Last news in Fakti

8 Август, 2022 21:53 6 214 25

Тежка катастрофа в София, има ранени

  • катастрофа-
  • цариградско шосе-
  • софия

Движението в района на пътния инцидент беше затруднено

Тежка катастрофа в София, има ранени - 1

Тежък пътен инцидент в столицата в час пик. Двама души са с опасност за живота, след като катастрофирали на "Цариградско шосе". Автомобилът им се е ударил челно в осветителен стълб и е със смазана предна броня.

Инцидентът е станал минути след 19 часа тази вечер на метри от спирката на градския транспорт пред бившия хотел "Плиска". На място са пристигнали полиция, пожарна, както и три линейки. По информация на Спешна помощ мъжът на 45 и пътувалата с него 29-годишна жена са били в тежко състояние с множество наранявания. Настанени са в реанимацията на болница "Св. Анна".

Мъжът е с тежки фрактури на крайниците, а жената - с гръдно-коремна травма. По информация на NOVA през 2019-а година водачът е хванат да шофира след употреба на наркотици, поради което книжката му е била отнета за 6 месеца. Предстои и на двамата да се вземат кръвни проби.

Сред възможните версии за катастрофата е шофиране с несъобразена скорост в бус лентата. Движението в района на пътния инцидент беше затруднено и се стигна до сериозни задръствания.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хуманоид БГ

    69 1 Отговор
    Тая дрога да не се продава по сергиите да всеки е друсан и фиркан ?
  • 2 Зззз

    55 0 Отговор
    Наркоман с кифла.! Добре ,че не е пребил хора на спирката.
  • 3 Онзи

    31 8 Отговор
    Рошкофfff,
    Нали остави всичко "перфектно" след себе си в СИСТЕМАТА ???
  • 4 Украинец

    15 1 Отговор
    Запишете ги към нас,поне да ви догоним по загубени хора.
  • 5 Сали кафеджията

    27 2 Отговор
    В закона да се включи член : Забраняват се свирки на шофьора по време.на движение!!

    Коментиран от #6

  • 6 Гошо

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сали кафеджията":

    Глоба за извършителя - 1000в. Глоба за получателя - 2000 лв. !!!
  • 7 факт

    45 0 Отговор
    Работата на разследващите в такива случаи се ограничава до това бил е водачът под въздействието на алкохол и/или наротични вещества и спазил ли е правилата за движение по пътищата. Никога, ама никога не стои въпросът - ако водачът е дрогиран, откъде се е снабдил с дрога, която не се продава по магазините и аптеките? Липсва каквото и да било желание да се изкорени проблема, да се открият дилърите и да се отстранят от обществото. Това нежелание може да се обясни само с това, че наркодилърите работят за хора на много високо ниво в държавата, друго обяснение не може да има.

    Коментиран от #10, #12, #24

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ЧУЙ ЧУЙ

    7 0 Отговор
    ..с нормално каране и до цариград се стига..

    Коментиран от #11

  • 10 И още има

    22 0 Отговор

    До коментар #7 от "факт":

    Има и още по-дълго решение на проблема - превенцията. Да не се стига въобще младият човек да иска да вземе, да си купи, да се дрогира. Да липсват психологически, социални предпоставки да бъде зарибен. Тоест да има странични стимули, които да бъдат по-мощни, и дрогата за него да бъде боклук в прекият и преносен смисъл.
    Има няколко начина да се постигне това.
  • 11 по принцип да

    21 0 Отговор

    До коментар #9 от "ЧУЙ ЧУЙ":

    Стига насреща ти да не се движи надрусано и пияно л..но. Всичко в България е въпрос на късмет, тук се оцелява на късмет. Затова е важно да изискваме полиция, прокуратура и съд да си вършат работата добросъвестно и да работят не само по разкриване на престъпленията, а и по тяхната превенция. Важно е, защото всички сме на пътя, и децата ни са на пътя.
  • 12 Чудничко

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "факт":

    Точно! Ако някой е получил инфаркт, блъснал е друт, или се е блъснал в стълб/ спирка – жална му майка, ако оцелее. Ако някой е на " друсан кебап"– получил е " хранително отравяне", но нито той е виновен, нито " заведението". Защо ли се сещам за Параграф 22???
  • 13 Миро129

    11 0 Отговор
    Nº7 Събуди се!
    Иначе някои хора изглеждат много хрисими и красиви, а душицата са терористи. Това МВР го знае обаче си затваря очите защото пълнят джобчетата на колеги и колежките и им усигоряват бачкане и практика и по край това и други облаги. Тези от МВР не ги мислите за улави те много добре знаят играта, защо са там и какво са искали и искат.

    Коментиран от #15

  • 14 Баце

    11 3 Отговор
    Като цяло за всичко е виновен лично ВВП. Мммда. Ако некой не верва да пита Про100киро, Бойкикиев или неговия Иво, Малтин Димитлов и като последна инстанция иво инджев и Мони Паси.

    Коментиран от #19

  • 15 сигурно

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "Миро129":

    И ще са доволни от ситуацията докато някое дрогирано същество не нацели автомобила им с 200, или не размаже децата им на тротоара. А тогава вече ще е късно за вразумяване, както и за покаяние, защото е глупаво да си мислиш, че това не се отнася до теб и че никога няма да си платиш сметката, при положение, че тя е неизбежна.
  • 16 А стига де

    11 0 Отговор
    Автомобилът им се е ударил челно в осветителен стълб и е със смазана предна броня. Аз като гледам не е само бронята.
  • 17 Дано стълба

    15 1 Отговор
    се оправи бързо...
  • 18 днес

    14 0 Отговор
    шофиране с несъобразена скорост в бус лентата.????????
    А защо си мисля, че в тази бус лента е забранено за леки коли....
  • 19 Верно

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Баце":

    е виновен Владимир Владимирович.. ако ще 5торна Мелектронна експертиза да направят, той е!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гот Шнел Герихт

    7 0 Отговор
    Това вече е ефективно правосъдие за шофиране под въздействието на наркотици
  • 24 Aнние

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "факт":

    И кой ще проверява тези факти?
  • 25 Тези с автомобилите

    1 0 Отговор
    не разбраха че ламарината не ги пази достатъчно. Това са едни донори.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове