Last news in Fakti

16 Септември, 2022 18:07 6 647 117

Асен Василев обеща на Бойко Борисов престой в килия за повече от 24 часа

  • асен василев-
  • бойко борисов-
  • килия-
  • повече от 24 часа

Какво става, ако ни спрат газа? Спряха ни го. Имахме подготовка. Не допуснахме да се прекъсне газоподаването. Цените останаха горе-долу същите, каза съпредседателят на ПП  

Асен Василев обеща на Бойко Борисов престой в килия за повече от 24 часа  - 1
Снимка: ПП

Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията за 24 часа, живот и здраве, когато продължим да управляваме заедно, ще си довършим работата. Това заяви от Сандански съпредседателят на “Продължаваме промяната” Асен Василев.

“Надяваме се повдигнатите обвинения най-накрая да бъдат разследвани и да стигнат до съд. Чуваме, че съдът не се е произнесъл. Съдът няма как да се произнесе, ако нещо не е разследвано напълни и не е влязло в съд. ГЕРБ обичат да се хвалят, че всичко било незаконно. Има свидетел в лицето на Черепа, който показа всичките си банкови извлечения как е вземал пари от банката. Има свидетел в лицето на неговия шофьор. Има свидетел в лицето на секретарката в Министерство на финансите как този човек е бил допускан, без да бъде записван в книгата за посетители. Има свидетел, който казва, че г-н Божков е влизал с пури и евра и е излизал без тях от кабинета на финансовия министър (бел. ред. Тогава Владислав Горанов). Всичко това го има в 400 страници документи със свидетелските показания, с докладите на АДФИ, която казва, че с действие и бездействие Комисията по хазарта и Министерство на финансите са позволили да се нанесе щета на бюджета от почти 500 милиона лева”, допълни той, цитиран от novini.bg.
Василев припомни, че тези данни са стигнали до Прокуратурата, но разследване е било отказано. “Казаха, че няма данни за престъпление и че няма данни да започне разследване. Това е, срещу което сме изправени и което трябва заедно да променим - една окопана, завладяна държава с един октопод, който е пуснал пипала от най-високо, до всеки град и село, до всяка къща. Започнахме малко по-малко, с може би прекалено недостатъчно твърди стъпки в тази посока. В последния ден на парламента успяхме все пак да прокараме да мине за Европейската прокуратура да има собствена сграда и собствена регистратура. Вече има една осъдителна присъда на Европейската прокуратура. Тя вече е независима от Българската прокуратура. Сигурен съм, че тези 120-130 преписки за най-разнообразни кражби и злоупотреби с европейски средства тази година и догодина ще започнат да влизат в съда и ще започнат да бъдат осъждани хора”, увери той.

Асен Василев припомни, че управлението на “Продължаваме промяната” стартира в труден момент, когато още коронавирусът активно върлуваше в България. “Овладяхме го и не затворихме държавата. Разболях се точно в момента, в който правихме бюджета. Направихме бюджет. В деня, в който бюджетът беше приет, след като ГЕРБ три дни губиха времето на парламента и се опитваха да го бламират на второ четене, започна войната в Украйна. Оттам нататък при мен дойде планирането за най-лошите сценарии. Какво става, ако ни спрат газа? Спряха ни го. Имахме подготовка. Не допуснахме да се прекъсне газоподаването. Цените останаха горе-долу същите. Какво става, ако се затвори Босфора? Слава Богу, само за 24 часа се затвори корабоплаването в Босфора, когато намериха плаваща мина там. Какво става, ако се сложи ембарго или ако Русия спре да изпраща петрол? Договорихме изключение от ембаргото, което беше много тежка битка. От 1 декември ще продължаваме да получаваме петрол, ако е по-евтин. Ако не е по-евтин, ще се докара от другаде. Какво става, ако се случи нов Чернобил? Един път снаряд удари оградата на “Запорожие”, втори път снаряд удари административната сграда на “Запорожие”, трети път се спря подаването на електроенергия към “Чернобил”, към охлаждането на отработеното гориво и се включиха генераторите. На “Запорожие” също се включиха генераторите. Ако слушате ГЕРБ, всичко в държавата е било цветя и рози. На хартия всичко е прекрасно. Като започнахме да проверяваме Държавния резерв, се оказа, че даже нямаме йодни хапчета за населението. Да не говорим за всичко друго, което трябва да го има в Резерва. На хартия има всичко, реално - няма нищо. На хартия имаме и АМ “Тракия”, посочи съпредседателят на “Продължаваме промяната”.

Той добави, че тогава от ПП се опитали да работят с държавната администрация, но това се оказало огромна грешка. Оказало се, че работещите в нея хора не мислят как да помогнат на хората и страната. “Оказа се, че на всички нива голямата част от тази администрация е обвързана с най-разнообразни схеми”, посочи той и даде пример с търговете за ВиК инфраструктура, при които в над 90% от случаите са останали на една оферта.
“Отворена е цената само на един участник в тези търгове, независимо колко участници са подали. Това е еврофинансиране. В момента се разглежда от Европрокуратурата. Агенцията за одит на европейските средства не беше одитирала нито един от големите пътни обекти в последните 12 години, нито един от големите железопътни обекти в последните 12 години. Беше прескочила факта, че от общинските поръчки 70,80, 90% в определени общини, които са само с една оферта. Сменихме шефката на въпросната агенция. Първата работа на служебното правителство беше да върне тази шефка обратно”, каза Василев.

Той припомни и за схемите, които се въртяха на “Капитан Андреево”, които ПП успяха да разобличат. “Наложи се Кирил Петков да отиде там с НСО да отиде, за да допуснат изобщо държавни служители до въпросната лаборатория. Като се отвориха хладилници, където уж има месо и и взети проби от месото, се оказа, че има два развалени портокала. 10 години никой не е вземал проби. Когато държавната лаборатория беше направена и бяха назначени лаборанти, едни хора се появиха с диагоналки, с карти, които им разрешават да са в пункта, и започнаха да заплашват хората, се наложи да се вкара Жандармерия, за да може лаборантите да започнат да работят”, разказа Василев и припомни за заплахите към тогавашния заместник-министър на земеделието Иван Христанов, който отказа да приеме подкуп.

“Когато на някого му спрете милиарди, той ще атакува с всички възможни средства. Всички кални кампании на света: всички са маскари, няма смисъл да се гласува. Те нямат какво позитивно да кажат на хората. Каква е позитивната кампания на ГЕРБ? Ще крадем по-малко? Това ли е позитивното съобщение? Единственото, което могат да казват е, че всичко е хаос, разруха, всички са маскари”, допълни още Асен Василев.
Василев наблюдава положителната тенденция, че страхът у хората започва да си отива. Това за него е една от положителните промени, които започва да вижда в България. “Да дойдеш насила, да те накарат насила. Да кажат няма да ти пуснем кравата на паша, ако не гласуваш по правилния начин, няма да ти дадем дърва за огрева, ако не гласуваш по правилния начин, ще те уволним от работата, която работиш, ако не гласуваш по правилния начин. Това започва да си отива. Това трябва да си отиде, ако искаме да имаме нормална държава”, смята Василев.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 287 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тиквата обмисля да поиска

    125 79 Отговор
    политическо убежище от Путин!

    Коментиран от #35, #83

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хаха

    124 78 Отговор
    Кирчо и Асенчо ще вкарат Бокошенко в пандиза.Той за това пюе,вие и предлага съдружие срещу индулгенция.Няма да мине.Бай Дън каза че ще гори.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гггг

    94 8 Отговор
    Човешката простотия няма край.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анние

    96 32 Отговор
    Фантазьор
  • 9 Протестиращ

    119 57 Отговор
    Остана ли някой да вярва на лъжите на Кокорчо? Що корупционни практики взеха да излизат наяве от краткото му управление. Четете какъв ужас е бил в спортното министерство, пък за другите да не говорим!

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 кокорчо

    48 61 Отговор
    чул те господ, ама тиквата е господа и кумир на близо 1 милион гервави миряни а каскетите са негови хора

    Коментиран от #21

  • 14 Пешо Нострадама

    92 45 Отговор
    Бе , за ББ не знам дали ще е арестуван повече от 24 часа , ама Кики/Коко и Лорерчето - най вероятно ще са за повече от 24 години в СЦЗ.
  • 15 Асен е прав

    38 18 Отговор
    за някои неща, но не предлага алтернатива освен себе си, а те не са такава....
  • 16 Кир Ливанчо

    89 33 Отговор
    Не, че нещо, ама на Асен също му е мястото в затвора и дори ще му хареса там.

    Коментиран от #32

  • 17 Дядо Мраз

    63 7 Отговор
    В тази предизборна кампания друг вади обещанията от торбата за Б.Б. Преди години нямаше ли билбордове с Яне Янев: "Ще арестувам Бойко Борисов!" : ))))
  • 18 пословици и поговорки

    73 17 Отговор
    Ми ,то не е лошо ,не е лошо ама ... защо все си мисля ,че съдбата дето отреждате с Кирцата за Бойко ... най вероятно ще ви сполети вас ,бе Кокорчо?! Щото е казано : Който гроб копае другиму - сам пада в него!
  • 19 Агата Кристи

    70 9 Отговор
    САМО ПИТАМ
    Ареста със Спецов ли ще го направите ???
  • 20 Прави се на улав Коки

    35 29 Отговор
    След изборите ще се коалират с ГЕРБ. Най-прецакани ще са тея дето гласуват за пп за да видят Боко в затвора.
  • 21 Тук си

    45 18 Отговор

    До коментар #13 от "кокорчо":

    Прав.Кокорчо само може да мечтае за толкова избиратели.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Имат резултати

    38 16 Отговор
    За границата и лабораторията - браво! Въпроса е какво ще стане оттук нататък...!?
  • 24 зачуден

    70 24 Отговор
    Брейй , тия от ПП-то , не само че са крадливи , луди , нагли ,нахални , необразовани , самовлюбени , бездарни , безотговорни , обратни и лъжливи , ми били и злобни на всичкото отгоре ?! Ама то е така - обратните са много злобни спрямо нормалните , знае се .

    Коментиран от #29

  • 25 ЕдинОтМногото

    14 2 Отговор
    Много бе хахахах
  • 26 Речено -

    9 16 Отговор
    сторено !
  • 27 Грую

    58 10 Отговор
    Уж са завършили Харвард пък са ,толкова обратното на остри.Никоя партия,която е заложила на черен пиар ,не е прокопсалала.БСП най много е патила от това.
  • 28 ококорен (бивш) Министър

    15 15 Отговор

    До коментар #22 от "Ост":

    Охх , с голямо удоволствие !!! Ако знаеш от кога си мечтая за това !!! Ама , ББ се дърпа . Лош човек !!!
  • 29 Същите прилагателни

    9 26 Отговор

    До коментар #24 от "зачуден":

    важат и за гербаджиите. Така че са си лика прилика.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Алооо

    23 55 Отговор
    Щом обещаваш, че Тиквата ще лежи повече от 24 часа, ще гласувам с двете ръце за вас...
  • 32 Мaлеее

    42 7 Отговор

    До коментар #16 от "Кир Ливанчо":

    Е тогaвa кaто го нaпънaт ще cе ококори кaто aнимaционен герой.
  • 33 Боко Бандита

    41 9 Отговор
    Мечтай си Кокорчо мечтай си....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Пич

    42 12 Отговор
    Коке,номерата не минават вече.Видяхме ви какви национални предатели сте.Ефтини лафчета като тези не вървят вече няма кой да ви се хване на голата кукичка.Нито за вас нито за ГРОБ,нито за плешивия,нито за всички предатели повече глас не ще дадем.Ще Възродим България и ще ви вкараме всички като вас не само в ареста,ами и за дълго на тъмничко и студено!!!
  • 37 Дядо Боби

    21 9 Отговор
    Бойко няма да е сам и ти Вземе ще си с него при бай Ставри!

    Коментиран от #40

  • 38 ГЕРБ

    39 11 Отговор
    То ти си този който ще замине неотложно за там
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Златка

    30 16 Отговор
    Тоя хамстер да замълчи, щото има реална възможност да направи коалиция и то точно с Бойко
  • 42 Хайл

    15 12 Отговор
    Борисов, Костов,"Царя",плевналиев,кирчо и кокорчо на дълга почивка в ЦСЗ /централен софийски ЗАТВОР/
  • 43 Само обещания..

    32 3 Отговор
    Лъжи и Простотии на територията!Заблуда на популацията 😂🤣😅....Лапни шарани ДАЛ бог...
  • 44 Бако Асене какво се мотаеш

    36 9 Отговор
    Спецов вече те чака на прайда в Сърбия, там са и простото Киро и оце от вашите!
  • 45 Студопор

    38 5 Отговор
    Дето казваше баба ми едно време - когато конете се ритат, магаретата ги боли. Държавата се тресе по шевовете от наводнения, пресъхнали реки, слаба реколта, бедност и корупция, тия седнали да се карат кой кого да вкара в килията... Всичките трябва да ви натикаме в една килия без прозорец и да изхвърлим ключа! Друго не заслужават!
    Леви, десни, комунисти, демократи... Всички сте за под ножа!
  • 46 веднъж изпуснахте пиленцето

    35 10 Отговор
    СЕГА ЩЕ ФАНЕТЕ НА БОЙКО ДОЛОПОДПИСАНИЯ ! СЕГА ВИЕ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С НЕГО , ГАДОВЕ !
  • 47 Слънчев вятър

    18 1 Отговор
    Сержант Маккейн долетя в България и забрани строителството на газопровода "Южен поток".
  • 48 Прост тулуп от банки

    11 14 Отговор
    И sex aко може, с мъжкия мата хари!
  • 49 КИРО И КОКОРА СА ИЗМЕННИЦИ НА РОДИНАТА И

    34 11 Отговор
    ТРЯБВА ДА ВИСНАТ КАКТО СЕ ПОЛАГА НА УГЛАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДОЛНИЩА !
  • 50 сирене

    28 7 Отговор
    Ама заедно с Киро ли ще делят килията?
  • 51 Жорко

    31 13 Отговор
    Асен Василев е за престой в килия завинаги
  • 52 Слънчев вятър

    23 0 Отговор
    Бих помолил американския посланик в София да сдържи гласа си и да избягва двусмислените заплахи.
  • 53 Мутрата Боко вън от Парламента!

    18 31 Отговор
    Мафията на гробарите вън!
  • 54 Селянин

    22 6 Отговор
    Ще.гласувам по правилния начин,ако ми кажеш каква марка прашки носиш,,
  • 55 Мнение

    14 34 Отговор
    Корумпираните Тикви в затвора, високи пенсии и висока минимална заплата, гласувам за вас ПП.
  • 56 Мафията вън!

    15 36 Отговор
    Крадливци те ГЕРБ вън!
  • 57 с недоумение

    33 7 Отговор
    Асене, за да настигнем икономически по напредналите от нас държави, на България са й нужни лидери, способни да вземат перспективни държавнически решения, а не да се занимават с неща, които не влизат в прерогативите им! Ако някой е сгазил лука, за това си има правосъдно министерство, и от него зависи, кой да бъде в затвора и кой не! Неприятното е, че ни натрапваш поведение с обвинения и закани, което е в пълен дисонанс с културата и образоваността на възпитаниците на Харвард. За информация, даже и децата в България знаят, че всеки е невинен, до доказване на противното!

    Коментиран от #58, #59, #85

  • 58 Слънчев вятър

    15 0 Отговор

    До коментар #57 от "с недоумение":

    Такива решения са взети. България в ЕС и НАТО.
  • 59 Слънчев вятър

    6 1 Отговор

    До коментар #57 от "с недоумение":

    Такива решения са взети. България в ЕС и НАТО
  • 60 Гост

    16 4 Отговор
    Иска да го покани на си другаруват в килията
  • 61 Лейди Ди

    21 4 Отговор
    Ами ти кога и за колко...?????
    Така както гледам, май ще я докараш до 20 годинки!
    Честито!!!
  • 62 Долу мафията!

    15 25 Отговор
    Вън Тиквите от народното събрание. Тиквите на бостана. В народното събрание интелигентния елит. Простаци нискообразовани нямат място в парламента.
  • 63 Мамул

    23 6 Отговор
    Танцувай под дъгата, амбриаж!
  • 64 БеГемот

    11 21 Отговор
    Спечели ма веднага!Има един глас от мене!Живея за да го изпратя в земята тоя!Н е виждам друг смисъл....
  • 65 Хахаха

    13 28 Отговор
    Продължавами промяната са избора на умните българи, ГЕРБ - на корумпираните крадци.
  • 66 Да бе да

    11 25 Отговор
    Асене, борисов е само символ ! Зад него има много хора които спъват и пречат ! Не трябва да му се прощава в никакъв случай , но се надявам да сте разбрали че тези които се крият зад гърба му са още по опасни!
    Дайте надежда на хората , и може би заради широката коалиция ще управлявате!
    Изказвания като това обаче , правят тиквата мъченик ( отново ,той ще е затворник) но бъдете по усмихнати, това вбесява боко

    Коментиран от #97

  • 67 Онзи

    27 4 Отговор
    Само да вметна , относно контрола и одита на изразходваните евросредства при строителството на инфраструктура. При строителството на магистрала "Марица" през 2014 -15 г. шеф на инвеститорския контрол на строежа е Васил Василев , бащата на Асен Василев , с как си е свършил работата с контрола си личи карайки по магистралата.
  • 68 Българите

    29 6 Отговор
    Са си една тъпа нация ,щом като позволиха на пед.....ита да ги управляват само защото им се хилят по телевизора.
  • 69 Бацо Чекмеджан

    14 6 Отговор
    Каква хубава тройка ще си спретнем с Кокорчо и кмета на Симитли.
  • 70 Успех ПП

    8 25 Отговор
    Браво, ще заколя едно агне с 2 каси бира.
  • 71 Ани

    19 1 Отговор
    Хубавото на ситуацията е че всички видяхме кой кой е. Кой прави колажи, кой ги публикува, езика на омразата и затворническия фолклор. Дори Радев разбра че с мутри работа не става.
    Бъдещето е неясно. Да, има причини Асен Василев да се страхува.
  • 72 Тоя с агнето

    11 0 Отговор
    Ми покани ма и мен бе
  • 73 Румен

    10 24 Отговор
    Браво Василев. Само затвор за мутрите. Народа е с вас.

    Коментиран от #84, #87

  • 74 Браво на Ани

    5 0 Отговор
    Тогава си държи зъбите пред езика.
  • 75 Без промяна

    21 5 Отговор
    Е това ще ви изяде главата асане,слуги сте на хора от Дубай не се спряхте с тоя Бойко!!!! И като го вкараш за 25 часа щото повече се видя че не можеш кво?????? Измамника вика дръжте крадеца! Смешници
  • 76 Опонент

    22 4 Отговор
    ✔Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията за 24 часа, живот и здраве, когато продължим да управляваме заедно, ще си довършим работата.✔
    😎Изявлението говори красноречиво за диктаторския манталитет на автора му. Пази боже от премиер на уж демократична страна, който изземва правомощия на прокурор и изготвя присъди вместо съдия!😏
  • 77 Тоя аферист доказан

    19 2 Отговор
    От английски и американски съд е за затвора, за
    какъв се има тоя мошеник
  • 78 Реалист

    6 27 Отговор
    Герб лъжат хората че държавата е счупена и имало хаос а истината е че за краткото време когато управлява ПП е че счупи доста рекорди
    Първата страна в ЕС по индустриално производство 22%. За 7 месеца най голям ръст на БВП от 4% при никога за 12 г при Герб такъв ръст. Пенсии супер ит.н. Аз съм съгласен да живея в такава държава и за това трябва да им се гласува доверие за да продължи промяната. Пък тролавете с пръст в устата.

    Коментиран от #80, #81, #86

  • 79 Диди

    19 1 Отговор
    Хубаво е човек да има мечти, но ужасно когато се окажат илюзии. Няма ли кой да напомни на този субект че Гуглена се покри и не иска да бъда асоциирана с тези двамата.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Киро Ментата

    19 17 Отговор
    Кокорчо нямаш шанс. Боко е хетеро.Не обича съединители.

    Коментиран от #104

  • 83 Дянков

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тиквата обмисля да поиска":

    Ти гледай да не поиска от Ердоган .
  • 84 Кой народ бе

    11 0 Отговор

    До коментар #73 от "Румен":

    Ти ли се имаш за народа, капка в морето си, не насаждай платените си глупости.
  • 85 Грешка

    11 0 Отговор

    До коментар #57 от "с недоумение":

    Прокуратурата повдига обвинения, а не Министерството на правосъдието.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 БСП най крадливата партия

    18 1 Отговор
    Кокора обеща, тати ми обеща колело ама друг път. Боклуци.
  • 89 Мимюн

    19 1 Отговор
    Асане ща тапоря на прайда да знаеш.
  • 90 Протестърът.

    12 0 Отговор
    АМИ АКО СТЕ ДВАМАТА В КИЛИЯТА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 24ЧАСА, ТИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ БЕ. ЧИЧО ЧИЧО.
  • 91 Знаем те кокорчо

    17 3 Отговор
    Най много 24часа да му държиш пожарникарския маркуч, за друго не ставаш.
  • 92 Кокорчо

    14 0 Отговор
    От тия пици с кристалите на Семерджиев тотално изкукахме с Киро бе.
  • 93 НОВ ЗАКОН ЗА ВАС

    16 1 Отговор
    ДОПУСКАНЕ НА ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ САМО С ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ. НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ НАРКОМАНИ, ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА БОКЛУЦИ.
  • 94 ГЛАС НАРОДЕН

    18 3 Отговор
    Сбогом БСП, ПП.
  • 95 Кирето

    14 7 Отговор
    Само не разбрах откъде тази енергия в това дебелиг..ъзо същество да се обсеби от идеята да го ч..ка ББ?
    Ама грозен си бе Асано, грозен, гнусен и смрадлив
  • 96 Врачанин

    11 2 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува,незнам за тиквуций ама след изборите вие двамцата с про100киро дали няма да правите компания на бай ставрации
  • 97 Прогледни

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "Да бе да":

    Вие пък дето живеете само на надежди сте за никъде,и аз имах надежда от тотото ама,уви затова се взимаш в ръце и продължавш ,повече от 80 надежда никаква
  • 98 шогун

    4 16 Отговор
    Асен Василев винаги спазва обещанията си . Успех на ПП !
  • 99 Комунист

    10 16 Отговор
    Първо Боко е хетеро.Няма как да те ча ла стри.И второ ,а бе много си грозен.

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 на ред е прокуратурата

    8 2 Отговор
    Черния ПР свърши. Хората видяха кой кой е и сега настояват прокуратурата да повдигне обвинение над Румен Радев за нарушаване на конституцията и съпредседателите на ПП в едно със Спецов за финансови престъпления в особено големи размери. Аз лично се надявам този път прокуратурата да прояви твърдост и да очисти тези вредни явления от българския политически живот.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Иван

    8 3 Отговор
    Пак ще повторя защото ме изтривате.
    Не трийте положителните мнения.
    Човекът казва истината по един логичен и културен начин.Дано вие братя българи покажете ,че не сте "матрял" ,журналистите докажат ,че не са мисирки, дърйавните служителки -не са прости П-КИ и т.н.

    Обръщам се с уважение към всички които желаят доброто на родината ,независимо къде живеят по света.
    Ако породължи така , народът ще мутира до точка от която няма връщане назад .
  • 104 Кмета на Симитли

    23 1 Отговор

    До коментар #82 от "Киро Ментата":

    Да бе.... Я си помисли пак!

    Коментиран от #113

  • 105 Нашийник

    24 1 Отговор

    До коментар #99 от "Комунист":

    Не бил баш хетеро, за "хетера" по ставал. Така вика един кмет от Симитли.

    Коментиран от #112

  • 106 Асен Василев обеща на Бойко Борисов

    10 0 Отговор
    престой в килията не 24часа , а 24 ч. и 30 мин ! ........ не коалиция ще направят а ще ни разкатаят фамилията тия предатели за въжето !
  • 107 най -МРАЗИМ ПП .... И ГЕРБ

    18 2 Отговор
    В КАПКА ВОДА БИХ ГИ ИЗДАВИЛ ! СЛЕД ТЯХ И ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ - ПРЕСТЪПНИЦИ !
  • 108 Алооооооо

    4 2 Отговор
    Възраждане първи а тоа в пандиза заедно с киртака
  • 109 Отново

    4 1 Отговор
    Ще бъде показан правилния начин, правилната посока и правилните хора. Особено след последните данни за нагласите сред електората за първа политическа сила.
  • 110 ганю

    5 0 Отговор
    Дедо навремето казваше Ванка
    като нещата не вървят на добре получава се
    "со кротко со благо и со малко кютек"
  • 111 НЯКОЙ

    1 8 Отговор
    Подкрепяме "Промяната" за ужас на всички, които искат да крадат и да живеят на гърба на честните работещи българи! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 До силноумний

    6 0 Отговор
    Асенчо абе виждаш ми се озверял Разбирам те бе пич всички знаем че ако те набара твоя бивш съдружник дето му продаде бизнеса не затвор а ще те засърби слепоочието
  • 115 само стойки

    5 0 Отговор
    Този да внимава да не изпревари Байко!
  • 116 ангел

    0 3 Отговор
    и пак ако изберат герб жалко
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове