Last news in Fakti

25 Септември, 2022 14:32 1 170 24

Поли Паунова: За първи път никоя партия не казва какво ще прави след изборите

  • урна-
  • избори-
  • партии-
  • поли пауноова

Има много сериозна опасност в новия парламент путинистите в България да бъдат свръхпредставени с много, предупреди Петко Георгиев

Поли Паунова: За първи път никоя партия не казва какво ще прави след изборите - 1
Снимка: БГНЕС

„Не виждам финала на предизборната кампания. Това е първата кампания, в която ние не чуваме какво ще има след нея. За всички участници е ясно, че след нея няма да има нищо“.

Това коментира в „Тази неделя“ журналистът Полина Паунова.

По думите ѝ няма разговор какво ще правят след това, а разговорът е какво са правили и преди. В този смисъл партиите нямат послания.

„Има много сериозна опасност в новия парламент путинистите в България да бъдат свръхпредставени с много“, заяви от своя страна журналистът Петко Георгиев.

„Да се опитваш в момента да преговаряш с Путин, да отказваш доставка на оръжие на Украйна не е просто недалновидно и глупаво, а граничи с национално предателство“, смята той


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САНДОКАН

    28 1 Отговор
    То вече всички знаят какво се прави след избори, политиците усвояват средства а народа прави вятър
  • 2 ДжендърПаун

    25 4 Отговор
    Ще правят евроатлантическа коалиция на ликвидацията ГЕРБ+ПП+ДБ с прикритата подкрепа на ДПС и БСП.
  • 3 Бате

    25 1 Отговор
    Как да не е ясно, ще крадат обединено и повсеместно - Възраждане ще играят твърда опозиция и ще бучат за референдуми, а ГЕРБ, ДПС и ПП + ДБ ще играят главна власт. БСП ще им дадат удобно кресло за Корни и тя ще си пиука как са партията на промяната. И така щастливо ще си живуркат докато опоскат 60 милиарда възстановителен бюджет от ЕС и още 10 външен заем.
  • 4 Ива

    16 3 Отговор
    Поли Паунова: За първи път никоя партия не казва какво ще прави след изборите.
    Защото НЕ стават за нищо
  • 5 Ами

    16 1 Отговор
    то е ясно, ще работи за собствена облага.
  • 6 Българка

    6 12 Отговор
    Когато няма прокуратура, следствие и съд, когато липсва всякаква депутинизация, когато на най-високо ниво има прокремълски властници, то резултатът е превземането на държавата ни отвътре.
    Големите медии и всякакви лизатори обилно, не без финансови облаги, ни внушават, че не е необходимо да ходим до урните, че резултатът е предрешен и ГЕРБ са първи. Защо Борисов не излезе на диспут с Кирил Петков, а обикаля като ... по предварително организирани от симпатизантите му клубове, зали в отдалечени от София села и градове?

    Коментиран от #12

  • 7 Плашимир

    14 3 Отговор
    Тоя дето ще гласувам за него каза. Цитирам: Ще нормализираме отношенията си с Русия. България няма да е страна в този конфликт.

    И енергийната криза вече няма да я има. Те така.

    Коментиран от #22

  • 8 Последния Софиянец

    15 1 Отговор
    Ще правят каквото кажат от Козяк.
  • 9 666666

    11 1 Отговор
    Как какво!?!?Ще пълнят шкафчета къде явно,къде тайно в коалиция.
  • 10 Деций

    16 2 Отговор
    Ами не казват, защото ако кажат никой няма да излезе да гласува.Отново хората ще гласуват за едно,а ще получат съвсем друго.Козяк вече са подредили нещата.Моята прогноза е ГЕРБ и ПП + ДБ.Герб без Борисов, ПП без Петков и Василев,а ДБ ще преглътнат всичко щото обичат властта и парите.Това са партиите които са на каишка и хранилка на Козяк,и ще изпълняват про американска политика.Естественно оттеглилите се Лидери ще продължават да дърпат конците в сянка и самото оттегляне ще е един театър за наивници!
  • 11 тайна майна

    3 3 Отговор
    след изборите ще разберем!
  • 12 Укропат

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Ей такива ни трябват в Крайната. Ела да депутинизираш. Отгоре. Отдолу. Чакаме те всички ВСУ ,че наще избягаха в Бургас и Полша и няма кой да ни депутинизира....
  • 13 Абе точно

    12 0 Отговор
    Казано много ще обещаят преди изборите. И нищо няма да направят след изборите. Важното е кокъла да не се изпуска 😂🤣😅
  • 14 ЧУЙ ЧУЙ

    5 3 Отговор
    ....какво какво.....ще се подготвят за избори....март месец 2023👍апропо ДАЖЕ плакатите и билбордове да си стоят☝
  • 15 Издислав

    9 0 Отговор
    А досега като са казвали какво ще правят, какво от това са направили? Ясно е едно.-ще си увеличават джобните, защото е криза.
  • 16 Време е за Възраждане

    9 1 Отговор
    От Свободна Европа май са глухи
  • 17 Петко Георгиев!! Поредния Идиот за днес

    11 0 Отговор
    Не ние Проблема Украйна и Путин, Проблема на Държавата е Съдебната система и Прокуратурата!! Те работят за Политиците мафиоти и тези с многото пари!! Няма Правосъдие, няма Справедливост!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Шумен

    6 0 Отговор
    То е ясно бе- ще се краде както винаги
  • 20 ЪХЪ. ЩЕ НАМАЛИ

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "мечо":

    Когато цъфнат налъмите 😄😃😂😁😀😊☺😅😆
  • 21 Макс

    1 6 Отговор
    Не е вярно. ПППП много ясно казаха, че искат да довършат работата си , да направят съдебната реформа , да съдят Борисов , да се борят с корупцията, да повишат стандарта на живот и най -важното да не позволят зависимост от Русия . Моят избор е ПППП . Успех на номер 9 !
  • 22 Макс

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Плашимир":

    Скоро след това и България няма да я има . Следва референдум с думкало зад теб и посочен правилен отговор . Всеки, който иска това , може да напусне пределите на България , която е член на НАТО и ЕС .
  • 23 А не е рака

    1 0 Отговор
    Демонична България, казаха че първото нещо което ще направят е депутинизация.
  • 24 Паунов, то едно нещо ще

    0 0 Отговор
    Правят, ще вадят горещите кестени
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове