24 Февруари, 2022 11:09 5 520 37

Сидеров похвали Кирил Петков

  • волен сидеров-
  • кирил петков-
  • възраждане

Държа се повече като мъж от Костадин Костадинов

Сидеров похвали Кирил Петков - 1
Снимка: БГНЕС

За съжаление съм принуден да призная, че Кирил Петков се държа много повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга-протест неясно за какво, написа в коментар във фейсбук лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

И напомни, че на миналия протест, организиран от "Възраждане" срещу зеления сертификат, председателят на партията, който преди време бе общински съветник от "Атака", се е скрил вкъщи и оттам е пожелал смелост на мръзнещите на площада.

Днес премиерът не се е поколебал да дойде при протестиращите, което не е правил никой на неговия пост досега, докато множеството е викало "Оставка", пише Сидеров.

Ето пълния текст на коментара на Сидеров:

За съжаление съм принуден да призная, че Кирил Петков се държа много повече като мъж от Костадин Костадинов на 23 февруари по време на митинга- протест неясно срещу какво. Неясно, защото сертификатът пада на 20 март и основанието на Костадин за митинги умира. А трябва да напомня за себе си – не е лесна тази игра.

На миналия протест, който Костадин организира, той самият се скри в къщи и оттам пожела смелост на мръзнещите на площада.

През последните седмици, след като няколко пъти Костадинов повика премиера да дойде пред протестиращите и да прояви мъжество и смелост, премиерът Петков дойде.

Аз съм правил десетки протести срещу няколко подред правителства. Няма случай някой от премиерите да дойде и да застане срещу пълния площад с протестиращи. Не го направи 130 килограмовият селски тарикат Боко, който се криеше като мишок, когато протестираха срещу него.

Киро, с когото аз не съм съгласен за много политики и когото критикувам с основание, на 23 февруари се прояви като мъж. Излезе и застана срещу няколкостотин, нека са хиляди и не се уплаши. До него стоеше организаторът на митинга Костадинов. Който трябваше, беше длъжен в този момент да даде знак на викащите, псуващите и плюещите срещу първия министър – председател на България, който се е осмелил да застане срещу множество, което вика „Оставка!“ насреща му. Костадинов беше длъжен да каже: “Спрете!, нека да чуем премиера, а после ако искате го освирквайте!“ Той не каза това, а стоеше отстрани пасивен и показа, че не е лидер. И че Киро е по-мъж от него.

Знам, че много папагали ще писнат срещу мен след този текст, но това е истината!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 болене

    16 42 Отговор
    Кажи нещо за великия путян
  • 2 pappap

    19 33 Отговор
    То и тримате сте такива мъже че си джасало фара но както и да е.
  • 3 Комон Сенс

    71 25 Отговор
    Кирил и Асен са свеж шолъх в българската политика.
    Няма проблем че някои хора не са съгласни с тях по ред въпроси. Това е повече от нормално. Те са заели тази политическа ниша, която им пасва. Трябва сега и останалата част от спектъра да бъде освежен.
    Пък след това нека избирателя си избира когото реши да управлява. Смените не само на лицата, но дори на партийните платформи на власт е желателно.
  • 4 Презвитер Козма

    65 27 Отговор
    Правилно, Копейкин е жалка московска подлога, няма интелект, харизма и смелост за да бъде лидер.

    Коментиран от #21, #37

  • 5 Папагал

    20 6 Отговор
    Пис Пис Пискам си колкото искам .....
  • 6 Колко пъти иска да става за смях,

    29 34 Отговор
    вече го разбрахме що за патриот е, за келепира е готов на всичко. Сега се захапа с Възраждане, защото народа повече им вярва, а този лъжепатриот го изритаха от парламента. Така съвсем ще се затрие.
  • 7 Минева

    55 23 Отговор
    Когато фактите говорят...
    Сидеров е прав!
  • 8 Последния Софиянец

    22 36 Отговор
    Сидеров и ти си голям боклук, като Кирчо който ме излъга много лошо

    Коментиран от #11, #28

  • 9 НЯКОЙ

    43 19 Отговор
    Прав сте, г-н Сидеров! Костадинов иска да се изкатери до властта не по гърбовете, а по главите на заблудените от обществото, на които дава някакви мъгляви обещания!
  • 10 Ех Воленчо,

    37 5 Отговор
    това твоето е жалба по отминала слава. Не можеш да простиш на Коци, че ти отказа сдушаване. Ми сам си си виновен. Даже и аз ти се бях вързал. Инак си много начетен, добре говориш, но много му отпущаш края като видиш парички и власт. Никой вече не ти вярва. Но в сегашното ти положение си най - добре: Много добре вадиш кирливите ризи на другите. Има полза от тебе в това поприще.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Това обаче

    17 17 Отговор
    е твоята истина, ви дяна през розовите очила. За нормалните хора истината е съвсем друга:Киро,Кокорчо и Спеца изхвърлиха цялата администрация на държавата и я замениха със свои неграмотници А сега дори не виждат,че се води война.

    Коментиран от #16

  • 13 Поздрави

    5 0 Отговор
    От Тино. Бъди здрав
  • 14 miro

    11 5 Отговор
    май някой му обеща участие във властта на воленчо.рязко смени посоката на говорене.
  • 15 Мдаааа

    7 8 Отговор
    Кирчо е истински грайндър мъж. Може двамата да се вземете ако Кокорчо разреши.
  • 16 Ми той търси

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Това обаче":

    благосклонния поглед на смелия Кирчо. Току виж го уреди с топло местенце, на някоя службица. Требат парици за пийване и шмъркане.
  • 17 Анонимен

    11 3 Отговор
    Не сме забравили как Сидеров се прегърна с Бойко Борисов и управляваха заедно. Сега критикува Костадинов, защото самият той беше позорно изхвърлен от народа за предателството. Интересно е, че медиите отново го пласират. Дали Кирил с Петков не са се разбрали за нещо?
  • 18 user

    6 7 Отговор
    Нека Киро след един мандат управление да излезне пред протестиращи да видим как ще стане. Едва ли жив ще се измъкне! За сега още му търпят тъпотиите!
  • 19 Анонимен

    9 3 Отговор
    Това е фалшивия патриот, който управлява с ГЕРБ! Сега от завист към Костадинов сън не го хваща.
  • 20 Евала

    10 7 Отговор
    Валене този път си прав. Копейкин е събрал голям брой лумпени, които неможе по-никакъв начин да контролира, следователно не е лидер.
  • 21 Кмета

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Презвитер Козма":

    Интелект има, но му стига само да слогува
  • 22 Анонимен

    11 1 Отговор
    Лицемерие и лъжи! Това е в момента този човек. Заради такива като него хората се отдръпнаха от политиците. Защо сега почнаха да го лансират толкова?
  • 23 Jacques Yves Moineau

    8 0 Отговор
    Ти ся мен уважааш ли ма, или не ма уеажааш?
  • 24 Грульо

    9 6 Отговор
    Волен, тоз циркаджия и продажник. Кирчо бил мъж щото с охрана 3 минути се опитваще да баламоса протестиращите с празни приказки. :D
  • 25 ХаХА

    7 6 Отговор
    Първо на предния протест Костадинов беше карантиниран заради Ковид(рискува глоба и арест),второ К.Петков излезе "смело" след, като във всички вестници вече пишеше, че се отменя сертификата(така дискредитира Костадинов,който е заявил протеста преди отмяната на сертификата)! И не ТИ(НЕ КАЗВАМ ВИ,ЗАЩОТО НЕ ТЕ УВАЖАВАМ)ПРАВИ ЧЕСТ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ Г-Н УЖ НАЦИОНАЛИСТ.
  • 26 Браво на Волен

    8 6 Отговор
    Като е прав, прав е. Добре постъпи Кирил Петков в този случай и дава пример, че политик у нас може да се държи и така, а те като толуп с хората. Дано и опозицията му вземе пример от него и промени малко поведението си.
  • 27 Дилдо

    7 9 Отговор
    Тоя Сидеров не е добре с главата. Как ще хвали тоя национален предател Кирчо
  • 28 хахах

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    В перловкста река ли отиде оптимизма, с който скачаше почти бой в защита на Кирил?
  • 29 7789

    7 0 Отговор
    Така е! КИРИЛ Петков се държа достойно и каза истината
  • 30 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    БЯЛОТО ЧОВЕЧЕ - НА" КИР ПЕТ " - СЕ ВРЕЧЕ --- И НЕ Е ТРАЛАЛА --САМО СИ Е БУ ...ЛА !!!!!!!!!!!!!!
  • 31 гражданин

    6 4 Отговор
    КОПЕЙКИН Е ПОСМЕШИЩЕ!
  • 32 Костя Гуцанов

    1 0 Отговор
    Копейкин е един ... (името на едно жуже диктатор) ! Орева света за един шамар от Марешки . Мъж, като ... на дъжд.
  • 33 Петър

    0 1 Отговор
    Кой протест си гледал ,бре ,Волене? Костадинов беше на протеста и дори говореше на трибуната там. Прекалил си с чашката пак , Воле. Намали малко пиячката.
  • 34 мдаа

    1 0 Отговор
    Златният пръст се обади ,и ти си един боклук
  • 35 Тяната

    0 0 Отговор
    Тоя нещастник добре почна и впоследствие както почти винаги става,тоз другия противен Симеонов и тоя глиган Каракачанов,тиквата ги окъпа и станаха същите тикви като него,гербаджийска подлога
  • 36 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не пипайте Одринският наследствен тракиец Воленчо. Човека любимец на Доган агата. Добряк е Воленчо. Сите тракийци са добри хора, защото знаят войната, тукашните готованковци кво знаят, освен да краднат от залъка на айше то и драган ка.
  • 37 изрод от ГЕРБ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Презвитер Козма":

    КОСТАДИНОВ И СИДЕРОВ СЕ СЪСТЕЗАВАТ КОИ Е ПО ЗНАЧИМ КОПЕЙКИНОВЕЦ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове