7 Август, 2022 12:21 1 320 45

Сачева: Протестите за неподдържани пътища и пътните инциденти ще продължат

  • деница сачева-
  • герб-
  • руски газ

Тя отказа да съществува модел “ГЕРБ-ДПС”

Сачева: Протестите за неподдържани пътища и пътните инциденти ще продължат - 1
Кадър Нова тв

Протестите за неподдържани пътища и пътните инциденти ще продължат. Това заяви Деница Сачева от ГЕРБ в студиото на “Събуди се” по Нова тв. “Провал на предишното правителство е да намери начин да направи, така че фирмите да получат индексация за разходите , които имат и да не спират договорите” смята Сачева.

“По време на ГЕРБ пътищата бяха поддържани и това беше един от основните ни приоритети”, допълни тя и попита, защо “безопасността на пътя на българските граждани е изпаднала като приоритет от кабинета “Петков”.

Тя отказа да даде оценка на служебния кабинет “Донев”, но начерта какви трябва да бъдат техните приоритети. Като такива тя постави предстоящите парламентарни избори и ситуацията с газа. “На първо място трябва да бъде организацията на честни и прозрачни избори. На второ място трябва да е осигуряването на газ”, каза Деница Сачева.

Според нея експертите в служебното правителство трябва да осигурят 100-процентова диверсификация като гарантират сигурност на доставките, но и пълна независимост на България. “Независимо от това, че “Газпром” дава добри цени и досега е бил партньор на България, все пак това е компанията, която Путин използва за упражняване на външна политика. Това е недопустимо!”, категорична бе тя. “Идеалният вариант” би бил да има едно решение на общоевропейско ниво. “Но на този етап България трябва да направи така, че да гарантира доставките си на газ в дългосрочен период”, поясни Сачева.

“За мен остава изненада това, което правят бившите управляващи. От една страна приемат БСП за коалиционен партньор, а те са тези, които призовават за завръщане към “Газпром. От друга страна протестират срещу президента, който те самите избраха. Тук се вижда едно политическо двуличие”, каза още бившият социален министър.

Тя отказа да съществува модел “ГЕРБ-ДПС”. “Няма как да се дефинира такъв модел”, категорична бе тя, но поясни какво е моделът “ГЕРБ”. “Ако говорим за модел ГЕРБ то нека споменем, че през последните 4 години управление на ГЕРБ, доходите на българските граждани се вдигнаха с 50% при 10 % инфлация, бяха увеличени разходите за образование с повече от 2 млрд. лева, по време на COVID кризата над 300 хил. рабoтни места бяха запазени, а днес заради цените на газа 250 хил. работни места са заплашени - това е моделът “ГЕРБ””, обясни тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    46 6 Отговор
    Бригадите помаци на Бойко нищо не направиха по пътищата.
  • 2 Не си

    38 4 Отговор
    фактор , скорпионке ! Спри се и не досаждай !
  • 3 Бою хаитянина

    42 5 Отговор
    Аз не виждам разлика от поддържани и неподдържани пътища от фирмите на Боко тиква и Сечевъ.
  • 4 Те пътищата са ваши!

    34 2 Отговор
    Ама сега липсва твърдата ви ръка да покрива всички бели сътворени от инжинееееееерите Ви!
  • 5 плюс минус

    43 3 Отговор
    От Русе:
    Защо за 12 години не направихте магистралата Русе - Велико Търново?
    Пари имаше, но имаше и много кражби по ваше време.
    Милиони, милиарди потънаха в небитието.
    Сега викате: кой ми с-а в гащите?
  • 6 въпрос

    40 3 Отговор
    кога престъпна партия гроб ще бъде забранена,за да не мърси България?
  • 7 Смях

    32 2 Отговор
    Да бе, ясни сте. То нали същите тия протестиращи са на ваша издръжка от години.

    Тая специално е най-отвратителната. Обеща 200 лв на асистентите за лична помощ преди Коледа и след нова година дадоха само 40 лв по тяхно време. Нямало пари. За 2 седмици изчезнаха в някое нощно шкафче.
  • 8 Буци

    24 3 Отговор
    Боко каза, че когато довърши Хемус ще се отегли от властта и затова не бърза.
  • 9 Пич

    12 14 Отговор
    Протестите може да продължат , но Бойко си направи харакири !!! Когато се присъедини към групата на Кирчовцте , и заедно с тях врякаше да въоръжаваме Украйна , и да предадем Македония , всъщност се присъедини към тези , които са готови на всичко , за да управляват !!! Затова процентите ви замръзнаха !!!

    Коментиран от #13

  • 10 12340

    15 2 Отговор
    Крави пият вода от Боювият
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Най-важният приоритет е:

    23 4 Отговор
    Да останат машините, да няма хартиени бюлетини, и най-важното всички българи да гласуват, този път всички за да може партията хидроинжинееера да падне на минимум проценти! Защото както всички знаем, тяхната армия дето не знае бъкел български, под строй ще гласува! Гласуваме ли всички, Тея ще останат без пари(защото много пари ще дадат на армията) и за нула бройки от Росенец ще заминат за село Лозенец! Така че на тези избори гласувайте всички!

    Коментиран от #18

  • 13 Млък ве

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Пич":

    Българина не го интересува ни оръжието за Украйна, ни Македония. Интересува го да може да си плати сметките и да живее нормално. Тия опорки на Трифонов и БКП си ги говорете на безмозъчните, които ще слушат.

    Коментиран от #31

  • 14 похотливеца

    18 1 Отговор
    Повръща ми се като я видя Тази.
  • 15 Пешо

    14 1 Отговор
    Горката.Загрижела се сега.А потрошените пенсионери от падналия бус от моста .Пое ли тя или Борисоф вината Въобще има ли виновни бе другари комунисти от ГРАБ.Ама да поемеш означава да сте в затвора досега Не само на приказки
  • 16 Наденица Сачева

    16 1 Отговор
    Ами те пътищата си бяха неподдържани и преди пет и преди десет години, сега просто няма да получат кинти за неподдържани на пътища.
  • 17 2 октомври

    14 1 Отговор
    И изчезвате с 200
  • 18 Ще гласуваме

    2 25 Отговор

    До коментар #12 от "Най-важният приоритет е:":

    Всички за ГЕРБ!!!
  • 19 2 октомври

    14 2 Отговор
    ГЕРБ умря. Бойко в затвора
  • 20 Без ГЕРБ

    9 1 Отговор
    Не знам защо тиквоний Банкянски ви приюти в ГЕРБ след като ти ,артистчето Тома ,мадам Сю го плюхте и храчихте когато бяхте от друга партия . Затова хората не ви вярват вие сте двуличници ,интерисчии предатели НЕ СТРУВАТЕ
  • 21 киоес

    15 1 Отговор
    Ето го острието на ГЕПИ. Тази калинка е била продавачка в хоремаг край Добрич, преди да я открият за голямата политика. А образованието и е надуване на тромпета на началник, завършено в ПУЦ в Албена, което и е напълно достатъчно да стане министър, и вместо да се скрие от срам за това което е причинила на българите, да продължава да ни дава акъл и да ни учи на морал. Та точно този дзвер, няма нужда да ми обяснява кой крадец е по голям. Простия пожарникар, 12 г. граби българите, така че и да искат тези от подмяната са само като стажанти пред разбойниците от ГЕПИ. Общото е че всички искат да крадат от българите под одобрението на мустафата. Няма да стигнат затворите, толкова сте много предателите.
  • 22 Агата Кристи

    14 1 Отговор
    "Споице",
    Великото некачествинно "правене" на пътища и магистрали с цената на "всяка цена" е огромна ваша заслуга.
    И се получава ремонт на ремонтите на ремонта, И ТО ПАК НЕКАДЪРНО.
    Погледнете репортажите - "строителите" - от черен по черен, от не разбиращи, по не разбиращи.
    Печели - НАЙ-ЕФТИНИЯ проект и после АНЕКСИ - докото не стане ЗЛАТЕН, с качество - БЪЛГАРСКО.
  • 23 ха ха

    8 1 Отговор
    Тя отказа да съществува модел “ГЕРБ-ДПС”. “Няма как да се дефинира такъв модел”, / митницата на капитан андрево ? и ощееее 10 000 подобни далавери
  • 24 Гост

    10 1 Отговор
    Хахахаха егати наглата лелка… малей грам срам да няма ..
  • 25 позеленял

    6 1 Отговор
    я да каже за справедливостта на менда ? и доходите на българите
  • 26 видя се

    11 1 Отговор
    По времето на ГЕРБ загинаха хиляди заради некадърността и кражбите !!!
  • 27 Росин

    12 1 Отговор
    Ще има жертви по пътищата,щото вие гербаждийски крадци,откраднахте парите,затова сме на този хал
  • 28 Бригадир

    8 1 Отговор
    Другарке, пътищата са така от 12 годишното ви управление. Тези са от 6 месеца на власт ако не знаеш. Лошо е, че цялата администрация вкл. и АПИ са само от ГЕРБ и спъват всичко. Трябва закон, който да не връща на поста махнат министър или ръководител на нещо за неправене на нищо. Да ама съдът и прокуратурата ги връщат, пак вашите хора.
  • 29 Селянина

    8 1 Отговор
    НА тази Тетка и трябва една мотика да се раздвижи малко. Какво ли не правят някои, само да не работят! Лъжата за нищо я нямат.
  • 30 Кобе

    9 1 Отговор
    Махнете тази Бокоджийска крава. Ние дето четем това нито сме Гербаджийски кметове, нито сме техните авери че да крадем с тях.
    Сакчева пиши си глупостите във вестника за Гербаджийски кметове.
    Ние искаме да се махаш краво!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сачева

    8 1 Отговор
    Не мисли че хората не помнят как грабехте чрез ремонти на пътищата. Ама какъвто ви вожда такива сте и вие попоите лъжички от герб как не ви е срам, пфу
  • 33 Нели вие ги организирате

    7 1 Отговор
    Престъпници нагли не ви стигна да кралете
  • 34 ГРОБ И ДПС ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ!!

    6 1 Отговор
    Още искат крадците нагли
  • 35 Ламбо

    7 1 Отговор
    Протести на "бизнесмени" срещу държавата , такова животно има само в България.
  • 36 Пустиняка

    8 1 Отговор
    "Протестите за неподдържани пътища и пътните инциденти ще продължат" наредиха от ГЕРБ
  • 37 ДАНЮ ПАРЧЕТО

    4 1 Отговор
    САЧ ДА МРЕШ ВЕЧЕ А ,ВРЕМЕ ТИ Е
  • 38 мой

    6 1 Отговор
    Нормално, 12 години само ги кърпите или ги строите зле и сега стана тежко.
  • 39 мок

    5 1 Отговор
    Ако не тикнете крадливото селянчр от Банкя в затвора, хлебарките му, като Сачева, ще продължават да изпълняват от каналите.
  • 40 Мнение

    4 1 Отговор
    Еми те нали са ваши хора
  • 41 Тома

    6 1 Отговор
    Сачева и бичето навремето щяха да вкарват боко тиквата в затвора и после видяхме че те чисто голи ще застанат пред кмета на Симитли да спасят бойчето.Те искат да го отнесат защото е много гуд
  • 42 Теодоро

    2 1 Отговор
    ДОЛУ герберастката КЛИКА СЪД ЗАТВОР...
  • 43 Само с ДПС

    1 0 Отговор
    Гроб може да направи коалиция
  • 44 123

    1 0 Отговор
    змията сачева е за затвора а не в студиата
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове