Last news in Fakti

3 Юли, 2022 08:32 8 864 34

Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, предизвика наводнение (снимки)

  • катастрофа-
  • бургас-
  • жена-
  • пияна

Дрегерът е отчел 2,25 промила алкохол в кръвта

Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, предизвика наводнение (снимки) - 1
Снимка: МВР-Бургас

Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, а дрегерът е отчел 2,25 промила алкохол в кръвта, съобщават от МВР-Бургас.

„Тази сутрин на кръговото кръстовище на изхода за Варна, поради употреба на алкохол и загуба на контрол, 42 годишна жена от бургаския комплекс “Меден рудник” катастрофира самостоятелно, като последователно блъска хидрант и рекламно пано на бензиностанция “Лукойл”. В резултат на инцидента в района на кръговото кръстовище е настъпило наводнение, което се отстранява от екип на ВиК - Бургас. Водачката е тествана с дрегер за употреба на алкохол, като апарата е отчел - 2,25 промила. Задържана е за срок от 24 часа“, обясниха още от полицията.

12 бързи полицейски производства за шофиране след употреба на алкохол и наркотици са образувани при проведената в последните четири денонощия мащабна полицейска операция по Южното Черноморие.

Заловени са трима шофьори, качили се зад волана след употреба на алкохол и още девет след употреба на наркотици - в два от случаите при извършеното претърсване на купетата на автомобилите са намерени и наркотични вещества.

За притежаване на наркотични вещества са образувани осем бързи производства и седем преписки. Три са бързите производства за шофиране на МПС от неправоспособни водачи.

Спецоперацията се е провела по цялото Южно Черноморие, като основно са се извършвала проверки за притежание и пласиране на наркотици, за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, без шофьорски книжки или с крадени коли. Извършени са проверки и за лица, обявени за общодържавно издирване. Проверките ще продължат до края на лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре ,

    57 0 Отговор
    че не е убила хора....

    Коментиран от #3

  • 2 Да не би

    27 2 Отговор
    да се е напикава пияната ?
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Добре ,":

    ТАКАе

    Коментиран от #7

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    и лудия бяга от пияния това е поговорка а пиянството е до край летален цироза

    Коментиран от #14

  • 5 Свинска Свиня

    49 1 Отговор
    Жената е невинна.Това е протест срещу цените на горивата!!!
  • 6 Хайде

    20 0 Отговор
    В дранголника
  • 7 Убиецът на Милен Цветков

    25 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Нищо, като я пуснат, следващия път ще разцепи някое комби със семейството с 2 деца
  • 8 Гоуст

    28 3 Отговор
    Куиз към читателите: познайте марката на колата...

    Коментиран от #23

  • 9 пожелание

    16 0 Отговор
    Сега в ареста и по една пат-ка да и теглят !!!

    Коментиран от #29

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дааа

    8 11 Отговор
    Там маркировката на кръгово и входа към бензиностанцията и иьхода й, граничи с беьумие и явна корупция.

    Коментиран от #17

  • 12 Гларус

    13 0 Отговор
    Добре, че не е стигнала до Варна. Не е уцелила изхода на кръговото.
  • 13 Пандела за

    19 0 Отговор
    Пияна бургаска мacтия!

    Коментиран от #27

  • 14 Механик

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Едни от цироза, други от инсулт. Гарван дунавски!

    Коментиран от #33

  • 15 мечо

    3 21 Отговор
    случвасе всеки пие и кара и аз сам го правил
  • 16 Шаран БГ

    15 0 Отговор
    Цяло щастие е за хората наоколо, че катастрофа в бензиностанция е предизвикала наводнение !! Морето е наблизо – водата ще се оттече..... Ами ако бе предизвикала пожар ?!
    Ето За такива трябва РАЗСЛЕДВАНЕ – кой и продаде СУМПС и на такива да им се отнемат СУМПС, ако не за винаги - поне за 2 години ! А не на хора, чиито коли са дерегистрирани в държавния масив поради пропуск в застраховането на "тенекията" си И НЕ СА НАДЛЕЖНО УВЕДОМЕНИ ЗА ТОВА, !!? Н а практика такива водачи държавата ги превръща в престъпници1 Глобява ги - съгласен съм. Но да му се отнемат точки НА ВОДАЧА от контролния талон и да бъде лишаван от СУМПС за година или половина такава – това не го разбирам.!! Т.е първо: АКО това нарушение не е установено от никого дори за година , е за отминал период от време, второ: ако човекът е пизвестен, ще плати глоба ще плати и застраховка веднага и трето: за едно нарушение 3 /ТРИ/ наказания !? Това в римското право ли го има или в китайското ??? Какво общо има УМЕНИЕТО ДА СЕ УПРАВЛЯВА АВТОМОБИЛ С ЕЛЕМЕНТАРНО АДМИНИСТРАТИВНО НАРУШЕНИЕ,ЗА КОЕТО ВОДАЧЪТ НЕ СЕ УВЕДОМЯВА УМИШЛЕНО!

    Коментиран от #25

  • 17 За каква маркировка пишеш?

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "Дааа":

    Тя цяла вечер е пукала или ти се надяваш жена с 2.2 промила да види маркировка …. тя е заспала на волана и каквото е насреща е отгоре.В случая колона с цените на евтения бензин и дизел на Киро и Асен…..
    Добре , че не било човек все пак !!!
  • 18 Васил

    22 1 Отговор
    Сигурно е бързала за отстъпката от 25 стотинки!
  • 19 Макарон

    8 4 Отговор
    Некъв пиян и застаряващ МИЛФ, на който явно са отказали и е побесняла та се е натресла там. Ми да свиква вече никой няма да и обръща внимание, я каква нова реколта сливочи има всяка година, за кво им е този бабиер. На млади години сигурно се е правила на недостъпна, а сега се раздава не на 100, а на 1000 % и пак никой не и връзва. Тая само такъв ненормалник като онзи галски бабоев ще и върже, ма той дали вдига стрелата не се знае.
  • 20 Бравос

    14 0 Отговор
    Бързала е към слънчака да му удари едно пиене и там. Няма да се учудя ако си е карала редовно пияна, щото има " човек" да звънне едно телефонче....
  • 21 Баш шофьор

    11 0 Отговор
    БМВ-нце ли е? БМВ-то побеждава бензиностанция трябваше да е заглавието! При 2,25 промила аз съм клинично мъртъв! Каква е тази спортистка та кара кола, та аз коката няма да мога да намеря!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 МмммА

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гоуст":

    Не се загледах ,но сигурно бмв или ауди :):)
  • 24 защо

    6 0 Отговор
    БМВ-то още стои забито в табелата
  • 25 Адвокато

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Шаран БГ":

    С основание се възмущаваш. Но явно принципът от римското право "Non bis in idem" (не два пъти за едно нещо) не важи в БГ!
  • 26 Охо-бохо

    7 0 Отговор
    Плаща плосък данък и затова може да си позволи и такава кола и хубава пиячка и да се блъсне и да си плати на адвокати, че даже и на съдии.
  • 27 Аззз

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пандела за":

    Тва от Бургас...са леш наред. Самочувствие, стойка
    Видите ли А на номера, загледайте се
  • 28 Пий ако ти се пие ако чашу любиш

    4 1 Отговор
    Прилошало й е или е объркала педалите
  • 29 То това и е занаята,патки пасе....

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "пожелание":

    Прибирала се е от гушене на ,,патки..".
  • 30 Гаглей

    4 0 Отговор
    Няма нищо по безпомощно от пеяна жена
  • 31 гост

    5 0 Отговор
    Нещата може МАЛКО да се уталожат ако в закона бъде записано, че при управление без книжка, пиян или дрогиран се отнема колата или мотора. Ама не бил негов, или бил семейна собственост - това да бъде частен спор между каралия и собственика. Сега като му отнемат книжката - кара без книжка и най-много след 24 часа го пускат и някаква мижава глоба, която често не се плаща.
  • 32 глоги

    3 0 Отговор
    Пияна шофьорка се заби в бензиностанция в Бургас, а дрегерът е отчел 2,25 промила алкохол в кръвта й.- съобщават от МВР-град Бургас. ТАЗИ ОПРЕДЕЛЕНО Е ЗА ЗАТВОРА. ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА Е КАТО БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ.
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Механик":

    инсултът ми е от стрес и не се присмиваи над БОЛНИТЕ ХОРА никои не е засрахован от инсулт
  • 34 кочо

    3 0 Отговор
    НАКАЗАНИЯТА НА ТАКИВА 7Г. КАТОРГА -100 МЕСЕЦА БЕЗ ПРОМЯНА И ПОМИЛВАНЕ.ПРОМЯНА И В ПРОКУРАТУРАТА ---ДЕКЛАРАЦИЯ ПИСМЕННА ОТ ПРОКУРОРИТЕ ЗА КОРУПЦИЯ И ЧАДЪР ОТ ПОЛИТИЦИ.НАЙ-СТРОГ КОНТРОЛ ДА УЧАСТВАТ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЦЪРКВОНИТЕ РЕЛИГИИ.БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове