Last news in Fakti

31 Юли, 2022 16:24 1 925 57

Венко Сабрутев (ПП): Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза

  • венко сабрутев-
  • газова криза-
  • герб

Сабрутев изтъкна, че кабинета „Петков“ оставя страната в стабилно състояние

Венко Сабрутев (ПП): Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза - 1

Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза. Това заяви в предаването „Тази неделя“ Венко Сабрутев от „Продължаваме промяната“.

Той напомни, че въпреки спрените доставки на синьо гориво от „Газпром“, до момента газът не е спрян нито за бизнеса, нито за битовите потребители.

По думите на Сабрутев премиерът в оставка Кирил Петков е договорил доставки на втечнен газ от САЩ, който да стигне до средата на следващата година.

Лъжа е, че няма инфраструктура за доставка на втечнен газ – има през Гърция и Турция, категоричен е представителят на ПП.

Сабрутев изтъкна, че кабинета „Петков“ оставя страната в стабилно състояние.

„Оставяме държавата в реално стабилно състояние – с над 1,5 млрд. лв. в хазната допълнително събрани приходи, с 2 млрд. лв. по-малко външен дълг, с работеща икономика, с ръст на БВП, с исторически ниска безработица, с безпрецедентна социална политика. Вдигнахме пенсиите за една година повече от това, което предишните управляващи направиха за 10 години“, изброи Сабрутев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    18 64 Отговор
    Герб уби държава и народ , и сега иска тотално да ни заличи от земята!!

    Коментиран от #49

  • 2 хах

    59 11 Отговор
    не и без ваша помощ
  • 3 Прав си

    12 61 Отговор
    Но сега ще те плюят, защото казваш истината.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 А стига бе

    76 11 Отговор
    Вярно ли лъжецо! Простокиро е от герб сигурно! Само с лъжи! Забъркахте каши, продадохте България и всички други са виновни! ПП и ДБ = МАФИЯ!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Крис

    60 6 Отговор
    Остава и да си повярва сам...
  • 8 Ай стига бе

    75 8 Отговор
    "Управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза."....Тоя на какви препарати е? Не съм фен на ГЕРБ, но те не са в управлението вече около година. И при тях нямаше криза с газа и цената беше нормална.
  • 9 Българин

    67 7 Отговор
    Насрутев,спри се бе,всики ви видяхме некадърността и само вашите любовници и рода ви вярват,мищоци нещастни.
  • 10 Българите

    68 7 Отговор
    Не управлението на ГЕРБ ни докара до газова криза,а вашата пословична некомпетентност и жажда да крадете българският народ!
  • 11 карамфила

    58 7 Отговор
    Ади бе герп ги бил докарал до газова криза.А бе очиларко кой прекрати договора с Русия че не искал да плаща с рубли,кой,кирчо теляка и кокорчо измамника от лондон.
  • 12 Мдааааа

    57 4 Отговор
    "Сабрутев изтъкна, че кабинета „Петков“ оставя страната в стабилно състояние." - Вярно е стабилно. Стабилно поскъпване, стабилно високи цени, стабилна липса на газ .....

    Коментиран от #17

  • 13 Илко Павлов

    59 5 Отговор
    Е няма как вечно друг да е виновен,за Вашата некадърност и некомпетентност!!!Обедняхме три пъти !Факт дори и за простаците!!!
  • 14 име

    53 5 Отговор
    Когато един некадърник иска да се оправдае, винаги търси вината в другите, няма доблест да признае собственита си грешки. Хич не съм фен на боко, но и на тия бопклуци все ОПГ ГРОБ-ДПС и Митрофанова са им виновни. Като не можете, айде пътя и следващите, няма какво да ви търпим още месеци.
  • 15 ЛЪЖИТЕ НА АСАН И КОРНЕЛА

    41 4 Отговор
    Отворете сайта на НСИ и сравнете нетното потребление на ток за първите 5 месеца на 2022 ( за тях има данни) с първите 5 месеца на 2021. Януари и Февруари няма никаква разлика, увеличението за Март е 3.4%, за Април има НАМАЛЕНИЕ с близо 7% спрямо 2021, за Май месец също почти никаква разлика. Асан, Корнела, простото киро и другите прости лъжат, че икономиката е скочила с 20%. Ако.беше така, щеше да се увеличи потреблението на ток. Фиктивния ръст, който отчитат е заради поскъпването на енергоносителите и инфлацията. Обедняваме, не произвеждаме повече, не потребяваме повече, не изнасяме повече.
  • 16 Българка

    11 56 Отговор
    Управлението на ГЕРБ-ДПС ни докара до дъното в ЕС. Благодарение на тях съд, прокуратура и цялата държава са превзети от мафията. И когато свалената коалиция понечи да направи реформи в КПКОНПИ за борба с корупцията, те активираха скритото си оръжие ИТН и разтуриха за пореден път НС. Хаосът и безвремието е хранителната среда на мафията

    Коментиран от #26

  • 17 БГ ДБ

    9 38 Отговор

    До коментар #12 от "Мдааааа":

    Управляващите до сега само за месеци успяха да организират диверсификация не само на празни думи, Оставят в хазната излишък над 1,5 милиарда и намалиха външния ни дълг с 2 милиарда. Вярно е , че цените спекулативно растат и инфлацията е висока. Но я се замислете на кого са обръчите фирми, които диктуват пазара? Не са ли на тоя дето "разпределя порциите" и еднокнижника?
  • 18 Лелее

    35 9 Отговор
    Явно и този си мисли,че една лъжа ,повторена много пъти,ще стане истина.Покупателната способност,покупателната способност на пенсиите каква е преди и сега.То и баба знае,когато инфлацията хвърчи до небесата,а нищо не се прави,да събира пари.Я да вземат да се разплатят със строителните фирми.Магестрала"Хемус" зарязана-ще треволяса и буреняса.Хората ,които пътуват ,гледат и се чудят ,защо нещо хубаво започнато,не се довършва.Ами на инат.Инхаус,минхаус ,ама се строеше.Сега....РЕГРЕС,във всяка една сфера.
  • 19 нннн

    35 8 Отговор
    ГЕРБ са дъното, а ПП - дупка на дъното.
  • 20 Някой

    39 6 Отговор
    Бруте, кой налага санкции на Русия? Кий отказа да плаща газта по условията на руснаците?
    Хайде, отговори на тези въроси, пък после говори предизборно.
    Дано никога повече не видите власт, некадърници и крадци!
  • 21 ГЕРБ=ДПС=ИТН=Възраждане

    10 42 Отговор
    Абсолютно прав е човека!!! В цялата над 1300 годишна история на България не е имало по-разрушително управление от гербавото! Само кражби и разсипия - бетонирано Черноморие, обезлюдена провинция, презастроени до малоумие градове, съсипани бизнеси и т.н. и т.н..

    Коментиран от #24, #28

  • 22 А ПП я Продължи

    30 8 Отговор
    Ходете си с мир! Защото масраФа от въоръжаване на неОнацистки режим, скъп газ, инфлация безумна, падане вето Македония, евро-още инфлация и спекулативно вдигане цени, чужди военни пазят България, го плащаме ние, а вие си взимате безотчетните, десет хилки заплата, шофьори, коли, самолети, лъскави частни болници и безплатни ток, вода, парно. Остана да приемете еврото, да гръМнете Козлодуй, да ни вкарате в пряк военен конфликт срещу Русия, Китай, Иран, и накрая да ни подарите на Турция, чрез "изкуствен етнически конфликт". От ваСали на СоРос какво да очакваме. МахаЙте се от България, нали сте умни и красиви, сбогом. 32 г. стигат!
  • 23 шогун

    8 48 Отговор
    Българите в България не оцениха постиженията на кабинета Петков . Въпреки огромните предизвикателства , невиждана световна инфлация и войната в Украйна , този кабинет се справи повече от добре. ПП имат гласовете на моето семейство . Успех !

    Коментиран от #27, #32

  • 24 ДБ = ПП = МАФИЯ

    34 7 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=ДПС=ИТН=Възраждане":

    ДБ = ПП = КРЪГА КАПИТАЛ = ПРОКОПИЕВ = МАФИЯ = НПО = АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ = САЩ = ЛЪЖИ = ВМЕНЯВАНЕ НА МАНИПУЛАЦИИ = ПРОПАГАНДА = ИЗЛЪГАН НАРОД = ПРОДАДЕНА БЪЛГАРИЯ!
  • 25 Борисов е виновен и за

    29 6 Отговор
    Китайската ракета паднала над Филипините! Също и за взривените складове на Гебрев! За парапета на Левчето! За пиците, за оръжията на Нинова, а да и за фалшивите документи на простото и още за куп неща, ама вие си ги знаете😂😂😂
  • 26 Я верно ли

    33 7 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Значи викаш ГЕРБ са създали ДПС навремето?След това Борисов и Доган са се целували на площада?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС
  • 27 Как да не сме

    34 7 Отговор

    До коментар #23 от "шогун":

    Оценихме! Управление чрез лъжи! Обслужване на задкулисие и чужди интереси! Медийна пропаганда на лъжи! Продадена България! Оценихме! Не сме имали по вредно за България мафиотска партия и правителство!
  • 28 Червен глист

    11 6 Отговор

    До коментар #21 от "ГЕРБ=ДПС=ИТН=Възраждане":

    Те турим да забавляваш Иранските шофьори на паркинго,бе П.е.н.д.е.л? Се видиш у пари...

    Коментиран от #30

  • 29 Браво !

    31 8 Отговор
    Сабрутев, избърши си очилцата и прогледни! Не ставаш!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ха,ха

    24 5 Отговор
    Ве.но ли бе!?Кой ми с.а в гащите. ГЕРБ го няма ,партията на провала управлява.
  • 32 А бе каУн червен

    24 5 Отговор

    До коментар #23 от "шогун":

    Как се справи добре,като навсякъде инфлацията е едноцифренна а тук двойна и тройна.Или и ти си от братовчедите ,любовниците ,назначени на сладки длъжности.

    Коментиран от #38

  • 33 Верно ли

    11 5 Отговор
    Даааа, ГРОБ ни докараха до там, а вие ни довършихте!
  • 34 Горски

    17 2 Отговор
    Гласувах за тези за да сваля ГЕРБ.- Този мой глас им беше за последно!
    Ебх-ти дилетантите еле път това недорасло момче Сабрутев... - Така се оср-ха с финансите, че леко ме избива на смях, когато тоя ми говори за сметки.
    То и няма как да бъда друга щото това недорасло момче е с диплома по Маркетинг. - Нерде финанси - нерде маркетинг. - Пълни шматки

    Коментиран от #37, #43

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 шогун

    4 16 Отговор

    До коментар #32 от "А бе каУн червен":

    Едноцифрената инфлация в еврозоната ще я умножите по 2 и ще ви се получи . То е същото като с лева . Понеже не искате евро , може не след дълго и по 3 да умножавате .Има вариант да минете към рубли/ Копейкин ще ви обясни процедурата, която със сигурност е много болезнена/. Тогава може би ще е около 45 пр. ПП са верният път , настоящето и бъдещето , дори и да не ви харесва на вас, които сте преждевремено остарели и опутинени.

    Коментиран от #39, #41

  • 39 Мечтите

    14 3 Отговор

    До коментар #38 от "шогун":

    Са безплатни. Няма лошо,човек да е мечтател.ПП може да е верния път ,когато дойдат грамотни хора да управляват. А не ,такива некадърници,като Кирчо ,Кокорчо и сие.
  • 40 Горски

    5 10 Отговор

    До коментар #37 от "ГЕРБ":

    Това не означава, че пак няма да гласувам за някой който да свали ГЕРБ и да вкара селянина от Банкя в затвора. - Твърдо съм убеден, че така трябва да стане.

    Коментиран от #42

  • 41 Грую

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "шогун":

    Дори и да умножа инфлацията в Евро зоната по две, пак има сериозно разминаване в цифрите.И то, не в наша полза.
  • 42 Селянина от

    8 5 Отговор

    До коментар #40 от "Горски":

    Банкя ще го видиш в затвора, когато цъфнат на баба ти налъмите.
  • 43 И като

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "Горски":

    Свали ГЕРБ сега по добре ли живееш!?
  • 44 петър

    9 2 Отговор
    Тази секретарка на шефа на НЕК да ми обяснява за енергитика е много нелепо меко казано. Все някой друг им е виновен - това са блюдолизци, които са били добре и при ГЕРБ и сега. И вместо малко да наведат главичка, те продължават да обясняват, че цъфтим, а за всички неоуспехи друг им е виновен. Хората са казали сит на гладен не вярва - те едва ли ще имат проблеми да си плащат парното или да пазаруват в магазина... ние да му мислим.
  • 45 Гост

    9 2 Отговор
    ....и вие вместо да ни извадите от нея ни (го) забихте още по-навътре...
  • 46 мда

    5 1 Отговор
    Къде са кокалите ба?

    Коментиран от #48

  • 47 Наблюдател

    7 4 Отговор
    Това е така, обаче техните схеми за кражби на ДПС и ГРОБ не могат да функционират и те започват да се изнервят и да лъжат, че промяна няма и вие сте като тях и по -добре те да се върнат и всичко да продължи както си е било
  • 48 Мне

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "мда":

    У чекмеджето на Чекмеджан ба.
  • 49 пунчо

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "гражданин":

    година и половина ги няма герб, а все те са ви в устите, герб крадяха ама и за нас имаше да живеем, тези крадат и не дават да ядем, да пътуваме и да почиваме, съвсем обедняхме с ПП
  • 50 ежко

    12 2 Отговор
    Сабрутев, на изборите ще се разбере кой за какво е виновен, кой е оцапал гащите и т.н:)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 .лудия

    5 1 Отговор
    Къде ги намирате тези тъпанари тези опропастиха държавата смешници
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове