Last news in Fakti

3 Август, 2022 12:20 4 869 23

Мъж, карал тротинетка, бере душа след катастрофа

  • пострадал-
  • тротинетка-
  • стара загора

Инцидентът е станал късно снощи на кръстовището на бул. "Цар Симеон Велики" и ул. "Генерал Иван Пашинов" в Стара Загора

Мъж, карал тротинетка, бере душа след катастрофа - 1

Мъж на 33 години е приет в болница, с опасност за живота, с травми на главата и тялото, след катастрофа, съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора, цитирани от БТА.

Инцидентът е станал късно снощи на кръстовището на бул. "Цар Симеон Велики" и ул. "Генерал Иван Пашинов".

По първоначална информация лек автомобил “Фолксваген”, управляван от 21-годишен мъж, е блъснал електрическата тротинетка, управлявана от пострадалия.

Извършените тестове на водача на автомобила за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корен

    27 4 Отговор
    Идеално!!!
  • 2 свидетел

    33 1 Отговор
    кой кого блъсна !?
  • 3 адаша

    60 1 Отговор
    А този с тротинетката тестван ли е?
  • 4 Ми как

    57 0 Отговор
    Няма да го блъснат изкачат изневиделица сигурно е нямал и светлоотразителна жил35етка да не говорим за каска.Нощно време те тези карат и не мислят въобще а може и да е бил и дрогиран и после шофьора виновен заради един мал.....ник.
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    37 1 Отговор
    Това е само началото ‼️‼️‼️
  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    38 1 Отговор
    Обикновената тротинетка си е ППС‼️
    Ел ттотинетла си е МПС ‼️

    Коментиран от #7

  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Тротинетка
    / изв/
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    33 2 Отговор
    Колко години трябва да минат за да ги забележат законотворците ‼️‼️‼️
  • 9 Хайл

    44 1 Отговор
    Теотинеткаджийте са за бой!Карат по улиците,м/у колите,в парковете летят м/у децата...Онзи ден на пробива при медицинска академия в София един ме изпревари ,а аз бях със 60!

    Коментиран от #10

  • 10 А защо

    12 16 Отговор

    До коментар #9 от "Хайл":

    си бил с 60? Ограничението е 50...! Начи и ти си за ощракване!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Алфа Сектант🤠

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "А защо":

    Там не е ли 30???
  • 12 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    21 0 Отговор

    До коментар #10 от "А защо":

    А защо питаш ! Ако беше с 50 , онзи безумник нямаше да го изпревари ли ‼️
  • 13 Емили - Даниел Йорданов Динко

    7 1 Отговор
    Трябвало да си смени първо пола като мен!
  • 14 КАТ

    13 1 Отговор
    Този е един от многото,които,ще го последват,заради пътното и непътното им поведение.
  • 15 Механик

    29 2 Отговор
    Мъж на 33 години, качил се на детска играчка е всичко друго, но не и мъж.
    Никой уважаваш себе си и държащ на тежестта си мъж, не би допуснал да се качи на 4-инчови колелца и да премигва със светодиодчета.
    Тротинетките са опасни и трябва да се карат само по алеи, специално изградени за целта. Поне така трябва да е, но не е.
    Джендър, залетял се с 50-60 км/ч по шосето изпълено с дупки е готов пациент на погребалните. Още повече, че докато се е залетял, той обикновенно нещо прави на телефона си, което го прави особено опасен и за другите участници в движението.
    И защо с туртунетката можеш да си джиткаш по пътната мрежа без да си дал изпит по Закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му? С какво той е по-различен от останалите?
    п.п.
    Същото важи и за велосипедистите. Всички движещи се по Републиканскта Пътна Мрежа и междужилищните пространства са участници в движението. А това движение е регулирано от ЗДП и Правилника за прилагането му.
    По вело-алеите и тротинетко-алеите, да карат както искат, но по пътя са длъжни да знаят закона!

    Коментиран от #17, #23

  • 16 Управлението на тротинетки

    14 0 Отговор
    По улиците където се движат автомобили е изключително опасно за всички участници в движението и особено за водача на тротинетката и е пълна безотговорност и трябва да се забрани
  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Напълно подкрепям ‼️Всички движещи се по Републиканската Пътна Мрежа трябва да имат необходим положен тест !
    Неслучайно за деца до 12г движението е по тротоарите, а за всички пешеходци има места за пресичане на пътното платно !
    Утре някой водач на модел Тесла може да реши , че и на него не са му нужни курс и СУМПС , както на всички електроскутери‼️

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Вие сте виновни!

    8 0 Отговор
    Голяма реклама им направихте на тези тротинетки, а сега ми пускате и такива новини!
  • 20 Съгласен съм

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Но в случая,става въпрос за огромен бизнес.Това се превърна в болест,в зараза! Кой ще тръгне срещу собствениците на тези двуколесни паразити? Тези- под наем хвърлиха пачки,за масова реклама .Иначе примери за безразсъдно каране- цял телефонен указател.Категорично,през промяна в ЗДП да се ЗАБРАНИ движението по пътното платно.Без изключения ,дали е под наем,или собствен.Защо фъндъка хвърли милиони за тези нескопосани велоалеи? Само там и с мощност до 30 км/ч.Нарушил- същите санкции ,каквито са за всеки правоспособен водач.За непълнолетни,а масово и малолетни(ежедневно ги виждаме) финасова санкция за родителите.Но не с двайсетачка,а да му излезе солено глезнята.Като го обръснат примерно с пет стотака,няма да дава десетачки ,да го глезоти.По този начин,самата държава,ще запази живота на младите.Я проверете, колко струва наема за час? А двуколки през метър на улици,плщади- навсякъде.Ето защо " горе" си затварят очите.В случая,защо проверяват само водача за алкохол и наркотици? Другия какъв е,недосегаем? Участник в ПТП- това е извода.Пълна проверка по закон.Сега водача ще отнесе плувката, а нищо чудно другия и да го съди.За телесни повреди.
  • 21 Да се трепят

    4 0 Отговор
    И чат-пат да закачат и тия от общината в Стара Загора. Заеха цял тротоар с велоалея, по която хвърчат велосипеди и тротинетки. Скоро ще има и ударени на тротоара пешеходци.Всеки ден минавам по тази отсечка и няколко пъти на косъм се разминавам от удар в гръб. Вече развих страхова невроза и на всеки 2 метра се озъртам. Малоумщина на високо ниво и никой не пита на какво основание са нарушени редица закони.
  • 22 ОБЕКТИВНИЯ

    3 0 Отговор
    Дано се оправи човека с ТРОТИНЕТКАТА, но докато не ги забранят за движение по улиците ще е така! Явно и момчето с автомобила не е виновно ама то ще го отнесе!
  • 23 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Механик":

    Човека лично го познавам, "Джендър" си ти, а за мъж да не говорим, щом си позволяваш по този начин да пишеш за някой който не познавам. Пълен глупак си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове