Last news in Fakti

4 Май, 2022 13:00 4 097 75

Писмото от Зеленски дава шанс на коалицията

  • народно събрание-
  • володимир зеленски-
  • писмо

Даниел Митов от ГЕРБ обвини управляващите, че използват писмото на украинския посланик като спасителна сламка против разпад на коалицията

Писмото от Зеленски дава шанс на коалицията - 1
Снимка: БГНЕС

Часове преди Народното събрание да реши дали и каква военна помощ България да окаже на Украйна, посланикът на Украйна в София депозира в парламента писмо от украинския президент, в което Киев иска ремонт на украинска военна техника в български заводи. Решение на парламента се очаква на предстоящото в късния следобед извънредно заседание, но в пленарната зала вече бяха представени проектопредложения, съобщи БНР.

В писмото на украинския посланик Виталий Москаленко изрично е посочено, че Киев очаква "ремонтна дейност на украинска военна техника във военните предприятия в България". Става ясно още, че това е договорено но срещата между президента Володимир Зеленски и премиера Кирил Петков, провела се на 29 април.

Така на практика се дава възможност за компромисно решение, зад което да застанат партиите в управляващата коалиция, след като не успяха да постигнат съгласие и на продължилия до късно снощи Коалиционен съвет.

И те не пропуснаха да се възползват - писмото ще бъде включено в проекта за решение, обяви Атанас Михнев от "Продължаваме промяната", зам.-председател на Комисията по външна политика:

"След като Путин врътна канчето на Европа, след като ракети прелетяха над главите на нашата делегация, водена от премиера Кирил Петков, стана ясно, че има война, за която не можем да си затворим очите. Разбира се чуваме, че обществото е разделено и затова народните представители от "Продължаваме промяната" ще гласуват по съвест."

Това възмути опозицията. Даниел Митов от ГЕРБ обвини управляващите, че използват писмото на украинския посланик като спасителна сламка против разпад на коалицията.

"Срамота е, срамота е управляващата коалиция да притиска държава, която се намира… и нейното представителство в България дипломатическо, да изпраща писма, с които да решава вътрешнокоалиционни проблеми."

В колебанията на управляващата коалиция каква помощ да бъде предоставена председателят на ДПС Мустафа Карадайъ видя "проблем с ценностния избор на България".

От "Демократична България" продължиха да настояват за военна помощ.

Костадин Костадинов от "Възраждане се закани": "Щом правителството иска тази война, то ще я получи. Ние българите ще му я дадем".

Само депутатите от БСП запазиха мълчание.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мишки

    74 10 Отговор
    Ехх добре, че Зеленския се смилил над нас и иска само поправки. Паплач, а не народ.
  • 3 Nonе

    77 9 Отговор
    ТоА Артист зеления НЕ го коментирам повече!
    Очаквам да създаде много Проблеми на ЕС и на Света !!!

    Коментиран от #28, #58

  • 4 браво

    7 32 Отговор
    истината боли, а ?
  • 5 КРАВАРСКИ ПОДЛОГИ

    82 10 Отговор
    ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ
    ПРЕСТЪПНИЦИ НАГЛИ
    ОТИВАЙ В УКРАЙНА ЩОМ ИСКАШ ДА ТЕ...

    Коментиран от #25

  • 6 ЗЕЛЕНИЯ КЛОУН ПАК ШМЪРКАН

    58 10 Отговор
    ПРИЯТЕЛИ НА БРЕНДО
    НАЦИСТИ ДРУСАНИ
  • 7 Vnimanie NB

    57 12 Отговор
    Завод "Арсенал" набира спешно стотици хора за работа, пардон за
    Ремонт на танковете на зеления!

    Коментиран от #73

  • 8 Някой

    71 11 Отговор
    Е, това е намеса във вътрешните и външните работи на страната ни. Манипулация един вид.
    Този украински посланик да се изгони от България. Да се спре военната подкрепа за Украйна. Прекаляват!
  • 9 Българка

    58 9 Отговор
    Дали да не се преименувам на Пророчицата!?! Още вчера писах, че ПП ще го измислят точно така, уж само ремонти и хуманитарна помощ, а камиони, влакове и самолети натоварени с патрони и гранати, ще пътуват уж за Полша. Между другото свободата на словото е силно ограничена!
  • 10 Хихихи..

    33 9 Отговор
    Ванька ма викат.Ванька с танка.Чакайте ма около Орлов мост в края на лятото.Може и без цветя..

    Коментиран от #30

  • 11 ДеБераст

    54 3 Отговор
    Интересно как се ремонтира взривен скрап? Е-ати елементарната краварска схема - ще пращаме в покрайнината нова техника под етикет ремонтирана

    Коментиран от #63

  • 12 Зеленски заменя Одеса с Варна

    48 5 Отговор
    А ПП като презерватива на бай Дън ?

    ПП "Продължаваме Промяната": Варна може да се превърне в
    логистичен хъб за блокираните товари на Украйна.

    Демек за оръжейните доставки ! Браво зомбита , надминахте себе си !

    И накрая няма Варна , няма украинци , само убити българи !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 От Варна

    42 5 Отговор
    “ От днеска нататък
    българският род
    История има
    И става НАРОД!”
    Бедний Дядо Вазов, жалко за хубавите твои песни за прекрасното ни Отечество! Погубват го безпощадно шепа безродници, за шепа медни монети!

    Коментиран от #26

  • 15 Говедо

    41 3 Отговор
    Много хитро,те ще ни изпращат купища изгоряло желязо,а ние ще им "връщаме" със същия транспорт "отремонтирано" оръжие!Айде стига де!
  • 16 САТЪРА НА ХАНА

    27 3 Отговор
    ИСКАМ ДА ПРОБВАМ ВЕРИГИТЕ НА
    РЕМОНТИРАНАТА ТЕХНИКА
    КАТО МАЧКАМ БЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ
    КАТО СЮЛЕЙМАН ПАСИ И ДЖУДЖЕТО АТАНАС
  • 17 ХАН КРУМ

    37 4 Отговор
    Страшен политически елит –шайка негодници,за която мнението на хорат е без значение.Вие ли продажни крадливи марионетки ,ще ми говорите за право и демокрация.Променяйте закона за референдумите и народа да решава,не вие долни продажници.Зеленски бил искал,този същия дето жертва народ и държава ,да слугува и да краде.Този който направи от Украйна военен полигон на Русия,който търсеше войната непрекъснато и не признаваше Минските споразумения ,нито ги изпълняваше.Искаше война –получи си я.А сега реве.Ами реви да ти ..............!
  • 18 Генерал Шивиков в Делници Евроком

    31 1 Отговор
    Пълен пунтаж на доставка на техника за ремонт от Украйна срещу което ще бъдат опразнени складовете на Българската армия от налични танкове бойни машини и артилерийски системи.Отговорността няма да е на Нинова а на военния министър!Нинова ще продължи да продава с поставени фирми на съюзниците от НАТО и да си прибира комисионните!Не случайно тази жена на 28 години другаря Иван Костов и повери Кинтекс Разбира ги тези работи!
  • 19 Стига де

    29 2 Отговор
    Остави ни на мира и тероризай американските си другари! То бива бива наглост и нахалство, но този клоун надминава всякакви граници! Ако имаме капка достойнство трябва да се държим по друг начин!
  • 20 Гост

    31 2 Отговор
    Колко пушкала под формата на "помощ" се изсиаха от цял свят към комика и за колко стотин милиарда само за 2 месеца!? Не си ли задава въпроса всеки средноинтелигентен и над това ниво, ако за 8 г. тези пари се бяха излязли в полза на народа на Украйна за повишаване на стандарта им на живот, щеше ли да се стигне до днешната война! Само на такива с полирани мо.ъци не става ясно, че в Украйна загиват ора заради инересите на краварите и местните, лоялни на краварите милиардери и политици, които между другото не са на фронта, нито децата им...
  • 21 Народен съд 2.0

    44 0 Отговор
    Искаме гласуването да бъде поименно! Всеки, който гласува за въвличане на България във този конфликт, да изпише името си преди да гласува!

    Коментиран от #41

  • 22 Гришата

    25 0 Отговор
    ремонти и то без пари а аз защо плащам когато ми ремонтират колата? доставка на оръжие и то без пари храни ,дрехи ,подслон ,транспорт медицина и то без пари та този зеленски ще поиска и Български войници и накрая да ни вкара във война
  • 23 Тома

    18 0 Отговор
    Аз предлагам къдравата сю да се приготвя за парада на гордостта
  • 24 Писна ми да съм българин-само срам бера

    6 8 Отговор
    Тази коалиция е като наколно жилище. Крепи се на колове, които не могат да се помръднат от там където са забити, а само бавно гният. Ако е отърват от гнилия колец (БСП), пак няма да тръгнат напред, но поне няма да вунят на гнилоч. Като не може да сте коалиция, поне пробайте като малцинство, по достойно е от това мижатурско поведение сега.
  • 25 ТИИИИИИИИИИ

    4 19 Отговор

    До коментар #5 от "КРАВАРСКИ ПОДЛОГИ":

    Отивай в Русия щом искаш да те...

    Коментиран от #29

  • 26 От София

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "От Варна":

    Прочети стихотворението на Дядо Вазов "Неканени гости".
  • 27 Тома

    13 1 Отговор
    И да се разпаднат после пак ще са същите муцуни в парламента
  • 28 срам

    4 16 Отговор

    До коментар #3 от "Nonе":

    но най-вече на теб и путинката от Кремъл, който скоро ще трябва да ти смъкне заплатата.....или да минеш на рубльонки купонки
  • 29 Альоша

    19 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТИИИИИИИИИИ":

    Тц, няма да ходи в Русия! Не се налага да бие път. Русия ще дойде тук, скоро!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 eti

    16 0 Отговор
    българи, винаги си имайте едно на ум, когато срещате някой дето презиме и фамилия му завършват на -ски или съдържат чуждици, или турски думи!!! след време ей тъй неусетно, ще сте ми много признателни задето ви отворих очите току що :) ааа, не, не ми благодарете :)
    пазете се от странните фамилии!!!

    Коментиран от #43

  • 32 Коко

    24 4 Отговор
    Петков ни предаде и много българи го мразим вече. Не може така да се предават българските интереси. Да си ходи в Киев! Оставка!
  • 33 ИСТИНАТА

    6 15 Отговор
    Поне военните ни заводи ще работят с пълна мощност и ще имат много поръчки! Високи заплати на служителите
  • 34 Бах ZZZZZZ

    13 4 Отговор
    Можем да им помогнем на украинците с ДЪРВЕНИ КОВЧЕЗИ. Това е по важно от оръжия .
  • 35 Истината

    25 2 Отговор
    Шменти капели, оправдание за кацане на украински товарни самолети в България, уж за ремонтирани товари, нищо друго е това писмо и решение на така нареченото народно събрание!!! Гадове мръсни!!!
  • 36 Един

    21 0 Отговор
    Само си мислят че някой им вярва!!! НАРОДЕ????
  • 37 Мамул

    24 2 Отговор
    Ще докарат малко старо желязо и срещу това ще изнесат всичката военна техника която имаме! Пълен абсурд и "намазване на ските" е, че ще се събират военни машини, тежко ударени от ракети и снаряди, по украинските полета, ще се докарат до България и ще се ремонтират. За това са нужни месеци, ако изобщо е възможно. Пълна лъжа е! Срещу желязо ще се изнесе нашата военна техника! Без пари, без замяна с нова и с въвличане в конфликта. Дебелокожо и безскрупулно мамене на народа!
  • 38 Фаро

    21 0 Отговор
    Какви заводи имаме за военна техника,че точно ние най-върлите бедняци и клошари на ЕС и нато да ремонтираме?Това е трик за въвличането ни в бомбардировките от Русия,ще ни думнат полусрутения завод за вагони и нато ще ревне.Ние повече газ няма да видим освен нискокачествен от тук и там,с който ще си прецакаме автомобилите и ще дуаме яко супата.Обора няма ди даде и цент помощи
  • 39 КопейкинАнархоКомунист

    3 16 Отговор
    Събарям правителството, Разпускам Парламента, Вземам Властта в свои Ръце и Почвам да командвам от Офиса си в Руското посолство, под вещото ръководство на кремъл и мутрофанова !!!!!
  • 40 майтаки

    9 4 Отговор
    шанс за престъпното предателско правителство няма, както и за герб/дпс!
  • 41 Българка

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Народен съд 2.0":

    Проблема е, че те няма да искат. Под "те" визирам ония 240 НЕбългари (или повечето от тях). Нощта на белия автобус 2, очаквайте!!!
  • 42 Мемфис

    6 14 Отговор
    България трябва да помага с каквото може на Украйна във войната с азиатският окупатор, та дори да изпрати и военни, начело с натовският генерал РадеФ! Като запасняк ще е добре да бъде изпратен и оялият се бивш министър ‘ ШКЕМБЕ ВОЙВОДА’!
  • 43 Дабе

    6 1 Отговор

    До коментар #31 от "eti":

    Половината врачанско са на "ски"и са чисти българи.В момента ни клатят тези с фамилията "оф"и "ън"
  • 44 Русофилчо

    17 2 Отговор
    Не се притеснявайте, братя българи, Путин ще ги привърши преди да бъде завършен ремонта, да не кажа преди да е започнал!!! Хи хи хи хи!!! Хи хи хи хи, хи!!!
  • 45 Мемфис

    1 18 Отговор
    Трябва да си помагаме с Украйна, че утре след евентуална агресия на азиатските варвари срещу нас - трябва да имаме приятели!
  • 46 Сега

    14 1 Отговор
    Ще можем да им пращаме ново оръжие под формата на ремонтирано. Може и ремонтирани снаряди и гранати да им пращаме.
  • 47 ХА ХА ХА

    16 0 Отговор
    ТИЯ СА ПО ГЛАДНИ ОТ ОНИЯ !!!!!!!
    НЕ ИСКАТ ДА ИЗТЪРВАТ КОКАЛА !!!!
    АМА МНОГО МИСЛЯТ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА !!!!!!!

    Коментиран от #50

  • 48 ТОва което се случва

    16 0 Отговор
    Опит за объркване в мисловния процес на хората от трибуната! Депутатите са престъпници! Групировките в парламента са за съд! Категорично никаква военна или техническо военна или техническа помощ за Украйна! Открит Референдум по въпроса! Стига сте театралничели, защото ядосате ли мечката вие всичките ще водите фронта! Ясно ли ви е? Акоо седянката в НС!!!
  • 49 ОСТАВКА НА КИРО - ТЪПОТО !

    17 0 Отговор
    ОСТАВКА НА ВСИЧКИ МИШОЦИ НАВРЕНИ ВЪВ КОРОМПИРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ! ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !
  • 50 Тия или Ония

    6 0 Отговор

    До коментар #47 от "ХА ХА ХА":

    Сякаш солено или пресолено. Все гадно!
  • 51 Киро - простото - Харвърда

    15 0 Отговор
    Хващай си пътя към Канада ......докато можеш. ....олигофрен !!!!!
  • 52 Няма шанс

    1 14 Отговор
    за платените рашистки агенти в парламента.
  • 53 Я го дайте тва писмо насам, че нещо

    13 0 Отговор
    свърши тоалетната хартия. Ма по бързайте, че не се трае вече.
  • 54 Емайл

    10 0 Отговор
    Само не отваряйте прикачения файл към писмото.
  • 55 бокоБРАВО КИРО

    16 0 Отговор
    МАЛИИ ВЕЧЕ И НАРКОМАНА ЗЕЛЕНСКИ ПОЧНА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ...АЛО МАТРЯЛ ОСТАВКА ВЕДНАГА ИЛИ МИЗЕРИЯ ИЗБЕРЕТЕ САМИ
  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    продадохте БЪЛГАРИЯ
  • 57 Невен

    13 1 Отговор
    Оставка на правителството и нови избори!Тия ни върнаха със сто години назад!Ако останат на власт, наесен ще има и купонна система и режим на тока!Нестават да управляват държава!Пак сгрешихме с избора си!
  • 58 Очевидец

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Nonе":

    Ще създаде,ще създаде.Както създаде Хитлер навремето, така и смърканият,действа бавно,но славно и Европа е в летаргия.Нищо добро не ни чака с тия украински фашаги!
  • 59 ЦЪК....ЦЪК.....ЦЪК ..... ЦЪК !

    12 0 Отговор
    ЧАСОВНИКА ВИ ОТБРОЯВА ВРЕМЕТО .........ОЛИГОФРЕНИ !!!!!! ОТИВАТЕ СИ И КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА !!!!!!!!!!!!
  • 60 Хи хи

    11 0 Отговор
    Откога един наркоман , командва цял свят ??????? И най вече БЪЛГАРИЯ ?????
  • 61 Тия са тотален

    10 0 Отговор
    Провал !
    ОСТАВКА на Киро - лъжливото овчарче !
  • 62 Карадая

    5 0 Отговор
    Грух не иска да идва на работа. Забегнал бил на Хаваите ли на Бврмудите ли. Крие не казва. Ние тука бачкаме, Ментата е в депресия, че се изложил пред една млада булка, ата-Лай, не иска да лае вече, тоя Грух само се разхожда насам натам. Направо ще го “прееепвем” вече. Писна ни!
  • 63 Морски

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДеБераст":

    И откъде тая нова техника?
  • 64 Спасява ги писмо?

    6 0 Отговор
    Ако ставаше така и Путин сигурно щеше да им пише, но хайде малко за пред хората цирк, за да не се разтури управленческото представление. Сега очакват сигурно да чуят как на хора като мен това писмо ни е трогнало, също така ни е и успокоило, че не е баш военна помощ това което иска Украйна и вече сме готови с радост да плащаме всичко по скъпо и да няма пари в бюджета за децата на България, за да бойкотираме Русия и да спасим Украйна. Да ама не. Тези номера пред умните европейски народи може и да минават, но тук и кървави писма сме имали да подсетя Петков, че си обича да прави неуместни препратки към историята.
  • 65 Апел

    6 0 Отговор
    Путин да анексира и БГ та да свършва вече тая пародия на държава!
  • 66 Гражданин

    7 1 Отговор
    Незабавна оставка на канадския пациент! Това правителство изчерпа кредита си на доверие!

  • 67 среднощен

    8 0 Отговор
    "...Ехх добре, че Зеленския се смилил над нас и иска само поправки...."; "Поправената техника" ще бъде върната в Украйна с пълен комплект боеприпаси..... Играем си с огъня....

    Коментиран от #69

  • 68 Ахмаци

    8 1 Отговор
    Няма правителство, нама парламент, всички са шарлатани, продажници. Отидете да целувате дрогурания клоун задето не ви иска и жените и децата идиоти. Как не ви е срам да ви командват кой от където дойде. Вън канадаски, харвардски и всякакви боклуци от парламента. Доказахте лоялноста си към Байдън, към Зеленски, но загубихте българите палячовци. Избори на всяка цена.
  • 69 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "среднощен":

    Към коментар 2...
  • 70 Дани

    2 0 Отговор
    Къдравата СЮ а и всички гербави мафиоти търсят под вола теле.вие продажници всячески искате властта но ще я видите през крив макарон.Вие сте за зотвора за причинените злоупотреби и кражби за 12годишното управление вие сте срам и позор .
  • 71 JEFF

    1 8 Отговор
    Ремонти на техниката , оръжие , хуманитрана помощ и всичко необходимо да се праща на Украйна . Тези , които са против , искат Путин да смачка една суверенна държава и да продължи да мачка следващите . Всеки , който е против даване на оръжие , е съгласен с убийствата , изнасилванията и страданията на цивилни граждани . Путин е УБИЕЦ и отношението към него и подкрепящите го трябва да бъде отношение към УБИЙЦИ ! Спрете Путин , спрете Раша !
  • 72 Българин

    3 0 Отговор
    Най-голямата трагедия на БСП е, че имат само един задник! Чудят се горките как да го завъртят, хем на Изток да го ползва Путин, хем и от Запад да го сайдисват, защото все пак са европейски социалисти!
  • 73 zor

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Vnimanie NB":

    до 7 ком -другар -украинците сега имат повече танкове отколкото преди войната -защото орките от страх като видят какво става след среща на руски танк с американски джевелин как купула на танка е на 10 метра -орките повреждат танка бягат и се оправдават пред началниците че танка се повредил
  • 74 Ddd

    5 0 Отговор
    Киро Гело толкова харесва Зеленски,че му преведе заплатата си в една офшорка! Ама зеления нещо го отреза в интимната сфера.
  • 75 Цоко

    0 0 Отговор
    Какви помощи какви оръжия да пращаме на тази държава , като възрастните хора нямат средства , няма старчески домове като хората, инвалидите страдат до незнай си къде, няма детски градини, детските са позор и не са вдигани от 10години , болници пред разруха , пътища са ями и опасни за живота тези пращат 50 милиона и какво ли още не ! Заеми тегли държавата , бизнеса трябва да сеподпомага , а те дарения ще правят с нашите пари! На тия трябва да им турим бесилото на всички дето гласуваха това. Достатъчно правим на наша земя ! Тоя Зеленски да изчезне , че тоя идиот докара Украйна до това положение. Продаде държавата на Американците и вече всеки Украйнец е роб до гроб ! Имат дъл 60 милиарда долара и ще става все по зле ! В заводите се укриват техните военни и не правят сметка, че след тази война ще има живот и тези структури трябва да сезапазят за да се възстанови по-бързо икономиката. Няма вече Руснаци на черноморието от години и изпуснахме тези туристи . Ще идват Американци понеже са по-близо , нали ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове