Last news in Fakti

18 Март, 2022 17:55 3 678 27

МВР за задържането на Борисов: Наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • снимки-
  • задържане-
  • борисов

„Полицейското задържане на трите лица ще бъде прекратено, ако прокуратурата не постанови прокурорско задържане за срок до 72 часа“, се казва в съобщението от ведомството 

МВР за задържането на Борисов: Наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи (СНИМКИ/ВИДЕО) - 1
Снимка: МВР

От МВР разпространиха кадри от вчера вечерта, които показват отвеждането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, бившия финансов министър Владислав Горанов и бившия пиар на правителството Севделина Арнаудова в ГД „Национална полиция“, съобщават от bTV. Лицата на задържаните са замазани.
"Акцията е планирана и проведена не с цел показност на действията на служителите на МВР, а в изпълнение на законовите полицейски задължения", подчертават от ведомството В хода на полицейската акция са извършени претърсвания и изземвания на три адреса. За срок до 24 часа в полицията са задържани три лица, които преди това са преминали през медицински преглед в Медицинския институт на МВР. При първоначално постъпилата информация е имало предположение, че част от действията биха могли да бъдат свързани с някои от 120-те случая, по които работи европейската прокуратура“, пишат от ведомството.
Към 16 часа наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи и „полицейското задържане на трите лица ще бъде прекратено, ако прокуратурата не постанови прокурорско задържане за срок до 72 часа“.

МВР за задържането на Борисов: Наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи (СНИМКИ/ВИДЕО)
Снимка: МВР

МВР за задържането на Борисов: Наблюдаващият прокурор е поискал среща с разследващите полицаи (СНИМКИ/ВИДЕО)
Снимка: МВР


Поставете оценка:
Оценка 3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо

    53 9 Отговор
    Защо не са с пранги.Има си правилник.

    Коментиран от #14, #27

  • 2 H5N1

    54 3 Отговор
    Нещата започват да утихват... къв е тоя арест без белезници?

    Коментиран от #16

  • 3 Рошко

    54 14 Отговор
    Почна се с цирка, ако някой вярва че ще бъде осъден е мноооооого голям наивник
  • 4 КАПАНА

    42 12 Отговор
    БОЙЧЕТО ТОЗИ ПЪТ НАСТЪПА МОТИКАТА С ДВАТА КРАКА
  • 5 Xxx

    40 2 Отговор
    Е кое му е скандалното, дори са без белезници. Спокойни и разбрани хора и от двете страни. На бас че нищо няма да стане.
  • 6 Колоните

    31 5 Отговор
    Абе нас ни биха зад колоните а тия и чантите са си взели.. Рашков май му е било поръчано и за това не говори по темата днес. Иначе щеше да му е кеф да говори по темата!
  • 7 Рашков

    32 5 Отговор
    Боко защо не е с белезници и пранги на краката?

    Коментиран от #15

  • 8 СКРУДЖ

    14 2 Отговор
    НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО СЪДЯТ,АКО ГО ЩАВЯТ ДО КОКАЛ БОЮ НЯМА ДА СКОЧИ ТРАПА ТОЯ Е ПО ЛАКОМ ОТ МЕН
  • 9 Ххх

    15 0 Отговор
    Виждаме Бойко на кафе в ГД, а те го представят все едно Сталин е жив.. смяххх
  • 10 МИЛИЦИОНЕР/ПРЕДАТЕЛ

    24 5 Отговор
    КОЙ СЕ ОБАДИ И ГИ ПРЕДУПРЕДИ ЗА АКЦИЯТА И ИЗПОКРИХА И УНИЩОЖИХА ВСИЧКО
  • 11 ГЕРБ оплаквачки

    32 3 Отговор
    Гешо, ще го отърве за последно! Но е видно, че никой не репресира лицето Борисов не го хвърля на земята не го бие зад колоните не го обижда, напротив ходи си с ръце в джобовете, като на вечерна разходка!

    Коментиран от #12

  • 12 ДЕМОКРАЦИЯ БРАТ

    24 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ оплаквачки":

    ДОРИ И МАТА ХАРИ МУ ХОДИЛА НА СВИЖДАНЕ
  • 13 пико

    14 19 Отговор
    Този цирк, партията на Янев/Радев, това правителство приключва. Вървим към избори.
  • 14 Гласове от зайчарника в Банкя

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Много са му дебели кунките на Бацо от папане, а е нямало толкива дълги свински опашки! Ама па и щот е дебел не може и да тича така, че все тая хи хи
  • 15 Томи

    19 3 Отговор

    До коментар #7 от "Рашков":

    Защото куките са негови хора... Нали Бокичът лично ги е назначавал...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 НЕРЕЗ

    18 2 Отговор
    само на шега да питам, защо не са им махнали връзките на обувките....да не вземат да се обесят.....нали са невинни....
  • 18 име

    18 3 Отговор
    Ако някой организира консрапротест на герберасите, идвам да им покажем че безплатно ненавиждаме тиквата и тях!
  • 19 Пипи Чорапчето

    22 3 Отговор
    Пуснах видеото - къде видяха тук възпалените гербили нехуманно и неуважително отношение и потъпкване на човешкото им достойнство?!
    И питам съвсем сериозно - ако от МВР се отнасяха така с всички задържани, ми то няма какво да си пожелаят арестуваните;))
    Ето - даже на оная вратата ѝ отварят!
    И все пред очите ми е как на една друга, дето я държаха с часове окована на площада, даже устата ѝ запушваха! И на едни младежи, които пък "бойковото" МВР млатеше яко зад колоните на МС!

    Коментиран от #21

  • 20 Вова

    6 3 Отговор
    Цивилизация, бля. Аз на моите милиционери съм им казал да са строги. То е, защото броя милиционерите ми за долна класа. Да си оцеляват сами, ако са вдигнали ръка на грешния човек.

    Вашето е театър. Нагласена работа. Да бяхте препоръчали на Кирилл да си ходи, щеше да ви послуша. Но вие си обичате така да показвате нещата. Юмрук, заря, скандирания на привърженици.

    Е, бройте, че сте на нови избори. Междувременно парламентът да гласува за С-300, че Кокорчо пак беше в епогея си. Всичко минавало през него.


    Алллооооуууу, асково, парламентарна република сте, не министерска. Моята е президентска монархия, но при вас няма достоен за монарх.
  • 21 Вова

    12 1 Отговор

    До коментар #19 от "Пипи Чорапчето":

    Колата беше малка. Нехуманно е да возиш ГОЛЯМ ЧОВЕК в малка кола.

    Коментиран от #22

  • 22 Пипи Чорапчето

    11 3 Отговор

    До коментар #21 от "Вова":

    Ами да беше изкомандвал джипката на "Аркад", дето мъжът на СевиБойко ползвал ей така, да мине да натовари и него - тъй и тъй возеха Севи към ареста;)
  • 23 Fallschirmspringer

    14 2 Отговор
    Снощи гледах сборището на ГЕРБ в Банкя ,беше отвратително .Озъбени,разкривени физиономии,нещо гротеско ,все едно гледам Капричос на Гоя.Напълно разбирам тези от вътрешният кръг,най-близките до софрата ,толкова богата ,че се огъваше от държавни поръчки за разграбване и крадене.Също разбирам и средният кръг където е сивата ,безлична маса во главе с Лъчо Мозъкът, но най-нещастни са герберските комсомолци.Приличаха на вълчета ,които ,аха да впият млади зъбки в тлъстите места и те им ги измъкнаха под носовете-ужас.Толкова годи ,лазене ,толкова надежди ,както персонални ,така и на родата,която вече се е виждала седнала в топли,места ,без да имат качества за тях и крадат ли крадат безнаказано .Ами ще викат и ще страдат
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гошо

    8 3 Отговор
    Боже каква гнус са всички тези гербери и в парламента и на площада ! Дано по-бързо изчезнат завинаги от живота ни. А това лесно маже да стане като им се спре кранчето. Дано !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 реципрочно

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Трябваше да му сложат белезници като на Десислава Иванчева и да го държат на улицата като панаирджийска мечка, да му запушват устата и да го оставят да се напикае в гащите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол