Last news in Fakti

11 Август, 2022 10:50 6 095 23

Кола се вряза в бензиностанция, загина жена

  • загинала-
  • жена-
  • бензиностанция-
  • с. труд

70-годишният шофьор е настанен в болница с 24-часова полицейска мярка за задържане

Кола се вряза в бензиностанция, загина жена - 1
Снимка: Марица

Жена е загинала при жестоко меле на главния път Пловдив-Карлово. Инцидентът е станал на входа на с. Труд, откъм Карлово, съобщи "Марица".

Лек автомобил „Пежо” преминал през лентата за насрещно движение и се блъснал в бетонен фундамент на ценова табела на бензиностанция. Сигналът за катастрофата е получен около 17.20 ч. вчера. Пристигнал лекарски екип констатирал смъртта на 71-годишна пътничка в колата.

70-годишният шофьор е настанен в болница с 24-часова полицейска мярка за задържане.

Алкохолната му проба е отрицателна, взета е кръв за химически анализ. Причините и обстоятелствата, довели до катастрофата, се разследват в РУ-Труд. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Годините

    33 5 Отговор
    са причината, нищо друго. Всички ще остареем и аз на мнение, че над определена възраст някой неща, като шофирането, трябва да се избягват. Такъв е живота. Да, има много пичове, които и на 80 са с добра двигателна култура и са в час, но в масовия случай не е така.

    Коментиран от #2, #5, #6, #9, #17, #18

  • 2 Про100 100

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Годините":

    Като цял живот не можеш, на 70 е доста късно да се научиш. Просто късмет. Иначе много як бетон. Харесва ми.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 лекувам наркозависимост

    1 12 Отговор
    надрусан е бил ,тест за наркотици що не е направен.... обаждайте се бе хора лекувам ги такива

    Коментиран от #7

  • 5 Охо-бохо

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Годините":

    Годините не са изравняващ фактор! След 70 трябва да се минава през комисия за потвърждаване пригодност за шофиране. Най вече от лекари и психиатри. Всяка година или през две, има специалисти ще се произнесат. Автоматично не е редно да се забраняват човешки права!

    Коментиран от #11

  • 6 ПРОСТО КИРО И КОКОРА НИ УНИЩОЖАВАТ

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Годините":

    ЕХА А ЕС ИСКА ДА РАБОТИМ ДО 75 ГОДИНИ. ТОГАВА ШОФЬОР НА АВТОБУС НА 72 ИЛИ ЖП МАШИНИСТ НА 73 ИЛИ ЛЕТЕЦ НА САМОЛЕТ НА 70. КАК СИ ГИ ПРЕДСТАВЯТЕ ТИЯ НЕЩА??? ЯВНО НА ВОЛАНА Е ПОЛУЧИЛ СЪРДЕЧНА КРИЗА В ТАЗИ ГОРЕЩИНА. АКО Е ПОЛУЧИЛ ПРИСТЪП НА АРИТМИЯ???? ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДАТ И НАМАЛЯТ ГОДИНИТЕ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ!!!
  • 7 НЕКОЙ Е ЗА КАРЛУКОВО!!!

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "лекувам наркозависимост":

    АЗ ЛЕКУВАМ ЛУДИ КАТО ТЕБ.
  • 8 Име

    9 3 Отговор
    Преди колко време се е ваксал дедото?

    Коментиран от #10

  • 9 Лаврентий Берия

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Годините":

    Ако съдим по 20 годишния тaлибан с "Поршето" който сутринта помля спряла на отбивка кола, като замалко не причини смърт - прав си, годините не са фактор. Разбира се, на горепосочения 20 годишен талибан не му е сефте - вече е помлял и един Мерцедес. Та.. ако така ще мерим, дядото ли е по опасен или разлигавения от тати 20 годишен н.ерез който смята, че като звънне на тати и всичко е наред?

    Коментиран от #12

  • 10 Лаврентий Берия

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Име":

    Не го "мисли"! При теб щетите отдавна са по големи. Готов съм да се обзаложа, че и симпатизираш на Путин, нали?
  • 11 Про100 100

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Охо-бохо":

    Така е, но контрола е занижен и много некадърници пак ще минат. Защото редовно ми се появяват някакви пенсии от път без предимство да ми се включат и да карат с 40! Защо в Германия и Австрия не карат така? 🤔

    Коментиран от #20

  • 12 Про100 100

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Лаврентий Берия":

    Тия са живи временно. Особено тия с бмветата....

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Лаврентий Берия

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Про100 100":

    Вярно е, но също така е вярно и това, че всички сме живи само "временно"! А посочените талибани - били с БМВ-та, Порше-та или друго - вземат за съжаление невинни жертви. Да вземе за пример двете деца на бул.Черни връх? Татуирания човекоподобен ще бъде ли наказан - как мислиш? Самия му поглед показва, че не изпитва грам вина! Този тип "водачи" ги лекува само куршум, повярвай!
  • 14 Баща ти

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Про100 100":

    Тия пък с Дачиите са умрели още с раждането

    Коментиран от #15

  • 15 ВЕРНО Е ВЕРНО Е

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Баща ти":

    ...само като ВИДИШ в КАКВА „ шофьорска поза ”КАРАТ...особенно ..жълтите дачий😱ОТ личен опит ЕДНА година😀😀😀
  • 16 ОСМАНАГИЧ

    0 2 Отговор
    Дъртийо се е загледал в в табелата с цените за горивата,😲видял че има промоция и решил да зареди,но късно😱.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хехе

    3 1 Отговор
    Пази боже наистина трябва да има пределна възраст за шофиране. Работих шофьор в Пътнически превози Сливен незнаете какъв хаос беззаконие е там. Има шофьори на 72,70 години ама са приятели на управителя. Началник гараж е 78 годишен и още е там. Началника на въжена линия и той е 70 годишен ама как се изпуска заплата. Младите шофьори на пръсти да ги броиш вземат минималната. Има млади инженери ама работници ,там е пълно беззаконие. Недай боже Има една проверка от вън а не от Сливен ще се разкрият големи далавери.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гуру

    2 0 Отговор
    Не виждам проблем хора на 70 и повече да шофират ако са физически годни. Има и 20 годишни, които не са физически годни. Това не е до възраст а конкретен човек. Аз не искам като стана на 70 да ми се налага да ходя пеша до супера. Когато хората не се чувстват годни се самоограничават - никой не иска да пукне зад волана или в дървото. Това са инциденти.
  • 22 Трътлю

    0 2 Отговор
    Много коли станаха, всяко Гочи се обзаведе с изхвърлен от Европа смърдялник. Ще се блъскат смърдялниците пак ще се блъскат, щъкат навсякъде, бръмчат смърдят. Да се начукат всичките
  • 23 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Такава нелепа маневра е направена от водача само по болестна причина. Не вярвам по този начин да е искал да намали цените на горивата, като се хакне през лентата за насрещното двежение във бетонната основа на ценовата табела.
    Като не е блъснал насрещно движещо се МПС, като не е подпалил бензинаджийницата.......пак добре
    Жалко за жената. Бог да я прости !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове