Last news in Fakti

2 Март, 2022 23:11 4 086 133

Иван Анчев: На гроба на Руската империя няма да пише Горбачов, а Путин

  • иван анчев-
  • руска империя-
  • гроб-
  • горбачов-
  • путин

Искам да вярвам, че пръстът не е сложен на червения бутон, но съм сигурен, че ядреното куфарче е отворено, коментира дипломатът 

Иван Анчев: На гроба на Руската империя няма да пише Горбачов, а Путин - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Путин е притиснат в ъгъла и всичко може да се очаква от него. Може да изгуби цялата структура на своята империя, която е изградил. На гроба на Руската империя няма да пише Горбачов, а Путин. При него няма логическа реакции, което го прави много непредвидим. Това заяви дипломатът и специалист по национална сигурност Иван Анчев в студиото на предаването "Денят ON AIR".Той отбеляза, че редица американски сенатори са изразили опасения от непредвидимостта му, защото руският президент държи контрола върху ядрения бутон и няма кой да му се противопостави.
"Искам да вярвам, че пръстът не е сложен на червения бутон, но съм сигурен, че ядреното куфарче е отворено. Дори за ограничен ядрен удар в Украйна. Това говори, че си изчерпал всички останали военни аргументи. Виждаме, че инвазията на Русия в Украйна буксува. Нали не си представяме, че Путин ще върне всички войски в Русия? Това ще е краят му", каза още Анчев пред Bulgaria ON AIR. Според него е напълно възможно да се стигне до международен трибунал след войната. Хора от обкръжението на Путин може да бъдат съдени за военни престъпления, смята той. Анчев подчерта, че жилищен квартал на Харков е обстрелван със системата за залпов огън "Град".
"Европа отговори с много ясен, едновременен и силен отговор. Путин и обкръжението му са мислели, че Европа е изморена от Ковид кризата, а в САЩ са затрупани с вътрешнополитически проблеми. Според мнозина Байдън е нерешителен. Заради това са предприели тази атака, неразчитайки отпора, който им дава украинската нация. Слава Богу, че не е Тръмп президент. Беше непредсказуем. Той имаше форма на зависимост от Кремъл", обясни дипломатът.
Би било пагубно и начало на Трета световна война, ако САЩ влязат в пряк конфликт с Русия, изтъкна той. Хубавото на ситуацията било, че ще покаже всички агенти на Кремъл в България, смята Иван Анчев.
Той се познава с Валентин Цанков, обвинен в шпионаж в полза на Русия. По думите му се вербуват хора, които не са удовлетворени от системата или искат да предадат родината си за пари.
Всяко разузнаване търси хора, които се чувстват неоправдани. След това се преценява какви методи на вербовка да бъдат употребени. Ще видим прокуратурата и спецслужбата какви доказателства са събрали. Въпросът е да се предприеме цялостна система на "депутинизация" на България. Трябва стриктен реподбор в ДАНС. След това трябва цялостен мониторинг на държавата. Има много къртици в администрацията ни", заяви специалистът по национална сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    149 27 Отговор
    А на гроба на националните предатели и продажници какво пише?
    "Той продаде род и родина за зелени долари"

    Коментиран от #7, #24, #111

  • 2 Психология

    100 23 Отговор
    Много говориш бе Груьо!
  • 3 Антимисирка

    109 26 Отговор
    Полковник Дъглас Макгрегър, анализатор в ЦРУ :

    "Това, което вече се случи е, че боевете в Източна Украйна всъщност почти приключиха. Всички украински войски, разположени там, са обкръжени и отцепени, има около 30-40 хиляди от тях на югоизток. Ако не се предадат в рамките на следващите 24 часа, подозирам, че руснаците в крайна сметка ще ги унищожат.Точно затова Зеленски се среща с представителите на Путин - играта приключи.

    Казахме му, президентът на САЩ каза, че ако се надява на неутрален статут на Украйна, ние ще го подкрепим. Мисля, че Владимир Путин ще направи това за Западна Украйна, частта отвъд Днепър. Но за тази част на изток не съм сигурен какъв е планът му: да създаде друга република или да я присъедини към Русия. Защото исторически - това е руска територия.

    Това, което трябва да запомним, е, че Украйна е четвъртата корумпирана държава в света. Това далеч не е свободна демокрация, яркият пример, както всички казват. Зеленски затваря журналисти и политически опозиционери, убива неудобни хора "

    Коментиран от #29, #66

  • 4 Дедо ви

    113 10 Отговор
    Иванчоооо, какви глупости говориш? Ти си от тия дето се въртят като фурнаджийска лопата. Ако след 10 дена някой пусне слух, че руснаците са на Дунава то още същия ден ще го видите Иванчо запретнал ръкави и меси питка за посрещането им.
  • 5 БОЖЕ, БОЖЕ

    98 9 Отговор
    Като чуя, че някой е специалист по национална сигурност и се хващам за главата. Тия дни куцо и сакато се пъчи да излезе с едни гърди напред да го забележат от Амбасадата
  • 6 А на твоя..

    76 7 Отговор
    Ще пише ПЕДЕЛАС..🤣
  • 7 Уууииииии

    83 6 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Ще пише третополови депутати предадоха България
  • 8 ВРЕМЕ ЗА СМЕШНИЦИ

    78 7 Отговор
    Т къде ги копат такива смешни сороси?
  • 9 Пацифист

    29 16 Отговор
    Страхуваме се да не настинем на гробовете ви.
    С неуважение: Император Владимир Владимирович, Цар Лукашенко, Батка Кадиров.
  • 10 Така е

    85 4 Отговор
    3 млн. умни и красиви българи избягаха, и сега трябва да слушаме полуграмотни експерти, обучени от врага.
  • 11 ХАХАХАХА ГЛУ ПАК

    73 7 Отговор
    Мисли какво ще пише на гроба на господарите ти!
    Вчера и днес Русия изкупи контролните пакети на всичките си големи частни компании и банки. Норникел ВТБ Лукойл Сбер московската фондова борса роснефт новатек транснефт газпром магнит сургут нефт и газ и др. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ В гробищата е неолиберасткия модел затова пищите всички либерасти и подлоги
  • 12 Смешници

    80 3 Отговор
    Абе от де взе толкова много измет в България ,бре.Майко мила колко кокошкари имало в България,ама един от тях не се дигна да отиде да се бие против лошия Путин,пращат призовки на простия обикновен българин,ама няма да ви се получи този път,сбъркали сте народа .
  • 13 ТОВА СЕЛЯНЧЕ

    63 3 Отговор
    Голем специалист шъ излезе. Направо да го наемат в центъра по телекинеза на ЦРУ. Щом може да чете на ПУТИН мислите от разстояние. Ами той направо е безценен. Даваме го само , ако ни махнат визите за Аризона
  • 14 КОНТРАТА

    60 2 Отговор
    Като му видиш овчарската физиономия и чуеш приказките му като пред блока
  • 15 ЕВРОНЮЗ

    66 3 Отговор
    Нещастници... Чудя му се на хладнокръвието и железните нерви... Това което сътворихте в източна Украйна за 8 години, ако бях аз досега ще съм ги натиснал всичките,
  • 16 Говедо

    51 1 Отговор
    Айде стига сте копали гробове другиму......
  • 17 Комуниста

    64 2 Отговор
    Много е ниско нивото на пропагандата от Козяк.
  • 18 Вярно е.

    9 37 Отговор
    Към тази точна статия няма много, какво да се добави.

    Коментиран от #38

  • 19 Иванушка

    43 2 Отговор
    Въпроса Ванка на твоя гроб какво ще пише и много вероятно да пише Рашид, Ванка.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ов4ар

    40 1 Отговор
    Това на Анчо сино много се е издигнал селския по телевизията говори!
  • 22 Милев

    50 2 Отговор
    Този Иван Анчев е идиот
  • 23 Поредната порция

    46 2 Отговор
    дияр..я!
  • 24 Доларите свършиха за Путин, след санкции

    6 37 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    Путин също обича долари. До вчера, се разплащане и с тях.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Някой ходил ли е скоро

    46 1 Отговор
    В демократичните Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, местата с петрол, който беше изпит? Как живеят тези хора сега, години наред информационния поток в медиите беше 30 % за тези конфликти. Да проследим резултатите от партньорските операции там?
  • 27 Да,бе

    45 2 Отговор
    По тая логика на гроба на България няма да се поберат имената на предателите.
  • 28 1111

    6 2 Отговор
    Сладур:)
  • 29 Путин ще плати висока цена.

    7 46 Отговор

    До коментар #3 от "Антимисирка":

    Путин ще намери края си, върху труповете на избитите от него украинци.
  • 30 Ще бъдат мразен и гонени.

    6 40 Отговор
    Путин обрече страната си и семейството си на бедност и изолация.

    Коментиран от #112

  • 31 Свой

    25 2 Отговор
    На тоя мога само да кажа: Яж пу..о сирене.
  • 32 Рускии

    47 6 Отговор
    За какъв гроб дърдори този холъм има ли представа какво означава РУСКА ЯРОСТ, да чете история ,според този ей тъй Путин, Лавров, Маршал Шойгу и всички останали в КРЕМЛЯ както са си стояли и си приказвали разни масали ей така им дошло на ума - абе я да нападнем малко така Украйна нищо ,че няма за какво! Ами във Хага вече се готвят за дело за хиляди избити Руснаци вкл. и бременни жени в Руските територии е РУСНАКА и РУСИЯ трае до едно време, след това вече който не знае да пита ония дето се нагълтаха с хапчета за вечна младост в пролетта на 1945!
  • 33 WTF

    7 44 Отговор

    До коментар #25 от "Смешник":

    На резолюцията в ООН практически целият свят каза на Русия "не". Даже Китай не иска да се свързва с авантюрата на бояршниците. Западът отдавна не е сам, вече.

    Коментиран от #89, #91

  • 34 Адвокат

    51 5 Отговор

    До коментар #25 от "Смешник":

    Редник от запаса съм, автоматчик 7.62, тръгвам след вас другарярю полковник и ще ги опукаме до крак. Стар съм вече, ама една последна атака ще им направим като показнО на натовските сволочи!

    Коментиран от #41, #42, #45, #61

  • 35 НКВД

    33 3 Отговор
    Абе,цървул , живеещ в кенефа,кога ти почерня гъзo,кога стана калайджия?
  • 36 proi4o

    15 2 Отговор
    а на тоЪ мискинин/по Ботев/:
    "На № 1:

    Лежи намусено в гроблето
    наш Петър Кучкин - базиргян,
    стърчи му нагоре шкембето
    като цял тулум с шарлаган.

    Я плачете, я ридайте,
    вси български чада, -
    няма вече кой да коси
    чуждата ливада;
    няма вече кой да краде
    цванчета народни,
    няма вече кой да бъде
    епитроп черковни"
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Даааа

    5 4 Отговор

    До коментар #18 от "Вярно е.":

    АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 39 Мазньо

    32 5 Отговор
    А на гроба на ЕС ще пише " А-95-4,50 лв."
  • 40 Жоро

    12 39 Отговор
    Депутинизация на руските къртици ни трябва. Колкото минуса хване тоя коментар толкова руски подлоги има на сайта.

    Коментиран от #100

  • 41 Запасняк

    43 4 Отговор

    До коментар #34 от "Адвокат":

    Аз съм се клел в знамето на НРБ за защита на Отечеството .Нямам нищо общо с тази фашистка власт.Пиши ме и мен на левия фланг с АК47

    Коментиран от #63, #128

  • 42 Лудият Путин мечтае за световно господст

    5 40 Отговор

    До коментар #34 от "Адвокат":

    На всички путинисти да се забрани да пътуват на за ад, докато не публикуват есе, за престъпленията на агресора Путин.
  • 43 Край

    37 0 Отговор
    Явно Карлуково фалира. Психично болните се занимават с политически анализи, оставени без лечение.
  • 44 Аптеки Марешки

    33 2 Отговор
    Хапчетата бе хора, пийте си хапчетата!!! Тоя господин има спешна нужда от професионална медицинска помощ!
  • 45 Мисля да ви предложа

    10 0 Отговор

    До коментар #34 от "Адвокат":

    Първо да направите някаква организация за защита на близките си ако тръгвате за някъде, някаква мрежа от хора, сред които да не допускате предатели, защото за тези които остават тук по единично няма да ги оставят на мира. Сигурно е, че ще ни мачкат отвътре също.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Влади

    32 2 Отговор
    Иване , а на твоя гроб ще пише Б.О.К.Л.У.К
  • 48 КОМЕНТАРОТПОМИЯРР

    34 2 Отговор
    ПРОПАГАНДАТА ИСКАШЕ ДА ИЗБИЕ БЪЛГАРИТЕ С ВАКСИНА НО БЪЛГАРИТЕ ПОБЕДИХМЕ ВИРУСА С ЧЕСЪН И РАКИЯ СЕГА ЦЯЛ СВЯТ СЕ БИЕ С ПУТИН ПО БЕЛИ ГАЩИ С ПРАШКИ И ПЛЮМКИ - ДА ЖИВЕЙ ПУТИН И ДА ОСВОБОДИ СВЕТЪТ ОТ БИЛИ ГЕЯ И МИКРОСОФТ СКИТЕ ИНТЕЛЕКТИ - ПУТИН УДАРИ НА МИКРОСОФТ РООТ КОМПЮТРИТЕ И ПЕЧЕЛИШ ВОЙНАТА
  • 49 ТОТАЛНО

    3 26 Отговор
    ТОЧЕН АНАЛИЗ ЗА ПУТИНОФИЛИЯТА☝НО ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ЛУКАШЕНКО☝
  • 50 Истина

    38 3 Отговор
    Нафта 3.50, бензин 3 газ 1.70 Честито на соросоидните които ни докарате. Утре Киро простото като започне да какви за обединение и анализи ако се измъкне жив от Шипка, в петък на протест. Бива слагачи и лизачи!!!

    Коментиран от #68

  • 51 Отворко

    1 18 Отговор

    До коментар #25 от "Смешник":

    Коя военна част ще обърнеш ??? Нали някой трябва за ти вярва...Първо си повярвай ти , но без да ти се плаща и виж ,дали не си сам...

    Коментиран от #65

  • 52 Не гледай в чуждата паница

    22 0 Отговор
    А на гроба на Българската държава какво ще пише- СИВ или НАТО
  • 53 гробчо

    13 1 Отговор
    А на твоя - мърльо
  • 54 сноу

    20 1 Отговор
    Иванчо кажи си бе щом си се наежил толкова ..тебе кое разузнаване те защипа и само кажи цвета на ...парите
  • 55 Владимир Пастухов, Ехото на Москва

    8 28 Отговор
    Путин забрави урока, който Западът даде на руския цар Николай преди век и половина, когато всички предполагаеми най-близки съюзници обърнаха гръб на Русия и страната се оказа в пълна международна изолация. Равнището на действията, предприети от международната общност, и списъкът на подписалите ги, който трудно можеше да бъде прочетен до средата, Кремъл не можеше и да сънува дори в най-мрачните си сънища. И колкото и да се пъне Медведев, той ще остане. Дори Китай обяви, че развитието на отношенията със САЩ е приоритет. Само за няколко месеца светът ще се научи да живее без Русия. На картата на планетата ще се появи огромно сляпо петно, населено с бързо подивяващи туземци. Това няма да е нищо подобно на СССР (не си правете илюзии по този въпрос), а втора Северна Корея, прикована към Китай, където Путин ще пътува, както руските князе пътуваха до Ордата, за да разменят петрол за мъниста.

    Коментиран от #90, #92, #101

  • 56 ХЕРОО, спиш ли ?

    9 8 Отговор
    Защо БСП и президентът Румен Радев стопираха кандидатурата на Тодор Тагарев и наложи на Кирил Петков другата на Драгомир Заков по нощите? Защото бащата на Заков е кадрови офицер от Държавна сигурност, Второ главно управление и Софийско градско управление, научи Breaking.bg. В документите на Комисията по досиетата името на Валери Заков се среща като вербовчик на различни хора, осветени като агенти на комунистическите тайни служби.....
  • 57 chi

    22 0 Отговор
    Анчев, голям си лизач!
  • 58 Кой може да каже

    14 1 Отговор
    Колко от министерския съвет са българи? 50% дали имат, българските имена може да са им за прикритие, като фалшива самоличност, а в същото време да са предатели. И а ли служби, които следят това, или трябва да пишем на Анонимните, да ни информират?
  • 59 Тъп Аматьор си Иване

    23 0 Отговор
    Боже, вече не се очудвам , че сме се докарали до тук. Ако този е дипломат, с това такива разсъждения и мислене , Бог да пази България! Иванее, Иванеее, Гуантанамо отдавна трябваше да е пълен с американци! Обещавам да ти потърсим отново мнението след не повече от една година.
  • 60 В.В.П.

    15 0 Отговор
    Путин и хората ,са мислили преди да действат .Империите рухват и идат други .Когато Сащ ,хвърли два атома ,през ден ,да не загина..Стана по силна ..Иди си вземи 50 лв от секретарката за интервюто. .Не ме кефи
  • 61 Дуууу

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Адвокат":

    Жено
  • 62 Ограничен ядрен удар

    11 0 Отговор
    Такова животно нема ... "Или целио , като на кака или мор за целото село" ...
  • 63 Аре легай

    0 3 Отговор

    До коментар #41 от "Запасняк":

    Утре пак.
  • 64 Гоце Делчев

    13 0 Отговор
    Това заяви дипломатът и специалист по национална сигурност Иван Анчев в студиото на предаването "Денят ON AIR".Той отбеляза, че редица американски сенатори са изразили опасения от непредвидимостта му, защото руският президент държи контрола върху ядрения бутон и няма кой да му се противопостави.
    И ти ли Бруте.
  • 65 Келеш

    11 0 Отговор

    До коментар #51 от "Отворко":

    Ти войник ходил си на майчин сине.Най малко полк му се полага да командва ,та има кой да обърне ,а дето войник си не ходил какво ще обръщаш,айфона ли бе галошин неден.
  • 66 Само с "анти"

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Антимисирка":

    Не става ... Еритрея кво казаха ?!!
  • 67 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА

    1 15 Отговор
    АБЕ ТУКА ДЕВЕДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОСОБЕННО ТИЯ С ДЖЕПАНЕТО АК47 СА ВСЕ ЕДНО ГЕРОИ ОТ РЕПОРТАЖИТЕ НА ЖОРО ИГНАТОВ ОТ СЪДЕБЕН СПОР ТОТАЛНО КУ КУ ВИЦИ😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  • 68 КИРОМУСКРОИХА ПАРДЕСЮТО 2X1

    8 0 Отговор

    До коментар #50 от "Истина":

    ДЪРВОТО Е КУПЕНО ОТ АФРИКА И Е ИМПРЕГНИРАНО И КИРО ЩЕ ГО МУМИМИФИЦИРАТ И ЗАМРАЗЯТ ЗА 500 ГОДИНИ - КИРО СЕД 500 ГОДИНИ ЩЕ СЕ РАЗМРАЗИ ЗА ПЪРЖОЛА НА КАНАДСКИТЕ ИНДИАНСКИ ИЗКУСТВЕНИ ИНТЕЛЕКТИ
  • 69 В.В.П.

    21 2 Отговор
    Путин ,каза но никой не слуша.Че война , повече в Руска територия няма да се води .Ще разцепят Осраина .Ше разбият военна и производствена структура..Ще изтрепят ,правий сектор ,Азов и колкото може по добре .За контрол,Специалисте!!!.Контрол .Както Югославия . Не ги вдяваш стратегиите .
  • 70 Всеки

    19 0 Отговор
    Френски документален филм, показва с подробности големите трудности и издевателства, на които е било подложено рускоезичното население на Източна Украйна през последните години. Гледайте го в онлайн изданието Гласове. Ужасяващо е какво правят западните елити с нациите. Някои имена трябва да застанат пред Трибунала в Хага.

    Коментиран от #84

  • 71 Читател на факти

    17 0 Отговор
    А на твоя ще пише национален предател глупако
  • 72 Потник

    13 0 Отговор
    А новите деца на България ще пикаят на твоя!
  • 73 Гошев

    15 0 Отговор
    Смешен аНализатор!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 В.В.П.

    12 1 Отговор
    Путин и хората ,са мислили преди да действат .Империите рухват и идат други .Когато Сащ ,хвърли два атома ,през ден ,да не загина..Стана по силна ..Иди си вземи 50 лв от секретарката за интервюто. .Не ме кефи
  • 76 ДНЕС Е ТРЕТИ МАРТ И РУСКИТЕ ЦАРЕ

    26 0 Отговор
    ОСВОБОДИХА БЪЛГАРИЯ И СЕГА ПУТИИИН ЩЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕУУВРОГЕЙСКИЯ СОООЪЮЗ
  • 77 В.В.П.

    17 0 Отговор
    Еййй,,секретарю,,, укрите проляха първи кръв..За това ще понесат възмездието .Колкото и филмчета да си снимат , Байрам, Байрактари,и Жавелуни..
  • 78 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК..

    22 0 Отговор
    3 МАРТ НА ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ 😊

    Коментиран от #80

  • 79 Метроном

    5 15 Отговор

    До коментар #25 от "Смешник":

    То пък на Русия народа е много нахранен.....Само в Москва и Петербург, са долу горе добре със СРЕДНА заплата от 1000-1500лв., почти навсякъде другаде.....400-500лв. Дали с такава "зарплата" ще си доволен "госин Пулковник"? Нещо няма много наплив на емигранти към тая Хубавата Русия... само Чеченци, привлечени с огън и тежък ботуш. Всички бивши републики нещо все гледат да се откъснат, последно Грузия не можа твърде.....И няма никакъв диктат, сайта не ми позволява да постна, как се справят с протестите в Москва и Питер. Русия не е на Руснаците, Русия е на Путин и Върхушката му от олигарси.
  • 80 Метроном

    8 1 Отговор

    До коментар #78 от "ЧЕСТИТ ПРАЗНИК..":

    Честит И на Теб!!

    Коментиран от #83

  • 81 Батко

    12 0 Отговор
    Давайте ги Тея подлоги за да може след два дена като падне Кирчо заради горивата, да знаем кои да трепем
  • 82 Златкокюлчо Чекмеджийски

    9 2 Отговор
    Тоя пък къф е и откъде го изкопахте!?!
  • 83 Благодаря....

    4 0 Отговор

    До коментар #80 от "Метроном":

    За доброто на България!
  • 84 Имаго

    12 0 Отговор

    До коментар #70 от "Всеки":

    И в афера.бг, но този дипломат "специалист" по национална сигурност , считаш, че всеки който има различно от неговото мнение е предател, няма да го види.
  • 85 АЗ КИРО ПРЕДАТЕЛЯТ ЧЕСТИТЯ ПРАЗНИКА

    12 0 Отговор
    НА БЪЛГАРИТЕ В КАНАДА А НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИМ ЧЕСТИТЯ ГЛАДЪТ ДЕТО ИДВА И ТРЕВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ АМА ДАНЪК НА ДЪРЖАВАТА НА КИРО АКО НЕ ДАДАТ ПО БЕЛИ ГАЩИ ПРЕД КИРО ТРЯБВА ДА СЕ НАВЕДАТ
  • 86 Бодак

    17 0 Отговор
    Проводниците в Завладяната държава в пълния си блясък -- в надпревара кой по-по-най- голям плонж ще направи, за да го забележи Херо Мустава , а може и да го докладва, по именно, в Белия дом
  • 87 Ягуар

    16 2 Отговор
    Човекът се объркал доста сериозно. Хората на Путин се готвиха сериозно последните години и сега просто си действат по план.Няма нито паника, нито прибързаност в действията им. бавно и методично ще зачистят Украйна от нацистите и се заемат с вътрешните си дела. САЩ са далеко и хвърлят и цяла Европа в огромна криза. Русия си има инвестиционни възможности, които бяха досега блокирани - тоест имат път за развитие и без Европа и без САЩ и без суифта и банковите им системи. ЦБР вдигна ударно лихвите и забрани износа на капитали извън Русия. Западът е в шах и отговори със забраназа изнасяне на евробанкноти към Русия. Сега ще последва национализация на активи и в Русия и на запад. Системата се разпада и все още нямаме новия проект. Докато стигнем до него ни чака дитатура.
  • 88 Adi

    13 1 Отговор
    Да живее фашизмът в България и неговите проводници от козяк!
  • 89 Гошев

    18 4 Отговор

    До коментар #33 от "WTF":

    Тука си се объркал сериозно, пич. Китай е плътно зад Русия и ако някоя от “западните сили” посегне на Русия само си гледай сеира!! Третата световна но е в кърпа вързана. То затова Борис Джонсън сложи памперса и каза, че няма да воюва с Русия. То затова цяла Европа пикна така и налагат само някакви смешни санкции. Войната вече е факт и ние пак сме на губещата страна, както винаги заради умниците американски подлоги, които ни управляват. Сега дизела и бензина като стане 5 лв, Газа също, незнам кой ще обвинявате? Сигурно пак Русия. Е Русия ще е, ама нали налагаме мерки, ние, които нямаме дим в г..За. Е са вземи тия мерки

    Коментиран от #105

  • 90 Ф13

    1 19 Отговор

    До коментар #55 от "Владимир Пастухов, Ехото на Москва":

    Точно така ще стане,Путин вече е вреден и за самата Русия
  • 91 ХАХАХАХАХАХАХ

    17 1 Отговор

    До коментар #33 от "WTF":

    Се едно всички казаха ДА на престъпленията в Югославия, Ирак, Сирия и така до 127. А либерасткия модел умре! Доларът още малко ще е резервна валута, но доста по-скоро ще останете гладни мизерници без господар, който да ви подхвърля по някоя троха или оглозган кокал. А на Русия никой копче няма да и каже, защото се занимава с денацификация в една подивяла територия благодарение на господарите ви.
  • 92 Или пък

    15 0 Отговор

    До коментар #55 от "Владимир Пастухов, Ехото на Москва":

    западните ЛГБТ фльорци забравиха уроците, които им даде Русия не еднократно?
  • 93 кошмари в колонията

    24 1 Отговор
    Глупендър , в основата на просперитетът на всяка велика държава седи един диктатор-патриот милеещ за народа си . Който чисти боклуците , и корени плевелите , и спира чуждото влияние.Що не кажете колко кръв има по ръцете на един Бисмарк създал Германия с кръв и желязо. Или Мао ? Дори Орбан Къде отиде Китай безхаберник вдлъбнат. Докарали сте държава и народ до изтребление . Народа ви е спрял дори да се възпроизвежда , и чака кротко своя залез . Излязъл като петел на бунище да пее, вместо да се заровите в земята от срам .
  • 94 ДРЪТ СЪМ И ИСКАМ ПРЕДИ ДА УМРА

    6 10 Отговор
    ДА ВИДЯ ЯДРЕН ВЗРИВ НА ЖИВО В АМЕРИКА И ЩЕ УМРА СЛЕД ЦЯЛА АМЕРИКА - АЗ И СЛЕД МЕН ПОТОП - КАЗАХ
  • 95 Мутата

    17 1 Отговор
    Поредния идиот
  • 96 БПФ

    20 2 Отговор
    АМЕРИКАНСКИ военни и политически експерти казват, че Украйна е свършила вече, че САЩ са причинили с безумната си политика тая криза и сега щат не щат трябва да приемат исканията на Русия, а някакви наши анонимни паляци, дето ако изобщо са служили войници са били последните кашици, се правят на многознайковци за няколко долара !!!
  • 97 Анчев, Анчев !

    15 2 Отговор
    Празно - КАНЧЕВ ! Много ти е КУХО КУБЕТО ! Самонадеец !
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 БПФ

    18 3 Отговор
    Точно ей-такива крви дето се продават за по няколко долара, като тайландки на бели туристи, ще ловят чужди руски агенти, дето "продавали България" !!! Каква "депутинизация", бе .. мишко - да видим как ще вкарате половин България в затвора !!!
  • 100 БПФ

    17 2 Отговор

    До коментар #40 от "Жоро":

    С удоволствие ще ти ударя един минус. Ела да ме "деПУТИнизираш", а аз ще те направя пълноценна жена.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Уса

    14 3 Отговор
    Путин си играе с тъпите янки.Тук в САЩ горивата вече тръгнаха яко нагоре,което няма как да стигне до Европа и България.Разликата е,че европейците са по-богати от българите и ще издържат около месец а българите ще махат управляващи
  • 103 Мимч

    7 2 Отговор
    А ти си един американски предател...
  • 104 Alex

    11 3 Отговор
    Не разбирам-защо сериозна медия като Факти дава трибуна на подобен беден духовно и жалко коленичил тип,като автора на тази статия!?

    Коментиран от #129

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ХАН КРУМ

    9 2 Отговор
    Големи сециалисти–дипломат и специалист по национална сигурност– страшна работа ей?Но голям зор беше да прочетеш какво е казал,защото от една седмица, евангелето им на всичките на една и съща страница. Тоя Путин е от сутрин до вечер. Ама много сте уплашени бе ,успокойте се. Само е интересно след 10 –15 дни ,какво ще говорите,при положение ,че днес говорите несвързано безмислици. ЕС, НАТО ,САЩ–АБЕ ВСИЧКО СЕ Е ЗАВРЯЛО ПО ДУПКИТЕ И ИЗЛАЙВА ПО ВЕДНАЖ ОТ СТРАХ И СЕ ПРИБИРА ПАК.Та кой точно го е притиснал Путин и как точно? С памук или с ръкавички? И айде стига с тези титли на килограм,че като проговорите ставате за срам.
  • 108 WhiteNoise

    9 1 Отговор
    на твоя гроб дано пише, че не си успял да изхарчиш 30-те сребърника... дипломат
  • 109 Някой си

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Смешник":

    Амин!
  • 110 Живков

    3 1 Отговор
    Що не коментира изказването на подалата оставка зам мин на отбраната за полупроводниците! А може и за пълни проводници на интера на САЩ
  • 111 Точно така!!!

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "хъхъ":

    В България продажниците с лопата да ги ринеш 😠😠😠
  • 112 Pilot

    7 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ще бъдат мразен и гонени.":

    Селънин не го мисли Вовата , ти гледай утре като стане бензина 5 лв как ще стигнеш до село !
  • 113 Taka si e

    5 1 Отговор
    Народна поговорка - който копае гроб други му, сам пада в него. Не е ясно кой в крайна сметка ще е в гроба, а Русия просто се придържа към стратегията си да не допуска войма ма мейма територия. А войната с Украйна рано или късно щеше да се случи, но Украйна можеше да има ядрено оръжие, а и следващия вирус вече щеше да е настроен кои националности да убива.Аз така си мисля.
  • 114 Хahaha

    6 0 Отговор
    В момента и най агресивните от ДПС са повече патриоти от подобни анализатори, Слушам им изказванията в парламента и не мога да повярвам.
  • 115 Сивата чапла

    6 0 Отговор
    Тия хора наистина ли не са осведомени за действителността или си приказват едно към гьотере, дето викаше баба ми?

    Та всички се наредихте на масичката на "Америка за България", родолюбци не останаха!
    И пак, и пак на грешната страна! Срам!
  • 116 Анчев,

    4 1 Отговор
    на чужд гоб не се готви да плачеш, плачи за себе си.

    Путин ще победи и САЩ ще подвие опашка.

    Войната не е срещу Украйна, а срещу САЩ, които окупираха Украйна с фашисткия преврат от 2014 г. и чиито проксита избиха над 14 хиляди руско говорящи граждани на Украйна в Донецк, Луганск и в Одеса, включително деца, бременни жени, старци...
  • 117 Слава на саш и нато

    3 3 Отговор
    Късокракия приключи земния си път по възможно най грозния начин
  • 118 Петров

    3 1 Отговор
    А толерира ли ФАКТИ недопустими изразни форми в много от публикациите. Щото не цензура, а някаква норма на лъжите все пак трябва да има. Господа, и кокошките са наясно, че в Европа има американски ядрени бомби в страни, които нямат право да ги подслоняват, нямат такова право и да приемат американски самолети, които да ги ползуват. Русия настоява години наред да се махнат тези оръжия, които са там за НАПАДЕНИЕ. ФАКТИ не знае ли за страните приемници на тези бомби, насочени срещу Русия. Не зае ли какви милиарди се изхарчиха от Англия и Щатите за обучение на Украинската армия, с какви количества оръжие беше натъпкана в последните 8 години. Значи проекта за избиването на два братски народа се знае, но за всичко е виновна Русия. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ТОВА ВЕЛИКО ДЕЛО МАНИПУЛАЦИЯТА.
  • 119 оня с коня

    0 3 Отговор
    И Виждат,НО ОТКАЗВАТ да възприемат Българските Кандидат-Мужици че след Бруталното нападение на Украйна от Русия вече ДРУГ ВЯТЪР ВЕЕ в Целия СВЯТ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И В БЪЛГАРИЯ.Защоно НЕ МОЖЕ Русия да преследва и Арестува "Инакомислещите" на своята си Територия,а да използва максимално Демократичното Управление в България за да си провежда Хибридната война и Противодържавна Пропаганда.А принципа е прост:"Каквото повикало,такова се и обадило",т.е. Арести и Сурови присъди за Русофилстване и Подривна дейност.

    Коментиран от #121

  • 120 Sion

    2 0 Отговор
    Аре поредният анонимник с мнение... Следващите дни ще е доста неприятно изненадан..
  • 121 Sion

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "оня с коня":

    Оня под коня, имаш предвид, джендър?
  • 122 Един от многото

    1 1 Отговор
    Американския медиен фашизъм не търпи други мнения освен това на престъпната им върхушка, за да се прикрият истинските причи за войната: фашизирането на УКРАИНА и нарушаването на договорите за не разпространение на нато
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 ARIS

    3 0 Отговор
    Със същия плам навремето горяхме "изгнилото"капиталистическо общество !!! Само едно нещо не се променя на този свят-българското угодничество, желанието да се харесам на силните на деня!! Ако утре се събудим под руска окупация същите тези ще ни хвалят"безсмъртната"руска империя!!
  • 125 Кравар

    2 1 Отговор
    Краварите са виновни за конфликта - незаконно разширява ха НАТО на изток и въоръжиха киевските неофашисти. Тези терористи избиват населението и взривяват сгради за да прехвърлят вината на руснаците
  • 126 124

    3 0 Отговор
    Целта на операцията е демилитаризация и денацификация на Украйна. Руската армия воюва само срещу киевските НЕОФАШИСТИ. А Виновникът за ескалацията САЩ забрани свободните медии. Какво крият! Заляха ефира с лъжи. Русия е по-велика, отколкото си мислят подлогите. С прегракнали глас чета насаждат русофобия чрез лъжи, забрани. Уродлив са, не се ли виждат?
  • 127 ходещ

    0 0 Отговор
    Иване, Иване, а на твоя гроб какво ще пише бре предателю? На мазници като теб ходещи мъртъвци, какво ще пише на гробовете? Умееше да лъже и много обичаше да цитира американските сенатори. Може би нещо такова. А Христос нашия Цар и Бог, хич няма да се впечатли че познаваш американски сенатори, нито че си "специалист по национална сигурност". Напълни се България с продажници-специалисти, като този некадърник и лъжец.
  • 128 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Запасняк":

    И аз съм се клел на НРБ,ама все пак е Б.Но наш Кирчо в Канада на кого се е клел.Грабвам от музеа стария "Дръзки" и тръгвам по Камчията към София да торпилирам ПП и даарестувам Кирчо.До тогава Последния Софиянец да арестува онези лудите за вързване,от кучкарника на Пасито.Среща на паметника Шипка.И без провокации.
  • 129 М3 голд

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "Alex":

    Да Ви кажа ли? Системата е такава, че да падат парички, трябва да има писан и публикуван материал и дискусия. От дискусията са паричките. Това е
  • 130 Путин- гробокопача на Русия !!!

    1 1 Отговор
    Путин бе казал: " За какво ни е този Свят , ако в него я няма Русия" !!!

    След Ядрените Заплахи на Путин, Днес отговора на целият Свят е : " За какво ни е този Свят , ако в него я има Русия" !!!

    За да има мир, Китай в Сибир и Русия, като Югославия...!!!
  • 131 анонимен

    1 0 Отговор
    и това нещо е било консул в канада , на цвъцко партийните кадри
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 К ми Янко

    1 0 Отговор
    Все си мислех, че Ердоган ще съсипе първи Турция, но ето Путя го изпревари. Километрични опашки пред банки. Хората напускат Русия, особено богатите. Държавата им влиза в период, сходен на Николай 1.
    Русуя става Северна Корея 2.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол