Last news in Fakti

29 Януари, 2022 08:47 10 248 25

Емануил Йорданов: Изслушването на Гешев му послужи като защита

  • емануил йорданов-
  • иван гешев

По повод започнатото закриване на правните институции г-н Йорданов смята, че досега те са били място за демонстриране на нагло отношение

Емануил Йорданов: Изслушването на Гешев му послужи като защита - 1

Изслушването на главния прокурор послужи като защита за неговия пост. Това коментира в предаването на радио ,,Фокус‘‘ ,,Това е България‘‘ Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи относно впечатленията след първото изслушване на премиера и главния прокурор.

По повод започнатото закриване на правните институции г-н Йорданов смята, че досега те са били място за демонстриране на нагло отношение.

,,Много демотивиращо е да гледаш как хора нарушават закона. Закриването на Специализирания съд и Прокуратура е нещо много относително. Нека всичко да си отиде в нормалния съд и там вече хората да работят както трябва, а не да живеят с мисълта, че са привилегировани и че някой висшестоящ бди над тях и да си позволяват да правят каквото искат''.

Според бившият министър на вътрешните работи закриването на висшите съдилища е в интерес на правото, правовия ред и правовата държава.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 35 Отговор
    ГЕШЕВ е престъпник като БОЙКО БОРИСОВ

    Коментиран от #3, #18

  • 2 Фен

    49 35 Отговор
    Ами естествено! Човек като е прав, ползва всеки повод да се защити! А що не каза нещо, за изслушването на Цацаров? Направо попиля "новите политици"!
  • 3 Джони

    27 16 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как уцелваш буквите с това IQ, не ми е ясно?

    Коментиран от #7, #9

  • 4 Ха,ха

    37 48 Отговор
    Каскета пак ви направи на луди калинки.Не е лъжица за вашата уста.Много сте жалки .
  • 5 Пич

    37 46 Отговор
    Всички аватари на мафията ,се скъсаха да ритат срещу специализираният съд ! Защо да се мъчат да изкарват бандитите от затвора , като може изобщо да не ги вкарват !? Че много бие на очи , как Радевците и Кирчовцте напускаха всички бандити , които Гешев беше арестувал !?
  • 6 Брат Галев

    19 17 Отговор
    Мими кажи защо си остави визитката на портала в Ресилово,не се прави на юрист
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 16 Отговор

    До коментар #3 от "Джони":

    господин ник ДЖОНИ моя УМСТВЕН багаж е такъв какъвто е но не е хубаво да се присмиваме на болни ХОРА имам образование толко колкото ми са били възможностите но понеже имам неврологични проблеми
    ИНСУЛТ съм обект на подигравки никой не е застрахован от ИНСУЛТ ИНФАРКТ на никой не го желая
    приятен ден и бъди малко по ДОБЪР и МЪДЪР господине
  • 8 Гешев е позор

    36 24 Отговор
    Трябва да бъде осъден заедно с тиквата, прасето, сокола и владо Горанов за грабежи в огромна размери и иззети бизнеси на неудобни хора. Няма време, тиквата так, тиквата так!!!!

    Коментиран от #11

  • 9 СССР

    22 17 Отговор

    До коментар #3 от "Джони":

    ЗАЩО СЕ ПРИСМИВАШ НАД ЕДИН БОЛЕН ЧОВЕК имай страх защото никой не знае как ще стигне разбра ли а вие герб си заминавате в ИСТОРИЯТА на ЗАБРАВАТА
  • 10 Банско

    24 5 Отговор
    Госпожо Атанасова кога ще напишете за незаконно взетите 6 000 лева от извънреден труд от началника на полицията в Банско Кирил Стоянов
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИСТИНАТА

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "То и на":

    ИСТИНАТА не е психично заболяване а е ФАКТ ПРАВО КУМЕ ТА В ОЧИ

    Коментиран от #15

  • 13 карамфила

    21 11 Отговор
    Скрий се и ти бе пишман министър и пишман адвокат,само дебелеете и крадете хората а за нищо не ставате.БОКЛУЦИ.
  • 14 rtgb

    15 9 Отговор
    Един- двама адвокати в страната се изправят срещу структурите, които системно погазват законите с 1 единствена цел- тормоз, репресии, психическо и физическо смазване на личността, отнемане на бизнеси, бавна и мъчителна смърт на нарочения. Властимащите не ги интересува какво вършат силовите структури по места. Даже Рашков е подготвил квартални милиционери, ведно с охранители, да продължат тормоза и репресиите по съветски модел. Целта е да се насочи фокусът към простосмъртните и да се забрави корупцията по високите етажи на властта и усвояванията в особено големи размери. Рашков ще гони кокошкари и казанджии, а друг ще си стои спокойно на първия ред в НС.
  • 15 Ако нямаше

    9 6 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    Психично заболяване,щеше да знаеш,че истината винаги има две лица.Зависи от гледната точка.Но от теб повече не може да се изисква.При положение ,че IQто ти и е по малко от номера на обувките ти,съдейки по начина ти на изразяване.
  • 16 Българка

    12 11 Отговор
    Аз не разбирам защо бавят закриването на извънредното правосъдие. Та законопроектът за това в миналото НС беше гласуван и само 2 дни работа още трябваха, за да бъде факт. Нищо не оправдава сегашните управляващи с мудната им работа в решаване на най- спешни и наболели теми- правосъдие, енергетика, галопираща инфлация! Няма време!!!!

    Коментиран от #17, #21

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Един

    16 5 Отговор
    Но по думите на Кирето, прокуратурата няма да се закрива , а просто "трябва да сложим правилния човек"???? И какво значи "правилен" човек??????
  • 20 Абе

    6 1 Отговор
    Господин Мими!Смешни сте!Жалки сте!Навремето продадохте надеждите ни с бандитска приватизация!Сега,какво точно искате?!Не мога да си простя,че дълги години ви подкрепях!Включително и теб,защото,това Мими,което ти лепнаха другарите,беше пошло и гадно!Но,сега с всекидневното си лаене по медиите съм ми опротивя смешната ти муцуна!
  • 21 Не така

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Другарко.Тези са от нашите.Не плюйте.Срамота.
  • 22 Факти

    3 0 Отговор
    Народа страда. Започнаха надписи : пречупен кръст господин Емануил. Лично аз не ме интересува политиката, а неща като sik, avka.. A tovaе къде живеят младите ваши ченгета. Оплака ми се един мъж, на средна възраст, може би няма 50,но е голям майстор, от всичко разбира, турчин, опитали да му разбият стаята, а там със зимнина, хората са много изнервени. Не дават дума да им кажеш. Никой не се претичва на помощ, че на комшиите от покрива надолу всичко във вода и т н. Кой, кой пречупва в блока, къде еродита живееше и блока беше строен именно за тях от су, право и симеоново завършили. Прости хора, който го прави. Не миже и да се изтрие, защото е по средата между етажите и всеки мълчи, но и аз мълча. Страшно си е, а не сме от ничия партия, но те са от гербдпс.
  • 23 Българин

    3 2 Отговор
    Помните ли кой беше този,, МИСТЪР. МИМ посмешище за бандюги и мутри. Иван Кпстов изгони гн, Бонев зото Бонев хвана фондацията на Елена Костова да извърщва контра а да и затова Костов го освободи. Посюе сложи Мими(мистър мим) за вътрешен министър. Посмешището не вършеше нищо и бандитизма и ко тра бандата процъвъяваха И този сега взел да дава акъл,,,, МИСТУР МИМ,,,,,, ПОСМЕШИЩЕТО
  • 24 Много

    4 3 Отговор
    сте точен.Но по телевизията само гледаме ревнали следователи от прокуратурата на спец.съда.Писна ни от артисти в прокуратурата.Гешев и той се научи като шефа си Толуп да го играе,но не му се получава.Гешев отивай си,докато всички рекетирани от теб не са ти взели главата.
  • 25 Боги такежиев

    2 2 Отговор
    Емануилчо нещастно и Тъпо адвокатче - ти да Мълчиш, нито звук от пилешкото ти мозъче...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове