15 Юли, 2022 12:07 13 701 114

Сглобяват кабинет на закуска при Херо Мустафа?

  • херо мустафа-
  • сащ-
  • правителство

Лансира се Никола Минчев за премиер при третия опит за съставяне на правителство, а мандатоносителят ще е “Демократична България”. Това е най-вероятната конструкция на изпълнителната власт, за която Румен Радев ще бъде убеждаван днес от управляващата до преди дни коалиция

Сглобяват кабинет на закуска при Херо Мустафа? - 1
Снимка: БГНЕС

Скандална закусkа при Херо Мустафа в деня на консултациите при президента Радев взриви политическата сцена у нас - целта ѝ е да бъдат сондирани позиции за съставяне на евроатлантическо правителство в България зад гърба на лидерите на парламентарно представените партии.

Тази сутрин в 9.00 часа през главата на лидерите на политическите партии у нас в американското посолство у нас са били поканени отделни депутати от парламентарно представените партии: Кристиан Вигенин от БСП, Даниел Митов от ГЕРБ, Калоян Икономов, като представител на ПП, който не е уведомили предварително Асен Василев и Кирил Петков, твърди Епицентър. бг.

Христо Иванов е бил поканен от ДБ, но в последния момент изпраща заместник в посолството на САЩ.

Целта на закуската при американския посланик е да се "бабува" върху създаването на евро-атлантическо правителство, без участието на Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова.

Лансира се Никола Минчев за премиер при третия опит за съставяне на правителство, а мандатоносителят ще е “Демократична България”.

Това е най-вероятната конструкция на изпълнителната власт, за която Румен Радев ще бъде убеждаван днес от управляващата до преди дни коалиция.

Корнелия Нинова научила от медиите за присъствието на Кристиян Вигенин на закуската при Херо Мустафа, който за първи път си позволява да предприема такива действия без да уведоми ръководството на партията, но пък не веднъж е заемал външно-политически позиции, различи от тези на партийния връх. За БСП ГЕРБ и Борисов са абсолютно неприемливи като партньори в общ кабинет.

Кирил Петков и Асен Василев са били бесни следа като разбрали за закуската и че зад гърба им САЩ редят правителство без тяхно участие .

"Отвън се подшушва да се правят някакви евроатлантически неща с ГЕРБ. На нас и да ни го подшушват, няма смисъл, ние инструкции от посолства не приемаме, независимо какви са. Със сигурност е имало индикации от, нека да кажем, коалиционните партньори, че може би е добре да се върви в тази посока, ние твърдо сме ги отрязали", разкри конспирацията в интервю за "Капитал" Асен Василев. Казанато от него е повече от скандално, защото за първи път политик от висок ранг признава, че вътрешните дела в България се решават не в парламента а в чуждо посолство.

Василев не отговори на въпроса кои са тези посолства, но каза, че е "ясно за кои става въпрос", а днес думите му бяха потвърдени със закуската при Н.Пр. Мустафа.

"Вчера даже имаше и изявление на Държавния департамент в тази посока", допълни вицепремиерът. И продължи: "Със сигурност е имало индикации от, нека да кажем коалиционните партньори, че е добре да се върви в тази посока. Ние твърдо сме ги отрязали", разкри Василев за натиска отвън.

Странно е, че именно заченатата с подкрепата на "Козяк" и лансирана от Радев формация ПП вече е загубила доверието на американските си покровители, които днес намират за правилно вкарването на ГЕРБ в новото управление на страната. Не случайно Борисов първи пусна формулата евроатлантическо управление, което се приема като посочена от САЩ цел.

Асен Василев, също като Нинова е категоричен, че дори след вероятните избори, без значение от резултата, коалиция с ГЕРБ ще е невъзможна.

На въпрос за реализирането на третия мандат и анонса, който идва от БСП и ДБ за включването на ИТН в подобен кабинет, Василев обясни, че и двата им досегашни коалиционни партньори са декларирали, че ако мандатът отиде при някоя от тях, те ще предложат програмата, изготвена за неслучилия се кабинет "Василев".

За ИТН Василев отсече: "Втори път да се опитаме да правим същото нещо с ИТН за мен би било проява на идиотизъм."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шампиона

    228 6 Отговор
    Правителството не е падало и не се съставя, просто се сменят пионките, които да говорят пред хората..
  • 2 Никола Минчев

    17 232 Отговор
    е един изключително умен , компетентен и достоен млад Човек и БЪЛГАРИН !

    Коментиран от #25, #37, #94

  • 3 хаха

    234 9 Отговор
    Тая пача няма ли да си тръгва?

    Коментиран от #12

  • 4 Хахахаха

    226 7 Отговор
    Мустафата сменя марионетките кypчи и кокорчи, щото се изхабиха за отрицателно време. Трагедията и агонията продължават!

    Коментиран от #104

  • 5 Дааа

    226 9 Отговор
    Марионетно антибългарско правителство!
  • 6 Българин

    172 10 Отговор
    Путин е виновен. :-)
    Това е пъклено дело на Москва. :-)

    Коментиран от #87

  • 7 Сега ще излезне истината

    207 12 Отговор
    Разбира се, на територията са само евроатлантици. Сега ще се видят националните предатели. Гробаджиите, продължаваме подмяната и продай България. 3 партии 1 център. Соросоидна паплач.
  • 8 Байденко

    236 4 Отговор
    Пряка намеса във вътрешните работи от г-жа Мустафа?
    Да се изгони!
  • 9 Херо Мусака

    202 4 Отговор
    Хората, които в момента искат да съставят кабинет, заплашват съществуването на България!
  • 10 Въъъъъън

    239 17 Отговор
    Аз искам правителство, което ще отпуши руския газ за България. Ще възстанови добрите връзки с Русия и ще спре да прилага всякакви там измислени санкции.

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ами не

    5 84 Отговор

    До коментар #3 от "хаха":

    Ще я оставят. Мъчно ли ти е?

    Коментиран от #55

  • 13 фен на сидеров

    184 6 Отговор
    точното заглавие е : "Херо Мустафа сглобява кабинет" !
  • 14 Или ние или те

    140 5 Отговор
    Този грозен анадолски травecтит трябва да бъде ликвидиpaн!!!

    Коментиран от #98

  • 15 Е хубаво

    156 6 Отговор
    И какво от това кой реди " правителство". Правителство България няма от 2007г когато я набутаха в странната организация ЕС. Има колониални власти, изпълнители на волята на Брюксел и Берлин. Въобще не ми пука коя пешка ще сложат за губернатор на България, ако и проформа да се води "министър председател". От българската държавност не е останало нищо, освен няколко символа и церемониала.
  • 16 ава

    6 61 Отговор

    До коментар #10 от "Въъъъъън":

    По лечко да не ти се отпуши нещо друго.
  • 17 ники

    132 3 Отговор
    Е, как така...САЩ ще се набъркват във вътрешните дела на Бълагрия. Инсинуации. Защо нищо не пише за Русия и Путин. Е, разочаровахте ме...Как може нещо да се случва без Митрофанова. Четеш, слушаш и се чудиш дали да се смееш или да плачерш. На маймуни ни направихте, но внимавайте народа да не ви подкара с маймунджалъци, че тогава ще видите...:)
  • 18 Нищо ново под слънцето

    149 6 Отговор
    И малките деца знаят, че сме васали на САЩ.

    Коментиран от #24

  • 19 Само

    99 3 Отговор
    какъв надменен господарски поглед!
  • 20 Ти навярно през последните

    71 4 Отговор
    15 години си живей някъде в емиграция на друг континент. Пожеланията, които си изброил отдавна са невъзможни, тъй като България принадлежи на ЕС, а външната политика на организацията е "обща". Така е записано в договора за ЕС. С други думи България няма и не може да има самостоятелна външна политика. Нищо че има министър. Той реално не е министър, а мениджър, който се отчита на върховния представител на ЕС за външна политика и сигурност.

    Коментиран от #47

  • 21 провинциалист

    87 6 Отговор
    Скандално или традиционно? И пак ли Русия е намесена?
  • 22 Хайде сега официална нота

    124 4 Отговор
    до правителството на САЩ за пряк опит за намеса във вътрешните работи от страна на посланика на САЩ, последвана от обявяването на този посланик за персона нон грата. ПОНЕ ТАКА БИ СЛЕДВАЛО ДА НАПРАВИ ЕДНА НЕЗАВИСИМА И УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ СТРАНА.
  • 23 българина

    74 6 Отговор
    аз викам да не правим избори, а да чакаме заповедт от Козяк и да не си играем на демокрация.... така и така не ни питаха за ЕЗ ЕС и нато, що да ни питат за правителство, ПОДРОБНОСТИ
  • 24 САЩ

    10 46 Отговор

    До коментар #18 от "Нищо ново под слънцето":

    Не ти пишат законите. ЕС ти ги пише. На кой си васал тогава? На САЩ или на Германия?

    Коментиран от #113

  • 25 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    68 3 Отговор

    До коментар #2 от "Никола Минчев":

    Успокой се и дишай дълбоко. Дори и да е така, покрай сухото гори и суровото. Така че съжалявам за човека че е попаднал в такава среда. Но ако това е вярно, че имало такава среща на такава тема- това е много лошо, много лошо за страната ни.

    Коментиран от #68

  • 26 българина

    46 6 Отговор
    аз викам да е при митрофанова, какво ли ще стане?
  • 27 Чоко

    20 46 Отговор
    Учуден съм колко елементарни хора четат и пишат в този форум. Как може да вярвате на нещо, което няма автор? Мислите ли, че така се правят тези неща? Това е тест за наивници като новината за петорната експертиза на снимките с чекмеджето. ГЕРБ никога няма да управляват, нито в коалиция, нито самостоятелно, докато Борисов, Пеевски, Доган, Сачева, Биков Добрев, Цонев и останалите от шайката не влязат в затвора или не избягат в изгнание.

    Коментиран от #43

  • 28 Антикравар

    88 4 Отговор
    Агентката на ЦРУ веднага да бъде експулсирана обратно в краварника!

    Коментиран от #66

  • 29 Наблюдател

    86 1 Отговор
    Наглостта на американците безкрайна
    Но вината не е само тяхна а е и на нашите безгръбначни политици които позволяват да бъдат унижавани по този начин

    Коментиран от #41

  • 30 Хасковски каунь

    12 29 Отговор
    След Меро Хустафа, групата ще посети Руското посолства за параф и печат.
  • 31 Херо

    60 2 Отговор
    Да си взима бохчичката и с първия самолет да хвърчи към Ирак
  • 32 Иван Томов

    74 3 Отговор
    Представям си каква ли реакция щеше да има от някои наши политици ако митрофанова беше поканила на закуска някои наши политици
  • 33 абе

    49 0 Отговор
    Важното е че независими,нищо не зависи от нас
  • 34 Некой си

    72 2 Отговор
    Въпроси:
    1. Ококореният смее ли да привика Мустафа за обяснения?
    2. Ококореният няма ли да предложи реципрочност между българските дипломати и шофьори в САЩ, и щатските такива у нас?
    3. ДЕСНОСЕКТАНТИТЕ ще ревнат ли заради поредната намеса на посолства във вътрешните работи на РБ?
  • 35 📌🇧🇬

    7 66 Отговор
    Добре че е Америка да направи правителство на българските офце, иначе Путлер ще ви направи и няма да ви пита!
  • 36 УСА боклук

    50 1 Отговор
    БСП никога, ама никога няма да разговаря с ГЕРБ. Нъл така КорНи? ГИди демагози! Била приемник на БКП ! Проамерикански лешпери!
  • 37 питам си

    46 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никола Минчев":

    Кое му е умното, че се е хванал с КирЕ ИзмамникО??? Той ли му каза като адвокат да попълни декларация с невярно съдържание??? Освен да прави кафето в кантората, където е работил, какво друго е сътворил с правна култура ?? питам си, ей така!
  • 38 Охо-бохо

    45 0 Отговор
    Корумпирани и зависими с компромати политици! Нищо добро за населението! Няма как да защитят национален интерес. Предатели(точната политНЕкоректна дума)!
  • 39 123456

    59 1 Отговор
    поне да си бяхте вдигнали гащите на излизане от посолството, болката ще мине - срама никога ...
  • 40 1944

    7 49 Отговор
    стига сте лъгали комунетааааа .... от девети септември властта у нас се одобрява от кремъл. затва сме най зле в евро съюза.
  • 41 12345

    37 2 Отговор

    До коментар #29 от "Наблюдател":

    Вината е и на Президента - лицата, които са ходили на крака при Херото - да бъдат веднага отстранени от българската политика, президентът да не разговаря с тях, да не им бъде даван мандат - остана за съжаление само ДПС партията, която не се кланя роболепно на КозякЪ

    Коментиран от #105

  • 42 Хакуна матата

    58 2 Отговор
    Иначе Русия застрашавала националната ни сигурност и изгонихме сума дипломати, нали? Ама на чайче при Мустафа може и проблеми няма ... На всички политици трябва да им се припомни чий интерес трябва да защитават чрез СОБСТВЕНИТЕ си решения!

    Коментиран от #86

  • 43 Некой си

    34 5 Отговор

    До коментар #27 от "Чоко":

    Ти си от десносектантите, които помнят три дни.
    Десносектантският "лидер" кънев през 2013 и 2014 се кълнеше, че коалиция с ГЕРБ няма да направи никога, а след това две години беше подлога на прасето от Банкя.
    Десносектантския тулуп мирчев миналата година се кълнеше, че коалиция с БСП никога няма да прави, а днес се прегръщат и целуват с крадлата от Крушовица.
    А ти ми излизаш тук и отново ми размахваш некви десносектантски лозунги.
    Психично болни ли сте, платени ли сте, тъпи ли сте, какви сте?

    Коментиран от #46

  • 44 Тя сии

    40 1 Отговор
    Изгонете тоя ур0д Мустафа а и жълтата и маймунка веднага
  • 45 Турбо Z

    32 1 Отговор
    Тези кога ще ги гоним?
  • 46 Чоко

    3 24 Отговор

    До коментар #43 от "Некой си":

    Не бе човек вие сте тъпи. Не можете да различите фалшива новина от истинска. Грам критично мислене нямате. Не знаете кои сайтове са жълти... Просто сте кухи лейки, които виждат нещо пред тях и го приемат за истина без да помислят...

    Коментиран от #48

  • 47 Хакуна матата

    37 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ти навярно през последните":

    А ти пък явно не си учил право на ЕС. ЕС е съюз от отделни държави, а не конфедерация. Отчитането, за което говориш са ни го насадили от много приказки и дезинформация, законово не е регулирано в ЕС. Ако беше, Орбан щеше да понесе негативи вече за няколко негови решения, а такива за него няма! Орбан обаче мисли за народа си, а не за интересите на 2-3 държави с имперско мислене и минало!
  • 48 Некой си

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "Чоко":

    Ококореният защо критикува изказването на Държавния департамент, бе, умник?
  • 49 пешо

    41 2 Отговор
    американски подлоги , вън краварите
  • 50 Язон

    39 1 Отговор
    Мустафата скоро я закачаме на колесара, ВЪЗРАЖДАНЕ ПОБЕДА!
  • 51 Малинка

    25 0 Отговор
    Звездите ми го говорят, няма да може да съставите кабинет и аз знам защо...
  • 52 Еднополюстният свят свърши

    37 3 Отговор
    Деамериканизация на света ще го направи по-добър! Краварите сменят марионетките си, когато се изхабят! Това посолство отдавна трябваше да бъде закрито - диктатът му ни превърна от напреднала икономически страна в топ 15 в разграбена от местния башибозук! Без армия, без индустрия и земеделие, без здравеопазване, с ограбени ресурси...
  • 53 Българка

    38 2 Отговор
    Херо да си ходи по-бързо! САЩ да разберат, че не сме им колония. Ако искат партньрство, то нека не си превишават правата и да се месят във вътрешните ниработи, ГЕРБ са емблема на корупция и това изобщо не е проевроатлантическо
  • 54 Старец

    35 1 Отговор
    Всички америкаски нещастници и слугувщите им мекерета трябва да се изгонят от България. Само така имаме шанс за някаква оправия.
  • 55 хаха

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ами не":

    Вземи я у вас и ти си един заблуден .....
  • 56 Анонимен

    14 1 Отговор
    Те хората вече си го казват, и таксиджията в бг, и кой ли не на улицата, най добре е да си турчин помак. Който и да дойде на власт, те ще управляват Бг и света, и ромите някои от тях.
  • 57 Даа дааа

    40 1 Отговор
    Народна поговорка: "От трън та на глог"!!! Българския народ не разбра,че НЯМА империя която да зачита другите народи!!! А американците отидоха твърде далеч!!! Така ще е докато политиците ни са плужеци, а ние сме " не народ, а плява"!!!!
  • 58 Анонимен

    14 7 Отговор
    Българина не става за чеп зеле. Лъжа ли е.
  • 59 Хихи

    26 1 Отговор
    Казах ли ви? Фашагите ще направят правителство с герб, които също са фашаги. Как е камилчета дето гласувахте за пп?? Хехехе.
  • 60 глоги

    31 1 Отговор
    ПРЕДИ ЦВЪКИ СГЛОБЯВАШЕ НА МОЛИТВЕННИ ЗАКУСКИ В САЩ...
  • 61 гласоподавател

    41 1 Отговор
    Кога ще изконим дъртта кранта барабар с още 69 американски терористи от посолството ?

    Кога ще изгоним американските миризливи партенки от Ново село ?

    Кога ще изгоним американските фондации от България ?

    Нацията ни загнива под натиска на световнте терористи САЩ да въдворят тахия начин на живот. Трепане !

    Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
    на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
    социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
    човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
    единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
    грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
    изтръгнем социалната същност на литературата, ще
    насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
    към секса, насилието, садизма, предателството -
    тоест безнравствеността. Нужни са писания,
    осмиващи естествеността и почтеността като
    архаични отживелици. Простащината, наглостта,
    лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
    животинския страх сред хората, безсрамието,
    доносничеството и още много пороци заложени в
    човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
    поколение след поколение, ще предизвикваме
    ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
    човек с консумативна психика на елементарен
    потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

    "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
    Фостър Дълес 1956

    Коментиран от #78

  • 62 Само да питам

    36 4 Отговор
    щатските подлоги. Ако тая дакуска беше при Митрофанова сигурно щехте да се нас€рете от вой??

    Коментиран от #73

  • 63 мрън,мрън

    15 4 Отговор
    Винаги сме били нечии васали,нищо ново под небето докато свят светува.Ихоо!
  • 64 дядото

    28 0 Отговор
    то поне да бе жена или дипломат.тя-херо мустафа.и не казвайте,че нещата в българия не се решават от сащ.закуски,вечери-всичко е натиск,а подлоги е имало и ще има.жалко за нас и децата ни.жалко
  • 65 мрън,мрън

    10 4 Отговор
    Винаги сме били нечии васали,нищо ново под небето,докато свят светува,не се хабете!Ихоо,ихаа!
  • 66 Да бъдат експулсирани и 710

    30 1 Отговор

    До коментар #28 от "Антикравар":

    Американски агенти намесващи се във вътрешните работи на България
  • 67 резервист

    27 4 Отговор
    Разбрахте ли че САЩ са всеядни?! Знаеха че Борисов е мутра още като го сложиха на чело. И си траеха, защото им изнася. Със сигурност са на ясно с всички подробности за корупцията и длаверите му и на неговите авери, но го крепиха до последния възможен момент. И сега искат да ни го натресът на главите пак. Колкото да Митов, когато един глупав човек сбърка е разбираемо, на когато умен човек смята народа си за сбирщина глупаци е непростимо.

    Коментиран от #109

  • 68 ха ха

    2 22 Отговор

    До коментар #25 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    А, кое е добро за страната ни? Съюз със СССР?
    Много навременна закуска. Идват избори в Щатите. Провалът на глобалистите е очеваден. Вече дават назад и за въглищата. Дори зелената химера се срива. Не може да е чисто, топло и сито без енергия. Глобалистите ни предадоха на Китай и Русия. Те изтърбушиха средната класа и издърпаха властта от ръцете на избирателите. Сега задуха нов вятър. Инвестиции трябва да се правят - в енергетика, промишленост, минно дело... Производството трябва да се връща от далечни страни. Това е новата зора, а не простотията на източните феодали. Тези, които искат да отворим портата на варварите да си събират копейките и...

    Коментиран от #72

  • 69 с обич към Америка

    30 1 Отговор
    те не спят и ден и нощ мислят за доброто на нацията ни.

    Благодаря на Херото и нейните кученца на каишка тук в България.

    ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ИЗМЕТЕ ЦЯЛАТА ПАСМИНА ОТ РОДИНАТА НИ !
  • 70 Бате Коце

    6 7 Отговор
    Ако неса на закуска при Мустафанова ще са на вичеря при Митрофа.
  • 71 киро

    19 1 Отговор
    ето това са предателите ПП,Герб,ДБ,ДПС и БСП на аперативка за раздаване на зада4ите,толкова слугинско народно събрание не е имало от времето на комунизма
  • 72 СССР

    24 4 Отговор

    До коментар #68 от "ха ха":

    ще се молим на СССР да ни приеме обратно в лоното си. Такива като теб - ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ - докараха страната ни до фалит. ако трябва със марсианците ще сме в съюз, ако от това зависи народа е добре икономически ...

    Коментиран от #76

  • 73 ха ха

    4 21 Отговор

    До коментар #62 от "Само да питам":

    Страната на М-трофанова ни обяви за вражеска държава. За какви закуски бълнуваш? Пък и с нейната страна открито да е договаряно нещо на закуска? ... Там всичко е скрито-покрито и плащаме едни 3 милиарда за тръба до Сърбия... Или спираме разработката на газови находища в угода на Газпром с помощта на полезните зелени идиоти...

    Коментиран от #75

  • 74 Политиката трябва да следва икономиката

    36 1 Отговор
    нямаме политици. имаме американски продажници.

    скоро няма да имаме нито народ нито държава.

    когато иконимиката има интерес от енергията на Русия, ще сме с нея. Ако икономиката има интерес от ресурси на Щатите - то ще водим преговори с Щатите.

    и за малко дете стана ясно какво сътвориха последните ни управляващи. това е вече 30 години. Под ръководството на Козяк, разбира се.
  • 75 неприятелска държава

    26 2 Отговор

    До коментар #73 от "ха ха":

    стига в тая пропаганда !

    след като бг политиците първи се натиснаха на санкции и прочие спрямо РФ, вие кво очаквате отсреща?
    Покана за обяд от Путин към Кики ли?
  • 76 ха ха

    6 21 Отговор

    До коментар #72 от "СССР":

    СССР точно фалира вкуом с целия Източен блок. Да не мислиш, че изгубихме Студената война заради предателство? Партенката на Путя за Горби май добре се приема... Уви, светът работи по друг начин. Всичко опира до икономика, а не до идеология...
  • 77 Бивш канадец

    20 1 Отговор
    Я сега да чуем нещо за петата колона на Москва ?
  • 78 Чичо Дончо каза

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "гласоподавател":

    Когато се снбдим с бум-бум.
  • 79 Доналд

    25 0 Отговор
    Всеки,който не им е полезен го изхвърлят,като ковид маска.Избори без мустафи.
  • 80 Симо

    23 1 Отговор
    УСА ни реди правителството за пореден път. Те не се месят във вътрешните работи, те помагат конструктивно! А ние сами ще разберем, че те са НАЙ-прави!
  • 81 нормален

    27 2 Отговор
    Срам и позор такова нещо не е имало и при социализма друга държава да ни реди кабинет
  • 82 Д@батияОтворениОбществаИдъртияИмПерверзн

    9 0 Отговор
    Бойковият домашн любимец се показа на хоризонта.
    без тях манджа не става, нали са ни новите "прррятели" - без тех да си останем!
  • 83 проектът ,,Синя книга,,

    10 3 Отговор
    Ето и кабинетът-Даниел Митов-премиер,Бойкикев на правосъдието,Атанас Атанасов-МВР,Шаламанов-на войната,на финансите Чобанов,икономиката и индустрията Делян Добрев,земеделиетоРамадан Аталай,здравеопазване -Налбант,Енергетика , евроинтеграция Лорел,труда и социалната политика Адемов,външни работи Елена Поптодорова,просветата Иво Инджев съвместява и комитетът за пропагандата.

    Коментиран от #102

  • 84 Бай Данчо от оралния кабинет

    19 2 Отговор
    Щом е в уса амбасадата всичко може.
    Ненаяли се кърлежи!
    Който гроб копае, сам пада в него!
  • 85 сирене

    5 6 Отговор
    луди ли сте ве, комунизма е виновен разбира се.. хахахахахаха
  • 86 1944

    1 19 Отговор

    До коментар #42 от "Хакуна матата":

    ми трябва за защитават българските интереси не на рООсийските окупатори мародери.
  • 87 Ало, ало...

    26 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Това ме навежда на мисълта за едни 70 изгонени руски дипломати. При тази ситуация и фактите от днес не трябва ли да има изгонени и от едно друго посолство.
  • 88 Аргатин

    22 3 Отговор
    Унижение. САЩ да нагласят правителство на закуска? Опорки, схеми... Независимост нещо, а?!
  • 89 Русороби

    3 23 Отговор
    Какво по естествено да се консултираме с приятелски държави съюзници а не с такива които са ни обявили за врагове Изтрещели болшевики терористи

    Коментиран от #93

  • 90 Иван 22

    1 8 Отговор
    Това за Минчев и ДБ е от няколко дни и най-възможното .Явно някой иска да не се случи и го пробутва ,че е измислено в посолството !!!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Д-р Ох Боли

    19 1 Отговор
    Сега Кирчо да изгони 70 служители на американското посолство.
  • 93 киро

    16 2 Отговор

    До коментар #89 от "Русороби":

    дърпай в ляво бе лакей,затова сме на това дередже,защото от 20години слу6аме Сащ,прислужник
  • 94 Николай Стоименов

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никола Минчев":

    От какво съдиш .От това че главата му е несъразмерна с тялото му ли
  • 95 Нане

    8 2 Отговор
    виж ти виж ти ццццц туй ни мое да бъде фейк новини американците не са такива те са наши братя
  • 96 Мдаа!

    13 1 Отговор
    Така е толкова години. Продават България за 30 сребърника. А предатели, колкото искаш!
  • 97 ДОСТ

    6 1 Отговор
    ХЕРО МУСТАФА ДА СТАНЕ ЧОБАНИН НА БЪЛГАРИЯ. ТЯ МНОГО ХУБАВО ЩЕ ПАСЕ ГЛУПАВИТЕ ОВЦЕ.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Анонимен

    5 1 Отговор
    Кога ще изгоним Мустафата?
    Вреди на България!

    Коментиран от #108

  • 100 Измислици-премислици на едро

    2 5 Отговор
    Поредните лъжливи руски опорки, сервирани от кремълския пропагандатор измислената Епицентър- незнамкаквоси ...
  • 101 Украинка

    2 0 Отговор
    Извинете, не разбрах Мустафа мъж или жена.
  • 102 Украинка

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "проектът ,,Синя книга,,":

    Ужас, ще самоубия
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Асен

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Хахахаха":

    Въобще не е смешно ами е трагично как ние Българите допуснахме това да се случи с България. Веднага трябва да се направи протест пред американското посолство и да изхвърлим тази напаст веднъж за винаги от България. Докато родината ни е така зловещ окупирана никога нищо няма да се промени в тази държава, ние ще продължаваме да страдаме и да изчезваме докато не ни изтрият от картата на света. Срамота е Българите да сме толкова безгръбначен народ и хора, всичко да ни в толкова безразлично и апатично! Ако ние като народ не се преборим срещу самите себе си и срещу враговете ни, ние просто ще изчезнем като народ.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ш-ш-ш, Кокорчо-о-о!

    1 0 Отговор
    А га ядъфти кифтеата, ни ривахти нъли? Оти па ся ривети?
  • 108 Нямаш пред вид да изгоним Коокорчо и

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Анонимен":

    Кирчо Простото, нали?
  • 109 "Е па много ти тъп Саше!"

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "резервист":

    А бе уж сте против САЩ и Мустафата, а па дума не обелвате срещу Киро Простия и Асан Ококорения, дето точно тя ни ги натресе миналата година, ама направо насила! И пак бат Бойко ви е у акъла и на устите мръсни!?! Че то точно САЩ организираха протестите срещу Борисов щото бил русофил! Що тъй, кви сти вий, чи ни моя дъ разбиръ?
  • 110 Георги v.

    3 0 Отговор
    Ако е така наистина, много жалко. Вижда се какви продажници и нагаждачи ни управляват. Преди се. навеждаха на СССР, а сега на САЩ и европейските ни "партньори". Тези нямат ли достойнство. Не им пука въобще от общественото мнение.
  • 111 Пак троловете на ПП ПП и Възраждане са

    1 1 Отговор
    в боен съюз! Възрожденците пишат кво ли не срещу Мустафата, но дума няма срещу Киро Простото и Ококорения!
  • 112 Жулиен Гаков

    3 0 Отговор
    Нищо добро не чакайте от тези сатанисти! А нашите управници са жалки предатели и продажници !
  • 113 Барон Мюнхаузен

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "САЩ":

    На Германия а те са на САЩ!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове