Last news in Fakti

1 Април, 2022 12:08 4 933 113

ГЕРБ с декларация: Оставка, аматьори! Петков лъже безподобно още от служебното правителство

  • герб-
  • оставка-
  • аматьори-
  • петков-
  • лъже-
  • безподобно

Излъга хората, че ще осигури прехраната на българския народ, а не знае цената на хляба, каза още Десислава Атанасова

ГЕРБ с декларация: Оставка, аматьори! Петков лъже безподобно още от служебното правителство  - 1
Снимка: БГНЕС

Преди по-малко от 7 дни празнувахте 100 дни правителство. Преди по-малко от 24 часа Ваш млад колега от промяната дефинира тези 100 дни като „100 дни - 100 лъжи". И понеже днес е 1-ви април – Денят на лъжата, поздравяваме с празника българското правителство. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, цитирана от novini.bg.

Колеги, от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на българското правителство застана човек, за който беше доказано, че е нарушавал Конституцията и е подписал декларация с невярно съдържание. Доказано от Конституционния съд на Република България! Оттогава насам всички се убеждават ежедневно, че имаме работа с отклонение, което, за да разберем, трябва да четем учебниците по психо-патология.
Кирил Петков започна да лъже още преди да влезе в политиката. Първо излъга президента Радев да му повярва. После наруши Конституцията и подписа декларация с невярно съдържание. После излъга 700 000 български граждани, че ще оправи живота им с магическа пръчка. И накрая излъга системните партии БСП и ДБ да подкрепят правителство, оглавявано точно от такъв персонаж.

Още от служебното правителство този човек лъже безподобно. Излъга за празните язовири – служебният министър Везиева го разобличи. Излъга за ББР, докато раздаваше пари на говорителката си Лена в размер на 37 мин. пенсии всеки месец. Излъга за ДКК, докато Ваня Караганева раздаде 1 млн. лв. за адвокатски хонорари. Излъга, че 8 млрд. се крадат, а само за 9 дни преди Нова година изчезнаха незнайно къде 9 млрд. Три пъти излъга за Плана за възстановяване – че е пратен, че е одобрен, че най-накрая ще се договори с ЕК. През последните дни излъга отново като замеси и председателя на ЕК с твърдението, че Урсула фон дер Лайен ще е в България следващите дни и Планът ще е финализиран. Вчера говорителя на Комисията го опроверга официално - няма дата, няма окончателен вариант, планът не е готов за подписване.

Излъга и замеси Европейската прокуратура по делото с ареста на Борисов, на което стана кошаревски свидетел. Излъга хората, че ще осигури прехраната на българския народ, а не знае цената на хляба. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени. Излъга, че тока, газа, парното няма да поскъпват, а днес се очаква нов ценови шок. Лъже за Македония, а се готви да отстъпи от националния интерес на държавата. Излъга, че е провел среща с президента на САЩ, а всички видяхме, че тя е протекла 8 секунди.

Лъжата, обаче, не е патент само на Кирил Петков. Лъжата, оказа се, е системно поведение на целия му така наречен „А-отбор". Първият нападател супер-вицето. За него бяхме предупредени от партньорите му, че е измамник и крадец на интелектуална собственост. Цитат! Той докато лъжеше българските бизнесмени, че ще въведе адекватни мерки за подпомагането им, ги нарече некадърници. Така постъпи и с българските строители, които месеци наред лъжеше, че ще получат изработеното и накрая им каза, че ако не искат да работят на обидно ниски цени, ще покани чужди такива. Междувременно излъга за данните за растежа, инфлацията и дълга, а параметрите на бюджета са истинска първоаприлска шега. Излъга музейните работници и им отне 12 - те млн. лв. от вече гласувания от НС бюджет, с което излъга и Вас. Излъга и за горивата като замеси и МГЕРБ, на които издаде присъди от телевизионния трибунал. Гигантската му лъжа е за производството на батерии, което се превръща в запазена марка и негова фикс идея, изглежда защото има ангажимент към някого. И то с ясното съзнание, че ще наруши грубо европейските правила, че рискува финансови санкции за държавата и води цялото държавно управление към фаза на командно дишане, задвижвано от батерии с ограничен живот. Излъга и за горивата като замеси МГЕРБ и дори им издаде присъди от тв трибунал.

Вторият нападател на „А-отбора" - усмихнатото вице на доброто управление лъже как работи нещо и се справя с бежанците, а доброволците и общините са на ръба на силите и възможностите си.

Третият нападател тревожейки се за влиянието от несподеленото къпане върху природните ресурси лъже за плавния преход към зелена енергия и работата на мините в почивни дни. Междувременно въздухът е мръсен, багерите са по плажа, а бизнеса на зеления октопод продължава.

Четвъртия нападател не знае колко километра пътища е построил и вече сериозно се оплита в лъжи как ще ги плаща. А той е човекът, който трябваше да прави по една магистрала на година. Минимум. 5 моста на Дунав, 2 тунела под Шипка. Инхаусът процъфтява, а за сметка на това тол таксите се увеличават между 2 и 4 пъти.

Халфът на отбора не знае каква е цената на парното, защото плаща с дебитна карта, а той е човекът, който трябва да осигури отоплението на хората. Излъга, че по бюджета за 2022 г. са осигурени компенсации за бизнеса, болници, общини, социални институции и битовите потребители, след 01.04.2022г. Излъга, че новият председател на КЕВР отговаря на условията, посочени в Закона за енергетиката. Излъга, че се е справил с високите цени на електрическата енергия и природния газ. Излъга, че работи активно за довършването на интерконектора Гърция-България. Излъга, че не продават природен газ на свои фирми за 3 секунди през нощта. Излъга, че няма политическа чистка в енергетиката, докато в грубо нарушение на Закона за публичните предприятия смени Съвета на директорите на БЕХ и изпълнителния директор на Холдинга, Надзорния съвет на Булгартрансгаз, Съвета на директорите на Булгаргаз. Излъга че договаря по-ниски на азерския газ.

Друг от халфовете, който транспортира топката от точка А до точка Б, с гръмки заявки веднъж изпрати самолет до Скопие. Самолетът беше запълнен с представете си - 22 човека. За сметка на това обаче самолетът до родния му град не успя да излети. Няма и къде да се приземи. И затова бил виновен кмет от коалиционния му партньор. Излъга, че България ще получи двуетажни влакове, в БДЖ ще е чисто и ще сервират храна, а все още не е построил и метър релсов път.

Вратарят, момчето което боядисва вратите на читалищата, излъга културните дейци, че наближава златен век за изкуството, а проспа изчегъртването на 12 млн. лв. от гласуваните в бюджета за музеите. За сметка на това обаче ще изчегърта еднолично спечелил конкурс директор на културна институция.

Ветеранът на отбора - завърналия се джедай, докато лъжеше за изядени хора, за чували, за подслушвания, за пачки, за кюлчета, за къщи, за списъци, за избори, изпусна престъпността, но затова пък придоби 22 имота. 22 имота! Днес неговите подчинени излизат на протест, за да го уведомят, че вече не го признават за министър, защото ги излъга, че ще им увеличи заплатите. Този провален човек се опита да се откупи с един незаконен арест, при който извърши 10 закононарушения, които се наказват по 8 члена на Наказателния кодекс. Излъга, че може да арестува. Не може! Той и това не може!

Колеги, сега сериозно. Вчера посолството на САЩ в официално обръщение се разграничи от думите на вицепремиера на Република България и министър на финансите Асен Василев. Разбирате ли какво стана или не разбирате? Посолството на Съединените американски щати каза, че министър Асен Василев е разпространил неверни твърдения за участие на правителствени служители на САЩ в посредничество за сделка на българското правителство със съмнителни бизнесмени. Посолството на САЩ се разграничава от тези твърдения. Това вече не е шега. Това е трагедия. Кой още искате да Ви каже и по какъв начин да Ви каже, че начело на българското правителство стоят хора без чувство за отговорност, без достойнство, без морал и без капка съвест. Начело на българското правителство мнозинството в тази зала постави една шепа авантюристи, които взеха властта с лъжи, удържат я с лъжи и се провалят, затиснати от камарата лъжи, които изрекоха през последната 1 година. Наши партньори в Европейския съюз и НАТО казват много ясно, че с тях и с тяхното доверие се злоупотребява. Такъв удар срещу външнополитическия авторитет на България и срещу нашия народ не е нанасян в цялата позната българска история. Колеги от БСП и от ДБ, знаем, че се срамувате от тези мошеници. Не страшно да признаете, че сте се заблудили. Не е срамно да кажете, че съжалявате, че сте подкрепили една шайка, която е обещавала това, което сте искали да чуете, но която се е оказало, че никога не е имала намерение да спазва обещания, защото за тях думи като чест и достойнство не означават нищо. Очаквам г-жа Корнелия Нинова да прояви достойнство и да напусне това правителство, заедно с нейните министри. Очаквам г-н Христо Иванов и г-н Атанас Атанасов да изтеглят министрите на ДБ от правителството. Госпожо Нинова, господа Иванов и Атанасов, тази игра приключи. Казаха ви го много ясно, а вие сте отговорни политици и разбирате от половин дума. Това правителство е свършено.

Колкото до ГЕРБ, ние се гордеем, че не се пречупихме, не се прегънахме, не отстъпихме и ви показвахме всеки ден, колко опасно е това, което се случа със страната. Не очакваме да ни го признаете. Не очакваме да се извините на нас и на нашите избиратели за обидите, които ни нанесохте. Очакваме да се извините на Вашите избиратели за това, че се съгласихте да участвате в един заговор срещу държавността и че допуснахте лъжци да си разиграват конете като побеснели в продължение на една година. Отново казвам – играта свърши. Напускайте правителството и запазете достойнството на България. Защото достойнството е нещо, което не се купува с пари и с постове. Достойнството е нещото, което прави една държава държава. Запазете достойнството на страната си и приключете тази трагедия, колкото се може по-скоро.

Оставка, аматьори!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корги

    96 30 Отговор
    Че са аматьори, аматьори са. Но и вие не бяхте професионалисти, че дори по-зле от аматьори. Бандата на Кирчо поне като краде, не се набива толкова на очи.

    Коментиран от #30, #44

  • 2 ВМРО

    133 37 Отговор
    Затвор за гербаджиите и депесарите! Да живее Кирчо!

    Коментиран от #21, #55

  • 3 сила

    139 19 Отговор
    НЕМА ТОЛКОВА ГАДНО СЪЗДАНИЕ КАТО ДУЛОВСКАТА ПРОСТАКЕСА......

    Коментиран от #32, #101

  • 4 МЪКААА МЪКА

    104 14 Отговор
    Не мое то така , некой да лъже повече от нащо Буци.
  • 5 Десоооооо

    88 11 Отговор
    Мийте ги тези миди че много миришат на професионализъм! Осмърдяха орталъка ма!
  • 6 пожелание

    87 10 Отговор
    Ще подаде оставка ,когато професионалните крадци от герб влязат в затвора !!

    Коментиран от #110

  • 7 ГЕРБ умре

    92 10 Отговор
    Плачете ли? Радваме се! Продължавайте

    Коментиран от #24

  • 8 Язък начи!

    72 8 Отговор
    Тая и трябваше още един мандат да си оправи родата, и това не се случи!
  • 9 ГЕРБ умре

    74 9 Отговор
    Плачете ли? Радваме се! Продължавайте
  • 10 уникум

    68 6 Отговор
    Оле-леее, професионалистите за шайка говорят !!
  • 11 Бибитко

    78 6 Отговор
    ГЕРБ и ДПС безспорно са големи професионалисти в КРАДЕНЕТО! Днес викаха и крякаха в парламента, че Премиерът не отишъл да отговаря на въпросите им. А години наред преди това техният гуру Бойко Борисов демонстративно пренебрегваше парламента и изобщо не стъпваше там. Тогава обаче и Йордан Цонев, и Десислава Атанасова бяха по-ниски от тревата. Изобщо това не е опозиция, а шайка хулигани, които се държат агресивно и цинично. А горе - от трибуните, гледат млади хора, дошли да наблюдават работата на парламента.

    Коментиран от #26

  • 12 трудна задача

    63 4 Отговор
    на тая дуловска св..ка ,как да й обясниш,че е цирей!
  • 13 Ха ха ха ха ха ха

    66 6 Отговор
    Деоо, маааа... Баце 4 години се крие и таковаше некви като тебе, докато се появи Мата Хари и го оправи с 200. Ха ха ха ха ха ха. Десоооооо, дуловска принцесоооо
  • 14 боко

    47 6 Отговор
    ПДП крадохте достатъчно от народа и декрастрой в затвора
  • 15 Хаха

    58 4 Отговор
    Нещо май им припари на дуууупе.... на ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане. Прокуратурата е в паника и гледа да покаже някаква свършена работа, а европейската прокуратура започва да им диша във врътлето
    Елами ти на батко ...
    Тези лицемери за друго няма да правят скандали и да реват ако не са им застрашени собствените интереси и оцеляване !
  • 16 Жоро

    54 3 Отговор
    Добре де нали като ще има избори се надяват да хванат по-голям процент от преди. Всеки ден излиза нова кражба, нови проблеми създадени от ГЕРБ, а те чакат да се върнат да заметат всичко под килима и всичко по старо. Е как да стане бе Деске? Ние продължихме нататък, продължете и вие. Нова работа примерно?? Ако само ще викате по правителството ставате не само скучни но и безполезни, заслужете си поне заплатите ако не друго свърешете някаква ПОЛЕЗНА РАБОТА.
  • 17 Pepe

    49 4 Отговор
    Чудя се, бойко борисов как държи толкова противни хора на първа линия. Няма ли кой да му каже, че с тези противни нахалитети няма как да се върне на власт..

    Коментиран от #20, #48

  • 18 Коза Деса Атснасова! Никой не може да

    48 4 Отговор
    Лъже повече от Борисов!? Той ще си остане Ненадминат Лъжец и Крадец в Българската Истирия!! Друг, като него не сее раждал!!!
  • 19 Ако

    13 41 Отговор
    Да го казва Атанасова , мисля че е вярно ! Тези от Канада , право министри ! Мислите ли , че знаят , как се живее с българска заплата ?! Или , че влизат в магазина , и виждат ?! Държавата ги храни , държавата ги вози , и тези въобще не знаят , къде се намират , и какво управляват ! Само далаверите гледат да вървят ?
  • 20 Ами

    49 5 Отговор

    До коментар #17 от "Pepe":

    Че по-противен, по-нагъл , по-лъжлив и по-крадлив от Мутрата -Тиква няма.
  • 21 Огледай

    13 20 Отговор

    До коментар #2 от "ВМРО":

    Се , в коя държава се намираш , и пак похвали Кирчовците ! Да не си от техните хайдуци ?!
  • 22 Истината

    27 2 Отговор
    С най-високо недоверие са Красимир Каракачанов, Бойко Борисов - със 73%, Корнелия Нинова - 76%, Костадин Костадинов и Мустафа Карадайъ - със 78 на сто недоверие.

    Това е от днес :)
  • 23 Цял

    29 2 Отговор
    пълен , че и препълнени китайски плювалник изсипа това нищо ! Изключително страшна комбинация е да си кух и злобен , алчен и фалшив , без възпитание и нулев морал !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ехааа

    36 3 Отговор
    Ясно е, че са аматьори! Никой не може да краде като ГЕРБ! По много и нагло! Милиарди Евра и кюлчета! Няма такава пасмина като ГЕРБ! От 20 години глозгат дуржавата и народа, като бесни кучета! И продължават да го правят!
  • 26 Нама

    12 33 Отговор

    До коментар #11 от "Бибитко":

    Нищо вярно ! Кирчовците откраднаха осемнадесет милиарда , за сто дена , без да са залепили една плочка ! Бойко никога не е можел толкова !
  • 27 Да проверим кой краде повече

    9 31 Отговор
    Петков +
    борисов -

    Коментиран от #36

  • 28 На това

    32 5 Отговор
    глуповато и изпълнено със злоба същество , езикът му вече се е раздвоил от съскане !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Скрийте се

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Корги":

    Геб махайте се
  • 31 София

    28 4 Отговор
    Безделниците Толупите и ПКП изцвилиха от яхъра спокойно Герб повече няма да се върнете на власт каквито и глупости да говорите
  • 32 Пинчер деса

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "сила":

    Вярно
  • 33 САТЪРА НА ХАНА

    17 2 Отговор
    А ЗАЩО ГЕРБ ПОДКРЕПЯ
    ЧОВЕКА НА ЧАЛГАРЯ , МАДЖО И ДОГАН - КАРИМАНСКИ
    ... ЗА ШЕФ НА БНБ ?
    ....
    УЖ СЕ БИЯТ, А ВСИЧКИ ОРТАЦИ
  • 34 Тея канадците са

    6 24 Отговор
    По лоши от ГЕРБЕРАСТИТЕ 😂🤣😅😆😁
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 САТЪРА НА ХАНА

    4 17 Отговор

    До коментар #27 от "Да проверим кой краде повече":

    КИРО МУСТАФА Е НЕЗАКОННИЯ СИН НА МУСТАФАТА И
    ТЛЪСТИЯ КОЧ АХМЕД БОРИСОВ - ДОГАН
    ....
    ЛЪЖАТ ВИ ЯКО
  • 37 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 17 Отговор
    Честит професионален празник, неУВАЖАЕМО ПРАВИТЕЛСТВО ....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бл- град

    18 1 Отговор
    Щом реват ги е страх по провинцията ГОНЯТ родата им от работа
  • 40 некой си

    17 2 Отговор
    Много лошо не дават от баницата тия канадски евреи,и гербавите ревът повече от зеленски ама никога повече герб
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 сектант

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Корги":

    защо герб винаги трябва да превръщат парламента в селска кръчма не мога да разбера

    Коментиран от #63

  • 45 хихи

    5 6 Отговор
    Dеси, Защо ревеш, като Bдовица за .-...?
    Това правителство ви е толкова удобно, че вие да го бяхте правили, нямаше така да го скроите!??(а защо пъка Не, ресурс ли нямата).
    Правителството ви постила Червен килим пред Бялата джипка на Борисов...
  • 46 КРАДЦИ

    9 0 Отговор
    ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
  • 47 Пипи Чорапчето

    19 1 Отговор
    Дрънкала, дрънкала,чак се оляла...
    Спорен ден на лъжата, Десо!
  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 27 Отговор

    До коментар #17 от "Pepe":

    Виж сега, Бойко има повече грешки от всички които са управлявали преди него, но направи и изгради 10 пъти повече неща в ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ от всички други взети заедно...

    Коментиран от #49

  • 49 коко

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Виж сега, кражбата не е грешка. Има разлика.
  • 50 Госあ

    17 5 Отговор
    Хахахаха деса дуловската и владо тъпото да казват аматьори на хора завършили Харвард 😂 О,богове ! Докъде стигна България…
  • 51 chi

    17 0 Отговор
    И да има оставки и да няма, определено ГЕРБ няма да намажат филиите...
  • 52 Киро Тъпиро

    10 9 Отговор
    Ще питам мама мустафа дали разрешава да си подам оставката
  • 53 :))

    12 1 Отговор
    атанасова излъга,че Я е измила!
    Утафка,сьомго !
  • 54 Куку

    17 2 Отговор
    Ако за тез двамата, Киро и Кокорчо, 1-ви април е празник, то за гербавите 1-ви април е 365 дни в годината! Особено за тикваров и най-лизкото му обкръжение, в което влиза и уважаемата ползвателка на странни парфюми с аромати на развалена риба...И за още един първоаприлският ден трае цяла година! Това е Данчо Ментата...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Fury

    4 11 Отговор
    Право куме в очи
  • 57 сара

    17 1 Отговор
    Това е новият им подход за предсрочни избори - да бавят, да пречат, да питат, да се напъват, да изпростяват на макс...как обаче биха станали по-прости не знам.
  • 58 Съседа който казва истината

    15 4 Отговор
    Деска реве за оставка затова че новото правителство не е направило нищо за 100 дни. А те бяха на власт 4392 дни и само крадяха за което получаваха заплати, защо не го казва.
    Къде е прокурора да им потърси отговорност??? Или те играеха в един театър.
  • 59 Досега

    14 1 Отговор
    ПО$ГОЛЯМ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ ОТ ТИКВАТА НЯМА.НЕНАДМИНАТ В ПРОСТОТИЯТА СИ ,КРАЖБИТЕ,РЕКЕТА и ДИКТАТА.ДАЖЕ СИ НАРИТВАШЕ МВИНИСТРИТЕ,НАРИЧАШЕ НЯКОИ МАГАРЕ,ДРУГИ МИСИРКИ,А НАРОДА ЗА НЕГО БЕШЕ ОТ ОТЯВЛЕНИ НЕГОДНИЦИ,ЛОШ МАТЕРИАЛ,ТОЛУПИ и МАРГИНАЛИ.Най НЕВЕЖИЯ И ЛЪжЛИВ ПРОФАН.
  • 60 ...

    12 1 Отговор
    За 16 години управление защо не си пролича толкова много, че мислите за народа?
  • 61 Ицо

    11 1 Отговор
    Абе вие ли сте за дума бе лъжите и кражбите при управлението на тулупа неможе да се опишат
  • 62 Добре написано

    3 9 Отговор
    Има още много да се каже и покаже ...
  • 63 СЕЛЯНИН

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "сектант":

    Защото са селендури с потури

    Коментиран от #91

  • 64 държава на мафията

    11 3 Отговор
    Оставка, аматьори! Дайте властта на опитната мафия! Народът ни ще види нови чудеса, както ни обещаваше Цв.Цв.!
  • 65 аз ПОЗДРАВЯВАМ И ДВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВА

    2 6 Отговор
    С ПРАЗНИКА ИМ ! ТЕ И ДВЕТЕ ЗАЕДНО ЛЪЖАТ И УПРАВЛЯВАТ В МОМЕНТА !
  • 66 От лъжи

    8 0 Отговор
    носът ѝ бая расте и вече върви една педя пред нея !
  • 67 Мюмюн

    9 0 Отговор
    Къш МА п... МИРИЗЛИВА!
  • 68 Алекс83

    11 1 Отговор
    Разбира се, че са аматьори. Никой не може да краде като вас.
  • 69 Деске

    8 0 Отговор
    И да е излъгал вас тиквуните трудно ще ви стигне
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Никога повече герб гепи

    13 2 Отговор
    Много по добре да дадем възможност и шанс на Кирчо, видяхме ви вас герберски крадци, СЪСИПАХТЕ НАРОДА за 12 години.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 МАЧКАЙ РАШКОВ ПОЧВАЙ ОПГ ГРОБ

    17 2 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ НАГЛИ!!
    ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ С ДПС И ОЩЕ ИСКАТ ДА КРАДАТ!!! НЯМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ !!
  • 74 Вампир

    15 1 Отговор
    Честит професионален празник на бандата на БАНКЯНСКИЯ НАВАЛНИ-ГЕРБ.
    Те са майстори на ЛЪЖИТЕ.

    Коментиран от #78

  • 75 бягай бе

    14 0 Отговор
    гробарскси тъпи номера....Вън и на село....
  • 76 Жалко история

    9 0 Отговор
    За това са отишли в парламента от Герб, ДПС и Възраждане....да правят циркове а не да свършат някаква работа
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 бат рамбо

    4 5 Отговор

    До коментар #74 от "Вампир":

    Кое от написаното не е истина!?
    Кажи бе мишок?
  • 79 Лейка

    12 1 Отговор
    Още малко търпение и под строй ще влизате в затвора Скъпи ни ненаситни крадливи Гербери.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Деса Коза Дуловска!! Вие сте Професионал

    7 2 Отговор
    ни, лъжци и Крадци!! Това никой не го оспорва!!
  • 82 Тумори

    9 2 Отговор
    НАГЛА ГЕРБАДЖИЙСКА ИЗМЕТ !! ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ЗАТВОРА !! ПРОФЕСИОНАЛНИ КРАДЦИ

    Коментиран от #84

  • 83 бат рамбо

    6 5 Отговор
    Герб не са цвете, но тия отрепките на Кьорчо и Кокорчо са супер зле, особено КУРнела!
    С тях са Р.Овч, Кадиев и целият отбор червени кримки на БСП.
    България не е взела никакви пари от ЕС!!!!
    Цените не горивата не се контролират!
    Токът, който си го произвеждаме продължава да е по скъп от Германия и Холандия, Великобритания!
    Газта също!
    Новият конектор за газ не е готов, все още!
    Червените десари правят картели и вдигат цените на различни стоки!
    Взимат заеми при условие, че имаше излишък!
    Всичките им обвинения и арести се оказаха кьорфишек!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ГЕЧО

    1 2 Отговор
    ТЕ И ГРОБАРИТЕ СА 1 ДОЛ ДРЕНКИ КАТО ТИЯ ИЗМЕННИЦИ ПРОДАЖНИЦИ ----------АХАХХХХХХХХХХХХХВАЩА М

    Коментиран от #87

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 бат рамбо

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "ГЕЧО":

    Един дол дренки са, но цените бяха други, нали!?
    Това никой не може да го отрече!
    Някога да е имало забавяне на парите от ЕС по проектите?
    НЕ!
    Дойдат ли БСП пари от проекти ЙОК!
    Това са ФАКТИТЕИ ТЕ СЕ ВИЖДАТ ОТ САМОЛЕТ!
  • 88 БЕГЛЕЦА - ЛЪЖЕЦ № 1!

    3 5 Отговор
    Днес, Буратино, казват, че е избягал от парламента за да не отговаря на неудобните въпроси - забравил си дръвника, торбата с лъжите. Стигнал чак до турската граница, но се сетил че си е забравил вазелинчето, и решил да се върне. Трудно щяло да му бъде без него - при съседите няма майтап, няма първоаприлска лъжа...!
  • 89 ОСТАВКА

    4 8 Отговор
    ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО , ФАТМАШКО ПРАВИТЕЛСТВО !
    ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА !
    ОСТАВКА НА ИЗМАМНИКА КИРО !
    ОСТАВКА , СЪД И ЗАТВОР !!!
  • 90 5464554

    7 1 Отговор
    Герб е партията на Бай Ганьо , прочетете романа ако сте го позабравили , вижте как Бай Ганьо прави избори , как е журналист , как е в опозиция , Алеко е прекрасен писател , но ние като народ защо не се сещаме за Алеко ?? Как може 2022 г партията на Бай Ганьо да е втора по сила в страната , сиреч герб?

    Коментиран от #107

  • 91 Чичо

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "СЕЛЯНИН":

    Моля, не обиждай селяндурите.
  • 92 Тома

    7 0 Отговор
    Боко тиквата продължава да лъже нон стоп и е осъден за лъжа това е
  • 93 Футболистът

    5 0 Отговор
    Тая откога започна да разбира от футбол? Знае ли топката дали е кръгла или правоъгълна? Ох , боже, как мирише!
  • 94 Селяк

    4 2 Отговор
    Ами то ХариКиро не яде хляб, защо да се интересува от цената? ХариКиро не шофира кола, и цените на горивата не го интересуват също! ХариКиро каза, че е направил сделка с фирма за производството на коли, завода щял да се строи в Ловеч - какво стана с тоя завод?! Май завода стана като завода за батериите който Кокоран каза, че големи инвестиции щяло да има!! Абе това управление НЕ се разграничава с предишното и с по-предишното и с по-по-предишното... и т.н.! Изобщо подмяната продължава с пълна сила вече 33г!
  • 95 Коко

    8 1 Отговор
    Тази селянка до кога ще раздава правосъдие
  • 96 Не се надявайте,

    6 3 Отговор
    ГЕРБ- край с вас.И ПП не стават,но в момента са по- малкото зло.А вие- НИКОГА вече на власт
  • 97 На плювачите тук явно

    0 6 Отговор
    Им харесва промяната, промяната в цените на всичко, само че не всички са идиоти в тая държава
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Лъжа 1- не бил канадски гражданин

    3 5 Отговор
    Лъжа 2- предизборно ще има инвестиция за електромобили в Ловеч, е няма я
    Лъжа 3- ервопрокуратурата разследва Борисов, отрекоха
    Лъжа 4- планът за възстановяване бил готов, за пореден път и Урсула щяла да идва, отрекоха
    Лъжа 5-...Лъжа 6...
    Лъжа n...подписали за 1 милиард с посредничество на американското, посолството отрече официално
    Какво още трябва, че да погледнат, гласуващите за ПП ПП, промяна към по-зле винаги може

    Коментиран от #105

  • 101 Даже много хубава жена,

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "сила":

    Елегантна жена
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Пунта Мара

    4 0 Отговор
    Браво. Умирам от кеф да ви слушам, как са ви го набили с 200! Връткай?!!!!
  • 104 Я виж ти

    3 2 Отговор
    Тиквата и тези гниди от Герб и ДПС 12 години лъжат безочливо, цели томове могат да се напишат за лъжите на тулупа. За съжаление цели месеци ще отнеме четенето на лъжите им. Гадни, подли и безкруполни идиоти. Това са депотатите на герберския крадец и на Доган оглу палетата на които продължаваме да плащаме, не да работят, а да блокират работата на Парламента.
  • 105 Алекс83

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "Лъжа 1- не бил канадски гражданин":

    Не ни интересува дали премиерът е с българско, канадско или афганистанско гражданство. Интересува ни дали размята златни кюлчета, дали прави рекет, дали краде милиони, дали пребива протестиращи, дали младите от страната и т.н.
    Капиш?
  • 106 5425788753

    0 2 Отговор
    Ами всичко на запад учат хората как да крадат салама на другия.Цялата им система така е устроена за грабене на съседа си па за колонялната им политика в нов образец са написани 20 тома и са в Александрийската библиотека.
  • 107 СПОКО, ЕСЕНТА Е БЛИЗО!

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "5464554":

    5464554 - Бря, Бря! Много си чел бе Ганчо?! Ти, от партията на шумкарите ли си?! Е , за това сте Ганчовци , много сте чели и за тава сте много знаещи. Споко Ганчо, пилците се броят на есен - тогава ще видим кой е първи и кой ще бъде втори. Есента е неизбежна за първите, листопада няма да ги пожали. Запомни това!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 фбр

    0 2 Отговор
    Мйъже ГЕРБ - при бай Ставри , жени ГЕРБ начело с Деса - в сливенския затвор !
  • 110 БУЦИ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "пожелание":

    Какъв затвор ти се върти в главата,а ми те от кой ще се учат?
  • 111 Тоя

    1 1 Отговор
    Тая селска баница, докажа ще се блещи?
  • 112 Мария

    1 1 Отговор
    По добре аматьори, отколкото боксьори
  • 113 това е оратор

    0 0 Отговор
    Съгласен съм със статията. Направи ми впечатление колко много факти са изложени без да си губи мисълта, да се повтаря и т.н. В същото време Бабет имаше две изречения и едното беше че се краде. Другото "оставка". Тези изречения бяха кунтесенция на неспокойните и мечти. Тя горката не беше в състояние да направи една реч през цялото си пребиваване във вече може би четри НС. Видно е че ГЕРБ се издига като исполин, в интелектуално и морално ниво, над останалите дребнави партии създадени от чужди представителства за да поставят букаи на българския народ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол