Last news in Fakti

15 Юни, 2022 18:52 2 180 46

ПП: Лидерите на ИТН свалиха маските, като не получиха милиардите за продължаващото източване на АПИ

  • пп-
  • итн-
  • маски-
  • милиарди-
  • източване-
  • апи

Уж невъзможната коалиция – ГЕРБ-ДПС-ИТН - не се интересува от българските граждани, се казва в декларация на партията 

ПП: Лидерите на ИТН свалиха маските,  като не получиха милиардите за продължаващото източване на АПИ - 1
Снимка: bTV

Нова коалиция иска да отстрани председателя на Народното събрание Никола Минчев! Уж невъзможната коалиция – ГЕРБ-ДПС-ИТН - не се интересува от българските граждани. Не се интересува от индексациите на пенсиите, от подкрепата за младите семейства,
от увеличението на заплатите в секторите, където стартират реформи, не се интересува от това да подкрепи гражданите в кризата.
Няма да реформира КПКОНПИ, няма да приеме належащите законодателни промени, които са условие за отпускане на средствата по Плана за възстановяване и устойчивост, няма да свърши НИЩО.

Това гласи декларация на ПГ на "Продължаваме промяната", която от трибуната прочете Андрей Гюров. Повод за декларацията беше искането за отстраняването на Никола Минчев като председател на парламента.

За нея е важно да няма борба с корупцията! Да запази своя главен прокурор! За да продължи да източва държавните пари!
Лидерите на „Има такъв народ“ свалиха маските, след като не получиха милиардите, които бяха предвидени за продължаващото източване на АПИ.

Само няколко факта приключилата пресконференция в Министерството на финансите:
- 5,60 метра тръба за един милион лева
- Един километър първокласен път от републиканската пътна мрежа се строи в един район за 111 хиляди лева, а в друг за близо 2 милиона лева
- Без право на общински ремонт, АПИ възлага такъв в Пазарджик.
Цената – три милиона лева на километър. Може би така Борисов се е отблагодарявал на послушни кметове.
Капитан Андреево – най-натоварената външна граница в ЕС. В последните десет години, на Капитан Андреево мафията е притежавала границата!
Минимум 200 милиона пропуснати ползи за бюджета, милиони тонове непроверена продукция – некачествена и вредна храна, внесена на българския пазар! И тук дори не говорим за тъмната страна на този бизнес със съмнения за огромни злоупотреби за милиарди. Тук службите трябва да разнищят случващото се, но имената, които се споменават, говорят за нещо много по-страшно.

След като изобличихме източването на АПИ и схемата на „Капитан Андреево“, мафията реши да счупи всичко. Понякога „грешката е вярна“. Спомняте си думите на депутат от ГЕРБ – „Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос“.
Ако сега ни попитате дали бихме го направили отново, отговорът ще е категорично ДА!
Особено силни са думите на министър Радостин Василев: Мафията проби в ИТН. Защо, колеги? За пари? За постове? За председател на НС? За шеф на БНБ? Уважаеми колеги от ИТН, не предавайте своите избиратели! Вие заявихте, че ще се борите с мафията. Сега погледите са насочени към вас. Мафията отново е в политиката. Ние сме на война с мафията. И ще я продължим!
Тук, на улицата, на избори!


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    31 27 Отговор
    Айде на амбразурата да браните невиждано досега крадливо и небългарско ПРАВИТЕЛСТВО...
    Всички нецензурни думи са даже комплимент за вас!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Поп

    36 11 Отговор
    Стига лай и лъжи! Кой е подсъдим, кой е в затвора? Смешници!

    Коментиран от #46

  • 4 вижда се

    41 9 Отговор
    Ами не можаха да вземат милиардите ,и направо озверяха !!
  • 5 13555555

    34 4 Отговор
    Tрябва разстрел.. друго не виждам как ще се оправи България
  • 6 Заспал

    22 2 Отговор
    Народ лесно се такова, хихихихихихих
  • 7 ПОСЛЕДНИЯТ КОСМОНАВТ

    32 11 Отговор
    ГЕРБ на въжето !
  • 8 Племето

    21 12 Отговор
    Си иска вожда дето е гледал Винету, хихохихихих
  • 9 хммм

    20 10 Отговор
    Ритайте го тоя клошар Слаби!!! Ритайте го до откат!
  • 10 Мутрите

    19 11 Отговор
    От гроп,дпс,итн,мвро,прсета,шапки и подобни тр да бъдат изринати!...това е , ако те си мислят ,че ще стане по тяхната жестоко се лъжат!
  • 11 Ей го

    18 13 Отговор
    на и другият жител на Столипиново? Прокопиев ги събира по конкурс на тъпота и лъжа! Колкото по тъп и лъжлив и продажен, толкова по високо в иерархиата на ПП! Партията на падналите! :)))))))))
  • 12 Помак

    25 9 Отговор
    Подкрепям ПП! ...искам да кажа на мафията ....Държавата е по силна от вас , дори да си мислете че сте завзели държавата ...писна ни от ваз мутри мафеоти кратци!

    Коментиран от #14

  • 13 емигрант

    19 16 Отговор
    Да ви е честито таласъми, край на борбата с корупцията и добре дошли измамници и корумпета от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане, ще блъскате като роби за да са добре изброените мафиоти и бандити, моят живот няма да се промени и ще съм добре, жална ви майка обаче на вас тъпаци, ще изсъхнете в България от глад и корупция !

    Коментиран от #16

  • 14 Ами що

    15 7 Отговор

    До коментар #12 от "Помак":

    тогиз подкрепяш едната страна на мафията? Дали прокопиев е по добър от доган? Ако не искаш мафия, не я подкрепяй!

    Коментиран от #19

  • 15 Хаха

    13 7 Отговор
    Страх тресе кончината всеки ден едни и същи лъжи а на среща нито доказателства нито някой е влезнал най малкото в съда с уж не законите работи
  • 16 Абе

    8 9 Отговор

    До коментар #13 от "емигрант":

    живота на продажника и лъжеца, не е добър! Вместо да ни драскаш евтини глупости и лъжи, за дребните на киро лъжеца, слуга на мафията, прочети някоя книжка! Гарантирам, по ще ти е от полза!

    Коментиран от #21

  • 17 Преден ляв фар

    10 4 Отговор
    Власт лесно се не дава ! Далии осъзнават, че повече никой няма да ги остави да управляват? Сега или никога. Готови ли са на всичко ?
  • 18 хаха

    7 10 Отговор
    Партията ПП( пър--ди и плюй), се е навела и бодро изпуска газове по себеподобните си от ИГН.
  • 19 Помак

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ами що":

    Подкрепям по малкото зло ,брат ...колкото и да краднат 100 мелиарда няма да краднат(реално окраднати ,бес сварлена работа!) ...12 г
    се нагледахме се на мафия ,мутри,торби с пари ,мошеничества ,злоупотреби ...
    Ас мафия съм гледал кат млат по тлевизора само вав италиа и колумбиа...и то ко стана ...да н сядаш на него , та тъи зеха ни за мезе бройко и мутрете му!

    Коментиран от #20

  • 20 Ами

    11 8 Отговор

    До коментар #19 от "Помак":

    пак ще те попитам! Каква е разликата между Прокопиев и Доган? Ще ти помогна! Само имената! Всичко останало е едно и също! Създават партии, които ги обслужват и чрез тях завладяват институциите в България, После усвояват с техни фирми всички обществени поръчки, митници и каквото се сетиш! Няма човече по малко крадене! Мисли! Защо мислиш е борбата с толкова лъжи? Тъпотията на българина е, липсата му на разсъждения, откъдето го манипулират толкова елементарно с толкова тъпи лъжи, като тези с които напълниха общественото пространство от ПП! Доган не прави по различно! Просто в момента, ИТН, сложи прът в колелата на Прокопиев и рева е от него! България не е за продан!

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ами

    2 4 Отговор

    До коментар #21 от "емигрант":

    ако беше чел книжки, щеше да си наясно, че с продажник, нямам предвид емигранта! :)))))) За мен продажник, е човек драскащ глупости и вменяващ лъжи, с цел навреждане на друг! Може също да го наречеш и глупак! Щото глупака би сторил същото! Единствено може да го направи и без лукче! Та затова, човек трябва да чете, за да не се оставя да изглежда така! За мен е тъпо! Ама някои ги влече тъпотията!

    Коментиран от #26

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Помак

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ами":

    ....последно ште ти кажа ено и няма да споря повече....когато доиде BundessZoll на помошт ....за мн мутре ште стане зле ...това не е часната английски Ангели на короната или др шашми....С немец (австриец) шега не бива..чао

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 емигрант

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ами":

    Да приключим разговора е най-добре на много "висок стил" говориш не разбрах какво е продажник, аз имам други разбирания, от книжките ще да е, не сме чели дни и същи, аз съм чел повече техническа литература на друг език ти вероятно индианска от Майн Рид или Карл Май.....

    Коментиран от #30

  • 27 Ами

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Помак":

    аз не споря! Правя опит, да те накарам да помислиш, за да не си продаваш бъдещето на поредните слуги на мафията! Лошото е, че не правиш опит за мислене, а се опитваш да ме убеждаваш, че има по голямо или по малко зло! Глупост! :))))))

    Коментиран от #36

  • 28 Мима

    4 3 Отговор
    Много точен коментар.
    Не ми се иска да е така,но това е за жалост ИСТИНАТА.
    Мислете българи като гласувате!

    Коментиран от #33

  • 29 анонимен

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "Ами":

    Алооо пич какво ми говориш бе, какви книги какви пет лева ? Дай да се мерим тогава кой повече кебапчета е изял и бира е изпил.

    Коментиран от #31

  • 30 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "емигрант":

    просто е! Тиражиращият лъжи и опорки, хвърлени в общественото пространство, без доказателства, просто голи думи, в полза на някой и навреждайки на друг, е продажник, ако е взел и някой бонбон за това! А, ако не е взел нещо, е просто глупак! Сега мисля, го обясних,къту за дете! :))))))
  • 31 Ами

    0 2 Отговор

    До коментар #29 от "анонимен":

    кебапчета и бирата, не пълнят междуушието, а търбуха! Та и това може да се мери, ама на друга тема! :))))))
  • 32 анонимен

    9 5 Отговор
    ПП с нищо не сте по различни от предишните управляващи. Дори в този момент говорите за пари които не са дадени, а не казвате нищо за парите от заеми,които изхарчихте уж да благото на хората . В чии джобове отидоха тези пари? Това искам да знам.

    Коментиран от #35

  • 33 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Мима":

    мислим и на лъжите не казваме точен коментар!
  • 34 Лелее

    5 5 Отговор
    Новите управляващи нищо не правят,освен да слагат прът в колелата.Аха да се започне да се строи и ядец.Измишльотини колкото искаш.Абе,разследвайте,наказвайт когото трябва,ама и РАБОТЕТЕ,бе.Мина хубавото време,вие се ОШЛЯНКВАТЕ. Ще съсипете хубавата ни Родина.Ама какво му пука на Кирил Петков--неговата Родина е друга.

    Коментиран от #40

  • 35 емигрант

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "анонимен":

    Ако проследяваше редовно всеки петък парламентарен контрол в НС сега нямаше да задаваш този въпрос, там всеки петък всеки министър който е поканен дава отчет пред депутатите къде са парите за които е запитан с документи, цифри, печати и подписи.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гост

    3 4 Отговор
    Гюро като бламира изслушването на външния министър се показа какъв гуро си. Секретни Грами на открито ослушване не се представят. Поредния Гюро на амбразурата да защитава началника си. Ама как си подхождате и по име с Гюро Михайлов.
  • 38 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Помак":

    както видя, съвсем спокойно обяснявам! Но ако те успокоява, приеме, че се нервирам! Както казах, идеята беше, да те накарам да напрегнеш, онова на рамената, за да не си продаваш бъдещето!
  • 39 Красимир Петров

    1 1 Отговор
    Напълно съм съгласен
  • 40 емигрант

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Лелее":

    Ако беше казвала това 12 г. всяка седмица по един път на Тиквата и ГЕРБ може би нямаше да откраднат толкова милиарди ! А това,че Петков е имал друга родина според теб доказва, че си под влияние на манипулация, а и пък когато чужденци са управлявали България са постигнали много по-висок български стандарт отколкото българските политици-крадци и измамници ! И аз не живея в България, значи ли това, че не съм българин и, че имам друга родина ? Много сте зависими от политици измамници и това ви носи беднотията.

    Коментиран от #41, #42

  • 41 Ами

    6 2 Отговор

    До коментар #40 от "емигрант":

    не позна! Беднотията, я носят продажниците, тиражиращи, евтините лъжи на мафиятаи така превръщат народа, в слуга! За това, такива като мен, мразят лъжите и слугите!
  • 42 Лелее

    3 4 Отговор

    До коментар #40 от "емигрант":

    Всичко е до характера на човек.Аз продължавам да твърдя,че на Кирил Петков не му пука за България. И мисля така, не защото някой ми е казал,а защото гледам какво прави Що се отнася за предишните 12 години ,пътувам из България и много добре знам какво е било преди и какво е построено сега .Може да се е крадяло,но и се строеше.Сега явно,само се краде,защото въобще не се строи.А ...и да кажа--защо Кирил Петков спря газа от Русия.Това от загриженост за хората в Родината ли го направи?! Или от солидарност с ЕС,които обаче НЕ си го спряха.Или ,защото му заповядаха така да направи.Как да уважаеми такъв човек,който се интересува от всичко друго,само не и от добруването на българите.
  • 43 ПП.....

    2 1 Отговор
    Сте национални предатели и продажници съд и затвор за харвардските педали
  • 44 5.6 метра

    0 1 Отговор
    тръба струва един милион!? Ето за такива кьор фишеци губите доверието на хората.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Съдебната власт

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Поп":

    Не е в техни ръце, така че осъдените ги искай от гешеф
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол