10 Август, 2022 16:21 1 961 23

Семерджиев е бил сам в колата по време на катастрофата

  • георги семерджиев-
  • булевард черни връх-
  • катастрофа

Това става ясно от прегледаните видеоматериали

Семерджиев е бил сам в колата по време на катастрофата - 1
Снимка: БГНЕС

До момента не се потвърждава версията, че по време на катастрофата, при която загинаха две млади жени на булевард "Черни връх", в колата на обвиняемия Георги Семерджиев е имало друг човек. Това става ясно от прегледаните видеоматериали, съобщи бТВ.

За окончателното решение следователите са назначили автотехническа и видеотехническа експертизи.

От тях все още няма резултат.

В годината, в която е придобил шофьорска книжка, Семерджиев е направил три нарушения на пътя.

Досега от иззетите видеозаписи става ясно, че по време на катастрофата в джипа е бил само Георги Семерджиев. Има и заснети две жени, които са огледали мястото, но на този етап тяхната самоличност не е изяснена, допълни прокурор Десислава Петрова.

Не е възможно да се направи лицево разпознаване, защото катастрофата е станала по тъмно.

„При прегледа на тези видеозаписи се вижда как лице от мъжки пол напуска автомобила и се отдалечава от мястото на произшествието 17 секунди след настъпване на удара. Както казах, на тези кадри е назначена експертиза, тя ще даде и технически детайли във връзка с тях, очакваме нейното заключение“, заяви прокурор Десислава Петрова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом

    26 0 Отговор
    така трябва ?!

    Коментиран от #2

  • 2 хъхъ

    44 1 Отговор

    До коментар #1 от "Щом":

    Операция по спасяване на кифлата Симонка - ценен кадър на МВР.
  • 3 Един

    31 0 Отговор
    куршум по тиквата му ще е малко.
  • 4 Темидец

    32 0 Отговор
    Осъдете и заключете наркомана и не ни занимавайте повече с тоя.

    Коментиран от #16

  • 5 Цвятко

    32 1 Отговор
    Айде пак си спасиха техните хора. Полицаи и полцайки замесени в търговия с наркотици и покровителство на престъпници. Ама Гешев си паз инеговите хора и всичко е точно. Пак изпраха престъпниците. Сега ще кажат, че Семерджив бил отвлечен от неизвестен човек който го бил надрусал и нищо не е виновен и готово.
    Всяко чудо за три дни.

    Коментиран от #6, #21

  • 6 така се прави

    30 1 Отговор

    До коментар #5 от "Цвятко":

    Много ясно, че ще ги спасят. Тези "обикновени" полицаи не действат без знанието и инструкциите на началството. По веригата се стига до най-високо ниво.
  • 7 Лаврентий Берия

    20 2 Отговор
    С времето ще стане ясно, че такъв Булевард има. Неусетно, ще се изясни, че "лицето от мъжки пол" най вероятно е Капитан Америка. Също така, след около двеста различни и много необходими експертизи, ще стане съвсем ясно, че са загинали две млади жени. Тоя върви по пътя на убиеца на Милен Цветков. А това което се случва в България е гротеска. Бог да даде сили на семействата. Но съм сигурен, че чавешко същество трудно би издържало да не пръсне черепа на тоя човекоподобен, защото справедливост едва ли ще има.
  • 8 Директора

    30 0 Отговор
    След всички безброй експертизи, ще се окаже, че той изобщо не е бил в БГ по време на катастрофата и ще трябва да му се плати обезщетение и да му се купи чисто нов още по-мощен джип.
  • 9 Деница с дебелата гъ.....ца

    22 1 Отговор
    Не ни занимавайте с тоя наркоман, замитане на следи. Въведете смъртното наказание иначе няма оправия! Карал бил малко яростно!?!
  • 10 Семерджиев и той не е бил в колата

    26 0 Отговор
    Някакво НЛО е предизвикало инцидента. След време държавата ще плати 100 000 евро обезщетение на Семерджиев за причинени имуществени и неимуществени вреди. Докато държавата не създаде съдебен инспекторат, членовете на който да получават по 50 000 лева заплата на месец и не започнат да разследват ченгета, прокурори и съдии, оправия няма да има. Трябва да ги подгонят с тежки глоби за умишлено събиране на негодни доказателства, прокурорски и съдебни чадъри.
  • 11 Агата Кристи

    6 0 Отговор
    Снимката от кога е ?
    Като се увеличи, се вижда, че е гримиросван ...

    Коментиран от #22

  • 12 Канес у Биги/Княз от Бога/ Крум

    14 0 Отговор
    погледнал към пленените от него авари и ги запитал: “От какво мислите, че погина вашият предводител и целият ви народ?” Те отговорили: “Понеже взаимните клевети се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още понеже насилниците и крадците станаха съобщници на съдиите; също така и от пиянството. Освен това и от подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел.”

    Коментиран от #13

  • 13 Така предават разговора

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Канес у Биги/Княз от Бога/ Крум":

    на Крум византийските летописци, а ето какво направил той след това: “Като чул думите им, обърнал се към всички българи и им заповядал да спазват следните закони: Ако някой обвини някого, да не бъде слушан преди да бъде вързан и разпитан. И ако се окаже, че той клевети и лъже да бъде убит. Не се позволява да се дава храна на онзи, който краде. Или ако някой се осмели да направи това, имотите му да бъдат отнети. Заповядал също да се строшават краката на крадците и да се изкоренят всички лозя. На всеки който проси, да не се дава малко, но да бъде достатъчно задоволен, за да си създаде имот и да не изпадне пак в нужда.”

    Тези разпоредби Крум направил, за да може всеки българин да живее не от измама и клевета, нито от кражба или просия, а единствено от своя труд. А също, за да не могат по-слабите хора да разсипват своя живот и имот чрез пиянство, както направили някога аварите. Чрез всичко това Крум укрепил българското царство и показал на българите по какъв начин трябва да ръководят себе си, за да бъдат винаги силни и богати. “
  • 14 9999

    13 0 Отговор
    С една дума,язък за погубените млади животи!Възмездие няма да има.Както си отиде мърцина и Милен Цветков!
  • 15 Алея на славата

    15 0 Отговор
    Направо е като холивудски филм в София?Кола на две строшена,две убити жени,наркотици,няколко продажни полицаи помагат на наркотърговец при когото са на заплати,прокурори,татуировки,врътки.......само Стивън Сегал го няма
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Механик

    8 0 Отговор
    Амдааа! Съвсем сам е бил в колата, много ясно. Даже не е карал. Колата самоволно е потеглила и е дала мръсна газ.
    Милиционерката Симонка, не само не е била в колата, ами дори не се е била родила по това време. Амдааа!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Темида го пази

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Агата Кристи":

    Не, не смеят дори с пръст да го пипнат полицаите, така им е наредено, а това по лицето му са татуировки - кръст, аз съм генгста и другото не се чете....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове