Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 09:57 2 452 77

Биков: Рашков да обясни за машините и да понесе отговорност

  • тома биков-
  • рашков-
  • машини-
  • отговорност

По думите на Биков, не може всеки ден да излизат машини и никой да не знае тези машини за какво са, откъде идват, накъде отиват, за какво ще се ползват

Биков: Рашков да обясни за машините и да понесе отговорност - 1
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков трябва да излезе и да обясни какво се случва, защото той отговаря за изборния процес и е определен за това с решение на правителството.

Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков в живо включване в социалната мрежа пред склад във ВТУ „Тодор Каблешков“ на фирмата „Сиела Норма“, след като от заседание на Централната избирателна комисия (ЦИК) и последвали публикации на медиите се разбра, че ЦИК са информирали прокуратурата за нови 199 машини за гласуване, които се намират в склада на фирмата вносител.

По думите на Биков, не може всеки ден да излизат машини и никой да не знае тези машини за какво са, откъде идват, накъде отиват, за какво ще се ползват.

„Г-н Рашков е човекът, който трябва да излезе и да даде обяснение за всичко, което се случва, защото сме на път да се окажем с провалени избори и отговорността за това ще се носи от него. Очакваме още утре сутринта рано, така както има навик, заедно с цялото ръководство на МВР, Рашков да излезе и да даде дълга, подробна пресконференция и да отговори на всички въпроси, които съм сигурен, че журналистите имат към него, за да имаме пълна яснота какво се случва в тази ситуация“, призова Тома Биков.

„Самата ЦИК за пореден ден установява, че на територията на София има допълнителни машини – днес са 200, за които никой не знае за какво са предвидени. Бяхме чули, че са за резервни части. После се оказа, че са за други държави, където обаче няма да има избори. Сега се появяват нови 200 машини. И най-големият проблем е, че ние не вярваме на Бойко Рашков. Ние не вярваме и на това правителство, което създава усещането, че следващите избори ще бъдат опорочени. Точно затова очакваме от Бойко Рашков и от служебното правителство да дадат ясни отговори защо непрекъснато се появяват нови количества машини, които не са предвидени в договора?“, попита кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Александър Ненков.

Той припомни, че до преди няколко седмици имаше голям проблем с това, че няма да може да бъдат доставени определеното количество машини по договора за парламентарни и президентски избори. „Сега обаче се оказва, че вече има няколко стотин отгоре. Тук изниква въпросът защо всичките партии, борещи се за честни избори, всъщност не позволиха да се броят всичките контролни разписки от машините“, посочи Ненков.

Според кандидата за народен представител от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев простата математика до момента показва, че излизат над 600 допълнителни машини извън договора на ЦИК с фирмата-вносител „Сиела Норма“. „Тези машини са нерегламентирани и никой не знае за какво се ползват. Както сме тръгнали, до края на деня за размисъл може да станат и 1000. Цялата поръчка за новите машини на ЦИК се обезсмисля, защото някой доброволно е вкарал още толкова много машини. Ако сметнем дори и наполовина цената, за която ЦИК купи 1600 нови машини, то това означава, че някой е платил милиони левове, за да внесе тези машини. Кой е бил този алтруист, е хубаво да се разбере“, призова Христо Гаджев.

„Тук при тази ситуация ще трябва да се носи отговорност и тази отговорност в един момент ще спре да бъде само политическа и ще стане наказателна. Да провалиш изборите е престъпление срещу демокрацията. ЦИК трябва да преразгледа решението си и да не се броят 30% от секциите, а да се броят 100%, за да се гарантира честността на вота. Няма нито един аргумент в обратната посока“, призова още Тома Биков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    18 59 Отговор
    Лошото е че всички са срещу ГЕРБ.
    Просто ни обричат да преживеем нова зима с име на определен политик

    Коментиран от #33

  • 2 видовден

    49 8 Отговор
    Вече ние копаем вашия гроб
  • 3 РАШКОВ И РАДЕВ В ШОК

    17 58 Отговор
    БАЦО НИ ИЗЛОВИ ПО ЩОДОЛНИ ГАЩИ

    Коментиран от #72

  • 4 Бай Георги

    69 13 Отговор
    Биков марш при др. Гълъбова. Диагнозата ти е ясна, щеше да гониш Боко до затвора, сега го гониш да му оближеш ГЪА. Цайсат папагал.
  • 5 Браво

    55 10 Отговор
    Герберугите търсят под вола теле и вече реват, че са им провалили изборите! На второ или на трето място ще сте?
  • 6 Жалка работа

    54 7 Отговор
    Тоя джуревец е толкова тъп,та чак прост ! Ама то около оня простия от село Банкя няма други.
  • 7 РАДЕВ СА СПИЧА

    9 48 Отговор
    БАЦО ПА МЪ....ЗАКОВА

    Коментиран от #30

  • 8 шефа

    42 8 Отговор
    Кравов,пак ли ти Ве,ти си олицитворение на простащината,ти си подлога на един най прост,долен и мръсен крадец.Скриисе някъде мижитурко и не изпълзявай скоро че и ти ще го отнесеш,а си само един жалък плъх.
  • 9 фантаст

    12 35 Отговор
    Абе , сега що телета под воловете ще извади Бойко Рашков - бедна ви е фантазията.
  • 10 Мда

    37 7 Отговор
    Лоша игра и анти PR.Томата e просто един третокласен актьор, факт...
  • 11 БОЛШЕВИК 🌟

    39 7 Отговор
    На гербавите наближава края.
  • 12 пктр

    45 8 Отговор
    За машините носи отговорност шефът на Сиела- човек на ГЕРБ. Как така внасял машини и ги пращал по разни складове, без да уведоми никого?
    Биков да не прехвърля вина върху другите!
  • 13 Факт

    43 7 Отговор
    ДПС+ГЕРБ= МАФИЯ... Биков, засрами се, ти който наричаше Бойко- карикатура на диктатор !!! Колкото и да лаете си отивате един път завинаги, освобождаване на България от модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев! Гешев все още ви осигурява безнаказаност, но ще се свърши и ще има възмездие !
  • 14 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    7 40 Отговор
    Цялата власт е в ръцете ти......излез и дай обяснение за тия машини....недей да МИШКУВАШ

    Коментиран от #27, #73

  • 15 Българка

    44 5 Отговор
    Мъжката крава пак се изтропа. Та нали по думите на собственика на Сиела Норма точно ГЕРБ пролетта (февруари) са договорили извън машините, които се ползват в изборния ден , да има допълнително 400 машини в Сиела Норма. Фирмата твърдят, че тези машини, за които герберастите ореваха света, са за да попълнят тая бройка 400. Защо от ГЕРБ се правят на незнаещи и изненадани?

    Коментиран от #32

  • 16 Бикии

    40 6 Отговор
    Това са машини на ГЕРБ.Хванаха ги по бели гащи и сега се опитват да прехвърлят вината на някой друг.Професионални политичиски измекяр..и.
  • 17 Чики-Рики

    31 5 Отговор
    Биков, не се филмирай! Вече не сте интересни!Отивай си в театъра! Вашият гуру ,,Буда,, си е достатъчен ,,бай Ганьо,,!
  • 18 БИКОВ ДЖЕНДЪР

    29 5 Отговор
    ПРЕДИ ПИШЕШЕ СРЕЩУ БОКО ,СЕГА ВЪРЛ ЗАЩИТНИК НА ТИКВУН !!! КАК ЛИ СТАНА ТОВА ?
  • 19 Tутанкамон

    31 5 Отговор
    Тиквата дължи обяснение за машините, защото това е негово дело
  • 20 запознат

    28 5 Отговор
    Четете внимателно и ще видите, че тези машини са внесени още през месец ФЕВРУАРИ - т.е. на кого е отговорността - на Б. М. Борисов и на неговата вярна Сиела.
  • 21 Никола Н

    5 27 Отговор
    Тук го оплюват Биков (не го познавам и не съм му фен) , но искам да попитам оплюващите - те не искат ли да знаят истината , не искат ли отговори на въпросите поставени от Биков , защото ако е така - значи сме народ от отрепки.
  • 22 РАДЕВ СА СПИЧА

    3 26 Отговор
    Олеле мале....Бацо па ма гепи по президентски килоти
  • 23 един от многото

    24 4 Отговор
    Машините са си чисто ваша измишльотина , само , че не можете да кажете , как една нерегистрирана машина ще замени друга , за която са се подписали цяла комисия. Явно от както натирихте Цецо кауня , изборните ви мушенгийства зациклиха! Трябва да разберете едно , вече не ви искат. Предните два пъти бяхте първи на изборите и последни като коалиционен партньор. Положението не се е променило. Ако пък случайно , новия ви кандидат за президент спечели , до лятото ще пътник и той, Така , че научете се да сърбате това което сте дробили толкова години и не се правете на ощипани моми!
  • 24 тулупи братчет

    20 4 Отговор
    Теле , недорасло биче , гледам го Буци у Раковски се върти като коч у стадо сред педесетина събрани очевидно по сценарии , не слуша кво му славославят там някакви баби , очевидно добре подготвени да му го кажат , а бръти очи по стадото околу му , след което усърдно и старателна започва да си реди неговото , в което Радев е на неотменно място . Много около вас организирани мероприятия бе , ама много , та не знам кой да дава обяснения за машините .
  • 25 РЕалистА

    21 4 Отговор
    Еййй, Големи смешници сте тва Боко и обкръжението му беееее, Жалка картинка, Проумейте го най после, За Вас повече никога Власт !!!!!
  • 26 РАДЕВ СА СПИЧА

    6 19 Отговор
    Рашков, измисли нещо за тия машини.......притискат мъ отвсякъде...не мога да са ОПРАА........разказа ми се играта....
  • 27 Саса

    18 5 Отговор

    До коментар #14 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    Луд ли си, или си луд за връзване човече ??? Защо питаш Радев за машини, питай си частната фирма Сиела ( близка до ГЕРБ).. Нито ЦИК, нито държавата е поръчвала тези машини, въпроса е КОЙ прави пиар и КОЙ поднася на Тиквата, такава информация за заблуждение и за да има по ниска избирателна активност ?

    Коментиран от #34, #36

  • 28 Скакауец

    17 4 Отговор
    На всички е известно, че продължителното близане на зад ници води до необратими умствени поражения, както и износване на органа на гласовата реч - езика! Типичен пример за това е господинът на снимката, който така се е увлякъл в тази дейност, че дори е прекопирал манталитета на облизвания обект...А всички знаем кой е той и къде се крие напоследък...
  • 29 Лас маги - Джас маги!

    12 4 Отговор
    Тоя къв смешник е ако знаете. Страхливеца като му изкочихме 6 човека и се зачуди в коя дупка да се завре. Като го слушам, как се прави на ядосан и нервничи, се смея с глас. Ама като го зная как хленчеше и се оправдаваше хаххаха майко мила смешен льольо!!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 може ли да

    14 3 Отговор
    Пуснете снимката на Биков с макетите пачки и златно кюлче по БНТ от вторник вечер.

    Коментиран от #41

  • 32 Братчет

    18 3 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Мила, не разбираш ли за какво е цялата тая история? Просто, напълно в боков стил, се опитват да натрупат негативи на опонентите си! Но го правят много нескопосано, като даже се опитват да приравнят случая към оня ТЕХЕН гаф с Костинброд...Гербавите винаги най-нагло "забравят" някои свой действия от близкото и не толкова далечно минало, един вид ги друса избирателна амнезия, особено техния бос! Всяка тяхна дума, всяко тяхно действие трябва да се проверява на детектора на лъжата с риск проверявайки ги да го счупят от дебелашки лъжи...Особено босът им...
  • 33 НАЛИ БИЧЕ

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "мнение":

    Лошото е че всички са срещу ГЕРБ..............НЕ Е ЛОШО , МНОГО Е ХУБАВО ДАЖЕ ЗАЩОТО ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА ........ВОЛА РИЕ И НА ГЪРБА СИ ГО ХВЪРЛЯ........ВАШИЯ ВОЛ РИЕШЕ 12г , НАПРАВО СЕ ЗАТРУПА С ГЮ БРЕ....!!!!
  • 34 РАДЕВ, КВО СТАА,,,

    5 19 Отговор

    До коментар #27 от "Саса":

    ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ.....ТОЙ ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЗНАЧЕНО ЛИЧНО ОТ НЕГО...ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА СКРИТИТЕ МАШИНИ....ИЛИ РАДЕВ НЕ ЗНАЕ ЗА....ТЯХ

    Коментиран от #74

  • 35 Този нещастник

    15 2 Отговор
    Кога ще изчезне от политическата сцена
  • 36 Ама

    4 21 Отговор

    До коментар #27 от "Саса":

    Наистина ли не мислиш,като пишеш.Естествено,че Румен Радев е отговорен,защото е назначил служебното правителство, а единственото задължение на сл.правителство е да осигури честни избори.И ,когато се появяват много машини,за които един път се казва,че са за демонстрации в Албания и Грузия, а друг път са за резервни части,нормално е,хората да се съмняват.Ти би ли си купил нов телевизор,да си го държиш в кашон за резервни части.А и Нинова каза,че законът е ,да се мине на хартия,ако се прецака машина.Даде пример с Търново на предните избори.Ама по-лесно е да се хвърлят някакви обиди .И колкото по-злобни,толкова по-добре.На кого му трябва да мисли.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Машините са на ГЕРБ

    22 3 Отговор
    И фирмата е тяхна. Тулупа и Биков да понесат отговорност.
  • 39 тулупе

    6 4 Отговор
    Мнаго скъсихте дистанцията до изборите с тия машини , не остана време , очевидно преднамерено и разчетено , но ако пък Рашков вземе та се окаже бъзак и вземе та разплете кошницата до изборите и излезат на видок нещата с машинарията не ми се мисли. Всичко или нищо това е замисълът , да вземем властта , пък после ше потулваме , ами АКО НЕ Я ВЗЕМЕТЕ !
  • 40 Дилдо

    14 3 Отговор
    ГЕРБ умряха
  • 41 Може

    3 8 Отговор

    До коментар #31 от "може ли да":

    Може,обаче при следващия дебат,той пък ще донесе,кукли за вуду магии,бесилки,може малко мъртва риба,ковчези.Новите партии по този начин правят политики.Не им трябват програми,справяне с кризи.Ама на какво се радваш,не знам.Мая Манолова и другите ще оправят себе си,ама вие от масовката ще си скубите косите през януари.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 mi6osp

    8 3 Отговор
    Проблемът ти Биков, е , че Рашков ще разследва появата на машините и ще се окаже, че те са се появили при правителството на Борисов .
  • 44 mi6osp

    10 4 Отговор
    Проблемът ти Биков, е , че Рашков ще разследва появата на машините и ще се окаже, че те са се появили при правителството на Борисов .

    Коментиран от #47

  • 45 Бичов

    10 3 Отговор
    Да каже кой понесе отговорност за 60 млн в сакове? Шкафбанк ли?
  • 46 РАДЕВ СА СПИЧА

    3 9 Отговор
    Рашков, Баце пак ни гепи по бели гащи.....измисли нещо, че ме разкатаха от критики

    Коментиран от #71

  • 47 АЙДЕ БЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "mi6osp":

    Тоа пък знае резултата още преди да е почнало разследването.....кой ли му го е ...подшушнал

    Коментиран от #52

  • 48 коко

    8 2 Отговор
    тик-так, тик-так
  • 49 шок и паника

    7 3 Отговор
    Интересна теза , но обичайна за Телето , Рашков да обяснял и да понесял отговорност , ама ако обясненията на Рашков предполагат понасяне на отговорност от вас , ко праим , ревем с цяло гърло , не е вярно , репресияяяяя.
  • 50 Биков Гербер млад??? Питай шефа на

    9 3 Отговор
    Сиела, познавате се, Кой е поръчал тези машини, за къде, кой е Плащал!! Създавате Предизборна Пушилка и Надувате Балони, още ден и половина!! Мутри Сбогом!!!
  • 51 Freedom Fighter

    5 6 Отговор
    Рашков много добре знае кой и с каква цел е поръчал тези машини но с ясната мисъл, че едни по-сериозни мерки седмица преди вота могат да провалят целия изборен процес, който е изцяло в ръцете на една гербаджийска фирма. Най-вероятно ще изчака да мине и балотажа и ще видите как някой хора от ръководството на Сиела може да се окажат в ареста. С Бойковите камъни по Бойковата глава. След ,,Костинброд", ГЕРБ за втори път се провалят в опита си за грандиозна манипулация на изборите. Колкото и да лаете по медиите няма да ви се получи. ,,Борисов си отива спете спокойно деца"
  • 52 mi6osp

    4 3 Отговор

    До коментар #47 от "АЙДЕ БЕ":

    "Сиела " вече обявиха кога и защо са внесени машините. Даже и не се усетиха, как опитваха да утроят цената на експресна доставка на допълнителни машини, които вече са били в склада.
  • 53 Ventura

    7 3 Отговор
    Ами, ако се окаже, че ГЕРБ ги е подхвърла за да саботира изборите!? Тогава, какво ще правите, как ще се оправдавате?
  • 54 Селския бик

    9 3 Отговор
    Биков то простичко за обяснение. ГЕРБ ги поръча но ви хванаха.
  • 55 Дани

    6 3 Отговор
    И тази калинка крадец вика дръжте крадеца понеже вече гробаджиите са изпята песен се надпреварват да лъжат да създават хаос но хората разбраха че не ставате и за чеп за зеле дано и държавната администрация за която смятате от гроб че ви е сигурен електорат дано се осъзнае и да не позволи на мафия да управлява а ти биче намисли ли към кои ще отлетиш защото няма срамна работа за комуниста стига да е във властта а ти си такъв калинка и некадърник
  • 56 12345

    4 2 Отговор
    Крадеца вика Дръжте крадеца. Биков, питай вожда, той ще ти обясни за тези машини. Нали той ги е поръчал
  • 57 chi

    5 2 Отговор
    А Биков да обясни за чувалите с пари?
  • 58 Бреййй

    4 2 Отговор
    Аз нещо нищо не разбрах. Къде например пише, че един търговец няма право да държи стоки на склад ? Защо се смята, че допълнителни машини ще служат за манипулации, след като много добре знаем, че ни е достатъчен само софтуер, защото сама по себе си машината нищо не може да манипулира. Много съжалявам, ама това е сред най-аматьорските и несъстоятелни опорки, които някога съм чувал, от което можем да си направим заключение, с какъв интелект разполагат тия от тая партия, щом успяват да измислят конспирации като за юношески разкази
  • 59 ????

    4 2 Отговор
    И за ТЯХ ще Ви ОБЯСНИ "Другарю" Биков, както Ви ОБЯСНЯВА и за "магистрала Хемус", СПОКОЙНО, ВСИЧКО по РЕДА си!!!
  • 60 КОЖЕВ

    4 2 Отговор
    бикоф звъни на митов, на тулупа и на ангелов и бегайте некаде да си обменяте секрети и да си пипате надениците. звъннете и на младен маринов да ви охранява. долна герберастка утайка.
  • 61 феродим

    6 2 Отговор
    а беее герберастки тулупи и утайки, да не мислите че Български народ не знае че тулупа ги поръчва на сиела норма бе, на всички е ясно че сиела норма е свързана с опг герб. масово ще гласуваме срещу герб и дупесе. вън мутрите и тулупите от управлението на България.
  • 62 кожухо

    5 2 Отговор
    ОПГ ГЕРП УМРЕ.БАНКЯНСКАТА МУТРА-ТУЛУП,ДОНЧЕВ, МАРИНОВ, МИТОВ,АНГЕЛОВ,САЧЕВА,КАРАПАЧАВРЕНСКА,АНГЕЛКОВА,АТАНАСОВА,ГОРАНОВ,ГЕШЕФ-ЕТО ВИ ГИ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ В СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. ОПГ ГЕРП ВИЕ НА УМРЯЛО, ЗАТВОРА ВИ ЧАКА. ДОЛНА КРАДЛИВА ТЪПОГЛАВА ГЕРБЕРАСТКА СГАН.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 севдаайловю

    4 2 Отговор
    биков, ходи да белиш с устенца на тулупо кожичката бе, наведен шизоид,викни и барни ръбъл,митов и ангелов.да си спретнете групово мероприятие с папане на наденици.
  • 65 мазен

    5 2 Отговор
    щo e гeрбeрacт- прoпaднaл тъпoглaв имбeцил cъc шлюпкa oт дoмaт нa уcтeнцaтa кoйтo e бил изядeн oт бoкo тулупa прeдния дeн. примeр- лицeтo пo гoрe нa cнимкaтa.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Менелай

    3 1 Отговор
    Може, можеее - щом сиелата е авер на тули!
  • 68 питащ

    3 2 Отговор
    Тоя е тотална изтрещял като всичкщи герберски калинки които не спряха да ръсят простотии по адрес на президента и Б. Рашков. Биков тази глупост показва явната ти правна некомпетентност и огромния стремеж да се харесаш на бойко. Само че, с това празно дърдорене се закопавате.
  • 69 Мда

    3 2 Отговор
    Герберастите броят машините, както си броят бюлетините - по два пъти. Буци кога ще даде пресконференция за парите в чували и сакове, тях защо го забравяте?
  • 70 РАШКО БОЙКОВ

    2 1 Отговор
    РАЗПОРЕДИЛ СЪМ ПРОВЕРКА ПО СЛУЧАЯ Г-Н БИКОВ , В ПЕТЪК ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДАННИТЕ , ДО КОЛКОТО ЗНАМ ТЕЗИ МАШИНИ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ГРУЗИЯ И АЛБАНИЯ НО СА НА СКЛАД ЗАРАДИ МИТНИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА МИТО ,Г-Н ПРЕЗИДЕНТА Е УВЕДОМЕН ПО СЛУЧАЯ , НО КАКТО НЯКОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ХВЪРЛЯТ КАЛ ПО НЕГО , В ГРЕШНО СТАНОВИЩЕ СТЕ ЗА ЖАЛОСТ !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 71 РАДЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "РАДЕВ СА СПИЧА":

    НАПРОТИВ , СПИЧАТЕ СЕ ВИЕ ОТ ГРБ , ЗАЩОТО ВИ ГРОЗИ ЗАТВОР , А ЩО СЕ ОТНАСЯ ОТ МОЯ СТРАНА , КАКТО КАЗВАШЕ ЛЮБО ПЕНЕВ ЗА ЧЕСТА НА ЕДИН ТРЕНЬОР , АЗ СЪМ КОМФОРТЕН ОТ ВСЯКЪДЕ И НЕ МЕ Е СТРАХ ПО НИКАКЪВ ПОВОД ЗА ТОВА , ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА МАШИНИТЕ , ЕМИ НЯМА ГИ ВАЩЕ МОШЕНГИЙ С ЧУВАЛИТЕ , НЯМА И В НЕДЕЛЯ ЩЕ ЧЕРВИТЕ ЯЙЦА !!!❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️!!!.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 РАДЕВ

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "РАДЕВ, КВО СТАА,,,":

    ТОВА Е ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА, МАШИНИТЕ СА В ФИРМА СТЕЛТ И Я УПРАВЛЯВА ЧОВЕК ОТ ГЕРБ , НЯМА ВЕЧЕ ЧУВАЛИ И ЩЕ МИ КОПУВАНЕ ГЛАСОВЕ , НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ТОЗ ПЪТ , ЗАЩОТО СЪМ НАЗНАЧИЛ ПРОВЕРЯВАЩИ И НАБЛЮДАВАЩИ ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ !!!❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬🇦🇴🇪🇺🇱🇷🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!.
  • 75 ХАРИ ПОТЪР

    3 2 Отговор
    НАМЕРИЛ СЕ КОЙ ДА ГОВОРИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И ИСТИНАА
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 А този

    1 0 Отговор
    Да обясни купуването на гласове .Или всеобща тайна е ,пеГЕРЪБЪ и ДЪПЪСЪ Купуват гласове от много години. В едно село няма нито един турчин нито един циганин Нито един пумак Нито други освен българи .И познайте Кмета е от ДПС .И се гласува с98 процента.заДПС.И тези българи за 50 лева майка си ще продадат.На продажно племе купувачи с много пари не им трябва ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол