Last news in Fakti

20 Юли, 2022 14:52 1 619 32

Христо Иванов: БСП да намери начин да спогоди ПП и ИТН, ние нямаме проблем Василев да е премиер

  • христо иванов-
  • бсп-
  • итн-
  • пп-
  • асен василев

Очевидно проблемът е в отношенията между ПП и ИТН. За нас акцентът е там, ако се решат противоречията, ще знаем, че разговорите могат да започнат, каза още Иванов

Христо Иванов: БСП да намери начин да спогоди ПП и ИТН, ние нямаме проблем Василев да е премиер - 1
Снимка: БГНЕС

Ако се решат противоречията, ще знаем, че разговорите могат да започнат", каза още той
Очевидно проблемът е в отношенията между „Продължаваме Промяната” и „Има такъв народ”. За нас акцентът е там, ако се решат противоречията, ще знаем, че разговорите могат да започнат. Това каза съпредседателят на „Демократична България” Христо Иванов пред журналисти в парламента.
След днешните консултации между БСП и ИТН, предстои и среща на левицата с ДБ за съставяне на правителство в рамките на третия мандат.

След като видим кой ще е кандидатът за премиер, ще споделим решението си, каза още Иванов. Според него БСП трябва да потърси начин да спогоди ИТН и ПП, а след това ще дойде и решението на Съвета на ДБ, информират от Нова телевизия.

Ние нямаме проблем с предложението Асен Василев да е премиер, съобщи още Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкикев

    22 15 Отговор
    Време е за Възраждане!

    Коментиран от #7

  • 2 КОИ сте Вие?

    24 3 Отговор
    Обещахтв да махнете Гешев не го изпълнихте! Затова, нови избори и под 4%. Това заслужавате!
  • 3 Тошето

    30 9 Отговор
    Ще духате супата наесен ДъБъ, ПП и всички боклуци!

    Коментиран от #32

  • 4 Тост

    27 2 Отговор
    Иванов ще направи всичко, за да се задържи там... Затова говори глупости
  • 5 ЗДРАВ ДЕБЕЛ КЛОН ЗА

    24 3 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ ,...................
  • 6 ЕВРОСИМПАТИЗАНТ

    24 3 Отговор
    Много са алчни за власт ДСБ. Бързо забравят всякакви принципи.
  • 7 Мнение

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бойкикев":

    Не мерси. Пазарджийте на пазара! Време било???
  • 8 Бил

    17 0 Отговор
    Отиваме на избори. След това се договаряйте извън парламента...
  • 9 Я Я Я Я ДА

    16 1 Отговор
    КАКВА ПОРОДА СИ ШИМПАНЗЕ ИЛИ УРАНГУТАН .....................................
  • 10 цъ цъ цъ

    15 1 Отговор
    тиииии, каква мазна и долна утайка си ..............м..................е
  • 11 Съдебната реформа на тея

    16 1 Отговор
    Затова, че съм забравил гражданската да платя, съд и условна?!?! В коя държава го има това? Ай чиба, чиба..
  • 12 ХихиКак

    2 1 Отговор
    Ице хепси дс деса ва и 24 7 и той вестник дс кjjjj, все отбор бкп деса, от кои са Сдс дб, от радев, а пп герб няпсън боби
  • 13 Ако сте готови да признаете Василев,

    14 1 Отговор
    то трябва да приемете и неговият гей партньор поне за вицепремиер!
  • 14 Дългоноско е готов на всичко само и само

    20 1 Отговор
    да не се отива на избори, защото Кирчо Простото и Асан Ококорения вече са им "изсмукали" електората! Той и Джуджето Танаско вече нямат партии, нито избиратели!
  • 15 петър

    21 1 Отговор
    Бойкикев няма проблем и да се гушне с БСП само и само да се задържат на власт още мъничко. Това ли е градската десница!?! Той няма проблем и с Бойко Рашков, така че ако обичат повече да не се наричат десница, че е меко казано несериозно.
  • 16 Иван

    4 20 Отговор
    Българина е прост човек. Кирил Петков си беше идеален вариант, просто има много ла,на сътворени от ГЕРБ за 12г., че няма измиване. При ГЕРБ, България беше във всички положителни класации на последно място и бяхме срам за Европа. Как я виждате Тиквун да се върне на власт и отиде в Брюксел, какво ще си каже примерно Рюте, тези българи са големи идиоти, този им краде парите за развитие и не се крие и те се радват и го преизбират. Какво турско робство сме имали, нямало е просто сме идиоти. Просто е дошло време за референдум за врръщане на турското владичество.
  • 17 Хххх

    4 3 Отговор
    Такъв баламач от 70 не сме яли. Пълна лудница. Млади срещу стари, запада срещу Русия, нефт от русия, не от русия от тях. НС за представлява едно предприятие или фирма. Всеки всекиго знае, кой работи кой не, кой прост, кой умен, кой хленчи и не му се работи и кой му се... Изберете най умните образованите добрите и т н. Малка БГ сме. Плюете този и онзи, но дали е така, вие си знаете. Всички бяхте против батето, сега против младите от ПП и народа не може да се ориентира, кой за кого гласа си да даде, само дпс под строй, ели бир билютена и за нея гласуват всички. Борисов си има свои качества добри и не добри. Но родопите го харесват и комунистите, 12 г, но ги уволняваше, ПП са млади, но 2 г минаха. Оправяйте се. Народа е много изнервен. И богатите най много се оплакват, а имат, не можеш с тях на глава да се излезе, много са бкпгерббкпдпс много се замогнаха през тия 70 г родители деца внуци и някои над 70 имат правнуци. Други едвам свързват двата края, най вече младите, а и родители с малки пенсии. Богат беден. Две деца, единия има замъци, а другия бъркаше във варелите за смет и сега след кончината брат му наследи вдичко на село и в града купи земя и ако разберат биха ме пребили.
  • 18 ами то

    20 1 Отговор
    бойкикито е готов да налапа василивия само и само да седят още на хранилката с генерал гнома
  • 19 един

    12 2 Отговор
    То беше ясно,че Радев иска сл.правителство/макар че сега не съм сигурен дали не си е сменил позицията/,но така или иначе вървим към избори есента.
  • 20 ФИКО

    15 1 Отговор
    Иваное ще е навит и за чистачката в Парламента като премиер, стига да е част от управляващата коалиция
  • 21 Анонимен

    6 1 Отговор
    Вие не може да заличите Борисов или дпс. Борбата е между двата клана и губеш е някой от народа, на някои им е гот да продължава така, но други чакат отвън. Или отвън шефовете ви казват, да почакат, ние имаме нужда от работна ръка. Нали Кирчо обеща, че ще върне внуците на бабите от запад. Търсите причини от Борисов, но и вие имате трески за дялане. През тия 2 г радев е назначавал навсякъде негови хора, а дали ставате един бог знае. Простете си всички, било след избори и работете за народа. Както са работили предците ви. Уж живков лош, но хитър казваха по бибиси вефа. Младите не го знаят, но всеки днес иска да закупи жилища строени по негово време. Следва да ви говори много по негово време и самите майстори го казват и му благодарят за Кеч, че днес роми са майстори и се замогнаха, а и учили по Живково. Вие всичко отричате. Доган е от русия кгб, дпс са от сащ либерали, не биллит, кой с кого е. Дано на изборите ви уврат главите. Няма да е жега.
  • 22 Анонимен

    4 0 Отговор
    Ице, ти си аркадаш с 24/7 журналиста от дпс дс. А искаш дпс да те обича. И вие Иванов имате досие ДС, а знаем в картончетата ви. Или пред народа, кой балама се хване. Сдс костов би и уби хиляди семейства, да, реститутките и те не са от него, защото костов е комунист, това, ще им върнаха реституцията, не значи, че в провинции застават зад костов, по точно са луди по Сакскобургготски, но имат страх, още ги държи влага, защото през 1970 бяха изхвърлени от съда с малки 2 бебета, и са казвали, тая, тоя трябва да бъдат ударени, ликвидирани и 1989 съдии приятели тяхни им го казаха. Вие всички сте дс. С изключение на мохамеданите, но зад тях стои Борисов. Всички българи се подмазват на ДПС, защото младите са малцинство, а и се женят за хората от дпс, за да им дадат работа след брака. Вървим къ туркие българия. Дано не прав юриста. Преди 20 и кусур години,.. Както бе преди 100 години. Земята на тракийци е закупена от дпс хората. По селата, в градовете. И кво остава на българина един голям охлюв. Да ама българите са мнозинство в някои квартали, в други градове и турското семейство едно единствено, родени 1934 ги носеха и носят на ръце всички българи, обратното мислили ли сте си, в село на тракийци бай коста остана сам между турци и тъжал.. От 1984 те се промениха, и слушаха ердоган, народиха си от селата в града по 2 деца, а герб казваше учете, до университета само чантата да носите.. Излезе, че ерго по умен от българина депутат. Бг дипломи за тоалетна хартия не ста
  • 23 Никой

    6 0 Отговор
    Ще загубите много гласоподаватели със заиграването с БСП и ИТН. Номера да се жертваме, да спасим плана за възтановяване и устойчивост на ЕС за България трудно ще мине пред избирателите ви.Те и за това не са толкова много.
  • 24 Българин

    6 0 Отговор
    вие нямате проблем с никого, освен със себе си.Това ще си проличи на следващите избори.
  • 25 СЛОНА

    5 0 Отговор
    КАК ДЖЕНДЪР ДА Е ПРЕМИЕР!!!......?
    САМО НА 36 ти
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ганю

    4 0 Отговор
    ДА ВИЕ НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ ЗАЩОТО СЕГА СТЕ СЪГЛАСНИ НА ВСИЧКО ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ ЧЕ ПРИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ЗАТУЙ МОЖЕ ДА СЕ КОАЛИРАТЕ И С ДЯВОЛА САМО И САМО ДА СТЕ ВЪТРЕ ОТВРАТ ТАКАВА.
  • 28 Така де

    1 0 Отговор
    ДБ уж са против Доган, а се чудят как да се гушнат с творението му ИТН.
  • 29 Петър

    3 0 Отговор
    ДБ им се услади управлениета и облагите, и ще направят всичко, за да продължи още.
  • 30 дядо

    3 0 Отговор
    Вие нямате проблем Василев да е премиер ,обаче болшинството от народа има!
  • 31 Къшката

    0 0 Отговор
    ДБ нямат проблем с нищо, само далаверата и заплатите от НС да вървят. Само че ние имаме проблем, имаме и против. Ристе, купи си повечко анцузи - че се застоиш дома. Парламент нъцки повече.
  • 32 Така

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тошето":

    Те затова се примириха и прекрачиха всички червени линии. Бсп-то също. Надеждата остава в ИТН да не се огънат пред ПП. Дано си удържат на думата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол