Last news in Fakti

15 Април, 2022 10:25 1 276 26

Нанков: Петков пак подведе строителите

  • николай нанков-
  • кирил петков-
  • обещание-
  • пътни строители

Някой от юристите от лъскавите кантори около Кирил Петков да му обясни, че не може поне месец да се внася за ново разглеждане в парламента отхвърлено проекторешение

Нанков: Петков пак подведе строителите - 1
Снимка: БГНЕС

Аматьори са ПП и това е! Само празни приказки, а дела - нула! Това написа бившият регионален министър Николай Нанков във Фейсбук по повод снощното гласуване за пари за пътните фирми.

Някой от юристите от лъскавите кантори около Кирил Петков да му обясни, че не може поне месец да се внася за ново разглеждане в парламента отхвърлено проекторешение.

Вчера той просто подведе за пореден път строителите и сега прехвърля вината на една от партиите в коалицията. Всъщност е доволен, но това няма да го признае. И Асен Василев е доволен.

Но да не ги безпокоим днес, че ще стават партийни лидери. Явно се подготвят за избори.

Лозунгът на партията им трябва да е: “Никой не може да ви даде това, което ние можем да ви обещаем!”


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    24 4 Отговор
    И ти си за затвора!

    Коментиран от #23

  • 2 Алло,

    24 3 Отговор
    Не се обаждай,че Бай Ставри те чака.
  • 3 Лъчо Мозъка

    23 3 Отговор
    Класически/христоматиен/ пример за 2 грама мозък Орангутан.
  • 4 Що не

    24 3 Отговор
    се запилееш на село , бе , джипков инвентаре ? Ненужен мазен хрантутник !
  • 5 Toshko

    24 3 Отговор
    През последните 10г построихте най-некачествените пътища в Европа !

    Коментиран от #20

  • 6 Факт

    24 3 Отговор
    Нагли крадци от ГЕРБ.Тия пари дето настояват да се платят са надписванията предназначени за чекмеджето.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Doni Brasko

    17 2 Отговор
    Аз пък мислех, че вие гласувахте против това да им се дадат пари
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 С полуотворена

    17 2 Отговор
    уста , като някой със специални потребности и червени устни на махмурлия ! И това нещо цял живот е на гърба на българските данъкоплатци !

    Коментиран от #19

  • 11 адаша

    13 2 Отговор
    В анимацията, " Мечето Ръкспин", имаше един герой с много имена- Мазнислав, Мазнимир, Мазньо... Тоя много прилича на него.

    Коментиран от #13

  • 12 Избирател

    10 2 Отговор
    Куфарът е срам за човешкия род, ако въобще принадлежи към него, а може и да е липсващото звено.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ПЕЕВ

    6 7 Отговор
    ПЕТКОВ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ.НО СКОРО ЩЕ ИЗБЯГА СПРЕПЪЛНЕНА ВАЛУТНА СМЕТКА.
  • 15 Локо Сф1956

    10 2 Отговор
    Нанков не е нито строителен инженер, не е ръководил нито едип строителен национален обекг, няма нужната квалификация като инвеститор или строителен надзор, но иска да се плаща за неща които не са свършени и нямат строително разрешение, дори и отчуждаване. Той само се нозеше на джипката и носеше чантите на Бойко. Но, сега лае, за какво и той не знае. Изпълнява нареждане......
  • 16 Локо Сф1956

    3 2 Отговор
    Нанков не е нито строителен инженер, не е ръководил нито един строителен национален обект, няма нужната квалификация като инвеститор или строителен надзор, но иска да се плаща за неща които не са свършени и нямат строително разрешение, дори и отчуждаване. Той само се возеше на джипката и носеше чантите на Бойко. Но, сега лае, за какво и той не знае. Изпълнява нареждане......
  • 17 Кирчо и Ококорчо

    3 5 Отговор
    Ха ха ха!! Хи хи хи!;
  • 18 Затворника Нанков! Хем крадец, хем

    8 2 Отговор
    Лъжец? Този щее в топ 10 на Затворниците от ГЕРБ!!
  • 19 Абе

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "С полуотворена":

    На мен пък ми прави впечатление,че сегашната правосъдие министърка,постоянно я показват(на снимка) с отворена уста и издути бузи.Явно е нарочно,защото медията е опозиционна.Ама темата е друга.Факт е,че Кирил Петков и приятели много лъжат,в УЩЪРБна народа и в своя полза.
  • 20 Явно

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Toshko":

    Явно на теб ти харесва НИЩО,НИЩОда не се прави,за да не се търсят кусури.Защо никой не говори за фирмите,които проверяват качеството.Нали това им е работата .Във всеки случай,аз се радвам на Северната дъга и магистрала Европа.
  • 21 Киро

    2 1 Отговор
    аМАТЬОРИ СА ДА ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ КРАДЕ МАЩАБНО И БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА.
  • 22 Реалист

    2 2 Отговор
    пъпчив набухнал осмокласник с цайси:)
  • 23 Баи драган

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    С промити те мозъциказват всички са за затвор А герб си обикалят българия / и печалят пари от държавата/ като я съдят И всичко това ще го плащами ние А вие се надяваи те / може някоя цена да падне с 1-2 стотинки Тази година ще има агнешко за всички Много е вкусно / Поне това ще ни остане да хапнем агнешко до насита/
  • 24 Нанков!! Ако имаше Прокуратура в

    1 0 Отговор
    Държавата, ти наглецо Нанков, щеше да си вече в Затвора!! Но за голямо Съжаление има Гешев тура и ти за това Наглееш!!
  • 25 stan40

    0 0 Отговор
    Работниците да си търсят заплатите от фирмите със стачки през централите им, и да завезат искове по съдебен път. Фирмите да си търсят парите от държавата, и да заведат искове по съдебен път. Това което става и простотия от N- та степен. Аматьори. Работих няколко месеца в пътностроителна фирма. Работи се некачествено, рабатниците работят максимум 4 часа ползотворно на ден. Това дава отговор на въпроса защо не търсят правата си по съдебен път, а се правят на панаирджийски мечки и протестират. Този Нанков е смешник, като и всички останали, които искат да ни убедят, че пътностроителните фирми са прави. Не ти плащат и ти пак работиш. Трябва да си прост, или да си зависим. Да си дал пари и да не можеш да си ги вземеш.
  • 26 stan40

    0 0 Отговор
    Съдът трябва да реши дали да се плати на строителните фирми, а не парламента. Трябва да си юридически неграмотен, че да не знаеш кой орган решава спорове по сключени договори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове