Last news in Fakti

20 Септември, 2022 08:09 1 316 26

Венеция Ангова: Крайно време е публичните средства да спрат да отиват в чекмеджета

  • венеция ангова-
  • пп-
  • избори-
  • средства

За мен политиката не е самоцел. Аз виждам призвание в тази си работа, каза кандидатът за депутат от "Продължаваме промяната"

Венеция Ангова: Крайно време е публичните средства да спрат да отиват в чекмеджета - 1

Нашата основна цел е борбата с корупцията. След две седмици ще имаме възможност да направим избор между старото и новото.

Това каза в предаването "Денят на живо" кандидатът за депутат от "Продължаваме промяната" Венеция Ангова.

"За мен политиката не е самоцел. Аз виждам призвание в тази си работа. Това призвание е да канализираме публичните средства и те да не отиват в чекмеджета, а при хората. Влязох в политиката, защото си казах - сега или никога. Доходите на хората трябва да се увеличат. Сега живеем в непрекъснати шокове, защото старата политика не е предвиждала буфери за закупуването на евтина енергия, диверсификация на енергийните доставки. Предвиждаме и увеличение на минималната работна заплата. Това увеличение ще е свързано с формула. Щом икономиката расте, ще е расте и минималната заплата и това няма да зависи от решението на правителството. Предвидили сме и да няма данъчни промени. Това ще даде една сигурност и възможност за прогнозируемост на бизнеса", разкри тя.

"За ПП не е водещо сляпото следване на идеологии, а решаването на проблемите на хората. Ние сме по-скоро в центъра и търсим как да обединим идеите си с тези на ДБ на БСП. Коалиция с ГЕРБ е невъзможна. Няма как да се коалираме с партия, която е символ на корупцията. Ние ще търсим коалиция само с партии, които са извели борбата с корупцията на челно място. Имаме принципи и няма да ги нарушим", категорична бе Ангова.

"Не мога да коментирам темата за актуализацията на бюджета от следващия парламент. Слушам представители на служебното правителство, които напомнят много на правителствата на ГЕРБ. При предишните управление се залагаха много големи дефицити, за да останат после излишъци, които да се харчат непрозрачно в края на годината. Миналата година ние направихме нещо, което никой друг не беше правил. Ако в края на годината има излишък в бюджета, този излишък да се харчи с решение на парламента, а не както беше досега с постановления на Министерски съвет", завърши Венеция Ангова.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А тези ,

    8 7 Отговор
    които са в чекмеджетата , да се върнат !
  • 2 Кон с фиксация

    10 8 Отговор
    По скоро, публичните средства, вече отишли по чекмеджетата, да се намерят и върнат.
  • 3 кАнале Гранде

    18 4 Отговор
    Венеция , а ?! като я гледам (тази мома) , Венеция ще и е малка , за нея трябва нещо по мащабно , да речем - Истамбул или Пекин . Мащабът е от значение . Дрънкане на празни приказки , обещания на едро и кражби и съсипии (още по на едро) - това е единственото , което могат да обещаят от ПП (без да лъжат) .
  • 4 цербер

    10 3 Отговор
    кандидатката за депутатка от "Продължаваме промяната" Венеция Ангова.

    Коментиран от #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 @@@

    10 3 Отговор
    А най-добре е чекмеджетата да се пренасочат към Венеция.
  • 7 що така

    19 3 Отговор
    Прави впечатление , че видят ли камера , всички ППейци като навити на пружинка започват да рецитират едни наизустени и крайно глуповато-наивни клиширани фрази. Извън наизустените фрази , едно смислено изречение не могат да изговорят /досущ Кирчо/ , що така ?!

    Коментиран от #24

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 23456

    11 3 Отговор
    Божков ги научи.
  • 10 @@@

    8 1 Отговор
    Ако помните как почва "Гепи"...."Името ми е Турчина, щото нашите се запознали на едно летище , познайте къде?В Истамбул " , та и тука е същата.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пунта Канна

    7 3 Отговор
    ПП и ДБ сте пътници. След изборите ГЕРБ, ДПС и БСП ще върнат хартиената бюлетина и отиваме пак на избори в началото на следващата година. Тогава ще има по-голяма избирателна активност и ДБ нама да влезнат в парламента, а ПП ще са под 8%.

    Коментиран от #25

  • 13 хаха

    10 4 Отговор
    Чекмеджета та чекмеджета. Едно си баба знае едно си бае. Няколко експертизи потвърдиха, че снимките с чекмеджетата са фалшифи, но за шараните това се повтаря от сутрин до вечер.

    Коментиран от #19

  • 14 Която си

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "цербер":

    казала - сега или никога! Голям смях.
  • 15 въпросче

    3 2 Отговор
    Венеция Ангова във Венеция ли е родена?
  • 16 Грую

    7 0 Отговор
    Били по скоро в центъра,ама ще правим "дослук" с комунягите.Аре няма нужда. Видяхме ви и вас ,какво можете.Народа още по беден отколкото при Баце. Дори и да е имало кражби се работеше усилено.Докато при партията на провала само се крадеше.Само за седем месеца откраднахте ,толкова колкото Боко не успя за 10 години. В същото време не построихте и един курник.
  • 17 Чарле Дарвински

    2 2 Отговор
    Тая дето е по семейно в парламента. Мъжо и като се опитваше да се изкаже никой не можеше да го разбере... пълен кърт..., като тоя депутата от Герб, футболния съдия дето пък не може да чете...
  • 18 Мафията вън!

    2 0 Отговор
    Старите хиени вън от политиката, те са компрометирани и отживели времето си.
  • 19 Хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "хаха":

    Нищо не са потвърдили, дори не са разследвали чекмеджетата.
  • 20 кУмУнист

    2 0 Отговор
    От както спряха да текат към чекмеджетата и година и половина сте вие на власт, за 100 лв от магазина може да си купиш 2 хляба буца сирене и 5 яйца, добре, че вече не сте на власт, че виденовата зима ще ни се види като лято. Преди да започнете да разграбвате пардон да управлявате държавата ,в провинцията можеше да се живее добре с около 1000, хиляда и две триста лева ,сега ти трябват 2000 да избуташ месеца . По добре бягайте към Харвард и Канада, че ако управлявате още веднъж ще емигрираме в камиони заедно със сирийците към запада.
  • 21 Дядо Петко

    3 2 Отговор
    Венециьооооо, нали до сега управлявахте бе джанъм, защо не го направихте?
  • 22 О Шипка

    0 1 Отговор
    Дано тая година да няма сняг. Поетът е казал - " Камъни и дърве изчезнаха там."
  • 23 Бойко

    1 3 Отговор
    мен крадливите европейци ме измъчиха да крада и да им връщам обратно парите. Чист съм и съм вярващ, защото краденото и кюлчетата са на ЕНП. Нека станишев да каже как че краде чисто по европейски.
  • 24 що така виждаш едностранчиво

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "що така":

    Сам ПП ли прави това???? Най-много и нагло го прави оПГ ГЕРБ начело с тартора им. Лъже, маже, злобее, а другите около него му припяват. От тях трябва да се отървем веднъж завинаги. Да се извадят парите от чекмеджетата и спрат схемите за даване на близки и роднини.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 байгън с колелото

    0 0 Отговор
    Ще спрат парите да отиват в чекмеджета когато калинките,мисирките и тулупите в МВР, СЪД и Прокуратура назначени от Мутрата се сменят и им се потърси отговорност
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове