Last news in Fakti

2 Април, 2022 06:24 4 206 30

Бабикян: От първия ден на сегашното правителство мирише на избори

  • арман бабикян-
  • правителство-
  • власт

От първите 100 дни е ясно, че няма да направят нищо, заяви политическият анализатор

Бабикян: От първия ден на сегашното правителство мирише на избори - 1
Снимка: БГНЕС

"Не съм убеден, че са присъствали каквито и да е генерали, където и да е. Нито един висш държавен служител няма правото да говори от името на чужда държава"=

Това заяви политическия анализатор Арман Бабикян пред "ЕвроДикоФ" по договора за един милиард с Gemcorp.

"Иконата Бойко Борисов падна и си натърти опашката, а ГЕРБ са в ужас, защото не са смятали, че това може да се случи. Ние за това бяхме на улицата - да махнем Борисов и Гешев", заяви Николай Хаджигенов за ареста на бившия премиер Борисов.

"Дяволът е в детайлите. Едната фирма може да е чиста, а другата да не е. Няма никакъв шанс министър или премиер да дава на специалните служби всеки, с когото се среща всеки ден", каза още Бабикян

Той призова българските управляващи "да си мерят приказките, когато говорят за чуждо правителство".

"Това, което няма да простя на днешната власт е пак да ходя по площадите и да се върне "ония от Банкя", подчерта Бабикян.

"От първия ден на сегашното правителство мирише на избори. За жалост от първите 100 дни е ясно, че няма да направят нищо. Всичко се прави в Народното събрание, а затова министрите са изпълнителна власт. 47-ото Народното събрание е потрес", категоричен беше Арман Бабикян.

"Липсата на политическа воля и мъдрост е най-притеснителна. Има сериозни хора във всяка партия. Трябва да се смени егоизмът. Ако ще правят реформа и ще чупят гръбнака на мафията, ако може веднага да започнат, защото мафията ще ги сдъвче като солети. Има външен интерес България да не е стабилна и това идва от Североизток от Митрофанови", допълни още политическият анализатор.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5577

    46 12 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува.
  • 2 емо 73 канар

    63 12 Отговор
    С две думи : Уредете ми някаква службичка, или няма да спра да ва плюя. Щото някой да е виждал арменец да работи ???
  • 3 ХАХАХА

    52 11 Отговор
    Бабукян, как се казваше партията ви, че нещо забравих, така да се каже, нали разбираш. Помня те само как от трибуната на нс говореше за някакви прасета.
  • 4 хихи

    41 7 Отговор
    Бабикян!!!
    Пък на мен от преди първия ден ми е ясно, че постилат червен килим,пред белия джип на Бойко.
  • 5 А дали

    25 4 Отговор
    не го казваш , защото така ти се иска.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ИЗБОРИТЕ и Оставките НИЩО не

    23 4 Отговор
    ПРОМЕНЯ ! Нужен и голям ХАРМАН ! Стига вече тези Циркове ! Нужно е мъжки МАСАЖ и РАТРИВАНЕ !
  • 8 Каскет

    17 8 Отговор
    Така ли ? И в ГЕРБ ли има ? Там има сериозни хора - ориентиране към унищожение на народа.
  • 9 Мнение

    28 9 Отговор
    От Бабикян нищо не става.
    Сканндалджия и ляв галош!
    От такива като него и Сашо Диков, аз бягам далече.
  • 10 ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ

    19 14 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕРБ":

    а вие герб за 12 години съсипахте окрадохте БИЗНЕСИ рекетирахте изнудвахте

    Коментиран от #30

  • 11 Правителство

    14 10 Отговор
    Може и да успее, но има яка спирачка вътре и това е БСП. Ако успеят да се отърват от Нинова и протежетата и , и да добият някакво мнозинство без тях ще тръгнат напред. И докато Нинова е вътре Боко си е в безопасност.

    Коментиран от #13

  • 12 Ироничен

    18 3 Отговор
    Тремата токсични заедна с Мая са по-откъсани и от Бойко, и от Киро.
  • 13 1234

    10 15 Отговор

    До коментар #11 от "Правителство":

    От къде толкова акъл. Нещата ще тръгнат ако на мястото на Нинова дойде Костадинов.

    Коментиран от #18

  • 14 Гандалф

    21 2 Отговор
    Лично мнение...ще се опита да се присламчи към янев евентуално...ако беше в коалиция с пп, сега друга песен щеше да пее...щеше да бъде пръв на амбразурата, да ги брани...
  • 15 смех

    13 3 Отговор
    Баклубян, награбвай ковчега и бегом на площада при мая, татяна хаджигена. Смех.
  • 16 Мерак

    11 3 Отговор
    Гладният арменец не спира да мечтае !

    Коментиран от #25

  • 17 ами да

    11 0 Отговор
    Избори, избори. Няма проблем. Още утре.

    Но дали вие ще влезете в НС, Бабикяне?
    Загубихте си основното основание да съществувате като политически субекти - битката за ичегъркването на ББ и пиплата му,
    Променихте си името от "Мутри вън" на някаква безсмислица точно по твое внушение. Предполагам са те посъветвали, че е добре да не ви свързват с Президента. А защо не е добре да ви свързват с президетна, ти ще обясниш някой ден ,да се надяваме,
    Влязохте и изцяло в пропагандата на мейнстрийм медиите, а хората ви мислеха за бунтари. Сега сте удобни, рафинирани, напудрени и много демократични, но без електорална подкрепа.

    Изводът от всичко това е, че ако не се коалирате с някой който ще получи електорална подкрепа и 5 пъти да има избори през 2022, пак няма да влезете в НС.

    Жалко, можеше да излезе нещо от вас. Но само ако липсват отпреелени зависимости. А те май не са в дефицит. Вие си знаете.
  • 18 Още едно мнение

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "1234":

    ГЛАДЕН КОПЕЙКИНОВЕЦ ПРОСО СЪНУВА
  • 19 Майна

    5 8 Отговор
    За съжаление е напълно прав . Премиерът да се стегне и да прояви повече смелост в действията си . Недопустимо е разни копейки да се правят на политици и да унижават Премиера и министрите .
  • 20 дедо Флашко

    4 2 Отговор
    Дядикян: От първия ден на сегашното правителство мирише на избори,така мирише и в горичката на бабикянката. Изборите миришели на....ба/у/бенце.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Анонимен

    8 0 Отговор
    Народа няма да се занимава само с вас
  • 24 гладен бабикяк

    8 1 Отговор
    с маямата пак ще сме първи кипри за парламента
  • 25 Бат Кольо

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мерак":

    Ми то на Хаджибабикяните им пресъхна плювалника. Че и яйцата поскъпнаха...Та се мъчат нещо по - плитичко да измъдрят, риск да се поизпотят...горките!
  • 26 Преминаващ

    2 1 Отговор
    Възраждане ще ги сдъвчи като солети сегашните ...а Бабукян и хаджито воглаве със сестра Галева са пълен аут !
  • 27 Преминаващ

    3 1 Отговор
    Възраждане ще ги сдъвчи като солети сегашните ...а Бабукян и хаджито воглаве със сестра Галева са пълен аут !
  • 28 Ебт-същия

    2 1 Отговор
    Ха ха,...митрофанова??? Гони ви ...параноята май!??? Що се отнася до Русия, тя ще победи! Може и година да се занимава с тези нацисти, но тя Русия та и Путин ще победят! А след точно тази една година ще настъпи глад по целия Запат и сащ, в това число и в България! Просто няма да има продукти, или ако има ...ще са прекалено скъпи?!? И точно след още една година ...ще се случат природни бедствия и много държави ще се окажат под водата!!! А догодина по време на големия глад ...много народи ще скочат срещу управниците и ще ги гонят с камъни! Някои от тях няма да могат да бягат, защото камъните ще ги застигнат и ...те ще си останат на улицата облети в кръв!!! Е това правите да стане вие политиците поставени и нагласени от Вашингтон и защитавате техните интереси, а не на народите си!!!
  • 29 Решетниковская М.

    0 0 Отговор
    И да се отбележи, всяка нормална държава.би изгонила посланик за нагли изявления, които направи руската. Извикаха българския посланик от Москва, в дипломацията това значи, че трябва да извикват и руската обратно в Москва. А тетката си си седи спокойно и ходи до Камчия, понеже това било руска територия. То и Варна е руска според тях. И Лукойол и Бургас също. Тъй че Бабикян, стига с прокси позиции! Няма перспектива в тях и проекта Стефан Янев. Путин го дават на съд за престъпления срещу човечеството.
  • 30 Павел Николов

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ":

    Не само. Краде се от руската газ като за последно, в Булгаргаз някои станаха олигарси, доведоха бензиностанция на Газпром, дадоха милиарди на явно нереализуеми проекти като Южен и Турски поток, прокуратурата смачка разследванията за далавера на строителни фирми с европари и пр. Под маската на проЕС и US ориентация. Ето тема за Бабикян, ако му стиска
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове