Last news in Fakti

30 Април, 2022 09:30 3 641 96

Стефан Янев обяви партията си- казва се "Български възход"

  • стефан янев-
  • партия-
  • български възход

„Дойде времето да заявим ясна и категорична позиция относно нелеката ситуация, в която се намира страната ни”, посочи той във Фейсбук

Стефан Янев обяви партията си- казва се "Български възход" - 1
Снимка: БГНЕС

С пост в социалната мрежа бившият военен министър и преди това служебен премиер Стефан Янев обяви новия си политически проект. Той е наречен „Български възход". Събранието за учредяването му ще се състои на 5 май.

Ето и какво още написа Янев за новия си проект във Фейсбук:

"Скъпи сънародници,
Дойде времето да заявим ясна и категорична позиция относно нелеката ситуация, в която се намира страната ни, както във вътрешнополитически план, така и с оглед на сложната геополитическа обстановка. Всички ние трябва да дадем тази оценка, като граждани и българи, с ясното съзнание за историческата отговорност, която носим за бъдещето на България и на идните поколения.

За никого не е тайна, че страната ни се намира в дълбока криза. Криза, която намира своите проявления във всяка една сфера от обществено-икономическия живот.

Изправени сме пред демографска катастрофа, която се явява основна заплаха за националната ни сигурност, застрашавайки самото физическо съществуване на българската държава.
Икономиката не функционира пълноценно. Няма предвидимост по отношение на правилата. Липсват подходящи условия за развитие и реализация на частната инициатива. Доходите продължават да бъдат унизително ниски, а високите нива на инфлация ги обезценяват още повече. Ставаме все по-бедни, а животът – все по-скъп.

Социалната система е пред колапс. Здравеопазването остава недостъпно за много български граждани, които на практика са лишени от медицинска грижа. Образователната система е неефективна и функционира хаотично, като продължава да е напълно неадекватна на изискванията на икономиката и бизнеса.

Корупцията е пуснала дълбоки корени в политическата и икономическата система на страната. Корупционната среда подкопава политическата ни система, устоите на нашата демокрация, като я прави неработеща и неефективна.

България се намира в почти постоянна политическа криза от години. Основните институции не функционират според очакванията на българските граждани. Показателно в това отношение е системно ниското доверие, с което се ползват основните органи на държавната власт. Налице е криза в представителните функции на политическите партии. Наблюдава се изключително тревожна тенденция за увеличаване на политическата апатия. Няма смислено политическо лидерство. Няма автентичен политически елит.

Страната ни се нуждае от нова перспектива, от нов модел на политическа комуникация и взаимодействие, от постигане на широко обществено съгласие по ключови национални приоритети и цели.

Изправени пред всички тези предизвикателства, ние вече не можем да стоим безучастно! Време е да се събудим. Време е, в качеството ни на активни граждани, да поемем отговорност за съдбата на собствената ни нация и държава. В тази връзка, аз и група мои съмишленици, решихме да поставим началото на нова политическа формация, която нарекохме „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“!

Защо „БЪЛГАРСКИ“?!

Защото България е нашата Родина! Защото нашата отговорност е пред България и пред бъдещето на българските деца! Защото България е държава с хилядолетна история, успяла да запази своето име през превратностите на времето. Наш дълг е да продължим да го отстояваме и занапред!

Защо „ВЪЗХОД“?!

Защото е крайно време да спрем да говорим за „стабилност“ и „устойчивост“! Стабилност и устойчивост на какво?! На мизерията?! На ниските доходи?! На унизеното ни национално достойнство?! На социалния разпад?! На имитацията на демокрация?!

Време е да заговорим за ново начало! Време е да си кажем, че безвремието, в което живеем и което ни е приковало на дъното, трябва да приключи. А това може да стане само тогава, когато спрем да мислим, че безобразията на компрометирания политически елит са наша съдба, срещу която сме безсилни. Време е да приемем, че не заслужаваме нищо по-малко от непрекъснато развитие напред. Време е да приемем, че заслужаваме ВЪЗХОД!

Ето защо, съгласно приложимите разпоредби на Закона за политическите партии, свикваме събрание на Инициативния комитет на ПП „Български Възход“ на 05.05.2022 г. от 10.30 часа в конферентната зала на „Гранд Хотел София“. На него ще приемем учредителна декларация, в която ще залегнат основните принципи и цели на нашата формация и по същество ще представлява първото действие по учредяването на ПП „Български Възход“, предхождащо провеждането на учредително събрание, което ще да бъде свикано в рамките на законоустановения срок.

Нашата кауза е за повече справедливост, за истинска демокрация, за суверенитет и национално достойнство! Нашата кауза е България! Можем да успеем само заедно".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хм Хм

    54 71 Отговор
    Да не се е объркал? Може би "Мурзилски възход".
  • 3 квс

    59 29 Отговор
    Янев си купи фабрика на 8 септември

    Коментиран от #28

  • 4 САТЪРА НА ХАНА

    67 73 Отговор
    ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !
    ...
    УСПЕХ ГЕНЕРАЛЕ !

    Коментиран от #36, #76

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Давайте давайте

    84 9 Отговор
    На всеки българин по 2партии се падат! Направо му спряхте тока на тоя народ! Не се наядохте ей, не се наядохте!
  • 7 Браво

    84 10 Отговор
    Скоро всеки българин с партия... само в политиката има хляб
  • 8 Господин, Янев

    62 75 Отговор
    Време беше. Имате 10 гласа от моето семейство и близки. Стига тази мишка и койот, са ни управлявали. Смело на пред. И Бог да е с нас!
  • 9 САТЪРА НА ХАНА

    34 54 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД
    ... И ВСИЧКИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯМЕ ДА НАСТОЯВАТ ПРЕД ЛИДЕРИТЕ ИМ
    ....
    ДА НАПРАВИМ ЛЯВ
    ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ

    Коментиран от #48, #80

  • 10 Копейкин.... Костя Копейкин

    59 40 Отговор
    Стефане, пак обърка името... пише се "Болгарский восход"
  • 11 Пловдив

    74 39 Отговор
    Поредния фатмак,отроче на другия фатмак,ще измуче гласовете на бкп и израждане

    Коментиран от #60

  • 12 Един друг

    55 17 Отговор
    Още един под прикритие изплува.Жалко че тези от НАТО са се напълнили с такива.То ако в Бг нямаустрация
    поне там би трябвало да ги проверяват след като са учили всички в СССР.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    21 25 Отговор
    ЖАН ВИДЕНОВ ЗА СЛУЖЕБЕН
    МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
  • 16 JEFF

    56 26 Отговор
    Възход със страхливци, мънкащи и снишаващи се цял живот ,не е възможен . Съществена част от психопортрета на всеки страхливец е използуването на гръмки думи , фрази и клишета . Никога не бих гласувал за тази партийка .

    Коментиран от #85

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българин

    37 34 Отговор
    Митрофанова ще си учредява още една партия в България.

    Коментиран от #38

  • 21 По добре

    35 33 Отговор
    Пробвайте с руски възход
    Може и предателски възход
    А ушанките като дойдат насам всичките учредители ще ………
  • 22 Красимир Петров

    40 40 Отговор
    Поредният копейкин който ще брани Руските интереси.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Първия космонавт

    32 13 Отговор
    И аз обявявам партия Български луноход!
  • 25 Пременил се Илия и пак у тия😂😂

    35 23 Отговор
    Още една партия подобие на ПП и Маноловите мутри.Щом е под крилото на чичо мунча, няма никаква промяна.България продължава да се кланя на кремълското джудже.Това е положението. Време и, тези дето само критикуват да се мръднат до избирателните урни и да не позволяват на червения фашизъм да ни превземе отново територията!😀
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 глоги

    25 25 Отговор
    Изправени сме пред демографска катастрофа, която се явява основна заплаха за националната ни сигурност, застрашавайки самото физическо съществуване на българската държава.
    Икономиката не функционира пълноценно. Няма предвидимост по отношение на правилата. Липсват подходящи условия за развитие и реализация на частната инициатива. Доходите продължават да бъдат унизително ниски, а високите нива на инфлация ги обезценяват още повече. Ставаме все по-бедни, а животът – все по-скъп. ТАКА Е,ПРАВ Е СТЕФАН ЯНЕВ.

    Коментиран от #40

  • 28 От чужбина

    35 8 Отговор

    До коментар #3 от "квс":

    Прав си !
    Никога , не е късно да станеш за Резил,
    "Слави Трифоновци", колко искаш, под път и над път!
    Беднотия и мизерия, ражда често наивници и крадци!
    "Виж Русия, пиши България "!
  • 29 Под заглавието

    24 4 Отговор
    Първите четири реда са само клишета….
  • 30 Българин

    45 13 Отговор
    Какъв възход, бе? Ти нали беше министър-председател, по време на твоето управление дойде хаоса, гладът, мизерията. Ти успя само да наредиш децата си на държавната ясла, с високи заплати. Безсрамие!
  • 31 Каракопейкин

    34 16 Отговор
    Лъснаха рубладжиите Какъв възход, като сте генетични крадци и мошеници, които продават българските интереси и спъват цивилизационното развитие на България.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Комунист

    34 19 Отговор

    До коментар #1 от "ОЛЕЕЕ ХАХАХА":

    Къв натовец, той и Радев направиха преврат и потопиха страната в блатото. Вън.
  • 34 Светлина

    32 16 Отговор
    Срам е за България, че целият генералитет е функция на чужда държава. При това такава, в която никой българин не иска да живее. Радев и Янев нямаше да помиришат рейтинг без Рашков, Василев и Петков. Съвсем скоро ще разберат, че той се е спихнал.

    Коментиран от #51

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Безсрамници са зелените чорапи, слуги

    30 13 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    С него не може да има успех. Той вече управлява и докара адът в страната.
  • 37 JEFF

    17 20 Отговор
    Нинова , стягай се и давай оръжие , иначе няма парламент , а пък за министър забрави въобще . Янев вече е купил голяма част от хората на Копейкин, по-лесни са за купуване . Почва оферти към членовете на БСП и хора от ръководството и , Манолова му помага . Радев ще продължава да клати Правителството , с любезното съдействие на ГЕРБ . ПП , ДБ и ИТН трябва да оцелеят , Бог да им е на помощ !
  • 38 Оракула

    23 22 Отговор

    До коментар #20 от "Българин":

    Руското посолство ,
    ще е" Управитерния съвет",
    на Стефан- Яневата " червенка"!
    И това било ,Натовски труженник?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Рубладжия

    23 17 Отговор

    До коментар #27 от "глоги":

    Ами то нормално където управляват руски подлоги цари бедност и мизерия, а подлогите крадат и купуват имения на запад, пращат децата си на запад и т.н. Справка всички управления досега.
  • 41 Само

    21 11 Отговор
    Да не е като ПП
  • 42 Възход ли?

    26 8 Отговор
    Не мерси. На следващите избори, вече няма да има кой да гласува за когото и да било. Всички сте от един дол взети...сори.
  • 43 Калчо Димитров Янков – „Калъча“

    16 20 Отговор
    САМО ГЕОРГИ ЖЕКОВ ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ ДЪРЖАВА,СМЪРТ НА РУСОРОБИТЕ
  • 44 Май е най добре

    14 16 Отговор
    Дпс да вземе властта та да ви дойде акъла на всички предатели! Не с тях ще е по лошо. Напротив! Пробвайте и ще видите..
  • 45 Грульо

    25 17 Отговор
    Хаха, Български Възход, и тоз иска да ни изстрелва в космоса, но без ракета. Няма как да забравим каква е позицията на Янев - "България е НАТО, и НАТО е България", "натовските бази са гарант за сигурността на България", и как ни геноцидира със зеления сертивикат. Ще води същата козяшка политика, просто следващата марионетка за баламосване на добитъка.
  • 46 Зеленски

    26 9 Отговор
    Зелени чорапи-най-добре е така да се казва партийката.Все пак да не забравяме откъде идва поредния спасител,който се изживява като месия.
  • 47 Цирка е пълен ! Този ни прави на клоуни

    30 10 Отговор
    Този, е по зле от Жан Виденов

    Коментиран от #59

  • 48 нееееее

    21 7 Отговор

    До коментар #9 от "САТЪРА НА ХАНА":

    В БЪЛГАРИЯ ДЯСНО ПОЛИТИЧСКО ПРОСТРАНАСТВО НЯМА!!ВСИЧКИ ПАРТИ ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ СА ЛЕВИ,НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ.ЗА КАЪВ ЛЯВ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ БЪЛНУВАШ?
  • 49 Поредният рубладжия, който

    21 16 Отговор
    ще прави партия. У нас летците явна са много политизирани. Двърде често са пили водка в Граф Игнатиево с руските летци. Това го каза проф. Тагарев бивш военен министър в интервю. Затова и авиацията ни е на това дередже ! Да не забравяме, че Граф Игнатиев е един от най-големите българомразци в нашата история.Именно той изпраща нашите владици, борещи се за Екзархията на заточение в Диар Бекир и организира осъждането на Левски на смърт ! Известен е още и като Вицесултан, заради огромното му влияние в османската политика.
  • 50 Просто човек

    19 20 Отговор
    НЕ на путинската марионетка!!! Да живее България 🇧🇬
  • 51 нееееее

    4 12 Отговор

    До коментар #34 от "Светлина":

    "Съвсем скоро ще разберат, че той се е спихнал."-ДА НО САМО В СЪНИЩАТА ТИ!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Behemoth

    7 15 Отговор
    Напред и нагоре...
  • 54 Жоро

    12 18 Отговор
    Партията е Кремълски Подлоги, сега с Възраждане и БСП ще се избият за пр руския вот. Разделяй и владей.
  • 55 В следващите дни

    7 3 Отговор
    наблюдаваш кои тролове го плюят и кои ще застанат в подкрепа и ще знаеш кой създава този проект! 😃
  • 56 Винету

    10 14 Отговор
    Господ да пази България от такива скрити пропутински изчадия!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Не обиждай клоуните

    16 5 Отговор

    До коментар #47 от "Цирка е пълен ! Този ни прави на клоуни":

    Те са професионални артисти!
    Дефинирай българското "чудо" - не купуваме газ от Русия, но купуваме същата газ от Гърция?
    Е, нищо, че е 30 % по скъпо! Важното, че не е директно от Газпром!
    На това и чукчите се смеят!

    Коментиран от #62, #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Хакуна матата

    9 16 Отговор
    Един от малкото балансирани политици в България! Дано запази личната си позиция и в тази на партията си.

    Коментиран от #66

  • 62 Този алчен печалбар, сменил 5 /ПЕТ/ парт

    11 7 Отговор

    До коментар #59 от "Не обиждай клоуните":

    На мене ми говори.. А газта е по е по евтина от Гърция.. Русия се помисли за монополист и надува ще цените на горивата
  • 63 Като каза газ, че се сетих

    13 4 Отговор

    До коментар #59 от "Не обиждай клоуните":

    Снощи Майчето каза на Ризова в "Лице в лице" как става тоя номер с газа!
    Интересно защо няма публикации по темата и коментари също?
    Кво става бе, къде ви е свободата на словото?
  • 64 Още една

    12 8 Отговор
    Русофилска партия, и чорапа като си направи негова ще е прегърнем Путин с 200. Копейкин и Нинова са щастливи сега...
  • 65 голям играч

    10 8 Отговор
    се намесва

    Коментиран от #68

  • 66 Балансиран политик

    13 13 Отговор

    До коментар #61 от "Хакуна матата":

    Друг път, путинофил под прикритие...Но тези дни доста маски паднаха, Чорапа и той си показа рогата. Направих грешка, като дадох гласа си за него..., признавам си!
  • 67 ????

    12 10 Отговор
    Поредния фатмак решил да се прави на политик. Еднодневка. Пази боже бивши военни да ни управляват.
  • 68 Верно ли

    9 13 Отговор

    До коментар #65 от "голям играч":

    Според мен, не играч а кукла на конци. Ама конците са на рашките, видя се вече кой какъв е. Народа просто избира по-малкото зло....
  • 69 българка

    4 6 Отговор
    Като есе от ученик със среден успех. "Нашата кауза е за повече справедливост...", т.е. с колко повече, как се измерва справедливостта или пък зависи за кого е справедливостта, а за останалите няма ли да има справедливост? Кой ще измерва справедливостта, а кой ще оценява тези измерващи справедливостта? Не трябва да се хабят думите от хора, които не влагат нищо в тях!
  • 70 Стоянов

    10 11 Отговор
    Всички руски ме ке ре та са активирани!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Jacques Yves Moineau

    5 5 Отговор
    Генерал и демокрация....
  • 73 Искрен

    7 4 Отговор
    "Български възход"
    Към 4 000 000 милиона българи,ще бъде населението,след този "възход"
    На добър час!

    Коментиран от #79

  • 74 ЗВУЧИ ПУТЛЕРИСТКИ

    6 6 Отговор
    А ААА ВЪЗХОД ИМАШЕ ТАКИВА СОВЕТСКИЕ ПАРОДИЯ НА МАТОРИ// АКО И ПАРТИЯТА ВИ Е ТАКЪВ ВЪЗХОД ПО ДОБРЕ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ НЯМА ДА СТИГНЕТЕ ДО НИКЪДЕ.
  • 75 Иво

    6 8 Отговор
    Поредната путинска партия. Хора над 60 не трябва да влизат в упрвлението на държавата. Това са промити комунистически мозъци. До какъв възход ще ни доведе този путинист.
  • 76 666

    6 7 Отговор

    До коментар #4 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Какъв генерал е тоя пенсионер.
  • 77 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 6 Отговор
    ЩОМ ПАРТИЯТА Е ОТ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ....... ЯСНО КАКЪВ ЩЕ Е ВЪЗХОДА НА БЪЛГАРИЯ...... КАКЪВТО Е ВЪЗХОДА НА ПУТИН И ГЛАВОРЕЗА РАМАЗАН КАДИРОВ.,....... ФАКТ !
  • 78 Бай Лисан

    9 0 Отговор
    На България преди всичко и трябват затвори Поне 4 нови, от типа с максимална сигурност, а не затворнически общежития от отворен тип. Те приоритетно трябва да бъдат запълнени с бели якички - предатели, а не цигани кокошкари. Камери по килиите на високопоставените разбойници с IP адрес, така че 24 часа хората да могат да наблюдават любимите си политици. Тогава ще има поне малко справедливост.
  • 79 Антимедия

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Искрен":

    Ти пък чак 4000 000??!...аз казвам 2000 000.
  • 80 Астра

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Поздравления за коментара!
  • 81 ЛИЛИ

    4 4 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ , ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС И САМО ЗА ВАС В БЪДЕЩЕ . С. ЯНЕВ ПРЕМИЕР , А РУМЕН РАДЕВ ЛИДЕР НА ПАРТИЯТА , ТАК А КАКТО ПРЕЗИДЕНТА НА КАЗАХСТАН Е ЛИДЕР НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ . В ПРОТИВЕН СЛУЧАИ СМЕ ОБРЕЧЕНИ.

    Коментиран от #82

  • 82 Пффффф

    2 5 Отговор

    До коментар #81 от "ЛИЛИ":

    Поредното евроатлантическо мекере и изменник.
  • 83 Стоян Хлебаров

    4 3 Отговор
    ТОЗИ Е СЪНУВАЛ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА,КОГАТО Е ИМЕНУВАЛ ПАРТИЯТА СИ! Със стари клишета,иска да прави нова политика!? Няма да го бъде,но ще е полезен,като един от отпадналите на изборите! Същата съдба чака и Копейкин! Колкото и да ги помпат с пиар,си остават...руски подлоги,ръководени от Митрофанова!? Каква съдба!?!?
  • 84 дядото

    2 0 Отговор
    г-н янев.и ти както и всички други добре виждаш негативите на обществото.но малко казваш как,кога и начина за оздравяване.псегашния обещаваше-пеша на работа,без тайни захората и обществото и пр.,но отдавна забрави.кажи повече какво искаш и какво ще направиш.а,да, след воеенно училище и военна академия,гордееш ли с военния колеж в сащ.
  • 85 Дядо Гъдю

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "JEFF":

    Логически вярно.Но дай пример за коя партия би гласувал и защо?
    Ако Баце казва за ,,лош материял",визирайки гласоподавателите,аз визирам шарената черга от партии и трябва да съм сигурен,че от еди кой си ,,материал"(в смисъл партия) ще излезе накрая бетон,а не кирпич.
    Лесен е отговорът няма да гласувам за еди кой си,защото..,Но най-труден е отговорът : Ще гласувам за еди кой си,защото...
  • 86 Дядо Гъдю

    8 1 Отговор
    ,,Нашата кауза е за повече справедливост, за истинска демокрация, за суверенитет и национално достойнство!
    ------
    Янев,бачовото,
    Суверенитет е когато излезеш пред хората и им кажеш: С Русия съм в тази и тази област,защото (обосноваваш се) и това е най-полезното за България.
    Със Задокеанците съм в еди коя си област и това е най-доброто за България.
    Когато посланикът на Британия,Задокеания или Русия те извика,да кажеш:еди кога си имам време за Вас,заповядайте в кабинета ми,ще ви приема.
    Ако го можеш-Пожелавам ти успех.Ако не можеш-ще си останеш в статистиката.
    Те,това е от мен.Успех и напред!

    Коментиран от #87

  • 87 Баба Гъдьовица

    6 6 Отговор

    До коментар #86 от "Дядо Гъдю":

    Янев Ти и Радев сте презрени от народа Продажни Путинофили Срам сте за България

    Коментиран от #90

  • 88 ЧОЧО

    2 5 Отговор
    Генаралите вън от политиката.Да не сме във военно положение!
  • 89 Софарм

    2 3 Отговор
    Аман от фатмаци..
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Олегов

    5 1 Отговор
    Стефан Янев и Румен Радев са спасението! България е с вас!
  • 92 Генчо

    1 1 Отговор
    Мале, мале, мале!!! Фатмака си е фатмак винаги - шапка без акъл. На него не му е ясно какво е армия , а те генерал го направили. Когато мълчеше и не говореше , що годе го докарваше от визия , но като проговори , се видя че не знае какъв е състава на армията и войсковите подразделения. Сега ще прави партия , което му е също като нещо в мъгла .
    Цялата работа май е да се докопа до субсидиите от държавата, същата цел има и другарката Манолова.
  • 93 Мислещ 13

    0 2 Отговор
    Въход и ПАДЕНИЕ. ПАРТИЯ ВОСТОК. Честито българи
  • 94 Стефан Янев

    1 0 Отговор
    Господин Янев горд съм, че има такива българи, като Вас и господин президента. За съжаление гласувах два пъти за партията на Слави Трифонов. Страшно много хора Ви подкрепят. Колкото повече хора лаят по Американската - Нова телевизия и останалите и национални сателити срещу вас, бъдете сигурен, че се страхуват от вас. България винаги е имала по няколко истински патриота като Вас в своите епохи, Бог е бил с нас българите и ще бъде. Ще ви подкрепим!
  • 95 коста

    1 0 Отговор
    Партията на Янев ще отиде на пейката на която е и партията на Цветанов. Много станахте предателските партии. Всички действате по руски. Бъдещето ще бъде на демократите.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол