Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 23:09 4 587 104

Бабикян: Да пуснат неваксинираните от държавната администрация в неплатен отпуск

  • арман бабикян-
  • неваксинирани-
  • държавна администрация-
  • неплатен отпуск

Когато бяха протестите, хората ми казаха "Вие не свалихте Борисов", а аз им отговорих, че сме му махнали 400 000 гласа, коментира още той

Бабикян: Да пуснат неваксинираните от държавната администрация в неплатен отпуск - 1
Снимка: БГНЕС

Дадох си сметка, че съдбата е иронична, понякога и жестока. Иронично е, защото се наложи да попадна в ситуацията на мой клиент, защото аз с години подготвях хора в политиката. Точката на подивяване доведе дотам, че може би няма кой, но и да има кой е време да се влезе в обувките и да се свърши работа. Това коментира Арман Бабикян от ИБГНИ в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Хората трябва да бъдат лекувани по два начина: с обяснение, с кампания, както и с натиск от страна на държавата. Не със задължаване, а с натиск. Например, който не иска в държавната администрация да се ваксинира, да излезе в неплатен отпуск. Който и след това не иска - благодаря, довиждане", каза Бабикян.

"Когато бяха протестите, хората ми казаха "Вие не свалихте Борисов", а аз им отговорих, че сме му махнали 400 000 гласа. Това, което се случва, е че Цветан Цветанов държи със своя труд ГЕРБ живи - кметовете, които имат и многото пари. Това е трудът на Цветанов, а не харизмата на Борисов", коментира още той.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васко Божков

    150 20 Отговор
    Активизираха се и ИБНИ искат кокал.. ама нямаааааааа
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ковид

    102 23 Отговор
    Кога ще ваксинират 1 200 000 държавни чиновници?

    Коментиран от #16, #21, #27

  • 4 Слави Трифончук

    174 22 Отговор
    Тоя боклук е соросоид

    Коментиран от #78

  • 5 Си ти

    10 26 Отговор

    До коментар #2 от "Кварталния":

    И не се обаждай

    Коментиран от #18

  • 6 Чиновник

    51 20 Отговор
    Ние, всичките чиновници гласуваме за тиквата, иначе няма папу.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цоциалист

    35 8 Отговор
    Гласувайте бе гласувайте за ковчезоноссчите те ще ви уредят знаете каде АМИМ за техните гласоподаватели
  • 9 Баш софиянец

    176 13 Отговор
    Г-н Бабикян, избягвайте да упражнявате НАТИСК и принуда за инжектиране с експериментална субстанция, която освен това очевидно не върши работа. Абсолютно е недопустимо да свързвате инжектирането с основни свободи и прана на хората. Ваксина и натиск - просто го забравете!
  • 10 Аман от Предатели, като тоя

    124 12 Отговор
    Тоя и Хаджигейов си присвоиха гражданския протест, който на по късен етап и нарочно провалиха
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ха ха хаааа

    83 10 Отговор
    Бабикянов , за тебе лечението е едно .. С дървено железо , да се изкоколиш като Кокорчо
  • 14 Сбогом

    97 9 Отговор
    И... който въобще не иска да се ваксинира по обективни(здравословни),или субективни(лично мнение) причини– да мре ли, да не гласува ли, или да си смени гражданството?
  • 15 До 12

    101 7 Отговор
    Я не обиждай колегата бе опитно зайче за ваксини. Какви задължения имаме бе нещастник, в кой закон пише че трябва да се ваксинираме и то насила.

    Коментиран от #20

  • 16 Деди

    88 8 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Той, че няма да ги ваксинира е ясно, но също е ясно и, че ще гледа парламента през крив макарон! И какво, ако уволниш 70% от държавните служители, от къде ще вземеш други бе Баби, накрая съда ще отмени уволненията и неплатените отпуски и пак хората ще платят почивката и обезщетенията за незаконни уволнения. Че то не са само национални закони, които ще нарушиш Баби, има и такива, които не можеш да промениш, защото са международни!

    Коментиран от #104

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 БСП на Бунището

    47 8 Отговор
    Я ,Бабикян, веднага 50 лицеви и марширувай по плаца....Леви,леви раз двааа.... три!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бледоликии

    54 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    А българските индианци, как ще ги ваксинираш? Хайде ваксинирай ги тях и покажи на бледоликите си сънародници, корко са глупави.
  • 22 Последния Софиянец

    42 9 Отговор
    Баби! Нали горихме маски!? Вирус няма! Той е само в главите на страхливците! Така каза Радев! Вервай му!

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Зъл

    16 21 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    И затова радевица едвам оцеля, ‘щото няма вирус!
  • 25 миризлив пръч

    8 34 Отговор

    До коментар #7 от "Некой си":

    Все говорите само за правата си.А случайно да имате и някакви задължения?
  • 26 До 20

    55 4 Отговор
    Какво ако решат бе синпатизанте на Джендарска България. Заповед на министъра на Здравеопазването няма силата на закон и не може да ни лиши от правата дадени ни в законите и Конституцията.
    Не дърпайте дявола за опашката с насилствена ваксинация , са не строите някой ден пак Белене

    Коментиран от #30

  • 27 Буквояд

    41 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Нали уж законът трябва да е над всичко?
    В РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2021/953 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 14 юни 2021 година относно издаването на COVID-19 (Цифров COVID сертификат на ЕС) с цел улесняване на свободното движение по време на пандемията от COVID-19, пише: "(36) Необходимо е да се предотврати пряката или непряката дискриминация срещу лица, които не са ваксинирани, например поради медицински причини, поради това, че не са част от целевата група, за която понастоящем се прилага или се разрешава ваксината срещу COVID-19, например деца, или защото все още не са имали възможност да бъдат ваксинирани, или са предпочели да не се ваксинират. Поради това притежаването на сертификат за ваксинация или притежаването на сертификат за ваксинация, в който се посочва ваксина срещу COVID-19, не следва да бъде предварително условие за упражняване на правото на свободно движение или за използването на трансгранични услуги за превоз на пътници, като авиокомпании, влакове, автобуси, фериботи или всякакви други видове транспорт. Освен това настоящият регламент не може да се тълкува като установяващ право на ваксинация или задължение за ваксинация.";
    (61) Дoкoлкoтo цeлтa нa нacтoящия рeглaмeнт, a имeннo дa ce улecни упрaжнявaнeтo нa прaвoтo нa cвoбoднo движeниe в Cъюзa пo врeмe нa пaндeмиятa oт СОVID-19 чрeз уcтaнoвявaнe нa рaмкa зa издaвaнeтo, прoвeркaтa и приeмaнeтo нa oпeрaтивнo cъвмecтими ceртификaти зa вaкcинaция cрeщу, нaпрaвeнo изcлeдвaнe зa или прeбoлeдувa

    Коментиран от #28

  • 28 Буквояд

    30 1 Отговор

    До коментар #27 от "Буквояд":

    (61) Дoкoлкoтo цeлтa нa нacтoящия рeглaмeнт, a имeннo дa ce улecни упрaжнявaнeтo нa прaвoтo нa cвoбoднo движeниe в Cъюзa пo врeмe нa пaндeмиятa oт СОVID-19 чрeз уcтaнoвявaнe нa рaмкa зa издaвaнeтo, прoвeркaтa и приeмaнeтo нa oпeрaтивнo cъвмecтими ceртификaти зa вaкcинaция cрeщу, нaпрaвeнo изcлeдвaнe зa или прeбoлeдувaнe нa СОVID-19 нa дaдeнo лицe, нe мoжe дa бъдe пocтигнaтa в дocтaтъчнa cтeпeн oт държaвитe члeнки, a пoрaди oбхвaтa или пocлeдицитe oт прeдвидeнoтo дeйcтвиe, мoжe дa бъдe пo-дoбрe пocтигнaтa нa рaвнищeтo нa Cъюзa, Cъюзът мoжe дa приeмe мeрки в cъoтвeтcтвиe c принципa нa cубcидиaрнocт, урeдeн в члeн 5 oт Дoгoвoрa зa Eврoпeйcкия cъюз. В cъoтвeтcтвиe c принципa нa прoпoрциoнaлнocт, урeдeн в cъщия члeн, нacтoящият рeглaмeнт нe нaдхвърля нeoбхoдимoтo зa пocтигaнeтo нa тaзи цeл.
    (62)Нacтoящият рeглaмeнт зaчитa ocнoвнитe прaвa и cъблюдaвa принципитe, признaти пo-cпeциaлнo в Хaртaтa нa ocнoвнитe прaвa нa Eврoпeйcкия cъюз („Хaртaтa“), включитeлнo прaвoтo нa зaчитaнe нa личния и ceмeйния живoт, прaвoтo нa зaщитa нa личнитe дaнни, прaвoтo нa рaвeнcтвo прeд зaкoнa и нeдиcкриминaциятa, cвoбoдaтa нa движeниe и прaвoтo нa eфeктивни прaвни cрeдcтвa зa зaщитa. Кoгaтo прилaгaт нacтoящия рeглaмeнт, държaвитe члeнки трябвa дa ce cъoбрaзявaт c Хaртaтa.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Зъл

    1 38 Отговор

    До коментар #26 от "До 20":

    Я пак прочети, някой ми е докладвал коментара, там оди не е имало, както и дае, когато си в извънредно положение, ако правителството обяви че ваксинацията е задължителна, тя става задължителна, въпреки конституцията, а ако си направиш да я прочетеш ще видиш че когато е застрашено общественото здраве, твойте права са нищожни. Но само лялате за права, и че си плащате данъците, в повечето случай след доста окриваме! Ако си пенсия от бсп, нищо не плащаш, така прочети първо малко , после пиши за права и задължения!
  • 31 До 27- ми Абсолютно прав си

    44 2 Отговор
    Регламента на ЕС, дори е над закона, в йерархията на законодателството само Конституцията е над него но тоя път на Джендарите не им изнася и премълчават това.

    Коментиран от #33, #99

  • 32 николчо

    8 10 Отговор
    Ние всички от общината гласуваме за тиквата и не сме се вакинирали само чистачката е е ваксинирала

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 З0 -ти

    30 3 Отговор
    Не сме в извънредно положение /приема се със закон, какъвто в момента няма/. Няма и има Маямата, Хаджигейов и Бабикян няма да влезнат в НС, а Джендарска България ще имат малко депутати.
    Със сигурност съм по млад от тебе и съм изгорял десетки маски досега
  • 35 Хохо секса

    5 18 Отговор

    До коментар #32 от "николчо":

    И аз ще гласувам за Тиквата.
    Не ме е гнус...
  • 36 010101

    40 5 Отговор
    Като се сетя, че ги подкрепях тези нещастници ми се драйфа.
    Човек трябва да е изключително внимателен в днешно време на кого гласува доверие.
  • 37 Фаро

    44 3 Отговор
    И тоя ка.ут се застреля в крака
  • 38 Boxer EZ 30

    58 2 Отговор

    До коментар #20 от "Зъл":

    Ти като си ваксиниран, от какво те е страх? Нали си безсмъртен,с какво те плашат не ваксинираните?
    Подлъгал си се, твоя си работа. Защо насила другите трябва да следват твоят ИЗБОР?
    За каква отговорност говориш, при положение че ваксинираните могат да пренасят заразата на всякъде, а никъде не ги тестват? За разлика от не ваксинираните, на които им разбиват носовете от тестове!
    Една от причините за да се ваксинираш е че така ти е по-лесно, не ти се занимава с тестове, а и ваксината те предпазва от уволнение. За каква отговорност, говориш изобщо?!
    Удобство - да!
    Но, отговорност?!

    Коментиран от #41, #44

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 цсат ръз д

    55 3 Отговор
    Кой си ти изобщо че ще ме ваксинираш бе? Кой изобщо ти дава право да определяш кой какви лечебни методи ще ползва и какво ще си вкарва в тялото. Помисли се за голямата работа и ще отнесеш скоро време народната тояга. Беее6а и гнуснатаа соросоиднна свиння. Такива като вас трябва да бъдат изхвърлени от всички държавни и обществени постове. Мрсен фашистки ур0д
  • 41 Зъл

    3 37 Отговор

    До коментар #38 от "Boxer EZ 30":

    Сме в извънредно положение! Води се медицинско но е! Та както твърдиш, че си по-млад от мен, вземи понаучи малко законите и други неща, за ценности въобще и няма да споменавам.
    Но за съжаление четейките, умствено явно си много изостанал някъде във времето на 1945 година!

    Коментиран от #48

  • 42 Ковач

    50 4 Отговор
    Бабикяр, ти вече си никой, твоите 5 минути слава минаха!
  • 43 уууууу

    40 6 Отговор
    Ще гласувам за "Възраждане" и така изтичате в канала. Нито ще влезете в парламента нито ще се правиш повече на Менгеле.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Муаха-ха-ха-ха...

    21 1 Отговор

    До коментар #33 от "Зъл":

    Много си неграмотен бе ! Търлък ! Ходи да си измиеш кирлясалите крака,че вониш !
  • 46 Много общо

    39 3 Отговор
    Показа си рогцата "борецът за правда и свобода", особено "свобода". Сигурни ли сте, че евреите и арменците не са един народ?
  • 47 Долу Мерките

    35 2 Отговор
    зЪЛ по улиците в София, що не излезете са кажете че сте за задължителна ваксинация. Нещо джендърската ви партия не поема риска да ви изкара на улицата срещу нас, а ние имаме десетки протести що не дойдете да си кажете мнението или ви е страх

    Коментиран от #50

  • 48 Зъл

    0 10 Отговор

    До коментар #41 от "Зъл":

    Коментара е до 34 номер.
  • 49 жхстф гйд

    39 3 Отговор
    В България ваксинираните са около 20 процента като от тях наистина набодените са не повече от половината. Българския народ показва че има интелект и не се връзва на неолиберална, ЛГБТ, хомо, ваксинаторска пропаганда.

    Коментиран от #52

  • 50 Зъл

    3 28 Отговор

    До коментар #47 от "Долу Мерките":

    Кои сте вие? И коя е моята партия, защото аз знам, че нямам така, но ти сигурно по-добре знаеш от мен!
    А и мисля че времето ви свърши на трите партии дето си разигравате коня как си искате и само си подавате топката!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Зъл

    1 35 Отговор

    До коментар #49 от "жхстф гйд":

    Направо е гениален, затова е най-бедния в Европа, най-болния, с най-голямата престъпност!
    Гении направо сме, спор няма!

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 жхьг цй х

    37 3 Отговор

    До коментар #52 от "Зъл":

    Най-бедния в Европа ама с най-много недвижима собственост, а "умните" неолиберални западни атлантически хомосексуалистти се бият по хипермаркетите на черния петък да не изпуснат голямата далавера. Почти всеки българин може да отиде на село и да си отглежда каквото иска.

    Коментиран от #55

  • 55 Зъл

    2 30 Отговор

    До коментар #54 от "жхьг цй х":

    Да отива на село и да орглежда, но май не се връща, а отива там дето се бият на черния петък, защо така! А ти какво да не си хвърлил око на имотите на възрастните че пропагандираш антиваксърството?

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ъ2ягфруе

    24 3 Отговор

    До коментар #55 от "Зъл":

    А ти защо пропагандираш ваксинаторство?

    Коментиран от #61

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Лудница

    9 10 Отговор
    Успех на арменеца. Единствения начин според мен да се набодът всички е ако им направите доходите средно европейски.Но това звучи като,ще ти купя колело но друг път.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 позор

    35 5 Отговор
    Хора с такова мислене не бива да се допускат в парламента. Кой си ти, че си тръгнал срещу 80 процента от народа. Хората за това ли ходят да гласуват и да си губят времето. За да може такива като теб да упражняват насилие върху тях.Вие не знаете защо сте политици. Безочливи хора с фашизоидно мислене. Ако някой гласува за вас значи е ненормален.
  • 65 Дилдо

    11 5 Отговор
    Тоя е комунист
  • 66 аесдфхтдйжфъб

    23 1 Отговор

    До коментар #61 от "Зъл":

    Като си против да се използва така наречената "пандемия" за политически цели защо продължаваш да твърдиш че хората трябва да се ваксинират срещу ковид? Твоя проблем е че не се интересуваш от противоположното мнение, не търсиш доказателства и в края на краищата не можеш да събереш едно и едно. Мислиш си че всичко що хвърчи се яде. Когато човек започне да се отдалечава от природата ще страда много. И аз за разлика от теб се занимавам с ваксини.

    Коментиран от #69

  • 67 Гост

    30 1 Отговор
    Нямало да ме "задължава",а щял чвора да ме "натиска" да се боцна... Ще гледа парламента през крив макарон! Що не пробва лично да ме "натисне" този "смел" господин!?
  • 68 5555

    26 4 Отговор
    Просто гласувайте за "Възраждане" и всички мерки да заминават в историята.

    Коментиран от #70, #100

  • 69 Зъл

    2 21 Отговор

    До коментар #66 от "аесдфхтдйжфъб":

    Кажи къде съм написал че трябва да се задължително!
    И не се занимаваш с ваксини, след като говориш за отдалечаване от природата, освен ако не си някоя сестра дето слага ваксини! В думите ти има оксиморон, знаеш ли какво е това?

    Коментиран от #71

  • 70 Зъл

    5 22 Отговор

    До коментар #68 от "5555":

    Най голямите предатели на България, за жълти копейки при това!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Кмитева

    21 5 Отговор
    Рядко неприятен човек. На такива ако им се даде власт, само им гледай сеира
  • 73 Зъл

    5 23 Отговор

    До коментар #71 от "авдръдцуст":

    Кой и с какво те задулжава, имаш избор дори сега, решението е твое! Може да се ваксинираш, може и да не се ваксинраш, някъде ти искат зелен сертификат, другаде, не. Ако не искаш ваксина тест където искат сертификат, просто всеки си определя правила, така както в един дом си събуват обувките гостите, така в друг не, примерно. Все още никой никого не е задължил. Ако твоя работодател те задължава имаш имаш избор и напускаш работа! Ако не искаш да напуснеш работа изпълняваш неговата заповед, просто е. Ако имаш семейство за изхранване и трябва да се ваксинираш, въпреки теоето желание и страхове, се ваксинираш, това е отговорноста към семейството, но пак имаш избор или търсиш друга работа или ги оставяш без хляб!
    Та така, винаги има избор! Или играеш по правилата или си оутсайдер, а може и печеливш да си, кой знае, пак ти избираш!

    Коментиран от #94

  • 74 xa xa xa

    11 9 Отговор
    кокорчо ми прилича на мечка панда а Траволта е все ухилен
    като олигофрен..
    наистина ще гласувам за ЛУНА!
    нито един не е достоен за президент!
    най-добре ще е да няма такава институция, защото гълта много
    пари, а нищо не върши!!!!!!!

    Коментиран от #96

  • 75 Смешко

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Некой си":

    Къде са ти протестите, смешко? Нищо няма да направиш.
  • 76 ivan

    19 4 Отговор
    сме6ник за това няма да сте в парламента
  • 77 лудия

    18 4 Отговор
    Палячо скрий се някъде .
  • 78 Соросоид е, какъв да е!!!!

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "Слави Трифончук":

    Ееей Бибикянчо, и ти ли бе???!!!!! За ваксинки щом бълнуваш, кой и как да ваксинираш!!!
  • 79 Фаро

    22 1 Отговор
    Постоянно ни пробутвате изоставили се здравословно разплути човеци,които уринират от страх само при мисълта,че ще умрат някой ден и умират от желание да затворят всички останали,за да ги накарат да почувстват техното страдание
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Михаил петров

    2 15 Отговор
    Точно това е правилният ход, даже на първо врема 30% от тях трябва да са в по-дълъг неплатен отпуск.

    Услугите свързани със всичко държавно са архаични, та дори и в чужбина. Крайно време е да разберем че трябва да се работи , а не да се дочаква пенсия или да се дочаква утре или отпуска и.т.н.

    Не можем изобщо да се сравняваме с никоя нормална държава.
  • 82 нннн

    29 1 Отговор
    Бабикяне, с този "натиск", т.е. изнасилване за ваксиниране, до тук беше. Как бе, соросоизроде ще уволняваш хора, ще оставиш тях и децата им без хляб с цел да им помогнеш? Нямам думи, освен нецензурни...
  • 83 Десислав

    15 1 Отговор
    Дано идеш при Кунчев,гольо там да те отведе мечтаната ваксина
  • 84 5577

    3 2 Отговор
    В грешка си. Тандема беше развален преди местните избори. Цц няма нищо общо с днешните кметове. Кьор фишек ти е изказването. Ама нали предизборно трябва да навредиш на Борисов... Тъй ли не се сети друго. Има толкова много.
  • 85 Додо

    11 1 Отговор
    Бабикяне малко време ти остава.....

    Коментиран от #92

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ще те пуснат

    3 1 Отговор
    При баба ми съвсем скоро
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 баба Гуси

    2 9 Отговор
    За което е прав е прав за държавната администрация
  • 91 Гост

    15 1 Отговор
    Сега и от ваксини ли почна да разбираш,арменски разбирачо и нищоправецо?Много бързо ви минаха 5 минутки слава,на теб Галева и джуджето Хджидубаев.
  • 92 Изпращач

    3 1 Отговор

    До коментар #85 от "Додо":

    Не му остава,изтече му времето.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Миличък

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Зъл":

    Правилата? Кой определя правилата и на какво основание е той?
  • 95 Tentrix

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Зъл":

    Тп селяк. Ходи си перкай в задните части ментетата на Астра или янсен и марш след това в интензивното
  • 96 и аз

    5 1 Отговор

    До коментар #74 от "xa xa xa":

    ама те и другите толкова работят.АА, да за техните големи заплати. Трябва всички партии да се забранят, както през 1934 г.
  • 97 мирише на пари

    7 1 Отговор
    Барби, защо неваксинираните, здрави хора са ви трън в очите. Защо не премахнете от ежедневието носителите и разпространяващи заразата ? Защо не издирите тях и техните рискови групи и да ги карантинирате и лекувате адекватно. Здравите хора работят и ви вадят заплатите, пълнят ви партийните каси и държавната хазна. Вие сте проводници на втората по големина световна мафия, тая на фармацевтичните компании. Не превръщайте всички в опитни хамстери !
  • 98 ГОСТ

    2 1 Отговор
    ЕЙ, НЕАНДЕРТАЛЕЦ ГНУСЕН! И НА ВЪЗЕЛ ДА СЕ ВЪРЖЕШ, НЯМА ДА ВИДИШ ПАРЛАМЕНТА! ЩЕ ТЕ ПУСНЕМ ТЕБЕ В БЕЗСРОЧЕН НЕПЛАТЕН ОТПУСК! ЗАЕДНО С ДЕБЕЛАТА ТИ ПОЛОВИНКА!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ГОСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "5555":

    ДА ГЛАСУВАМЕ, АМА В "АФЕРА" ИЗЧЕТЕ ИНФО КОИ СА ПОСРЕДНИЦИТЕ МЕЖДУ РАДЕВ И НЯКОИ ПАРТИИ, ВСЕ СТАРИ ГЕНЕРАЛИ-ЧЕНГЕТА ОТ ДС. И "ВЪЗРАЖДАНЕ" БЕШЕ В СПИСЪКА С ПАРТИИТЕ ПОЛЗВАЩИ ПОСРЕДНИЦИ С РАДЕВ! ВИЖТЕ САМИ!
  • 101 Панайотов

    7 1 Отговор
    Високата смъртност не е резултат на ковид. Смъртността в България е два пъти по- голяма от дълги, дълги години, в сравнение със Западна Европа. И това се дължи на много по- ниското качество на живот и побългарената, тъпа здравна система.

    И сега ето я системата.

    Огромен брой болници не лекуват болните със тежки хронични заболявания. (Факт).

    Огромен брой лични лекари не преглеждат болните си (факт).

    Не вирусът е причина за смъртта, а тъпата ви неадекватна организация.

    Не промяна, не реформа, скалпел е нужен.
  • 102 бруте

    1 1 Отговор
    И ти ли, Бруте, погази чл. 29 от Конституцията
  • 103 мнение

    1 1 Отговор
    Бабикян каквото можа направи, за да изпълни нечия поръчка да не влязат в следващия парламент, защото прогнозите бяха, че ще минат, но явно няКОЙ го е добре мотивирал.
  • 104 Пророчеството

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Деди":

    Е виж си днешния изборен резултат и пак ваксинирай и гони в неплатен отпуск и уволнявай
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол