Last news in Fakti

10 Юни, 2022 14:11 6 680 77

Чорбанов към премиера: Кириле, нямаш представа какво мисля за начина, по който управляваш

  • андрей чорбанов-
  • кирил петков-
  • начин-
  • управление

"Платихме голяма цена и знаехме защо го правим. Сега вече поне ще дишаме по-спокойно и ще защитаваме написаното и обещано в нашите програми без да се налага да се съобразяваме. Докогато можем", смята имунологът

Чорбанов към премиера: Кириле, нямаш представа какво мисля за начина, по който управляваш - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Депутатът от ИТН и имунолог проф. Андрей Чорбанов публикува на страницата си в социалната мрежа отворено писмо до лидера на партията си Слави Трифонов, но и да премиера Кирил Петков за всичко, което се случи през последните дни в родния политически живот. Чорбанов пита Петков наистина ли си мисли, че от парламентарната група на ИТН ще намери мнозина предатели, които да го подкрепят в пленарна зала? Това не е просто глупост, а нещо, изречено от човек, който не е разбрал с кой е бил в една коалиция. Ето и още от думите на професора към премиера:
"А ти, Кириле? Познаваме се от години, макар и да не можеш да се сетиш откъде. Някога, в Шератон ни представяше форма за бизнес с биопродукти, но не е сега момента да го коментирам. Нямаш идея какво смятам за начина, по който представяш и управляваш държавата. Но дори и това не е важно сега."
Тонът към Слави Трифонов е доста по-мек:

"Благодаря ти, Слави, че ни изведе накрая от тази коалиция. Знаеш колко усилия положихме, за да има работещо правителство в тази криза с толкова измерения - пандемична, енергийна, военна... Направихме толкова много компромиси, за да може да има кой да взима решения по важните въпроси, останали като дупки след онова управление, за което дори не искам да си спомням. Всички ние от парламентарната група, както и много други наши експерти правехме и невъзможното в комисиите или в пленарна зала в кратки срокове да намерим решения, за които другите коалиционни партньори просто нямаха капацитет. Ползваха ни за всичко, а и отвън се обръщаха към нас. А иначе в залата е пълно с ръкопляскащи и натискащи пултовете за гласуване. До гуша ни дойде да се съобразяваме с капризите и хрумванията на хора, които просто не разбират или просто не знаят какво правят там. Изобщо, много неща са просто ...
Много хора ни напуснаха или се отказаха от нас заради тази коалиция. Не можахме да обясним на всички симпатизанти, че само така може да има правителство, което да взима решения. Другото беше по-лошо. Платихме голяма цена и знаехме защо го правим. Сега вече поне ще дишаме по-спокойно и ще защитаваме написаното и обещано в нашите програми без да се налага да се съобразяваме. Докогато можем."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    56 35 Отговор
    Напълниха я бг с простиифесорски мекерета!
  • 2 Тоя къде почерня така?

    47 41 Отговор
    В Столипиново или на Слънчака!Слави у селото му не го дирят за слива, откак е ходил там с Бойко да пирува!
  • 3 мустака

    62 36 Отговор
    абе тия по-големи сектанти от Гербаджиите излязоха. Що не му направят паметник на чалгара в Учиндол
  • 4 4444

    61 28 Отговор
    Чорбанов,ти като достоен и можещ депутат,можеш ли да приемеш лист размахвал от твой колега по студиата?Това е пародия,подигравка и трагедия,да се гаврите с нашите пари и гласове.Тази държава е за скриване.

    Коментиран от #6

  • 5 А аз

    23 26 Отговор
    За начина по който ти работиш. Ако въобще някога си работил нещо.
  • 6 Джукаран

    25 8 Отговор

    До коментар #4 от "4444":

    Тя вече е срината,друго трябва да се "рине".
  • 7 Враца

    48 29 Отговор
    А ние които се надяваха на реформи как да оценим действията ви!? Със сигурност Тиквата и Каскета ще са най- доволните от "мъжката" ви постъпка!!! Браво ИТН! Окъкахте се като за последно
  • 8 Чорбаров, ти да знаеш

    43 27 Отговор
    колко съм учуден, че си в тази чалгарска, руско-ДПС-ГЕРБ -бандитска партия, начело с един... гледа ли го вчера в какво се е превърнал !
  • 9 Все си викам...

    48 20 Отговор
    Как така такива умни и образовани хора се подвеждат по акъла на Слави та чак и му благодарят.

    Коментиран от #12, #17, #38, #67

  • 10 Гост

    29 16 Отговор
    И ТОЯ С ,,БИКИНИТЕ НА ГЛАВАТА,, СИ ПОВЕРВА....УЖАС
  • 11 Зависим

    37 21 Отговор
    Предния професор, кариерист ,продукт на библиотекарския институт и ДС. Същия натегач като Ивето, Каримана и т.н. от ИТН.
  • 12 Паратаааа, парата

    20 9 Отговор

    До коментар #9 от "Все си викам...":

    е........бе фукарата !
  • 13 вижда се

    24 17 Отговор
    ИТН-ИМА ТАКИВА НАМКЬОРИ , И ТЕ УБИВАТ ДЪРЖАВАТТА И НАРОДА !!
  • 14 Информиран

    37 20 Отговор
    Ако не бяха клекнали на кирчовците щяхте да ревете че са върнали герб.

    Търпяха ги половин година с всичките им зелени сертификати, рекордни в цялата ни история заеми с неизвестни получатели - и когато кирчовците взеха да стават по-вредни и от герб махнаха и тях.

    И за всичко видите ли - ИТН виновни.

    Единственото за което са виновни е че не си купуват платени тролове като останалите партийни, които изхождате коментари под всяка статия.

    Единствената ми критика е че закъсняха с това решение. Но ако не бяха оставили кирчовците да посъсипят държавата щеше да има дори по-силен рев как видиш ли били коалиция с герб и дпс.

    Абе оправия няма.

    Коментиран от #20, #24, #68

  • 15 Ами

    27 25 Отговор
    Всеки с ценности и морал, е отвратен от лъжите на тия продажници ПП, обслужващи мафията! Отвратително е глупавите лъжи и внушения по форумите и калинките на Прокопиев по медиите!
  • 16 Бай Ганьо

    32 26 Отговор
    ПП тролчетата вкупом плюят по чалгаря, все едно това ще оневини простия харвардец, дето е по-тъп дори от Тиквата и точно затова е по-опасен. Марш обратно в Канада и черен печат за България!

    Коментиран от #63

  • 17 Информиран

    23 18 Отговор

    До коментар #9 от "Все си викам...":

    И аз се чудех доста.

    Дори шоуто му не съм гледал никога, с изключение на 2-3 скеча на Краси във vbox. За "музиката" да не говорим.

    Ама ей го на - събра най-кадърните хора в страната за да сформира партия.

    Жив и здрав да е, в това му начинание вече го уважавам.
  • 18 джаба

    25 19 Отговор
    ДА СИ ПЛЮЕШ НА ИМЕТО И РЕПУТАЦИЯТА ЗАРАДИ ДЪЛГИЯ БУКЛУК......ЖАЛКО ЗА ДОКТОРЧЕТО
  • 19 11666

    13 13 Отговор
    Ваксината е готова ?????може би = на никога!тРъчи лажи!
  • 20 Информиран

    23 22 Отговор

    До коментар #14 от "Информиран":

    Не е за вярване колко народ вярва на прокопиеви лъжи, особено сред младите софиянци.

    А българската партийна система е шокиращо проста:

    Американски агенти, които биха продали България: ПП, ДБ
    Руски агенти, които биха продали България: Възраждане, Янев
    Абсолютни некадърници и крадци, които водят държавата към фалит с дребни тарикатлъци и тотална икономическа некадърност: БСП, ГЕРБ
    Обиграни мафиоти: ДПС

    Партия на кадърни хора на които им пука за България: ИТН
  • 21 Експерт

    14 18 Отговор
    Без правосъдие няма икономика, образование, здравеопазване, бизнес, дори и спорт, защото всички държавни пари потъват в нечии чекмеджета. Затова бяхте длъжни да направите компромис с егото си. Но вие всички не ставате! Успех на г-н Радев - последната надежда на последните, които все още не сме си тръгнали ....
  • 22 Пешо

    26 17 Отговор
    Чорбанов вече ще дишаш колкото искаш спокойно, защото никой не ви бръсне за сливи по-вече. Ще ти дам един съвет въпреки че не го заслужаваш, напускай тази кочина ИТН защото ако останеш нито политик ще бъдеш нито доктор.
  • 23 !!!?

    24 11 Отговор
    До сега знаехме как от чалготеката на Слави се пръкна "има такъв нород", а от професора разбрахме, как от седянка за биопродукти в "Шератон" се роят нови политици !!!?

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Информиран

    26 12 Отговор

    До коментар #24 от "А че ти":

    Речникът ми е достатъчно богат, за да знам как се пише "Методий" и "истина". Даже знам и английски. И то без да съм завършил Харвард.

    Не е ли странно как най-неграмотният човек в публичното пространство последните месеци ни е министър-председателя, хвален за невероятното си образование. А английският му - на ниво Бареков, българският - на ниво лека жена от Ергенът.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 д-р Косев

    14 5 Отговор
    Фрустрираните маймуняци на Славчо са ясни, от тех и чеп за зеле не става. Случаят с Караджов и далаверите с пътищата обаче е малко по-особен. И циганетата в махалата знаят, че Гроздан е свързан с Герб, лични приятелчета са с ББ. Още от първия си ден като министър се зае да се среща с гербаджийските кметове и фирмаджии и да обещава пари. Та въпросът е - пипитата на ударени ли се правят или нещо се е променило последните седмици? И какво точно се е променило?
  • 28 Иво

    17 6 Отговор
    А бе тоя що не си гледа вирусите, тръгнал и той с политика да се занимава. Ей, алчен народ ...
  • 29 Кирил

    15 6 Отговор
    Чорба, на никой не му пука кой си и какво мислиш
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Анализатор

    22 8 Отговор
    Чобанов, така като те гледам ти не си никакъв професор, никакъв учен, а учиндолски чалгар!
    Такъв е и Тошко Африкански.
  • 32 Аут от политиката

    13 6 Отговор
    Проф. ЧОРБАНОВ, какво стана с ваксината срещу КОВИД 19, която разработваше ТИ и БАН? Стана платен политик и до там! Спри да анализираш и да съветваш излекуваните българи!
  • 33 хе хе

    12 5 Отговор
    Ти пък да знаеш ние какво си мислим за вас ...
  • 34 Наталия Кобилкина

    11 8 Отговор
    В момента Киро промяната е в позиция баба бере гъби, а има един дето рендосва с 200км/ч.

    Коментиран от #35, #52

  • 35 д-р Фройд

    8 2 Отговор

    До коментар #34 от "Наталия Кобилкина":

    Ами ние вече ви рендосахме с него. Ако ви е било малко, можем пак!
  • 36 Българка

    19 10 Отговор
    Значи за ИТН предатели са тези, които ще подкрепят реформата в КПКОНПИ, приемане актуализацията на бюджета? Но тези, които стопират реформи в правосъдната система и не искат оглавяването на КПКОНПИ от Рашков, който се е доказал, че разследва корупция и престъпления, те не са предатели? И от ИТН да разкодират думата предателство какво е за тях. Значи да работиш за мафията е нормално, но ако се бориш срещу корупцията е предателство? Да предаваш мутри от мафията. И нима, ако не се гласува актуализация на бюджета няма да е предателство спрямо всички българи, които очакват компенсации за инфлацията
    ИТН СА НАЙ-ГНУСНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ И СЪУЧАСТНИЦИ НА МУТРИТЕ!

    Коментиран от #65

  • 37 Панов

    14 7 Отговор
    ИТН - партия уж от независими депутати, страхотни кадри, а Славчо сега само им свирна и все едно никога не са били ахаха жалка история. Същата като дебелата мутра и ГРОБ.
  • 38 емигрант

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Все си викам...":

    Чудиш ли се, ами чуди се ? Аз не се чудя и не ги мисля за умни щом сами са се подложили под едноличното управление на един чалгаджия, смятам ги дори за лицемери и не достатъчно умни и жадни за власт, не за пари, защото всеки човек е "жаден" за пари независимо колко притежава, но тези при чалга-инструкторът са за власт, а естествено от нея пристигат и парите ! Всички случилиюсе факти доказват, че шайката депутати на чалгаринът нямат право на собствено мнение, те под натиск подадоха оставки, сам тъпакът чалгар заяви АЗ ИЗТЕГЛИХ МИНИСТРИТЕ СИ, неговите собствени, те са СОБСТВЕНОСТ на чалга-инструкторът, не са нито свободни, нито имат собствено мнение, такива каквито са и депутатите на ГЕРБ,ДПС и Възраждане ! Срам е този професор за научните си трудове ! Гнусно !
  • 39 Абсолютно

    7 4 Отговор
    Е невъзпитано и непрофесионално да се обръщаш към който и да било министър на малко име. Нито ти е брат , нито ти е дете и т.н.
  • 40 Румен

    8 6 Отговор
    Много добре си управлява момчето. А за теб????- ми то името ти подсказва
  • 41 Бамбука

    8 8 Отговор
    ИТН няма да се намерят "предатели" ? Сиреч , няма да се намерят нормални депутати с ум и интелект, а само послушници влезли за софрата. Е, ще видим. Опозицията може да им обещае повече постове, но няма как да им предложи изгубеното доверие в момент на война и икономическа световна криза. .
  • 42 Кристалин

    13 2 Отговор
    Нещата почнаха да се изясняват. След като на всички им писна от Тиквата и излязоха на улицата, явно Слави са го гласили за новия месия който да омайва простия народ с приказки за справедливост докато нещата да продължват да си вървят под масата скрито-покрито. Очаквали са да грабнат всичката власт както Буци навремето, но не им се получи. След плачевният резултат на последните избори решили да се набутат поне при най-доходната хранилка с пътищата и сега като видяли че не се получава, рекли "чао"
  • 43 София е 2 милиона

    6 14 Отговор
    Мафията ГЕРБ-ДПС-ИТН няма никакъв шанс срещу обединена София на ДБ. След като Борис Бонев стане кмет на град София, ГЕРБ ще загуби почти цялата си сила и ще започне бавно и все по-срамно да върви по пътя на своето небитие. На този етап ИТН ще е извън НС, а ДПС ще са на 4-5 то място, след ДБ, ПП и Партия "Нова Левица"
  • 44 Чоко

    14 7 Отговор
    Чорбанов, вие всички, които не помагате да се преборим с корупцията сте предатели. Мислите, че не знаем ДПС ви дърпат конците ли? Срам сте за народа, който излъгахте. Трети парламент разваляте. Нямате капацитет да управлявате. Каримански мошеника денонощно създава проблеми.
  • 45 Проф. Вучков

    8 6 Отговор
    Киро корупцията обаче не се предава, щял да управлява и да изпълнява желания срещу подкрепа. Корупцията е част от живота приятели и се практикува навсякъде по света.

    Коментиран от #53

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Чобанов, не се пресилвай,че сте работили

    9 4 Отговор
    Кво сте работили и то "усилено" бе за тоя шест месеца, даже съвсем те забравихме, че съществуваш, един- два коментара да беше излезнал да изкажеш, собствено мнение да изкажеш, като толкова си стискал зъби!?!? Дремахте с надежда да грабнете 3,5 милиарда през регионалното като нистврство, ама не ви се получи номера....не останаха луди да гласуват за вас...
  • 48 Наталия Кобилкина

    6 2 Отговор
    Дизела като чу че Слави излиза от коалицията и скочи с 5 стинки.

    Коментиран от #49

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 За теб, скъпа, задна прашка!

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Наталия Кобилкина":

    На този рендето му е на автопилот, затова народът е приготвил парен чук и кибрит!
  • 53 Чоко

    3 3 Отговор

    До коментар #45 от "Проф. Вучков":

    Господи събери си версиите.
  • 54 Последния Софиянец

    9 8 Отговор
    Ти какво си завършил бе? МА сигурно. А Кирчо и Асен, Харвард. Вие сте на светлинни години един от друг. Да не кажа, аз какво мисля за вас, чалгари
  • 55 Ники

    12 9 Отговор
    БРАВО ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА ОЩЕ КОЙТО НЯМА ДА СЕ КУПЯТ КАТО ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ А НИНОВА ЗА ДА БЪДЕ ОЩЕ ВИЦЕПРЕМИЕР Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ДОРИ И ДА НЕ КАЗВАМ НА КАКВО ПРЕДАТЕЛИ.

    Коментиран от #62

  • 56 Ахмедов

    7 4 Отговор
    И ти, г-нчо, си нямаш и представа какво си мислим ние за теб!
  • 57 Луд

    1 1 Отговор
    Кой би било шнура какво мислиш
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 охаа

    8 4 Отговор
    Чорбанов, проблема е , че ти не участваш в управлението, нали? Че нямаш достъп до кокала , нали? Признай си , ние народа, ви знаем що за боклуци сте.
  • 61 Иво

    7 7 Отговор
    Истнината е че про ст ците в България си харесват про ста ци като самите тях - Тлъстия крадлив Банкянец и Дългия бездарен Учиндолец. И двамата про ста ци, та дрънкат.

    Коментиран от #64

  • 62 емигрант

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Ники":

    Което им е достойно бе, лицемерието или зависимостта им от чалгаринът Трифонов ? Ако не беше им наредено да подадат оставки дали щяха да ги подадат ? Или за такива послушници като тях и трудно мислещи като теб е достойно да се действа под диктат и с покорство ?
  • 63 Да, вдигнали са под

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бай Ганьо":

    тревога цялата си сган, за да симулират "мнозинство от народа" в подкрепа но тъпото и оцъкления. Помпат плюсчета и минусчета, дано някоя заблудена душица се подлъже и им повярва. Ако не бяха машините на сиела, резултатът от изборите щяха да са съвсем други. Този път няма да им помогнат.
  • 64 И кирококорчовците

    6 3 Отговор

    До коментар #61 от "Иво":

    не са по - малко вредни от тях.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 поръчкови играчи

    5 4 Отговор
    Чорбанов е лъжец. Хората ги напуснали заради тази коалиция. Моля? Напуснаха ви преди това, защото лъгахте лани хората и заради вас 3 пъти ходихме на избори. Бяхте принудени да сте в тази коалиция с малко депутати, но с големи апетити. За всичко "доходоносно"- енергетика, строителство, ако можеше и БНБ. Изпълнители на поръчки сте.
  • 67 Гого

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Все си викам...":

    А дали е умен? Професори и доценти бол, истински учени няма, само плагиати. На всичко отгоре и лъже. Заради коалицията хората ги напуснали. Преди това ви напуснаха, след като заради вас се явихме три пъти на избори лани. Заради малкото депутати влезохте в коалицията, малко, но лакоми за позиции
  • 68 Коментар до #14:

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Информиран":

    Информирания, всички ви видяха що за поръч.к.о.в.и и.г.р.а.чи сте. Няма кой да излъжете вече. Три пъти лани, сега пак на избори и само заради вас. И що- щот Каримански не стана шеф на БНБ, Ивчето конст. съдия, а 3 милиарда в джобето на ДПС и Славунчо, е, и Грозданчо щеше да намаже...

    Коментиран от #71

  • 69 Коментар до #14:

    3 2 Отговор
    Информирания, всички ви видяха що за поръч.к.о.в.и и.г.р.а.чи сте. Няма кой да излъжете вече. Три пъти лани, сега пак на избори и само заради вас. И що- щот Каримански не стана шеф на БНБ, Ивчето конст. съдия, а 3 милиарда в джобето на ДПС и Славунчо, е, и Грозданчо щеше да намаже...
  • 70 да не повярваш

    6 5 Отговор
    Чорбанов се оказа най- обикновен лъжец и толкоз низко стъпало. Значи вие съчинихте прякора на Киро, от просташките ти приказки туй излиза? Боже, ако всички професори са на това ниво, не е чудно защо сме тук. Заради влизането им в коалицията ги напуснали хората- хаха. Смешник. Преди това ви напуснаха и се запитайте защо. Продължавайте с калните битки, поръчкови играчи!
  • 71 Прокопиев

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "Коментар до #14:":

    яко е закъсал! А? 😂 Щом плаща за детска простотия, яко са го закъсали партиите на мафията ДБ и ПП! А гласувай народе пак за лъжци и мафиоти! 😂

    Коментиран от #76

  • 72 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    2 6 Отговор
    Чорбанов, колкото е противен и лъжец Кирил Петков. Три пъти по-противни и по-големи лъжци са Слави Трифонов, Бойко Борисов, Десислава Атанасова, Биков, Мустафа Народа, Копейкин ...


    Аз пък ще напусна ИТН, защото приоритет N1 ви е политиката на ченгето рубладжия Шкембе Воевода къмСеверна Македония. Което е изгодно единствено на Москва и Белград, но не и на България. А не напуснахте заради това как живеят 70% от българите и за това каква е данъчно-осигурителната тежест в България.

    Ало Чобанов, я кажи защо не напуснахте това правителство. Защото не желае да направи МАЖОРИТЯРНА ИЗБОРНА СИСТЕМА; защото не въвежда НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ; ЗАЩОТО НЕ НАПРАВИ ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ 1 лев на глас...
  • 73 Бате Ванко

    4 6 Отговор
    Само бате Бойко ще оправи работата.!!!
  • 74 Светлина

    6 4 Отговор
    Божее, и този набеден учЕн тръгнал на дава акъл. Много прости са в тази партия, а още по-прости са тези, които са гласували за тях.
  • 75 Др. гигълс

    1 0 Отговор
    Колко парламента трябва да съсипите за да стане ясно на чалгарския ви електорат, че не ставате и за чеп за зеле
  • 76 славито

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "Прокопиев":

    е винаги е бил кучката на мутрите от дпс и доган
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол