А по въпроса с магарето ви кандидат за президент, и то даже се срамува от вас герберастите. Искахте да излъжете българите че само го подкрепяте уж, и като се разбра за лъжата ви, даже магарето ви се отрече от гнусните ви муцуни.
  • 15 Шопо

    55 4 Отговор
    Сестра ти да върне къщата за гости,с която я уреди,бе главанак!!!
  • 16 JEFF

    51 5 Отговор
    Някой лъже. Главчев казва, че са търсили и намерили Герджиков. Герджиков казва, че не е партийна кандидатура. В случая ни лъжат интелектуалците на ГЕРБ. Никога ГЕРБ !
  • 17 Съобразяващ

    48 5 Отговор
    Само като чуеш името му, ти става ясно колко му е способността да оценява хората
  • 18 Pilot

    57 3 Отговор
    Тия в Гроб все едно един ги е правил ! Нахални, безочливи до безобразие и естственно Генерала им е трън в очите, защото само той се изправи срещу кражбите и корупцията ! За какво обединяване говори този, първо трябва да има съд за тези, които окрадоха народа !

    Коментиран от #22, #75

  • 19 Опит

    27 4 Отговор
    "Аз го отдавам на липсата на политически опит."
    Е, като президент ли ще придобива политически опит ? Ами той докато се научи и мандата му свършил... Или ще бъде само фигурант...
  • 20 Черен Петър

    38 1 Отговор
    Интересно, тоз за интелектуалец ли се има? Мале, мале, аман ни е работата ако интелектуалците ни са като тоя или още по-зле - като неговият бос от Банкя! И за сведение на Главчев, че генералът, който той има в предвид, по интелект, култура и възпитание е далече над нивото на всичката герберастка паплач, да не говорим за нивото на фейк генерала на пожарникарските воиски...
  • 21 Бая

    31 3 Отговор
    имоти натрупа от нищо правене и ДС контакти , другарьо безроден !
  • 22 Погледни

    22 2 Отговор

    До коментар #18 от "Pilot":

    им намярата (потеклото) и им гледай управата !
  • 23 Харесвам 🎃, само сготвени

    37 1 Отговор
    Главчев, главчев..., забрави ли как рева в коридора, когато простакът от Банкя те изгони и те смени с онова нещо от Кърджали. Да не си мислиш, че изказването му в тесен кръг за теб, е било по-различно от онова за нея? В морално отношение сте тотална щета.
  • 24 АЙ СТИГА БЕ

    31 1 Отговор
    Така е Главчо! Всички знаем, че според съвременният хомо сапиенс е плод на дълъг еволюционен процес, само полковникът е произлязъл от подполковник. Вашият генерал от какво се пръкна
  • 25 Боко:

    33 1 Отговор
    Ей, главанак скрий се, че ще провалиш кампанията. По-добре да си мълчим и да ни мислят за прости, отколкото да говорим и да разсеем съмненията.
  • 26 пациент

    32 1 Отговор
    "И подчерта, че от ГЕРБ никога не са се коалирали с ДПС."

    я пак!
    е, обичам ги гербавите, и това си е! такава наивна и откровена наглост!
    от къде ги изравят такива главанаци? за далаверите коалиция не е нужна, гусине.

    Коментиран от #29, #30

  • 27 Честир Хелуийн Червено Тикво

    30 1 Отговор
    Тоя е срам за Българската политика! Да се експедира Незабавно в Белене!!!
  • 28 big

    28 1 Отговор
    Този човек знае ли какво говори? За генералите имам предвид! Въобще дали може да направи сравнение между неговия генерал и този за когото говори? Тук не може въобще да се говори за сравнение: едно книжен, нагъл, прост, убиец, престъпник-мафиот и президента Радев! Да, военен от кариерата и модифициран акъл да се подчинява на заповеди и по-малко да мисли, но няма никаква база за сравнение!
  • 29 Аз пък

    23 2 Отговор

    До коментар #26 от "пациент":

    му вярвам.
    Аз повярвах и на оня, Аладин ли беше, какъв беше, от ДПС, който каза че Росенец е спортна база.
  • 30 Индивиди

    27 2 Отговор

    До коментар #26 от "пациент":

    Като тоя по горе, като Манев, Биков, Цонев, Кючюка...си мислят и внушават, че хората са глупави и не разсъждават, че не могат да преценят. Ей такива индивиди, питеци, хулигани..такива престъпници трябва да бъдат в Затвори. Ей с такова ЗЛО в политиката и обществения живот, България не може да се развие...
  • 31 Мислещ

    20 1 Отговор
    А интелектуалец по принцип може да бъде човек, но не и във вашия случай.
  • 32 Силвана

    30 1 Отговор
    Не знам кой е интилигентен и кой какъв , но всичко и всички се довежда до,, равно"на г-н Радев!Направо ви бърка в сърцето на тъпата и алчна партия ,,герб" !

    Коментиран от #41

  • 33 АЗ ПОМИСЛИХ

    26 1 Отговор
    ЧЕ ГОВОРИШ ЗА ВАШИЯТ "ГЕНЕРАЛ"
    НАПРАВЕН ОТ ЦАРЯ. ЗА "ЗАСЛУГИ".
    ТОЙ АКО НЕ БЕШЕ ОТ СИК И МУТРА
    ОЩЕ ЩЕШЕ ДА СИ Е СТАРШИ ЛЕЙТЕНАНТ. НЕ ПРИНЕЗЯВАЙ
    ДРУГИТЕ. А ВИШ СИ ВАШИТЕ.
  • 34 Николай Стоименов

    27 1 Отговор
    Особено когато въпросният генерал е прочел една книга в живота си и то до средата.Доста време ти отне да го проумееш Главчев ама то името говори идва от главанак 6483
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 публикувам

    23 1 Отговор
    Няма такава проста безочливост!
  • 37 P1amen

    1 25 Отговор
    Нито е ген. Нито инт.Дано Анастас ни отърве от тоя отвратитко.

    Коментиран от #40

  • 38 JEFF

    30 1 Отговор
    Така е . Във вашият случай вашият генерал не е генерал, не е интелектуалец . Борисов е олицетворение на простотия , селска хитрост и алчност . Никога ГЕРБ !
  • 39 А бе

    23 1 Отговор
    Тая мърша пък от къде изплува ?
  • 40 Протестър

    15 1 Отговор

    До коментар #37 от "P1amen":

    Пламене, пламенееее, г0вн0 рядко.
  • 41 Аааа

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "Силвана":

    .... не в сърцето, някъде другаде, ама хайде да не уточнявам.
  • 42 Уточнение

    18 1 Отговор
    Гравчев, главчееев, голяма си отврат. Б0КЛУК.
  • 43 Ами

    16 1 Отговор
    То можеше ама геренал жипко бибинкоф нали ви матаковаше мозък десет години
  • 44 Главню

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Лост":

    Ми за кой за жипко бибинкоф гереналния
  • 45 Анализатор

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "Като":

    Те в ГРОП са все такива.
  • 46 Уйке

    19 2 Отговор
    Абе Главочев! Плевнелиев ли беше интелектуалец-обединител? Може би прф. Ал. Цанков или прф. Б. Филов, а най-вече,, д-р"Бойко Борисов! Ами при тези,, блестящи" примери защо да очакваме от Герджиков нещо по-различно! Що се касае за ген. д-р Р. Радев, той е истински интелектуалец, който макар и летец, винаги е бил на земята при своя народ, за разлика от повечето,, интелектуалци, " които си въобразяват, че са по-специални и гледат с високомерие на,, простолюдието"! Едно трябва да е ясно и на Главчев, и на такива като него-отдавна отмина времето, когато в едно село бяха грамотни само даскала и попа!
  • 47 А бе

    20 1 Отговор
    тоя не си заслужава и да се коментира. срам.
  • 48 Стефан

    19 1 Отговор
    Не мисля, че проф. Герджиков ще отпадне за балотажа, мисля, че ще спечели изборите", заяви Димитър Главчев от ГЕРБ. Когато си плямпаш само за да направиш вятър на устата е лесно, човека НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, не е в щаба и после след загубата лесно се оправдава, само че г-н Главчев НИЕ ПОМНИМ че защитаваше мутрата когато не се явяваше на парламентарен контрол, беше като Матросов и когато БСП заплашиха че ще напуснат залата ви изхвърлиха като ненужна вещ, изтри си мутрата ръцете с вас, както се казва УПОТРЕБИ ВИ, загубили сте всякакво достойнство и морални норми, така че не се интересуваме от безгласни букви.

    Коментиран от #60

  • 49 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    22 1 Отговор
    Сега насосахте Герджиков, че е от ГРОБ. После като падне и се изложи ще казвате, че не е от ГРОБ! Смешници!
  • 50 антигерб

    18 1 Отговор
    Че главата ти е голема кат на боко , не означава , че сте умни ,,,
  • 51 Преиначаване

    15 1 Отговор
    Интелектуалец може да бъде всеки, но не и "този - главундеров", Главчев.
  • 52 Хахаха

    16 1 Отговор
    ВЪВ ВАШИЯ СЛУЧАЙ Е ПРОСТ СИКаджия С С ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ И ПРЯКОР ТИКВАТА. Не случайно
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Мисирки ГЕРБ

    14 2 Отговор
    Долу ГЕРБ. Бойко в затвора
  • 55 шопендар

    10 1 Отговор
    главчев да беше посочил един случай поне,НА ГЕНЕРАЛ -ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ,и може ли да разтълкува понятието интеле......?????
  • 56 Нали

    14 1 Отговор
    и вашата тиква се води генерал бе, другарю Главчев ? Или вашите гербави фуражки са завършили Харвард.
  • 57 Тато из Правец

    17 2 Отговор
    Буци е магистрален убиец!!! Ген. РАДЕВ- е истински воин от кариерата! Няма база за сравнение между паталогичен убиец и кадрови военен!!!
  • 58 СЪС СИГУРНОСТ...!

    13 1 Отговор
    ,,Генерал" Борисов- не може да бъде...- интелектуалец...!!!Обратното твърдение е...- Пунта-Мара...
  • 59 Буха ха

    17 1 Отговор
    Главчев, колкото и да се напъваш, Маноил Манов е по голям главанак от тебе. Покрай вас двамата Тома Биков минава едва ли не за интелектуалец.

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Вашия

    6 1 Отговор
    "генерал" не струва колкото чепика на Генерал-Моузес!
  • 62 Няма

    12 1 Отговор

    До коментар #59 от "Буха ха":

    по прост милиционер от Манов!
  • 63 Нов

    9 1 Отговор
    Главчо , а пък нагъл.
  • 64 това е ясно

    9 0 Отговор
    Ако не заявите, че можете да спечелите изборите, то никой няма да ви гласува.
    Ама някак много анемично го давате. Не виждам ентусиазъм!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Бамбука

    7 1 Отговор
    Какво казва Вожда ви Главчев ? Аз съм прост и вие сте прости. Сега набутахте и Герджиков в отбора на простите и започнахте - Не съм от герб, от герб съм. Разберете се бе Главчев.
  • 67 Кочо

    9 1 Отговор
    Защо 3/3 от представителите на Мъжка красота - Герб са с конски картуни!? Лазаров, този тук, Маноил, Главният тиквеник? На Георг картуната му още не е пораснала до степен за лидер, защото е малък все още! Сачева е бая капацуна също.
  • 68 Прииликата

    10 1 Отговор
    Този е като Ристо Иванов. Уж говори много убедително ама нищо не му се разбира, а се мисли че е политик и то опитен?
  • 69 ФАКТ

    13 3 Отговор
    КАТО СЛУШАМ КАК ПРЕСТЪПНИК ОТ ГЕРБ ДАВА ОЦЕНКА НА ГЕНЕРАЛ, КОЙТО Е ЧОВЕК НА ДОСТОЙНСТВОТО, МОРАЛА И ЧЕСТА МИ ИДЕ ДА ГО ЗАПЛЮЯ С КЕФ В ЛИЦЕТО!
    ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА СЕ АКТИВИРАХА, ЗАЩОТО ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА НЯМАХА ЛИДЕР, А ПРЕДИ ТОВА ГРУПИРОВКИТЕ СЕ КРИЕХА КАТО ПЛЪХОВЕ, ДОРИ НЕ ИСКАХА ДА РАЗГОВОРЯТ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - НЕ СЕ ВЕСВАХА ПРЕД ТЯХ, А ЛИДЕРА ИМ СЕ КРИЕШЕ КАТО ПАРТИЗАНИН В РОДОПИТЕ! НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС МЕСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА, НО ДОКАТО НЕ БЪДЕ СМЕНЕН ГЛ. ПРОКУРОР И ЦАЦАРОВ, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО ТЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ И ГИ СЛАГАТ НАД ЗАКОНА, ЗАЩОТО И ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ СА ПРОДУКТИ НА ГЕРБ И ДПС. ПЛАТЕНИТЕ ИМ КЛАКЬОРИ СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ, ЗАРАДИ ВМЕНЯВАНЕТО, ЧЕ ДВЕТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА И ЧЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ, ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ЛЪЖЕХА И МАНИПУЛИРАХА НАРОДА.

    Коментиран от #76

  • 70 ДА ДА

    10 3 Отговор
    ГЛАВЧЕВ, ПРЕСТЪПНИК БЕШЕ, ТАКЪВ СИ И ТАКЪВ ЩЕ ОСТАНЕШ! ОТ ПРЕСТЪПНИКА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЧОВЕК!
  • 71 фбр

    11 3 Отговор
    Никакво обединение с герберските боклуци!

    Коментиран от #80

  • 72 веселяк

    9 2 Отговор
    Аааа щото генерал Баце пращи от интелект! Най-гуемия ентелегент сред генералите и най-гуемия генерал сред ентелегентите! Да се свети името му!
  • 73 тоя

    5 1 Отговор
    ще ни умори от смях

    Коментиран от #78

  • 74 Павел пенев

    3 1 Отговор
    Какви са тези разсъждения бе Кратунчев?

    Коментиран от #77

  • 75 Бойко идвай

    4 11 Отговор

    До коментар #18 от "Pilot":

    РАДЕВ Е РАЗСЛЕДВАН ОТ ГЕШЕВ ЗАЕДНО С НЕГОВЕТЕ ПРИБЛИЖЕНИ И СЕ УПЛАШИ И ВДИГНА ПАРТИЗАНСКИЯТ СИ ЮМРУК ЗА ДА ЗАЩИТИ СЕБЕ СИ А ВИЕ ЗАБЛУДЕНИТЕ КАКВО ПОЛУЧИХТЕ ОТ ОГРОМНИТЕ ПАРИ И БОГАТСТВА НА ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТЕ НИЩО НИЩО СЕГА ВИЖДАТЕЛИ КАК Е БЪЛГАРИЯ РАДЕВ МРАТ БЪЛГАРИ РАДЕВ ЦЕНИТЕ НАГОРЕ РАДЕВ КРАЖБИ ОГРОМНИ РАДЕВ НАРУШИТЕЛИ НА КОНСТИТУЦИЯТА РАДЕВ РАЗПУШИТЕЛЯТ ИМПИЙЧМЪНТ РАДЕВ
  • 76 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    4 11 Отговор

    До коментар #69 от "ФАКТ":

    Разберете че България е на всички Българи Радев Какво Направи за България Преврат Върна България 80 год Конституцията нарушена Кражби огромни Всичко е спряно Цените нагоре Българи умират Болниците препълнени Разруха Пари от Европа Нула Искам си Демокрацията

    Коментиран от #81

  • 77 ПЕНЕВ ПО ГОЛЯМА КРАТУНА

    3 5 Отговор

    До коментар #74 от "Павел пенев":

    От теб и твоите авери има ли Анти българи сте Разрушители Мразещи България Такива като теб срутиха Демокрацията и върнаха България 80 год назад
  • 78 Бойко идвай Хората Умират

    2 8 Отговор

    До коментар #73 от "тоя":

    А Вие РАДЕВИСТИТЕ се смеете Анти Българи
  • 79 Казуар

    8 3 Отговор
    Все пак президентът Радев е по интелигентен от Борисов.

    Коментиран от #82

  • 80 Радева Диктатурата Анти хуманист

    2 6 Отговор

    До коментар #71 от "фбр":

    ПО ГОЛЕМИ БОК От Такива Като Вас има ли Родоотстъпници
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бойко идвай

    3 11 Отговор

    До коментар #79 от "Казуар":

    С Какво Е Повече С Това че е Никой и завижда на Бойко за успешната му Политическа Кариера ли Срути България Къде приеха Радев Никъде като президент Изгониха го от Естония за Лъжа РАДЕВ НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА И ЩЕ СИ ПЛАТИ А ТИ ВЗЕМИ СЕ ОЖЕНИ ЗА РАДЕВ АЗ СИ ИСКАМ ДЕМОКРАЦИЯТА РАЗТИ ОТ ДС ОТ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА ПРЕВЗЕХА БЪЛГАРИЯ РЕШЕТНИКОВ ФИГУРАНТ БОЖКОВ ГО КАЗА ИМПИЙЧМЪНТ РАДЕВ

    Коментиран от #88

  • 83 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    2 9 Отговор

    До коментар #81 от "Коя демокрация,":

    ЗАЩО ЛЪЖЕШ ТУК ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДРЪНКАТ ЛЪЖИ МАНИПУЛАЦИИ ПОСТОЯННО РАЗНИ САЙТОВЕ ЛЪЖАТ ВСЕКИ ДРЪНКА ЛЪЖИ СВОБОДИЯ Е ИМА ОГРОМНА ВИХРЕЩА СЕ СВОБОДИЯ ЧОВЕЧЕ А АЗ СИ ИСКАМ ДЕМОКРАЦИЯ ДОТЕГНА МИ ДЪРТИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ ОТ 80 ГОД ДА МЕ ЛЪЖАТ ЗАПЛАШВАТ И КРАДАТ ВИДНО

    Коментиран от #86

  • 84 Бойко идвай Хората Умират

    3 11 Отговор

    До коментар #81 от "Коя демокрация,":

    РАШКОВ КАКЪВ ЕКАК Е ЗАБОГАТЯЛ КОЙ ГО РАЗСЛЕДВА НИКОЙ А МИНЕКОВ ДЪРТ ИЗПАДНАЛ ЛЪЖЕЦ ПРЕЧЕШЕ НА СОФИЯНЦИ С ОСТАНАЛИТЕ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ БЕЗНАКАЗАНО А КАЦАРА ДАЖЕ НЕ Е ЛЕКАР ОСТАВКА ПРЕВРАТАДЖИИ РАЗСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО ЗЛОБА ОБОГАТЯВАНЕ
  • 85 Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ

    3 10 Отговор

    До коментар #81 от "Коя демокрация,":

    ПОГОЛЕМИ ТИКВИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ АНТИ БЪЛГАРИ ИМА ЛИ
  • 86 Ами тогава

    11 0 Отговор

    До коментар #83 от "Бойко идвай Тролове Платени РАДЕВИСТИ":

    Аре бегай ти го набие "демократа" от Банкя ,та да се успокоиш малко и да престанеш да драскаш простотии за Чекмедже демокрацията.
  • 87 бягяй бе

    5 0 Отговор
    главоч неден…..
  • 88 Казуар

    8 1 Отговор

    До коментар #82 от "Бойко идвай":

    Другарю, президентът Радев е по интелигентен от Борисов. За успешната политическа кариера на Борисов ти говориш и слагачи като Вежди Рашидов, Гърневски. В Европа знаят кой е, но трябва да го приемат понякога със снизхождение, защото е избран.
  • 89 по-добре недей

    4 0 Отговор
    Вашият случай е възможно най-тежкия.
  • 90 Главанака Главчев в защита на Главока..

    4 1 Отговор
    От Банкя!Тези са вече готови и на сделка с дявола за да се върнат пак във властта....Да смучат кръвчицата на Българският народ е най голямата им цел в живота!Всичките са с ръбести и питенкантропови физиономии.....
  • 91 пежо

    5 0 Отговор
    "Генерал по принцип може да бъде и интелектуалец, но не в нашия случай", kaза един главоч...
  • 92 Главчо

    3 0 Отговор
    Умен съм, Шефа е доказателството! Генерала е без интелект!
  • 93 Димитър

    1 7 Отговор

    До коментар #6 от "Лост":

    Говори и пише за Р. Радев Решетников които е с вечното изражение на човек с хроничен мисловен и словесен запек. На официалните мероприятия Радев говори и ползва клишетата като бай Тошо Живков осмокласника. Този президент излага и злепоставя европейска България. Успя да разедини обществото, сеейки омраза, злоба и завист сред обществото. Той има голяма вина да няма работещ парламент и редовно правителство. Жаждата му за власт и пари го накараха по един задкулисен начин да работи за служебни правителства и вече 6 месеца е едноличен диктатор и управленец на България. А това Личи най добре по високите цени на горивата, тока, хранителните продукти и др, че управляват некадърници и смотаняци предимно от Бсп и уж забранената тоталитарна и репресивна Дс служба. А че президента Радев Решетников нарушава този забранителен закон вече не е новина, защото на него му стана навик да нарушава законите и конституцията. Зад президента стой Олигархията, начело с най старите кагабейски олигарси, братя Бобокови и дубайския наглец В. Божков черепа, които са задкулисни играчи и финансиращи някой от мероприятията на президента Радев Решетников.
  • 94 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 11 Отговор
    Избoрът c кaндидaтурaтa нa прoф. Гeрджикoв e грocмaйcтoрcки хoд нa ГEРБ. Прoпaднaхa плaнoвeтe нa Рeшeтникoв зa рaзединeниe cрeд Бългaритe, кризa във влacттa и "рeвoлюциoннa cитуaция"...вoдeщa ни oтнoвo в прeгръдкитe нa Мocквa.

    Коментиран от #98, #99

  • 95 Антигербер

    4 1 Отговор
    Не сте само си управлявахте 12 години.
  • 96 112

    7 0 Отговор
    Главочев, спомни си как един "супер интелектуален" генерал ти би шута, за да паднеш от мястото на Парламентарен председател!
  • 97 Тежко наследие

    4 0 Отговор
    А "Главчев" няма как да интелектуалец.
  • 98 Намали...

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ...,,империалистическите" филми,защото си изперкал на тая тема...
  • 99 ТОНЧО

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Аууууу, гросмайсторски ход, как го измисли? Че то да играеш шах с Борисов - ти местиш фигурите, той рита дъската, това ли е? И такова обединение ще настане, всеки 4 от 5 думи ще си викаме конграчулейшънс.... спирам да пиша.... ще се пукна от смях.... ха ха ха.....
  • 100 заката

    3 0 Отговор
    ГЛАВЧЕВ ТЕБЕ САМО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ТЕ ОПРАВЯ И ТО С 200
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове