20 Октомври, 2021 13:18 7 003 67

Йордан Цонев: Много сбъркахме с Радев!

  • йордан цонев-
  • дпс-
  • румен радев

Президентът с нищо не е по-различен от Борисов

Йордан Цонев: Много сбъркахме с Радев!  - 1
Снимка: БГНЕС

Наистина е исторически моментът за ДПС, макар че думата е станала клише. Но тя е такава, заради хора, които не разбират нейното съдържание. Както не разбират съдържанието на думите идентичност, заедност, патриотизъм и Родина. Това каза заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев в концептуална реч по време на предизборна среща във Велико Търново.

Цонев е втори в търновската листа на Движението след водача Делян Пеевски, води и листата на ДПС в Пазарджик.

Бедата на нашата Родина е в това, че твърде много хора не разбират значението на тези думи и ги смятат за клишета. Затова Родината ни е на последно място в класациите по жизнен стандарт.

Ние силно вярваме, че с кандидатурите на Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, ще ги накараме поне това да осъзнаят - че думите не са клишета. Думите са съдържание, думите могат да бъдат камшик. Но думите могат да бъдат и ласка. Думите могат да взривяват мостове, но могат и да съграждат мостове. Това е нашата кампания днес, подчерта Цонев.

И обясни твърдата позиция на ДПС към сегашния държавен глава Румен Радев:

"През 2016 г. ние, ДПС, взехме едно решение. Знаехме отдавна, че Борисов и ГЕРБ са вреден модел за страната и бяхме посочили защо. Нещо повече - 2012-2013 г. ДПС свали Борисов от власт. Върнаха ГЕРБ тези, които сега наричат себе си партии на промяната. Върнаха го под претекста, че водачът на листата ни г-н Пеевски бил предложен за шеф на ДАНС. А той беше предложен, защото имаше куража да каже, че ако трябва ще арестува Цветанов и Борисов, но ще покаже вината им.

Излязоха на протест и под този претекст свалиха правителството на Орешарски. И върнаха Борисов на власт - партиите на промяната, за тях говоря. Не само го върнаха, станаха му коалиционни партньори. Закрепиха го във властта. Имаха министри - в първия му кабинет, във втория. В първия - без изобщо да участват в коалиция, във втория - официално. Всъщност тези партии са марионетки в ръцете на един кръг, който от години управлява задкулисно България - кръга "Капитал".

Винаги, когато започна да говоря за Иво Прокопиев, който е лице на този кръг, много от медиите, включително и в студиата оф дъ рекърд ме питат: "Абе, не му ли придавате прекалено голямо значение, кой е той?" Ми, той е никой. Той наистина е никой, но той олицетворява един модел на задкулисно управление, който не е модел само в България. Той не е сам.

Той е логистикът на този модел. Но този модел има мислител - например, Иван Кръстев. Без да се явяваш на избори - министри във всеки кабинет. Самият министър-председател Борисов каза: "Той ми даде 4-5 министри в първия кабинет". Във втория знаем колко бяха. В двата служебни кабинета на Плевнелиев колко бяха? 100 процента.

И да се върнем на Радев. Колко са в двата кабинета на Радев сега и в предния? Без да се явяват на избори, без да печелят избори, без да обикалят страната като нас, без да ходят по студиата, без да пишат декларации пред КПКОНПИ и да ги проверяват през 20 дни, без живота им да е като екран пред всички медии - и така трябва да бъде. Животът на всеки политик, който иска да участва във властта, трябва да е прозрачен за хората.

Ето срещу този модел на задкулисно управление се борим ние.

Защо ние от ДПС смятаме, че президентът Радев не изпълни конституционната представа за президент на Република България?
През 2016 г. ние решихме, че ще подкрепим Румен Радев, за да разградим модела Борисов, за да не е поне президентът човек на ГЕРБ. А и защото си мислехме, че Радев ще бъде нещо различно от Борисов. Да ви кажа ли кога се появи първото съмнение? Когато влезе в Народното събрание на няколко дни избран президент и се обърна към народните представители - към върховната институция в Република България, с думите: "Остават ви няколко дни". Каква проява беше това? В България всички са забравили това. Всички имат къса памет, медиите имат къса памет.

Само за ДПС нямат къса памет, за Пеевски нямат къса памет!

Още тогава ние от ДПС си казахме: Тук май много сбъркахме. И се оказахме прави, уви. Много сбъркахме. Защото това продължи не само с вземането на страна в политическия процес.

Радев се лиши от възможността да е мостът за диалог между институциите, стана страна във войната между институциите. Това са неговите грехове и затова той не влиза в рамката президент на Република България. И тези неща не са клише. Той трябва да олицетворява единството на нацията, да олицетворява Конституцията, да бъде гарант за нейното спазване, да бъде медиатор, мост между политическите партии в диалога им за доброто на хората и между институциите за правилното функциониране на държавата. Радев е всичко друго, но не и това."

Йордан Цонев с факти посочи и как Радев нарушава Конституцията.

"Назначи министър, който има двойно гражданство. И не е вярно, че не е знаел. Знаел е. Научихме го от неговите уста. Защото каза на нашия председател преди да му зададе онзи въпрос, който няма място в устата на никой българин, камо ли на държавния глава, и очите му блестяха. Каза: "Аз още като разбрах, че е двоен гражданин го попитах вие кого носите в сърцето си..." А ти още като разбра, че е двоен гражданин защо го назначи? А, ако си разбрал по-късно, защо не го уволни? Защо Конституцията за българския президент е врата в полето? Той не е ли гарант за спазване на Конституцията?", възмути се Цонев.

Ето какво още каза зам.-председателят на ДПС:

"Още един пример ще ви дам, защото искам много ясно да обоснова позицията на ДПС за нашата визия за българския президент и по-точно какъв не трябва да е той. И да обоснова нашето решение защо говорим твърдо срещу Радев. Говорим само с аргументи и факти.

На 15 април той свика 45-тия парламент с указ.

На 20 април връчи първия мандат. Ние още смятахме, че в рамките на 45-ия парламент ще има правителство. Защото каква беше волята на народа (втората част от клетвата) и в 45-ото и в 46-ото НС? Да има редовно избран кабинет.

На 21 април въпросният министър Кирил Петков пише до канадските власти, че иска да се освободи от канадското си гражданство с мотив: "Има голяма вероятност да бъда назначен за министър". Да бъда назначен, означава от президента, иначе е избран.

Значи ние, баламите, простете за този израз, от Народното събрание и ние народните представители от ДПС по това време работихме и нашият председател излезе и каза: Ще подкрепим кабинет на новите партии без никакви условия - без да участваме, без да поставяме условия. Ние вярвахме, че те ще направят кабинет. А те, зад гърба на хората, са знаели, че няма да правят.

Че ще си назначат служебен кабинет, че ще отидем посред лято на едни избори и същото повториха в 46-ото НС по друг начин. Прикоткаха БСП, защото нямаха 121, харесаха си БСП и когато третият мандат отиде в БСП - "не искам да танцувам с теб". Това е бламиране! Бламиране на втория български парламент за тази година. И отидохме на трети избори.

Това стана по волята на действащия български президент Румен Радев. Съзнателно, с нездрав вкус към властта, в комбинация със задкулисието на кръга "Капитал".

Затова ние сме на трети избори тази година, затова сме без редовен кабинет, затова еврокомисарите ни казаха, че ще приемат Плана за възстановяване и развитие само от редовен кабинет, закова нямаме приет план, затова сме в такава тежка комбинация от кризи. Защото сегашният български президент категорично не се ръководи от Конституцията и законите, нито от волята на народа.

Затова, ако се налагаше до 4 април да разграждаме модела Борисов, сега се налага да разграждаме модела Борисов и модела Радев. Защото Радев с нищо не се показа по-различен от Борисов. И общият знаменател на тези двамата е кръгът "Капитал" и Иво Прокопиев.

Затова ние ще следваме нашия път. Нашият път е да разобличаваме задкулисието, за да го отстраним от политическите процеси в България, защото то компрометира демокрацията като си назначава министри без да са ходили на избори. Защото няма никакво значение кой ще спечели изборите, някъде другаде се определя кой ще управлява. Ние искаме да имаме президент, който наистина олицетворява единството на нацията, който ще бъде гарант за спазването на Конституцията и законите. Ние искаме да имаме президент, който ще обича еднакво всички български граждани и еднакво ще се грижи да тях, който ще бъде мост между партиите, между гражданите и институциите в интерес на гражданите.

Аз смятам, че ние имаме такава кандидатура. И само ние имаме такава кандидатура. Застанахме с лицето си, с истинското си лице - лидера ни Мустафа Карадайъ. Ще ви разкажа само две неща за него, които много ме впечатлиха. Първото е, когато през 2016 г. бе избран за председател на партията, г-н Карадайъ влезе в пленарната зала с една малка синя книжка в ръка. Когато седна до мен видях, че това е Конституцията на Република България. Всички парламентаристи оттогава насам знаят, че г-н Карадайъ не влиза в пленарна зала без Конституцията на Република България в ръка. И многократно са го виждали от трибуната как я показва и кой член се нарушава и как напомня на другите, че Конституцията трябва да се спазва.

Второто нещо вече като партиен активист мога да кажа, че Мустафа Карадайъ е един от редките вече изчезнали видове политици - политик-идеалист, на когото цялата кариера е в ДПС, минал е по цялата йерархическа партийна стълбичка и е превърнал обществения, политическия живот в личен.

Всички знаете, че г-н Карадайъ през седмицата работи в парламента и в нашата централа, но събота и неделя той не е у дома. Той е по малките селца и градове, в малките кафененца, където дори не се обажда на общинския и областния председател, че е пристигнал, а отива, сяда, пие едно кафе с обикновените хора и иска да чуе какви са им проблемите и къде бъркат нашите активисти. Затова казвам, че той би могъл да бъде държавникът, който да олицетвори единството на нацията и спазването на конституцията и законите. България има нужда от политик-идеалист. Затова ние сме горди и ще направим всичко възможно на тези избори да представим достойно кандидатурата на нашия председател."


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината е

    133 14 Отговор
    Цонев, баща ти много е сбъркал, ама много!

    Коментиран от #21

  • 2 111555

    101 7 Отговор
    верно е Данчо- сипи по една мента

    Коментиран от #62

  • 3 Мазен

    127 8 Отговор
    лакей с келнерски манталитет !
  • 4 наблюдател

    117 6 Отговор
    Що бе, Йордане, ти ли го назначи в президенството?

    Коментиран от #22

  • 5 мвр кадри

    132 10 Отговор
    България сбърка много с дпс!
  • 6 Петко войвода

    114 8 Отговор
    Вън еничарите от България!
  • 7 иван

    85 5 Отговор
    Цонев,ама от тебе нищо не зависи!
  • 8 хихи

    104 6 Отговор
    Цонев, иди ближи турският сладолед на Карадайъ.
  • 9 А ние сбъркахме с Теб

    89 5 Отговор
    Еничарю.!
  • 10 Румен

    95 5 Отговор
    Крадлив продажник. За затвора си ти. Двойник на поп Кръстьо.
  • 11 вън

    78 3 Отговор
    Долу МАФИЯТА, долу групировките! МУТРИ ВЪН!
  • 12 17 10

    81 7 Отговор
    Мента кога най-после ще си извадиш носа от вече не до там дебелият дирник на ШИШИ! Скоро някой да ти е казвал, че си мекере?
  • 13 опг

    72 4 Отговор
    Коя е вашата родина-майка? Към членовете на всички партии, без значение социална и етническа принадлежност? Вие издигате мафиоти за депутати!
  • 14 Мента

    33 5 Отговор
    Досега не си ли разбрал, че няма голяма разлика между всички хора с власт, но има значение как се употребява властта и какъв е резултатът от нея. Този на Борисов на мен не ми харесваше и сега не ми харесва. Преди него имаше проблясъци, на като дойде ГЕРБ затъмнението стана и слънчево и лунно едновременно. Много е рано още да се оценява Радев, но вероятно като маниери има някаква прилика и двамата са генерали, но единия пожарникар и полицай, а другия летец и военен. Между другото все достойни професии за разлика от политиката в България!!!!!!
  • 15 Браво Данчо

    9 48 Отговор
    Сега ще ги заболи от истината и ще почнат с храчките
  • 16 dron

    57 6 Отговор
    данка,те и вашите много сбъркаха с теб ама вече е късно родил си се,та даже и си оглупел допълнително
  • 17 Сега разбирам

    51 4 Отговор
    Когато Президентът ни каза “Мутри вън”, какво е имал впредвид...
  • 18 ген Столти

    52 5 Отговор
    Крупието и турски и.б.р.к.ч.и.я разбирал от патриотизъм.Патриотизма и.б.р.и.к.а Цонев си го преставя, като турска баклава, подадена му от доган, след като го е подмил.Долу ДПС.
  • 19 Българина

    41 2 Отговор
    същото си казват вече 30 г съдийте, които гласуваха навремето да се регистрира етническа та партия ДПС...
  • 20 Перо

    50 3 Отговор
    Данчо ментата е един от престъпниците и благодарение на етническата партия е 30 г. във властта. Роднините му бяха заградили и подхода към плажа Силистар и рекетираха посетителите. Той е една от фигурите,която нажежи атмосферата за промени!
  • 21 А бе

    8 38 Отговор

    До коментар #1 от "Истината е":

    Истината е, че когато Ментата е прав - прав е!

    Коментиран от #38

  • 22 Радев спечели с подкрепата на ДПС

    9 14 Отговор

    До коментар #4 от "наблюдател":

    Първия си мандат
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 вярно

    31 4 Отговор
    Прав е, жестоко сбъркаха от мафията, изкараха ѝм на светло доста мръсни и вмирисани ризи, разядени от молци и мишки. Сега са заети да кърпят и да шият, да се прегрупират и да перат ограбеното.
  • 25 Грешки

    37 2 Отговор
    И българите много сбъркахме с ДПС, с Доган, с Пеевски,, с Карадъа, с Ментата и всички подлизурковци, които печелиха на гърба на измъчените българо мохамедани, скубаха ги, подкупваха ги и нс техен и наш гръб забогатяваха. Грешка която на всяка цена трябва да се поправи. Вън подлогите от парламента. Вън Карадая да научи български, ако ли не да отива да прави метани в Турция.
  • 26 бokлyk

    27 3 Отговор
    Ние и с Данчо Ментата сбъркахме , е не точно аз де , ама некои сбъркаха .Абе Мента , ти спомняш ли си " Прокопиев ме изгони от СДС и аз отидох в ДПС " , та що за индивид е тоя Ментата щом се разхожда , очевидно по интереси насам-натам , келепир да търси.
  • 27 Скоро всички

    2 16 Отговор
    Ще са в ДПС
  • 28 Българка

    30 3 Отговор
    Цонев да гние за престъпни схеми и свързаност с Пеевски доживот в затвора. И да върне, да му се конфискува това, което е грабил от държавата по престъпни схеми.
  • 29 Йочко

    4 10 Отговор
    Тия измекияри точно ще гласуват по заповед от шефа им Сокола за този президент летец защото всички са хора на Голямата мечка!!!!
  • 30 Българка

    23 5 Отговор
    Имам чувство, че е станал преврат в медийното пространство. Редуват мутри от ГЕРБ- ДПС да оплюват Радев и калинки да ни го набиват с 200 да се ваксинираме

    Коментиран от #35

  • 31 XYZ

    16 0 Отговор
    Не чета Кирияк Стефчов!
    Другите коментатори са написали това, което и аз мисля!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Мдаа

    19 1 Отговор
    Менталяка взел дал. Склерозата вече яко го е натиснала. Коренно обратните му твърдения през три изречения са доказателство, че има остра нужда от препарати.
  • 34 Чичо Митко

    11 2 Отговор
    Браво мента , ти си инструмента , вътре ли е ?
  • 35 той

    18 3 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Преврата беше извършен преди няколко месеца, когато три национални телевизии прекъсваха програмни схеми и предаваха на живо Бойко по гащички. Ограбили са много пари и купуват медии наред, отделно има и не малко журналисти облагодетелствали се от режима чрез еврофондовете.
  • 36 Радев е

    21 6 Отговор
    най-добрият президент за всички времена
  • 37 ХАН КРУМ

    13 1 Отговор
    сбъркал е онзи който ви е регистрирал.ченгетата с фесове от дс.време е да ви се влезе в дирите още от1989г и наред.
  • 38 Истината е

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "А бе":

    Прав не съм го виждал, от доста време седи на рязана седалка.
  • 39 ЙОРДАН Цонев един от Голямите Крадци

    14 0 Отговор
    На Прахода,!! Ще дойде време и неговите сметки да излезат от Овшорките!!
  • 40 Centyrion

    7 0 Отговор
    Обърка ви играта,нали?То и с Лозан пак е ваша грешка.Нещо доста грешки правите,дали е от лоша прецака продиктувана от смели очаквания.Това е урок за вас ,че правилото има изключения.Ме всички могат да бъдат купени,и поставени на каишка.Има хора и с морал,достоинство,с принципи,и с убеждението ,че си струва да се живее за честа на едното име,а не да се живурка ,па макар и тлъста банкова сметка!Надявам се тези макар и редки примери да станат заразени,което ще доведе до краха и отрицанието на вашият порочен стил и метод на мислене и действия!
  • 41 Доктора

    1 1 Отговор
    Много боли, когато ти се каже истината, разбира се приносителя бива оплют.
  • 42 някакъв

    4 2 Отговор
    Всъщност,ДПС играят хитро знаейки че няма как да свалят Радев директно,нито пък техния кандидат има шанс за президент.Сега ще си втвърдят електората,знаем как гласуват под строй,още повече че изборите са комбинирани.В резултат Радев ще има значително по-малко гласове от предния път,а ДПС ще вдигнат много гласовете за парламент.Това ще се случи.
  • 43 Уйке

    12 2 Отговор
    Мента, това което ти наричаш род и Родина,за твоя лидер Карадайъ е Турция! Не мога да си представя що за буклуци сте и двамата, той че се кандидатира за президент, а ти че агитираш за него! ДПС трябва да бъде забранена, а Доган, Карадайъ, Пеевски, Цонев, Хамид, Летифов, Анастасов в затвора и конфискация!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Адам

    9 1 Отговор
    А с тебе драги два пъти повече сбъркахме
  • 46 фбр

    11 1 Отговор
    Мента , мента ! Не ти ли е ясно , че един предател си остава завинаги предател! Гаден еничарин! Много ти пречи Кирил Петков защото ти спря далаверата с ББР ! Няма да можеш да построиш друго хотелче в Гърция !
  • 47 Павел пенев

    12 1 Отговор
    Много сбъркахме с регистрацията на турската етническа и терористична партия ДПС, но такава беше поръчката на другите терористи от САЩ.
  • 48 Знай се

    10 1 Отговор
    Какъв жизнен стандарт, като окраде ти и другите алници, държавата. И още и още, лапате, ненаситници. Измитане и изхвърляне!
  • 49 chi

    9 1 Отговор
    Разбойник!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 питащ

    6 0 Отговор
    Млъкни бе потурчен българин. Толкова си п:рост и нагъл, че няма накъде повече. Самоче, обикновенните мюсюлмани въобще не слушат какво казваш ти и оня дето Турция му е родината Карадаята, дето не може да говори на български. Няма съдебна система която да дерегистрира тази противоконституционна партия.
  • 52 Анонимен

    5 0 Отговор
    Българските хаидути са вадели предателите по бели гащи и са решавали въпроса на място
  • 53 аз съм

    2 0 Отговор
    Б О К Л У К и нищо повече
  • 54 ПЕНКО

    0 5 Отговор
    РОЗОВИЯТ РАДЕВ СЕ Е КЛЕЛ ПОД ЗНАМЕТО НИ -ДА ВОЮВА С НАТЮ / КАТО МЕН / ---ПОСЛЕ СЕ ПРОДАДЕ И ПРОДАДЕ РОДИНАТА СИ -И Е АПОЛОГЕТ НА АЛИАНСА !!!! АЗ ОБАЧЕ ЩЕ СИ ИЗПЪЛНЯ КЛЕТВАТА И ЩЕ У БИ ВАМ НАТЮВЦИ- В СОФИЯ -КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО - ВКЛЮЧАЯ И РОЗОВИЯ ПЪПЕШ !!!!!!!!!!!!!!!
  • 55 офицер

    6 0 Отговор
    Цонев и ние много сбъркахме, че не издухахме още 1990 г. леещата се помия. Много сбъркахме. Апостола и Ботев в гроба се обръщат като гледат отгоре, как етническа партия вилнее в бащино огнище. Много сбъркахме, когато можехме.
  • 56 Тома

    7 0 Отговор
    Радев със служебното правителство направо отряза ръцете на крадците като ментата
  • 57 Turchin

    1 0 Отговор
    Благодаря Ви господин Цонев за признанието. Въпреки,че това НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА НИ ПСУВАТ ПО ТУРСКИ СЕЛА.Но признат грях е половин грях.Да се радваме в бъдеще да управлявате заедно с народа, без феодалите в и извън страната.
  • 58 Татко Карло

    0 0 Отговор
    Йордан нима не знаеше, че с вашия почетен председател са изкарали една школа.Школата на цимента, който се втвърдява в продължение на 70 години.Тя не прощава.Такъв оставаш за винаги.
  • 59 0222

    1 0 Отговор
    Не Йордане на 14 11 ще се поправиме и ще си го изберем пак нали Данчо умната
  • 60 0222

    1 1 Отговор
    Не Йордане на 14 11 ще се поправиме и ще си го изберем пак нали Данчо умната
  • 61 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Аз не видях ДПС досега да са се опъвали много на Борисов и ШАЙКАТА му ! Защо ли ? Да не би да са били в негласна колаборация в стил - РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ ?
  • 62 Patton

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "111555":

    Прякорът му МЕНТА не идва от напитката мента , а от това , че е бил играч , мошеник и лъжец !
  • 63 Джо Сатриани

    0 0 Отговор
    Голямо пазене пада на олигарха Шиши и на кукловода му Сокол !
  • 64 Велин

    2 0 Отговор
    „Всички забравят, само ДПС помни”. Абе г-н Цонев, като си от ДПС що много удобно забравяш колко пъти не подкрепяхте вот на недоверие и оставяйте г-н Борисов на власт,а !?!? Или за 30 години в парламента се научихте само на това- да говорите само това, което ви е изгодно!? И стига с мантрата, че гласовете на ДПС са направили Радев президент!!! Аритметика, малко аритметика трябва и ще стане ясно, че дори всички симпатизанти на ДПС да бяха гласували за г-жа Цачева Радев пак щеше да победи. И да се върнем към въпроса за г-н Борисов. Ами подкрепете човека на ГЕРБ. Лошо няма! Няма да ви е за пръв и сигурно няма да ви е за последен път. Политическото ви говорене е мноооого далече от поврдението ви в парламента!
  • 65 ДАНЧО МЕНТАТА

    0 0 Отговор
    ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА КЛИШЕ ; ..... Бeдaтa нa нaшaтa Рoдинa e в тoвa, чe твърдe мнoгo хoрa нe рaзбирaт знaчeниeтo нa тeзи думи и ги cмятaт зa клишeтa. Зaтoвa Рoдинaтa ни e нa пocлeднo мяcтo в клacaциитe пo жизнeн cтaндaрт.

    Ниe cилнo вярвaмe, чe c кaндидaтуритe нa Муcтaфa Кaрaдaйъ и Иcкрa Михaйлoвa, щe ги нaкaрaмe пoнe тoвa дa ocъзнaят - чe думитe нe ca клишeтa. Думитe ca cъдържaниe, думитe мoгaт дa бъдaт кaмшик. Нo думитe мoгaт дa бъдaт и лacкa. Думитe мoгaт дa взривявaт мocтoвe, нo мoгaт и дa cъгрaждaт мocтoвe. Тoвa e нaшaтa кaмпaния днec, пoдчeртa Цoнeв.
  • 66 СТРАШАВЕЛ

    1 0 Отговор
    И В ДПС НЯМА СЪН ОТ ТОЯ ,,ДИКТАТОР" РАДЕВ !
  • 67 херодот

    0 0 Отговор
    Респект към всеки признал грешките си!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове