Last news in Fakti

12 Май, 2022 10:36 1 478 24

Гуцанов: Трябва да има максимална справедливост при пакета с мерки за горивата. В Испания и Гърция работят с ваучери

  • борислав гуцанов-
  • справедливост-
  • мерки-
  • горива-
  • ваучери

"Трябва да се водят разговори с "Газпром", за да се види най-разумната цена за икономиката.  Ще наложим вето за петрола", каза депутатът от БСП 

Гуцанов: Трябва да има максимална справедливост при пакета с мерки за горивата. В Испания и Гърция работят с ваучери - 1
Снимка: NovaNews

"Трябва да се водят разговори с "Газпром", за да се види най-разумната цена за икономиката. Ще наложим вето за петрола". Това заяви за "Твоят ден" по NOVA NEWS Борислав Гуцанов от БСП.

По думите му БСП не са се отказали от таван на цените на горивата, а държавата трябва да поеме разликата. "Трябва да се направи така, че да има максимална справедливост при пакета с мерки за горивата. В Испания и Гърция се работи с ваучери. Минималната работна заплата искаме да се покачи до 760 лева. Също така да има намаляване на ДДС от малката потребителска кошница и таванът на енергоносителите и регулируемите стоки. Искаме от 1 октомври да има осезаемо увеличение на пенсиите", обясни той.

Според него протестът на бизнеса не е добър вариант за решаване на проблеми, а има нужда от повече диалог с властта.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 престъпниците с власт

    17 2 Отговор
    ваучери е поамерикначеното название за купини от промяната ще ни вътнат в изкуствено създадената мизерия от началото на 90-те

    Коментиран от #12, #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кога смятате

    11 0 Отговор
    да излезете от фазата на планиране и анализи и да започнете да действате???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Българка

    15 2 Отговор
    БСП и правителството да спрат да тичат след вятъра. Крайно време е БСП да си спомни предизборните обещания. Да се въведе прогресивно данъчно облагане така, че богатите да плащат по-големи данъци. Да се направят ревизии на всички големи производители, които в момента рИват за помощи от бедните българи. Да се направят минимум 20% съкращения в министерства и на министерства и държавни чиновници на българската хранилка. Всички тези спестени и иззети пари да се насочат към борба срещу инфлация, а не за жълти стотинки на калпак .

    Коментиран от #10

  • 7 Др.Гуцанов да каже как

    13 0 Отговор
    с Пламен Георгиев откраднаха от Елитбанк два катамарана на обща стойност 15 млн. долара. За аферите му с Дидо Дънката няма да говорим тук. За аферата "медуза"тоже ! Що за човек трябва да си за да гласуваш за такъв "човек"?
  • 8 Закривай ЕС

    10 6 Отговор
    хаха, докъде ни докара американска европа- на купони!

    Коментиран от #13

  • 9 23456

    10 0 Отговор
    Ааааа тия много обичат купонната система,много се краде с тях.
  • 10 23456

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Да а ма не моят да крадат.
  • 11 Какви ваучери

    10 2 Отговор
    Направо връщайте купонната система както винаги е било при управлението на червените безхаберници.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Gogo

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Закривай ЕС":

    КОГАТО се самозакриете вие, което е НА 100% СИГУРНО,тогава ще помислим и за Европа! СЕГА ВИЕ СТЕ НА ДНЕВЕН РЕД!!
  • 14 23456

    6 0 Отговор
    Комунягите не трябва да съществуват нито като партия,организация или под каквато и да е форма,много лъжат и крадЪт
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аз съм

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "престъпниците с власт":

    Живяла съм в купона система,но купони за хляб и захар.Сега няма лошо за бензина да има купони,щом това работи в нормалните страни,иначе другото ще създаде хаос.Даже ITфирми дават ежемесечно купони за храна.Ама по-добре да се поучим от работещи практики,отколкото постоянно да мрънкаме и обвиняваме.
  • 17 От Испания

    6 0 Отговор
    живея от 2004 година във Валядолид - двете ми деца са родени тук, за ваучери до сега не съм чувал!!!!!!!!!!!
  • 18 Хаахо

    6 0 Отговор
    30 години след 89-та Империята на злото продържава да управлява в България в лицето на БСП.
    Щели ваучери.
    Това е първата крачка към КУПОНИ.
    А иначе продължават да ни ограбват Русия с нефта и газа, този и онези продължават да са на хранилка в Москва и да им пълнят банковите сметки от Русия, кво им пука, че хората са бедни и окрадени.
  • 19 Минимална заплата

    4 0 Отговор
    Испания - 1126 евро,
    Гърция - 730 евро,
    Абсурдистан - 355 евро!!!!

    Само това мога да ви кажа!!
  • 20 Отврат

    2 0 Отговор
    БСП най вредната за България Партия.
    Да очакваме и заплатите във ваучери и купони.
    БСП, Партия на войната, тероризма и мира в Руски и диктаторски модел на управление
  • 21 Навалний

    3 0 Отговор
    На тоя гнусен крадец на който плащат от Газпром да защитава интересите им защо му давате трибуна?
  • 22 Смех

    2 0 Отговор
    Пълна глупост е тоя план, да направят 50 литра на цена от 2.50 ако ще правят план при цена от 5 лева къв смисъл има от тонове бирокрация за 12 лева смешни са тия некадърници
  • 23 Shoot to Thrill

    2 0 Отговор
    Кой ще се наеме да посочи посредника(ците) при разплащането на петрола? При 104 usd/barr. няма как в България бензина да е 3 кинта!!! И 50 % руски в микса?! 2.20-40 мах при нашата конюнктура! И тук смърди на посредници по комисионните, ама си траете щото, ако тази дългогодишна кражба излезе наяве Френската революция ще ви се види като историческа възстановка!!!
  • 24 матадор

    2 0 Отговор
    В Испания няма ваучери , Гуцанов лъже . Има отстъпки на всяка бензиностанция за всеки клиент , например искаш да заредиш за 30 евра , даваш 30 , но зареждаш за 34 , това е отчетено в касовата бележка , независимо дали си физическо или юридическо лице , независимо от начина на плащане кеш , или с карта , независимо дали си на обект на самообслужване или с облужване . Когато преди време чух за това , аз като всеки и вечно съмняващ се българин , не повярвах , но след няколко дни като зареждах автомобила се уверих , че е така . И нещо много важно , нкой не иска личен документ , каквито глупости се предлагат в България .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол