24 Юни, 2022 12:09 1 272 24

Каримански: До 1 юли ще имаме актуализиран бюджет. Ще направя всички усилия, ще работим и в събота

  • любомир каримански-
  • 1 юли-
  • актуализиран бюджет

Имам потвърждение, че на база на двете нови внесени предложения, едното на ГЕРБ , другото на ДПС са разгледани от осигурителния институт. С предложението внесено от Министерски съвет стават три, коментира депутатът от ИТН

Каримански: До 1 юли ще имаме актуализиран бюджет. Ще направя всички усилия, ще работим и в събота  - 1
Снимка: БГНЕС

Графикът на комисията по бюджет и финанси, e да можем да приключим с трите бюджета - НЗОК, ДОО и държавния бюджет до 29 юни. До 1 юли ще имаме актуализиран бюджет. Ще направя всички усилия, ще работим и в събота, така че да може във вторник да има извънредно заседание, на което може да се гледат бюджетите. Това заяви председателят на комисията по бюджет и финанси и депутат от "Има такъв народ" Любомир Каримански пред журналисти в Народното събрание.

Всякакви спекулации от страна на политици, такива, които не са експерти в областта на финансите, от страна на лидери на парламентарни групи, от страна на министри, че няма да бъде приет бюджета са неистина, добави той, цитиран от novini.bg. Каримански отбеляза, че може да има забавяне, но ще бъде в рамките на месец юли.

Националния осигурителен институт знае какви са предложенията за държавно обществено осигуряване. Имам потвърждение, че на база на двете нови внесени предложения, едното на ГЕРБ , другото на ДПС са разгледани от осигурителния институт. С предложението внесено от Министерски съвет стават три. Което предложение да бъде прието НОИ има готовност, уточни Каримански.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    11 7 Отговор
    Хора, вижте на снимката как гледа един алчен, продажен предател.

    Коментиран от #4, #5, #14

  • 2 ТаУмВзе

    6 0 Отговор
    Главният Въпрос за съществата е КОЙ ЩЕ КРАДЕ, АКО НЕ НИЕ! Универсално практика си е.
  • 3 Анализатор

    10 5 Отговор
    Каримански, твоят проблем се нарича Слави атрифонов!
    Дори да си умен професионалист, твоя бос е прост чалгаджия, страдащ от мания за величие.
    А ти безропотно му се кланяш!
    Решението е просто, напусни тази жалка пасмина, наричаща се ИТН!

    Коментиран от #6, #7, #22

  • 4 Не лъжи

    5 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Много е гнусно да тиражираш лъжи, платени от онова мекотело киро, слуга на мафията на прокопиев! България не е за продан продажници!
  • 5 нееееееее

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    ДБ СА ПРИЛЛЮЧЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Баш Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Ти оправи най напред своя, собствен проблем, тогава оправяй на другите!! Много те страх от Слави....а.....комуне....

    Коментиран от #10

  • 7 Наблюдавал

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Не си анализатор, а аналлизатор!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Факт

    4 1 Отговор
    А бе ид-ти първо хванете вдигнете тези заплати поне с още 30 процента пък тогава приемайте какъвто и да е бюджет....че с тази 100 процента инфлация с която унищожихте народа ...а с тези 9 процента дето увеличихте заплатата направо ни пратихте в бездънна Яма...стига плямпали само за пенсионерите ..те не гледат по 2 деца ..помислете малко за работещите хора...вие тотално ни отписахте бе ид-ти...уж сте събрали горе само млади хора...а мислите само за пенсионерите...а ние работещите какво да правим с 900 лв...дори и за един автомат и гориво не стигат за да дойдем горе да ви изчистим всички от това откачено правителство....всякакви сбъркани управляващи сме имали обаче вие успяхте да счупите тъпомера...и по лошо да скапете държавата буквално за нула време ....ако въобще някой вече някъде ни брои за държава де...
  • 10 Анализатор

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Баш Българин":

    Слави е продажен мутроолигофррен!

    Коментиран от #12

  • 11 235

    3 4 Отговор
    Великият харвардски възпитаник Кокоран Кризисний повече от 6 месеца не можа да си напише домашното - държавния бюджет. Зеленият чорап ни натресе 2ма ментаци да ни "оправят"
  • 12 За колко

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Анализатор":

    драскаш подобни глупости и лъжи, платени от киро лъеа продаващ България на мафията на Прокопиев и на чужди интереси? Продажници лъжливи! България не е за продан!

    Коментиран от #15

  • 13 На И.Т.Н. не вярвам

    6 1 Отговор
    Каримански, парите към работещите или към бизнес капиталистите отиват? От увеличението на заплати и пенсии не може да се открадне. От парите за магистрали от Европа през България за арабския свят може!

    Коментиран от #19

  • 14 Факт

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Не знам ти какво и къде гледаш обаче аз гледам по бензиностанциите как един скапан министър и едно тотално неафекватно правителство и един уникално пр-ст президент успяха да смачкат народа за има няма и година...и пак като гледам цените на горивата по бензиностамциите и тока .. Се сещам че докато се опитвате да смачкате герб смачкахте и народа....и сега вече наистина ми просветна кои всъщност са "мутрите"....едните ни управляваха 12 години и вървяхме все напред и нагоре по малко но нагоре...вие за няма и година ни върнахте 50 години назад...и ни забихте някъде дълбоко надолу...ей това виждам аЗ ..което не само че го виждам Ами и го усещам по джоба си...така че не знам вие какво въобще гледате...но не е лошо да почне да гледате какво се случва с народа ..в едро да гледате снимки или да слушате министъра как щял да продължи промяната..тоя ид-от какво иска да направи бензина 10 лв ..тогава ли да се махне...какъв народ сте вие бе хора ..на 2 лв бензин ревете по улиците като ку-ви сега на 3,50 защитавате това Сбирщайн управление...вие нормални ли сте бе...??!!!

    Коментиран от #17

  • 15 Анализатор.

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "За колко":

    Заучени фрази на недоучени чалгари...
    И не сравнявай несравними величини.
    Слави си е един прост чалгата, при това с мания за величие, което съчетано със заболяването му, го прави да изглежда смешен и жалъу диванен диктатор.

    Коментиран от #16

  • 16 Да питам

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Анализатор.":

    пак! За колко драскаш евтини простотии и лъжи и с и продаваш бъдещето и страната, на подлеци, лъжци и мафия? Ъ? Прост въпрос, като за прост човек!

    Коментиран от #18

  • 17 анализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Факт":

    Инфлацията е световен проблем!
    А когато говорим за идиоти, на първо място се сещам за мутрата от Банкя.

    Коментиран от #21

  • 18 Анализатор

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Да питам":

    С прости хора избягвам да споря. Хабя нерви...
    А Слави Атрифонов е продажен чалгаджия...

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Факт

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "На И.Т.Н. не вярвам":

    Какво увеличение на зсплати бе пич..инфлация 100 процента увеличение 8 процента...резултат минус 92 процента ..реално заплатата са ти я намалили а не увеличили...или ти цениъе на горива тон и стоки бе ги гледаш...и думата инфлация нищо не ти говори...увеличи ли били заплатите.....това увеличение го имаше при герб всяка година...без да има 100 процента инфлация...и не ви ли светна вече че докато се опитвате да затриете герб затривате и народа...трябва ли да стане 10 лв бензина за да се усетите че сегашните управляващи са ви върнали в 10-та глуха...?????!!!!..как може да виждате как всичко поскъпва буквално ежедневно...а вие да се правите на слепи...или наистина сте си слепи...?
  • 20 И аз

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Анализатор":

    Но не спирам да се подигравам с простите и продажните им лъжливи душици, обслужващи лъжеца киро и пинокио, обслужващи мафията на прокопиев и продаващи България на чужди инбтереси! Ти за колко монети продаваш бъдещето си и страната си на тези лъжливи мекотели? Прост въпрос, като за прости и продажни ...........!
  • 21 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "анализатор":

    Така ли бе пич...световен проблем била...в Гърция Румъния Франция Германия Англия горивото и други са поскъпнали с около 20 процента ..горивото с около 60 стотинки...в България с лев и 50...в другите държави вземат по 2000 евро заплата...на база тяхна заплата 60 стотинки са. ..боли ги..дика"..а на база твоята заплата от 400 евро- Един и 50...е като да ти отрежат едната ръка...и не баламосвай хората тука..в някоя друга държава няма 100 лихва..няма дори и 30 процента...единствено нашеро скапано правителство допусна такава простотия...и не се ли питаш защо бензина и тока е поскъпнал с 70-100 процента ...при положение че самия министър каза че имаме запаси от нефт...следоеателно тези запаси са били закупени на предишните си цени...тогава защо го продават с 2 лв отгоре.....кой ги краде тези е лева на литър ...които са милиарди на ден...аз ли ги крада или ти...???..защото ми се струва че ако имаш маааало акъл ще се сетиш че правителството краде от такива като теб и мен...дето плашат за нещо 3,50 а то реално си струва 2 лева ..просто някои хора в момента за месец два ще станат милиардери ...а ти им се радваш..браво на теб...от такива хора като теб "пълни с мозък"...стигнахме до тук ..всеки ден твоя любимец Киро тъп-нара разправя как инфлацията в България била 11 процента...я да сметнем и ние "тъпаците"..според теб гориво което се ползва масово от 2,20 на 3,50 е 11 процента така ли..???..ток от 24 стотинки на 59...пак е 12 процента..всички основни хранителни п
  • 22 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Знаеш ли пич...ако ти си милионер и 100 процентовата инфлация не ти е проблем на масата народ е като че са му отрязали една ръка... И другото което е в никоя друга европейска държава няма 100 процента инфлация като при нас...и в никоя друга европейска държава не работят за 900 лв...така че да сравняваш влиянието на инфлацията при нас с другите държави е леко ...сбъркано..меко казано сбъркано...и знаеш ли...ти си прав на такъв сбъркан народ като нашия му трябват точно такова правителство да ни направи 10 лв бензина 1 лв тока 3 хляба и да накрая да ти тегли Еди хубав....дик...та да знаеш за напред...колко ти е мозъка...и махни този Ник анализатор ..защото твоите анализи повече приличат на Аналл-лижи...на Киро ид-та и президента комика...дето ни върнаха 100 години преди Христа.. но Няма проблем ти си им се радвай...голяма работа че народа като иде на бензиностанция и му се плаче...дреме ти на теб...
  • 23 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Анализатор":

    Не ти спориш с прости хора..а нормални хора спорят с прост "аналл-лизатор"...само че сещаш ли се как може да убедиш един ид-от че е идиот..Ами няма как нали е Ид-от..и при теб положението е същото...тези ид-ти от правителството смачкаха народа за нула време ...но ти твърдиш че това не е така.....иди на някоя бензиностанция...удари си главата два три пъти в някоя колонка...и като изтрезнееш пак влез тук и пиши..
  • 24 Гост

    4 0 Отговор
    За пореден път политическата класа, прецака пенсионер ите
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол