4 Ноември, 2021 06:50 3 905 23

Рашков и Панайотов инспектират оградата с Турция

  • бойко рашков-
  • георги панайотов-
  • ограда-
  • турция-
  • граница-
  • ремонт-
  • инспекция-
  • министри

Поводът са започналите неотложни ремонтни дейности

Рашков и Панайотов инспектират оградата с Турция - 1

Министрите на вътрешните работи Бойко Рашков и на отбраната Георги Панайотов ще посетят участъка от българо-турската граница в района на село Сладун, предаде NOVA. Поводът са започналите неотложни ремонтни дейности по оградата.

Ремонтът се извършва по съвместен план, изготвен от Главна дирекция „Гранична полиция“ и Командването на Сухопътните войски. В изпълнение на плана от 29 октомври 20 военнослужещи със 7 специализирани машини започнаха работа по възстановяването на целостта на съоръжението в района.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    14 32 Отговор
    ама и тия са големи измекяри за какво им е да ходят там ...те дупките се виждат и от Гугъл земя....а и какви експерти са по стрителството на защитни огради.......показност никому ненужна и безполезна най-вече..

    Коментиран от #2, #5, #23

  • 2 веселяк

    35 5 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Мдааа, той Валерката щото беше многУ гУем дпециалист виж ква здрава ограда направи! Дупка зее под нея тя обаче стои, не пада!

    Коментиран от #4

  • 3 Танкове

    30 3 Отговор
    могат да минат , та камоли бежанци !
  • 4 нашия

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "веселяк":

    той Валерко е ясен ....ама тия като са по-свестни защо им падат на нивото..?????!!!!!
  • 5 вашия

    26 10 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    А Валери Симеонов какъв експерт бе по стротелството на защитни огради,та сега всичко пада,макар да е чисто ново и много скъпо строителство...?!И пак се налага емблематичното за властта на ГЕРБ-,,Ремонт на ремонта"...!!!


    ....

    Коментиран от #6

  • 6 нашия

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "вашия":

    ти ФУНКЦИОНАЛНО ГРАМОТЕН ли си.....разбираш ли като четеш нещо или....???!!!!
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 17 Отговор
    Спасяването на редник Радев 3864 епизод........
  • 8 Заю Баю

    7 22 Отговор
    До по-горните коментиращи пишман специалисти. Валери Симеонов не е строил оградата, а строителни фирми. Така, че ако е паднала на някои места това е по вина на строителите. Валери Симеонов си свърши перфектно неговата работа - пребори се да я има тая ограда. Без него въобще нямаше да има никаква ограда и скакалците щяха да си минават безпрепятствено. Той е единственият който си спази предизборните обещания. Слави, Петков, Мая, Хаджигенов и т.н. герои какво направиха? Едно голямо НИЩО.

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Отровното трио

    18 4 Отговор
    Мачкай Рашков!!! Изчегъртвай
  • 10 Хехехе

    23 3 Отговор

    До коментар #8 от "Заю Баю":

    Валери Симеонов си бил свършил ,,перфектно работата"...?!Ами да...- той гордо се пъчеше пред нея,правейки си всевъзможни снимки и репортажи за медиите...!Но избягваше да се подпира до нея,защото знаеше,че е много оаянтава и може да падне...!!!
  • 11 Хаха

    15 2 Отговор

    До коментар #8 от "Заю Баю":

    Те и сега си минават безпрепятствено и ги хващат на 50 километра от границата, защото не са си платили на когото трябва.
  • 12 Еклектик

    4 13 Отговор
    В колата ще развъртят шишинката с домашна ракия. Рашката е пълен алкохолик. С всички произтичащи от това характеропатии. Измекярите на старшина Гумен Гадев.

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 лай си

    14 0 Отговор

    До коментар #12 от "Еклектик":

    Но Рашков ще арестува шефа ти с чекмеджето !
  • 15 Мунчо Радев

    2 14 Отговор
    Рашков най-подлия политик
  • 16 Летописец

    12 3 Отговор
    Да не забравяме, че близо 150 (сто и петдесет) Милиона ! струваше "съоръжението", което бившата щатско-турска власт построи вместо стена на границата ! А тези от Вмро и Симеонов не спираха да я хвалят.
  • 17 Кат гледам

    9 0 Отговор
    Таа ограда и за мост става
  • 18 Хаджи Генчо

    6 1 Отговор
    На днешно време са спонтанни само спонтанните аборти! Всичко друго е организирано. Мигрантите плащат добре и каналджии зад които стоят и полицай и мутри ги превеждат. Нямаме много бежанци защото само минават през България и защото Турското ръководство не желая бежанци да се заселват по бъдещата им приобщена територия. Оградата никога не е спряла нищо.
  • 19 Ще сме

    10 2 Отговор
    много щастливи,ако арестуват и Валери Симеонов- отвратителния за кражби.Ето,започнаха да арестуват крадците на строежа на ,,Хемус".Леееле,какви колосални кражби,а клетите ни пенсионери/и то не роми/ ровеха в контейнерите за смет.И отгоре на това Борисов и шайката му адски презират пенсионерите.Искаме съд,затвор,конфискация за крадците- политици- КОГА? Сигурно,когато Гешев падне от власт.
  • 20 Браво

    4 0 Отговор
    че оградата премина на стопанисване и управление на тези министерства, а не на областните управители. Като елемент на националната сигурност данните за нея трябва да бъдат класифицирана информация и само лица с гриф строго секретно могат да имат достъп до тях и да оперират с тях. Какво е това да се предоставя информация и то публина от областните управители за компрометираните участъци и като по такъв начин насочват нарушителите към компрометираните участъци. Само фирми притежаващи право да строят обекти, представляващи национална сигурност и с гриф секретно и строго секретно могат да учавстват в процедури по изграждане и поддържане на оградата, когато се възлага външна поръчка. ПРосто цялата уредба по изграждане и поддържане на оградата е била в интерес на трафикантите, а не на националната сигурност. Гоямо браво на г-н Рашков, че предложи и министерски съвет прие отнемането на това съоръжение от областните управители
  • 21 Трябва

    7 0 Отговор
    да се промени наказателния кодекс, като се предвиди престъпление за превеждане през границата като престъпление срещу националната сигурност на страната и строги наказания - отнемане имуществото на тафикантите и затвор без право да сключва споразумения и без право на замяна. ТОва в значителна степен ще намали желаещите за трафиканти. Вържи попа , да е мирно селото
  • 22 Българин

    3 5 Отговор
    Късно е либе за китка!

    Талибаните вече напълниха България и за това сте виновни вие от радевото срутище.

    За седем месеца не можахте да се наспите,но си взимате заплатите!

    ПОЗОР и ЗАТВОР!
  • 23 Болярин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "нашия":

    Ами каква дейност иначе да си припишат - освен изчегъртване на "съмнителни" тоалетни по ромските гета ?!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове