ФАКТИ.БГ
  • йордан цонев-
  • дпс-
  • румен радев

Йордан Цонев: Много сбъркахме с Радев!

Президентът с нищо не е по-различен от Борисов

Публикувана: 20 Октомври, 2021 13:18
67 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 6313
Йордан Цонев: Много сбъркахме с Радев!  - 1
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.9 от 52 гласа.

Наистина е исторически моментът за ДПС, макар че думата е станала клише. Но тя е такава, заради хора, които не разбират нейното съдържание. Както не разбират съдържанието на думите идентичност, заедност, патриотизъм и Родина. Това каза заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев в концептуална реч по време на предизборна среща във Велико Търново.

Цонев е втори в търновската листа на Движението след водача Делян Пеевски, води и листата на ДПС в Пазарджик.

Бедата на нашата Родина е в това, че твърде много хора не разбират значението на тези думи и ги смятат за клишета. Затова Родината ни е на последно място в класациите по жизнен стандарт.

Ние силно вярваме, че с кандидатурите на Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, ще ги накараме поне това да осъзнаят - че думите не са клишета. Думите са съдържание, думите могат да бъдат камшик. Но думите могат да бъдат и ласка. Думите могат да взривяват мостове, но могат и да съграждат мостове. Това е нашата кампания днес, подчерта Цонев.

И обясни твърдата позиция на ДПС към сегашния държавен глава Румен Радев:

"През 2016 г. ние, ДПС, взехме едно решение. Знаехме отдавна, че Борисов и ГЕРБ са вреден модел за страната и бяхме посочили защо. Нещо повече - 2012-2013 г. ДПС свали Борисов от власт. Върнаха ГЕРБ тези, които сега наричат себе си партии на промяната. Върнаха го под претекста, че водачът на листата ни г-н Пеевски бил предложен за шеф на ДАНС. А той беше предложен, защото имаше куража да каже, че ако трябва ще арестува Цветанов и Борисов, но ще покаже вината им.

Излязоха на протест и под този претекст свалиха правителството на Орешарски. И върнаха Борисов на власт - партиите на промяната, за тях говоря. Не само го върнаха, станаха му коалиционни партньори. Закрепиха го във властта. Имаха министри - в първия му кабинет, във втория. В първия - без изобщо да участват в коалиция, във втория - официално. Всъщност тези партии са марионетки в ръцете на един кръг, който от години управлява задкулисно България - кръга "Капитал".

Винаги, когато започна да говоря за Иво Прокопиев, който е лице на този кръг, много от медиите, включително и в студиата оф дъ рекърд ме питат: "Абе, не му ли придавате прекалено голямо значение, кой е той?" Ми, той е никой. Той наистина е никой, но той олицетворява един модел на задкулисно управление, който не е модел само в България. Той не е сам.

Той е логистикът на този модел. Но този модел има мислител - например, Иван Кръстев. Без да се явяваш на избори - министри във всеки кабинет. Самият министър-председател Борисов каза: "Той ми даде 4-5 министри в първия кабинет". Във втория знаем колко бяха. В двата служебни кабинета на Плевнелиев колко бяха? 100 процента.

И да се върнем на Радев. Колко са в двата кабинета на Радев сега и в предния? Без да се явяват на избори, без да печелят избори, без да обикалят страната като нас, без да ходят по студиата, без да пишат декларации пред КПКОНПИ и да ги проверяват през 20 дни, без живота им да е като екран пред всички медии - и така трябва да бъде. Животът на всеки политик, който иска да участва във властта, трябва да е прозрачен за хората.

Ето срещу този модел на задкулисно управление се борим ние.

Защо ние от ДПС смятаме, че президентът Радев не изпълни конституционната представа за президент на Република България?
През 2016 г. ние решихме, че ще подкрепим Румен Радев, за да разградим модела Борисов, за да не е поне президентът човек на ГЕРБ. А и защото си мислехме, че Радев ще бъде нещо различно от Борисов. Да ви кажа ли кога се появи първото съмнение? Когато влезе в Народното събрание на няколко дни избран президент и се обърна към народните представители - към върховната институция в Република България, с думите: "Остават ви няколко дни". Каква проява беше това? В България всички са забравили това. Всички имат къса памет, медиите имат къса памет.

Само за ДПС нямат къса памет, за Пеевски нямат къса памет!

Още тогава ние от ДПС си казахме: Тук май много сбъркахме. И се оказахме прави, уви. Много сбъркахме. Защото това продължи не само с вземането на страна в политическия процес.

Радев се лиши от възможността да е мостът за диалог между институциите, стана страна във войната между институциите. Това са неговите грехове и затова той не влиза в рамката президент на Република България. И тези неща не са клише. Той трябва да олицетворява единството на нацията, да олицетворява Конституцията, да бъде гарант за нейното спазване, да бъде медиатор, мост между политическите партии в диалога им за доброто на хората и между институциите за правилното функциониране на държавата. Радев е всичко друго, но не и това."

Йордан Цонев с факти посочи и как Радев нарушава Конституцията.

"Назначи министър, който има двойно гражданство. И не е вярно, че не е знаел. Знаел е. Научихме го от неговите уста. Защото каза на нашия председател преди да му зададе онзи въпрос, който няма място в устата на никой българин, камо ли на държавния глава, и очите му блестяха. Каза: "Аз още като разбрах, че е двоен гражданин го попитах вие кого носите в сърцето си..." А ти още като разбра, че е двоен гражданин защо го назначи? А, ако си разбрал по-късно, защо не го уволни? Защо Конституцията за българския президент е врата в полето? Той не е ли гарант за спазване на Конституцията?", възмути се Цонев.

Ето какво още каза зам.-председателят на ДПС:

"Още един пример ще ви дам, защото искам много ясно да обоснова позицията на ДПС за нашата визия за българския президент и по-точно какъв не трябва да е той. И да обоснова нашето решение защо говорим твърдо срещу Радев. Говорим само с аргументи и факти.

На 15 април той свика 45-тия парламент с указ.

На 20 април връчи първия мандат. Ние още смятахме, че в рамките на 45-ия парламент ще има правителство. Защото каква беше волята на народа (втората част от клетвата) и в 45-ото и в 46-ото НС? Да има редовно избран кабинет.

На 21 април въпросният министър Кирил Петков пише до канадските власти, че иска да се освободи от канадското си гражданство с мотив: "Има голяма вероятност да бъда назначен за министър". Да бъда назначен, означава от президента, иначе е избран.

Значи ние, баламите, простете за този израз, от Народното събрание и ние народните представители от ДПС по това време работихме и нашият председател излезе и каза: Ще подкрепим кабинет на новите партии без никакви условия - без да участваме, без да поставяме условия. Ние вярвахме, че те ще направят кабинет. А те, зад гърба на хората, са знаели, че няма да правят.

Че ще си назначат служебен кабинет, че ще отидем посред лято на едни избори и същото повториха в 46-ото НС по друг начин. Прикоткаха БСП, защото нямаха 121, харесаха си БСП и когато третият мандат отиде в БСП - "не искам да танцувам с теб". Това е бламиране! Бламиране на втория български парламент за тази година. И отидохме на трети избори.

Това стана по волята на действащия български президент Румен Радев. Съзнателно, с нездрав вкус към властта, в комбинация със задкулисието на кръга "Капитал".

Затова ние сме на трети избори тази година, затова сме без редовен кабинет, затова еврокомисарите ни казаха, че ще приемат Плана за възстановяване и развитие само от редовен кабинет, закова нямаме приет план, затова сме в такава тежка комбинация от кризи. Защото сегашният български президент категорично не се ръководи от Конституцията и законите, нито от волята на народа.

Затова, ако се налагаше до 4 април да разграждаме модела Борисов, сега се налага да разграждаме модела Борисов и модела Радев. Защото Радев с нищо не се показа по-различен от Борисов. И общият знаменател на тези двамата е кръгът "Капитал" и Иво Прокопиев.

Затова ние ще следваме нашия път. Нашият път е да разобличаваме задкулисието, за да го отстраним от политическите процеси в България, защото то компрометира демокрацията като си назначава министри без да са ходили на избори. Защото няма никакво значение кой ще спечели изборите, някъде другаде се определя кой ще управлява. Ние искаме да имаме президент, който наистина олицетворява единството на нацията, който ще бъде гарант за спазването на Конституцията и законите. Ние искаме да имаме президент, който ще обича еднакво всички български граждани и еднакво ще се грижи да тях, който ще бъде мост между партиите, между гражданите и институциите в интерес на гражданите.

Аз смятам, че ние имаме такава кандидатура. И само ние имаме такава кандидатура. Застанахме с лицето си, с истинското си лице - лидера ни Мустафа Карадайъ. Ще ви разкажа само две неща за него, които много ме впечатлиха. Първото е, когато през 2016 г. бе избран за председател на партията, г-н Карадайъ влезе в пленарната зала с една малка синя книжка в ръка. Когато седна до мен видях, че това е Конституцията на Република България. Всички парламентаристи оттогава насам знаят, че г-н Карадайъ не влиза в пленарна зала без Конституцията на Република България в ръка. И многократно са го виждали от трибуната как я показва и кой член се нарушава и как напомня на другите, че Конституцията трябва да се спазва.

Второто нещо вече като партиен активист мога да кажа, че Мустафа Карадайъ е един от редките вече изчезнали видове политици - политик-идеалист, на когото цялата кариера е в ДПС, минал е по цялата йерархическа партийна стълбичка и е превърнал обществения, политическия живот в личен.

Всички знаете, че г-н Карадайъ през седмицата работи в парламента и в нашата централа, но събота и неделя той не е у дома. Той е по малките селца и градове, в малките кафененца, където дори не се обажда на общинския и областния председател, че е пристигнал, а отива, сяда, пие едно кафе с обикновените хора и иска да чуе какви са им проблемите и къде бъркат нашите активисти. Затова казвам, че той би могъл да бъде държавникът, който да олицетвори единството на нацията и спазването на конституцията и законите. България има нужда от политик-идеалист. Затова ние сме горди и ще направим всичко възможно на тези избори да представим достойно кандидатурата на нашия председател."


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.9 от 52 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Истината е
1 Отговор
Цонев, баща ти много е сбъркал, ама много!

Коментиран от #21


Оценка:
-14 +133

111555
2 Отговор
верно е Данчо- сипи по една мента

Коментиран от #62


Оценка:
-7 +101

Мазен
3 Отговор
лакей с келнерски манталитет !

Оценка:
-8 +127

наблюдател
4 Отговор
Що бе, Йордане, ти ли го назначи в президенството?

Коментиран от #22


Оценка:
-6 +117

мвр кадри
5 Отговор
България сбърка много с дпс!

Оценка:
-10 +132

Петко войвода
6 Отговор
Вън еничарите от България!

Оценка:
-8 +114

иван
7 Отговор
Цонев,ама от тебе нищо не зависи!

Оценка:
-5 +85

хихи
8 Отговор
Цонев, иди ближи турският сладолед на Карадайъ.

Оценка:
-6 +104

А ние сбъркахме с Теб
9 Отговор
Еничарю.!

Оценка:
-5 +89

Румен
10 Отговор
Крадлив продажник. За затвора си ти. Двойник на поп Кръстьо.

Оценка:
-5 +95

вън
11 Отговор
Долу МАФИЯТА, долу групировките! МУТРИ ВЪН!

Оценка:
-3 +78

17 10
12 Отговор
Мента кога най-после ще си извадиш носа от вече не до там дебелият дирник на ШИШИ! Скоро някой да ти е казвал, че си мекере?

Оценка:
-7 +81

опг
13 Отговор
Коя е вашата родина-майка? Към членовете на всички партии, без значение социална и етническа принадлежност? Вие издигате мафиоти за депутати!

Оценка:
-4 +72

Мента
14 Отговор
Досега не си ли разбрал, че няма голяма разлика между всички хора с власт, но има значение как се употребява властта и какъв е резултатът от нея. Този на Борисов на мен не ми харесваше и сега не ми харесва. Преди него имаше проблясъци, на като дойде ГЕРБ затъмнението стана и слънчево и лунно едновременно. Много е рано още да се оценява Радев, но вероятно като маниери има някаква прилика и двамата са генерали, но единия пожарникар и полицай, а другия летец и военен. Между другото все достойни професии за разлика от политиката в България!!!!!!

Оценка:
-5 +33

Браво Данчо
15 Отговор
Сега ще ги заболи от истината и ще почнат с храчките

Оценка:
-48 +9

dron
16 Отговор
данка,те и вашите много сбъркаха с теб ама вече е късно родил си се,та даже и си оглупел допълнително

Оценка:
-6 +57

Сега разбирам
17 Отговор
Когато Президентът ни каза “Мутри вън”, какво е имал впредвид...

Оценка:
-4 +51

ген Столти
18 Отговор
Крупието и турски и.б.р.к.ч.и.я разбирал от патриотизъм.Патриотизма и.б.р.и.к.а Цонев си го преставя, като турска баклава, подадена му от доган, след като го е подмил.Долу ДПС.

Оценка:
-5 +52

Българина
19 Отговор
същото си казват вече 30 г съдийте, които гласуваха навремето да се регистрира етническа та партия ДПС...

Оценка:
-2 +41

Перо
20 Отговор
Данчо ментата е един от престъпниците и благодарение на етническата партия е 30 г. във властта. Роднините му бяха заградили и подхода към плажа Силистар и рекетираха посетителите. Той е една от фигурите,която нажежи атмосферата за промени!

Оценка:
-3 +50

А бе
21 Отговор

До коментар #1 от "Истината е":


Истината е, че когато Ментата е прав - прав е!

Коментиран от #38


Оценка:
-38 +8

Радев спечели с подкрепата на ДПС
22 Отговор

До коментар #4 от "наблюдател":


Първия си мандат

Оценка:
-14 +9

23
Този коментар е премахнат от модератор.
вярно
24 Отговор
Прав е, жестоко сбъркаха от мафията, изкараха ѝм на светло доста мръсни и вмирисани ризи, разядени от молци и мишки. Сега са заети да кърпят и да шият, да се прегрупират и да перат ограбеното.

Оценка:
-4 +31

Грешки
25 Отговор
И българите много сбъркахме с ДПС, с Доган, с Пеевски,, с Карадъа, с Ментата и всички подлизурковци, които печелиха на гърба на измъчените българо мохамедани, скубаха ги, подкупваха ги и нс техен и наш гръб забогатяваха. Грешка която на всяка цена трябва да се поправи. Вън подлогите от парламента. Вън Карадая да научи български, ако ли не да отива да прави метани в Турция.

Оценка:
-2 +37

бokлyk
26 Отговор
Ние и с Данчо Ментата сбъркахме , е не точно аз де , ама некои сбъркаха .Абе Мента , ти спомняш ли си " Прокопиев ме изгони от СДС и аз отидох в ДПС " , та що за индивид е тоя Ментата щом се разхожда , очевидно по интереси насам-натам , келепир да търси.

Оценка:
-3 +27

Скоро всички
27 Отговор
Ще са в ДПС

Оценка:
-16 +2

Българка
28 Отговор
Цонев да гние за престъпни схеми и свързаност с Пеевски доживот в затвора. И да върне, да му се конфискува това, което е грабил от държавата по престъпни схеми.

Оценка:
-3 +30

Йочко
29 Отговор
Тия измекияри точно ще гласуват по заповед от шефа им Сокола за този президент летец защото всички са хора на Голямата мечка!!!!

Оценка:
-10 +4

Българка
30 Отговор
Имам чувство, че е станал преврат в медийното пространство. Редуват мутри от ГЕРБ- ДПС да оплюват Радев и калинки да ни го набиват с 200 да се ваксинираме

Коментиран от #35


Оценка:
-5 +23

XYZ
31 Отговор
Не чета Кирияк Стефчов!
Другите коментатори са написали това, което и аз мисля!

Оценка:
-0 +16

32
Този коментар е премахнат от модератор.
Мдаа
33 Отговор
Менталяка взел дал. Склерозата вече яко го е натиснала. Коренно обратните му твърдения през три изречения са доказателство, че има остра нужда от препарати.

Оценка:
-1 +19

Чичо Митко
34 Отговор
Браво мента , ти си инструмента , вътре ли е ?

Оценка:
-2 +11

той
35 Отговор

До коментар #30 от "Българка":


Преврата беше извършен преди няколко месеца, когато три национални телевизии прекъсваха програмни схеми и предаваха на живо Бойко по гащички. Ограбили са много пари и купуват медии наред, отделно има и не малко журналисти облагодетелствали се от режима чрез еврофондовете.

Оценка:
-3 +18

Радев е
36 Отговор
най-добрият президент за всички времена

Оценка:
-6 +21

ХАН КРУМ
37 Отговор
сбъркал е онзи който ви е регистрирал.ченгетата с фесове от дс.време е да ви се влезе в дирите още от1989г и наред.

Оценка:
-1 +13

Истината е
38 Отговор

До коментар #21 от "А бе":


Прав не съм го виждал, от доста време седи на рязана седалка.

Оценка:
-0 +6

ЙОРДАН Цонев един от Голямите Крадци
39 Отговор
На Прахода,!! Ще дойде време и неговите сметки да излезат от Овшорките!!

Оценка:
-0 +14

Centyrion
40 Отговор
Обърка ви играта,нали?То и с Лозан пак е ваша грешка.Нещо доста грешки правите,дали е от лоша прецака продиктувана от смели очаквания.Това е урок за вас ,че правилото има изключения.Ме всички могат да бъдат купени,и поставени на каишка.Има хора и с морал,достоинство,с принципи,и с убеждението ,че си струва да се живее за честа на едното име,а не да се живурка ,па макар и тлъста банкова сметка!Надявам се тези макар и редки примери да станат заразени,което ще доведе до краха и отрицанието на вашият порочен стил и метод на мислене и действия!

Оценка:
-0 +7

Доктора
41 Отговор
Много боли, когато ти се каже истината, разбира се приносителя бива оплют.

Оценка:
-1 +1

някакъв
42 Отговор
Всъщност,ДПС играят хитро знаейки че няма как да свалят Радев директно,нито пък техния кандидат има шанс за президент.Сега ще си втвърдят електората,знаем как гласуват под строй,още повече че изборите са комбинирани.В резултат Радев ще има значително по-малко гласове от предния път,а ДПС ще вдигнат много гласовете за парламент.Това ще се случи.

Оценка:
-2 +4

Уйке
43 Отговор
Мента, това което ти наричаш род и Родина,за твоя лидер Карадайъ е Турция! Не мога да си представя що за буклуци сте и двамата, той че се кандидатира за президент, а ти че агитираш за него! ДПС трябва да бъде забранена, а Доган, Карадайъ, Пеевски, Цонев, Хамид, Летифов, Анастасов в затвора и конфискация!

Оценка:
-2 +12

44
Този коментар е премахнат от модератор.
Адам
45 Отговор
А с тебе драги два пъти повече сбъркахме

Оценка:
-1 +9

фбр
46 Отговор
Мента , мента ! Не ти ли е ясно , че един предател си остава завинаги предател! Гаден еничарин! Много ти пречи Кирил Петков защото ти спря далаверата с ББР ! Няма да можеш да построиш друго хотелче в Гърция !

Оценка:
-1 +11

Павел пенев
47 Отговор
Много сбъркахме с регистрацията на турската етническа и терористична партия ДПС, но такава беше поръчката на другите терористи от САЩ.

Оценка:
-1 +12

Знай се
48 Отговор
Какъв жизнен стандарт, като окраде ти и другите алници, държавата. И още и още, лапате, ненаситници. Измитане и изхвърляне!

Оценка:
-1 +10

chi
49 Отговор
Разбойник!

Оценка:
-1 +9

50
Този коментар е премахнат от модератор.
питащ
51 Отговор
Млъкни бе потурчен българин. Толкова си п:рост и нагъл, че няма накъде повече. Самоче, обикновенните мюсюлмани въобще не слушат какво казваш ти и оня дето Турция му е родината Карадаята, дето не може да говори на български. Няма съдебна система която да дерегистрира тази противоконституционна партия.

Оценка:
-0 +6

Анонимен
52 Отговор
Българските хаидути са вадели предателите по бели гащи и са решавали въпроса на място

Оценка:
-0 +5

аз съм
53 Отговор
Б О К Л У К и нищо повече

Оценка:
-0 +2

ПЕНКО
54 Отговор
РОЗОВИЯТ РАДЕВ СЕ Е КЛЕЛ ПОД ЗНАМЕТО НИ -ДА ВОЮВА С НАТЮ / КАТО МЕН / ---ПОСЛЕ СЕ ПРОДАДЕ И ПРОДАДЕ РОДИНАТА СИ -И Е АПОЛОГЕТ НА АЛИАНСА !!!! АЗ ОБАЧЕ ЩЕ СИ ИЗПЪЛНЯ КЛЕТВАТА И ЩЕ У БИ ВАМ НАТЮВЦИ- В СОФИЯ -КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО - ВКЛЮЧАЯ И РОЗОВИЯ ПЪПЕШ !!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-5 +0

офицер
55 Отговор
Цонев и ние много сбъркахме, че не издухахме още 1990 г. леещата се помия. Много сбъркахме. Апостола и Ботев в гроба се обръщат като гледат отгоре, как етническа партия вилнее в бащино огнище. Много сбъркахме, когато можехме.

Оценка:
-0 +6

Тома
56 Отговор
Радев със служебното правителство направо отряза ръцете на крадците като ментата

Оценка:
-0 +7

Turchin
57 Отговор
Благодаря Ви господин Цонев за признанието. Въпреки,че това НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ДА НИ ПСУВАТ ПО ТУРСКИ СЕЛА.Но признат грях е половин грях.Да се радваме в бъдеще да управлявате заедно с народа, без феодалите в и извън страната.

Оценка:
-0 +1

Татко Карло
58 Отговор
Йордан нима не знаеше, че с вашия почетен председател са изкарали една школа.Школата на цимента, който се втвърдява в продължение на 70 години.Тя не прощава.Такъв оставаш за винаги.

Оценка:
-0 +0

0222
59 Отговор
Не Йордане на 14 11 ще се поправиме и ще си го изберем пак нали Данчо умната

Оценка:
-0 +1

0222
60 Отговор
Не Йордане на 14 11 ще се поправиме и ще си го изберем пак нали Данчо умната

Оценка:
-1 +1

фАНТОМасс
61 Отговор
Аз не видях ДПС досега да са се опъвали много на Борисов и ШАЙКАТА му ! Защо ли ? Да не би да са били в негласна колаборация в стил - РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ ?

Оценка:
-0 +0

Patton
62 Отговор

До коментар #2 от "111555":


Прякорът му МЕНТА не идва от напитката мента , а от това , че е бил играч , мошеник и лъжец !

Оценка:
-0 +0

Джо Сатриани
63 Отговор
Голямо пазене пада на олигарха Шиши и на кукловода му Сокол !

Оценка:
-0 +0

Велин
64 Отговор
„Всички забравят, само ДПС помни”. Абе г-н Цонев, като си от ДПС що много удобно забравяш колко пъти не подкрепяхте вот на недоверие и оставяйте г-н Борисов на власт,а !?!? Или за 30 години в парламента се научихте само на това- да говорите само това, което ви е изгодно!? И стига с мантрата, че гласовете на ДПС са направили Радев президент!!! Аритметика, малко аритметика трябва и ще стане ясно, че дори всички симпатизанти на ДПС да бяха гласували за г-жа Цачева Радев пак щеше да победи. И да се върнем към въпроса за г-н Борисов. Ами подкрепете човека на ГЕРБ. Лошо няма! Няма да ви е за пръв и сигурно няма да ви е за последен път. Политическото ви говорене е мноооого далече от поврдението ви в парламента!

Оценка:
-0 +2

ДАНЧО МЕНТАТА
65 Отговор
ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА КЛИШЕ ; ..... Бeдaтa нa нaшaтa Рoдинa e в тoвa, чe твърдe мнoгo хoрa нe рaзбирaт знaчeниeтo нa тeзи думи и ги cмятaт зa клишeтa. Зaтoвa Рoдинaтa ни e нa пocлeднo мяcтo в клacaциитe пo жизнeн cтaндaрт.

Ниe cилнo вярвaмe, чe c кaндидaтуритe нa Муcтaфa Кaрaдaйъ и Иcкрa Михaйлoвa, щe ги нaкaрaмe пoнe тoвa дa ocъзнaят - чe думитe нe ca клишeтa. Думитe ca cъдържaниe, думитe мoгaт дa бъдaт кaмшик. Нo думитe мoгaт дa бъдaт и лacкa. Думитe мoгaт дa взривявaт мocтoвe, нo мoгaт и дa cъгрaждaт мocтoвe. Тoвa e нaшaтa кaмпaния днec, пoдчeртa Цoнeв.

Оценка:
-0 +0

СТРАШАВЕЛ
66 Отговор
И В ДПС НЯМА СЪН ОТ ТОЯ ,,ДИКТАТОР" РАДЕВ !

Оценка:
-0 +1

херодот
67 Отговор
Респект към всеки признал грешките си!

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Волфганг Шойбле
Германският финансов министър пред "Ханделсблат"
Един ден гърците ще ми издигнат паметник в знак на признателност..."

Още бисери
ТОП 5