Last news in Fakti

21 Март, 2022 17:00 2 268 91

Петков: Умопомрачаващо е прокуратурата да не иска да разследва данните на Божков

  • кирил петков-
  • прокуратура-
  • васил божков

Кой раздава така джипове, толкова скъпи, просто така? Каква е тази партия, която е много натовски настроена, но някак си работи с руски проекти с наши пари, пита Петков

Петков: Умопомрачаващо е прокуратурата да не иска да разследва данните на Божков - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко неща са много странни. От година и нещо се знае, че има такъв случай - има явна, публична информация, господин Божков го каза на кого ли не и за мен е умопомрачаващо българската прокуратура дори да не направи досъдебно производство, да не направи един "Скайп" разговор и да го разпита. Васил Божков реално иска да даде информация. Няма такъв случай в света - някой човек, който е подкупвал, ако се окаже, че е вярно, високопоставени лица, иска да признае за това, а от другата страна има прокуратура, която казва, че не се интересува, "Скайп" връзките не са начина за разпит. Българският данъкоплатец е платил щети от над половин милиард. Това заяви премиерът Кирил Петков след инспекция на интерконектора с Гърция в Комотини.

"Омръзна ни някакви хора да ни крадат милионите и милиардите на базата на личните възможности да се облагодетелстват. А не да коментираме дали господин Борисов е седял на дървена пейка или не", коментира още Петков. Според него има още един нов доклад от Министерството на финансите, което анализира как са се давали евросредствата от страна на министъра, който е отговарял за неговата изпълнителна агенция за одит на евросредства. Става ясно, че огромен процент от тези евросредства под негово ръководство има само един допуснат участник, посочи той. 90% от всичките възможни проекти имат само по един участник, това е очевадна манипулация от одита.

"Ако един човек е корумпиран, той не е корумпиран само за левове или евро, той е корумпиран за неговото управление. Над 500 милиона е щетата на държавата, това са данните от АДФИ", посочи той.

"Ако правите корупция на едно място, това означава, че много вероятна злоупотреба и с евросредства, това е връзката", посочи той. По думите му този доклад дава индикации, че е имало злоупотреби от страна на ръководството на агенцията под шапката на Владислав Горанов, когато е бил министър на финансите. "Одитният отдел, вместо да е пазител от корупция, започва да манипулира", заяви той.

"Няма пазарна икономика, в която да се предполага концентрация 90% от проектите да са само с един участник", коментира министър-председателят.

Представяте ли си в гаража на PR-а на господин Борисов да има джип на "Аркад". Тази тръба не се е построила за 12 години. Руската тръба се строи за 3 години. Изведнъж остават тези джипове, които се оказват в мъжа на PR-а на Борисов, няколко са в Министерството на екологията, други в Министерството на икономиката. Кой раздава така джипове, толкова скъпи, просто така? Каква е тази партия, която е много натовски настроена партия, но някак си работи с руски проекти с наши пари, а тези джипове просто са оставени за ползване на добри хора, които явно са им помагали, коментира Петков и допълни, че ще има проверки. "Няма безплатен обяд. Някой ги е дал тези джипове за нещо. Никой не е луд да си мисли, че някой ей така ги е оставил", отсече министър-председателят. "Ние всички като данъкоплатци сме платили много повече от стойността на тези джипове", заяви той.

Преди това Петков говори за интерконектора с Гърция, чието строителство той инспектира.

Всъщност тук се потвърди, че за последните три месеца е свършено повече, отколкото за последната година. И тук ми потвърдиха, че до края на юни ще бъде реалната дата за финиширане на този проект. Това е много важно, когато говорим за диверсификация – означава по-ниски цени на газа, по-ниски цени на парното следващата година, по-малко натиск върху цените.

Министър-председателят подчерта, че ако краят на юни се завърши интерконекторът, септември ще може да тръгне азерски газ. "Газът, който ще влиза тука, е с около една трета по-нисък, от сегашните цени. Говорим за огромно намаление. Тази зима цената на газа беше толкова висока, защото проектът не беше завършен и защото някой се беше отказал от по-евтин газ", заяви Петков.

Трябва да сме готови за всякакви сценарии в случай на прекъсване на доставките от "Газпром", посочи българският премиер. Едно е да преговаряш с една страна, когато имаш опции, друго е да преговаряш, когато нямаш. Тази цена не ни устройва, защото нямаме алтернатива от Гърция. Някои от политическите партии говорят, че са про-НАТО и про-ЕС, но какво правиха 12 години, попита реторично министър-председателят.

По думите му има 3 варианта. Интерконекторът може да докара 3 млрд. кубически метра газ, колкото са приблизително нуждите на България. Имаме връзката с Месемврия, имаме и връзката с Турция. "Ние няма да отрязваме принципно "Газпром", но трябва да влезем в преговорите с повече от една карта в ръката си", разкри той.

Петков отново увери, че България няма да праща военна помощ на Украйна, но дори да се стигне до решение, то ще е след широк обществен консенсус и ще мине през ратификация на парламента.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 136 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кривоусти канадецо

    97 25 Отговор
    Подозирахме, че ти е главния спонсор на ППроекта, ама друго е да си го признаеш.
  • 2 ужасен

    80 25 Отговор
    Божков е давал подкупи ,и иска да го разпитват за това ,а прокуратурата се крие и пази бандита от банкя !!!!Наистина няма такава държава в света !!

    Коментиран от #84

  • 3 Ротшилд

    62 7 Отговор
    Зстова го мсхнах Боеко...."Каква е тази партия, която е много натовски настроена, но някак си работи с руски проекти с наши пари, пита Петков"
  • 4 Смех

    61 19 Отговор
    Предател вън!!! ти турците герб и колация ВСИЧКИ ВЪН!!!
  • 5 кир Ливанчо

    87 26 Отговор
    Умопомрачаващо е колко глупости може да надроби един неподготвен парашутист като Кико.
  • 6 Киро Тъпиро

    78 14 Отговор
    Абе кво стана с магнитския черепахата изключихме ли я от санкциите
  • 7 ГЕРБ

    73 19 Отговор
    Измамник не хващаш декиш само клупости и лъжи говориш.
  • 8 ннннннннн

    14 44 Отговор
    Кой раздава така джипове, толкова скъпи, просто ей така? БАБА МИ.
  • 9 Иска бе хора

    15 51 Отговор
    Гешев иска Борисов да е в затвора, но се е облажил от кражбите и сега се чуди към затвора ли да тръгва или за чужбина.
  • 10 Гражданин

    83 17 Отговор
    Всичко е ОК но вие защо почнахте да защитавате черепа? Откога той стана свидетел а не престъпник?
  • 11 Българка

    20 62 Отговор
    Сега е момента да се арестува Гешев и да се закрие цялата прокуратура. Всички слуги на мафията без право на държавна работа, разследвани и съдени. Нова преоснована прокуратура. Да имаме малко, но почтени прокурори.

    Коментиран от #29, #46, #63

  • 12 При

    14 43 Отговор
    с такива милиони запушени усти , как да разследват ?
  • 13 Абсолют

    49 7 Отговор
    ЕС да спре всякакви финансирания за България докато не се върнат откраднатите милиарди и не се намерят виновните.

    Коментиран от #15

  • 14 Агата Кристи

    59 14 Отговор
    ПРОСТЕНО Е някой да е слабоумен...
    Но простимо ли е СЛАБОУМЕН да е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ на държава от 6.5 милиона БЪЛГАРИ, от които 8 /осем/ милиона са РУСОФИЛИ ???
  • 15 Това

    26 14 Отговор

    До коментар #13 от "Абсолют":

    и смятат , казвайки , че евромилиардите отиват в ръцете на мафията !
  • 16 Българка

    12 43 Отговор
    Нещата са ясни. С предоставяне на джиповете от Аркад руснаците се отблагодаряват не тези български предатели, които оказаха съпорт за закопаните над 3 милиарда български лева за руски тръби, монтирани от руски работници, без съгласието на българите. А това е съучастие на Путин за войната му сега в Украйна

    Коментиран от #19, #47

  • 17 Хаха

    60 11 Отговор
    Ама и аз не обичам чекмеджан ама кас да разследвам. Черепа носел пликове ама никой не го видял. То така и аз мога да кажа, че съм носил пликове
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Епа

    47 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Аз не към искал да сме у натю, те ни окупираха без референдум
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 пешо

    58 7 Отговор
    кире , последен валс сбогом
  • 22 Последния Софиянец

    15 39 Отговор
    Съдията по делото на Бойко, Горанов и Севда си направи отвод.Не иска да лежи на дъното на язовир Искър.
  • 23 Кики Гриндера

    53 7 Отговор
    Кичка отдавна е на левия бряг и по тази причина е страаааашно зависим и манипулируем - доказано

    Коментиран от #26

  • 24 Дедо

    45 5 Отговор
    Точно тези инспекции на интерконектора Бойко ги правеше всяка седмица и накрая опротивяха на народа.
  • 25 Да дойде в България,

    61 13 Отговор
    да даде показания и тогава.По скайп,не става.Закона не позволява.За някой не важат законите,просто Киро е свикнал да нарушава конституцията.Съдът го каза,не аз.

    Коментиран от #27

  • 26 Трпа

    44 5 Отговор

    До коментар #23 от "Кики Гриндера":

    Верно изглежда от левите това румено момченце ,батко да го пощипка!

    Коментиран от #30

  • 27 Последния Софиянец

    10 47 Отговор

    До коментар #25 от "Да дойде в България,":

    Русия и Украйна преговарят днес по видеовръзка,а Гешо Келешо с Божков не може.

    Коментиран от #32, #56

  • 28 Време е

    6 44 Отговор
    По добре НАТО да разследва. Тая прокуратура е комунистическа.
  • 29 Агата Кристи

    34 11 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Като чета БЛЕСЯЩИНЕ ВИ Коментари по различни теми, виждам че СТЕ всестранно надарена по отношение на политика, съдебна власт, прокуратура, международни отношения и т.н. - все в тези области. Поради това, ВИ предлагам, след като СВАЛИТЕ ЛИЧНО Гешев от власт, ДА ЗАЕМЕТЕ НЕГОВОТО МЯСТО.
    С уважение : Агата Кристи
    Приятна вечер и.... ЕДНА - за успокоение.
  • 30 Кики Гриндера

    38 6 Отговор

    До коментар #26 от "Трпа":

    "Изглежда"? - че то е очеизвадно. Попитай някой вещ по левите резби и ще ти се изясни картината
  • 31 SDEЧЕВ

    56 10 Отговор
    КАКЪВ ГНУС- МП НА БЪЛГАРИЯ ДА КАЗВА Г-Н БОЖКОВ КАЗАЛ ТОВА ,КАЗАЛ ОНОВА----ЧЕРЕПА Е УБИЕЦ И БАНДИТ БЕ КИРЧО

    Коментиран от #33, #39

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 7,62

    17 33 Отговор

    До коментар #31 от "SDEЧЕВ":

    Българския съд казва кой е престъпник и сой -не ! А не ти !!! Ясно ?
  • 34 Светослав

    54 9 Отговор
    Учудващо е защо Киро,не казва нищо за Божков да отговоря по 19повдигнати престъпления?!

    Коментиран от #41, #42, #45

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бай Онзи

    8 47 Отговор
    Много герберзки рев , много високо кръвно ...Никога повече герб няма да управлява Бг! НИКОГА !
  • 37 Натопорен Батко

    5 41 Отговор
    1.пада каскета 2.шиши 3.тиквата ! И всичко си идва на място !!!
  • 38 SDEЧЕВ

    41 5 Отговор
    КИРЧО Я ЧУКНИ НА КАЛКУЛАТОРА,ЩОМ СЕ ДЪЛЖАТ 500 МИЛИОНА ,ДАНЪЦИ,ОТДЕЛНО СА ПЛАТЕНИ СИГУРНО 500 000000,ТА КИРЧО КОЛКО Е ДАНЪЧНАТА СТАВКА ,КОЯТО Е ПРИБРАЛ ИЗВЕРГА-ЧЕРЕП С ПОМОЩА НА ЦЕЛИЯ МЕДИЕН ПАЗАР В БГ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД..-----2 МИЛИАРДА БЕ ХОРА---И Е ПОИЗБИЛ НЯКОЙ ДРУГ ЧОВЕЧЕЦ КОКУРЕНЦИЯ И СЕГА Г-Н БОЖКОВ ТА ГОКПОДИН БОЖКОВ--- СЕЦА МЕ СЕ НО ПЛЕМЕТО НЕ СЕ СЕЩА И ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА КИРЧОВЦИ

    Коментиран от #58

  • 39 В.Б.-Ч.

    3 10 Отговор

    До коментар #31 от "SDEЧЕВ":

    Би ли се легитимирал ?
  • 40 Канадецо, скочи в Ниагара

    46 5 Отговор
    Добре, че беше Борисов да направи тази връзка с гърците.😀Ако бяхте вие на власт, досега да сте ограбили всички пари и да ги пренасочени в собствените си сметки! А черепа от изнасилвач, убиец, крадец и мошеник, го направихте защитен свидетел срещу Борисов, Горанов! Вярно е, няма такова друга държава и такъв народ, който сам да се унищожава, без война, без Путин,
    без терористи....Клета Майка България!
  • 41 Пипи Чорапчето

    3 36 Отговор

    До коментар #34 от "Светослав":

    Какво казал този, какво му отговорил онзи е без значение!
    Единственото, което ме интересува е дали прокуратурата работи по доклада на АДФИ и по този на МФ?
    И, Киро, във вълчата глутница се вие по вълчи - разбирам възмущението ти от манкирането на прокуратурата, но с възмущение няма да я накарате да работи. Сега вие сте властта и трябва да намерите начина - имаме над 2000 прокурори, не може всичките да са все калибровани каскети!
  • 42 7,62

    11 11 Отговор

    До коментар #34 от "Светослав":

    Учудващо е защо прокурватурата не разпитва божков по тези 19 обвинения ??? Но той ще ги разпитва къде е златната колекция ! Вярно ли че шиши си дошъл бушон от дубай ?

    Коментиран от #53

  • 43 То умопомрачаващо е

    41 4 Отговор
    И такъв малоумник да ни е премиер ама ,какво да се прави.
  • 44 JEFF

    7 35 Отговор
    БОГ да пази Премиера Петков и семейството му ! В Бълагария мафията се е внедрила навсякъде . Дори съдиите се страхуват от Борисов . Може да се разчита единствено на европейската прокуратура . В България няма прокурор или съдия със зрадави топки . Трябва чистка от чистачка до главен прокурор и измислени висши съдии. Пълни нещастници и страхливци с които ГЕРБ са управлявали лесно, безпроблемно , безконтролно и ненаказуемо . Свърши тяхната . Нека всички подкрепим усилията на г-н Рашков и на Кирил Петков в трудната борба с недосегаемите . Нека помогнем да станат досегаеми .

    Коментиран от #51

  • 45 Пипи Чорапчето

    6 24 Отговор

    До коментар #34 от "Светослав":

    Извинявай, коментарът ми не беше към теб;)
    Но използвам да те светна, че прокуратурата повдига обвинения, а съдът е този, който казва дали са престъпления;)
  • 46 Такива

    22 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Като теб ли ,бяла птицо!?
  • 47 JEFF

    4 29 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Да се продадеш за един джиип , това означава да си гербаджия . Дори и Копейкин има по-висока цена .

    Коментиран от #50, #79

  • 48 Селяк

    35 2 Отговор
    Умопромачаващо е да се иска разглеждане на устни доказателства от мафиот издирван и криещ се в Дубай! Кирчо, лека по лека започва пъзела да се намества! Избори2022!
  • 49 гост

    32 4 Отговор
    Ми да беше прочела ма Пипи , прокуратурата даде брифинг по този повод .Намери си брифинга и се кротни . Между другото може да прочетеш и закона за хазарта и сама да прецениш чия отговорност са неплатените такси от Черепа. И още нещо, Огнемир Митев е шефът на комисията по хазарт срещу когото има повдигнати обвинения . Глупакът сам се похвали в ефир, че е бил чадър на Божков и затова получавал по 10 000 лева на ден. Беше арестуван , сега не знам къде е .

    Коментиран от #55

  • 50 Освен Киро

    29 2 Отговор

    До коментар #47 от "JEFF":

    Простото ,имаме и JEFF ,Тъпото.Все гении на мисълта.
  • 51 А,бе каУн

    33 5 Отговор

    До коментар #44 от "JEFF":

    Какъв господин е Дамаджанов. Той си е чиста проба 100 процентов корумпиран ,пиян ДРУГАР.

    Коментиран от #77

  • 52 БСП ВИЦЕТО...ФОРСМАЖОРЕТКА

    24 2 Отговор
    ПЕТКОВ, КВИ ДАННИ ПРЕДОСТАВЯ БОЖКОВ...ТА ТОЙ ИМА ОБВИНЕНИЯ ПО ЦЕЛИЯ НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
  • 53 БСП ВИЦЕТО...ФОРСМАЖОРЕТКА

    22 1 Отговор

    До коментар #42 от "7,62":

    КАК ДА РАЗПИТАТ БОЖКОВ ПО НЕТА....НЯМА ТАКОВА СЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ С ДУБАЙ.....ЗА ДИГИТАЛНИ РАЗПИТИ
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пипи Чорапчето

    9 18 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Такааа - а на кого беше подчинена ДЪРЖАВНАТА комисия по хазарта?!
    На МФ, и на Горанов като министър! И не ми обяснявай как Горанов като шеф идея си е нямал какво се случва с тези ОГРОМНИ такси в продължение на НЯКОЛКО години!
    Или трябва наивно да повярвам, че само Огнемирчо е лапкал от Черепа, таксите в огромни размери не са постъпвали където им е мястото, а Горанчо мамин не го е видял? Стига, бе!

    Коментиран от #70

  • 56 БСП ВИЦЕТО...ФОРСМАЖОРЕТКА

    16 0 Отговор

    До коментар #27 от "Последния Софиянец":

    НЯМА СПОРАЗУМЕНИЕ С ДУБАЙ ЗА РАЗПИТИ ПО СКАЙПА
  • 57 закъсването е яко

    23 4 Отговор
    Кире , каква Прокуратура , какви пет лева , твоето амплоа докара до там нещата , че " електората " почна да се оглежда за Буци , да се връшал искат .
  • 58 АМИ БОЖИТО ПОНЕ Е БАЧКАЛ

    4 14 Отговор

    До коментар #38 от "SDEЧЕВ":

    А. УНИЯ ДЕТ ОКРАДОХА 5 МЛРД ОТ КТБ?!!!!!! ЩО ГИ ЗАБРАЙ..?!!!
  • 59 грф55

    12 2 Отговор
    Умопомрачаващо е да се вкарват в затвора хора за 10-20-100 лв. Обаче основно с това се занимават прокурорите в Бг. Не очаквайте да се разследват бивши управляващи.
  • 60 80-те %-та

    19 5 Отговор
    Все си мислех, че след Боко не може по-зле, но Мустафата успя да изнамери и назначи още по-уникален тъпyнгер!
  • 61 Кики

    16 4 Отговор
    плъхчо малък. Скрий се. Не ставаш за премиер лалугерче мижитуресто.
  • 62 Гандалф

    5 2 Отговор
    В българия...обикновено крадеца вика дръжте крадеца...и при борисов и при божков същото...при пеевски и прокофиев същото...
  • 63 Гандалф

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    А само прокуратурата ли...цялата ни съдебна система е за затваряне и за затвора...90 процента от политици и депутати са за там...
  • 64 ...

    6 9 Отговор
    Напълно скандално е прокуратурата да откаже разследване. Премиерът Петков е сам сред вълци...Къде отидохме протестиращите, обаче...

    Коментиран от #67

  • 65 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    8 1 Отговор
    ПО СКАЙПА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОБВИНЯВА ВСЕКИ...ДОРИ И МОЖЕ ДА ОБВИНЯВА ВСЕКИ ЗА ВСИЧКО
  • 66 Какво става

    11 2 Отговор
    Чудя се Министър прадседателя, каква работа върши?
    Това ли е промяната?
    Държавата на самотек, а той Божков, та Божков!
    Има съдебна власт, ЗАКОНИ, ПРОЦЕДЗУРА.....КОНСТИТУЦИЯ.....!
  • 67 Утре по скайп

    10 3 Отговор

    До коментар #64 от "...":

    Ще информирам каскета,че съм ти дал два милиона подкуп.Очаквам каскета моментално да се самосезира и да те вкара в затвора.
  • 68 Цял свят се

    12 3 Отговор
    Смее на Киро "простото".Няма в съдебната практика на нито една държава ,такъв прецедент.Премиер сам да се яви ,като свидетел на доказан мафиот и да нареди арест на лидера на опозицията.И то при положение ,че нито е бил там ,нито е видял нещо .Крайно време е доктор Гълъбова да си го прибира в учреждението си на ,което е директор.
  • 69 шопендар

    10 1 Отговор
    ПЕТКОВ РАЗИГРАВА ОСОБЕН ЦИРК.НЯМА ЛОГИКА ДА СЕ ВЯРВА НА ЧОВЕК ИЗБЯГАЛ ОТ ЗАКОНА В ЧУЖДА ДЪРЖАВА,КОЙТО ОТ ТАМ КРЕЩИ-ЧЕ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ ДЪЛЖИ 500МЛН С КОЕТО ПРИЗНАВА ВИНАТА СИ,А Е ВИНОВЕН МИНИСТЪРА КОЙТО НЕ МУ ГИ Е ВЗЕЛ,ЗАЩОТО ПОЛУЧИЛ ПОДКУП НИЩО ЧЕ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА-А ПЕТКОВ ИЗБИРА НА КОЙ ДА ВЯРВА .
  • 70 6537

    6 2 Отговор

    До коментар #55 от "Пипи Чорапчето":

    Факт е че не може и с пръст да пипнат Горанов.А дали е видял или не и дали е папкал си е друг въпрос.Със сигурност и ти не си самата майка Тереза. И няма начин да не си папкала и ти по някое време.В библията ненапразно е казано .Който е безгрешен,пръв да хвърли камък.Едва ли си безгрешната дева Мария.По скоро си червена .......Ако го напиша ,ще ме изтрият.Но ти се сещай.

    Коментиран от #72

  • 71 Rezon Media Grup

    4 1 Отговор
    Умопомрачаващ е твоя начин на израз!Въобще...ти си едно нещастно недоразумение на природата!Най големия успех на юмручника е твоето назначение на длъжността,която по стечение на обстоятелствата заемаш!👎
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 NeXu s

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Пипи Чорапчето":

    Троле, тук ли се премести от Дир-а? Да не плащат повече?

    Коментиран от #75

  • 74 Бели Птици

    4 2 Отговор
    Петков не се учудвай,това е практика която се използва в продължение на десетки години в България, кражби и ореждания на наШте хора, чадър от прокуратура и полиция.Кражбите и ореждане на интереси,(бизнеси) не са еднолична кражба, това е групов грабеж нa офицялната власт!
  • 75 Пипи Чорапчето

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "NeXu s":

    Ааа, здравей, то и ти си цъфнал тук, троле - да те питам същото;))
    И ка върви агитацията за ваксинацията - че беше омръзнал на хората да ревеш?;)

    Коментиран от #81

  • 76 Гост

    9 2 Отговор
    Умопомрачаващо е, че главният ти свидетел е за разследване, но се правиш на улав.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Иван

    1 0 Отговор
    Не вярвам в България!
  • 79 Майна

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "JEFF":

    Еха , значи всички ще се продадете за един джип . Браво българи , добре че съм емигрирал отдавна .
  • 80 777

    5 2 Отговор
    Умопомрачаващо е как може някой да бъде толкова т ъ п. Какво ли да очакваш- просто к и р ч о
  • 81 NeXu s

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "Пипи Чорапчето":

    Търся сайтове, където сте по-малко платените драскачи, но руската пропаганда навсякъде е плъзнала. След 2 месеца ще си сложа и четвъртата доза. Иначе пандемията ми харесва, тъй като всеки месец ми добавя бонуса на Бойко към заплатата. Такива ми ти работи, г-жо трол. Или си господин/другар?

    Коментиран от #83

  • 82 Моряка

    0 0 Отговор
    И като го огледа,ко разбра?Нито е инженер,нито енергетик.Сам с чаровна усмивка тези неща не стават.
  • 83 Само питам

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "NeXu s":

    Защо да чакаш два месеца.Ела да ти бацна инжекцийката.Дори може и няколко в аванс да ти ръгна .

    Коментиран от #87

  • 84 Дааа

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ужасен":

    Божков е престъпник бягащ и криеш се от Закона. Откъде накъде той ще иска нещо! Да се изправи пред Съда и да говори. Ама по скайп от някъде си!??? Вие сериозно ли?
  • 85 Обективен8

    1 1 Отговор
    Божков е престъпник бягащ и криеш се от Закона. Откъде накъде той ще иска нещо! Да се изправи пред Съда и да говори. Ама по скайп от някъде си!??? Вие сериозно ли?
  • 86 коста

    3 1 Отговор
    Много странен е факта, че Божков има доверие на правосъдието на България и дава показания срещу Борисов и МВР ги приема а в същото време няма доверие в правосъдието и се крие в Дубай. Ако наистина е невинен би трябвало да се върне, да предостави доказателства за свое оправдание и да даде показания срещу Борисов ако има такива. Или от далече по-лесно се лае. Подобен е и случая с Цветан Василев.
  • 87 NeXu s

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Само питам":

    Доста ниска топка си. Нямаш шанс да се срещнем в реалния живот, общ работнико........
  • 88 Хахаха

    1 0 Отговор
    Кире, Кире, като си толкова загрижен за това, че "българският данъкоплатец е платил над половин милиард щети", защо не кажеш и как и за какво същия този данъкоплатец плати 9 млрд. през месец декември 2021г.?
  • 89 ганю

    0 0 Отговор
    явно си е платил на когото трябва
    Българска демокрация и чудо
    "за кокошка няма прошка за милиони няма закони"
    разузнаването не струва всичко е орязано и скопено умишлено за да не работи
    и мутрите да далаверстват Бокова работа
  • 90 Славчо

    0 0 Отговор
    Ти не си на ази платена бе човек!!!! Нито познаваш закони , нито конституция ама нищо от никъде. Издишаш , като балон
  • 91 Обвиняем пуска сигнали от Дубай?!

    1 0 Отговор
    Умопомрачаващо е престъпникът да пуска сигнал до българската прокуратура, след като е получил 11 обвинения, срещу когото и да било. Като пуска сигнали, Божков да бъде така любезен, да се яви пред българския съд и да ги докаже. Той има 11 обвинения.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове